Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009-2010 Transfer Pazarı
SenSetik 13.05.2009, 09:05 Arkadaşlar yeni sezona girerken takımımızla ilgili transfer haberlerini buraya yazıp paylaşabiliriz.
ben bugün okuduğum haberi paylaşayım ilk olarak..Bülent hoca yeni sezon için bir arap bir de afrika kökenli 2 futbolcu ile anlaşıldığını açıklamış...
niye yabanci aliyorki? hicmi iyi oynayan Turk futbolcumuz yok 70milyon arasinda :confused:
Sivassporda Kac Tane Sivasli Var ?!?:confused:
SenSetik 13.05.2009, 11:59 2 tane...hayrettin ve ibrahim..
Paf Takimda Kac Tane Sivasli Var !
çoookk var paf takımın da sanırım...
SenSetik 13.05.2009, 13:06 alt yapı tam faaliyete geçsin inşallah takımda çook Sivaslı göreceğiz bence
Abdullah DuMaN 13.05.2009, 14:00 Paf takımda 4-5 tane Sivaslı var
ora_lee_chicano 13.05.2009, 14:20 Sandro - Sandro José Ferreira da Silva
23 Yasinda | Boy-1,77
[B]SK Austria Kärnten [Avusturya 1. Lig]
GokhanTurna 13.05.2009, 18:49 Bomba transferler bekliyoruz ama bu senede olmucak gibi :confused:
GokhanTurna 13.05.2009, 18:51 Arkadaşlar yeni sezona girerken takımımızla ilgili transfer haberlerini buraya yazıp paylaşabiliriz.
ben bugün okuduğum haberi paylaşayım ilk olarak..Bülent hoca yeni sezon için bir arap bir de afrika kökenli 2 futbolcu ile anlaşıldığını açıklamış...
haftaya gelcekler yazıyor anlamadım neden hemen geliyorlar
Del Piero 13.05.2009, 18:52 yaaa kopa haberere kulak asmayın... ben imzayı görmeden hiçbr transfer haberine inanmam geene gidenede inanmam.
ozgursahin58 13.05.2009, 20:52 benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:
noname87 13.05.2009, 21:22 benim bildiğim bilica gidiyo:confused::confused:
kusura bakma da fener forması ne alaka
sivaslı_cagdas 15.05.2009, 08:39 Aziz Yıldırım, Sivas Başkanı Odyakmaz ile stoper Bilica için 2.5 milyon Euro ve Burak ile Gürhan karşılığında ‘el’ sıkıştı
BU sezon hem lig hem de Türkiye Kupası’nda hayâl kırıklığı yaşatan F.Bahçe, gelecek sene için ilk transfer bombasını patlattı. Takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Edu ve Lugano’nun yerine alternatif oyuncu bakan sarı-lacivertliler, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Bilica ile her konuda anlaştı. Bu oyuncunun bonservisi 4 milyon Euro olarak açıklanırken, F.Bahçe Aziz Yıldırım’ın çok istediği Sambacı için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Başkan Aziz Yıldırım 2.5 milyon Euro artı Burak ve Gürhan Gürsoy teklifiyle Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı inka etmeyi başardı.
HAZİRANDA resmi sözleşme imzalanacak olün Bilica’nın da sarı-lacivertlilerden yıllık 1 milyon Euro almasına karar verildi. İbrahim Dağaşan için de girişimler devam ediyor.
SenSetik 15.05.2009, 09:00 Her transfer dedikodusu için ayrı bir başlık açıp konu kirliliği yaratmayalım!!!
Lütfen transferle ilgili haberler ve yorumlarınızı bu başlığa yazın...
merkez_emre 15.05.2009, 09:13 bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!!
biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi...
SADECE YAZIKLAR OLSUN ....
SenSetik 15.05.2009, 09:21 bılıca gıtmıs heralde
bravo yonetım aynen devam yonetım !!!
biz dimi sampıyonluga gıdıyoruz demı ? en guclu 2 adaydan bırıyız demı ? fınal macı oncesı bılıca nın degerını acıklıyorsunuz sonrada neden kaybettık herseyi...
SADECE YAZIKLAR OLSUN ....
Emrecim sakin ol biraz :)... Herkesin yeri doldurulur merak etme...Aynı şeyler M.yıldız için yazıldı çizildi durumu görüyorsun şuanda..Devre arasında verilen paraların yarısına satamadığın gibi kaç maçtır faydasıdayok..Unutma demir tavında dövülür...Bülent Hoca o paralara daha iyisini bulur getirir merak etme :)
AYDIN1985 15.05.2009, 12:40 Eger bu haber dogruysa, ne gerizekalilik bu ya. Bilica´yi elimizi öpene 5 milyon euroya rahat satardik. BURAK VE GÜRHANI ZATEN GÖZDEN CIKARMISLARDI GÖNDERECEKLERDI. kafam karisti fotomac.com da 2 milyon diyor burak ve gürhan dan hic söz edilmiyor. ya benim anlamadigim bu iki oyuncu 1,5 milyon euro edermiki. Insallah haber dogru degildir
UltraKangal 18.05.2009, 11:01 Merhaba Arkadaslar,
ara transferde Sivassporumuz Ankaragücün'den Tevfik Altindag isminde bir oyuncu transfer etmisti. Hocamiz henüz sans vermedi. Yurtdisinda yasadigim icin, antremanlarida izleyemiyorum. Bu oyuncuyu izleyen, veya Camiamizin bu oyuncu hakkinda neler düsündügünü bilen varmi..?
