Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
09.05.2009, 22:21
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.bld_yenilgisi.jpg

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı daha kaybettiğimiz Sivasspor - İstanbul B.B. maçını değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

zaralı19
09.05.2009, 22:22
maçın en kötüsü mehmet yıldızdı en iyisi bilica idi artık mehmeti alma bülent hoca

Agcalli
09.05.2009, 22:25
nesini değerlendireceğiz ki adamlar baba gibi yendiler.. Tek takdir edilecek kişi vardı.. O da seyirci.. Gerisi hava civa.. Musa bey maçtan sonra röportajında diyor ki üç maç kaldı başarabilirsek başaracağız başaramazsak canımız sağolsun diyor.. Taraftarın canı sağolmuyor ama .. Sivas zengin memleketi değil o bilet parasını nasıl buluyorlar onu yaşamayanlar bilmez..

Besyo_cu
09.05.2009, 22:29
Yazacak bişey bulamıyorum. Bilica'dan başkası yalan. Abdurrahman Antep macından sonra bugunde berbat ötesiydi bu takımı hak etmiyor.

Bilica'yı satmak klube yapılacak en büyük ihanettir.

karadavut58
09.05.2009, 22:29
macin kotusu her zaman gibi mehmet yildiz oyuncularimizin bir panik icinde oynamasi mac istedigimiz gibi olmadi yapamadilar yazik oldu bize insallah kalan 3 macta birseyler yapabiliriz seyirci tirubunleri doldurmus nafile yazik oldu cok yazik bize hayirlisi

ademgoze
09.05.2009, 22:30
Maçın yıldızı kimdi ?
ibrahim tun

Maçın en kötüsü kimdi ?
petkoviç abdullah

Maçta göze çarpanlar ?
ilk yarı yoktuk

kontrollü oynamadık

bize yakışmadı
Taraftar nasıldı ?
iyi

esentepeli58
09.05.2009, 22:30
bu takım mı şampıyon luğa oynuyor ya bırak allah aşkına bı defa ben m.yıldız ı bırak oyunculu onu bızım kamyona muavin bıle almam adam yaptığı bısey yokkı sahada sadece sivas halayında bayılma yerı varya onu cok gulz becerıyor

takım halinde döküldü sivasspor yıldız mıldız yoktu tebrıkler ibb cok güzl yendın bızı helal olsun oynayan kazanır

bu takım bırak şampıyonluğu intertotoya gıdersek sükredek 4 cü olarak :mad::mad:

noname87
09.05.2009, 22:31
bence bu maç bülent uygunun hatası 3 forvetle çıktık çuvalladık niye fantazi yaptı anlamadım bir de haftalardır dikkat ediyorum kamanan ve abdurahman takımı bozuyorlar biri hücümda diğeri defansta ikisi de bundan sonraki maçlarda oynamasınla bir de sezer ne olursa olsun oynasın çok kaliteli bir adam tek golün asistini de o verdi haftaya klasik oyun dizilişiyle kamanansız ve aposuz bir takım hacettepeye fark atar

EneS ElmaS
09.05.2009, 22:31
Maçın yıldızı kimdi ?

Yildizi yoktu ama en iyisi herzamanki gibi Bilica.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Mehmet Yildiz..

Maçta göze çarpanlar ?

Ilk 20 dakka uyuduk

Sanslarimizi daha iyi degerlendirmeliyiz. IBB'nin kaleye 3 sutu vardi (2 gol) Bizim ise 9 sutumuz vardi (1 gol)

Inanilmaz... Bu kadar sansin degerlendirilmemesi

Taraftar nasıldı ?

Taraftar bugün yine iyidi. Yenik oldugumuz halde iyi desteklediler. Keske mactan sonra oyunculara motive icin güzel bir destek daha yapsalardi. Birdahaki haftalarda ihtiyacimiz olacak motiveye!

...

Metal Gear
09.05.2009, 22:33
Hiçbirt şeye değil de iki hafta önce sahamızda madara,rezil rüsva ettiğimiz takım farkı 1'e indirdi ona üzülüyorum..

Mehmet yıldız satıldı haberine en çok üzülenlerden biri bendim ama lanet olsun o üzüldüğüm güne..

Bu bir hafta nasıl geçecek?Ne yapacağım ne edeceğim..off:mad:

Metal Gear
09.05.2009, 22:34
Hiçbirt şeye değil de iki hafta önce sahamızda madara,rezil rüsva ettiğimiz takım farkı 1'e indirdi ona üzülüyorum..

Mehmet yıldız satıldı haberine en çok üzülenlerden biri bendim ama lanet olsun o üzüldüğüm güne..

Bu bir hafta nasıl geçecek?Ne yapacağım ne edeceğim..off:mad:

excellent58
09.05.2009, 22:39
Maçın yıldızı kimdi ?
Herzmnkı gıbı Blıca sahanın her yerınde oynadı elınden gelenı yapmaya calıstı
Maçın en kötüsü kimdi ?
tabıkı mehmet yıldız gene sahada yoktu
Maçta göze çarpanlar ?
ilk yarı yoktuk
son vuruslarda yeterlı degılız

Taraftar nasıldı ?
taraftar iyiydi

Shan58
09.05.2009, 22:39
Mehmet yıldız oyunu çok yavaşlatıyor.
O top alıp pas atıncaya kadar rakip defans yerleşiyor.
Devre arasındaki acemi pazarlığın diyetini ödüyoruz.
Adamı satamdınız bari yedeğe çekinde takım en azından biraz daha temkinli oynar basit goller yemezdi. Mehmet yıldız sezonu kapattı. moralmande çöktü zaten.
Artık bir dahaki seneye eğer sivasspor'da kalırsa tabi.

Ertugrul
09.05.2009, 22:42
Maçın yıldızı? Bilica

Maçın en kötüsü Bülent Uygun (Mehmet Yıldız ısrarı artık sıktı.) Takımın komple iyi konsantre olması ve basın ile cilveleşme huyundan kurtulması gerekiyor.

Maçta göze çarpan en önemli olay Şampiyonluk iddiası olan bir takımın ilk 20 dakikada gol yemesi ve ardından müthiş şanssızlık mı desek becereksizlik mi desek çok sayıda gol pozisyonunu hoyratça harcaması.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahamız yok, ofsayta çok çabuk düşüyoruz, gollerin ardından oyun kontrolümüzü kaybettik.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonluk yarışında kovalanan durumundan kovalayan durumuna düştük. Allah yardımcımız olsun .

