Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır

izmirliyigido
07.05.2009, 21:54
Başkanımız sayın Mecnun Odyakmaz'ın Lig Tv'de açıkladığı gibi yeni stad yapılması haberi süper fakat şimdi ki stadımızın Şampiyonlar Ligi maçına yetişmemesi durumunda İstanbul'da Olimpiyat stadında oynanması olayına karşıyım.

Böyle fırsat 50 yıldır hangi Anadolu kulübüne nasip olmuş? Buradan gelecek parayı düşünebiliyor musunuz? Akredite olacak gazeteci ve televizyoncuların, maçları izlemeye gelecek Avrupa'lı seyircilerin bırakacağı dövizi, esnaftan yapacağı alış verişi, restaurantların sunacağı yöresel yemeklerimizin lezzetinin reklamını, otellerimizin kazanacağı parayı, taksicilerin kazanacağı parayı, turistik eşyalarımızın pazarlanması ve tanıtılması, yöresel ve tarihi turizm değerlerimizin, doğa güzelliklerimizin tanıtılması. Hangi birini, sayayım?

Bunları nasıl elimizin tersiyle itebiliriz?

Yeni stadı yetiştirmek mümkün değilse çok acilen eski stadda tespit edilen eksikler bir an önce tamamlanıp, çok acele olarakta 2 tane 5 yıldızlı otel inşa edilmeli. Hemde yeri Çermik bölgesinde doğal güzellikler ve zenginlikler içinde olmalı. Oteller şirketleriyle, (örneğin; Dedeman, Polat vb) görüşülüp 4-5 ay gibi kısa sürede bunlar hayata geçirilebilir.

Aksi halde kaçan balık büyük olacak...

Sivas'ın nemalanacağı, dövizin akacağı esnafımızın kazanacağı pastayı neden İstanbul'a verelim.?.. Yüzbinkere HAYIRR !.. Hayır, hayır, hayır !....

AYK

CRAZY_OSMAN_58
07.05.2009, 22:22
aynen katılıyorum sana abi hayır hayır..

Cley
07.05.2009, 22:25
Hayır Hayır Hayır. mevcut stadımıza az bi düzenleme ile Şampiyonlar ligi maçı oynanır. Nice avrupa maçları izledikki patates tarlası gibi zeminlerde.

sevda58
07.05.2009, 22:49
Sivas acisindan iyi olur kendi stadimizda sehirimizde oynamak, bizim stad dururken ne isimiz var ki elalemin stadinda:mad:
ben karsiyim hemde cok karsiyim!!

esentepeli58
07.05.2009, 22:59
tabiki sivas da oynansın ya ne işimz var baska yerde ...!

35fulya58
07.05.2009, 23:00
Bence de Sivas'ta oynanmalı. Şampiyonluğu Sivaas'ta ki taraftar getirdi ödülünü de Sivas'takiler almalı. İstanbul'da ki Sivas'lılar Olimpiyatı doldurmazlarki.

alijinho
07.05.2009, 23:07
slm
tabi ki hayir
hangi takim kis mevsiminde gelip sivas ta mac alir ,
sampionlar ligini kazanacagiz

club7house
07.05.2009, 23:12
Bencede Sivas'ta oynanmalı kendi evinde namağlup takım kalkıpta başka stadda oynarsa kazanma ihtimalini düşürür.

yigidomer
07.05.2009, 23:14
Açıklamalarınız çok yerinde ve mantıklı "izmirliyiğido"fakat kaş yapayım derken göz çıkarmamalı...yetiştireceğiz diye normal zaman da kapasitesinden fazla oteller vb.iş mekanları yapmak ne kadar doğru..Bu konu aslında çok önemli.Olaya kısa vadede bakmamak gerekli....Bu işte büyükşehir belediyesi ve birbirinden değerli istanbuldaki iş adamlarımıza bayağı bir iş düşüyor.Sadece şampiyonlar ligi için değilde normal zamanlarda da sivasımıza insan kitlesini çekebilmek için ummalı bir çalışma gerekiyor..

07reis58
07.05.2009, 23:18
slm
tabi ki hayir
hangi takim kis mevsiminde gelip sivas ta mac alir ,
sampionlar ligini kazanacagiz

içerdeki maçlardan bu mantıkla 9 puan alırız :)

metin 07
07.05.2009, 23:27
sivas*ta oynanmalı eğer uefa izin vermezse k.k.has stadı daha uygun olur en azından yakın....

ÖFŞ2041
07.05.2009, 23:40
Bizim evimiz 4 Eylül.Sivassporumuz Avrupa ligleri de dahil evinde mağlup olmayan sayılı takımlardan.Biz şampiyon olacağız ve en büyük faktör de evimizde kazandığımız puanlar.
Kesinlikle Sivas'ta oynanmalı diyorum.Bunun için gereken ne varsa yapılmalı.Hele Kayseri'de oynanmasına tamamen karşıyım.

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı düşününce öyle heyecanlanıyorum ki...Dostlarım direk gruplardayız düşünün.Şampiyonlar Ligi müziğini düşünün Starda :) , Mehmet Yıldız'ın en önde çıkışını...
Bu güzellikleri Sivasımıza yakışır , hem de çok yakışır ;)

yigidozan
07.05.2009, 23:46
düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım

izmirliyigido
07.05.2009, 23:58
Açıklamalarınız çok yerinde ve mantıklı "izmirliyiğido"fakat kaş yapayım derken göz çıkarmamalı...yetiştireceğiz diye normal zaman da kapasitesinden fazla oteller vb.iş mekanları yapmak ne kadar doğru..Bu konu aslında çok önemli.Olaya kısa vadede bakmamak gerekli....Bu işte büyükşehir belediyesi ve birbirinden değerli istanbuldaki iş adamlarımıza bayağı bir iş düşüyor.Sadece şampiyonlar ligi için değilde normal zamanlarda da sivasımıza insan kitlesini çekebilmek için ummalı bir çalışma gerekiyor..

Güzel kardeşim, yazıma dikkat ettiysen otellerin yapılacağı yerleri adres ve hedef gösterdim. Bu yapılacak tesisler sadece ŞL için değil turizme hizmet amaçlı olacak. Ne turizmi? Tabii ki sağlık ve SPA turizmi. Kaplıcamızda ki sıcak su hem sağlık, hem güzellik, hemde ısınma amaçlı çok uygun bir kaynak.