Saygilarimla
UltraKangal...
GokhanTurna 18.05.2009, 11:05 Merhaba Arkadaslar,
ara transferde Sivassporumuz Ankaragücün'den Tevfik Altindag isminde bir oyuncu transfer etmisti. Hocamiz henüz sans vermedi. Yurtdisinda yasadigim icin, antremanlarida izleyemiyorum. Bu oyuncuyu izleyen, veya Camiamizin bu oyuncu hakkinda neler düsündügünü bilen varmi..?
Saygilarimla
UltraKangal...
Sadece 15 dk forma şansı buldu ama beğendim ilerde sezer gibi başarılı olur
birincisi sampıyonlar ligi sampıyonluk hedefleyorsan bilica gıbı bır topcuyu satmayacaksın bu takıma katkısında degıl bılıca bıreysel zengnlıkleri olan bır futbolcu takım kötü oynadıgı yenıldıgı zaman bile macın yıldızı olan bır futbolcu bu nedeme avrupa pazarında sıvas basarılı olmasa dahı bu fıyatın kat kat ustune satılır.
atababa111 18.05.2009, 12:40 Gaziantep ten Tabata gibi 10 numara kesinlikle gerekiyor.Muhammet aliyle olacak iş değil bunlar.mehmet yıldız artık satılsın kaç para ederse etsin ama takımın kollektif oyununa hiçbir katkısı yok.kendi başına takım olduğunu zannediyor kendisini.forvete kaliteli yabancı da olabilir iyi yerli de olabilir.defansa bilica ayarında bi adam alınmalı.ve son olarak musanın alternatifi olmalı.
BURAK_06 18.05.2009, 13:20 aynen katılıyorum.Mehmet artık faydalı olamıyor.
son 5 maçın 2 sini statda diğerlerini tv de izledim.Saç baş yoldurdu.
Şöyle kamanan gibi hızlı son vuruşları ondan daha iyi bi futbolcuya ihtiyaç var.Youla iyi bence mesela.Yada hava toplarında iyi bir forvet lazım.Malum hep uzun toplarla oynuyoruz.
abdullah58 21.05.2009, 10:37 Sivasspor ilk transferini yaptı
21 Mayıs 2009 Perşembe 11:07
Sivas, yeni sezon için ilk transferini bitirdi. Her konuda anlaşılan Tunuslu Hamed Namouchi, 2 hafta sonra imza atacak.
Bir yandan şampiyonluk yarışı veren bir yandan da yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Sivasspor’da ilk transfer gerçekleşmek üzere.. Son olarak Fransa’nın Lorient takımında forma giyen ve Bülent Uygun’un uzun süredir takip ettirdiği futbolcu olan Tunuslu Hamed Namouchi ile başkan Mecnun Odyakmaz’ın yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.
25 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önceden Cannes ve Glasgow Rangers gibi üst düzey takımlarda forma giydi. Tunus Milli Takımı’nın da formasını giyen genç futbolcunun Sivas’a götürülmediği öğrenildi. Bülent Uygun’un takımının şampiyonluk yarışında olmasından dolayı imzayı 2 hafta sonrasına ertelettiği öğrenildi.
INTERNETSPOR UN HABERI
HAYDI HAYIRLISI OLSUN
fatihada58 21.05.2009, 10:41 Hayırlı olur İnşallah. Hiç duymadığımız futbolcuları alıyoruz ama yerinde ve iyi tranferler yapıyoruz.Buda bunlardan biridir inşallah.Mohammed yerine geçecek heralde.
hayırlı olsun sivasımıza gollerini izledik inşallah o güzel gollerini sivasspordada görürüz
winner58 21.05.2009, 10:50 hayırlısı olsun oda imzayı attıktan sonra bir yiğido olacaktır ve yiğido gibi oynayacaktır
ReDYiGiDo 21.05.2009, 12:22 21 Mayıs 2009
'Sivas'a en iyisini getirdik'
Kırmızı-Beyazlılar´ın hocası, yeni transferleri Namouchi´yi öve öve bitiremedi. Müthiş bir oyun kurucu aldıklarını söyleyen Uygun, “Bilica ve Kamanan´dan daha çok ses getirecek” dedi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_255413_21FAN05HA1-C-B.jpg
Sivasspor’un yeni transferi Hamet Namouchi için yeni hocası Bülent Uygun’dan övgü dolu sözler... Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettikleri belirten Uygun, “Kendisiyle uzun süredir pazarlık yapıyorduk. Sonunda önemli bir oyuncuyu ikna ettik ve Sivas’a getirttik” dedi. 25 yaşındaki futbolcunun ilk olarak Sivas’ı gezeceğini ifade eden genç hoca, “Havayı soluyacak, idmanları izleyecek, maçımıza gelecek. Ondan sonra Sivas’ın havasına ayak uyduracak. Bakıyorum da, kulüpler Avrupa’da oyuncuya imza attırıyor, sonra Türkiye’ye getirip, ürün bekliyor. Aynısını daha önce Kamanan ve Bilica’da uyguladık. Ne kadar yararlı olduklarına kamuoyu karar versin” ifadesini kullandı. Namouchi’nin Bilica ve Kamanan’dan çok daha fazla adından söz ettireceğini de vurgulayan Bülent Uygun, “Müthiş bir oyun kurucuyu Türk futboluna kazandırmak niyetindeyiz. Başarılı olacağından şüphem yok” açıklamasında bulundu.