Taraftar nasıldı ? Muhteşem ...

ahmetkarakuş
09.05.2009, 22:45
yazık oldu bize çok yazık.bu güne kadar gelip bu taraftara bu yapılır mı yaa.

carizma0658
09.05.2009, 22:47
BİZ SONUNA KADAR DESTEKLEDİK DESTEKLERİZ DE AMA OLMADI RESMEN STRES RESMEN AGRESİF FUTBOL NE YA NEEE AMAÇ ŞAMPIYON OLMAK DEGİLMİ AVANTAJ SENDE KONUM SENDE FAVORI SEN NE BU STRES NE MACI DEGERLENDİRCEK BIŞE YOK YOKK OYNAMADAN KAZANAN SİVAS 2 HAFTADIR NERDE

SEVDAMSIN58
09.05.2009, 22:49
nesini değerlendireceğiz ki adamlar baba gibi yendiler.. Tek takdir edilecek kişi vardı.. O da seyirci.. Gerisi hava civa.. Musa bey maçtan sonra röportajında diyor ki üç maç kaldı başarabilirsek başaracağız başaramazsak canımız sağolsun diyor.. Taraftarın canı sağolmuyor ama .. Sivas zengin memleketi değil o bilet parasını nasıl buluyorlar onu yaşamayanlar bilmez..

helal olsun sana hemserim doksan dakika kendini yirtacaklari onu yapmayip cikip birde konusuyorlar neymis gonullerin sampiyonuymus nedemek kardesim besiktas sampiyonlugunu dunyaya ispat ederken sende lig tv in ekmegine yag surmekten baska birsey yapmadin basina konu yaratmaktan baska birsey yapmadin son uc haftaya kadar tavsanlik yaptin ben yiyemiyorum sen ye diyorsun sacma sacma demecler veriyorsun kendini muneccim yerine koyuyorsun isine bak kardesim macini yonet ne isin var senin istanbulda la sivasta la ilahe yi falan
senin icin filozofluk degil teknik adamlik onu yapsaydin yeterdi ama malesef sen tavsanlik yapmayi tercih ettin kanatlanmadan ucmaya kalktin bizimde burnumuzu yere diktirdin

abdullah58
09.05.2009, 22:50
BÜLENT HOCAM
OYNUYAMDIK ADAMLAR GELDILER GALIBIYET NASIL KORUNUR GÖSTERDILER
SIZ GECEN HAFTA NIYE GALIBIYETI KORAYAMADINIZ
TAKIM SANKI MACTA ÖNDEYIMIS GIBI PAS YAPIYOR HER DAKIKA BIZIM ALEYHIMIZE
DIKINE VE PRES YAPARIK HIZLI OYNASANA
RAKIPI BOGAMADIK HOCAM
BESIKTAS-BURSA
CHELSEA-BARCELONA MACLARINI GÖRDÜK 10 KISIYLE
ADAMLAR NASIL MÜCADELE EDIYOR
BIZIM SIVASSPOR ÖYLE MÜCADELE ETMIYOR
SAMPIYONLUGA OYNUYAN TAKIMIN DEFANSI ÖYLE HATAYI BIR DEFA YAPAR IKI DEFA DEGIL O GOLLER YENIRMI
MEHMETI VE MUSAYI ABDULLAHI NE OLUR OYNATMA ADAMLAR 1 METREDEN KALEYE VURAMIYORLAR
ABDULLAH ÖYLE CALIM YENIRMI BE
ANLADIK STRES VAR AMA INSAN 1 METREDENDE KALEYE VURAMAZMI
SÖYLE ORTASAHADA TOPU ALINCA RAKIP KALEYE MACI YIKACAK OYUNCUMUZ YOK HOCAM
ILERIDE RAKIBE BASKI KURACAK UC ELEMANIMIZ YOK
KAMANANA NE OLDU
BU YIL GECTI BASKA BAHARA HOCAM
ANKARASPORLA BERABERE KALDIGIMIZ MACTA HAKEME KARSI SOV YAPMISTIN
KREDINI BITIRMESEYDINDE O HARAKETI BU MACTAKI HAKEME YAPSAYDIN
ADAM RESMEN PENALTIMIZI VERMEDI BE
VE TAKIMDA REKABET ORTAMI YARATAMADIN HOCAM
AYAGIMIZA KADAR GELEN FIRSATI SAYENDE KACIRDIK
VERDIGIN EMEKLER ICIN SANA TESEKKÜRLER

SEVDAMSIN58
09.05.2009, 22:51
macin kotusu her zaman gibi mehmet yildiz oyuncularimizin bir panik icinde oynamasi mac istedigimiz gibi olmadi yapamadilar yazik oldu bize insallah kalan 3 macta birseyler yapabiliriz seyirci tirubunleri doldurmus nafile yazik oldu cok yazik bize hayirlisi

evet malesef cok yazik oldu cok oynadilar bizimle resmen tavsanlik yaptirdilar bize herkes cok iyi biliyordu boyle olacagini bir biz umitleniyorduk ama olmazmis malesef malesef

Metal Gear
09.05.2009, 22:53
Mehmet yıldız bu takımda rekabet dışı kalan bir oyuncu olmuş iyice..
vekillerin bile bu kadar dokunulmazlığı yoktur..Bir şey yapabilmiş gibi maç boyu elini havadan kaldırmıyor,sürekli top istiyor..Artık yeter..benim hayallerim,Mehmet'in hedeflerini böcek gibi ezmeli!

ready
09.05.2009, 22:55
bilica dışında takım olarak oynadıgınız futbol tam bir rezeletti adamlar

SEVDAMSIN58
09.05.2009, 22:55
Maçın yıldızı kimdi ?
ibrahim tun

Maçın en kötüsü kimdi ?
petkoviç abdullah

Maçta göze çarpanlar ?
ilk yarı yoktuk

kontrollü oynamadık

bize yakışmadı
Taraftar nasıldı ?
iyi

amator futbolcuyum boyle bir mac gormedim ne soylenebilirkii

mehmetyildiz58
09.05.2009, 22:56
Maçın yıldızı kimdi ?
BİLİCA
Maçın en kötüsü kimdi ?
Mehmet,Abdurrahman
Maçta göze çarpanlar ?
Musanın kalenin dibinden kacırdığı gol!
Bitirici vuruşlarımız koskacaman bi 0
Bireysel hatalar ve şansızlık...Musanın kacırdığı,Mehmetin kacırdığı,bilicanın direkden gelen topu ve devamında 1 direk daha 2 net penaltımız verildemi elle müdaheleden dolayı
Taraftar nasıldı ?
taraftar 1.yarı 25. dk ye kadar normaldi.kötü deildi yani.fakat 2. yarıda çok daha başkalardı.hepsine HLL olsun!

Besyo_cu
09.05.2009, 22:59
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=56292 Blicanın müthiş füzesi cataldan dönüyor sonra kamanan tekrar vuruyor ve yine direkten dönuyor şansızlık bu kadar olur...

karamik
09.05.2009, 23:01
Beyler Takıma laf söylüyosunuz ama taraftar çok mu iyi adamlar ayaga kalkanı otur lan diyerek indiriyo taraftar hala amatör Mehmet Yıldız sorunları var Sadece formsuz canı gönülden adama sahip çıktınız mı mehmet Antalya maçında taraftar mehmet yıldız diye bağırdı adam çoştu ve gol asisti yaptı ayrıca Bülent hocaya başkana kaç kere bağırdınız bu takım elinden geleni yaptı bilet parasına gelince bir sigara parası feda olsun sivasspora kendinize gelin artık birazda siz düşünün bu taraftar şampiyon olur mu :( Alınlarından öpüyorum Mehmet Yıldızın da diğerlerininde Allah işlerini rast getirsin haa Bilicaya gelince kesinlikle satılsın çünkü onuda bu transfer dedikoduları olumsuz etkiler mehmet yıldızın durumuna düşer Anadolu takımlarının kaderi bu abi ne yapalım :(

Agcalli
09.05.2009, 23:02
Mehmet yıldız bu takımda rekabet dışı kalan bir oyuncu olmuş iyice..
vekillerin bile bu kadar dokunulmazlığı yoktur..Bir şey yapabilmiş gibi maç boyu elini havadan kaldırmıyor,sürekli top istiyor..Artık yeter..benim hayallerim,Mehmet'in hedeflerini böcek gibi ezmeli!