Hem buraya yapılacak oteller Süper Ligde kentimize gelen rakip takımlar içinde şehirden uzakta konaklama amaçlı olacak. Hem sonra hiçbir yatırımın kaş yaparken göz çıkarma gibi hatası olmaz. Sivas, Sivasspor sayesinde yükselen bir değerdir. Doğa ve tarih turizmine sahip olan şehrimize turist çekmek için bundan daha iyi fırsat olamaz.

AYK

Agcalli
08.05.2009, 00:02
düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım

Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....

yigidozan
08.05.2009, 00:16
Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....

bende sivasta oynansın dedim zaten.hatta oyumu bile "sivasa oynansın"dan yana kullandım.ondan sonraki açıklamamda madem sivas olmuyo o zaman olimpiyat olsun dedim. ayrıca rüzgar meselesi galatasarayın komik bahanelerinden biri. o stadda ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ oynandı. rüzgar veya başşka şeyler etkileseydi ordaki futbolu bunu UEFA farkederdi herhalde. ben antepteki taraftarı görünce dedim ki BU TAKIM FİZAN'A DA GİTSE YALNIZ KALMAZ BU TARAFTARLA. sivastan maraştan diyarbakırdan deplasmana maça gidiyorsak istanbula da gidilir elbet.

burakkova
08.05.2009, 00:20
arkadaşlar hocamız salı günü pamukkale üniversitesinde katıldığı söyleşide sivaslılar şampiyonlar ligi maçlarını sivasta izleyebilecekler dedi..

burak_baykal
08.05.2009, 01:42
ilk önce sivas diyorum.olma ihtimali az ise olimpiyat olmasını isterim.ama ilk sırada sivas

Salim58
08.05.2009, 06:25
tartışmalar daha erken ama sivasta oynanması tabiki güzel inşallah eksiklikler tamamlanır sivasta oynanır maçlar ama olmazsa olimpiyat daha mantıklı bence

altuntas58
08.05.2009, 07:55
Bende istanbulda yaşamama rağmen bu tür macların Sivasta oynanmasını isterim aksi taktirde yemi burdan yiyor yumurtayı başka yere yumurtluyor gibi bir şey ortaya cıkar taş yerinde ağırdır sivassporumuzda avrupadan gelen takımlarla yapacağı macları sahasında yapsın

SenSetik
08.05.2009, 08:19
mümkünse Sivas'ta oynanmalı ama 2. alternatif Kayseri olabilir..

ready
08.05.2009, 08:31
ustam güzel yazmışsın sivasda eksiklikleri görüp derhal olaya müdahe eden insanlar olsaydı sivas bu halde olmazdı

tykinik58
08.05.2009, 08:39
Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.

BekirBayrak
08.05.2009, 08:41
Arkadaşlar bunun ikinci bi alternatif durumu yoktur
Maçlarımızı ya SİVAS ta oynayacağız yada SİVAS ta oynayacağız.
Yönetimimiz bunun için gerekli tüm önlemleri alacağından hiç şüphem yoktur...

ErdalGüler
08.05.2009, 08:48
Tabiki Sivas'ta olmalı. Başka bir yer kesinlikle olmamalı.

ready
08.05.2009, 08:53
Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.

yeni bir stad yapılana kadar uefa kriterlerine uygun 4 eylül stadyumunu yeniden onararak eksik yerlerini bakıma alarak sorun çözülebilir istanbulda veya başka yerde oynanan maçın sivasa fazla bir geliri olmaz gerek gelecek seyirci onların yapacagı harcamalar sivas da kalır..

kangallı58
08.05.2009, 09:40
Bunun tartışması bile olmamalı bence tabikide sivas'ta oynanmalı belki bir daha sampiyonlar ligine katılma sansını yakalayamayız tabi bu en kötü ihtimal ama kesinlikle sivasta oynanmalıdır.

iboabim
08.05.2009, 09:48
olmaz kardesim sivasta oynanmali maçlar eger eksiklikler varsa tamamlanir
el alem bir diyar gorsun
el aleme rezilmi olalim sdatlari bile yok diye??????
kuçuk muçuk idare eder;)

MERİTHAN58
08.05.2009, 09:51
Yönetim açıkladı Şampiyonlar ligi maçları Sivas'ta oynanacak diye.
Çok gereksiz bir konu bence milleti boşu boşuna geriyorsunuz.

Abdullah DuMaN
08.05.2009, 10:01
Sivas halkının en büyük hakkı bu tabiki Sivasta oynanmalı

GokhanTurna
08.05.2009, 10:18
Sivasda oynanmadıktan sonra ne anlamı var ki:confused: Diğer işler halledilir diyodum otel işini şimdi duydum bu iş cidden yaş gibi gözüküyor

davulcu
08.05.2009, 11:03
sivasta oynanmasından yanayım;)

oNuR
08.05.2009, 11:12
İmkanlar elverdiği sürece tabiki Sivasta oynanmalı

SavLo
08.05.2009, 11:47
bana kalsa istanbulda :)

sebebler

1.şöle salam takımlar olsa sıtad kapasitesi 90.000.
maça 80.000 kişi girse maça biletler 30 - 40 - 50 ytl olsa bunu 3 maçla çarpsan ortalama bu 3 maçta sivasa 5-6 milyon euro bırakır.

ama sivasda oynasa 3 maç 10 binle çarpsan 30 bin kişi izlicek en fazla 20 den olsa bilet 600 milyar yani 300.000 euro eder buyrun sizde kıyaslayın :)

GrP_GARDAŞLAR
08.05.2009, 11:55
aynen katılıyorum ve kesinlikle bu istanbul olmamalı acilen yapılacaklar ele alınıp yapılmalı yıllardır biz bu anı bekliyoruz geç olmadan bu işle alakalıları göreve davet ediyorum

candayanmaz58
08.05.2009, 12:07
çareleri derhal bulunmalı ve sivasta oynanmalıdır
aksi takdirde sivasspor şampiyonlar ligine ha gitmiş ha gitmemiş...

LosTie58
08.05.2009, 12:23
Bende kesinlikle ama kesinlikle karşıyım.O takımlar Sivas'a gelmedikten 4 Eylül'e çıkmadıktan sonra ne anlamı var yaa.. :mad:

58_Buğra_98
08.05.2009, 12:44
Kesinlikle SİVAS'ta oynanmalı. SİVAS'ımızı karnaval yerine çevirip kutlamalar yapıp avrupa takımlarını izlemek varken neden başka bir şehirde oynansın ki??? Yönetimin bu konuda duyarlı davranacağınıa inanıyorum.