M.Ali Sabuncu
Alıntı FANATİK.com.tr
58_babacan_58 21.05.2009, 12:46 bülent hocamız öyle diyorsa kesin iyidir.hadi hayırlısı.
abdullah58 21.05.2009, 13:25 SERGIO YUDA BÖYLE NE UMUTLARLA ALMISTIK
FENERBAHCEDEKI ALEXIN AYNISI DIYORLARDI
NE OLDU HANGI MACTA OYNADI ADAM
BÜLENT HOCA KAFAYA TAKTIMMI OYNATMAZ
TUTTUGU OYUNCUYUDA LIGIN EN FORMSUZUDA OLSA HER MAC DIREK OYNATIR
INSALLAH BU ARKADASTAN FAYDALANIR
SIVASSPORUMUZ
Siiivasliii 21.05.2009, 13:27 Arap Fransa'dan olmasi gerek Namouchi diye okudum internetten
Siiivasliii 21.05.2009, 13:30 Insaallah Sivasspor'a hayirli olur
Yigido5458 21.05.2009, 13:33 Bence yeni oyuncuların yetişmesi için tabi Sivasspor'un geleceğinide düşünmemiz lazım tesislere önem verilmesi lazım ki her sezon şampiyonluğa oynıyalım bi 5. büyük çıksın:) tabi şampiyon olursak önümüz açık. olamazsakta herzaman Sivasspor'un yanındayız ''You Will Never Walk Alone''
cesur sivas 21.05.2009, 13:41 bence austria karnten den sandro gelecek
Hahahah bu Adammi Daha Cok Ses Getirecekmis ? Muahahahahah..
Ondan Adam Lorientde
Bi Kac Maca Cikmis.. Kac Golu , Kac Asisti Varmis Bulent Efendi..
Sampionlar Liginde Oyniyacaksan Daha Ciddi Futbolcular Alacaksin..
SenSetik 21.05.2009, 14:21 Hamed Namouchi:
Doğum Tarihi: 14.02.1984
Boy : 1,83
Pasaportu: Tunisia / France
Ayak: sol
Bu yılki istatistikleri pek parlak değil ama Bülent Hoca onu özüne döndürür..Rangers bir adamı boş yere almaz...Serbest kalmasaydı bonservisi 1 milyon euro idi...
mehmetyildiz58 21.05.2009, 15:24 Engin BAYTAR....Kesinlikle alınmalı...Ahlağı kötü olabilir...fakat tekniği süper:D
ilker_8787 22.05.2009, 13:52 BÜLENT UYGUN "SİVAS'A MÜTHİŞ BİR OYUN KURUCU GETİRDİK"
Kırmızı-Beyazlılar´ın hocası, yeni transferleri Namouchi´yi öve öve bitiremedi. Müthiş bir oyun kurucu aldıklarını söyleyen Uygun, “Bilica ve Kamanan´dan daha çok ses getirecek” dedi.
İlk önce FANATİK’in duyurduğu Sivasspor’un yeni transferi Hamet Namouchi için yeni hocası Bülent Uygun’dan övgü dolu sözler... Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettikleri belirten Uygun, “Kendisiyle uzun süredir pazarlık yapıyorduk. Sonunda önemli bir oyuncuyu ikna ettik ve Sivas’a getirttik” dedi. 25 yaşındaki futbolcunun ilk olarak Sivas’ı gezeceğini ifade eden genç hoca, “Havayı soluyacak, idmanları izleyecek, maçımıza gelecek. Ondan sonra Sivas’ın havasına ayak uyduracak. Bakıyorum da, kulüpler Avrupa’da oyuncuya imza attırıyor, sonra Türkiye’ye getirip, ürün bekliyor. Aynısını daha önce Kamanan ve Bilica’da uyguladık. Ne kadar yararlı olduklarına kamuoyu karar versin” ifadesini kullandı. Namouchi’nin Bilica ve Kamanan’dan çok daha fazla adından söz ettireceğini de vurgulayan Bülent Uygun, “Müthiş bir oyun kurucuyu Türk futboluna kazandırmak niyetindeyiz. Başarılı olacağından şüphem yok” açıklamasında bulundu.
Duaları Sivas için
2000-03’te Cannes, 2003-06’da Glasgow Rangers, son olarak da Lorient’de oynayan Namouchi, Tunus Milli Takımı’nın 2006 Dünya Kupası Elemeleri’nde de forma giydi. Türkiye’ye başarılı olmak için geldiğini söyleyen genç oyuncu, “Birçok güçlü ekibin yer aldığı Türkiye’de şampiyonluğa çok yakın olan Sivasspor’da forma giyecek olmak gurur verici. Kulüple daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Umarım bu transfer, iki taraf için de hayırlı olur. Bu sezonu şampiyon bitirmeleri için de dua ediyorum”
diye konuştu.
Elde var bir!
