Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara`da kampa girdiler

SivasSpor.Com
11.05.2009, 10:09
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idmanlar1.jpg

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Hacettepe ile deplasmanda karşılaşacak Sivasspor takımının, bu maça Ankara'da hazırlanacağı öğrenildi.

Ligde dün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan ve ligin bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğunu rakibi Beşiktaş'a kaptıran Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun'un futbolculara 1 gün izin verdiği belirtildi.

Kırmızı-beyazlıların, ligin 32. haftasında 16 Mayıs Cumartesi günü Hacettepe ile deplasmanda yapacağı maça Ankara'da hazırlanacağı kaydedildi.

Başkent Ankara'da bugün öğleden sonra toplanacak Sivasspor takımının, Kızılcahamam'daki Patalya Otel'de kamp yapacağı öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Kızılcahamam kampının, Hacettepe maçı öncesine kadar süreceği belirtildi.

Salim58
11.05.2009, 10:15
güzel bi ortam olur ve futbolcular geçmişi unutur maça daha güzel hazırlanırlar
yalnız değilsiniz yiğidolar yanınızdayız biz inandık sizde inandınız bu hafta bir başka olacak güveniyoruz sonuna kadar

tuzlugollu
11.05.2009, 10:21
BU BIR KACIS SANKI SIVASLILAR TRABZONLULAR GIBI TESISLERIN CAMLARINI KIRDILAR SANKI OYUNCULARA SALDIRDILAR YOK MACA ERKENDEN MOTIVE OLMAKMIS PEH GECIN BUNLARI SON HAFTALARA LIDER GIRIP IKI MAC KAYBETSINDE GOREYIM BASKA TAKIMLAR DAGITIRLARDI ORTALIGI BIZIM SIVASLILAR KADAR SAKIN CENTILMEN SEYIRCI YOKTURDUR BUNA EMINIM FUTBOLCULARDA EMIN OLDUKLARI ICIN TINLADIKLARI YOK NEDE OLSA SIVASLILARI BI KEZ UYUTTUK IKINCIYEDE BISEY DEMEZLER RAHATLIGI ICINDELER AMMA O MEHMET YILDIZI GORSEM VALLA YAPTIKLARI HIZMETTEN DOLAYI ONCE OPERIM SONRADA KAFAYI GOMERIM
YAV HICMI OZELESTIRI YAPMIYO BU MEHMET YILDIZ CIJ GIT MACTAN SONRA SEYRET LIG TV YI BI BAK NE YAPMISIM DIYE .....

skep06
11.05.2009, 10:23
Bjk illaki puan kaybedecek.Kaldıki kaybetmese bile 2. liği kaybetmemiz lazım.Buraya kadar siz getirdiniz siz bitireceksiniz.Güvenimiz ve desteğimiz sonsuz.Allah yardımcınız olsun

skep06
11.05.2009, 10:24
BU BIR KACIS SANKI SIVASLILAR TRABZONLULAR GIBI TESISLERIN CAMLARINI KIRDILAR SANKI OYUNCULARA SALDIRDILAR YOK MACA ERKENDEN MOTIVE OLMAKMIS PEH GECIN BUNLARI SON HAFTALARA LIDER GIRIP IKI MAC KAYBETSINDE GOREYIM BASKA TAKIMLAR DAGITIRLARDI ORTALIGI BIZIM SIVASLILAR KADAR SAKIN CENTILMEN SEYIRCI YOKTURDUR BUNA EMINIM FUTBOLCULARDA EMIN OLDUKLARI ICIN TINLADIKLARI YOK NEDE OLSA SIVASLILARI BI KEZ UYUTTUK IKINCIYEDE BISEY DEMEZLER RAHATLIGI ICINDELER AMMA O MEHMET YILDIZI GORSEM VALLA YAPTIKLARI HIZMETTEN DOLAYI ONCE OPERIM SONRADA KAFAYI GOMERIM
YAV HICMI OZELESTIRI YAPMIYO BU MEHMET YILDIZ CIJ GIT MACTAN SONRA SEYRET LIG TV YI BI BAK NE YAPMISIM DIYE .....

Yav arkadaşım hiçmi olumlu yazın olmaz senin.

muhendis58
11.05.2009, 10:25
arkadaşlar öncelikle bize bu mutluluğu yaşatan SİVASSPOR a sonsuz teşekkürler daha 7-8 sene öncesine kadar nerelerde olduğumuzu unutup takıma veryansın etmek kusura bakmayın hiçbirimizin haddi değil şimdi ise yapılacak olan yense de yenilse de destek zamanıdır. eğer fikstürlere bakacak olursanız şampiyonluğun yine en büyük adayı sivasspordur. nasıl mı ?

1- cumartesi oynanacak olan maça takım çok rahat çıkıp farklı galip gelecektir. bu ise bir gün sonra oynayacak olan rakipleri strese sokarak puan kaybına neden olacaktır.