ERMAN
08.05.2009, 12:48
böyle birşye söz konusu dahı olamaz

Akartuna58
08.05.2009, 12:55
farketmez abicim bize her yer sivas

ama memlekette olsa iyi olur :D

58gürünlü35
08.05.2009, 12:56
Bencede Sivasta oynanmalı ... ama Bide soyle dusunun Olimpiyat stadı 70 binden fazla seyirci kapasiteli... 4 eylul 15000 kisilik 4 eylülde bir mactan 1 milyon euro kazansak olimpiyatta en az 6 milyon euro kazanırz...

gönenliyiğido
08.05.2009, 13:09
arkadaşlar şampiyonlar ligi için uefa bizden çok birşey istemiyor ki..Bi kaç tane çalışma ofisi ve kapalı tribün(vip nin olduğu kısım) biraz küçük olduğu için kapalı yanı tribünlerinde üstünün kapatılması isteniyor..bunlar 4 ay da rahatça yapılacak şeyler..ayrıca zemin konusuna gelince zaten her sezon zeminler yenileniyor sadece ek olarak ısıtma sistemi yapılacak..bunlar büyütülecek şeyler deil diye düşünüyorum..

yigido_furkan
08.05.2009, 15:04
lig tvde baskanımız acıklama yaptı 2 sat bıldırılmesı gerekıyomus onlarda 4 Eylül ile olimpiyatı vermısler. eksıklerı varmıs stadın eger bunlar gıderılırse maclar Sivasta eger olmassa olımpıyatta yanı elden bısey gelmesse mecburen orda oynayacagız yoksa başkanda Sivası istiyor

pover58
08.05.2009, 16:07
başkan sana boşuna büyük başkan demiyoruz .işte görün milliyetçilik nasılmış bravo başkanım çok para yerine az ame benim esnafım kazansın diyebilmek her babayigidin karı degil.sivaslı esnafa duyurulur.özellikle spora karşı olan esnafa duyurulur.başkanım aynen katılıyorum size sivas bi daha bu fırsatı ya kazanır ya kazanmaz.sizin en büyük dileginizdi sivasa bir büyük avrupa takımı getirmek.sivasla oynatmak bunu tamda yakalamışken neden istanbulda oynuyalım.stadın en kısa sürede onarımını tamamlayıp bide oteli hemen yapmalıyız.çermikte bu işe hazır bir firma var ona yardım edip en kısa sürede bu oteli yaptırmalı sayın vali ve belediye başkanımız.sayın büyüklerim elinizi çabuk tutun.

Metal Gear
08.05.2009, 16:20
Şampiyonlar Ligi Sivas'ta oynanmasın vukuat çıkarırırm vallah..:)

ekecikli
08.05.2009, 16:30
ya arkadaslar bu konuyu acmamiz bile sivasliyim diyen herkese bir hakarettir ya bir sl kalacagizda neymis efendim istanbuldami yoksa kayseridemi artik sunun bunun kus kaldiranligini birakalimda kendi ilimizde oynatalim bu nasil bir dusunceki hale disariya bagimliligimizi tekrarliyoruk sayet disarida oynanacakgibi bir posusyon olursa hicte sampiyonda olmuyalim daha iyi sivasliyim diyen herkesi goreve davet ediyorum birdahada boyle bir anketinde yapilmzasi bile AYIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPP
BU NE ISTIR

nightmare58
08.05.2009, 16:45
Hayır Hayır Hayır. mevcut stadımıza az bi düzenleme ile Şampiyonlar ligi maçı oynanır. Nice avrupa maçları izledikki patates tarlası gibi zeminlerde.

aynen kardeşim hatta patates tarlası daha şereflidir tromsö-galatasaray maçını hatırlayın bizim stadımız onlarınkine 100.000 basar UEFA oraya maç veriyosa bize dünden maç verir artı sivas dışında oynanırsa maçlarımız sivas esnafının para kazanmasını istemedikleri düşüncesi bende hakim olur olimpiyata kadir hasa da hayır 4 EYLÜLÜ CEHENNEME ÇEVİRECEZ İNŞALLAH

Metal Gear
08.05.2009, 17:29
Bencede Sivasta oynanmalı ... ama Bide soyle dusunun Olimpiyat stadı 70 binden fazla seyirci kapasiteli... 4 eylul 15000 kisilik 4 eylülde bir mactan 1 milyon euro kazansak olimpiyatta en az 6 milyon euro kazanırz...

Parası umrumda bile değil...
Sivas'ta 21:45'te Star TV'de maç yayını izlettirmek istiyoruz..:)

izmirliyiğido35
08.05.2009, 17:43
aynen kardeşim hatta patates tarlası daha şereflidir tromsö-galatasaray maçını hatırlayın bizim stadımız onlarınkine 100.000 basar UEFA oraya maç veriyosa bize dünden maç verir artı sivas dışında oynanırsa maçlarımız sivas esnafının para kazanmasını istemedikleri düşüncesi bende hakim olur olimpiyata kadir hasa da hayır 4 EYLÜLÜ CEHENNEME ÇEVİRECEZ İNŞALLAH

HAY AĞZINA SAĞLIK ŞİMDİ BEN DİYECEKTİM UEFA ONLARA VERİYOSA BİZE HAYLİ HAYLİ VERİR ZATEN BİR KAÇ EKSİK DE O ZAMANA KADAR HAL OLUR.

Del Piero
08.05.2009, 18:08
Tabiki CL maçarı mabedde yani 4 eylülde oynanmalı kesinlikle....

Siiivasliii
08.05.2009, 22:13
Bence kesinlikler Sivas'ta oynanmali yoksa Sivas'i nasil temsil edecez

yigido_ilhan58
08.05.2009, 22:32
ne olursa olsun eksikler giderilip sivasta oynanmasından yanayım ne kazanacaksak hep beraber kazanalım çileyi sivas halkı çekmedimi neticede sivas halkı nemalanmalı bir gurbetçi olarak böyle düşünüyorum sivasın kazansın dışarı gitmesin

erol_58
08.05.2009, 22:42
sivasta oynanacak tabi eksik gedik ne varsa yapılır yetişir inşallah

ademgoze
08.05.2009, 22:56
tabiki hayır ama bir maç belki olabilir ama

tekdoktirin
08.05.2009, 22:58
gerekir se uzayda oynarız önemli olan başarılı olmak deilmi önemli olan o sıvas ın şampıyon olup güclü bir kulüp olması ve sıvasın ekono misinin tavan yapması önemli işte ozaman gör gardaş sen suvası

dimitar
08.05.2009, 23:26
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kadir Has Stadı'nda oynamak istemiyor

SÜPER Lig’in lider ekibi Sivasspor’un başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları halinde maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynayabileceklerini söyledi. 4 Eylül Stadı’na UEFA’dan onay verilmemesi takdirde Sivas’a yakın olan Kadir Has yerine Olimpiyat Stadı’nı tercih edeceklerini kaydeden Uygun, “Stat yeni ve çok modern ama, kapasitesi 33 bin kişilik. Biz İstanbul’da normal maçları 40 bin kişiye oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi oldu mu full doldururuz. Büyük takımlar büyük statlarda oynar. Ayrıca Kayseri ve Sivas arasında geçmişten kalan olumsuz izlerin olası etkisinden de çekiniyoruz” diye konuştu. Uygun’un bu açıklamayı sezon öncesi Cumhuriyet Kupası’nda ve Adana’da oynanan lig maçında yaşanan olaylardan etkilenerek yaptığı düşünülüyor.