Gelecek yıl için anlaşma sağladıkları iki futbolcudan birini Türkiye’ye getiren Sivasspor’un, ismini sakladıkları diğer oyuncuya da en kısa sürede formayı giydireceği öğrenildi. Afrika kökenli olduğu bilinen bu futbolcuyla da büyük ölçüde anlaşma sağlayan Yiğidolar’ın, yine yurt dışında transfer çalışmalarına devam edeceği ifade edildi. Avrupa Kupaları’nda sahne alacak bir kadro için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar’ın yıldız isimden çok teknik direktör Bülent Uygun’un sistemine ayak uyduracak, mücadeleci isimleri transfer edeceği vurgulandı.
fanatik
58_babacan_58 22.05.2009, 13:54 BİZE FAYDALI OLUR İNŞALLAH........
yigidoabdullah 22.05.2009, 13:54 lionel messi gelmeli
http://http://resimzade.com/Show.html?i=6539&token=24140 (http://resimzade.com/Show.html?i=6539&token=24140)
yigidoabdullah 22.05.2009, 13:58 birde arjentinli messi geliyormus !!!!!!!!
http://http://resimzade.com/Show.html?i=6539&token=24140 (http://resimzade.com/Show.html?i=6539&token=24140)
YigidoGenclik38 22.05.2009, 15:24 birde arjentinli messi geliyormus !!!!!!!!
bu sitede dalga gecilmez
adam akıllı seyler yaz adamı sinirlendirme
**özgür58** 22.05.2009, 15:28 bence bjk den ibrahim toraman alınmalı hem sivaslı hemde iyi savunmacı bilikayla iyi uyum saglarsa geçit vermezler.
yigidoabdullah 22.05.2009, 15:34 bilica seneye yok abi giiti o fenere
mustafa_kavak58 22.05.2009, 16:39 sandro gelecek diye duydum austuria kärnten takimindan brezilyali
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/75543/sandro/profil.html
yigidoabdullah 22.05.2009, 17:00 insallah ggelir bda iyi futbol oynuyo
Sivas'ın yıldızı Kadıköy'de
26 Mayıs 2009 Salı 07:46Fenerbahçe yeni sezona hızlı başladı. Transfer harekatına başlayan yönetim Sivas'ın yıldız futbolcusuyla anlaştı.Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına Bilica’yı renklerine bağlayarak başladı. Sivasspor’un gözde savunma oyuncusunun dün gizlice İstanbul’a gelerek, sarı-lacivertli yönetim ile masaya oturduğu öğrenildi.
Bilica’nın ön anlaşma imzaladığı, bu oyuncu ile resmi sözleşmenin önümüzdeki hafta yapılacağı belirlendi. Sivasspor ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Fenerbahçe Yönetimi, Bilica için hem para, hem de oyuncu verecek.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, iç transferdeki sorunları bitirmek için de düğmeye basıyor. Yabancı oyuncularından bir çoğu ile yollarını ayıracak olan Yıldırım, önümüzdeki günlerde futbolcuları ile tek tek masaya oturacak. Öte yandan Fenerbahçe dün yaptığı çalışmayla Trabzon maçının hazırlıklarına başladı.
Kaynak
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=193602
erdal 58 26.05.2009, 08:36 büyüktakım büyük futbolcularla olunur biz bu kafayla şampiyonda olamayız büyük takımda süperligin bence en iyi stoperiydi bilica yazık oldu gerçekten.
buraks58 26.05.2009, 08:37 Ben hiç bir şekilde bu haberlere inanmıyorum.mehmette musada abdurrahmanda da bu haberleri çok duyduk,okuduk.imza atıldı şu gün istanbula geliyor felan filan.inanmayın arkadaşlar.eğer gitmişse zaten çıkıp bülent hoca yada yönetim açıklar.şunu sattık yerine bunu alıcaz yada aldık diye.kafanız rahat olsun...
cemal58yiğido 26.05.2009, 09:00 Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına Bilica’yı renklerine bağlayarak başladı. Sivasspor’un gözde savunma oyuncusunun dün gizlice İstanbul’a gelerek, sarı-lacivertli yönetim ile masaya oturduğu öğrenildi. Bilica’nın ön anlaşma imzaladığı, bu oyuncu ile resmi sözleşmenin önümüzdeki hafta yapılacağı belirlendi. Sivasspor ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Fenerbahçe Yönetimi, Bilica için hem para, hem de oyuncu verecek.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, iç transferdeki sorunları bitirmek için de düğmeye basıyor. Yabancı oyuncularından bir çoğu ile yollarını ayıracak olan Yıldırım, önümüzdeki günlerde futbolcuları ile tek tek masaya oturacak.
milliyet
demek bilicaa fener de..peki yönetim bilicayı takıma maddi anlamda destek getirisi içinmi veriyor.diyelimki maddi olarak;peki biz önümüzdeki sezonlarda bilicanın yerini dolduracak bir futbolcu bulabilecekmiyiz,diyelimki bulduk belki daha iyisini sanmıyorum ama peki bu futbolcu uyum sorununu aşabilecekmi?neden elimizde böyle kalite futbolcu varken riske girmeyi tercih ediyoruz.bizim rakimiz zaten 4 büyükler,sen elindeki en büyük yeteneği de oraya onlara verirsen bizim amacımız ne olaki.eğer bilica giderse bu takımdan sivassporu izlemeye gelmiyeceğim bende stada.o kadar....