2-Ankaragücülü kardeşlerimiz yüzyılın maçına çıkacak ve beşiktaşdan puan ya da puanlar alacaktır.

3- bursanın doludizgin gelmesi galatasarayı rahatsız etmektedir.olası bir durumda galatasaray avrupayı göremeyebilir bu nedenle galatasaray beşiktaş derbisinde fenerbahçenin yaptığını görebiliriz.

4 -son hafta ya düşme potasında girecek olan denizli daha öncxe beşiktaşa yaptığını yeniden yapacaktır. tarih tekerrür edecektir. bilenler bilir 80 li yılların sonunda son hafta denizli beşiktaşdan puan alarak ligde kalmış beşiktaşda şampiyonluğu kaybetmiştir.

YANİ YUKARIDA YAZILANLARI OKUYUNCA KİME NE DÜŞTÜĞÜ BELLİDİR. BİZE DESTEK OLMAK FUTBOLCULARA İSE ŞAMPİYON OLUP OLMAMALARI ÖNEMLİ DEĞİL HEM KENDİ HEM DE ŞEHRİN ONURU İÇİN OYNAYIP 3 MAÇI DA KAZANMASI GEREK. BU BU ŞEKİLDE OLACAKTIR. VE KESİNLİKLE UMUDUNUZU KAYBETMEYİN SİVAS ŞAMPİYON OLACAKTIR.

konartr58
11.05.2009, 10:54
EVET ANKARAYA GİDİŞ HEM KAÇIŞ OLACAK.HEMDE EFKAR DAĞITACAK SPORCULARIMIZ.LAYLAMIZ YOKYA.UYGUN BEY ÖYLE SÖYLEMİŞ.
İBB NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DİYOR.SİVAS PAS YAPAN TAKIMLARA KARŞI BAŞARISIZ.ANTEP KARŞISINDA DA İBB KARŞISINDA DA GÖRDÜK YAŞADIK.
69 PUANLA ŞAMPİYON OLURSA SİVAS BİR REKORUDA ELİNE ALACAK SANIRIM.EN DÜŞÜK PUANLA ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM.
BAŞKASININ TENCERESİNDEN TAŞAN YEMEKLE YEMEK YEMEYİ BEKLMEK İGBİ BİRŞEY ARTIK BJK NIN KAYBETMESİNİ BEKLEMEK.
BİZ ASLINDA BOŞUNA UMUTLANMIŞIZ.OTYAKMAZ SÖYLEMEMİŞMİYİDİ.BİZİ ŞAMPİYON YAPMAZLAR DİYE.BUNU ANLADIK DA BU YAPMAYACAKLAR İÇERİİSNDE BİZDEN KİMLER VAR O MERAK KONUSU ŞİMDİ.

özsivasli1903
11.05.2009, 10:58
birakin karalamayi
sivas ankarada kampa girdi bülent hoca motive edecek...

tuzlugollu
11.05.2009, 11:01
Yav arkadaşım hiçmi olumlu yazın olmaz senin.

yav bosver beni bunalim modundayim ben istememmi yanilmayi keske yazdiklarimdan dolayi utandirsalar beni hic gocunmam yeterki basarili olsunlar .....

tuzlugollu
11.05.2009, 11:10
haa bi tememnide bulunacam murat erdogan nezle ol grip ol ne bilim bisey olda mac gunune kadar kadroya girme yav yoksa bulen uygun seni oynatmakta israr edecek hadi mahmet yildiza abaone olduk gol atamiyoda senin kaybettigin toplardada gol yeme tehlikesi yasiyoz onun icin biraz ayri takil sen bu hafta takimdan ... sen ankarayi iyi bilirsin simdi aklima gelmiyo degil usagi alip goturup seytanada uydurtma sonra hacettepe macina ne form kalir ne forma)))

kasko
11.05.2009, 11:12
Hadi arkadaşlar doldurun ankaradaki stadı lütfen.Takımımız asıl desteği bu maçta görmeli.Önemli olan bu maç.Bu maçı aldığımızda işimiz çok kolaylaşacak göreceksiniz.Haftaya lider döneceğiz herkes inansın buna...

tuzlugollu
11.05.2009, 11:28
olme esegim olme yaz gelince sana yonca bicecem hesaaaabi.....:D

TS58
11.05.2009, 11:39
BÜLENT HOCA ne yazıkki zor maçların adamı değil.

BİRTEK TRABZONSPOR maçı hariç.(3-0) lık.