Bu ligde saç baş yolduran, insana saç baş yolduran iki forvet var birisi Guiza ikincisi Mehmet yıldız.. Düşünün ligin en çok ofsayta düşen forveti.. Bazı arkadaşlar mehmet yıldız satılmasın diyorlardı arkadaşlar anladık ki mehmet yıldızın aklı GS kalmış.. iki metreden gol atamıyor ya kardeşim git o zaman mardin sporda oyna ne işi var bu adamın şampiyonluğa oynayan takumda..

sewaz58
09.05.2009, 23:03
Şu maçı bir gün de Bülent Hoca değerlendirse keşke ...

sivassporummm58
09.05.2009, 23:08
Beyler Takıma laf söylüyosunuz ama taraftar çok mu iyi adamlar ayaga kalkanı otur lan diyerek indiriyo taraftar hala amatör Mehmet Yıldız sorunları var Sadece formsuz canı gönülden adama sahip çıktınız mı mehmet Antalya maçında taraftar mehmet yıldız diye bağırdı adam çoştu ve gol asisti yaptı ayrıca Bülent hocaya başkana kaç kere bağırdınız bu takım elinden geleni yaptı bilet parasına gelince bir sigara parası feda olsun sivasspora kendinize gelin artık birazda siz düşünün bu taraftar şampiyon olur mu :( Alınlarından öpüyorum Mehmet Yıldızın da diğerlerininde Allah işlerini rast getirsin haa Bilicaya gelince kesinlikle satılsın çünkü onuda bu transfer dedikoduları olumsuz etkiler mehmet yıldızın durumuna düşer Anadolu takımlarının kaderi bu abi ne yapalım :(

karamik sen maçı izledin mi önce bir onu söyle bana.Bana hiç maç izlememişin gibi geliyor.Bugün harika bir taraftar vardı.2-0 dan geriye düştüğümüz maçta 90 dakika boyunca takımını destekleyen bir taraftardan bahsediyorum.Sırf taraftara laf etmek bunları yazıyorsan o başka.

Ayrıca Mehmet Yıldız bu takımın ekmeğini yemiştir senelerce onu mehmet yıldız yapan bu takımdır mehmet yıldız değil.Sana birşey söyleyeyim mi Mehmet Yıldız bu takımdan gitsin hiçbir takımda oynayamaz.Onun için de şunu diyorum yeter artık çek git Mehmet Yıldız...

tuzlugollu
ahhh ahhhh ne diyim bilmemki KARAKUCAK GURESCISI MEHMET YILDIZ SENIN HAYATINDA GORECEGIN YUKSEY YER SIVASSPORDU SANMAMKI SENI ARTIK ALSINLAR KORKARIM BU BULENT UYGUN OLDUKCA BASIMIZA KALDIN SAHADA GEZ ONA BUNA BAGIR ONUNE GELEN TOPLARI MINARE BOYU CIKART SONRA TAKIMIN MORALINI BOZ GUYA KAPTANSINYA HAKLISINYA AYNI UYGUN GIBI OLMUSSUN ARTIK KIVIRMAYI BIRAKIN YETERYA....

SEVDAMSIN58
sayin bulent hoca ne yaptiginin farkindamisin sivasin gariban insaninin sivas in fakirinin ekmegini kesip mac bileti aldigi paralarini lig tv ye ve basina yedirdin helal olsun adam gibi takimini yonetseydin sacma sacma demecler vermek yerine sagol besiktasin onunde tavsanlik yaptirdigin icin yigit insanimiza

bekçi
09.05.2009, 23:11
arkadaşlar çok üzgünüm neler yazacamı bilemiyorum. bülen hoca destek verelim. fakat mehmet yıldıza fazla güvendi ne diyeyim. beklemekten başka şansımız kalmadı

KIZILCAN
09.05.2009, 23:11
Maçın iyisi Bilica'ydı.Basmadığı yer bırakmadı.Ama futbol bireysel bir oyun değil,takım oyunu maalesef.
Mehmet Yıldız neden milli takımda oynatılmadığını yada takıma çağrılmadığını ispatlamış oldu.Mehmet artık Sivasspor'da misyonunu tamamladı.
Eskiden orta sahamız yok diyorduk buna kanatlar da eklendi.Özellikle Abdurrahman'ın kanadı otoban gibiydi.
Yaşanılan stres yetmiyormuş gibi moral bozukluğu da eklenince futbolcuların bundan sonraki işi çok zor.

ayhandemir58
09.05.2009, 23:12
CANINI SAĞOLSUN SİVASIM-SİVASLIM.iSİMLER&KİŞİLER KALICI DEĞİL SENSİN SİVASIM KALICI OLAN- BENCE GERİSİ YALAN.
MAÇA GELİNCE NE DİYELİM BAŞARIYI KALDIRAMAYANLAR VE BU FORMANIN ALTINDA EZİLENLER VAR.AMA KAYBEDİLMİŞ SADECE 3 PUAN VAR,SON 3 MAÇTA HER ŞEY OLABİLİR.

H_Turan
09.05.2009, 23:19
Yenmekte Var yenilmeke Bu futbolun cilvesi Fakat Eleştirmek lazım Sivassporda Bülent Hoca Hep aynı hatayı yapıyor Tum,Kamanan,Mehmet yıldız Üçlüsü ile başlaması yanlıştı 3 forvet oynarsan orta saha üstünlüğün gider o oyuncularda etkili olamaz Ben Kamananın o yüzden Etkili olamadığını düşünüyorum Ve Çok kötü Oynadı Kamanan.

Maçı Stadda izledim İnanın O taraftarın üzülmesi ve maçtan önceki o hava Yazık dedim.

adalı harun
09.05.2009, 23:20
:mad:sonunda liderligi bjk ya verdik federasyon vermedi çünkü antepte bizim kaleye golü biz attık baskaları atmadı sonradakimseye çatmaya hadimiz yok bahaneylew bir yere varılmaz sampiyon biz birinci kim bülent efendi puan cetveline bak görürsün orta sahasız 3 forvet nereden bulacak golü ruhsuzlar toplulugu miletin onuru ile oynuyorsunuz

sofularlı34
09.05.2009, 23:26
3 Maç var????
3 Maç var???
HATIRLATIYIM DEDİM.
İNANIN İNANMAK İŞİN ,%50 Sİ
TARAFIZ SONUNA KADAR SİVASLIYIZ HER ŞEY OLABİLİR.

TurkuTadinda
09.05.2009, 23:26
Ben Sivas Sporun Maclarını İkinci Ligte İkende İzlerdim Üniversiteyide Sivasta Okumamdan Dolayı Hemen Hemen Her Maca Cıkartım Mehmet Yıldızı Hiç Bir Zaman Beyenmedim İkinci Ligte İken Bile Dua Ederdim Mehmet Yıldız Oynamasın Diye Cunku Adam Topa Basıp Dusuyordu Gene Eskisini Anımsattı Bize Bence Sivas Spor Bu Şekilde Sampiyon Falan Olmaz Bu İyi Bir Fırsattı Bu Fırsatı Kacırdı... Buyuk Takımların Hali Ortada Şimdi Alamazsa Hiç Alamaz ....

