Orijinalini görmek için tıklayınız : BİR MAĞLUBİYETLE NELER KAYBETTİK?
Bir mağlubieyetle neler kaybettik.
Önce şunu ayırt etmek lazım.Bülent hocaya,takıma,yönetime teşekkür etmek lazım bizler böyle duygular yaşattıkları için.
Ama buraya kadar getiripte burda şampiyonluğu bırakamak da garip oldu.Üstelik bütün ülke seni destekliyorken,medyanında çoğunluğu deslektedi inkar etmemek lazım.
Çok konuşmamak lazım.sessizve derinden gitmek lazım.Bursanın teknik direktörürünün ağzında dili yok.adam çatır çatır maç kazanıyor bütün dikkatler üzerinde.
vakitsiz öten horozon kafasını uçururlar.
çok şeyler kaybetik biz bir tek maçla.
şampiyonluk gitti, belki ikincilikte gitti bilemeyiz ligin sonu gelmiş en kritik maçları kaybediyorsan bu kayıplar devam edecektir.
şimdi önümüzdeki maçlar çok daha zorlaştı.
sahanda 370 gündür yenilmezlik ünvanın gitti.
medyanın ilgisi gitti.
dün hemen ikinci sıraya düştün.artık trabzonun bile şampiyon olabileceği konuşuluyor sivasın değil.
şampiyonlar ligi hayalin de bitti gibi.
dün oyuncularımız zaten sahada hepsi döküldü.
kim alır mehmet yıldızı daha kadrosuna.haftalardır sahada geziniyor ve sen hala o çocukta ısrar ediyorsun hocam.bailili gibi futbolcudan neden faydalanmıyorsun.asla işine karışmak olarak algılama haddimiz değil biliyoruz ama sadece kafamıza takılan sorular mesela neden sezer ilk onbirde yoktu.
çok şeyler kaybettik kısaca.
çok yazık oldu çoookk.
ama genede teşekkür ederiz bu büyük hayal için kısa sürede olsa.
ama bülent hoca lige üç hafta kala inanılmaz gerçeği bir defa daha tekrarlattı ülkeye.
ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMAZ..
burak_baykal 10.05.2009, 11:15 kendi evinde oynadığınız maçda kaybettiniz.artık taraftarı sevdirmeye değil üzmeye başladığınızın farkında mısınız? taraftarı destek için bekliyorsan son kalan maçlarda daha iyi aynı trabzon maçı gibi oynamanızı bekliyoruz.hacettepe maçında galibiyetle sivasa gelmenizi bekliyoruz.
GokhanTurna 10.05.2009, 11:17 Futbol bu belli olmaz neyin ne olacağı hala ümitliyim.
67 Puan
Ankaragücü - Beşiktaş Kazanır
Beşiktaş Galatasaray Berabere
Denizlispor Beşiktaş Berabere
67 Puan
Hacettepe - Sivasspor Kazanır
Sivasspor - Gençlerbirliği Kazanır
Galatasaray - Sivasspor Berabere
çok zor ama imkansız değil
tekdoktirin 10.05.2009, 11:21 ARTIK BUSAATTAN SONRA SIVAS RÜYASIN DA GÖRÜR ŞAMPIYONLU HEMDE HİÇBİR ZAMAN GÖREMEZ
izmirliyigido 10.05.2009, 11:22 Kaybettiklerimiz yalnızca onur, ilgi, itibar değil ki !... Bir de işin diğer tarafından bakıldığı zaman maddi açıdan da çok büyük kayıplarımız oldu. Bunlar neler mi?
Birincisi, şampiyon olsaydık Futbol Federasyonundan 3.500.000 $,
İkincisi Şampiyonlar Ligine katılmadan dolayı 6.000.000 € + ayakbastı parası olarak 3.000.000 €'yu kaybettik.
Dahası Süper Ligde son haftalarda ki 4 maçtan alınacak puana göre paralar ile Şampiyonlar Liginde ki her maça 400.000 € + galibiyete 600.000 €'yu da unutmamak lazım.
Şimdi oturup hesaplayın reklam gelirleri, sponsor gelirleri, taraftar ve seyirci gelirleri, basın medya akridete gelirleri, gelen turist gelirleri vs vs vs vs vs...
Tabii en önemlisi itibar kaybımız oldu. Bunların hesabını biz yapıyoruzda hesabını kim verecek onu bilmiyorum....
AYK
58_güzelyurt_58 10.05.2009, 11:30 neyimi kaybettik..? maglubiyet aldik evimizde seriyi bozduk...sampiyonlugun % 60 ini kaybettik...:mad: ama 33. hafta besiktas-galatasaray maci var besiktas puan kaybetse bizde adam gibi oynasak lider olabiliriz...:rolleyes:
GokhanTurna 10.05.2009, 11:34 Arkadaşlar Beşiktaş-Galatasaray maçı var diyoruzda unutmamak lazım Galatasaray-Sivasspor maçıda var.
ilker5801 10.05.2009, 11:35 arkadaşlar buraya yazıyorum...beşiktaş galatasaray maçı olduğu gün bizde evimizde gençlerbirliği ile yapıcaz galatasaray orda kazanıcak bizde burda liderliği tekrar alıcaz...
ilker5801 10.05.2009, 11:35 son haftada allah büyüktür dicez dua edicez
tekdoktirin 10.05.2009, 11:36 ŞIMDİ ARTIK SIVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZ GİTSİN ÇİFT SÜRSÜNLER BU KADARMI RUHSUZ OLUR İNSANLAR YA TÜM EMEKLER BOŞA GİTİ YAZIK SIVAS EKONOMİSİNE YAZIK SIVASTAKİ ÇOBONA YAZIK KÖYÜNDEKİ ÇOCUĞA YAZIK YA NALET OLSUN YA HİÇ RUH YOK SİZDE YA
risale69 10.05.2009, 11:38 beşiktaşın çok zor maçları var.kesin puan kaybedecek..taş çatlasa 6 puan alır.
önemli olan bizim kaç puan toplayacağımız.
