Orijinalini görmek için tıklayınız : 66 PUAN!
07reis58 11.05.2009, 13:38 Avrupa'nın birçok liginde tablo netleşirken, Türkiye'de düğüm hâlâ çözülemedi. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir sezon yaşıyoruz.
Eğer 3 takımda ligi 66 puanda bitirirme durumu da söz konusu olursa..böyle bir durumda SİVASSPOR umuz şampion olur! Geçen sezon 3 lü averaj yüzünden uefa ya gidememiştik,ama bu sezon böyle bir tablo oluşursa ŞAMPION SİVASSPOR…
Sivasspor-beşiktaş:1-1
Beşiktaş-Sivasspor:1-1
Sivasspor-trabzonspor:3-0
Trabzonspor-Sivasspor:0-0
Trabzonspor-beşiktaş:0-0
Beşiktaş-trabzonspor:1-1
Üst üste aldığımız 2 mağlubiyet bazı arkadaşlarımızın inancını azaltmış hatta daha da fenası hcoamıza ve futbolcularımıza edepsiz sözler söylemekteler..bundan 13-14 yıl önce 2.lig a kategorisinde bile değildik..şimdi ise süperligde devlerin arasında son iki sezondur bize yaşattığı duyguyu sevinci bir kenara bırakıp alınan 2 mağlubiyet sonrası düşman olan arkadaşlar var..bu durum çok üzücü…tamam takım iyi oynamadıgı maçlarda var ama sonuçda önemli olan 3 puan…şampionlukda en önemli rakibimiz bjk çok mu iyi oynuyarak kazanıyor.geriden gelen her zaman avantajlıdır…
Kagıt üzerinde baktıgımızda bjk nın bizden zorlu maçları var.. Umutsuzluğa kapılmayalım.. emaneti haftaya geri alacaz inşallah..
umutluyuz gururluyuz çünkü sivaslıyız sivassporluyuz biz buyuz sonuna kadarda takımımızın yanındayız
trab61nl 11.05.2009, 13:44 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
o senin zorundan kendini teselli et
trab61nl 11.05.2009, 13:48 o senin zorundan kendini teselli et
gs ile 4.kapışırsınız burayada yazıyorum
07reis58 11.05.2009, 13:48 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
saat 12 yi geçti normaldir durumun...http://resimzade.com/Show.html?i=5979&token=35886
gs ile 4.kapışırsınız burayada yazıyorum
ben hep burdayım yazsan ne seni bulamamki
zaten ben sitemizde olan bir ankette sivasspor u hangi maç daha çok zorla diye sormuşlardı ben i.b.b. dedim gerçektende öle oldu mağlum olmamıza hiç şaşırmadım diyebilirim
Bu sene Şampiyonuz biz. Ve kesinlikle 66 puanla bu senenin şampiyonu biziz :):)
konartr58 11.05.2009, 14:18 66 puanla şampiyon değil şampanya oluruz.bjk nın şampiyonluk kutlamasında.69 puanla bile şampiyon olmak zor.kendi kendimiz kandırmayalım.sivas artık 3.lüğün takımıdır.
bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
arkadaşımm 3-0 ın acısı çıkmadı hala sanırım:) oraya buraya dalaşarak aklın sıra hezimetinizi bastırmak istiryorsun çok yazık buda bir psikolojik savunma mekanizması olsa gerek:)ama şunu bil kardeşim bizim sayemizde sizde yenilikler oldu ve oluyor mesela hocanız gitti;)
ve en önemlisi trabzonspor three-abzon oldu:):):)
biyolog4 11.05.2009, 15:51 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
iki maç alınca havalara giriyorsunuz.geçen iki haftadada ts kimi yendi kayserisporu(ts un teknik direktör aradığı bir dönemde tolunay kafkas için ts bulunmaz bir nimet,kayseri sporun en iyi oyuncularından biri olan mehmet topuz ne hikmetse oynatılmıyor.)ve ligi tamamen bırakmış olan kocaelisporu.bu iki maç ts nin çok iyi yolda olduğunu göstermez bundan sonraki haftalardaki müsabakalarınız çok zor.5 puan alabilirseniz şükredin...