Diger Bir Konu İse Sivas Spor Taraftarları Elinden Geleni Yaptı Ama Bizim Yönetimden Hiç Ses Cıkmadı Gecen Sene O Kadar Lider Olan Takımın Hiçmi Parasi Yok Özellikle Bu Sene Cok Büyük Paralar Kazandı Umarım O Paralarla Yıldız Futbolcu Getirir

YARALI_AŞIK
09.05.2009, 23:34
Bülent hoca ile mecnun başkan kesinlikle kimsenin üzerine gitmemeli. Federasyonla çok konuşursan onlar işin çakalıdır. ham yaparlar seni bizi.
Bu takımın basın sözcüsünden sadece açıklama duymak istiyoruz taraftarlar olarak son 3 hafta içinde.

anadolummm
09.05.2009, 23:38
Sayın Bülent hocam acep Sivasta sıcak bir hava mı hakimdi bugün ? Yoksa Antep havası mı çarptı sizi geçen hafta? Yoksa maç saatimi uygun değil di ?

sinan*58*
09.05.2009, 23:41
macin kotusu butun takim iyisi seyirci bilicayi ovuyoz adam asil gorevi olan defansi birakmis gol atmaya kahraman olmaya gidiyo digerleri ayni seyirciden baskasi yalan ibb nin kumede kalmasi icin ve sanpiyon olmamak icin takim elinden geleni yapti insallah bu oyunla uefaya kaliriz oda olursa gorunen koy zor gibi

sofularlı34
09.05.2009, 23:42
3 maç far arkadaşlar unutmayalım unuturmayalım?

Champion58
09.05.2009, 23:58
yorum ne yazıyım ne diyimki,

Sivas mehmet yıldızla ikinci dönem düşüş yaşadı bu bir gerçek gerisi yalan

koyu58
09.05.2009, 23:59
Yazacak bişey bulamıyorum. Bilica'dan başkası yalan. Abdurrahman Antep macından sonra bugunde berbat ötesiydi bu takımı hak etmiyor.

Bilica'yı satmak klube yapılacak en büyük ihanettir.

HEPİNİZ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ ABDURRAHMANIN NERESİ KÖTÜ KARDEŞİM TRABZON MAÇINDA GÖKLERDE GEZİYORDU ŞİMDİ NİYE YERİN DİBİNE SOKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ABDURRAHMAN DERELİ YERLİ TOPÇULARDA TÜRKİYEDE GÖKAN GÖNÜL 1 (TECRÜBEDEN DOLAYI ) ABDURRAHMAN DERELİ 2
KİMLERİN BU TAKIMDA YERİ YOK DİYE YAZDINIZ ADAMLAR TAŞ GİBİ OYNUYOR
TARAFTARIMIZIN ANLAMADIĞI BİR ŞEY VAR ANADOLUNUN BİZE LAFTADESTEK OLUP İCRAATTA DESTEK OLMADIĞI BİR LİGDE ŞAMPİYON OLMAMIZ MUCİZE
MADEM O KADAR BİLİYORSUNUZ SOYUNMA ODASINA İNİNDE KONUŞULANLARI BİR DİNLEYİN BU AMATÖR KULÜPLERDE OLUYOR GENELDE TOPÇU OYNAMIYORMU OYNATILMIYORMU

dülger58
10.05.2009, 00:21
MAÇIN YORUMU THE END SİVAS OLUR HERHALDE.SANKİ İKİNCİ LİGDE TOP OYNUYORUZ.BU KADAR BASİT HATALARLA GOL YERSEN OLUCAGI BU OLUR.

BEN YENİLMEYE ÇOK ÜZÜLMÜYORUMDA.ŞU SİVASI BAŞARISINI İSTEMEYENLERİN SEVİNMESİNE ÜZÜLÜYORUM.......

GuNaY
10.05.2009, 00:31
Maçın yıldızı:

20 dakikada işlerini bitirip zamanı en iyi şekilde kullanan İBB oyuncuları...

Maçın en kötüleri:

Mehmet:Ofsaytın ne olduğunu birisi Mehmet'e anlatsın artık... Topu kaleciye nişanlaması, aldığı bütün topları kaybetmesi vs. vs.
Musa: son vuruşlardaki eksikliği artık gözle görülür hale geldi. Doğru zamanda doğru yerde olmakla bitmiyor, aynı zamanda bu şansıda iyi kullanmak gerekiyor.
Murat Erdoğan: Teknik kapasitesinden bir türlü faydalanamadık.
Bülent Uygun: Hocam Sergio Oliviera Murat yada Muhammed Ali'den daha mı kötü? Bu iki oyuncudan bir fayda alamıyoruz, neden elimizde ki diğer alternatifleri denemiyoruz? Mehmet Yıldız oyundan alındığında hükmen mağlupmü sayılıyoruz?

Maçta göze çarpanlar:

25. dakikadan itibaren doldur boşalt yapmamız. Organize atak yapma isteğimiz ve maalesefki kapasitemiz yoktur.

Eksiklerimiz:

Mehmet Yıldız'ın topu indirp yanındaki oyunculara yer açması ve sonucunda gol olması taktiğinden başka taktiğimizin olmaması.

Maç hakkında:

Yazık oldu. İBB'nin altın tepside maçı ikram etmesini beklediler...

Taraftar:
Taraftar çok güzeldi. 90 dakika boyunca takımımıza destek oldu. Golleri yedikten sonra oyuncuların moralleri bozulmasın diye onlarad tezahurat yapıldı. Stad olarak inanmış bir taraftar kitlesi vardı.

Hispano
10.05.2009, 01:03
Arkadaşlar burda ufak bir değerlendirme yapacağım ama umarım hiç kimse kızmaz..Sivasspor bugün mağlup olarak bizim 96 senesinde yaşadığımız vahim olayı yaşamıştır..Biz de o sene küme düşme hattındaki Vanspor'a kendi evimizde 1-0 gibi bir skorla yenilmiştik..İnanılmaz goller kaçırmıştık o maçta...Vanspor'un bir iki atağı vardı...Zaten birisi de gol olmuştu...Şimdi Sivasspor aynı bizim düştüğümüz duruma düştü..Ama biz o maçta liderlikten olmamıştık...Bugün Sivasspor liderlikten oldu..

Önceden de Sivasspor'un bu maçta puan kaybetmesinin büyük olasılık olduğunu söylemiştim..Ama Büyükşehir'in bu kadar erken iki gol bulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi..

Bu moral bozukluğu devam ederse Sivasspor Uefa Kupası ile yetinmek zorunda kalacak...

MTS
10.05.2009, 01:09
Allah sonumuzu hayır etsin artık, 2 paket sigara içtim şimdiye kadar, offf offf ciğerim yanıyor.

SeLoCan58
10.05.2009, 01:21
Bu TAKİMA GÖL ATACAK HİC OYUNCU YOKMU?? MEHMET YILDIZ YERİNE BİLİCA OYNASA ADAM GÖL KIRALİ OLUR ALLAH VAR YUKARDA BİLİCA 10 NUMARA ADAMİN ADİNİ DUYAN HELALİ VAR DİYOR BÜLENT HOCA SATMA BİLİCAYİ YAZİK EDEN. MEHMET YİLDİZİ OYNATMASAN BİLE ONUN YERİNE BİLE BAKABİLECEK KAPASİTEDE BİRİSİ BENCE... YERE DÜŞMEKDEN TOP KAPTIRMAKDAN BAŞKA BİŞİ KALMADİ ARTİK ATILAMİYAN GÖLLERE KAFAYİ YEDİM :(:(:(

