Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar Kaç Puan Alır ..?

B.Demirci
28.09.2005, 10:55
Sivasspor seyircisi sahasındaki Süperlig'in ilk maçında kaç puan alacak onu çok merak ediyorum. Tezahürata katılmayan maçı tiyarto izler gibi izleyen bir ekabir takımı var yıllardır stadyumda. Onların Sivassporu sevdiğinden şüphem yok. Taraftarlığından da şüphem yok. Ama ne hikmettir anlayamadım. Bir türlü çekirdek çıtlatmaktan başka birşey yapmıyorlar. Onlara büyük saygımız var yanlış anlaşılmasın onlar bizim kardeşlerimiz canımız. Ama bir türlü havaya girmiyorlar. Sadece gol olunca goool diye bağırıyorlar o kadar. Aslında klinik bir incelemeyi gerektiriyor bu vaka. Ne olur bir fikri olan varsa yazsın tartışalım. Yaşca büyükler var içlerinde onların 90 dakka hoplayıp zıplamalarını beklemiyoruz tabi ama ne olur tezahürata katılsalar. Şu ikinci ligdeki Bursa, Sakarya seyircilerine imreniyorum valla ..

drummer
28.09.2005, 11:01
adamlar 40-50-60 yaşlarında ise onlardan bağırıp çağırmayı bekleyemezsin.
genç susukunlar varsa onların da yaşam tarzları böyledir.ne yapılabilirki.

bağırmıyor diye desteklemediği anlamına gelmez.

huseyin34
28.09.2005, 11:16
sivasımız 45-50 arası alır

serrkann58
28.09.2005, 11:20
Bence 200 kişilik efsane bir tribün saglanabilirse stadda gerekli ortamı yakalayabiliriz..
Genç arkadaşlar bu uyumu saglamalılar...

MassimoMORATTi
28.09.2005, 12:44
Sivasspor seyircisi sahasındaki Süperlig'in ilk maçında kaç puan alacak onu çok merak ediyorum. Tezahürata katılmayan maçı tiyarto izler gibi izleyen bir ekabir takımı var yıllardır stadyumda. Onların Sivassporu sevdiğinden şüphem yok. Taraftarlığından da şüphem yok. Ama ne hikmettir anlayamadım. Bir türlü çekirdek çıtlatmaktan başka birşey yapmıyorlar. Onlara büyük saygımız var yanlış anlaşılmasın onlar bizim kardeşlerimiz canımız. Ama bir türlü havaya girmiyorlar. Sadece gol olunca goool diye bağırıyorlar o kadar. Aslında klinik bir incelemeyi gerektiriyor bu vaka. Ne olur bir fikri olan varsa yazsın tartışalım. Yaşca büyükler var içlerinde onların 90 dakka hoplayıp zıplamalarını beklemiyoruz tabi ama ne olur tezahürata katılsalar. Şu ikinci ligdeki Bursa, Sakarya seyircilerine imreniyorum valla ..Taraftar çoşku Ateşli Ve 90 dk destekten 0 puanı ceker sınıfta kalır cekirdek yemekte bireysel küfürde 10 puanı alır ... Başta yönetim bu işe destek vermeli stadda taraftar gruplarını organize etmeli ama bugune kadar yönetimin tek istegi Para ve finasman kaynak :( Bu sekilde bir stadda kazanabilecekleri sadece para Başarı ve coşku Gelmezzzzzz Bu yüzdende Cekirdekci minderli ama şimdi koltuk oldu kimse minder getirmez :) Bu sekilde taraftarla uğraşırsınız ... İnşallah bir an önce Farkına varırlarda SİVAS deplasmanı Her yönü Taraftarı ve takımı ile korkuu rüya olur...

