Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Futbolcu Avında
SivasSpor.Com 05.05.2009, 09:47 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ssevinc10.jpg
Süper ligde şampiyonluğa koşan Kırmızı-Beyazlı takım, yeni sezon için futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Bülent Uygun, daha güçlü bir takım oluşturmak için şimdiden yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını belirterek ”Arkadaşlarımızla birlikte gerek yurt içinde,gerekse yurt dışında futbolcu taramamız devam ediyor.
Bizim niyetimiz, yeni sezonda 3 yurt dışından, 4’te yurt içinden olmak üzere toplam 7 transfer yapmak. Tabi ayrıca genç ve yetenekli isimleri de kadromuza katacağız” dedi.
Hürdoğan Gazetesi
takım güzel ama kulübede güzel olması için hocamız gerekli yerlere iyi futlolcular düşünmüştür bu güne kadar güzel ve başarılı çalışmalar yapmış ve bundan sonrada güzel ve verimli futbolcular alınacağını tahmin ediyorum
sivaslı_cagdas 05.05.2009, 10:27 bu kadar çok futbolcu alınacağına göre sezon sonu ççoğu futbolcumuz gidici
slasher//z 05.05.2009, 10:34 diallo yu yada sylla yı gönderirler bence..
tanju_58 05.05.2009, 10:54 oliviera kesinlikle gidici bunu biliyoruz.ibb ligden dustugu takdirde ibrahim akin gibi yetenegin alinmasi gerektigini dusunuyorum.
pesimist58 05.05.2009, 10:59 takım güzel ama kulübede güzel olması için hocamız gerekli yerlere iyi futlolcular düşünmüştür bu güne kadar güzel ve başarılı çalışmalar yapmış ve bundan sonrada güzel ve verimli futbolcular alınacağını tahmin ediyorum
arkdş takım bende qüzel deqil seneye şamp.liqinde bu kadro yetmezz orta saha qüçlendirilmelii. 2 tane kaliteli forwet alınmalıı.bilice bırakılmamlı.. bence..
arkdş takım bende qüzel deqil seneye şamp.liqinde bu kadro yetmezz orta saha qüçlendirilmelii. 2 tane kaliteli forwet alınmalıı.bilice bırakılmamlı.. bence..
hoca gerekli yerleri biliyordur ona görede futbolcu bulmuştur ve kafasında belirli isimler vardır muhammed de gitmeli bence çok ağır kalıyor
pesimist58 05.05.2009, 11:28 hoca gerekli yerleri biliyordur ona görede futbolcu bulmuştur ve kafasında belirli isimler vardır muhammed de gitmeli bence çok ağır kalıyor
muhammed mehmet yıldz bnlar çok aqırr awrupada top aldırmazlar bunlara. mehmet yıldz beni kahrediyo maçlarda. ama qolleride o atıyo çözemedm walla bu işi :)
mehmetyildiz58 05.05.2009, 11:43 Gidecekler,
Sergio
Sylla
Mohamed Ali
Onur tuncer
GELECEKLER
Engin BAYTAR(eskişehir)
İbrahim AKIN(İ.B.B)
Uğur BORAL (Fenerbahçe)
Semavi Özgür(Ankaragücü)
Aydın YILMAZ(Galatasaray)
Taner Gülleri (Kocaelispor)
Sandro (Hacettepe)
Aklıma gelenler bunlar:)
pesimist58 05.05.2009, 11:48 Gidecekler,
Sergio
Sylla
Mohamed Ali
Onur tuncer
GELECEKLER
Engin BAYTAR(eskişehir)
İbrahim AKIN(İ.B.B)
Uğur BORAL (Fenerbahçe)
Semavi Özgür(Ankaragücü)
Sandro (Hacettepe)
bunların içinden ibrahim akınla aydına bşi dememde diqerleri yaramazz enqin çirkefin biri ztn.diqerleride kaşarlanmışş yaramaz sivasıma
Ragıp Başdağ ve Erhan Küçük gelirse şaşırmayın,demedi demeyin.