barone
10.05.2009, 01:27
Allah kahretsın!!! bır cuval incir berbat oldu:(((((((( uzulmemek ve aglamamak elde degıl!!!! yazık bulent hoca 2 haftadır ne yapıyor hıc anlamadım bır turlu hele o antep maglubıyetı benı adeta cıleden cıkardı...arkadasın dedıgı gıbı... bastakıler dıyo kı canımız sagolsun ama taraftarın canı sagolmuyor adeta yıkılıp uzuntuye gırıyoruz :SSSSSSSSSS ustelık kımse oyle bonkor degıl kı bılet parası bulabılsın mıllet dısınden tırnagından bırıktırıp maclara gıdıyor...hem bır cok anadolu takımının bayan taraftarları bıle yokken hatta bırakın bayanları erkeklerı dahı maclara gelmezken Sivasspor bunu buyuk bır mucadele ve ustunlukle basarmıs tek anadolu takımıdır... ister Sıvaslı olsun ya da olmasın Turk halkının hemen hemen hepsı Sıvasspora sonuna kadar destek verıyor ve sonuna kadarda destek verecegız!!! tum Türkiye ve hepımız SIVASLIYIZ !!! Ben hala umutluyum cunku Allahtan umıt kesılmez sonuna kadar hatta son kan damlasına kadar mucadele edecegız ve son sozum SAMPIYON SIVASSPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Takdır edenlerın her zaman yanındayız kıskanan ve nefret edenler ıse cehennem olur gıderler hepsi bu kadar !!!!!!!!

hiko58
10.05.2009, 01:28
ben sevgil başkanımız sayın MECNUN OTYAKMAZ" dan olaya el koymasını bekliyorum artık.bülent uyguna birisinin dur demesi gerek. kendini dev aynasında görüyor. bu maçı bile bile bülent uygun verdi.antep maçınıda bülent uygun sivasın şampiyon olmasını istemiyor. silinip yok olacakken sivas ona sahip çıktı. hiç bir şey değilken bişey oldu. ama kendini birden dev aynasında gördü. sivasa herkes onun yüzünden düşman oldu. gevezelikte bir numara ama oyunu okumak diye bişey yok. sivaslı onu sevdikçe o nankörlük yaptı. BÜLENT HOCA SİVASA YAZIK ETTİN YAZIK. SİVASLI SANA DEĞER VERDİ SEN NANKÖRLÜK YAPTIN. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOKKKKK.....

coloniaeco
10.05.2009, 01:32
hmmmm dile kolay 370 gün sonra istanbulu tebrik etmekten baska care yok hm birde anadoludan cikmazmis sampiyon tabi cikmaz hepside .............................. .............................. .............................. ................ yeter galiba

noname87
10.05.2009, 01:33
HEPİNİZ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ ABDURRAHMANIN NERESİ KÖTÜ KARDEŞİM TRABZON MAÇINDA GÖKLERDE GEZİYORDU ŞİMDİ NİYE YERİN DİBİNE SOKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ABDURRAHMAN DERELİ YERLİ TOPÇULARDA TÜRKİYEDE GÖKAN GÖNÜL 1 (TECRÜBEDEN DOLAYI ) ABDURRAHMAN DERELİ 2
KİMLERİN BU TAKIMDA YERİ YOK DİYE YAZDINIZ ADAMLAR TAŞ GİBİ OYNUYOR
TARAFTARIMIZIN ANLAMADIĞI BİR ŞEY VAR ANADOLUNUN BİZE LAFTADESTEK OLUP İCRAATTA DESTEK OLMADIĞI BİR LİGDE ŞAMPİYON OLMAMIZ MUCİZE
MADEM O KADAR BİLİYORSUNUZ SOYUNMA ODASINA İNİNDE KONUŞULANLARI BİR DİNLEYİN BU AMATÖR KULÜPLERDE OLUYOR GENELDE TOPÇU OYNAMIYORMU OYNATILMIYORMU

abdurahman dereli ofansta iyi görünüyor olabilir ama defansta bir hiç bu sezon onun yüzünden en az 5 gol yedik fenerbahçe maçında kötüydü antep maçı kötüydü belediye maçı kötüydü neyse kim oynarsa oynasın önümüzdeki maçları kazanabiliriz ama bülent hoca fantezi yapmasın 3 forvet 4 forvet yine hüsran olur

SempaticH
10.05.2009, 01:34
elimizle beşiktaşa teslim ettik şampiyonluğu be daha adamlar bırakırmı orayı geçen haftadan belliydi takımdaki kötü oyun birde sağolsun hocamız 3 forvetle ne yapmak istedi anlamadım sen nerde oynuyon be kardeşim oyunda yenik olursunda riske atar oynarsın sen naptın baştan yenik başladın ve bu iş burda bitti eline sağlık bu kadar taraftarıda böyle kahrettirdin sağol hocam şimdi taraftar napsın kardeşim

58sivasli58
10.05.2009, 01:35
Maçın yıldızı kimdi ? Herzamanki gibi BILICA ve SEDAT

Maçın en kötüsü kimdi ? KAMANAN, MEHMET YILDIZ, MUSA AYDIN ve digerleri

Maçta göze çarpanlar ? MUSAnin ve MEHMEt YILDIZin bos kaleye atamadiklari

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta saha, orta saha, orta saha

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? coook kötü bir SIVASSPOR vardi bugün sahada

Taraftar nasıldı ? bu malubiyete göre süper

Maç hakinda genel yorumunuz ? :-)

muratseyrantepe
10.05.2009, 01:41
memet yıldız bu takımdan gıtmek zorun da yoksa yedeklerde dursun böyle berbat bi oyuncu varken biz sampıyonluğu anca rüyamızda görürüz çok kılolu topun peşindde koşucak adam gibi futbolcu lazım memet yıldız değil şişko göbeklı futbolcu olmaz ayağına top gelıcekte oynucak inşallah kalan maçlarda oynamaz :mad::mad:

musti1
10.05.2009, 02:43
Maçın yıldızı kimdi ? TARAFTAR

Maçın en kötüsü kimdi ? BULENT UYGUN

BEN BURADAN HOCAYA SORUYORUM SAMPIYONLUGA BU KADAR YAKINKEN

NEDEN ( U )DONUSU YAPIYORSUN?????

SEN KENDI SAHANDA KENDI SEYIRCININ ONUNDE IBBye KARSI 3 FORVETLE

CIKIYORSUN AMACIN NE????

TAKIMIN ORTA SAHASINI ZAYIFLATIYORSUN 2 HAFTADIR!!!!

BU MACLAR 1 PRESTIJ MACI DEGILKI TEK FORVET OYNAT 1 GOL

USTUNE YAT AYIP DEGIL GUNAH DEGIL!!

AKLINI BASINA AL ARTIK HOCA

tuzlugollu
10.05.2009, 02:49
bu mehmet yildiz kim ya eto mu kaka mi ronaldomu kaldiki onlar bile isliklandi elestirildi bunun dokunulmazligi neyya trabzonda bi kazma huseyin ikincisi bizde mehmet yildiz....okada gol atmismis atacak tabi esek yukuyle para aliyo hakkini verecek bi bilicaon memet eder

58ÖREN58
10.05.2009, 03:11
macın enkotusu mehmet yıldızdı ,,,,,,,macın kırılma noktası 17 dıncı dakıka ............macın en ıyılerı ...bilika ve ......hayrettındı bence .......