Kaynak:Kayseri Havadis

Eski bir haber ama Bülent Uygun bazen ne konuştuğunu bilmiyor

sewaz58
09.05.2009, 00:00
Öncelikle tabiki de Sivas'ta oynanmalı,zaten Sivasspor'umuzun var olma sebebi Sivas'ımızı temsil etmek ve artık yerel değil evrensel arenada boy göstermemiz içindir.. Şampiyonlar Ligi ilimiz ve takımımız için çok büyük bir şanstır ve orada tamamıyla kendine özgü özellikleriyle Sivas tanıtılmalı ve olmalıdır .. Olimpiyat Stadına da alırlarsa seve seve gideriz her koşulda yalnız bırakmayız fakat bu en başta insanları da çıkarın ''SİVAS'' ın hakkıdır,ona hakettiğini ve daha iyilerini vermek için elden gelen herşey en kısa sürede yapılmalıdır...

yigido_sampiyon
09.05.2009, 01:01
önce bi şampiyon olalımda...

bence önce takımın şampiyon olması için stada gidip takımımızı destekleyelim...şampiyon olduktan sonra maçların nerde oynanacağı konusunda tartışacak zamanımız olacak...

35fulya58
09.05.2009, 15:05
Bence önceden tartışalım ve tavrımızı belli edelim ki, yönetim şimdiden İstanbul için çalışmalara başlamasın. Kamuoyu oluşturmakta fayda var.

okan27ank
09.05.2009, 15:46
sivasta olsun maçlar ne gerek var başka stada biz milli maçlarda bile görüyoruz ne stadlarda maç oynanıyor. bizim stad onlardan katkat iyidir.. sivas kazansın bırakın başka yerleri...

Yigido5458
09.05.2009, 16:26
Stadın aşırı noksanlıkları yokmuş sadece V.İ.P tirbünü biraz genişletilmesi bide otopark fln Sivas'ta oynanır merak etmeyin yapılamıyacak işler değil onlar dua edinki kapasite fln düşük demediler:D otel işinide gitsin kayseride kalsınlar tabi Sivas'takiler olmuyosa

Shan58
09.05.2009, 17:35
Tabi stad standartlara uysada Sivas'ta oynansa ama Olimpiyatta oynanırsa kulübe çok büyük ekonomik katkı sağlar.
Olimpiyatta en az 60 Bin kişi stada gelecektir.
Bilet fiyatları ortalama 20 TL olsa maç başına 1.2 Milyon TL gelir elde edilir.
3 maç oynasak 3.5 Milyon TL ederki kadrodaki futbolcuların yarısının yıllık ücretini ödemeye yeter.

astaravisa
10.05.2009, 00:56
bu gidişle şampiyonlar ligine gidemeyiz.

ready
10.05.2009, 07:50
bu gidişle şampiyonlar ligine gidemeyiz.

kimse kusura bakmasın da bu kafayla şampiyonlar ligine gitsek bile ilk turda eleniriz

mysuskunx
15.05.2009, 07:22
OLİMPİYAT STADINDA BEN CE İSTANBULDA DA POTANSİYELİMİZ VAR OYNAN MALI

vahapkeskek
15.05.2009, 09:14
Şampiyonlar ligine katıldığımızda o maçın biletinin fiyatı no 10 nede 20 tl olacak en az 50 tl olacak Bu parayı verebilecek misiniz? Sivaslı kardeşlerim.

Müfettiş58
15.05.2009, 10:09
Şampiyonlar ligine katıldığımızda o maçın biletinin fiyatı no 10 nede 20 tl olacak en az 50 tl olacak Bu parayı verebilecek misiniz? Sivaslı kardeşlerim.

vermeyen zaten sivaslı değildir olupta veremeyen gider aksarayda lalelide karaköyde 100-200 bayılır ama maçada sivassporada vermezse vatan hainidir

ready
15.05.2009, 10:12
şampiyonlar ligi istanbulda oynamak sivasa bişey kazandırmaz hele de olimpiyat stadı gibi gelmesi bi dert gitmesi ayrı bi dert olan stadda oynanmaz

vahapkeskek
15.05.2009, 11:04
SİVASTA MAÇ OYNANDIĞINDA BU BİLET FİYATLARI OLACAKTIR YANİ 50 TL. DAHA DÜŞÜK OLURSA GELEN MİSAFİR TAKIM TARAFTARLARI FİYATLARA(10-20 TL) GÜLER. hAYATLARININ EN UCUZ MAÇLARINI İZLEMİŞ OLURLAR.

vahapkeskek
15.05.2009, 11:07
iSTANBULDA OYNANAN BİR MAÇIN GELİRİ BİR SEZON MAÇININ GELİRİNE EŞİT OLUR VE HATTA GEÇER. BUNU İYİ TAHLİL ETMEK GEREKİR.

bgürsoy
15.05.2009, 11:23
en az 60bin kişi gelir demişsin.. inanmıyorum kim gelir? istanbuldaki sivaslıların ne kadarı vefalı ki? bence en fazla 30bin gelir..

izmirliyigido
15.05.2009, 11:39
en az 60bin kişi gelir demişsin.. inanmıyorum kim gelir? istanbuldaki sivaslıların ne kadarı vefalı ki? bence en fazla 30bin gelir..

Bence de çok gelen olmaz. Maçlar Salı veya Çarşamba günü, hafta içi oynanacak. O kadar yolu helede kış şartlarında kimse gitmez. 10 - 15 seyirciye oynar, O da o stadda komik kalır.

Bırakın Sivas'ta 18 bin kişiye oynasın, maç fiyatı da 50 bin TL olsun önemli değil. Kazanan Sivas olsun.