Bana göre ibrahim DAĞAŞANIN yanına en az ibrahim gibi iki tane futbolcu alınmalı forevetimizde güçü değil son vuruşları iyi olan 2 tane forvet lazım o kadar gol pozisyonuna giriyoruz vede atamıyoruz. Muhammedalinin bu takımın 24 kişilik kadrosunda bile yer bulması hata .
carizma0658 05.05.2009, 12:26 enımkı o işin ustası bülent hocam dogru ve yerinde karar verıp iyi trnsferler yapacaktr
carizma0658 05.05.2009, 12:27 ve zaten şampıyonlar ligine gidıldiginde sivasın kasası da güzel dolcak yani istedigimiz trnsferleride çok iyi bi şekılde yaparız
hanedan58 05.05.2009, 13:11 hoca kimi alırsa alsın sivasspor a fayda saglayacagına eminim fakat şuan itibariyle 2 defans 2 orta saha ( ileriye atak yapan tipte) oyuncu şart özellik le bu antep maçında gördük ki orta saha oyuncularımızdan 1 i eksik olunca takımda kadro yerleşimi karışıyor ve takıma kötü etki oluyor
yigidozan 05.05.2009, 13:31 ben tum'un da gitmesi taraftarıyım ve öylede olacak. bu takıma bi tane daha biilica, bi tane de ibrahim dağaşan daha gelse tamamdır. forvete kamanan yeterli bence.mehmet giderse onun yerinde de kaliteli bi isim aalınır
emreakbulut58 05.05.2009, 13:38 Gidecekler,
Sergio
Sylla
Mohamed Ali
Onur tuncer
GELECEKLER
Engin BAYTAR(eskişehir)
İbrahim AKIN(İ.B.B)
Uğur BORAL (Fenerbahçe)
Semavi Özgür(Ankaragücü)
Sandro (Hacettepe)
bnce düşen takımlardan almak lazım taner gülleri gibi
SEVDAMSIN58 05.05.2009, 13:56 GIDECEKLER BELLI BENCE BASTA MEHMET YILDIZ MOHAMET MURAT ERDOGAN BALILI MURAT SOZGELMEZ ONUR SERGIO SILLA KESINLIKLE GITMESI GEREKENLER DIGERLERININDE COK IYI KONDISYON YUKLENMESI LAZIM OZELLIKLE SEZER VE MUSANIN COK UST DUZEYDE KONDISYONLARININ OLMASI GEREKIYOR
GELECEKLER ISE BEKIR ANTEPTEN TANER GULLERI KOCELISPOR DEFANSIMIZDA SORUN YOK FAZLA AMA ORTA SAHAYA OZELLIKLE SANTROFORLARI KACIRACAK YETENEGE SAHIP TOPCULAR ALINMALI CABUK VE HIZLI FUTBOLCULAR LAZIM KAMANAN BANKO OYNAMALI COK IS YAPAR AVRUPA KUPALARINDA COK ISIMIZE YARAYACAK KAMANAN
SEVDAMSIN58 05.05.2009, 13:59 HAYRETTIN TURKIYE LIGINDE FAYDALI OYNUYOR AMA AVRUPADA TOP DIYE OYNARLAR HAYRETTINI ONUN ICIN EN AZINDAN BIR YEDEGI OLMALI ANTEP MACINI ABDURAHMANIN KAZA GOLUYLE BERABERE KALDIK AMA HAYRETTIN IN KACIRDIGI ADAMIN ORTASINDA YENILDIK DAHA ONCEDE OLDU BU TUR CALIM YEMELERI ORALARDA DUSURECEKSIN AMA ADAM KACIRMAYACAKSIN KARDESIM
Aklima Gelen Yurt Icindeki Alinabilecek Futbolcular ;
Ankaragucu ; Semavi ozgur
Ist bb : ibrahim Akin..
Fenerbahce : gurhan gursoy
Vestel manisa : Sezer ozturk
Antep : Ismail Koybasi
Eskisehir : Sinan oren ( kaleci)
emreakbulut58 05.05.2009, 15:01 gidecekler çok war şampiyon olunca çok adam gider artık
burak_baykal 05.05.2009, 15:11 bakalım bülent hoca transferlerde ne gibi haberler bombalayacak :confused:
club7house 05.05.2009, 15:29 Bilica ile ibrahim dağaşan satılmasında kim gelirse gelsin o kadar önemli değil.
