Orijinalini görmek için tıklayınız : ''LIGDE KALMA DIYE BIR DERDIMIZ YOK,BIZ YUKARILARA OYNUYORUZ''

CAGLAYAN
27.09.2005, 21:35
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/fikretunsal_10.gif

''LIGDE KALMA DIYE BIR DERDIMIZ YOK,BIZ YUKARILARA OYNUYORUZ''

Sivasspor Basin Sözcüsü Fikret Ünsal, ligden düsme korkusu duymadiklarini belirterek, ''Biz yukarilara oynuyoruz. Belki de bazilarina göre sürpriz, ama bize göre normal olacak neticeler almaya çalisiyoruz'' dedi.
Sivasspor Genel Müdürü Cafer Kaplan ve yönetici Ekrem Munar ile kulübün sosyal tesislerinde basin toplantisi düzenleyen Ünsal, takiminligde basarililar kategorisinde yer aldigini, bunun son derece sevindirici oldugunu söyledi.
Sivassporlu taraftarlari rahat olmaya ve lig boyunca takimlarina yürekten destek vermeye çagiran Ünsal, söyle konustu:
''Herkes rahat olsun, bizim ligde kalma diye bir derdimiz yok. Bizyukarilara oynuyoruz. Belki de bazilarina göre sürpriz, ama bize göre normal olacak neticeler almaya çalisiyoruz. Bu kadromuzla, bu teknik heyetimizle basarili olacagimiza inaniyoruz. Tüm taraftarlarimiz
inansinlar ve rahat olsunlar. Galibiyetler olacak, maglubiyetler olacak. Gayet güzel sekilde hep birlikte basarilara imza atariz, basarilara kosariz.''
4 Eylül Stadi'nin ciddi onarimdan geçtigini ve kentin modern bir stada kavustugunu ifade eden Ünsal, cumartesi günü Denizlispor ile bu statta karsilasacaklarini hatirlatarak, ''En önemlisi bu hafta Sivas için tarihi bir olay gerçeklesecek, Sivasspor, Süper Lig'de ilk defa 4
Eylül Stadyumu'nda oynayacak'' dedi.
MAÇ BILET FIYATLARI BELIRLENDI
Denizlispor maçi bilet fiyatlarinin belirlendigini belirten Ünsal,kale arkasi tribün biletlerinin 5 YTL, kapali tribünün sag ve sol kismindaki tribün biletlerinin 15 YTL, maraton tribünü biletlerinin 20YTL, VIP tribünü biletlerinin ise 50 YTL'den cuma günü satisa
sunulacagini bildirdi.
Denizlispor maçina tüm taraftarlari beklediklerini ifade eden Ünsal, bu maçta geçen sezon birinci tamamladiklari Ikinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nin sampiyonluk kupasini alacaklarini ve büyük ihtimalle maçi izlemeye Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakci'nin da gelecegini söyledi

TS58
27.09.2005, 21:40
Lütfen büyük lokma yiyelim,büyük konuşmayalım.

kadir20
27.09.2005, 22:49
arkadaslar sinif arkadasim la iddaya girdim 500 eurosuna sivas ligde kalmayacak diyor sivas ligden düserse bende düstümm

dogukan58
27.09.2005, 23:17
hiç unutmuyorum biz malatyayla ilk macımızdan sonra sitede bi malatyalı aynen şunu söölemişti
siz önce ligde kalın sonra bizimle boy ölçülün demişti ve şimdi görüyoruz sıralamdan belli dahada iyi olacak sivassporum

drummer
27.09.2005, 23:38
büyük konuşmayalım.
temkinli olalım.
aman nazar değerde sonra.
aklı selim olmak lazım.
erken havaya girmeyelim,milleti üstümüze güldürürüz.
sessiz ve derinden iyi böyle sezon sonunda gülen biz olalım.

gercek58li
28.09.2005, 00:42
Arkadaslar karamsarliga gerek yoktur.Önümüzde 27 mac var, bunlarin 10 unu alsak ligte kaliriz. Biz asagiya inmeyi düsünmüyelim,baskalari bizim tirmanisimizi dehset ve ibretle seyretsin.
Zaten lig baslamadan önce de söyledigim gibi,Sivasspor düserse ikametgahimi Bursa ya aldiracagim! Manisa da olabilir!..