AYK

bgürsoy
15.05.2009, 12:26
anlamadığım bu noktaya Sivas şehrinde Sivas halkıyla gelinmiş..bundan sonra neden İstanbul'a bırakıyoruz ki...? İstanbul'da futbol keyfi yaşayalım diye yüreğinde Sivas sevgisi olmayan hatta karşı tarafı desteklemeye bile giden Türk vatandaşlarımız olabilir... Allah aşkına kim seviyor bizi? orda bizi destekleyecek olan 10-15 bin özsivaslı var.. gerisi yalan..

Müfettiş58
15.05.2009, 12:26
bence olimpiyatta olmasın maç rezil oluruz valla zaten adamlar her kes alay ediyor taraftarımızla birde halkaya bu eklenmesin güldüreceğimiz kadar güldürüyoruz insanları zaten

Müfettiş58
15.05.2009, 12:31
anlamadığım bu noktaya Sivas şehrinde Sivas halkıyla gelinmiş..bundan sonra neden İstanbul'a bırakıyoruz ki...? İstanbul'da futbol keyfi yaşayalım diye yüreğinde Sivas sevgisi olmayan hatta karşı tarafı desteklemeye bile giden Türk vatandaşlarımız olabilir... Allah aşkına kim seviyor bizi? orda bizi destekleyecek olan 10-15 bin özsivaslı var.. gerisi yalan..

10 bin gerçek sivaslı ya çıkar ya çıkmaz gardaş 7.000.000 ne sivaslısı ya adamlar özünden gopmuş heybeyi dürmeci keveni bilmeyen insanlar hey canını yediğimi valla ben bir gün maçta allah şahitim olsun sivas zara nasırlı mobilya mağazaları ve züccaciye ve mütahitlikle uğraşan çook iyi görüştüğüm tanıdığım 3 abi kardeş olan adamları inönü de sivas beşiktaş maçında gördüm yeminle beşiktaş formasıyla abi kardeş vede bu benim tanıdıklarım dan bir sivaslı ya tanımadığımız binlerce sivaslı beşiktaşı destekliyor ve anamıza bacımıza söğüyor yetmemiş gibi sivaslı kartallar sivas çarşı sivas gfb sivas ultra dernekler kuruyorlar sivasta ve geçenlerde cumhuriyet üniversitesinde panayır açmışlardı bir sergi gelde sivaslıyı sev valla ben hep sivaslılardan hemşerilerimden bu konuda zarar gördüm

oz.can
15.05.2009, 13:48
Bu saçma ankete oy bile kullanmadım, ben tek başıma da izlesem ne maçı olursa olsun stat 4 Eylül'dür. Sayın vali ve yeni belediye başkanımız her şeyi başkandan beklemeyin yetişmes se diye bişeyi asla kabul edemeyiz işinizi gücünüzü bırakın stada ne yapılacaksa yapın. Yoksa yiğidolar size hiç unutamayacağınız bir ders verer, demedi demeyin...

SenSetik
15.05.2009, 13:56
10 bin gerçek sivaslı ya çıkar ya çıkmaz gardaş 7.000.000 ne sivaslısı ya adamlar özünden gopmuş heybeyi dürmeci keveni bilmeyen insanlar hey canını yediğimi valla ben bir gün maçta allah şahitim olsun sivas zara nasırlı mobilya mağazaları ve züccaciye ve mütahitlikle uğraşan çook iyi görüştüğüm tanıdığım 3 abi kardeş olan adamları inönü de sivas beşiktaş maçında gördüm yeminle beşiktaş formasıyla abi kardeş vede bu benim tanıdıklarım dan bir sivaslı ya tanımadığımız binlerce sivaslı beşiktaşı destekliyor ve anamıza bacımıza söğüyor yetmemiş gibi sivaslı kartallar sivas çarşı sivas gfb sivas ultra dernekler kuruyorlar sivasta ve geçenlerde cumhuriyet üniversitesinde panayır açmışlardı bir sergi gelde sivaslıyı sev valla ben hep sivaslılardan hemşerilerimden bu konuda zarar gördüm

evet hocam ben bunu yıllardır söylüyorum...istanbulda yaşayan Sivaslıların birçoğu lafta kimseye Sivaslılığı bırakmaz ama iş icraata geldimmi kimse ortalıkta gözükmez...hele birde Sivasta yaşayıp istanbul takımlarını tutanalar yokmu ahhh...asıl beni parçalayan bu...:mad:

bgürsoy
15.05.2009, 14:08
zamanla herşey yoluna girecek..sivasta istanbul takımlarını tutanlar azınlık durumuna düşecek..bundan sonra gelen nesil sivassporlu olacak.. yüreklerine sivas sevgisini işlediğimiz anda Sivasımız arzu edilen noktaya gelecek her konuda..ben babamdan böyle gördüm ve böyle devam edecek... herşey güzide şehrimiz Sivas için..

myway
15.05.2009, 14:44
Tromso de mac yapilabiliyorsa Sivasta da yapilabilmelidir....

sivaslıbaki
15.05.2009, 15:11
Sivas'ta oynanırsa kendi paramla giderim :D

slasher//z
15.05.2009, 17:01
olımpıyatta olursa macları izleyebilirim ancak :(

atabey07
15.05.2009, 17:51
sivas olmazsa kesinlikle istanbul olmalı kayseri ise kesinlikle ve asla olmamalı bize ligde en büyük kötülüğü yapanların memleketinde maçların oynanmasını düşünemiyorum....

Mursallı yiğido
15.05.2009, 19:11
Gerekli tedbirler alındıktan sonra maçların Sivas'ta oynanması iyi olur fakat Olimpiyat'ta olursa ben de izleme şansı elde ederim.:)

burak_baykal
15.05.2009, 19:47
ilk önce kendi stadımızda 4 eylül olmasını isteriz yani niye gidip başka ilde oynayacağıma kendi ilimde oynarım hemde sivasdaki esnafda yararlanmış olur.

cücü baba
15.05.2009, 19:53
Elbette memleketimizde oynanmalı ŞAMPİYONLAR LİGİ Maçları tüm sözlerine katılıyorum arkadaşımızın inşallah ŞAMPİYON olup direkt katılırsak 3 aydan uzun bir zaman var her halde Stadımız bu sürede normlara uygun hale gelir..

serhatcan
15.05.2009, 23:52
merak etmeyin. bülent uygun kendi reklamını yapmak için kendini göstermek için istanbulda oynayalım diyecektir.