Sivas'ım 10.05.2009, 11:40 ya daha herşey bitmiş değil bu ligde her an herşey olabilir bjk gs ye yenilse tak avantaj bize geçiyor bizde gs ile en az berabere kalsak ve diğer maçlarımızı alsak şampiyonuz. gs bu aralar çok berbat oynuyor ama onlarında o maç kader maçları sanırım uefaya katılmaları için yenmeleri lazım o yüzden iyi oynayabilirler.son sözüm herşeye rağmen sivas'ıma güveniyorum
osmanlisivas 10.05.2009, 11:48 Sadece 3 puan ve avantaj kaybettik.Takımımızın hakkını yemiyelim,ilk yarı berbattık tamam ama 2.yarıda herşey değişti ama olmadı.Bu ne umutsuzluk!Sivasspor taraftarına hiç yakışmıyor.Haftaya lideriz...Sanki şampiyonluğu ve 2.liği kaybetmişiz gibi konuşuyosunuz.Lider olmak şampiyon olmak değildir.Liderlik 1 dakikada bile gidebilir.Haftaya ankaragücüyle oynayacak beşiktaş,ankaragüzü düşecek canla başla oynayacak,sonraki hafta derbi var nolacağı hiç belli olmaz,son hafta denizli maçı da çok önemli bence o maçta denizli düşme potasında olacak.Umuda kesmemek lazım.!
Tamam belki çok kötü bir yenilgi aldık liderliği verdik ama her şey bitmedi...Haftaya cumartesi Hacettepe maçında tribündeyiz.Takımımızın sonuna kadar yanındayız.O maçı Allah'ın izniyle alalım arkadaşlar bakın pazar günkü Ankaragücü - Bjk maçı o kadar kolay olmayacak.Pes etmek yok.O maçta Ankaragücü trününündeyim inşallah.
.Ankaragücü'nün düşme tehlikesi var , Bjk hafta içi kupa maçı oynayacak , yoğun tempoda geçecek bir maç , yorgunluk olacak , Sivasımızın yenmesi onları biraz da olsa sıkıntıya sokacak.
Şimdi destek zamanıdır.Bakın hiçbir şey belli olmaz.Biz 2 haftadır nasıl kaybediyorsak Bjknin maçları da o kadar kolay olmayacak.Yeter ki biz yenelim maçlarımızı.
SONUNA KADAR MÜCADELE SONUNA KADAR SİVASSPOR
Abdullah DuMaN 10.05.2009, 11:53 Evet liderliği kaybettik ama geri almakta takımın elinde eğer futbolcular takım olarak oynarlarsa biz şampiyon oluruz bundan eminim
risale69 10.05.2009, 11:56 sivasspor takımının salim kafayla hacettepe maçına hazırlanması için sivas dışına çıkması lazım.böylece sivastaki olumsuz havadan fazla etkilenmez .tebdili mekanda hayır vardır derler
.maçıda suni çimde yapacak bunada alışması lazım
zaralı19 10.05.2009, 11:57 63 Puan
Ankaragücü - Beşiktaş KAYBEDER
Beşiktaş Galatasaray KAYBEDER
Denizlispor Beşiktaş BERABERE
67 Puan
Hacettepe - Sivasspor KAZANIR
Sivasspor - Gençlerbirliği KAZANIR
Galatasaray - Sivasspor BERABERE
BENCE LİĞ BÖYLE BİTECEK VE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
yigidolar06 10.05.2009, 12:00 BURSANKARA kardeşliği bizi şampiyon yapacak emin olun açık ara şampiyonuz başkent takımları bize uğurlu geliyor desteğe devam olur böyle kazalar
zaralı19 10.05.2009, 12:05 ankaragücü alacak maçı arkadaşlar hem küme hattına gelmemek için hemde Anadolu kardeşliği için alacak bu maçı geri liderliğe geleceğiz
bence herşey bitmiş degil trabzonspor bile şampiyonlugu telafuz ediyorken böyle ümitsizle kapılıp herşe bitmiş gibi konuşmalar beni üzdü sivas kalan 3 maçını kazanırsa kesinlikle şampiyon olur. bjk nın çok zor maçları var 2 si küme düşme hattında 1 i gs bence sivas 3 te 3 yaparsa şampiyon olur yönetim kesenin agzını sonuna kadar açarsa bu iş olur. şampiyon sivassporrrr
kanarya71 10.05.2009, 12:21 Bir mağlubieyetle neler kaybettik.
Önce şunu ayırt etmek lazım.Bülent hocaya,takıma,yönetime teşekkür etmek lazım bizler böyle duygular yaşattıkları için.
Ama buraya kadar getiripte burda şampiyonluğu bırakamak da garip oldu.Üstelik bütün ülke seni destekliyorken,medyanında çoğunluğu deslektedi inkar etmemek lazım.
Çok konuşmamak lazım.sessizve derinden gitmek lazım.Bursanın teknik direktörürünün ağzında dili yok.adam çatır çatır maç kazanıyor bütün dikkatler üzerinde.
şampiyonluk gitti, belki ikincilikte gitti bilemeyiz ligin sonu gelmiş en kritik maçları kaybediyorsan bu kayıplar devam edecektir.
medyanın ilgisi gitti.
dün hemen ikinci sıraya düştün.artık trabzonun bile şampiyon olabileceği konuşuluyor sivasın değil.
kim alır mehmet yıldızı daha kadrosuna.haftalardır sahada geziniyor ve sen hala o çocukta ısrar ediyorsun hocam.bailili gibi futbolcudan neden faydalanmıyorsun.asla işine karışmak olarak algılama haddimiz değil biliyoruz ama sadece kafamıza takılan sorular mesela neden sezer ilk onbirde yoktu.
çok yazık oldu çoookk.
ama bülent hoca lige üç hafta kala inanılmaz gerçeği bir defa daha tekrarlattı ülkeye.