SANCAKTAR
11.05.2009, 11:49
SEVGİLİ YİĞİDOLAR,
25 YILDIR SİVASSPORUMUZUN MAÇLARINI TAKİP EDEN BİR TARAFTARIM.
BUGÜNLERİ RÜYAMIZDA GÖRSEK ASLA İNANMAZDIK,ELEŞTİRİ DOZUMUZU LÜTFEN AYARLAYALIM,HAKSIZLIK YAPILIYOR,BÜLENT HOCANINDA,MEHMETİNDE SON ÜÇ YILDA YAPTIKLARI ORTADADAIR,SİZ NASIL SİVASLISINIZ KARDEŞİM YAVV,DESTEK VE MORAL VERECEĞİNİZE FUTURSUZCA ELEŞTİRİYORSUNUZ,UMARIM MADDİ VE MANEVİ OLARAKDA HİÇBİR DESTEĞİNİZ DE OLMAMIŞTIR,ÇOĞUNUZUN GENÇ VE ÖNCEKİ SIKINTILARI YAŞAMAMIŞ YİĞİDOLAR OLDUĞUINUZU UMUYORUM,TEKRAR RİCA EDİYORUM,ŞUAN ELEŞTİRİ DEĞİL DESTEK ZAMANIDIR,LÜTFEN HERKES HADDİNİ BİLEREK ELEŞTİRESİN,SAYGILARIMLA...

sabanaydn
11.05.2009, 12:22
i.b.b teknik direktörü ayağa top oynayan takımlara zorlandığımızdan mı ilk yarı 3-0 yenildiniz. şimdiye kadar sizle 4 maç yaptık ilk defa yendiniz.Petkoviç'in ilk yediği gol bizi yıktı ve şansızlığın kurbanı olduk.
3 direk 3 altıpastan kaçan net pozisyondan 2 si gol olsa medya sivas harika oynadı diyecekti.Bizim medya bu işi bilmiyor, futbolu takip etmeden ezbere konuşuyorlar.
Çok üzgünüz ama ANKARA'nın GÜCÜne inanıyorum.Tabi biz tepeyi aşarsak.........

trab61nl
11.05.2009, 12:25
ist bb hayat verdi sivas maalesef kesin küme düşer gözü ile bakıyorlardı sivasın en çok yenilmesine eskişehir taraftarı üzüldü denizli konya v.s alt taban bayağı ateşlendi oysa düne kadar ist bb düşer lider ezer gözü ile bakılıyordu oysa hayat öpücüğü lider verdi i bb ye

sahinok
11.05.2009, 12:36
Yiğidolar tamam futbolda yas 2 gün sürer. Bugün bu yas bitti. Tamam ben de 2 gün bunalım takıldım ama artık bitti. 3 maçı da kazanıp şampiyon olma ihtimalimiz var. Biraz umutlu davranalım. Takımımıza sahip çıkalım. Sürekli olumsuz yorum yazan bir arkadaş var. Sen de artık olumsuz yorum yazıp morelimizi iyice bozma arkadaşım lütfen.

carizma0658
11.05.2009, 12:55
3 maç ve hala şansmız çok yüksek başımızı dik tutalım NAMERTLERE KARŞI OYNAMALIYIZ

sahinok
11.05.2009, 13:03
Özellikle de hamsilere inat oynayıp kazanmalıyız. 2 gündür sinir ettiler beni. Nereye baksam hamsi her yerde hamsi bu ne ya :mad:

trab61nl
11.05.2009, 13:07
şampiyon sivas:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sahinok
11.05.2009, 13:13
al bi tane daha :D Her yerdeler adamlar keşke bizim taraftarlarımız da böyle aktif olsa internette tvde sesimizi duyursa nerdeeeeee :confused:

mühendisburak58
11.05.2009, 13:44
otobüs yozgatta mola verdi gördüm...

burakbaba9
11.05.2009, 15:06
abo kızılcahamama gelmısler pataranın orda bizim ev var hep takım arabaları gecer gitseydim gorurmustum be tuh :D

58ÖREN58
11.05.2009, 15:14
enazından ankarada baskı altında degıller kafaları rahat bedenlerı dıncbı sekılde maca hazırlanırlarsa macı kesın alırızzz vede avaraj yaparız ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRRR

paleosen
11.05.2009, 15:16
arkadaşlar bir kurban yoksa keselim bu direkler bize daha çok çektirecek

vedat58
11.05.2009, 15:48
yav bosver beni bunalim modundayim ben istememmi yanilmayi keske yazdiklarimdan dolayi utandirsalar beni hic gocunmam yeterki basarili olsunlar .....

YAVV TUZLUGÖLLÜ GARDASIM SENIN ALNINDAN ÖPESIM GELIYOR HISLERIME DÜSÜNCELERIME ORTAK OLUYORSUN , biz ne kadar elestirsekte sivasliyiz ve sivassporluyuz, sivassporun herzaman destekcisiyiz, yaninda olamasakta , kalbimiz hep sivasla ve sivassporla , insallah bjk ankaradan bir celme yerde , bizimkilerde cikisa gecerse zor ama , insallah diyelim

vedat58
11.05.2009, 15:52
BÜLENT HOCA ne yazıkki zor maçların adamı değil.