58ÖREN58 11.05.2009, 15:57 zorunamı gıttı laz sampıyon sivassiporrrrrrr
58ÖREN58 11.05.2009, 16:02 yıgıdolarım sivassporum 75 puanla şampıyon olur kımsenın zoruna gıtmesın bunuda herkes boyle bılsın şampıyon sivassporrrrr varmı otesı buyazım da bazı kendını bılmezlere
Semih Çakır58 11.05.2009, 16:25 avutmayalım kendimizi geldi geçti tatlı bir anu sadece gerçekçi olalım bu saatten sonra bjk asla vermez sahada 22 kişi mücadele eder yine vermez
Semih Çakır58 11.05.2009, 16:28 ben aslen fenerbahçeliyim inkar edemem asla ama ikinci takımım sivasspor olmadı ikiside olmadı seneye inşallah
Umudumuzu yitiirmememiz gerekiyor. Bu takımı buralara bu futbolcular ve teknik heyet getirdi bunu unutmamak gerekiyor. sonuç ne olursa olsun ben bir sivaslı olarak bu takımla gurur duyuyorum ve duymaya devam edeceğim bizlere 4 büyükler arasında böyle bir liğ ve onu yaşattıkları için teknik heyet futbolcular ve yönetime çok tşk ediyorum. Bu takım ligi en güzel yerde bitireck ve hepimizi mutlu edecektir kimsenin şüphesi olmasın ben onlara inanıyorum
özgühertaş 11.05.2009, 17:24 ister kabul edin ister kabul etmeyin bu takım zaten şampiyon ilk altı içersindeki takımlara karşı bir kere mağlup olmuş.bide bjk ye bakın adamlar daha maç kazanamamışlar.ama içimizdeki ne oldugu belli olmayan arkadaşlar hemen kötü sonuçlarda asıp kesiyorlar.ulan taraftar olarak ne verdinizki bu takımdanda şimdi hesap sorup eleştiriyorsunuz.kimse kusura bakmasında taraftar olarak hiç bir şekilde bu takımı eleştirmeye hakkımız yok.
Burası SİVASSPOR TARAFTAR SİTESİ ama maşallah fenerlisi trabzonlusu cirit atıyor. Ben anlayamıyorum.Marş marş herkes kendi sitesine burası yorgun insanların yeri değil.
ferhat_58_oğuz 11.05.2009, 18:04 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
arkadaşım başkasının şeyiyle gerdeğe girme her halde 3 0 unuttun daha konuşuyonuzmu siz sivasta sizi rezil ettik 3 tane attık 8 tane net pozisyon kaçırdık gelip bura bide utanmadan yazımı yazıyon halen merak etme sen haftaya 1 maç kaybettimmi futbolcularınızı dövmeye başlarsınız o zamanda böyle gelip yaza bilecenmi sivas ts maçından öncede bir kaç kendini bilmez gelip yazı yazıyodu yok geliyoruz yok beş atacağız yok çok farklı olacak siz hayatınızda bize 7 maçta toplasan 2 gol atmışsınız gelip bize sivasta 5 atacaktınız bu yazıları yazan geri zekalılar ne oldu ise maçtan sonra buhar oldular mıçı yiyip yazıda yazamadılar sivasspor adamın soluğunu böyle alır işte ama ararada sırada senin gibi pişkinler gelip yazı yazıyo işte yüzlerinin astarı kalmamış kendiniz yenemiyonuz başkasından medet umuyonuz ben hala salak gibi diyomki biz olamasakta ts olsun çünkü bjk den nefret ediyorum aslında ts dende nefret etmem lazım ama bjk da antipatik geliyo
ferhat_58_oğuz 11.05.2009, 18:09 ben aslen fenerbahçeliyim inkar edemem asla ama ikinci takımım sivasspor olmadı ikiside olmadı seneye inşallah
senin kimliğinde sivas yazıyosa git o kimliğini değiştir hemen seni biz sivaslı olarak kabul etmiyoruz
Eğer bu takım şampiyon olursa umutsuzluğa bürünmüş taraftarlarımızın sevinmeye asla ama asla hakkı yoktur. Göreceksiniz Sivassporumuz şampiyon olacaktır. Eğer olmazsa futbolla tamamen bağlantımı keserim ama sivassporlu olarak ölürüm. Böylesi daha iyi. Takımım şampiyon olsun ama olmasın ben Sivassporlu olarak öleceğim. Ama umutsuz ölmeyeceğim hiçmi değilse. Göreceksiniz Şampiyon biz olacağız.Olamazsak Sivas'a gelip eşşek gibi anıracağım herkesin ortasında...