bgürsoy
16.05.2009, 02:59
kadir has'ta oynansın diyenlerin mantıklı açıklamalarını bekliyorum...? yerel kuruluşları,devlet kurumları,sivasta iş bulamayan delikanlılarımız,hastalarımız, esnaflarımız... ee bi futbol vardı ellerine vermediğimiz? bu maçlar sivasta oynanacak başka yolu yok..!!!!!

sivasli215
16.05.2009, 10:07
ne kayseri
ne istanbul
ne de izmir veya başka bir yer

kesinlikle SİVAS...

anils
16.05.2009, 21:52
izmirliyiğido ya katılyorum,istanbul a ne oluyor...Sivas ta oynansın ki para gelişmesi gereken sivasa aksın

agacan58
22.05.2009, 22:42
eger bir takim kendi sitadinda degilde baska sitadda top oynayacaksa oda olimpiyat sitadi ise istanbul takimindan ne farki var o zaman ben bir sivasli olarak buna siddetle karsiyim sivas yonetimine ve sayin baskanimiz mecnun beye saygilarimla.

izmirliyiğido35
23.05.2009, 08:19
SİVAS DIŞINDA OYNANACAKSA HİÇ KATILMAYALIM DAHA İYİ...

pusat_abbas
23.05.2009, 09:47
istanbulda öyle bi organizasyon olsun olimpiyatı sivaslılar iki kere doldurur ama diger arkadaşlarımada katılıyorum oranın halkının buna ve ordaki esnafların yüzü gülmesi açısından iyi olur ama arkadaşlar şunuda kabullenelim stadımız bu organizasyonu kaldıracak kapasitede degil

ihsan5858
23.05.2009, 11:26
bizim sahamiz tamirattan geçerse ben bizimkini tercih ederim kadir has stadindada olabilir

adres58
23.05.2009, 12:09
Stadımızın kapasitesi 5000 bile olsa maçları Sivasta oynamamız gerekiyor. Elin İstanbuluna neden para akıtalım az olsun öz olsun şehrimiz tanıtılsın kafi.. Hem İstanbulun yarısı sivaslı olimpiyatta çok maçlarımız oldu Bir villarealin yaptığını yapamadık. En fazla 27 bin seyircimiz iştirak etti. Ben katılmıyorum. Sivasda olsun hatta biraz aşırıya gidiyorum yıldızeliden geçerken sağ taraftaki yeşil sahada oynasınlar istanbulda oynamasınlar...

oNuR
23.05.2009, 14:20
Sivas dısında oynanması Sivasa,Sivaslıya hakaret olur

altuntas58
23.05.2009, 15:26
Bu iş için en uygun yer Sivas 4 eylül stadyumudur

pover58
23.05.2009, 19:34
başkana laf söyleme cüretini gösteren özellikle esnaf geçinenlere başkanın bu demeci tapa olsun.o her zaman sivaslıdan yana oldugunu gösteriyor bizde ona ayıp ediyoruz.büyük başkan her zaman yanındayız sen çok yaşa.

zaralım 58
23.05.2009, 22:47
tereddütsüz SİVAS'ta oynamalıyız biraz bakım-onarım çalışmaları ile 10 numara olur 4 EYLÜL...

ReDYiGiDo
23.05.2009, 23:14
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kadir Has Stadı'nda oynamak istemiyor

SÜPER Lig’in lider ekibi Sivasspor’un başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları halinde maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynayabileceklerini söyledi. 4 Eylül Stadı’na UEFA’dan onay verilmemesi takdirde Sivas’a yakın olan Kadir Has yerine Olimpiyat Stadı’nı tercih edeceklerini kaydeden Uygun, “Stat yeni ve çok modern ama, kapasitesi 33 bin kişilik. Biz İstanbul’da normal maçları 40 bin kişiye oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi oldu mu full doldururuz. Büyük takımlar büyük statlarda oynar. Ayrıca Kayseri ve Sivas arasında geçmişten kalan olumsuz izlerin olası etkisinden de çekiniyoruz” diye konuştu. Uygun’un bu açıklamayı sezon öncesi Cumhuriyet Kupası’nda ve Adana’da oynanan lig maçında yaşanan olaylardan etkilenerek yaptığı düşünülüyor.

Kaynak:Kayseri Havadis

Eski bir haber ama Bülent Uygun bazen ne konuştuğunu bilmiyor

Ben Bülent hocanın bunları söylediğine inanmıyorum. Bunlar kayseri saçması

Ayrıca şunu AÇIK ve NET söyleyeyim

Maçlar Sivas Dışında oynanırsa canı gönülden sevdiğim SİVASSPORU bırakırım:mad:.. Hepsi BU Bize bu kadar ihanet edilemez...

yener_sahin
24.05.2009, 01:26
Ben Bülent hocanın bunları söylediğine inanmıyorum. Bunlar kayseri saçması

Ayrıca şunu AÇIK ve NET söyleyeyim

Maçlar Sivas Dışında oynanırsa canı gönülden sevdiğim SİVASSPORU bırakırım:mad:.. Hepsi BU Bize bu kadar ihanet edilemez...

bülent uygun böyle bir açıklama yapacağını hiç zannetmiyorum.tamamen uydurma bir haberdir.

Sivasspor'u böyle bırakacaksan zaten sivassporlu olmamışsın be güzel kardeşim.Sevdayı bırakmak ağıza bir kez alındı mı gerisi gelir sen canını sıkma.

GuVeN
24.05.2009, 01:27
sivas dısında oynanması kesınlıkle kabul edılemez bır durum olur.gereklı eksıklıkler ne olursa olsun tamamlanmalı ve maclar sıvasda oynanmalıdır..

yigidomustafa58
24.05.2009, 12:43
kesinlikle Sivas ta oynanmalı ama İstanbulda oynamasına da çok sevinirim..

oner162
24.05.2009, 13:29
şampiyonlar liginde kendi stadımız bize yeter de artar bile.sivas ta oynanmalı

CANN58
24.05.2009, 16:25
AVRUPALI SİVAS,A MUTLAKA GELMELİ

CANN58
24.05.2009, 16:26
MECNUN BAŞKANA AYNEN KATILIYORUM BEN VE HEMŞERİLERİM TABİİKİ

CANN58
24.05.2009, 16:28
İSTANBULDA YAŞIYORUM AMA MAÇLAR SİVASTA OLSUN İSTEYEN MAÇLARA ĞİDER BU MAÇLARIN SİVAS İÇİN VE ESNAF OLSUN HALK OLSUN ÖNEMLİ

gurbetkuşları58
24.05.2009, 16:39
hayır hayır hayır olimpıyat olcana kadır has olur daha iyi
:)

kızılelmalım
24.05.2009, 16:52
TABİKİ DÖRT EYLÜLDE OYNAMALI ÖNCELİKLE SİVASIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR HEM TANITIM HEM EKONOMİK OLARAK MUTLAKA SİVASTA OYNANMALI YOKSA BİR ANLAMI OLMAZ ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ BU ORGANİZASYONLARA BAĞLI.