BİRTEK TRABZONSPOR maçı hariç.(3-0) lık.

bülent hoca her takimi iyi analiz edemiyor , su bir gercekki her takimin farkli bir oyun yapisi var , analiz etmeden mac kazanamazsin

tuzlugollu
11.05.2009, 17:41
pespese on tane pas yaptigimiz kac macimiz var ben hatirlamiyom belki bir veya iki ucu bulmaz sivas kendisi gibi kapali takimlari hic gecemiyo tama kontra atakla cikiyozda kontraya cikmayi beklerken ontane pozisyon veriyoz biraz topa hukmetmesini becerseler yeter hoca degiliz haci degiliz amma gorunen koy kilavuz istemez hacettepe genc bi kadro bizimkiler onlarin hizina ayak uyduramaz gorun bakin eger yine yanlis secimlerle sahaya cikarsak ayni antepin iki genc oyuncusu kendisini gostermek adina bizim kanatlari nasil dagitti hacettepelilerde aynen oyle motive olacaklar adamlar dustu kesin amma bu isin icinde ekmek davasi var adamlar vitrine cikma maclari olarak goruyo artik biz sampiyonluga oynuyoz amma dusen takimlar bizden daha hirsli oynuyo bu nasil mantik bunu hangi hova aciklayabilir hangi cok bilmis futbol fukarasi yorumlayabilir hangisi daha degerli dusmekmi kalmakmi yada sampiyon olmakmi .......

carizma0658
11.05.2009, 17:52
KAMP GÜZEL BU SATTEN SONRA 3 TE 3 ŞART 3 TE 3 BİZİ KESİN ŞAMPIYON YAPACAK CÜNKİ EZIK BJK 3 MACINDA MUTLAKA FİRE VERECEK VE BU KESİN DEMEDİ DEMEYİN VE BİZ İSYANDAYIZ HAKLIYIZ BİZİ ŞAMPIYONLUA SİZ İNANDRDINIZ BEN VE TÜM YİGİDOLAR ŞAMPIYONLUK BEKLIOO BUNDAN SONRA AMAN VE TÜM YİGİDOLAR BURASI BİZİM EVIMIB HERZAMAN BURASI VAR AMA FANATIK TE BENI VE DİGER YİGİDOLARI YANLIZ BIRAKMAYIN GİRİN YORUM YAZIN RESMEN SAVAŞ YAPIORUZ RESMEN SİDE GİRİN SAYGILAR ANKARADA FANATIK YİGİDO ÇETİN

Tex
11.05.2009, 18:04
Mecun Başkan haklısın bizi şampiyon yapmayacaklar ama bu kişilerin en başında Bülent Uygun geliyor haberin olsun. Bu adama en ufak güvenim kalmadı Sivas'ın başarısından çok kendi küçük menfaatlerinin peşinde olduğuna inanmaya başladım. Aksi durumda daha da kötü bu kişi teknik direktörlüğün t'sinden anlamıyor demektir.
Takım içinde taşların yerinden oynadığı görünüyor arkadaşlar. Murat Erdoğan ve Kamanan'da neden ısrar ediliyor açıklaması lazım. Balili bizim yıldızımızdı şimdi harcanmaya çalışılıyor. Silla neden oynamıyor, Paşeko 1 senedir 18'e bile alınmıyor nedense.
Velhasıl bu adama birinin dur demesi lazım.

Dark Force
11.05.2009, 18:16
Bu kamp hayırlı uğurlu geçer inşallah...sonuna kadar devam....

FANATIK YIGIDO
11.05.2009, 18:50
haydi yigidolar yenin su hacettepeyi susturun su 8tasi tsyi beydani biraktik bizden izin almadan hemen faregibi cirit atmayabasladilar.

abdullah58
11.05.2009, 19:53
EVET ANKARAYA GİDİŞ HEM KAÇIŞ OLACAK.HEMDE EFKAR DAĞITACAK SPORCULARIMIZ.LAYLAMIZ YOKYA.UYGUN BEY ÖYLE SÖYLEMİŞ.
İBB NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DİYOR.SİVAS PAS YAPAN TAKIMLARA KARŞI BAŞARISIZ.ANTEP KARŞISINDA DA İBB KARŞISINDA DA GÖRDÜK YAŞADIK.
69 PUANLA ŞAMPİYON OLURSA SİVAS BİR REKORUDA ELİNE ALACAK SANIRIM.EN DÜŞÜK PUANLA ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM.
BAŞKASININ TENCERESİNDEN TAŞAN YEMEKLE YEMEK YEMEYİ BEKLMEK İGBİ BİRŞEY ARTIK BJK NIN KAYBETMESİNİ BEKLEMEK.
BİZ ASLINDA BOŞUNA UMUTLANMIŞIZ.OTYAKMAZ SÖYLEMEMİŞMİYİDİ.BİZİ ŞAMPİYON YAPMAZLAR DİYE.BUNU ANLADIK DA BU YAPMAYACAKLAR İÇERİİSNDE BİZDEN KİMLER VAR O MERAK KONUSU ŞİMDİ.