ali agca
28.09.2005, 04:10
Arkadaslar karamsarliga gerek yoktur.Önümüzde 27 mac var, bunlarin 10 unu alsak ligte kaliriz. Biz asagiya inmeyi düsünmüyelim,baskalari bizim tirmanisimizi dehset ve ibretle seyretsin.
Zaten lig baslamadan önce de söyledigim gibi,Sivasspor düserse ikametgahimi Bursa ya aldiracagim! Manisa da olabilir!..
.............................. ..

ali agca
28.09.2005, 04:12
hiç unutmuyorum biz malatyayla ilk macımızdan sonra sitede bi malatyalı aynen şunu söölemişti
siz önce ligde kalın sonra bizimle boy ölçülün demişti ve şimdi görüyoruz sıralamdan belli dahada iyi olacak sivassporum
............................

sinan58_34
28.09.2005, 08:10
SİVASSPORUMUZUN ONU ACIK ALLAH IN IZNIYLE DAHA ILERILERE OYNAYACAGIZ BİZ TAKIMIMIZA GUVENIYORUZ COK NUYUK BASARILAR ELDE EDECEGIMIZEDE INANIYORUM

CÜSSKB-Aynur
28.09.2005, 09:07
Şimdiye kadar Süperligde varoluş mücadelesi verdik. Şampiyon olarak giriş yaptık. Ligde tutunma, ve kendini kabul ettirme aşamalarından geçeceğiz.
Bu sürekli yülselen grafik, ligde kalıcı olacağımızın ve daha birçok ilklere imza atacağımızın sinyallerini veriyor.

erhan5834
28.09.2005, 19:27
SİVAS BU PERFORMANSLA LİGDE KALMA DEĞİL UEFA YI ZORLAR ALLAHIN İZNİYLE AMA REHABET OLMAZ İNŞALLAH..

Blackkite
28.09.2005, 19:52
çok şükür !! hedefleri yüksek tutmak herzaman daha iyi başarılara gebedir !!!

1967_DERNEK_10UR
28.09.2005, 20:58
biz ligin başından beri hedefimizi yüksek tutuyorduk..küçük hesapların peşinde değiliz...

extrasivas
28.09.2005, 23:01
hic bir zaman buyuk konusmuyacaksin diye bir soz vardirya evet aslinda vardir ama soz konusu sivasspor olunca bu kavram curur o yuzden takmayin kafaniza belki zirvede olamayiz ama zirveye yakin oluruz tabi boyle suphelere duser kendimizden emin olamazsak ne olcagini aklima bile getirmek istemiyorum sadece biraz kendimize guvenelim

GuNaY
29.09.2005, 00:07
lig basında hedefi ilk 10 olarak belirlemiştik... ancak su andaki durumumuza göre neden uefa'ya gitmeyelim diye düşünüyorum... inş başarımız lig sonuna kadar devam eder...

drummer
29.09.2005, 01:13
lig basında hedefi ilk 10 olarak belirlemiştik... ancak su andaki durumumuza göre neden uefa'ya gitmeyelim diye düşünüyorum... inş başarımız lig sonuna kadar devam eder...
herkes aynı düşüncedeydi günay.
en azından bu sen ligde kalalım yeter diyorduk ama takım bu görüntüsüyle gayet iyi gidiyor.
hedefimiz büyüdü şimdi.
allah nazarlardan saklasın.

GuNaY
29.09.2005, 01:16
herkes aynı düşüncedeydi günay.
en azından bu sen ligde kalalım yeter diyorduk ama takım bu görüntüsüyle gayet iyi gidiyor.
hedefimiz büyüdü şimdi.
allah nazarlardan saklasın.
amin abi... bir sorun cıkmadığı müddetçe çok büyük sükse yapcağız :)

drummer
29.09.2005, 01:20
zaten dikkatler üzerimizde şu an.
pazartesi atilla gökçenin yazısı çok güzeldi.
istikrarı kaybetmememiz lazım.

GuNaY
29.09.2005, 01:24
haklısın abi... şu anda sivasspor'u sadece sivas halkı değil tüm spor camiası hayret ve dikkatle takip etmekte.. ve bu şekilde olduğunda gerek sitemizde gerekse stadımızda centilmenliği elden bırakmamak, bunun en iyi örneği olduğumuzu herkese göstermemiz gerekmekterdedir...

Dağcı
29.09.2005, 08:31
haklısın abi... şu anda sivasspor'u sadece sivas halkı değil tüm spor camiası hayret ve dikkatle takip etmekte.. ve bu şekilde olduğunda gerek sitemizde gerekse stadımızda centilmenliği elden bırakmamak, bunun en iyi örneği olduğumuzu herkese göstermemiz gerekmekterdedir...