ÇAĞLAR GİYİM
24.05.2009, 21:59
Ş LİGİNDE OLİMPİYATA HAYIR BEN SİVASTA OYNANMASINDAN YANAYIM

yusuf_yusuf
24.05.2009, 22:25
YA BU FEDEROSYON RES MEN S E R E F SİZ LIK YAPIYOR YAAA

ertor58
24.05.2009, 22:38
hangi şampiyonlar liginden bahsediyorsunuz siz sivas şampiyonlugu verdigi gibi maalesef şampiyonlar ligi hayallerinide kaybetti biz bu ligi 2. bitirsek bile ön elemede eşleşecegimiz takımlar dünya devi takımlar tr den hangi takım 2. olursa olsun katılmaz bu sene şampiyonlar ligine biz uefayı oynayacağımız stada bakalım .

izmirliyigido
25.05.2009, 00:04
hangi şampiyonlar liginden bahsediyorsunuz siz sivas şampiyonlugu verdigi gibi maalesef şampiyonlar ligi hayallerinide kaybetti biz bu ligi 2. bitirsek bile ön elemede eşleşecegimiz takımlar dünya devi takımlar tr den hangi takım 2. olursa olsun katılmaz bu sene şampiyonlar ligine biz uefayı oynayacağımız stada bakalım .

Doğru söylüyorsun.

Biz Şampiyonlar Ligi'ni hayallerken o sadece hayallerimzde kaldı. UEFA'ya gidebileceğimize sevinelim. Planlı ve programlı bir şekilde hem ŞAMPİYONLUKTAN, hemde Şampiyonlar Ligi'nden olduk.

AYK

GuVeN
25.05.2009, 00:35

ıyı dıyosunda 2.lıkle 3.luk arasında bır kac mılyon dolarcık fark var hemserım,o yuzden ıkıncılıkte onemlı sayılır.soyledıgın gıbı ıkıncı olan takım sampıyonlar lıgıne kesınlıkle katılamaz gercekten elemelerı sıkıntılı.tek sansımız sampıyon olmaktı sampıyonlar lıgı ıcın,o da yalan oldu zaten..

KIZILCAN
25.05.2009, 00:43
Bence bu anket kaldırılmalı.Çünkü bu da hayal olacak.

metin 07
25.05.2009, 02:31
EVET YAW 2. ÖNELME DE BİLE ZOR TAKIMLAR VAR UEFA BİLE TEHLİKEDE EN AZINDAN 3. ÖNELEME TURUNDA ELENİRSEK UEFADA DEVAM EDERİZ....

teksasbursamc
25.05.2009, 16:43
Oraya gitmek bi ölüm gelmek bi ölüm.Oraya Olimpiyat Park'ı yapan zihniyete şaşıyorum..

levent87
29.05.2009, 19:21
sivas'ta Oynansın Tabikide Ş.ligi maçları

canimfeda58
30.05.2009, 00:25
abilerim ne kayserisi ne istanbulu biz sivasliyiz sivasimizi temsil ediyoz kayser istanbul ne alaka pasalar gibi sivasimizda oynayacagiz tabikide.. stadimizin suyumu cikdi ne kadar güzel bir stadimiz var sanki zenit st. petersburgun stadi daha lüks... eyer oynamazsak sivasda gercekden cok kötü üzülürüm...

58svs58
30.05.2009, 09:22
aslında hayır mantıkta evet olimpiyat stadında sivasspor para kazanacak maç sivasta olursa esnaf kazanacak, esnafta beş kuruş takıma fayda sağlamadığı için hala dükkanlarında istanbul takımlarının posterleri asılı durduğu için istanbula EVET

bgürsoy
30.05.2009, 09:53
Doğru söylüyorsun.

Biz Şampiyonlar Ligi'ni hayallerken o sadece hayallerimzde kaldı. UEFA'ya gidebileceğimize sevinelim. Planlı ve programlı bir şekilde hem ŞAMPİYONLUKTAN, hemde Şampiyonlar Ligi'nden olduk.

AYK

abi bu kadar umutsuz olmak bizlere yakışıyor mu?Sonra demedi deme izmirliyiğido abi Sivassporumuz en kötü 2. :) bu mutluluğu yaşatan herkese sonsuz teşekkürler..

bgürsoy
30.05.2009, 10:00
aslında hayır mantıkta evet olimpiyat stadında sivasspor para kazanacak maç sivasta olursa esnaf kazanacak, esnafta beş kuruş takıma fayda sağlamadığı için hala dükkanlarında istanbul takımlarının posterleri asılı durduğu için istanbula EVET

Turkcell Süper Liginde misafir ettiğimiz Anadolu takımlarının yerine gelecek Avrupa takımları gelecek.. ve elbette Sivasımızın ihtiyaçları bu kez örtbas edilemeyip giderilmeye çalışılacak.. yeni tesisler,yeni oteller,alternatif yollar, turizm reklamı yapılacak..zamanında sayın STSO başkanı Osman Yıldırım'ın söylediği gibi Sivasspor 300 Milyon Euroluk bir tanıtım daha yapacak..Türkiye'de Sivasımızın haritadaki yerini ezberlettikten sonra Avrupa'da da gelen milletlere yollarımızı öğretecek..bu imkanları nasıl elimizin tersiyle itip,istanbula yada (kınıyorum) kayseriye veririz ki...Lütfen mantıklı konuşalım...

sicuro1907
30.05.2009, 10:33
maçı izlemek açısından ist.da olmasını tercih ederdim ama o stadı dolduramıyoruz açık ve net sivasın atmosferi başka kesinlikle sivasta oynanmalıdır olimpiyata ulaşım sorunu falanda eklenince stada gelenlerin bağırmaya takati kalmıyo nerdeyse

mehmed12
30.05.2009, 10:40
inşallah gidersek şampiyonlar ligine kesinlikle maçlar sivasta oynanmalı..

olimpiyatın rüzgarı fazla, türibinle sahaya uzak seyirci baskısı olmaz... sivas stadı daha güzel daha elverişli..artı maçların sivasta oynanması sivası tanıtır dünyay...esnaf para kazanır..

benim için de sivasa maça gelme bahanesi olur..sivası gezmiş olurum:):)

GLoBe-Y-Gençlik
03.06.2009, 16:33
Mutlaka Sivas'ta oynanmalı 637 73,90%
İstanbul - Olimpiyat Stadında oynanmalı 116 13,46%
Kayseri - Kadir Has Stadında oynanmalı 109 12,65%
Katılımcı sayısı: 862. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

Kendı toprağımızda oynansın derım tek kelımeyle..