ben baskanimizin bizi sampiyon yapmazlar lafina katilmiyorum ve gereksiz bir laf olarak görüyorum
biz istanbulu yenseydik
antepi yenseydik
ne olacakti kim bizi sampiyon yapmiyacakti
hakemler bize karsi haksiz penaltimi verdi
bizim oyuncularin aptalligi bedevadan 2 gol yediler
ve bos kaleye atamadilar al sana musanin kacirdigi gol
al sana mehmetin kacirdigi gol
al sana tumun kacirdigi gol
al sana direklerden dönen toplar
sunu diye biliriz
top bizi sevmiyor veya kaderimizde sampiyonluk yazmamis bizi yaradan
tersi olsaydi
antep macinda apoya carpip kalemize gol oluyor
biz vurunca 3 tane bir macta direkten dönüyor
demekki ilahi kudret bizim sampiyon olmamizi istemiyor

carizma0658
11.05.2009, 20:02
laternatifsız % yüz galibiyet evet istıyoruz bu galıbiyete hepmizin ihtıyacı var dedrtmeyin sizde şu takım butakım gibi olacaksınız diye bizim hedefimiz tek yer liderlık ve şampıyonluk hiç kimse anadoludan bi takımın bu derece bu konuma gelecenı hayal bile edemezdi emın olun mılyonlarca yigidonun hedefi tek lütfen bizi namerde karşı mahçup etmeyin ve taekrar edıyorum sivaslı kardeşlerim bazı hemşerilerimızle fanatk net de boguşuoruz lütfen sizlerde gelın ve yorum yazın rica edıyorum nerde yani 50 bini aşkın üye yınede ümit diyelım ve umarım bu mesajım okunur ve dikkate alınır

ferhat_58_oğuz
11.05.2009, 20:05

sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir

komşu
11.05.2009, 21:16
ıyı olacak.toparlanın mutlaka puan kaybedecek karagargalar

fatihada58
11.05.2009, 22:18
Sivas şampiyon olacak buna bende tuzlugollu arkadaşta inanıyor inanmak istiyor.Ama şöyle olursa şampiyon oluruz biz kalan üç maçıda kesinlikle kazanmalıyız.bejeke zaten puan kaybedek o Allahın emri önemli olan bizim kalan maçların hepsini kazanmamız.Nolur şampiyon olun bizim yüzümüzü kara çıkartın tükürdüğümüzü yalatın daha ne diim bilmemki.Burda hocayı ve takımı eleştirenler kızgınlığından yazıyor yoksa Sivasa ve Sivasspora kimse karalama amacı taşımıyor merak etmeyin desteğimiz yine her zaman ki gibi tam ancak yanlışları eksikleri söylüyoruz sadece.

emi61
11.05.2009, 22:50
al bi tane daha :D Her yerdeler adamlar keşke bizim taraftarlarımız da böyle aktif olsa internette tvde sesimizi duyursa nerdeeeeee :confused:

merak etmeyin bizim desteğimiz size de yeter bize de:)bu sene şampiyon SİVASSPOR...kim ne derse desin...

tuzlugollu
11.05.2009, 23:07
sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir

hemserim kusura bakma belki sende dikkatlice okursan ben siddete sevketmiyom veya siddete tesvikde etmiyom istememde bir sampiyonluk icin bir sivaslinin veya baska taraftarin burnu kanayacaksa cani cehenneme istemem kalsin ben bunu baska yazilarimda yorumlarimdada vurguladim benimkisi bi ozelestirydi demek istedigim hep taraftardan biseyler istendi bizde sivasin icinde yetistik varligiyla yokluguyla acisiyla tatlisiyla insanimizin yasam tarzini ne turlu sorluklar icinde yasadigini gayet iyi bilirz benim hemserilerim sigara parasindan ne bilim harcligindan odun verip o imkansizliklar icinde belki cok para degil amma olmayana cok para biletini alip maclara gidip bir an olsun gercek dunyanin verdigi stresten bikkinlikdan uzak kalip hayallere dalmasini saglamisti sivasspor gayette iyi oldu lakin bu keske olmasa daha iyiydi be gardas bukadar basarili olmasaydikda sampiyonluk iki senedir kacti diye yanmasaydik orta sira takimi olup sampiyonluk hayali kurmadan sezonlari tamamlasaydik bukadar koymazdi bunda bizim stemimize bahane sebeb dogurmak icinde buyuk imkan olustu uzanmisiz daldan salkimlari kopartacaz birden merdiven ayagimizin altindan kayiyo ve yere dusuyoz degelde canin yanmasin egelde bu iste ciddiyetsizlik arama degelde kizma ha unutmadan ben trabzonlularin takim ustundeki baskisindan soz ettim katilmadigimida belirttim ama bzende gerekli oldugunu solemek istedim insanlari kin ve nefrete tesvik etme gibi dusuncemde yok cunku ben TRABZONLULARIN ENISTESIYIM gerci olmasamda farketmezdi ama nereli olursa olsun futbol icin insanlarin incinmesi kavga etmesi taraftari degilim tabiki biraz fazla hayale kapilmis olmamizin verdigi bi vesvese ile bazi asiri yorumlarimiz oldu bundan sonrada olur cunku aliskanlik kotu bisey gardas iki yildir sampiyonluga oynuyoz asina olduk tepeye asagilara inmek kolay degil adama koyuyo heleki bukadar sivasi sivassporu istemeyen sahte sivas silahsorlerinin oldugu bi ortamda sampiyonluk gercekten butun bi sivasa ilac gibi gelecekti moralmen insanimizin kendine guveni artacakti bunun sadece sporla alakasi yok sosyal hayatta insanimiz uzerindeki yilginligi isteksizligi atacakti aman bosver bizden bisey olmaz havasindan kurtulacakti cunku bizi boyle alistirdilar kabugumuzu kirmak icin bi kivilcim olacakti sivassporun sampiyonlugu INSALLAH oluruz ve ozaman herkes gorecek gercekten ne oldugunu ben neymisim biz neymisiz demek insana bi guven verir bizim isyanimizda elimizden kacan sampiyonlukla nelerden mahsun kalacagimizin bilincinde olmamizin isyanidir....... VE bu isyan belki dikkate alinirda birilerinin yuregi sizlar daha dikkatli olur ihtimalleri uzerine ...