SenSetik 26.05.2009, 09:36 demek bilicaa fener de..peki yönetim bilicayı takıma maddi anlamda destek getirisi içinmi veriyor.diyelimki maddi olarak;peki biz önümüzdeki sezonlarda bilicanın yerini dolduracak bir futbolcu bulabilecekmiyiz,diyelimki bulduk belki daha iyisini sanmıyorum ama peki bu futbolcu uyum sorununu aşabilecekmi?neden elimizde böyle kalite futbolcu varken riske girmeyi tercih ediyoruz.bizim rakimiz zaten 4 büyükler,sen elindeki en büyük yeteneği de oraya onlara verirsen bizim amacımız ne olaki.eğer bilica giderse bu takımdan sivassporu izlemeye gelmiyeceğim bende stada.o kadar....
Bilicanın sözleşmesini hangi şartla uzattığını biliyormusun arkadaşım?
Gelecek sezon için 1 milyon euro verebilecekmiyiz bilica'ya?
İşin içini bilmeden yorum yazıyorsunuz...Adam zaten gidecekti gelecek sezon bedelsiz olarak...Emre, Tuncay gibi yıldızlardan istanbul takımları nasıl para kazanmadan gittiyse bilicada zaten GİDECEKTİ!!!
Sivasspor'a bir güzellik yaptı ve para kazanması için Sivasspor'un sözleşmesine belli maddeler konularak bir yıl uzatıldı...
30 yaşını geçmiş bir futbolcudan hemde bu anlattığım şartlarda 1-2 milyon euro para kazanmak ve üstünede 1-2 futbolcu almak kadar akıllıca bir iş olabilirmi? Soruyorum size...
Nerden geldiğini unutanlar, geldikleri yere dönmeye mahkumdurlar...
Size hayal edemeyeceğiniz konumları sunan bu takıma, başkana ve teknik direktöre saygı duyun biraz...Eleştirimi? Bende yapıyorum ama haddimi aşmadan...
tekniker58 26.05.2009, 09:45 Sivas'ın yıldızı Kadıköy'de
26 Mayıs 2009 Salı 07:46
Fenerbahçe yeni sezona hızlı başladı. Transfer harekatına başlayan yönetim Sivas'ın yıldız futbolcusuyla anlaştı.
Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına Bilica’yı renklerine bağlayarak başladı. Sivasspor’un gözde savunma oyuncusunun dün gizlice İstanbul’a gelerek, sarı-lacivertli yönetim ile masaya oturduğu öğrenildi.
Bilica’nın ön anlaşma imzaladığı, bu oyuncu ile resmi sözleşmenin önümüzdeki hafta yapılacağı belirlendi. Sivasspor ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Fenerbahçe Yönetimi, Bilica için hem para, hem de oyuncu verecek.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, iç transferdeki sorunları bitirmek için de düğmeye basıyor. Yabancı oyuncularından bir çoğu ile yollarını ayıracak olan Yıldırım, önümüzdeki günlerde futbolcuları ile tek tek masaya oturacak. Öte yandan Fenerbahçe dün yaptığı çalışmayla Trabzon maçının hazırlıklarına başladı.
haber sitesinden alıtıdır. internet haber. bu haber ne kadar doğruluğu var.
Arkadaşlar artık önümüzdeki sezona bakmalıyız. Takımımız çıtayı her geçen gün yükseltiyor. İki kulvarda da başarılı olmak için kulübümüz transfer sezonunda takımımıza faydalı oyuncuları alacaktır. Bu bölümde sadece gündeme gelen oyuncular hakkında yorumlar yapalım diye düşündüm. Kendi istediğimizden ziyade basında çıkan oyuncular hakkındaki görüşlerimizi burada toplarsak kirlilik olmaz diye düşündüm.
Emile Mpenza konusunda da şunları söylemek istiyorum. Kardeşi Mbo Mpenza Galatasaray'a gelmişti. Almanya Ligindeyken iyi bir oyuncuydu. Hatta Milli Takımımıza gol de atmıştı ama bir sakatlık geçirdi. O sakatlıktan sonra dikiş tutturamadı. Tahminim bir forvet oyuncusu gelecekse Balili, Kamanan veya Sergio'dan birisi gidebilir gibime geliyor.
GokhanTurna 31.05.2009, 19:28 Hamed Namouchiyi aldık. Emile Mpenzada alınırsa bizde mutlaka patlama yapar.
Yabancı kontenjanı açılacaksa gidecek futbolcu Sergio olur.Balilide bu yaz Türk yapılırsa bi kontenjan daha boşalmış olur. Forvetlerden Tum,Kamanan ve Balilinin satılmasına karşıyım
Orta sahaya en az 3 takviye daha yapılmalı ama as oyuncular olmalı. Özellikle sol kanat ve Musanın düşüşünde sağ kanat
bize genc, kosan futbolcular lagzim, heleki orta saha hep bos kaliyor.. bu arada bilica fenere gitti, sergio da gider adam zaten bu sezon kadroda bile yoktu niye bu saatten sonra olsun ? balili yi son haftalar hic oynatmadi .. nedenini bilemiyorum ama turk vatandasligina basvurmusdu.. ozellikle orta sahaya ve bilicanin yerini dolduracak yabanci transfer yapmaliyiz..