Bir Fenerbahçeli olarak FENERBAHÇE YENDİ BİZ SEVİNDİK başlıgında sizleri defalarca uyardım siz daha dereyi görmeden paçayı sıvadınız. bu hafta sivs maglup olacak rakipler kazanacak dedim. bu bellli olan bir şey. şampiyonluk o kadar kolay deil. bazı taraftarlarınız 3 büyüklerden daha büyük görmeye başlamıştı kendini. siz gecen senede 6s den 5 yediğiniz maça bakmaz şampiyonlugu bıraktıgınıza kızmez iken vayy efendim fenerbahçe trabzona nasıl yenilirmişte ueafadan olmuşuzu naraları attınız kendi işinizi kendiniz görme gerkliliini unutup başka takımlardan meet umar duruma geldiniz. size sunu söyleyeyim fenerbahçenin yaptıgını gs yapmaz o maçta gs yen,lmesi kaçınılmaz ama o maça kadar sivasın ne yapacağı da pnemli 2 lik sırasında ts ensenize yapıştı arkasından gs geliyor. bu gidişle ligi 4 cu bitirme durmunuzda ortada. ve sizin için en büyk tehlikede şu olacak bjk şampiyon olur ise ts 2, gs 3 cu olursa fenerde kupayı kaldırıp uefa ya gittiğinde siz uefa ya bile gidemiyorsunuz buna dikkat edin derim,
ayrıca mehmet efendide yenilgiyi hazmetmeyi öğrenmeli oyle sivas kangalları gibi saga sola saldırmanın bir anlamı yok
ayrıca 8taşın oynayacagı kupa maçını unutmayalım bu zor fikstürünün arasında izmirde kupa finali oynayacaklar bu maçta kart olabilir sakatlık olabilir yorgunluk zaten olacak bjk istdan uzak 2 hafta geçiriyor işleri zor ve kupa maçından yorgun çıkıp a. gücüne puan kaybedecekler . ankaragücüde mutlaka puan almazk zorunda küme düşme hattındalar. kimse canını sıkmasın sivassporr şampiyon olacak...
LosTie58 10.05.2009, 12:33 Arkadaşlar bir mağlubiyetle çok şey kaybettik evet belki şampiyonluk gitmiş bile olabilir elimizden kaçan bu maçla birlikte.Takım çok büyük hatalar yaptı doğru,Bülent hocanın taktikleri çok yanlıştı doğru,hatta dün maçtan sonra bende sinirimden çok laf saydım ama şimdi daha sakin düşünmemiz gerekiyor.Öyle bir lig yaşıyoruz ki hiçbir şey hala belli değil.Haftaya küme düşme potasındaki Ankaragücü'nün Bjk'ye çelme takıp bizim Hacettepe'yi yenerek liderliğe tekrar yükselmemiz sürpriz mi olur,bence hayır,haftaya Trabzon'un Bursa'ya yenilmesi sürpriz mi olur hayır,yani herşey bitmedi henüz.Haftaya bence sıralama yine değişecek.
35fulya58 10.05.2009, 12:34 İki hafta üst üste alınan sonuçlardan futbolcular ve hoca bir ders çıkartmışlardır herhalde. Fikstürün de evantajı göz önüne alınırsa biz kesinlikle ŞAM-Pİ-YON-UZZZ !..................
35fulya58 10.05.2009, 12:36 İki hafta üst üste alınan sonuçlardan futbolcular ve hoca bir ders çıkartmışlardır herhalde. Fikstürün de evantajı göz önüne alınırsa biz kesinlikle ŞAM-Pİ-YON-UZZZ !..................
Şu an için kaybettiğimiz sadece avantajımız, kimse ümitsizliğe düşmesin.
biyolog4 10.05.2009, 12:57 63 Puan
Ankaragücü - Beşiktaş KAYBEDER
Beşiktaş Galatasaray KAYBEDER
Denizlispor Beşiktaş BERABERE
67 Puan
Hacettepe - Sivasspor KAZANIR
Sivasspor - Gençlerbirliği KAZANIR
Galatasaray - Sivasspor BERABERE
BENCE LİĞ BÖYLE BİTECEK VE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
zor ama imkansız değil.şampiyon sivasspor
biyolog4 10.05.2009, 13:00 BURSANKARA kardeşliği bizi şampiyon yapacak emin olun açık ara şampiyonuz başkent takımları bize uğurlu geliyor desteğe devam olur böyle kazalar
ankaragücü alacak maçı arkadaşlar hem küme hattına gelmemek için hemde Anadolu kardeşliği için alacak bu maçı geri liderliğe geleceğiz
bence herşey bitmiş degil trabzonspor bile şampiyonlugu telafuz ediyorken böyle ümitsizle kapılıp herşe bitmiş gibi konuşmalar beni üzdü sivas kalan 3 maçını kazanırsa kesinlikle şampiyon olur. bjk nın çok zor maçları var 2 si küme düşme hattında 1 i gs bence sivas 3 te 3 yaparsa şampiyon olur yönetim kesenin agzını sonuna kadar açarsa bu iş olur. şampiyon sivassporrrr
İki hafta üst üste alınan sonuçlardan futbolcular ve hoca bir ders çıkartmışlardır herhalde. Fikstürün de evantajı göz önüne alınırsa biz kesinlikle ŞAM-Pİ-YON-UZZZ !..................
Şu an için kaybettiğimiz sadece avantajımız, kimse ümitsizliğe düşmesin.
yorumları okuyunca moralim biraz olsun düzeldi...şampiyon sivasspor
Metal Gear 10.05.2009, 13:09 ŞIMDİ ARTIK SIVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZ GİTSİN ÇİFT SÜRSÜNLER BU KADARMI RUHSUZ OLUR İNSANLAR YA TÜM EMEKLER BOŞA GİTİ YAZIK SIVAS EKONOMİSİNE YAZIK SIVASTAKİ ÇOBONA YAZIK KÖYÜNDEKİ ÇOCUĞA YAZIK YA NALET OLSUN YA HİÇ RUH YOK SİZDE YA
Bence en başta sana yazık.
Skora göre,başarıya göre tarafatra yazık!
Ben hiçbir şekilde ümidimi kaybetmedim..
Şampiyon olamasak bile canımız ve canları sağolsun..
Şampiyonluk heyecanını yaşayan kaç şehir var ki Türkiye'de.
Seneye yine kovalırz şampiyonluğu..Zor iş mi.!;)
Metal Gear 10.05.2009, 13:13 Şampiyonluğu 25 yıldır bekleyenleri unutup,hesapta bile olmayan şamoiyonluğu kaçırdık diyerek lanet okumak hiç etik değil!