ferhat_58_oğuz 11.05.2009, 18:15 66 puanla şampiyon değil şampanya oluruz.bjk nın şampiyonluk kutlamasında.69 puanla bile şampiyon olmak zor.kendi kendimiz kandırmayalım.sivas artık 3.lüğün takımıdır.
ya hemşerim senin böyle bir yazı yazacağını tahmin etmezdim umudunu kaybetme hemen karamsar olma lütfen bırak onu bunu biz 2 maçta 2 mağlubiyet aldık bjk alamazmı sen bjk nin gs maçını ala bileceğini düşünüyonmu yeterki kazanma alışkanlığımızı tekrar devam ettirelim bak o zaman sen gör neler değişiyor şampiyon kim oluyor
EmeryKadikoy 11.05.2009, 18:17 ana hamsiler sızmış topiğe.. :D
sivasın zoru başaracağına inanıyorum şampiyon olmasada en azından ikinci olup clye gitsin. gönüllerin şampiyonu oldu zaten sivas.
66 puanla şampiyon değil şampanya oluruz.bjk nın şampiyonluk kutlamasında.69 puanla bile şampiyon olmak zor.kendi kendimiz kandırmayalım.sivas artık 3.lüğün takımıdır.
besıktas denızlı gs ankaragücü yensın sampuan olurum trabzon 3 macta 4 puandan fazla toplasın sampanya olurum böyle bir ihtımal yok yok bız ıkı macı alalım yeter dıyorum 6 puan bıze yetecek
Geçen yıl 73 puanla 4. ol bu yıl 66 puanla şampiyonluk hesapları yap.hay böyle ligin....
alyazmalim 11.05.2009, 19:34 niye 66 puan diyorsunuz. daha 3 hafta var. yani 9 puan eger besiktas bu uc maci alirsa sampiyon besiktas. sivassporumuz sampiyonlugu unutsun artik. bende cok isterdim sampiyon olmamizi ama cok gec artik. is isten gecti.
niye 66 puan diyorsunuz. daha 3 hafta var. yani 9 puan eger besiktas bu uc maci alirsa sampiyon besiktas. sivassporumuz sampiyonlugu unutsun artik. bende cok isterdim sampiyon olmamizi ama cok gec artik. is isten gecti.
tipik bir sivasspor SEYİRCİSİ!!!
inadına şampiyon sivasspor
Bir ankara takımının bjk ya hediye ettiği liderliği diğer bir Ankara takımı bize geri verecek bu hafta."Bırakacaz işi gücü bastır Ankaragücü". Haftaya da bir başka Ankara takımını yenerek liderliğimizi pekiştirip.Şampiyonluğa uzanacağız Allahın izniyle.
FANATIK YIGIDO 11.05.2009, 20:14 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
hemso bu yazdigin seyleri yerinde olsaydim yazmazdim merak edip nicindersen haftaya cevabini alirsin hicbirzaman pisman olacaginseyleri yapma bence haftaya hersey bizim aleyhimize donebilir
Ertugrul 11.05.2009, 20:21 inşallah sistem averajında 66 puanla şampyon oluruz.ama sivasspora engelleyenler çok yinede her zaman takımımızın yanındayız.
club7house 11.05.2009, 20:25 Yılmadan , usanmadan,
Vazgeçermi bu kalpler bu armadan,
Aşığız renklere,
GENÇLİĞİMİN KATİLİSİN YİĞİDO.