petkoviç ve balili türk oluyor zaten...bence diallo sylla ve oliveranın gitmesi lazım...yerine dün bülent hocanın ve goool programında dediği gibi libero sol kanat ortasaha ve forvete yönelik ortasaha olması lazım...yerli olarakta ist.bbl. den sözleşmesi biten eski fenerli kerim,sturtgartın bırakmak istediği yıldıray,hacettepeden ibrahim,gs den aydın,konyaspordan cihan,antalyadan orhan ak,göztepeden emre,fb den burak,kocaeliden semavi,
sivaslihakan 31.05.2009, 19:40 artik bu sene öyle siradan degil kaliteli oyuncular klas topcuular almaliyiz bizi basariya götürecek lazim bundan sonra artik toplamak yönetim basacak parayi alacak ellerini korkak alistirmasinlar bu firsat bir daha gelmeyebilir kim bilir bir ndaha ne zaman sampiyonlar ligine kalabiliriz
kadir0911 31.05.2009, 19:54 Rodrigooooooo Tabataaaaaaaa........!!!!!!!!! !!!!!!
sivaslitaner58 31.05.2009, 19:59 ozaman sergio gitsin kamanan giderse yazik olur bize cok gol atti ve takiminin en iyi oyuncusu sonrada tum
abdulhadi 31.05.2009, 20:05 Kocaelinden taner gülleri, gaziantepden erman özgür orta sahaya.
Musa, sylla, diallo, balili, onur, mohammed ali, aytaç bunlarda takımdan yollanmalı
Hüseyin ve Serkan serbest !
Trabzonspor’da henüz sözleşme yenilemediği kaptan Hüseyin ve Serkan Balcı serbest kaldı.
01 Haziran 2009 Pazartesi 11:52
http://www.spor3.com/images/news/273111.jpg
Önümüzdeki günlerde bordo mavili yöneticilerle bir araya gelmesi beklenen futbolcuların, anlaşma sağlanamadığı taktirde başka takımlarla görüşecekleri öğrenildi. Kaptan Hüseyin’in Trabzonspor’da kalmaktan yana tavır koyduğu ancak Serkan Balcı’nın aldığı yıllık ücrette indirime gidilmesine yanaşmadığı öğrenildi. Son 5 haftada göreve gelen antrenör Ahmet Özen ise PAF takımını çalıştıracak.
Bence Serkan Balci Alinabilir, Bize Sampionlar Liginde Katki Saglar, Tecrubeli, Hizli Futbolcu, Gelirse Sag Back De Rekabet Olur, Abdurrahman la Serkanin Arasinda.. Hem Bonservisi Elinde..
mehmetyildiz58 01.06.2009, 13:06 Bunu çok ama çok üzülerek yazıyorum fakar...MUSA AYDIN kesinlike gönderilmeli...bunun yanı sıra...onur,aytaç,mohamed ali,diallo.....
Engin BAYTAR(ahlağını beğenmiyorum fakat tekniği SÜPERR!)
İbrahim AKIN (Balili giderse bu adam bize çok şey katar..)
Uğur BORAL (Sol kanatdaki açığımızı büyük oranla kapatır)
Bildiğiniz üzere Fabio Da Silva BİLİCA fenerbahçeyle anlaştı..BBilica ayarında bir stoper...DAHA ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZZ!!!!!!!
petkoviç ve balili türk oluyor zaten...bence diallo sylla ve oliveranın gitmesi lazım...yerine dün bülent hocanın ve goool programında dediği gibi libero sol kanat ortasaha ve forvete yönelik ortasaha olması lazım...yerli olarakta ist.bbl. den sözleşmesi biten eski fenerli kerim,sturtgartın bırakmak istediği yıldıray,hacettepeden ibrahim,gs den aydın,konyaspordan cihan,antalyadan orhan ak,göztepeden emre,fb den burak,kocaeliden semavi,
Evet ortasahamiz mevcud durumuda ne sampiyonlar ligini nede gelecek sezon sampiyonlugu getirecek kalitede. orta göbekte oyun kurucu ve ortasahanin sag ve solunu kullanacak kaliteli oyunculara ihtiyac var. ayrica Bilica nin yeri ayni kalitede biri ile doldurulmali. defansin solu sagigi kadar problemli degil ama iki tarafinda kaliteli alternatifi olmasi takimin yararina olur. Forvet de kamananin yanina etkili bir forvet de fene olmaz mehmed yildizla artik bu lig yürümez. Galiba ona da rusyadan ve Dubai den teklif var sanirim gider.
onada emekleri icin tesekkürler.
Hasan Şaş Sivasspor yolunda!
01 Haziran 2009 Pazartesi 14:03
Galatasaray'da gözden çıkarılan yılların emektar futbolcusu Hasan Şaş, Sivasspor´la transfer görüşmelerine başladı.
Daha önce Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin teklifine, “Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız anlaşırız” cevabı veren tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sivasspor’un, Galatasaray’la yolları ayrılacak golcüler Ümit Karan ve Shabani Nonda’yla ilgilendiği de gelen haberler arasında. Bu iki isimden Karan, sezonu ligde tek bir gol atamadan tamamladı. Kongolu santrfor ise sezon başında 3 yıllık kontrat imzalamış ve bu tarihten itibaren büyük bir form düşüklüğü yaşamıştı.