tuzlugollu
11.05.2009, 23:15
ikinci bi konuda dikkatini cekerse direkt kafa vurasim geliyo diye bisey yazmadim yaptigin hizmetlerden dolayi alninda oper sonra kafayi gomerim gibi bi yorumum oldu bunu mecazi manada yorumlar insallah diger arkadaslar cunku yaptigi hizmetleri inkar edecek kadar ahmak olmak gibi bi dusunce yapim yok benimkisi bi sac bas yoldurma isyani bunu boyle farzedelim amma su konuda yine israrciyim tabi beni baglar mehmet yildiz futbol hayatinda zirveyi sivassporda yasadi artik onun onumuzdeki yillarda bizde veya baska bi takimda bu mantaliteyle bu saha icindeki formsuzluguyla biseyler yapacagini zannetmiyomve futbol duygu degil taktik ve strateji oyunudur fizik ise itici guc olur tek basina fizik biseye yaramaz ve bunu goruyoruz umarim insallah ben yanilirim sivasspor sampiyon olurda birak kafa atmayi gider gercekten alinlarindan operiz ....

ErkanMx
11.05.2009, 23:19
sivas şu 2 maçı alsın son maça 1. ve rahat gider diyorum :)iddaaya giren varmı?

tuzlugollu
11.05.2009, 23:26
sivas şu 2 maçı alsın son maça 1. ve rahat gider diyorum :)iddaaya giren varmı?

varim gardas sivasspor sampiyon olsun bende kendi durumuma gore 20 kombine bilet alip stadyumun girisinde dagitmazsam adam degilim...INSALLAH BEN KAYBEDERIM SIVASSPOR SAMPIYON OLUR...varmi daha otesi

aslanefe58
11.05.2009, 23:45
sevgili kardeşlerim hangimiz hayatta kötü günler görmedik ki. ticari hayatın kötü gider herkes konuşur bir dost eli uzanır beraber ağlarsın...
deli gibi aşıksındır o seni anlamaz gelir bir dost sarılır beraber ağlarsın...
allah korusun ölüm olur hastalık olur geri getirmek mümkün olmaz bir dost gelir sarılır ağlarsın....
sonra bir gün gelir güneş doğar yeniden en deli kahkaların kaplar gökyüzünü hepsi güler sarılıp ağladığın dostun yürekten içten tebessüm eder..
hadi gelin sarılalım ağlıyalım ağlıyalım ağlıyaaalıımmm...
sarılalım ki yine güneş kırmızı ay yıldız beyaz olsun...
dost olalım takımımıza gardaş olalım bir yiğido bayrağı alıp sarılalım ağlıyalım ağlıyalııımmm....

giants
11.05.2009, 23:47
Son iki mactaki gibi ortasaha dogru yer tutmaz aciklar verir .yadimlasmazsa hacettepenin oyununu bozmaz bos alanlar yaratirsa defansimizda uyanik olmazsa inanin hacettepe bizi ibb den beter yapar. Ortasahalari alan buldugunda derinliklere aralara cok iyi top cikaran bir takim. adamlarin forvetleri cabuk ve is yapabilecek kapasitede özellikle Ümüt,patyo ve zoko tehlikeli adamlari türkiyenin en az gol atan ve en az galibiyet alan takimi ama besiktasa 3-2 yenilselerde attigi 2 gol ve kacirdiklari gollerle besiktasa ecel terleri döktürdüler.Yine 2-0 kazandiklari Gs galibiyeti attiklari 2 gol ve bu maclardaki performaslari büyük takimlar karsisinda öyle kolay lokma olmadiklarini gösteriyorlar. Ligin alt sirasinda nasilsa düsmüs deyip kücümsenirse bizi UEFA danda ederler. orta sahamizi Bülent hoca tatil yaptirir. nasilsa defans memede doldur bosalt yapiyor ortasahanin önemi yok Abdullah da girse fark etmez derse. Yine memet nasil olsa ya kendi atar yada baskasina attirir tarzi ile oynanirsa bu Bizim memet de ayni oyununu oynarsa toplari ezerse asit yapmazsa kendine atilmyan toplarda sagi solu ortayi fircalarsa arkasinda saginda solunda oynayani kendiyle beraber oyundan düsürürse. kisaca Adam gibi top oynamazsa mactan malibiyet süpriz olmaz.

