Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS İŞİNİ BİLİR!

SivasSpor.Com
08.05.2009, 09:59
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Süper ligde kendi sahasında yenilmeyen tek takım olan lider Sivasspor, yarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u sahasında ağırlayacak. Rakipleri için 4 Eylül stadını adeta ”kabusa” çeviren Kırmızı-Beyazlı takım, bu maçın ne denli önem taşıdığını gayet iyi biliyor.
Hangi fubolcuyla konuşsam ” Biz rakibimizin ligdeki durumuna bakmıyoruz.
Daha önce Trabzon veya Fenerbahçe maçına nasıl çıktıysak bu maçada öyle çıkacağız.
Spor kamuoyunun bizi mutlak favori göstermesi kesinlikle düşüncemizi değiştirmez” şeklinde konuşarak Büyükşehir maçına ne kadar önem verdiklerini ve nasıl motive olduklarınıda gösteriyor.
Sivas’ta oluşan genel kanaat,Sivasspor’un normal şartlarda rakibini çok rahat geçeceği yönünde. Ancak akıllara birden futbolda favori olanın değil ,oynayanın maçı kazandığı gereçeği gelince işin şekli değişiyor.
Geçen haftaki Hacettepe-Galatasaray ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hatırlatılıyor. Onun içinde Sivassporlu futbolcuların bu maçta son derece dikkatli olması isteniyor.
Futbolcular işin ciddiyetinde. Ne gariptirki, Sivas’ta futbolcular taraftardan daha temkinli ve maçada öyle hazırlanıyor. Böyle maçlarda farklı galibiyet ve iyi futbola değil,sadece üç puana bakılır. Taraftar tuttuğu takımın kendini mest edecek futbol oynamasın,bunun sonucu olarakta farklı galibiyet ister.
Sivasspor’un tarih yazmaya ramak kaldığı süper lige 26 yıl aradan sonra ”Anadolu damgası” vurmaya hazırlanan Bülent Uygun ve talebelerinin bu kritik maçıda kazanarak, hak ettiği şampiyonluğa ulaşacağına olan inancımı bir kez daha belirtiyor, Yiğidoları yarın akşam 4 Eylül stadına takımlarına destek vermeye davet ediyorum.

altuntas58
08.05.2009, 10:03
Bu macı mutlaka almalıyız şampiyonluk yolunda önemli rakibi saf dışı ederek önümüzdeki maclar bakmalıyız

Salim58
08.05.2009, 10:05
bundan sonra skor önemli değil üç puan alalım yeter her maçı final gibi oynarsak alamayacağımız maç yok ibb.nin durumu bizi ilgilendirmiyor buralara gelmeden düşünselerdi napalım şansları yok çünkü 4 eylülden çıkış yok

Kasim58
08.05.2009, 23:34
Biliryoruzki önümüzde cok zorlu dört macimizvar insallah biz yarinki maci alalimda muhtemelen rakip eziktas pun kayipedecek yani gecen hafta yapamadimizi bu hafta yapacagiz dananin kuyru kopacak yarin ve kalan 3 macimiza emin adimlarla daha rahat cikacagiz mutlu sona 4 kaldi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tanju_58
08.05.2009, 23:46
benim içimde enteresan bir his var son bi kaç gündür.sivassporumuzun 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edeceğini hissediyorum.sivassporumuz ibb ve hacettepeyi yeneceğini beşiktaşında iki ankara takımınada yenileceğini hissediyorum.eğer öyle birşey olursa bu yazımı hatırlatmak için sonradan bi konu açarım :D:D
tarih:08.05.09 saat:23:45 :D:D

Dark Force
08.05.2009, 23:49
Biraz zor maç gibi gözüksede kalitemiz ve mücadelemizle maçı farklı alırız.

Metal Gear
08.05.2009, 23:54
Korkulan maçlarda hep rahat oyun oynadık..
Trabzon,Antep,Denizli,Konya..
Hepsi geldi geçti..Belediye de bunlardan biri olacak inşallah

tekdoktirin
09.05.2009, 00:04
ARKADAŞ BEN ANLAMMAM ONDAN BUNDAN ÇIKIP ADAM GİBİ OYNAYACAKSIN SIVAS EYER BU AYAINA GELEN KISMETİ TEPERSE BİRDAHA ÇOK ZOR

gurkan75
09.05.2009, 01:00
Cengiz Semercioğlu'nun Sİvasspor'u küçümsediği ve Sivasspor'a saygısızlık yaptığı yazısı

Bilmiyorum Cengiz Semercioğlu'nun 14 Nisan Salı günü Hürriyetin Kelebek ekinde yazmış olduğu yazıdan ve bu yazıda dolaylı da olsa Sivasspora yaptığı büyük saygısızlıktan ve küçümsemeden haberdar oldunuz mu? Eğer olmadıysanız size bu yazının direk linkini vereyim ve oradan "Ali Sami Yen süresiz kapatılmalı! Asıl cezayı Sabri almalı..." alt başlıklı son bölümünü okuyun.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11428455&yazarid=105&tarih=2009-04-14

Yazısında haftasonu oynanan GS-FB derbisindeki olayları eleştirdikten sonra yazısının son cümlesinde ne demiş Cengiz Semercioğlu: "Böyle şampiyonluk gelecekse gelmez olsun, ne Galatasaray'a ne Fenerbahçe'ye...Zaten gelmiyor da, şampiyonluk Beşiktaş'a hayırlı olsun". Bu kadar içi boş, akılsız ve taraflı bir cümleyi okuyunca ne kadar sinirlendiğimi anlatamam. O yazıyı yazdığında, Daha ligin bitmesine 7 hafta varken ve Sivas lider iken, nasıl oluyor da Sivası küçümseyip, şimdiden Beşiktaşı şampiyon ilan edebiliyor? Ligde lider durumda olan bir takımın çok yüksek olan şampiyonluk şansını yok sayan ve gazetecilikten çok bir falcı/medyum zihniyetiyle hareket eden bir insana da ancak böyle kapasitesi düşük ve basit cümleler yakışır. Hiçkimsenin adaletten uzak bir bakış açısıyla Sivassporu küçümsemeye ve Sivasspora saygısızlık yapmaya hakkı yok.

gurkan75