Kaynak:http://www.internetspor.com
Haberin asılsız çıkması dileğiyle...
kangallı58 01.06.2009, 14:47 Hasan Şaş Sivasspor yolunda!
01 Haziran 2009 Pazartesi 14:03
Galatasaray'da gözden çıkarılan yılların emektar futbolcusu Hasan Şaş, Sivasspor´la transfer görüşmelerine başladı.
Daha önce Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin teklifine, “Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız anlaşırız” cevabı veren tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sivasspor’un, Galatasaray’la yolları ayrılacak golcüler Ümit Karan ve Shabani Nonda’yla ilgilendiği de gelen haberler arasında. Bu iki isimden Karan, sezonu ligde tek bir gol atamadan tamamladı. Kongolu santrfor ise sezon başında 3 yıllık kontrat imzalamış ve bu tarihten itibaren büyük bir form düşüklüğü yaşamıştı.
Kaynak:http://www.internetspor.com
Haberin asılsız çıkması dileğiyle...
inşallah asılsızdır kardesim ya..
abdulhadi 01.06.2009, 14:57 demek bilicaa fener de..peki yönetim bilicayı takıma maddi anlamda destek getirisi içinmi veriyor.diyelimki maddi olarak;peki biz önümüzdeki sezonlarda bilicanın yerini dolduracak bir futbolcu bulabilecekmiyiz,diyelimki bulduk belki daha iyisini sanmıyorum ama peki bu futbolcu uyum sorununu aşabilecekmi?neden elimizde böyle kalite futbolcu varken riske girmeyi tercih ediyoruz.bizim rakimiz zaten 4 büyükler,sen elindeki en büyük yeteneği de oraya onlara verirsen bizim amacımız ne olaki.eğer bilica giderse bu takımdan sivassporu izlemeye gelmiyeceğim bende stada.o kadar....
yüzde yüz size katılıyorum yönetimimiz iyi hasda zihniyetini değişmesi lazım
muhsin koçak 01.06.2009, 15:01 Bilica'dan sonra Dağaşan!
Fenerbahçe'nin, Sivasspor'dan, Brezilyalı oyuncu Bilica'nın ardından İbrahim Dağaşan'ı da transfer etmek için girişim başlattığı bildirildi. Dağaşan'ın menajeri kulüplerin arasında görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti..
İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Bilica'nın transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli takımın İbrahim Dağaşan'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını öne sürdü.
Erciyas, Dağaşan'ın 2011 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunduğunu anımsatarak, görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti.
Sivaspor'da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Dağaşan'ın kulübünün vereceği karara saygılı olduğunu dile getiren Erciyas, ''Fenerbahçe İbrahim'i transfer etmek istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler başladı. görüşmeler ufak-tefek pürüzler dışında olumlu devam ediyor. Transfer konusu birkaç gün içinde netleşir'' dedi.:mad::mad::mad:
insanların eleştırı hakkı var ve elestırı yapmalarıda normal ayrıca bızım bu sezaon bu noktada olmamızda kı en buyuk katkısuphesız kı bılıcanın dır. ayrıca adam sıvastan bende esımde cocuklarımda mutluyuz dıyor seneye neden bedava gıtsın mutlu bır sekılde futbol oynuyor ve taraftardan hıc tepkı almamıs.tuncay gıbı emre gıbı avrupa ve para meraklısı degıl adam bı yerde ailesının rahatını dusunmek zorunda gıttıgı takımdakı yabancıların halı ortadayken ben bılıcanın kendı ıstegıyle gıttıgıne ınanmıyorum ayrıca bılıca 30 unu daha gecmedı bu sezon 30 yasını yenı bıtırecek
insanların eleştırı hakkı var ve elestırı yapmalarıda normal ayrıca bızım bu sezaon bu noktada olmamızda kı en buyuk katkı suphesız kı bılıcanın dır. ayrıca adam sıvastan bende esımde cocuklarımda mutluyuz dıyor seneye neden bedava gıtsın mutlu bır sekılde futbol oynuyor ve taraftardan hıc tepkı almamıs.tuncay gıbı emre gıbı avrupa ve para meraklısı degıl adam bı yerde ailesının rahatını dusunmek zorunda gıttıgı takımdakı yabancıların halı ortadayken ben bılıcanın kendı ıstegıyle gıttıgıne ınanmıyorum ayrıca bılıca 30 unu daha gecmedı bu sezon 30 yasını yenı bıtırecek
hasan şaş SİVAS'a gelirse ben sivas'ı terk ederimmm.. demedi demeyin beyler :D
Dağaşan da Fener yolunda
Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha mı? Sezonu istediği yerde tamamlayamayan Fenerbahçe Sivasspor'dan Blica'nın ardından İbrahim Dağaşan'a da talip oldu. Sarı-lacivertliler başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.
İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Bilica'nın transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli takımın İbrahim Dağaşan'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını öne sürdü.
Erciyas, Dağaşan'ın 2011 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunduğunu anımsatarak, görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti.
Sivaspor'da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Dağaşan'ın kulübünün vereceği karara saygılı olduğunu dile getiren Erciyas, ''Fenerbahçe İbrahim'i transfer etmek istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler başladı. görüşmeler ufak-tefek pürüzler dışında olumlu devam ediyor. Transfer konusu birkaç gün içinde netleşir'' dedi.