58ÖREN58 10.05.2009, 14:07 BIRMAGLUBIYETLE KESKE BIR MAGLUBIYET OLSAYDI BUZAMANAKADAR AMA HALADA UMUTLUYUM BEN UMUTLU VE GURURLU ŞAIBELI ŞAMPIYOLUKTANSA ŞEREFLİ İKİNCİLİK KUTSALDIR
osmanlisivas 10.05.2009, 14:19 Hiçbirşey zor değil.Beşiktaşın geriye kalan 3 maçınıda kazanabileceğine nasıl inanabiliyorsunuz.Unutmayın ki 2 maçı düşme hattındaki takımlarla 1 maçıda derbi...Beşiktaş bu sene hiçbir derbiyi alamadı.Hiç kimse boş yere üzülmesin son gülen iyi güler sene sonunda göreceğiz ve bu yorumlara sizlerde gülüp geçeceksiniz!
subasi29 10.05.2009, 14:19 encokta belediye gibi capsiz bır takima yenilip evımızdeki krallık gıttı ya buna uzuldum.sampıyon bellı bıze hersey mustehap
ARTIK BUSAATTAN SONRA SIVAS RÜYASIN DA GÖRÜR ŞAMPIYONLU HEMDE HİÇBİR ZAMAN GÖREMEZ
arkadaş sen sivaslı degilsin neden böyle konuşuyorsun bu takım teknik heyet ve yönetim bizlere neler yaşatmadı ki sen saglıklı düşünemiyorsun yeter artık bu takımla gurur duyun 5 sezondur bizlere hiç bir takımın yaşatamadıgı şeyleri yaşatttı İTAAT ET YOKSA TERK ET
Hiçbirşey zor değil.Beşiktaşın geriye kalan 3 maçınıda kazanabileceğine nasıl inanabiliyorsunuz.Unutmayın ki 2 maçı düşme hattındaki takımlarla 1 maçıda derbi...Beşiktaş bu sene hiçbir derbiyi alamadı.Hiç kimse boş yere üzülmesin son gülen iyi güler sene sonunda göreceğiz ve bu yorumlara sizlerde gülüp geçeceksiniz!
HELAL olsun kardeşim sana senin gibi inançlı kardeşlerimiz olduktan saonra başaramayacagımız hiç bir şey yok
Evet çok şey kaybettik.. Birincisi Sivas düşmanlarına unutulmaz bir akşam yaşattık.. Salyaları 10 metre ileriye fırlıyordu.. İkincisi BJK moral oldu maçlarına daha fazla asılacaklar.. Eğer dün akşam belediye değilde Sivas 2-0 önde olsa idi BJK o 1-1 maçı zor çevirirdi.. Bu bir psikolojik savaş arkadaşlar maalesef başarılı olamadık.. Ha herşey bitmiş değil daha üç maç var normalde bakınca Sivasın zor maçı birtek GS ama Antep maçındaki skoru kim umuyordu.. Ben en fazla berabee kalırız diyordum korkuyordum ama yenileceğimizi tahmin etmiyordum.. Ya İstanbul maçına ne demeli.. Bülent hoca trabzon maçından sonra üç galibiyet bir beraberlik yeter diyordu.. Haklıydı ve Antep maçına beraberlik GS mağlubiyet veriyordu herhalde.. Ama beş maçın ikisini kaybettik.. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok.. Şimdi bunu en başta Bülent hoca ve futbolcuların düşünmesi lazım.. 240 dakika abi ya tırnaklarınla kazıyarakta olsa bu üç maçı almak zorundasın.. Eğer şampiyon olmak ve bu eleştirenlere ağzının payını vermek istiyorsan bu üç maçı alıp şampiyon olacaksın.. Yoksa taraftarı daha da fazla strese sokmanın bir anlamı yok.. Hacettepe maçını da kaybedip sezonu kapatacaksın..
şampiyon olamazsak bile en azından geride kalan üç maçı dokuz punala ligi bitirip gene gönüllerin şampiyonluğuyla avunuruz.
nefhret_58 10.05.2009, 16:29 beyler hesaba falan gerek yok artık. elimizdekini pisi pisine teptik işte bu kadar. yok efendim sivas 3 maçı kazanacak, beşiktaş iki beraberlik alacak falan filan hikaye. 2 haftadır kazanıyor olsaydık şu an 5 puanlık bir fark vardı. beşiktaş elinden geleni yaptı sivasspor u şampiyon yapmak için. atamayana atarlar hesabı bundan sonra şampiyonluk beklemeyin. sağolsun varolsunlar iki senedir hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar futbolcu arkadaşlar.
arkadaslar,bu hafta bjk ankaragücüyle oynuyo!hafta arasi bide kupa mesaisi var,ankaraya yorgun döncek,ankaragücüde ates hattinda cok büyük bi ihtimalle puan kaybetcek,berabere kaldigi takdirde biz hacettepeyi yenersek avarajla liderligi geri alabiliriz!ama takimin düzelmesiz sart.
Dark Force 10.05.2009, 17:08 Mehmet yıldızı kenara alırsa hoca kalan 3 maçıda kazanırız....
oLabilecekler üstüne plan yapıLmaz.Evimizde oLan macı Kazanmalıydık ama oLmadı.!!
Bjk ve Gs macına nasıl guvenıyorsunuz anlamadım futbol bu bizim ibb ye yenılmemız gibi bjk te gs yı yenebılır..