özsivaslı
28.09.2005, 13:35
HİÇ KAFANI TAKMA GARDAŞIM 4 EYLÜL STADYUMU BİR BAYRAM HAVSINDA OLCAKTIR. BU BAYRAMA TÜM SİVASLILARI DAVET EDİYORUZ.

erhan5834
28.09.2005, 16:36
YİĞİDOLAR BİRİNCİ LİG ATMOSFERİNE GİRDİ AMA TAM ANLAMIYLA DEĞİL BENİM DÜŞÜNCEM EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARDA DESTEK İYİ OLUR AMA UMARIM BU İLK İKİ YADA ÜÇ MAÇTAN SONRA KESİLİP KLASİK ÇEKİRDEK YEME MODUNA GEÇMEZ:(

MADTURK
28.09.2005, 16:49
bence ilk macta taraftarizimiz gereken ilgiyi gösteriri her zaman boyle olmustur.. sivas taraftari takimina sahip cikmasini bilir bunu daha önceleride yasadik bence iyi bir puan alir her zaman yerde sivas

1967_DERNEK_10UR
28.09.2005, 17:42
BEN SİVASSPOR TARAFTARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM...2.LİGDE Kİ SİVASSPOR TARAFRARI NE İSE SÜPER LİGDE DE TARAFTAR AYNI OLACAK...

kadir20
28.09.2005, 17:58
en süper sekilde takimi destekleyeceklerinden hic süphem yok ve denizlispor u da evine eli bos gönderecegiz

serhankaburcuk
30.09.2005, 14:20
Yaşı orta yaş üstü insanlardan bağırmalarını zaten beklemiyoruz...Ama arada sırada alkış yapmları bile yeterli olacak...Sivastaki gençlere Sivasspor sevgisini aşılamak lazım...ARKADAŞLAR YARINKİ MAÇTA ÇEKİRDEĞE HAYIR...

ReDYiGiDo
30.09.2005, 14:32
Ben inanıyorum ki 4 Eylül de Denizli spor takımı bogulacak Birde millet konfetileri hazırlayın Kendi evimizdeki ilk maçımızda bir bayram olsun....

MassimoMORATTi
02.10.2005, 15:50
Konfetimi :P GÜLERİM buna sabaha kadar bizim Taraftarımızın atacağı tek şey kardeşim Cekirdek Yada pantolonları kirlenmesin diye altlarına aldıkları minder :) GAZATE parcası anca bunu atarlar saha :) Ben inanıyorum ki 4 Eylül de Denizli spor takımı bogulacak Birde millet konfetileri hazırlayın Kendi evimizdeki ilk maçımızda bir bayram olsun....

harun.urhan
02.10.2005, 17:02
:k6: taraftar mı güldürmeyin beni bi kere soru yalnış taraftar takımını destekleyen manasında kullanılır seyirci demek daha mantıklı soru şu şekil olmalı SİVAS SEYİRCİSİ TARAFTAR OLABİLECEK Mİ? bu konuda şuçlu olan sadece yönetim sen tut çılgınlar 50 ve 67 genç taraftara destek ver adamlara herşeeyi sagla kale arkasında ise iyi hatırlıyorum 2.liğde takıma maç kazandıran yeniçeriler grubuna stadı ateşliyen gruba sırt çevir eger yönetim böyle ateşli gruplara sırt çevirirse YAPILAN YENİ KOTLUKLARININ YANINDAKİ GÜVENLİK KOLTUGUNUN YANINA BİR DE ÇEKİRDEKÇİ YERİ YAPAR allah aşkına sivassporu seviyorsanız takıma destek verin ve.......... şunu söylüyüm taraftar her zaman haklıdır

1984zalim58
02.10.2005, 17:40
Ben orada yoktum ondan stadda ses cıkmamış:)gardaşlar buda biraz sizlerin elinde arkadaş gurubunuzla gideceksiniz taraftarı ateşleyeceksiniz yani.Başka türlü olmaz .Tabi busa benim fikrim.