FANATIK YIGIDO 11.05.2009, 20:32 niye 66 puan diyorsunuz. daha 3 hafta var. yani 9 puan eger besiktas bu uc maci alirsa sampiyon besiktas. sivassporumuz sampiyonlugu unutsun artik. bende cok isterdim sampiyon olmamizi ama cok gec artik. is isten gecti.
gardas belkisen simdi pes ettin ama ben son macakadar umutlarimi itirmiyecem bunu boylebil yanlis anlama ama umutsuzluga sadece inanc sizlarduser
alyazmalim 11.05.2009, 20:33 kimse ne olacagini bilemez tabi daha 3 hafta var hersey olabilir ama hic umudum yok. cumartesi gunu sivasspor yense hadise de eurovisionda birinci olsa valla cok guzel olur... haydi sivaslilar gosterin kendinizi. sivasli olmak bi ayricaliktir.
alyazmalim 11.05.2009, 20:36 fanatik yigido: artik bekliyecegiz bi bayan olarak cok istiyorum valla sampiyon olmalarini
oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooo kırmıııııııızzzzzzzzzııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııı
abdullah58 11.05.2009, 20:45 panike gerek yok arkadaslar
sampiyon sivas olacak insallah
ikinci besiktas
ücüncü galatasaray
dörtüncü trabzon
alyazmalim 11.05.2009, 20:49 insallah cumartesi gunu sivasspor ve hadise bizi sevindirirler..
club7house 11.05.2009, 20:51 insallah cumartesi gunu sivasspor ve hadise bizi sevindirirler..
Eurovision bu cumartesimi ? .............................. ..:rolleyes:
alyazmalim 11.05.2009, 20:53 off bi sampiyon olsak cok mutlu olacam
alyazmalim 11.05.2009, 20:55 evet bu cumartesi. hadise yapar isini
alyazmalim 11.05.2009, 21:01 cumartesi gunu bizim icin onemli bi gun olacak arkadaslar hem turkiyeye hemde sivaslilara:)
alyazmalim 11.05.2009, 21:03 cumartesi iyi bi gun olur insallah bizim icin
club7house 11.05.2009, 21:07 inş. başarılar şimdiden hadiseye. Bu sene eurovisionda HADİSE VAR !!! :D
EmeryKadikoy 11.05.2009, 21:13 8taşın ankaragücü ve 6s maçlarında puan kaybedeceğini düşünüyorum.
alyazmalim 11.05.2009, 21:21 insallah. birinci olmasa ikinci olur hadise.
club7house 11.05.2009, 21:24 Düm tek tek şarkısıyla yarışacak eyvallahta. Ben daha yarışma olmadan sarkıdan sıkıldım çok göz önüne geldi. Sertap gibi süpriz yapılmalıydı.
crözkan58 11.05.2009, 22:26 saat 12 yi geçti normaldir durumun...http://resimzade.com/Show.html?i=5979&token=35886
bu resmin üzerine daha bu forma laz giriyorsa yuh artık amma yüzsüz adamlar
noname87 11.05.2009, 22:34 Avrupa'nın birçok liginde tablo netleşirken, Türkiye'de düğüm hâlâ çözülemedi. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir sezon yaşıyoruz.