Günay sen merak etme. Bu yıl hem takımımız çok başarılı olacak. Hem de taraftarımız fair play ödüllerini toplayacak.

hemso58
29.09.2005, 09:59

BENDE ŞİMDİ O MALATYALI TARAFTARI ARIYORUM ŞU SWİTEYE GİRSEDE ALSA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ...

ali agca
29.09.2005, 13:46
4 Eylül Stadi'nin ciddi onarimdan geçtigini ve kentin modern bir stada kavustugunu ifade eden Ünsal, cumartesi günü Denizlispor ile bu statta karsilasacaklarini hatirlatarak, ''En önemlisi bu hafta Sivas için tarihi bir olay gerçeklesecek, Sivasspor, Süper Lig'de ilk defa 4
Denizlispor maçi bilet fiyatlarinin belirlendigini belirten Ünsal,kale arkasi tribün biletlerinin 5 YTL, kapali tribünün sag ve sol kismindaki tribün biletlerinin 15 YTL, maraton tribünü biletlerinin 20YTL, VIP tribünü biletlerinin ise 50 YTL'den cuma günü satisa
sunulacagini bildirdi.
geçen sezon birinci tamamladiklari Ikinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nin sampiyonluk kupasini alacaklarini ve büyük ihtimalle maçi izlemeye Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakci'nin elınden kupa alınıp tur atılacak

BOUN
29.09.2005, 14:48
Sayın basın sözcümüz Fikret Ünsal'ı tebrik ediyorum. Eğer büyük takım olma iddiası taşıyorsan büyük hedeflerin olmalı ve dolayısiyle büyük başarılar yakalamalısın. Bu açıdan bu açıklama büyük bir takıma yakışan açıklamadır.

Sezon başından beri Sayın Başkanımızın ve Teknik direktörümüzün yaptığı 'Hedefimiz ligde kalıcı olmak' tarzında ki açıklamaları açıkçası içime sindiremiyordum. Büyük takım olup, büyük hedeflerle büyük başarılara imza atarsan zaten ligde kalıcı olmak gibi bir derdin olmaz.

Şimdi buradan bir kaç kişi çıkıp 'Lan sen ne diyon? Başkana laf mı atıyon?' tarzında geri zekalıca sözler söyleyebilirler. Ben Başkanımızı ve Teknik direktörümüzü çok seviyorum. Bu takım onların sayesine bu günlere geldi. Ama benim kanaatimce sevdiğim insanların da benim gibi düşünmelerini içimden geçiriyorum. Belki yanlış düşünebilirim ama benim fikrim bu.

Hepinize selamlar...

1967 dernek serkan20
29.09.2005, 14:54
fikret ünsala kesinlikle katılıyorum
sivasım yavaş yavaş başarıyor
Allahın izniyle daha iyi de olacak
ben gönülden inanıyorum
süper ligde ses getiriyoruz
geçen hafta trt de sivasın maçında sonra programın konuğu tam hatırlamıyorum ama " bu SİVASSPOR çok can yakacak" demişti
kesinlikle katılıyorum
can yakmaya devam........

ercan_dpinar
29.09.2005, 19:08
İNŞALLAH SİVASSPOR ALDIĞI PUANLARLA YUKARILARI ZORLAYACAKTIR

erhan5834
29.09.2005, 19:40
SİVAS BU OYUNLA BU HAVAYLA LİGİN ÜSTLERİNİ ZORLAYACAK HATTA UEFA İDDASINDAYIM BEN BEKLEYELİM GÖRELİM..

GuNaY
30.09.2005, 00:36
SİVAS BU OYUNLA BU HAVAYLA LİGİN ÜSTLERİNİ ZORLAYACAK HATTA UEFA İDDASINDAYIM BEN BEKLEYELİM GÖRELİM..
benimde düşüncem o yönde... bu futbolda herhangi bir değişme olmazsa inş. başarabiliriz...

serhankaburcuk
30.09.2005, 13:45
Arkadaşlar insanlarda halen bir korku var Sivasspor düşecek diye...Ama düşecek takımlar kendilerini ilk haftlarda belli ederler...Sivassporun şuan hiç öyle bir görüntüsü yok hatta çok olumlu ve pozitif bir futbol oynuyoruz...Sivasspor inşallah ligi ilk 7-8 içinde bitirecek...