Evimizde bütün Büyük takımları yenip İbb ye yeniliyorsak Sampıyonluk yarısındada yara aLmamız KacınıLmaz
Ama Ne oLursa oLsun ßen İnanıyorum İmkansız değiL Sadece Zor!..
kızılova 10.05.2009, 17:23 sivasspora ve hocamıza güvenimiz tam
son maç son saniye ye kadar bekleyelim.
daha üç maç var liğin sonnunda neler değişir neler.
inşallah sonunda sivasspor güler.
sivasspora başarılar dilerim.
ne kaybettımızı bır macta degıl sene sonunda gorecegız arkadaslar cok karamasarsınız. bjknın gs ankaragücü denizli macları var.
evet cok sey kaybetmisiz bakiyorumda....taraftar kaybetmisik, inanclarini kaybetmisik, biz boyle karamsar olursak, ozaman sivasspordan birsey beklemeyelim!
ben guveniyorum, imkansiz degil, ama zor olacak biraz
yusuf_yusuf 10.05.2009, 17:41 aslında daha çok sey kaybetmedık m beşiktas gs yenılırse bır ihtımal şampiyonluk umutları yukselır aslında
Ama 1 ihtimal kesin deiL!!........................ ............
bu nedir arkadaşlar. siz nasıl Sivaslısınız ya? nu ne karamsarlıkdı böyle. ey Sivaslılar unutmayın YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKARMIŞ. ve inşallah Sivasımız düştü ve adına yakışır bi şekilde kalkacak. Bülend hocayı çok sevme, konuşmasını da doğru bulmuyorum; ancak Denizli az mı konuşuyor. her hafta bi iddiası var, her hafta bir artisliği. Stresi kaldıramadık, kolay değil. ama b.jimnastik 3 te 3 yapamaz, buna inanın. a.gücü ve denizliyi yenemez bunlar. ama biz Sivaslılar olarak olumlu eleştiri yapmak yerine karamasarlık yaparsak bi halt olmaz bizden. karamsar olan buraya yazı yazmasın arkadaş. benim de içim yanıyor ama nasip işte girmedi lanet top içeri. YİĞİDO DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK ALLAH'IN İZNİ İLE.
eyupkocak 10.05.2009, 17:50 ARKADAŞLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN SİVAS IN YERİNDE OLMAYI İSTEYEN 17 TAKIM VAR ...SİVASIMIZ GÖNÜLLERİMİZİN ŞAMPİYONU..BEN SİVAS IN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANIYORUM...HEP DESTEK ...SS...
Yolgezer1976 10.05.2009, 20:19 Tepede olup "korumacı" olmanın getirdiği stres, aşağıdan gelip kovalamanın verdiği strese nazaran çok daha zahmetli, zorlayıcı birşey. Görünen o ki bu sezon hayli ilginç gelişen şampiyonluk yarışının stresini Sivassporlu futbolcular, hatta teknik heyet kaldıramadı...
Korkulan oldu, bjk 2 puan fark ile tepeye oturdu, ts ise iyiden iyiye potaya girdi... Anlamsız puann kayıplarına üzülüp hayıflanmamak elde olmasa da artık buna takılmamak, son üç maça odaklanmak,umut etmek ve en önemlisi desteği sürdürmek gerekiyor.
Şu an tepede olan bjk'nın işi hiç de sanıldığı kadar kolay değil. Evvela lider olmanın ve korumak zorunda olmanın getirdiği bir stres var. Bunun da ötesinde bjk, son 4 sezondur tepeye oynayıp sezonun son haftalarında özellikle de FB maçları sonrası havluyu yere sermeye alışmış ve bundan ötürü hayli güvensizlik duyan, artık paranoyaklaşmış bir camia.
Önlerinde ilk olarak geleneksel nefretinin yanında düşme potasına girmiş bir a.g. maçı var. Bunun akabinde kendi evlerinde gs ile karşılaşacaklar. Ki hele de bu sezon itibarı ile artık kronikleşmiş bir derbi fobileri var; muhtemelen kendi taraftarlarının yoğun desteği yine en büyük handikapları olacak. Bjk son olarak d.s. deplasmanına gidecek. İş son haftaya kalırsa ki muhtemelen öyle görünüyor, bakalım orada da çantalı adamlar ve konfeti yağmurları ile karşılaşacaklar mı?
Sivas açısından bu saatten sonra kolay maç yok. Ama en azından fikstürü, bjk'ya kıyasla daha stressiz, daha az yorucu cinsten. En çok göze çarpan maçlar g.b. ve gs maçları. g.b. güvende olmasa da nispeten daha rahat; 6s ise bjk'yı yendiği takdirde ligin hele de son maçına daha az asılacaklardır.
Bu noktada asıl dikkate şayan konu ts. Sivas'ta hezimete uğrayıp hocalarının kellesini aldıktan sonra hiç beklemedikleri şekilde potaya girdiler. 3 puan menzilindeler. Maçları en az bjk'nın maçları kadar zor. Bursa uefa peşinde, e.s. g.b. kadar rahat olmasa da yine de düşme stresi yaşamakta, son maç geleneksel FB ile. Birden aşırı motivasyon ve heyecanla aşka geldiler. Şahsen b.s. ve e.s. maçlarında puan kaybı bekliyorum.
En ilginci de şu: üç takımın olası bir puan eşitliği durumunda sevinen yine Sivas olacak...
Uzun lafın kısası umutsuzluğa kapılıp sermek doğru değil; paylaşılmamış 9 puan daha var. Daha rahat olan, daha çok kendine güvenen ve bunu sahaya yansıtan işin sonunu getirecektir.
Son dakikaya kadar desteğe devam...
özsivasli1903 10.05.2009, 20:26 ya sacmalamayin... haftaya sivasspor yeniden lider olacak o zaman ne yazacaksiniz... süper sivas süper hoca büyük hoca derken utanmak yok dimi...
besiktasin ankaragücünü yenecegini kim söyleye bilirki?
trabzon bu bursayi hayatda yenemez...
sivasspor bu saaten sonra kendine geldi görün bakin....
bu lig tarihe gececek... haftaya sivasspor averajla lider olacak...