Eğer 3 takımda ligi 66 puanda bitirirme durumu da söz konusu olursa..böyle bir durumda SİVASSPOR umuz şampion olur! Geçen sezon 3 lü averaj yüzünden uefa ya gidememiştik,ama bu sezon böyle bir tablo oluşursa ŞAMPION SİVASSPOR…
Sivasspor-beşiktaş:1-1
Beşiktaş-Sivasspor:1-1
Sivasspor-trabzonspor:3-0
Trabzonspor-Sivasspor:0-0
Trabzonspor-beşiktaş:0-0
Beşiktaş-trabzonspor:1-1
Üst üste aldığımız 2 mağlubiyet bazı arkadaşlarımızın inancını azaltmış hatta daha da fenası hcoamıza ve futbolcularımıza edepsiz sözler söylemekteler..bundan 13-14 yıl önce 2.lig a kategorisinde bile değildik..şimdi ise süperligde devlerin arasında son iki sezondur bize yaşattığı duyguyu sevinci bir kenara bırakıp alınan 2 mağlubiyet sonrası düşman olan arkadaşlar var..bu durum çok üzücü…tamam takım iyi oynamadıgı maçlarda var ama sonuçda önemli olan 3 puan…şampionlukda en önemli rakibimiz bjk çok mu iyi oynuyarak kazanıyor.geriden gelen her zaman avantajlıdır…
Kagıt üzerinde baktıgımızda bjk nın bizden zorlu maçları var.. Umutsuzluğa kapılmayalım.. emaneti haftaya geri alacaz inşallah..
bunu bende düşündüm geçen sene hak edip gidememiştik üzülmüştük o acının aynısını inşallah beşiktaşlılar yaşar
yigidozan 11.05.2009, 22:40 herşey iki maça bakar millet üzülmeye değmez. biz kazanırız bejeke kaybederse yine herşey eskisi gibi olur. olmaz olmaz demeyin. namağlupken evimizde, deplasmanda 3-0 yendiğimiz adamlardan 10 dk.da iki gol yedik.futbol bu. bakarsın bejeke de yer, bizde yeneriz. al sana babam lider. buraya kadar onurumuzla geldik.sivassporluyuz
Dark Force 11.05.2009, 23:37 Beşiktaş tabiki puan kaybedecek şampiyonluğu beşiktaştan bu şekilde almak daha gurur verici olacak......
EmeryKadikoy 12.05.2009, 12:30 aha hamsiler sızmış topiğe. :D
özgühertaş 12.05.2009, 12:54 69 puanla şampiyonluk bizim olucak.
yigido_sampiyon 12.05.2009, 12:56 hedef 6 puan olursa şampiyonluk değil 2. lik bile hayal olur...
hedef 9 puan!!!
66 puan yeterli maksımun bu 67 olur işimiz sor degıl
emreakbulut58 12.05.2009, 13:35 inş ama bu fırsatları daha çok tepersek zor inş hadi sivasım
aslında 66 puanda 3 takım bitirebilir iyi bir düşünce inşallah böyle şampıon oluruz onlara daha çok kor o zaman
şu trabzonun hamsileri almayın şu siteye kaşınıyorlarr .....................
EmeryKadikoy 12.05.2009, 19:34 hamsi olmak haçlı olmaktan daha iyidir:Dsanırım bizanslı:)
hamsi felan ben gurur duyuyorum :)ayrıca kardeş takımınızdaki arkadaşlarından alıyorsun bu cesareti sanırım:D
o kullandığın bizansli lafı senin kişiliği ve terbiyeni gösteriyor. ;)
ayrıca burda mısafirim ve arkadaş filanda hikaye.
66 puanla şampiyon değil şampanya oluruz.bjk nın şampiyonluk kutlamasında.69 puanla bile şampiyon olmak zor.kendi kendimiz kandırmayalım.sivas artık 3.lüğün takımıdır.