süper sivas
01.10.2005, 18:06
BİZE KIMSE KAFA TUTAMAZ BİZ TUTARIZ KIMSE MERAK ETMESİN ÇOK RAHAT SİVAS İLK 10. OLACAK BENİM ÜZÜLECEĞİM TEK ŞEY İLK 5.GİREMEZSEK ÇOK ÜZÜLÜRÜM

HER ZAMAN BÜYÜK TEK BÜYÜK

GUHERTAS-58
01.10.2005, 19:35
Zaten bunu tüm sivas halkı, taraftarı, yöneticisi, son olarakta sahada futbolcusuyla tüm yiğidolar biliyor ve böyle bir derdimiz olmadığını herkese gösteriyorlar. Görünen o ki bu lig bile bize dar gelecek...

Abuzer
07.10.2005, 22:03
büyük konuşmayalım.
temkinli olalım.
aman nazar değerde sonra.
aklı selim olmak lazım.
erken havaya girmeyelim,milleti üstümüze güldürürüz.
sessiz ve derinden iyi böyle sezon sonunda gülen biz olalım.

ne Milleti kendimize Güldürmesi ya !
Biz Milletin Haline Güler olduk baksana Dagilan dagilana 8 Takimin Teknik adami gitmis.Cooook yükseklerden atiyorlardi simdi ise Kabuklarina Cekildiler

1967_DERNEK_MUSTAFA
07.10.2005, 22:40
SÜPER LİGİN YENİ EKIPLERINDEN BİRİYİZ.SU ANDA NEYIN NE OLACAGINI SIMDIDEN KESTIREMEYIZ...HIZLI GİDEN ATIN .... SEYREK DÜŞER!..

serhankaburcuk
07.10.2005, 23:27
Arkadaşlar insanlarda halen bir korku var Sivasspor düşecek diye...Ama düşecek takımlar kendilerini ilk haftlarda belli ederler...Sivassporun şuan hiç öyle bir görüntüsü yok hatta çok olumlu ve pozitif bir futbol oynuyoruz...Sivasspor inşallah ligi ilk 5 içinde bitirecek...

twity_58
12.10.2005, 20:01
SİVASSPOR cidden farklı basladı lıge ınsallah böyle devam edecek her gun bırıne sıvas 5. demekten bıktım ınanamıyorlar :D bılmezler ki ne de olsa sivaslıyız.. insallah ılk 10 bıle sıgdıramayacak bızı ..ligde kalmak cok kolay bır olay artık sivasspor için bence onu astık..

fatih_5834
12.10.2005, 20:21
http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/fikretunsal_10.gif

''LIGDE KALMA DIYE BIR DERDIMIZ YOK,BIZ YUKARILARA OYNUYORUZ''

Sivasspor Basin Sözcüsü Fikret Ünsal, ligden düsme korkusu duymadiklarini belirterek, ''Biz yukarilara oynuyoruz. Belki de bazilarina göre sürpriz, ama bize göre normal olacak neticeler almaya çalisiyoruz'' dedi.
Sivasspor Genel Müdürü Cafer Kaplan ve yönetici Ekrem Munar ile kulübün sosyal tesislerinde basin toplantisi düzenleyen Ünsal, takiminligde basarililar kategorisinde yer aldigini, bunun son derece sevindirici oldugunu söyledi.
Sivassporlu taraftarlari rahat olmaya ve lig boyunca takimlarina yürekten destek vermeye çagiran Ünsal, söyle konustu:
''Herkes rahat olsun, bizim ligde kalma diye bir derdimiz yok. Bizyukarilara oynuyoruz. Belki de bazilarina göre sürpriz, ama bize göre normal olacak neticeler almaya çalisiyoruz. Bu kadromuzla, bu teknik heyetimizle basarili olacagimiza inaniyoruz. Tüm taraftarlarimiz
inansinlar ve rahat olsunlar. Galibiyetler olacak, maglubiyetler olacak. Gayet güzel sekilde hep birlikte basarilara imza atariz, basarilara kosariz.''
sunulacagini bildirdi.
Denizlispor maçina tüm taraftarlari beklediklerini ifade eden Ünsal, bu maçta geçen sezon birinci tamamladiklari Ikinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nin sampiyonluk kupasini alacaklarini ve büyük ihtimalle maçi izlemeye Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakci'nin da gelecegini söyledi
heyt be ne guzel konusmusun dayı ..suphenızolmasın karamsarda olmayın sıvas bu sene ılk ucte