Umarim Bu macta tavsani Vurdurmazsin bülent hoca
peyniri Kargaya kaptirdin. Yani Hacette macinda kendimizi tekrar edersek kolay olmayacak.

vedat58
12.05.2009, 01:05
SAYIN BÜLENT HOCAM ,BIZ SIVASLILAR OLARAK SENI COK SEVDIK , BAZEN CANIMIZ COK YANDI SENI ACIMASIZCA ELESTIRDIK, AMA SUNU BILKI , SENI SEVDIMIZ ICIN SENIN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN BU ELESTIRILERI YAPTIK,BAZEN YORUMLARIMIZIN DOZUNU KACIRDIK , AMA SEN BU YORUMLARIN BIZIM ÜZÜNTÜMÜZDEN DOLAY YAZDIGIMIZI BILMENI ISTERIZ , HOCAM , HAKKETTEN SEN , COK BASARILI HOCASIN , INSALLAH KALAN MACLARIMIZI KAZASIZ BELASIZ GECERIZ, HOCAM SENDEN RICAM RAKIPLERIMIZI IYI ANALIZ ETMEN VE OYUNCU DEGISIKLIKLERINI DAHA DIKKATLI YAPMAN , BIDE YEDEKTEKI OYUNCULARIN DAHA HAZIR BIR SEKILDE OLMALARI SAYGILARIMIZLA , INSALLAH SIVAS SAMPIYON OLUR

yigidogurbettee
12.05.2009, 01:19
-1997 yılıda 3. ligde mücadele ederken neredeydınız. Takım süperlige çıktı yıne gelen yok gelenler sadece forma ve arma aşıgı insanlardı. sizler hiç bir zaman güvenemediniz takım şampiyonluk yarısına gırdı sızler stada geldınız yendıgımız zaman deli gibi sevindiniz çekirdek çitleyip maç izlediniz ayağa kalkıp tezahürat yapanları göremiyoruz otur yerıne deyip oturtunuz. soguk kış gunlerınde bu gün maça mı gidilir üşütür hasta olurum dediniz gelmediniz. ramazan ayında stadda oruç mu açılır dedınız gelmedınız. biletlerde indirim oldugunda koşuşturdunuz. takım liderlikten olunca demedıgınız laf kalmadı. Yapmanız gereken şeyleri yapın sonra seviyeli bir şekilde takımı eleştirebilirsiniz yoksa ne haddinize.!!!

ferhat_58_oğuz
12.05.2009, 10:45
hemserim kusura bakma belki sende dikkatlice okursan ben siddete sevketmiyom veya siddete tesvikde etmiyom istememde bir sampiyonluk icin bir sivaslinin veya baska taraftarin burnu kanayacaksa cani cehenneme istemem kalsin ben bunu baska yazilarimda yorumlarimdada vurguladim benimkisi bi ozelestirydi demek istedigim hep taraftardan biseyler istendi bizde sivasin icinde yetistik varligiyla yokluguyla acisiyla tatlisiyla insanimizin yasam tarzini ne turlu sorluklar icinde yasadigini gayet iyi bilirz benim hemserilerim sigara parasindan ne bilim harcligindan odun verip o imkansizliklar icinde belki cok para degil amma olmayana cok para biletini alip maclara gidip bir an olsun gercek dunyanin verdigi stresten bikkinlikdan uzak kalip hayallere dalmasini saglamisti sivasspor gayette iyi oldu lakin bu keske olmasa daha iyiydi be gardas bukadar basarili olmasaydikda sampiyonluk iki senedir kacti diye yanmasaydik orta sira takimi olup sampiyonluk hayali kurmadan sezonlari tamamlasaydik bukadar koymazdi bunda bizim stemimize bahane sebeb dogurmak icinde buyuk imkan olustu uzanmisiz daldan salkimlari kopartacaz birden merdiven ayagimizin altindan kayiyo ve yere dusuyoz degelde canin yanmasin egelde bu iste ciddiyetsizlik arama degelde kizma ha unutmadan ben trabzonlularin takim ustundeki baskisindan soz ettim katilmadigimida belirttim ama bzende gerekli oldugunu solemek istedim insanlari kin ve nefrete tesvik etme gibi dusuncemde yok cunku ben TRABZONLULARIN ENISTESIYIM gerci olmasamda farketmezdi ama nereli olursa olsun futbol icin insanlarin incinmesi kavga etmesi taraftari degilim tabiki biraz fazla hayale kapilmis olmamizin verdigi bi vesvese ile bazi asiri yorumlarimiz oldu bundan sonrada olur cunku aliskanlik kotu bisey gardas iki yildir sampiyonluga oynuyoz asina olduk tepeye asagilara inmek kolay degil adama koyuyo heleki bukadar sivasi sivassporu istemeyen sahte sivas silahsorlerinin oldugu bi ortamda sampiyonluk gercekten butun bi sivasa ilac gibi gelecekti moralmen insanimizin kendine guveni artacakti bunun sadece sporla alakasi yok sosyal hayatta insanimiz uzerindeki yilginligi isteksizligi atacakti aman bosver bizden bisey olmaz havasindan kurtulacakti cunku bizi boyle alistirdilar kabugumuzu kirmak icin bi kivilcim olacakti sivassporun sampiyonlugu INSALLAH oluruz ve ozaman herkes gorecek gercekten ne oldugunu ben neymisim biz neymisiz demek insana bi guven verir bizim isyanimizda elimizden kacan sampiyonlukla nelerden mahsun kalacagimizin bilincinde olmamizin isyanidir....... VE bu isyan belki dikkate alinirda birilerinin yuregi sizlar daha dikkatli olur ihtimalleri uzerine ...