69 puanı alalım yüzde 200 şampıonuz... sankı bjk çok ıyı oynuyor 3 de 3 yapacak
Apocalyptica 13.05.2009, 15:52 69 puanı alalım yüzde 200 şampıonuz... sankı bjk çok ıyı oynuyor 3 de 3 yapacak
jimnastik bu haftadan sonra dususe gecıcek gorıceksınız bunu
Siiivasliii 13.05.2009, 16:35 Ben inaniyorumki Sivasspor Sampiyon olacak Inanmak basarmanin yarisidir derler Futbolcular inaniyorlarsa sorun yok Sampiyonluk bizim olur Insaallah Allah'in izniyle tabiki
geri zekalı taraftar olacağına git ts li ol, git gs li ol, git bjkli ol ama sivassporlu olma
rüyandamı görürdün sen daha 3 yıl önce şampiyonlar ligini sahte sivassporlu, dürüst olun ya sivassporlu yada bu takıma inanmıyor güvenmiyorsan sktr olun gidin, 2 yıldır onurla gururla sivassporluyuz diyoruz 5. de olsa 10.uda olsa sivassporluyuz bundan sonra daha ötesi berisi yok inanmayanlar istediği takımı tutabilirler, biz bu takıma inanıyoruz güveniyoruz uefaya garanti şampiyonlar liğine %50 gideceğiz şampiyonluk şansımızsa hala %50 , uyanın sahip çıkın takımınıza beyler bayanlar, yıkılmak yok daha 3 hafta var herşey olur bu ligde
QuttLanDeR6161 13.05.2009, 16:53 69 puanla ne sizi nede bizi şampiyon yaparlar dediğim giibi 2.kim olacak ona bakalım atı alan üsküdarı geçmiş
Borte Tarkan 13.05.2009, 22:37 bu satten sonra çok zor hatta imkanız :)her şey bitti psikolojik baskı ile işiniz imkansız gibi bir şey ama biz 2 haftadır yendiğimiz için farklı bence ismini dahi yazmaktan nefret ettiğim takımla kozlarımızı paylaşırız sivasspor artık diskalifiye oldu diyebilirim çok rahat bir şekilde
hamsinin 3-0lik galibiyetimize kuyruk acisi gitmemis anlasilan.iki mac tahlissiz kaybettik-ve kayseri-kocaeli gibi iddiasiz iki takimi yendiler diye;sampiyonluk ruyasi gormeye baslamis hamsi.bu sene sampiyonumuzun sivas oldugunu gorunce ancak gercegi anlayacak hamsi.
yigidogurbettee 13.05.2009, 23:02 Burda umitsizliğe kapılanlar ya staddaki çekirdekçi tayfadır yada maçları tv den bile izlemeyip skor sonucuna göre tavır takınan sivasspor babasının takımıymış gibi hareket eden psikolojik dengesi bozuk insanlardır.! Sivasspor şampiyonluğa oynayınca çift takım tutanlar sivassporu biraz daha cok tutmaya başladı ve suanda bıraktı tutmayı.! TUTMAYIN LAN.! ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP TEZAHÜRAT YAPAN VE GÖREMİYORUZ DİYE ARKADAŞLARI OTURTURANLAR, ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN DESTEKLEYENLER TUTMAYIN BİZ HER ZAMAN TUTTUK SEVDİK DESTEKLEDİK BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ..!
jimnastik bu haftadan sonra dususe gecıcek gorıceksınız bunu
gardaş ben zaten bjk da 3 de 3 kapasite yok dedim.. yanlış anlaşılmasın ! :D
burakbaba9 14.05.2009, 15:44 ben bu haftaki hacettepe macını kazanacağımızı da ne yazıkki düşünmüyorum.Sivasspor bi balondu ve patladı buraya kadar üzüntü verici ama gerçek ...
muco5806 14.05.2009, 16:55 Geriden gelenler sağlam gelirler.çok az kaldı...
biyolog4 14.05.2009, 17:00 ben bu haftaki hacettepe macını kazanacağımızı da ne yazıkki düşünmüyorum.Sivasspor bi balondu ve patladı buraya kadar üzüntü verici ama gerçek ...
geçen sezondan başlayarak birileri sivassporun her yenilgisinden sonra aynı rüyayı gördü( Sivasspor bi balondu ve patladı) durdu.uyandıklarında karşılarında dimdik ayakta duran sivassporu gördüler.
ayrıca bu nasıl taraftarlıktır bir türlü anlayamıyorum insan taraftarı olduğu takım hakında bir balondu ve patladı yorumunu nasıl yapabilir.
burakbaba9 14.05.2009, 17:09 geçen sezondan başlayarak birileri sivassporun her yenilgisinden sonra aynı rüyayı gördü( Sivasspor bi balondu ve patladı) durdu.uyandıklarında karşılarında dimdik ayakta duran sivassporu gördüler.