PACHTEN_YIGIDO
03.06.2009, 18:47
sivasin staddaki duruma göre devler ligi kapasite siniri 25 bin

rallicifurkan
03.06.2009, 21:25
stadımız elverişli değil şampiyonlar ligini oynamaya

oNuR
03.06.2009, 21:30
Stadımızda yenileme çalışmaları genclerbirliği macı sonrasından beri devam ediyor ve ön elemeye yetiştirilmeye calısılıyor.Ve muhtemelende yetişecek..

ERMAN
03.06.2009, 21:31
eger olımpıyatda oynarlarsa dahada gelmesınler lıgıde orda oynasınlar stad yetısmeyecek dıe bıseyı kımse onu bahane etmesın.

samsa58
03.06.2009, 21:44
bizim stadımızın neyi var beee bu taraftar herseye layık bunun ıcınde 4 eylul stadında cıplak gozle chelsea yıde barca yıda m. unıted ıda izlemek hakkı ve yakısır yıgıdolara. kendı takımımızın macınıda kendı stadımızda ızleyemeyeceksek yuh artııık

GuVeN
03.06.2009, 22:11
yonetım yetıstırmek ıcın elınden gelenın en ıyısını yapacaktır arkadaslar.cok endıselenmeyın derım ben.. ınsallah once sampıyonlar lıgıne katılma hakkını kazanacaz..sonrada kendı evımızde devlere kafa tutan takımımızı alkıslayacaz..

abircan
04.06.2009, 08:53
TABİKİ SİVASTA OYNANMALI BU SİVASLININ EN DOĞAL HAKKI, DÜN LİG TV VE RADYODA DİNLEDİM, B.UYGUN HOCA YAPILACAK BASIN TRİBÜNÜ VE VIP KONUK TRİBÜNÜ İLE HEM KAPASİTE 500 KİŞİ DAHA ARTACAK 16.000 KİŞİLİK OLACAK, AYRICA ZEMİN ÇALIŞMASI AY SONUNA YETİŞECEK DEDİ, YANİ PROBLEM YOK MAÇLAR SİVASTA OYNANACAK, OLMASI GEREKENDE BU BENCE

tunga
04.06.2009, 09:56
BAŞKANIN TÜM SÖZLERİNE AYNEN KATILIYORUM .KİMBİLİR BU ŞANS BİZE BAŞKA NE ZAMAN GÜLER ,KAYBETSEKTE KAZANAN SİVAS OLACAK.

bgürsoy
04.06.2009, 10:27
bu anketi zaten boş yere açtınız bu maçlar sivasımızda oynanacak başka yolu yok :D

sinangumus
04.06.2009, 16:20
Stadımız yıkılmadığı muddetce maclar Sivas ta oynacak
Gs macındaki tezahüratı unutmayın
Chelsa Sivasa nasıl gelecek

türkseven
04.06.2009, 19:29
saçmalık olimpiyat felan sivas ta oynanması lazım

Kasim58
04.06.2009, 20:18
Sivasspor sivaslinindir tabiki sivasta oynayacaklar!Benim memleketimin taxi cisi,köftecisi,otelcisi,restor ancisi,dolmuscusu ve daha bircok sey cogalta biliriz bütün bunlar varken neden kayseri yada ist?Biz yiyemiyoruz alin siz yiyinmi diyelim olmaz kardesim olmaz.Sayin baskanimiz odyakmaz saniyorum calismalara baslatti stadin eksikleri icin ozamana kadar yetisir insallah hersey SIVAS ICIN.

canimfeda58
04.06.2009, 20:43
tabiki 4 eylül stadinda oynansin.. istanbulla bizim bi alakamiz yokki

sivaslıbaki
04.06.2009, 20:48
İstanbul'a gelsin diyenler için açıklıyım. yabancı takımlar gelecekler otelde kalacaklar otelciler para kazanacak. Basın buraya daha çok gelecek onlarda otelde kalacak yemeklerini lokantalarda yiyecekler lokantacılar kazanacak. herkez maçlara gidecek klüp kazanacak. diğer illerden gelecekler burada kalacaklar. daha varda neyse akşam oldu daha fazla yazamayacağım hemde kurtlar vadisi başladı :D

sivastatlıbelam
04.06.2009, 20:57
arkadaşlar elbette sivasda oynanmalı.

farzedelim ilk rakibimiz anderclecht taa avrupanın kuzeyinden önce istanbula gelecekler.yorgun argın dinlenirler bir süre .
sonra ikinci bir uçakla sivasa veya kayseriye oradan da sivasımıza gelecekler bizede son darbeyi vurmak kalacak.
yani evet biraz hayal mahsülü olabilişr fakat futbolcular da yorulacaklar.

kesin sivas da oynanmalı.

şöyle 25 aralık gibi arsenal le falan ayazda karın altında bir maç yapsak da görseler günlerini.

agacan58
08.06.2009, 01:16
sivas ta oynansin tabi baska yolu varmi vallaha sevindim

oNuR
08.06.2009, 01:20
Stadımızın onarım işlemlerinin ön eleme maçlarından önce bitecek olması sevindirici.Tarihe tanıklık edeceğiz

smaili
09.06.2009, 17:29
bir SIVASLI eger bu ankete SIVAS disinda biyerde oynanmasi yonunde oy kullanmissa SIVASLILIGI tehlikede demektir :mad:

Izmirli yigidoya aynan katiliyorum. Belki otel isi yetismeye bilir ama Belediye, Turizm bakanligi ve Otel sahipleri mevcut otelleri hazirlayabilirler.

selimdelen
28.06.2009, 21:27
agzından bal dokulmus helal olsun dusunce s uper ıns sivasda oynanır ve hotel ınsaatları yapılır şii onumuzdeki sene kim diyor sampıyon olamıcak :):)

carizma0658
12.07.2009, 11:39
KESINLIKLE SİVAS SİVAS DIŞI DÜŞÜNÜLEMEZ SİVAS HALKI BU MAÇLARI FAZLASI ILE HAK ETTİ

carizma0658
12.07.2009, 11:41
AVRUPA SİVASI ÖGRENMELİ HER YÖNÜYLE 4 EYLÜLLL UEFA KIRITERLERINE UYGUN KESINLIKLE SİVAS