ekrem5810 10.05.2009, 20:37 YAZIK KONUŞULANLARIN HEPSİNE,SAYIN BÜLENT UYGUNA YAZIK,FUTBOLCULARA YAZIK,SAYIN BAŞKANA YAZIK,EN ÖNEMLİSİ CEFAKAR VE VEFAKAR SAF TEMİZ İNSANLARA SIVASLI HEMŞEHRİLERİME YAZIK.YAZDIĞINIZ BİRÇOK ŞEYDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ.OYNANAN BU OYUN ACIMASIZ BİR OYUN BU İŞİN ANTEPTE OLDUĞU GİBİ % 100 PRİMİ VAR(ÜZÜLEREK GÖRÜYORUMKİ AYNI ANTEP KAYSERİYE 3 - 0 YENİLDİ BUGÜN)BU İŞİN İDDAA SI VAR ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM İDDAA ?? SIVAS ANTEP MAÇINDA FAVORİ SIVAS,SIVAS İBB MAÇINDA FAVORİ SIVAS VE SIVAS BU İKİ MAÇTADA YENİLİYOR ALLAHIN HİKMETİ DEĞİL HERALDE BU!! GÖZÜNÜZÜ AÇIN HEMŞEHRİLERİM.BU İŞLER KOLAY İŞLER DEĞİL PARANIN VE BAHİSLERİN DÖNDÜĞÜ BU ALEMDE ÇOK UYANIK OLMAK LAZIM ÇOK
tekdoktirin 10.05.2009, 20:47 KARDEŞ BENİM KİMSENİN NESİHATINA İHTİYACIMYOK BEN SIVASLIYIM HEMDE SIVASLI BEN YANLIŞI SEVMEM HATA YI SEVMEM TERKET FELAN SENKİMSİN YA NE İŞSİN AKILLI OL SIVASLI OL TRABZONUN GEÇMİŞİNE BAKIN BAŞARIYI GÖRÜN VETERKEDİN
Yadigar Barcin 10.05.2009, 20:55 Aci Gercek!!!!
Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, burdan sonrasini yapamiyoruz diye besiktasa devrettik Liderligi !!!
Son haftalarin aciklamalari maalesef bugünün geleceginin belirtileriydi, yok bizi Sampiyon yapmazlar, Ligde saibe mi var, veya puan dilenircesine iki Futbolcumuzun Antep macindan sonra yaptigi aciklamalar ve dün mac sonrasi sakinlesmek istemeyen bir mehmet yildiz, tüm Türkiyeye gösterdiki Sampiyonluk gibi bir yükü kaldirmaya halen hazir degiliz !!!!!!!!!
Belki biz taraftar olarakta az suclu degiliz, son iki haftaya kadar Sampiyonluga inanmadik ve takimi Sampiyona yakisir sekilde ateslemedik, kendimizi Antep ve istanbul macinda sampiyona yakisir bir sekilde destekledik, bu defa da takim ters tepti...
O kadar sempati toplamistikki Türkiye capinda, hepsini üc dört hafta icinde kaybettik, bunun sebebi de sahadaki tavirlarimiz ve yaptigimiz aciklamalar oldu..
yazik ettik kendimize, su kadar macta, su kadar puan toplarsak Sampiyonuz gibi aciklamalarla karsi takimlari kücümsedik, onlarda bize ders verdiler, bu dersi ne yazikki haketmistik !!!
Olurya bir mucize yasayipta Sampiyon olursak, bu sezondan cikartacagimiz cok ders var, elin oglu oynuyo ve oynatiyo ama sessizce isi götürüyo, en basit örnegi Bursaspor, biz ise rehavete kapildik.
Bir Sivasli ve Sivassporlu olarak, tüm takima ve yönetime, acikcasi emegi gecen herkese icten Tesekkürlerimi sunuyorum, bulundugumuz yer bile büyük bir basari, o yüzden üzüntüm birazda olsa az!!!
Belki kötü bir taraftarim, bu kadar acik sekilde elestirdigim icin, ama maalesef bunlar gercekler!!!!
tekdoktirin 10.05.2009, 21:02 KARDEŞ SANA SESLENİYORUM İTAATTAN BAHSEDİYORSUN İTAATI LAFLA SENNİGİBİLER DEN ÖRENECEK HALİMİZ YOK BİZ ALLAHA ŞÜKÜR SIVASTA BÜYÜDÜK BUDA SANA YETER HERHALDE
congarlim 10.05.2009, 21:14 arkadaslar unutmayalim bize bu umudu yasatilar bzim yigidolar kolay degil birinci ligde oynamak ben hepsine tessekür ediyorum bize bu güzel günleri yasatiklari icin. daha iyisi olurmuydu tabi bulent hocamizda bir insan ununda hatalari oluyor sezeri ilk onbirde oynatmadigi gibi mehmet yildiz cok sönuktu eski mehmet ne oldu ben yinede cok umutluyum ´kalan 3 macimizaa alacagiz insallah umutsiz olmuyaqlim sevgili hemserilerim
EmeryKadikoy 10.05.2009, 21:17 geçen senede aynısı olmuştu. bülent uyguna biri dur desin. medyada orda burda, terimvari hareketler sergileyeceğine adam gibi oynatsın takımını. yok burda la ilaheillallah yoksa istanbulda laila :rolleyes: ya işine baksana be adam, şampiyonluk gidiyor.
karamsarlıga gerek yok herşey olabilir.olmasada çok önemli degikl ne yapalım buraya kadar deriz.umarım iki maç bize ders olurda aklımızı başımıza toplarız.ben hep dedim ne zaman bir maça aşırı konsantre olduysak hezimete ugradık.çok üzüldük ama herşey bitmedi gün dogmadan neler dogar bekliyecegiz görecegiz.görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.halen umudum var biz nasıl yenildiysek kargalarda yenilebilir herşey olur.
svs ayhan 10.05.2009, 21:56 şampiyonluğu galatasaray belirler kısaca işin özü budur:D
Evet üzüldük ama bir şeyin altını çizelim.Bu İ.B.Ş maçını aldığımızda hakem bir şekilde bizi yine de mağlup yapacaktı.Rakip takım önde olduğundan maç seyrinde gitti.Bülent Uygun çok ANLAMLI bir ifade kullanmıştı. Şampiyon biziz ama birinci kim olur bilemem demişti.Müsterih olun.Nazariyette Şampiyonluk bizim.Gönüllerin ve çekemeyenlerin şampiyonuyuz.Türkiye gerçeklerini göz ardı etmeyelim.Yakın tarihimiz bu günlerin aynasıdır.