Aturan_58
02.10.2005, 18:12
Arkadaşlar sivas seyircisi her zaman maç seyretmiştir destekleyen kısım ise belli bir grup insandır.Neden se yıllardır buna bir çare bulamadık, ama bundan sonra bu şekilde devam edeceği anlamına gelmez.Tribünleri yönlendiren kişiler bulunarak taraftarı ateşlemesi lazım Bu olayda sivasta mevcut değil en kısa zamanda bu olayı halletmeliyiz. Buyük takımlara bakıyoruz adamlar 40-50 yaşında olmasına rağmen yinede takımını destekliyor.Bunda ayıp bir durum yok herkesin SİVASSPORUMUZU DESTEKLEMESİ Lazım Çünki Başka SİVASSPOR YOKKKKK...

1967_DERNEK_10UR
02.10.2005, 20:59
:k6: taraftar mı güldürmeyin beni bi kere soru yalnış taraftar takımını destekleyen manasında kullanılır seyirci demek daha mantıklı soru şu şekil olmalı SİVAS SEYİRCİSİ TARAFTAR OLABİLECEK Mİ? bu konuda şuçlu olan sadece yönetim sen tut çılgınlar 50 ve 67 genç taraftara destek ver adamlara herşeeyi sagla kale arkasında ise iyi hatırlıyorum 2.liğde takıma maç kazandıran yeniçeriler grubuna stadı ateşliyen gruba sırt çevir eger yönetim böyle ateşli gruplara sırt çevirirse YAPILAN YENİ KOTLUKLARININ YANINDAKİ GÜVENLİK KOLTUGUNUN YANINA BİR DE ÇEKİRDEKÇİ YERİ YAPAR allah aşkına sivassporu seviyorsanız takıma destek verin ve.......... şunu söylüyüm taraftar her zaman haklıdır
HERKES HAKKINI ALIYOR..BU SADECE BAŞLANGIÇ...TARAFTARLIKLA ALAKASI OLAMAYANLAR VE GERÇEK TARAFTARI AYIRT EDİN...

harun.urhan
03.10.2005, 16:29
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

harun.urhan
03.10.2005, 16:32
HERKES HAKKINI ALIYOR..BU SADECE BAŞLANGIÇ...TARAFTARLIKLA ALAKASI OLAMAYANLAR VE GERÇEK TARAFTARI AYIRT EDİN...
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

bu arkadaş yazmışda ayırt edilsin diye biz arkadaşın hakkını aldıgı dedigi taraftarları ayırt eddik bunların abileri zamanında yukarda yazdıklarımı yapıyorlarlardı hatırlayın unutmayın abi allah aşkına destek verin

harun.urhan
03.10.2005, 16:40
tribünde taraftarı ayırt etmek çok hatalıdır esas bu yanlış düşünceli insanlara dikkat etmek lazım o ne herkes hakkını alır o zaman sayın onur büyükdere 2 ligde maçlarını izlemeyen 1. lig maçına gelmesin abi o takımı biz verdiim bilet parası destekle 1 lige çıkardık yok öyle herkes hakkını alır kardeş

cihanakkus
03.10.2005, 17:13
sivasın üstüne taraftar tanımam yakında destegini hissettirir...........
nere baksam hep biz,nere gitsem hep biz,allahım bu nasıl sey,sivaslımıyız neyiz

puar
03.10.2005, 17:16
her dakika sivas sivas diye bağırsalar....150 filan olur ama açık hava...50 de yeter...ama taraftarımızda bir doymuşluk var...inşallah stad her macta ful çeker...bizim buna ihtiyacımız var.

kartalido
03.10.2005, 17:17

arkadaşa katılıyorum onur büyükdere biraz haksızlık yapıyor

puar
03.10.2005, 17:21
ya merak ettim türkiyede en çok sivastamı tüketiliyor :)

leventakbulak
03.10.2005, 17:31

harun doğru söylüyor arkadaşlar harun sana kucak dolusu sevgiler