Yigido5458
10.05.2009, 03:50
Allah kahretsın!!! bır cuval incir berbat oldu:(((((((( uzulmemek ve aglamamak elde degıl!!!! yazık bulent hoca 2 haftadır ne yapıyor hıc anlamadım bır turlu hele o antep maglubıyetı benı adeta cıleden cıkardı...arkadasın dedıgı gıbı... bastakıler dıyo kı canımız sagolsun ama taraftarın canı sagolmuyor adeta yıkılıp uzuntuye gırıyoruz :SSSSSSSSSS ustelık kımse oyle bonkor degıl kı bılet parası bulabılsın mıllet dısınden tırnagından bırıktırıp maclara gıdıyor...hem bır cok anadolu takımının bayan taraftarları bıle yokken hatta bırakın bayanları erkeklerı dahı maclara gelmezken Sivasspor bunu buyuk bır mucadele ve ustunlukle basarmıs tek anadolu takımıdır... ister Sıvaslı olsun ya da olmasın Turk halkının hemen hemen hepsı Sıvasspora sonuna kadar destek verıyor ve sonuna kadarda destek verecegız!!! tum Türkiye ve hepımız SIVASLIYIZ !!! Ben hala umutluyum cunku Allahtan umıt kesılmez sonuna kadar hatta son kan damlasına kadar mucadele edecegız ve son sozum SAMPIYON SIVASSPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Takdır edenlerın her zaman yanındayız kıskanan ve nefret edenler ıse cehennem olur gıderler hepsi bu kadar !!!!!!!!

ya hadi Sivası geçtim bilet parasının nesi var anlamıyorum maç hergün yapılmıyoki bilet parası bulamıyasın eskişehirsporun bilet fiyatları 50 100 tl onlar ne yapsın sen millet dişinden tırnağından biriktirip maçlara gidiyor diyosun oldu olası 25 kuruş olsun bari bilet fiyatı herkez şu bilet fiyatından şikayetçi oluyo ya el insaf yani artık sinir olmaya başladım bu bilet işine millet takımı başarılı olsun diye kombineleri bitiriyo bizim Sivaslımız 5 10 tl bilet fiyatını Sivasspor a çok görüyo ne diyim artık bide bırakın oturup orda çekirdek çıtlıyolar sinemada film seyreder gibi takım şampiyonluğa oynuyo 2 sezondur her ne kadar bu haftaki maçın yenilgisini hesaba katmassak yani ayıptır ne takımlar var 100 lira ya 150 liraya takımının başarısı için stadı full yapıyo Sivas 2 sezondur başarılı bir çizgisi var siz sanki her sene şampiyonmuş gibi davranıyonuz ayıp günahtır ya sizin yerinizde olmak isteyen birsürü anadolu takımı var yeterki takımım başarılı olsun diye siz ağlayıp sızlanın bilet fiyatından beyler artık kendinize gelin bırakın şu bilet fiyatlarına sızlanmayı 1 dir 2 dir gidiyo Sivas bunu kimse bu güne kadar başarabilmiş değil anadolu da. lütfen biraz duyarlı olalım

engin78
10.05.2009, 08:30
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı daha kaybettiğimiz Sivasspor - İstanbul B.B. maçını değerlendirelim.

[B]Maçın yıldızı kimdi gökhan kaba

Maçın en kötüsü kimdi :tabiki mehmet yıldız ve bülent uygun

Maçta göze çarpanlar :hiçbir iddası kalmamış gibi oynayan şampiyon olmak istemeyen oyuncu topluluğu

Ne gibi eksiklerimiz var :fazlamız yoktu ki,normal birşey de yoktu...

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :bu oyunla 5.6. sıraya kadar düşeriz.buna da kimse şaşırmasın.

Taraftar nasıldı :her zamanki gibi.taraftarımız varmıydı?biraz seyirci vardı ama!

[B]Maç hakkında genel yorumunuz:her ne hikmetse hep ligin kırılma noktasında (geçen yıl gs)maçı bu yıl ibb maçı bu kadar mı tesadüf olur.sen buraya kadar getir iki yıldır aynı noktada bütün emeğini bırak.olacak iş değil.

ready
10.05.2009, 08:45
mehmet yıldızı satacaklardı adam gs maçından beri uyur gezer maça çıkıyor..bülent hoca ve yöneticiler basınla polemige girdiler tff yi eleştirdiler yok efendim neymiş sivassporun şampiyon olması istenmiyormuş. sen antepe 3 puan ist belediye ye üç puanı hediye sonra kalk şampiyonluktan bahset saga sola sataş

muratduru58
10.05.2009, 09:03
ALLAH İÇİN SÖYLEYİN. Lider yakışır şekilde oynadığımız toplam 5 maçımız yok. Kendimizi kandırmayalım. Biz anadolunun gönlünü fethetmedik. Sadece sivaslının gönlünü fethettik. Anadoludan bizim şampiyon olmamızı isteyen yok kardeşim. HERKES YALAN SÖYLÜYOR. Bakın bakalım maglubıyetlerımıze, kaybettiğimiz puanlara kimlerden? hepsı BEN SİVASIN ŞAMPIYON OLMASINI İSTİYOM diyenlerden. SİVASIN SIVASLIDAN BAŞKA SEVENİ İSTEYENİ YOK.

ready
10.05.2009, 09:08
yunanistan avrupa şampiyonu oldugu zaman orta sahayı ve defansı güçlü tutar kontra ataklarla rakip kalede gol arardı şimdi sivassporun oyun tarzını da aynısı bülent hocanın oynattıgı bu oyun stili tarihte kaldı artık rakibe basan ayaga pas yapan sagdan soldan bindirme yapan takım başarılı oluyor

muratduru58
10.05.2009, 09:18
MAÇIN YILDIZI BİLİKA SEZER VE SEYİRCILER.

elleshar
10.05.2009, 09:45
ALLAH İÇİN SÖYLEYİN. Lider yakışır şekilde oynadığımız toplam 5 maçımız yok. Kendimizi kandırmayalım. Biz anadolunun gönlünü fethetmedik. Sadece sivaslının gönlünü fethettik. Anadoludan bizim şampiyon olmamızı isteyen yok kardeşim. HERKES YALAN SÖYLÜYOR. Bakın bakalım maglubıyetlerımıze, kaybettiğimiz puanlara kimlerden? hepsı BEN SİVASIN ŞAMPIYON OLMASINI İSTİYOM diyenlerden. SİVASIN SIVASLIDAN BAŞKA SEVENİ İSTEYENİ YOK.

seviyolar şampiyon olmalarını istiyolar diye şike yapıp maçta mücadele etmesinlermi nasıl mantık bu

ready
10.05.2009, 09:50
seviyolar şampiyon olmalarını istiyolar diye şike yapıp maçta mücadele etmesinlermi nasıl mantık bu

sen önünde ki maçları kaybet sonra sagı solu suçla yok maça asılmışlar iddaları yokmuş sen asılsaydın da maçın galibi sen olsaydın hemşom bunlar hep boş laf yenilgiye kılıf aramaktan başka bi işe yarazmaz

elleshar
10.05.2009, 09:57
mehmet yıldızı kötüleyen arkadaşlar ben çok önce burda yazmıştım siz bana karşı çıkmıştınız o kadar arap saçına dönen işten sonra mehmet yıldız ilk yarıdaki performansına dönemez aklı karıştı gitsin daha iyi diye fakat siteler açtınız adına başkanı teknik direktörü baskı altına aldınız avrupada barcelona ronaldinho yu gözü kapalı satabiliyo.bunlar futbolda olan şeyler şimdide bazı arkadaşlar bilica için başlatmış bu furyayı aynı şeyi onada yapın onunda seneye performansını görün istanbul ve büyük takımlar oyuncular için çok çekici geliyo burası bir gerçek doğal olarak gitmek istiyolar

58_babacan_58
10.05.2009, 10:04
Maçın yıldızı kimdi ?