yigido0058 10.05.2009, 22:02 bu takım 15 haftadır liderken geçen seneden beri şampiyonluğa oynarken herkes memnundu sivasspordan ve tüm yönetimden ama sivas ne zaman kaybetti şampiyonluk yarışını kaybetti veya ümitler azaldı kendilerini sivaslı sanan aslında sadece isimde sivaslı olanlar takıma ve hocaya yönelik ağır eleştirilerde bulunmaya başladı burda eleştiri yapanlara sesleniyorum siz sivas için ne yaptınız belediye maçında 2-0 geriye düşen takımımızı motive etmek galibiyet için ateşlemek yerine çekirdek yiyip hakeme küfrettiniz sustunuz 90 dakika boyunca hala maçlara fenerbahçe formalarıyla gelenler sivas sokaklarında gs bjk formalarıyla dolaşanlar var bu nasıl bir şehir ki takımı iki senedir şampiyonluğa oynuyor ama halkı diğer rakip takımların formalarıyla sokakta dolaşıyor ve maçlara geliyor kapalı yanı B A blokta altında fener forması üstünde sivasspor poları ve atkısı olan birisine şahit oldum bu çok acıverici bir olay sivassporu desteklemeye mi yoksa fenerbahçeyi mi desteklemeye geldi acaba bu şahıs bunlar gibi örnekler çok malesef sivassporu eleştirmek için öncelikle kendinizin sivaspora layık bir taraftar olarak hissetmeniz lazım eğer gerçek manada sivassporu destekleyip onu 2. takım olarak görürseniz ve sivasspor da bu desteği gerçek manada hissedip desteğinize karşılık vermiyorsa işte o zaman eleştiri hakkınız olur tribünde biz inandık siz de inanın sloganı biz hiçbir zaman inanmadık siz inandınız olarak söylenseydi daha uygun olurdu inanmayanlarla yola çıkılmaz arkadaşlar daha 3 hafta var neyin olacağı belli değilken herkes şampiyonluğun gittiğine inanıyor bence şampiyonluk bize daha yakın inanırsak buna gerçekleşir inanmazsak pes ederiz.Sivassporlu futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar güveniyorum ve bu takım şampiyon olmasa da her zaman desteğimi sürdürmeyi bir borç biliyorum hepsinden allah razı olsun bize sivaslı olmanın gururunu yaşattılar dışarıdaki olumsuz sivaslı imajını değiştirdiler anadolunun tek sesi ve sessizliğinin çığlığı oldular inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz ve inanmayanlara hayal diyenlere tesadüf diyenlere herkese başarımızı kabullendireceğiz....
bu takım 15 haftadır liderken geçen seneden beri şampiyonluğa oynarken herkes memnundu sivasspordan ve tüm yönetimden ama sivas ne zaman kaybetti şampiyonluk yarışını kaybetti veya ümitler azaldı kendilerini sivaslı sanan aslında sadece isimde sivaslı olanlar takıma ve hocaya yönelik ağır eleştirilerde bulunmaya başladı burda eleştiri yapanlara sesleniyorum siz sivas için ne yaptınız belediye maçında 2-0 geriye düşen takımımızı motive etmek galibiyet için ateşlemek yerine çekirdek yiyip hakeme küfrettiniz sustunuz 90 dakika boyunca hala maçlara fenerbahçe formalarıyla gelenler sivas sokaklarında gs bjk formalarıyla dolaşanlar var bu nasıl bir şehir ki takımı iki senedir şampiyonluğa oynuyor ama halkı diğer rakip takımların formalarıyla sokakta dolaşıyor ve maçlara geliyor kapalı yanı B A blokta altında fener forması üstünde sivasspor poları ve atkısı olan birisine şahit oldum bu çok acıverici bir olay sivassporu desteklemeye mi yoksa fenerbahçeyi mi desteklemeye geldi acaba bu şahıs bunlar gibi örnekler çok malesef sivassporu eleştirmek için öncelikle kendinizin sivaspora layık bir taraftar olarak hissetmeniz lazım eğer gerçek manada sivassporu destekleyip onu 2. takım olarak görürseniz ve sivasspor da bu desteği gerçek manada hissedip desteğinize karşılık vermiyorsa işte o zaman eleştiri hakkınız olur tribünde biz inandık siz de inanın sloganı biz hiçbir zaman inanmadık siz inandınız olarak söylenseydi daha uygun olurdu inanmayanlarla yola çıkılmaz arkadaşlar daha 3 hafta var neyin olacağı belli değilken herkes şampiyonluğun gittiğine inanıyor bence şampiyonluk bize daha yakın inanırsak buna gerçekleşir inanmazsak pes ederiz.Sivassporlu futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar güveniyorum ve bu takım şampiyon olmasa da her zaman desteğimi sürdürmeyi bir borç biliyorum hepsinden allah razı olsun bize sivaslı olmanın gururunu yaşattılar dışarıdaki olumsuz sivaslı imajını değiştirdiler anadolunun tek sesi ve sessizliğinin çığlığı oldular inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz ve inanmayanlara hayal diyenlere tesadüf diyenlere herkese başarımızı kabullendireceğiz....
Altina imzami atarim. Cok guzel yazmissin. Biz yigidoyuz kotu gun dostuyuz. Kaybedilmis birsey yok.
izmirliyiğido35 10.05.2009, 22:59 UMUDUNUZU YİTİRDİYSENİZ BEN SİZE NE DİYEYİM BENİM HALA İNANCIM VAR SONUNA KADAR ŞAMPİYONLUĞA FUTBOL BU DAHA 3 MAÇ VAR NEYİN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL HA SİZ KABULLENDİYSENİZ O BAŞKA...