ayrıca bu nasıl taraftarlıktır bir türlü anlayamıyorum insan taraftarı olduğu takım hakında bir balondu ve patladı yorumunu nasıl yapabilir.
kardes doğruda yani şampiyonuz demekle olmuyor.Gerçekler kendini gösteriyor sen g.antep sora 370 gün sora evinde i.b.b kümeye oynayan takıma yenil bide yetmezmiş gibi 2. ol moral kalırmı inş ben yanılırım..
sivaslıkamber 14.05.2009, 17:46 69 puan alırsak sampıyon olabiliriz ancak 66 puan a biraz zor
bhdr5858 14.05.2009, 17:53 bizim onlarla oynamamız önemli değil 3 büyük denen ezmelerin bizle oynamaları onlar için gurur
ben bu haftaki hacettepe macını kazanacağımızı da ne yazıkki düşünmüyorum.Sivasspor bi balondu ve patladı buraya kadar üzüntü verici ama gerçek ...
insan tuttugu bir takima balonu patladi demez!! eger diyorsa o takim taraftari sayilmaz!!
taraftarlik gercekleri gormek degildir.. zaten hersey olacagina varir.. taraftar hayalperesttir.. matamatiksel olarak sans devam ettigi surece sampiyonlugu hayal eder ve takimini destekler...burda gercekleri gormek cok da matah birsey degildir... biz inaniyoruz inanmayan da YIGIDO degildir..!
ben bu haftaki hacettepe macını kazanacağımızı da ne yazıkki düşünmüyorum.Sivasspor bi balondu ve patladı buraya kadar üzüntü verici ama gerçek ...
Böyle bir cümleyi gerçek bir yiğidonun sarfedeceğine inanmıyorum.Düpedüz saçmalamışsın...
Biz iki yıldır zirveye oynuyoruz ey cahiller.İki yılda yaklaşık 70 maç oynadık.Hadi bir maç balon olur iki olur üç olur.Bunların 70 i de mi balon.Bu başarıya balondu demenin tek bir anlamı var.Bu başarıyı çekemiyorsunuz.Bunu ise kim yapar gerçek bir yiğido yapar mı...
58SeRSeRiM58 14.05.2009, 19:15 69 puan alırsak sampıyon olabiliriz ancak 66 puan a biraz zor
İmkansız yaaaaa ne zoru imkansız imkansızın da ötesi 66 puan sivas şampiyon yok böyle bir mantalite yok böyle bir şey el oğlu diyecek al ben yemiyorum sivas sen ye kesin öyle yapar bjk kesin alalh allah
KEMAL_KENAN 14.05.2009, 19:46 senin kimliğinde sivas yazıyosa git o kimliğini değiştir hemen seni biz sivaslı olarak kabul etmiyoruz
KATILIYORUM SANA ARKADAŞIM.BENCEDE ACİLEN KİMLİĞİNİ DEİŞTİRMESİ LAZIM.BURASI SİVAS SPOR LULARIN SİTESİ FENERBAHÇELİLERİN DEİL.
EmeryKadikoy 14.05.2009, 21:20 sivasın kalan 3 maçını alması lazım öyle yada böyle, futbolcular terini son damlasına kadar ıslatmalı.(bizim milyon dolarlıklar gibi değil) :rolleyes:
alyazmalim 15.05.2009, 19:06 dua edinde bu uc maci alarim besiktasta insallah puan kaybeder. insallah boyle olur ve sampiyon sivasspor olur.
son 3 maç kaldı ama 2si çok zor geçecek
hacettepe alırız kolay geçer
gençler zorlayabilir;eğer bu hafta puan kaybederse ki gs yener o zman haftaya saldıracaklar ama gsden puan alırsa biraz daha rahat geçer
ve son hafta bu maçta ben gsyi yenebileceğimizi maalesef düşünmüyorum;zorlasak bi puan gelir ama onlarında tek umutları uefa;onun için saldıracaklar.....:mad:
|