Bilica.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Mehmet Yildiz..

Maçta göze çarpanlar ?

Ilk 20 dakika uyuduk

Sanslarimizi daha iyi degerlendirmeliyiz. 50 tane pozisyonu nasıl değerlendiremiyoruz ona yanıyorum bide profesyonelim diye geçiniyorlar çizgi dibinden topu auta atıyorlar içim kan ağlıyor ama hayırlısı olsun

stres ve rehavet çoktu bunu giderememişler onun yüzünden 2 haftadır mağlup oluyoruz.

Taraftar nasıldı ?

Taraftar bugün yine iyidi. Yenik oldugumuz halde iyi desteklediler.

ekremcekırdek
10.05.2009, 10:21
- bu maçda yenilmemizin tek sorumlusu bülent hoca... 3 forvetle saha çıkıyor takım, orta saha denen bişi yok. 2. yarı sezeri aldı ataklar gelmeye başladı peki neden ilk yarı böyle bir intihar girişiminde bulundu hala anlamadık.

Mursallı yiğido
10.05.2009, 10:47
Maç hakkındaki tek bir gerçek var;
Şampiyonluk gitti...

azgeç
10.05.2009, 12:38
diğerleri şampiyonlugu hakeder maçlar mı oynuyor sanki ...

sahip çıkıyorum takıma dün şans biraz yanımızda olsa çevirmiştik maçı ...

ankaragücü yenecek beşiktaşı liderligi alıp gelecegiz inanlar ankaraya inanmayanlar evinde izlesin ...

BLacKy
10.05.2009, 12:41
Sonuna kadar Kral'ız... Şapiyon Sivasspor Bu sene Cekemiyen varsa Söylesin

Abdullah DuMaN
10.05.2009, 12:41
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica iyiydi

Maçın en kötüsü kimdi ? çoğunlukta kötüydük ama en kötüsü Mehmet Yıldız

Maçta göze çarpanlar ? Lider bir takımız ama ilk 20 dk savunmayı bırakıyoruz

Ne gibi eksiklerimiz var ? Sedat Abdurrahman hızlı bir şekilde düşüşe geçti

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? liderlik gitti geri gelebilir ama biz takım olarak oynarsak gelebilir yoksa 2. olmamız bile tehlikede

Taraftar nasıldı ? taraftar muhteşem bir şekilde desteğini gösterdi

Del Piero
10.05.2009, 14:05
söylenecek söz yok bu sene şampiyonluk daha gitmedi 3x3 yaparsak yine şampiyon olma şansımız var...

ama bu günleri bizlere yaşatanlara çok teşekkürler...

karoya takviye şart seneye şampiyon olabilmek için.

giants
10.05.2009, 15:17
Maçın yıldızı kimdi Sedat-Bilica

Maçın en kötüsü kimdi Abdurahman-memet

Maçta göze çarpanlar -Sagir sulatndan sagir olan Bülent Uygun Hocanin eksik yapmada israri

Ne gibi eksiklerimiz var: Orta saha gerek kanatlardan gerekse ortadan rakip sahaya top tasiyamiyor. Onlarin yapmasi gerekenleri defas oyunculari yapiyor. buda rakip takima genis alanlar birakmamiza neden oluyor.

Mehmet Yildiza sisirilen toplar heba olup gidiyor yüz top cikariliyorsa 99 u memet yildiza atiliyor. 99 topunda 5 tanesi pas olarak geri oyuna dönüyor ama asist olarak degil pasif pas olarak. Ozaman soruyorum madem takimi mehmet yildizza top atmaya sartlandirdin ne diye üclü forvet oynuyoruz yazik ya adamlara sahada canlarini disine takiyorlar bir tek top atilmiyor. Hocanin artik bu Memet beni kurtar sevdasindan kendini kurtarmasi lazim yoksa mehmetide tümüyle harcayacak.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: basit hatalar ve bu hatalarda israr yüzünden yenilen iki gol yazik oldu 15 hafta lider götür gel kendi evinde liderligi birak deplasman olsa bu kadar canim yanmazdi. Hoca tamam bu takimin hocasi sensin senin dedigin olur. unutma futbolu sen icat etmedin.
orta sahani calistir pas yapmayi top tasimayi defansa yardim etmeyi ayni zamanda forveti pozisyona sokmayi ögret. forvetinide pozisyon asist top rakipdeyken ortasahaya nasil yardim edilir nasil pres yapilir bunu ögret.

Taraftar nasıldı ? Üzgün

Hasim
10.05.2009, 16:05
Petkoviç in o golleri yemesi normal mi. Bundan sonra Akın oynayabilir mi düşünülmeli. Atak futbolla demek ki bir tek Trabzonu yenebiliyoruz :-). Bundan sonra kontrollü oynamalıyız. Panik halinde birşey yapamıyoruz. Duygusal hareket etmemeliyiz. Top şişireceklerine devamlı ayağa pas yapip rakibi kontrolsüz yakalamalılar. Eğer pas yapamıyorlarsa kendilerini geliştirmeliler. Kalan maçları kazanırsak şampiyomnluk olasılığı çok yüksek. Tabi böyle panikliyerek şişirme toplarla gidersek beşiktaşın yenilmesi de birşeyi değiştirmez.

spidey58
10.05.2009, 19:00
maçın yıldızı bence taraftardı, mehmetle abdurrahman çok kötüydü, 2 golü yedikten sonra takım inanılmaz bi panik havasına girdiğinden koca bi ilk yarı boşa gitti.İkinci yarıda da heralde ender göreceğimiz tarzda bi şanssızlık ve gol kaçırma yarışı vardı.Ne dersek diyelim ama takım şampiyonluk stresini kaldıramıyor :(

58_SEMİH_58
10.05.2009, 20:38
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica,Sezer,İbrahim,Tum

Maçın en kötüsü kimdi ? Yukarıdakı 4 kişi haricindekı tum futbolcularımız

Maçta göze çarpanlar ? Orta saha rakıbın elınde olunca uzun toplarla cıktık anca

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta saha denen bir kavram yoktu ortalıkta

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Bülent Uygun"un Mehmet yıldız ısrarı ve kamanan"la oyuna baslaması!!!!

Taraftar nasıldı ? Taraftar guzel olsa ne olacakıkı takım kotu olduktan sonra!!!

Maç hakkında genel yorumunuz ? Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan takımları dize getirebiliyoz ama kume düşmemeye oynayan bir takım karsısında sahadan siliniyoz!!!

mdeniz58
10.05.2009, 21:36
Maçın Yıldızı........BİLİCA
Maçın en kötüsü......mehmet yıldız
Maç hakkındaki yorumlar.....bülent uygun artık YETERRRRR m.yildiz inadından vazgeç artık.....
Lig TV'de bile Şansal Büyükağa ve Erman hoca bile bülent uygun'un bu inadına bir anlama veremediklerini söylüyorlar....
bülent uygun magazinsel açıklamaları bırak artık yeter, işini yap....

shadow35
10.05.2009, 23:23
maçın yıldızı bilica bilica bilica ydı..sivasspor bilica dan ibaret bi takım.bunu herkes kabullensin artık.bu maçta bilica, kaleci stofer,sağ bek sol bek orta bek :) oynadı hadi bunları anladım da adam forvet oynadı yaa..ve muhteşemdi.mehmet yıldız maçın en kötüsüydü..bence bülent hoca artık mehmet le başlamasın oyuna.bilica yı forvet e alsın..görev adamı.herşeyi en ii şekliyle yapıor..
keşke 10 tane daha bilica olsaydı da maçı bz alsaydık :) ve şampionluğa bi adım daha atsaydık..
bu sezon en yüksek parayı ben vercem ve bilicayı biizm eve alıcam :) eminim ki evdeki tüm işlere koşuştrurur..ve hepsini başarılı bi şeklde halleder :)
ii ki varsın bilicaaa..