altuntas58 05.05.2009, 15:40 Önümüzdeki sezon daha güclü bir kadroya sahip olmalıyız ayrıca yedek kulübemizde zengin olmalıdır
LosTie58 05.05.2009, 15:47 Ben transfer konusunda hem yönetime hem de hocaya çok güveniyorum.Az miktar paraya Bilica ve Kamanan gibi adamları bulanlar biraz elimize para geçince kimleri bulmaz ki diye düşünüyorum.Bizim klübümüz yedeğiyle,oynayanıyla tam bir bütün bu yüzden çok iyi oyuncuların transfer edileceğini düşünüyorum ve hemen de takıma uyum sağlayacaklarını düşünüyorum.Ayrıca Bilica mutlaka kalmalı takımda.Ayrıca bazı arkadaşlar şampiyon olursak çoğu kişi gider demiş ben ise tam aksini düşünüyorum şampiyon olan takımdan neden gitmek istesinler ki akıl var mantık var sonuçta önümüzdeki Gs,Fb gibi takımlar bile şampiyonlar ligi oynayamayacakken Sivasspor oynayacak doğal olarak ta Sivasspor'da ki futbolcular ;) Bu yüzden ben ana iskeletin bozulacağını hiç sanmıyorum,birkaç tane giden olacaktır tabiki Oliviera Sergio,Muhammet Ali gibi..
Mursallı yiğido 05.05.2009, 16:50 Yeni sezonda da şampiyonluk yarışı içinde yer almak istiyorsak güzel transferler yapmamız lazım.
sivasfanatik 05.05.2009, 20:15 bülent hoca Almanyayada bekliriz
:):):):)
cesur sivas 05.05.2009, 20:34 hollanda liginden oyuncu alalim.. mesela fc twente li arnautovic veya elia var,,
Ben transfer konusunda hem yönetime hem de hocaya çok güveniyorum.Az miktar paraya Bilica ve Kamanan gibi adamları bulanlar biraz elimize para geçince kimleri bulmaz ki diye düşünüyorum.Bizim klübümüz yedeğiyle,oynayanıyla tam bir bütün bu yüzden çok iyi oyuncuların transfer edileceğini düşünüyorum ve hemen de takıma uyum sağlayacaklarını düşünüyorum.Ayrıca Bilica mutlaka kalmalı takımda.Ayrıca bazı arkadaşlar şampiyon olursak çoğu kişi gider demiş ben ise tam aksini düşünüyorum şampiyon olan takımdan neden gitmek istesinler ki akıl var mantık var sonuçta önümüzdeki Gs,Fb gibi takımlar bile şampiyonlar ligi oynayamayacakken Sivasspor oynayacak doğal olarak ta Sivasspor'da ki futbolcular ;) Bu yüzden ben ana iskeletin bozulacağını hiç sanmıyorum,birkaç tane giden olacaktır tabiki Oliviera Sergio,Muhammet Ali gibi..
Sana aynen katiliyorum kardesim..
Ama Gidenler Cok Olur Demesiyle , Bulent Hoca Gonderir Demek istiyor diger arkadaslar..
Cunki Sen Daha Iyi Kadro Kurman Lazim.. Sampionlarliginden Para Da Gelecek..
Kotuler Yenilere Yer Acmak Zorunda..
club7house 06.05.2009, 00:48 Benim futbolda en haz aldığım konu transfer haberleri inş bu sene transferde bombalar patlatacağız transfer sezonunu sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum.
insallah bu senede iyi transferler yapariz.. Bikac guzel transfer ile bidahaki senede sampiyonluga oynariz.. Ama bulent hocamiz ve yardimcilari kritik transferlerle bomba yaratacaklar gene..
fahrenayt 06.05.2009, 04:21 Sivaspor tanergüleri engim bayraktar la şampiyonlar liginde hayalci olmayalım sivasın karakterine uygun sert futbolcular lazım.Bu söylentiler doğruysa transferler konusunde sivasdüşüşe geçer.Buda bizi çok üzer sivasın bu söylenen futbolcularla işi olmaz.Bu yedi futbolcudan hangisini kadroya koyarsan koy takımın gücü zayıflar.Sivas böyle futbolcular alacağına paraya kıyıp iki tane kaliteli yapancı alsın daha iyi.Bu futbolcular şampiyonlar liginde oynayacak sivasta kadroya bile girmemeliler.Benim görüşüm.
fahrenayt 06.05.2009, 05:20 MECNUN BAŞKAN İLE BÜLENT HOCA OKUSA
BULDUM :Valla uykularımı kaçırıyor sivasspor ama değer ne buldun derseniz.
1,Sivas spora iyi bir sponsor forma reklamı ne isterse verilsin.