HEP DESTEK TAM DESTEK
yazık oldu bunca emege..kaybedılmıs bıse yok dıyen arkadaslar kaybedılmıs cok sey oldugunu gormek ıstemesede bu dakıkadan sonra ısler cok zora gırdı,malesef bızım teknık ekıp bu buyuk amacın altında ezıldıler,bana bu oyuncular guven vermıyo sahsen kalan 3 macda.. su ıkı haftada ne kadar ıstedıklerını bellı ettıler. kosu yarısında onde gıdıp de son metre dusen atletler gıbı yıkıldı kaldılar.umarım bı sıhırlı degnek degerde yıne zırve bıze kalır. haftalardır cekırge mısalı sıcrıyorduk ama buraya kadarmıs..
bu takımın sampıyon olamasada yanındayız ama su durumdan sonra boş dönmek de ınsanın kanına dokunmuyor degıl!!
yigidokarizma 10.05.2009, 23:06 yiğido0058 arkadaşıma katılıyorum böyle hemen cellat kesilip hocayı ve futbolcuları idam etmek ne kadar doğru hanginiz bu kadar bir başarıyı bekliyodu alex ferguson manunun başına geldiğinde hep başarılımı oldu bülent hocada ısrarcı olup böyle bir başarıyı gerçekleştirmesi beklenebilir adam 200 bin dolarlık futbolcularla şampiyonluğa oynattı adam ne diyo takımda şampiyonluk görmüş bitek ben varım diyo böyle bir kadroyla buraya geldi hala herşeyde bitmiş değil ukala denizliye haddini bildirebiliriz yeterki birlik olalım yeterki destek olalım takımı yalnız bırakmayalım bu sene olmazsa seneye olur yeterki hep zirvede olalım bu yıl olmadı diğer yıl olmadı diğer yıl olur ama inanalım ve bülent hocayı destekliyelim sivas bu ligin 5 yıl sonra manusu olabilir bir yol ayrımın dayız dikkatli olalım bir başarısızlıkla hocayı asmayalım sivasın şu anda tek yurt dışına açılan kapısı sivasspordur HEP DESTEK TAM DESTEK TÜRKİYENİN MAN. UNITEDININ ÖNÜNÜ TIKAMAYIN ÇEKİLİN YADA AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN SAYGILAR...
sivassporummm58 10.05.2009, 23:35 Bir mağlubieyetle neler kaybettik.
medyanın ilgisi gitti.
çok yazık oldu çoookk.
Yazdıklarının bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum arkadaşım.
Katılmadığım nokta öncelikle bir haftada şampiyonluk gitmez bu bir.Bir haftada şampiyonluğun gittiğine inanıyorsan o zaman sen bu şampiyonluk hayaline hiç inanmamışsın bu bunun kanıtıdır bu iki.Ayrıca bir haftada sadece avantajımızı kaybettik şampiyon olma ihtimalimizi kaybetmedik bu da 3.
Bizim işimiz medya falan değil.Medyanın bizle ilgilenmesi bizim üzerimizde sadece bir baskı oluşturur.Ayrıca biz buralara gelirken zaten medya yanımızda değildi.Yani medyanın takımımız üzerinde bir pozitif yönde bir etkisi olduğuna inanmıyorum ve tam tersine medyanının bizle ilgilenmemesinin bizim üzerimizde bir fayda oluşturacağını umuyorum.
Mehmet Yıldız konusunda senle hemfikirim.Mehmet in artık dinlendirilmesi lazım.Takıma yararından çok zararı oluyor.Çok gol kaçırıyor çok pozisyon harcıyor.
Bu takım buraya kendi emekleriyle geldi.Bundan sonra da kendi emekleriyle şampiyon olacak.Buna yürekten inanıyorum.
Haaa olmazsa ne olur.Hiçbirşey olmaz.Hepsini alkışlarla uğurlarız.Ancak gerçek bir sivasspor taraftarı bir maçla şampiyonluğu kaybettiğine kendini inandırmaz.
Haftaya bu takım liderliği geri alırsa o zaman ne yazacaksın merak ediyorum arkadaşım...
58ÖREN58 10.05.2009, 23:50 hıcbırsey umıtsız degıldır ben hala ümitliyim hayalde olsa ümıtlıyım cunku bjkanın carsamba gunu macı var fb ceyle bayabı yorulurlar bence mac bıde uzatmaya gıderse ıste ozaman tam bal kaymak olur bızım ıcın ankara gucu dusme potasında maca asılacak hemde emınımkı kazanacaklar ınsallah bastır ankara gucu şampıyon sivassporrrrrrrrrrr
yigido Atilla 11.05.2009, 00:07 Bu sezon hakem hatalarindan en az etkilenen takimi sivasspordur. kimse bunu inkar edemez. Bülent hocamiz her maglubiyetten sonra yok G.Antep maci nicin o sate alinmis gibi cümlelerden uzak durmali ....Bunun acisini sivasspor takimi cekiyor, sebebine gelince sanki o satte degilde baska saatte oynansa sivasspor G antepi parcalayacak bundan diger takim taraftarlari ve futbolcularin etkilenip hirs yapiyor.. sivasspora karsi sempati azaliyor ve Bizimle oynanan maclara adamlar cok daha iyi hazirlanmalrina neden oluyor kimseyi kücümsemeyeceksin yenilince centilmence rakibini güzel cümlelerde övüp göndereceksin ki bunun ileriki maclarda nasil puana yansiyacagini görürüz. Oynayacagimiz Rakipleri o mactaönce TV lerde onlarin cok cok iyi bir takim olduklarini söyleyip rakibi gevsetip hirsi al hocam . hayirlisi her seyin sonu degil ama artik sivasspor limiti kalmadi bitti sampiyon olmak isteyen bir takim sampiyon gibi oynamali ....
tekdoktirin 11.05.2009, 00:09 reis misin nesin sen reislik nedir bilirmisin terk et felan diye yazmışsın senkimsin bigörelim de ondan sonra terk ettirebiliyorsan edelim sen önce sıvaslı olmayı ören sıvaslı olmanın şartları vardır sıvaslısennin gibi batılyaşamaz ben düşün cemi yazdım ve fikrimi seninde varsa fikrin onuyaz tabiki sitemedeceim eleştieceim bu tüm sıvaslıların hakkıdır reiz,, ANADOLU ALPERENİ
Çok bilmiş spor yazarları biz söylemiştik, haftalar önce yazmıştık gibi söylemlere başladılar.
Ezber bozmaya çalışırken, buna en yakın bizken, tüm anadolu taraftarlarının desteğini almışken herşeye yeni baştan başlayacağız.
Kazanacaklarımızı yazmaya sayfalar yetmezken, kaybedeceklerimiz maalesefki en fazla iki satır olacak...
|