yol58
11.05.2009, 08:48
En kötüsü tabiki mehmet yıldızdı dahada kötüsü yenilmemizdi

özgühertaş
11.05.2009, 09:06
bumu taraftarlık bumu sivas aşkı bumu gönülden sevmek.hemen hemen bütün yorumlarda takımı ve bülent hocamızı yerden yere vuruyorsunuz.daha düne kadar liğden düşmeyelim derken bugun onların sayesinde zirveye oynayan bir takıma sahiphiz.biz kulüp olarak büyük olamadıgımız gibi seyirci olarakda asla ve asla taraftar olamadık.bir iki yenilgiyle hemen asıyoruz kesiyoruz ama destege gelince bi şey yok.begenmedigimiz trabzonspor bizle oynadıkları maçtan ağır bir yenilgiyle ayrıldıkdan bir hafta sonra kendi evlerinde oynadıkları maçta havanında yağmurlu olmasına rağmen tıklım tıklım tribünlere karşı maçını oynadılar.ve hiç şampiyonluk şanşları kalmamışken hatta ve hatta 2lik şansları bile yokken.ama taraftarı ne yaptı kötü gününde yanında oldu.sonuç 2 hafta sonra tekrar potaya girdiler.hemde bugun şamiyonlugun en büyük adaylarından biri konumuna geldiler.bizler yapıcı olmak zorundayız.bizler onların en kötü günlerinde yanlarında olmalıyız destek olmalıyız.onlar bizlere parayla pulla yaşatılmayacak kadar güzel günleri yaşattılar inşallahta yaşatmaya devam edicekler.her zaman destek tam destek diyenler nerdesiniz.hadi hep beraber takımımıza destek olalım birlik olalım.
daha her şey bitmiş degil tam aksine lider olmamamız furbolcuların üzerindeki stresi azaltıcaktır.fıkstur avantajı hala bizde hep beraber birlik olursak mutlu sona ulaşırız.ulaşmasak bile canları sağolsun bizleri buralara onlar getirdi.onların sayesinde bugun şampiyonluk hesapları yapıyoruz.özellikle söylüyorum bakın ŞAMPİYONLUK hesapları yapıyoruz küme düşmeye degil o yüzden lütfen hep beraber olalım destek olalım yapıcı olalım.
bir şeyi başarmak çok zordur ama kaybetbmek çok kolaydır.

zarali
11.05.2009, 09:19
maçın en kötüsü mehmet yıldızdı en iyisi bilica idi artık mehmeti alma bülent hoca
2 devrenin baslamasindan bu yana yanlizca sahada geziyor yada hakemla tartisiyor.yada takim arkadaslarinla tartisiyor.mehmet yildiz artik eski mehmet degil.

savaş2
11.05.2009, 09:34
apo orta sahada oynamalı eger oynatılırsa daha faydalı olur..
sahada 6 golcu vardı resmen intıhar etmek ...hıc bir şeh bitmeti...bjk ank gücünde puanlar kaybedebilir......yeterki her maca sakın başlıyalm ..sabırla..hemen saldırmayalm..............

existence
11.05.2009, 10:55
Yok kardeş üzülme. Takım çok iyi, bizim yerimizde olmak isteyen kaç takım var. Adamlar hazır istiyor, sene boyunca neredeydin. son maça stda gel şampiyon gör. hazır yok arkadaş. Kışta geldin mi, o soğuğu yedinmi, üşüdün mü, terledin mi, iftarını stadda açtın mı, o futbolcuların kanını terini gördünmükü, bir sefer maça gelmeyle yorumcu oluyorsun. Sen kimsin çekirdekçisin, taraftarların ayağa kalkmasını yadırgıyorsun. Bayrak sallatmıyorsun sen kimsinde sivassporuma laf söylüyorsun. Alayına isyan en büyük sivasspor. isterse sonuncu olsun sivasımın adını buralara getirmişsin hepsinmin gözlerinden öpüyorum.

58svs58
11.05.2009, 14:20
Arkadaşlar neden yenildik hiç bu konuda düşünen varmı. maç başladı kimsenin ağzını bıçak açmıyor sankianadoluda devrimi istanbul belediye yapacak. zaten onlar 2.ligdede bir sene geç şampiyon olmamıza neden oldu. bunuda unutmadım.bizde 10 liraya bilet alan stada minderle koltukla geliyor sanki istirahata geldiler. benim yönetimden isteğim var maçtan önce koltukları ıslatsınlar. temizlemesinler ki kimse oturmasın. kalkıp iki kelime bağıran olsada ona sus deniyor artık seyirci olmayı bırakıp taraftar olmalıyız. yoksa biz devrim yapamayız bizi devirirler. benden bu kadar demek geliyor

hdemirsoy
11.05.2009, 14:28
Sivassporlu yiğido kardeşler. Ben Fenerbahçeliyim ve kalbim sonuna kadar sizinle. Aranızdaki çatlak sesleri yok edip, takımınıza kalan son 3 maçta içeride dışarıda desteğe devam edin. Bence Sivasspor son 3 maçta 9 puanı bulursa şampiyon olur. Çünkü kara kargalar kesin puan kaybedecekler. Bizim yaptığımızı Galatasaray'da yapacak emin olun. Gönülden başarılar dilerim.

Hepsumer
11.05.2009, 15:54
:mad:sergio oliveira diorum baska bisi demiorum takımın en iyi adamı ama 18 e bile giremio yazık yazık!

MMK
11.05.2009, 17:33
Maçın en kötüsü Bülent UYGUN du.

ramonypp
12.05.2009, 00:47
arkadaşlar şampiyon omasakta olaya şu yönden bakın.şurda birinci ligde kaçıncı sezonuki.farzetki ligde orta sıralardayız biliyorum beklentimimz çok.biz türk insanı olarak tabiatımız da var sabredemiyoruz.tabi insan şöylede diyebilir.buraya kadar geliyor son 4 maç tüh be demeden de geçemiyor.bir tane arkadaşımızda yazmış sivas zenginmiki bilet parasını ne zorlukla alıyor felan.güzel kardeşim bu kadar eğerki çelinin çoluğunun rızkını bölüpte maça gidiyorsan bende burdan sana o zaman ne işin varmaçta.tvdev izle.ne kaçırırsın.kimse kimseyede lanet okumasın.çok kötü bir şey.sadece dua edelim allahım çok iyi oynasında diyebiliriz.sonuçta bir insan

yigidogurbettee
12.05.2009, 01:37
3 hafta var ve beşiktaş ankaragucuyle oynayacak ve kumede kalma mucadelesı veren yüzyılın takımı ankaragucu bu macı alacaktır.! 2005 yılında fenerbahçeyi şampiyonluktan eden denizli son hafta beşiktaşla oynuyor ve oda alt sıralarda ıkısıde deplasman arkadaslar ümidinizi kesmeyin dua edin bu 3 macı alalım ve sampıyon olalım. Olamazsakta canları sagolsun aslanlar gıbı 2 senedır gonullerın sampıyonu yeterkı kalıcı olsun başarımız.! Olmasa da forma aşıgıyız arma aşıgıyız hep destek tam destek.!