doğrusun canım hemşerim bende cumartesi günü antalyada tatildeydim inan bütün tatil bana cehennem gibi geldi nasıl alıştırmış bizi sivassporumuz galibiyetlere dediğin gibi salkımları tutmaya parmak ucu kalmışken birden yere çakılmak bizleri çok üzüyor ama napalım sağlık olsun bu iş daha bitmedi ben senin karamsarlığına üzüldüm tabiki senin gibi aklı başında adam kendi takım ve ya rakip takım farketmez fili darpte bulunacağını ima etmedim benim izah etmek istediğim olay ya kendini bilmez biri çıkarsa hemşehrim biran önce şu kara bulutları kafandan dağıt inan senin kadar karamsar yok bu sitede ve her zamanki gibi şiddetli desteğine ve şampiyonluk söylevlerine devam et sana yakışanda budur sevgiyle kal

ferhat_58_oğuz
12.05.2009, 11:35
bu sene kaçarsaki öyle gözüküyor bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle kesinlikle isterse ilerleyen dönemlerde ligin bitimine 5 hafta kalsın sivassporda 9 puan önde olsun lider olsun kimseler daha asla ama asla inanmaz şampiyon yapmazlar diye bakıyorumda sivaslı arkadaşlar çıoğu şanpiyon yapmazlar demiş bizi siz inanmazsanız bizler asla inanmayız:Dhaksızmıyım ayrıca sn uygun çok antipatik geliyor çok uçuyor çok ama çok iner işte böyle

arkadaşım daha lig bitmedi sevinmek için acele etme ha olduki şampiyon olamadık ben bunu zayıf ihtimal olarak görüyorum o zaman sana kına yollarım sen nerene yakacağını iyi bilirsin işte ben bunu izah etmeye çalışıyorum sevgili hemşehrilerime bizi kendi içimizde kavgalı ve inançsız görmek en çok bu laz kafalıları sevindiriyo baksanıza nerdeyse zil takıp oynayacaklar herhalde 3 0 acısı kolay geçmiş hiç endişe etmeyin seneyede 5 çekeriz bakalım onun acısını kolay unuta bilecekmisiniz

tuzlugollu
12.05.2009, 18:43
bir turku tutturdum agzimda yuvarlayip duruyom varmi otesi

"sampiyonlugun on para etmez su bendeki askin olmasa gollerin rakipleri titretmez su bendeki sevdan olmasa "

eytttttttttttttttttttttttttt breee varmi otesi .....

bayrak*61
13.05.2009, 15:45
asıl şimdi dört elle takıma sahip çıkma zamanı. kimseyi sevindirmeyin herkes tırnaklarını çıkarmış.kurdu ,kuzusu ankaradan çıkacak sonucu beklıyor.bilmiyorlarki ancak kendilerini kandırıyolar busene ne yaparsa yapsınlar şampiyon anadoludan.

QuttLanDeR6161
13.05.2009, 15:51
en az 20 bin kişi gitmeli en az ama sanmıyorum ilgi alaka olsun göreceğiz 1000 kişiyi geçmez bence

albay58
13.05.2009, 17:34
arkadaslar merhaba hacettepe maci icin otobüs kalkacak mı nereye bas vuracagız hbr verirseniz sevinirim kadir:054437865451

Cley
13.05.2009, 17:50
en az 20 bin kişi gitmeli en az ama sanmıyorum ilgi alaka olsun göreceğiz 1000 kişiyi geçmez bence

En az 20.000 mi. :D kardeş maç 19 Mayısta Nou Camp da filan değil.

yener_sahin
13.05.2009, 17:57

Matematik dersin iyi değil galiba.