2,Sivaspor şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsa mutlaka milan baroş yada john carew i almak zorunda.Baroş olursa daha iyi hem fiziğe dayalı oynuyor sivas gibi çek futbolunun özelliği hem şampiyonlar ligi tecrübesi var hemde türkiye yi biliyor Ayrıca golcü bir futbolcu mehmet yıldızın yanına şart böyle bir futbolcu şart.Ama cincon verir mi bilmem.Carew alternatif.Aynı şeyler carew içinde geçerli.Dünyada bu iki oyuncudan başka ideal bir tranfer sivasa yok.Şampiyonlar liginde oynamak için sivasa gelmek isteyebilirler.10 puanlık tranfer olur bence.Çünkü onur meselesi oldu bu para toplar sivaslılar yinede alabiliriz.İkiside süper golcü.On tane küme düşen takımlardan adam toplayacapına bunlardan birini al birde iyi bir orta saha oyuncusu yüzümüzü kara çıkarmaz.Hemde seneyede şampiyon oluruz valla.Arkaşların yukarıda yazdıkları futbolcu isimleri uykumu kaçırdı Onların hiçbiri sivasa yaramaz.
2.5 yıldır takımı bu noktaya getiren değerli futbolcularımıza haksızlık ediyorsunuz.Örnek Muhammed Ali geçen yıl attığı golleri ne çabuk unuttunuz.Adam ağır 2 ameliyat geçirdi yeni toparlanıyor.Hele Mehmet Yıldız için yapılan yorumlara inanamıyorum.Gol atıyor, attırıyor,pres yapıyor,takımı ateşliyor daha ne yapsın.Oynamadığı bir Bursa maçını hatırlayın bu yıl en mahkum oynadığımız maçtı.Lütfen futbolcularımızın moralini bozmayın.Bu yorumları futbolcu kardeşlerimizin de okuyabileceğini unutmayın
ya arkadaşlar yedi futbolcu demek şampiyonlar ligine hazırlanmak demek. Hemen gitme politikaları başlıyor. Bu sene takım şampiyonlar ligine kalırsa ve bu fotbulcular sivası terk ederlerse tarih asla onlar affetmeyecektir.
07reis58 06.05.2009, 14:35 mehmet topuz u alsak süper olur
bence simdiden bir ekip kurulmalı avrupada son maclara yaklasılmakta burda takıp etmeleri ve bıze en uygun kımse nerdeyse alınıp getırılmeli.
sandal5877 06.05.2009, 15:50 valla benim için kim gelir kim gider cok önemli deyil ama bülent uygunun kesin kalması lazm bizdeki tüm futbolcular kalitelidir bunuda kanıtladılar hekezin bir deyeri vardır alınır veya satılır. bülent hoca bilir kim gelir kim gider
MECNUN BAŞKAN İLE BÜLENT HOCA OKUSA
BULDUM :Valla uykularımı kaçırıyor sivasspor ama değer ne buldun derseniz.
1,Sivas spora iyi bir sponsor forma reklamı ne isterse verilsin.
2,Sivaspor şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsa mutlaka milan baroş yada john carew i almak zorunda.Baroş olursa daha iyi hem fiziğe dayalı oynuyor sivas gibi çek futbolunun özelliği hem şampiyonlar ligi tecrübesi var hemde türkiye yi biliyor Ayrıca golcü bir futbolcu mehmet yıldızın yanına şart böyle bir futbolcu şart.Ama cincon verir mi bilmem.Carew alternatif.Aynı şeyler carew içinde geçerli.Dünyada bu iki oyuncudan başka ideal bir tranfer sivasa yok.Şampiyonlar liginde oynamak için sivasa gelmek isteyebilirler.10 puanlık tranfer olur bence.Çünkü onur meselesi oldu bu para toplar sivaslılar yinede alabiliriz.İkiside süper golcü.On tane küme düşen takımlardan adam toplayacapına bunlardan birini al birde iyi bir orta saha oyuncusu yüzümüzü kara çıkarmaz.Hemde seneyede şampiyon oluruz valla.Arkaşların yukarıda yazdıkları futbolcu isimleri uykumu kaçırdı Onların hiçbiri sivasa yaramaz.
yapma be gardas onları alabılır mısın takımın kaldırsa şehrin kaldırmaz biraz mantıklı olalım bülent hoca bilir işini....
ben hollanda'da kaliyorum, ama insallah bu sene TR gidersek, Bulent hocamizla konusup bana bir sans vermesini isteyecem.. hep dikkatimizi cekmistirki, Sivassporumuzun orta sahada 10 numarali bir futbolcu lazim.. burda bir cogu zaten layik goruyorlar oynadigim futbolla.. eger olursa goreceksinizki burda yazdiklarimin arkasinda durdugumu..
|