Ticarethaneye döndük yaa :D neyse yine de yönetim işini bilir..bizleri üzmez..
BURDAN DAHA BİLİCANINDA GİTMEDİĞİ ANLASILIR BUYUK OLCUDE BİTMİŞ YANI BITMEMIS:)HALA BILICAYI GONDERMEMEK İCİN SANSIMIZ VARKEN KULLANALIM
mustahasso 01.06.2009, 15:37 Iyi transfer ucretiyle satiyorlarsa cok karsi degilim. Cok uygun fiyatlara aldik biraz para kazanalim. Ayni paralara benzer kalitede futbolcular buluruz yine. Kulubun Iyi bir transfer politikasi icinde oldugunu umut ediyorum. Koklu degisiklige karsiyim. Oturmus takimi birden bozmak felaket getirebilir. Yenileri yavas yavas takima katmak lazim. Hayirlisi olsun !
Mehmet Yıldız'ın Rusya'ya gitme ihtimalini bende tahmin ediyorum.
Kibrisli 01.06.2009, 20:47 Takımın bu siteyi takip ettiğini düşünerek gönderilmesi gerektiğini düşündüğüm oyuncuları saymayacağım ama gelmesini istediğim "gerçekçi" transferler:
Namouchi zaten alındı ve çok çok çok olumlu bir transfer bence,
Burak Yılmaz (Fenerbahçe) Sağ Açığa lazım
Katsouranis (Benfica) Defans Göbeğine hata yapmayan adam Bilica 2 :) 7.000.000 piyasa bedeli ama 3+1 oyuncuya kontratı var ve yeni sözleşme imzalamadı, büyük ihtimal ayrılacak. En zor transfer bu söylediklerimden ama gerekli. Sedat'la, Diallo ile olmaz bu iş seneye.
Frank Demouge (Willem) Kule forvet lazım 1 tane, 1.80 civarı boyu var ama kafacı, Hollanda liginde gol krallığına oynadı bu sene 1.750.000€
Leonardo de Vitor Santiago (Ajax) Sol açık Brazilya U20'de 2 kez oynamış 26 yaşında. 2.000.000€
Bu bedeller piyasa bedelleri kimse bu oyunculara %50'sinden fazlasını vermez, piyasa bedellerinin yarısını düşünün siz transfer olurlarken.
sivaslimete 01.06.2009, 21:03 Alinmasi gerekenler:
Eskisehirden Engin Baytar Sol acik
Fenerbahceden Gökhan Emreciksin Sag acik
Anakaraspordan:Ediz Bahtiyaroglu Stoper
Hamed Namouchi(aldik zaten ve sampiyonlar ligi tecrübesi var)Orta Saha
Alinabilirse Gaziantepden İsmail Köybasi olmassa Denizliden Caglar (Sol Bek)
Sag bekede bir adam lazim ama sivasspora uygun bir isim gelmiyor aklima
ve Bülent Hocanin secimiyle bir yabanci orta saha.
Gönderilmesi gerekenler:
Sergio
Sylla(Kalabirde)
Diallo
Murat Sözgelmez Kademelere giremiyor artik Blica gibi stoperi gördükden sonra muratin bizim takima yakismadigini anladim.
Muhammed Ali kesinlikle gitmesi lazim
Musa gidebilirde ama iyi bir yedek olur
Alinmasi gerekenler:
Eskisehirden Engin Baytar Sol acik
Fenerbahceden Gökhan Emreciksin Sag acik
Anakaraspordan:Ediz Bahtiyaroglu Stoper
Hamed Namouchi(aldik zaten ve sampiyonlar ligi tecrübesi var)Orta Saha
Alinabilirse Gaziantepden İsmail Köybasi olmassa Denizliden Caglar (Sol Bek)
Sag bekede bir adam lazim ama sivasspora uygun bir isim gelmiyor aklima
ve Bülent Hocanin secimiyle bir yabanci orta saha.
Gönderilmesi gerekenler:
Sergio
Sylla(Kalabirde)
Diallo
Murat Sözgelmez Kademelere giremiyor artik Blica gibi stoperi gördükden sonra muratin bizim takima yakismadigini anladim.
Muhammed Ali kesinlikle gitmesi lazim
Musa gidebilirde ama iyi bir yedek olur
engin bayraktar bi kere bizim takımda olmayacak bir oyuncu takımdakı arkadaslık sayesınde yardımlasma sayesınde buralara gelmıs bır takıma bu oyuncu cok ama cok ters gokhan emrecıksın gerekmez edız konusunda hem fıkırım ama bı arkadas bılıca2 dıye bır oyuncu yazmıs hıc ızlemedım gercekten bılıca 2 ıse tecıhım o olur fakat gonderılmesı gerekenler lıstene harfıyen katılıyorum
Champion58 01.06.2009, 21:55 Gönlüm isterdiki Cristiano ronaldo, Messi , Steven Greard :D Ama yok abi yok bize oynamak isteyen olsun yetenegi olsun keşfedilmemiş olsun çok bu yeter. Örneklerini veriyim Mesela Bilica süper oynadı az para aldıgı için oynadı ispatladı bir nevi biraz daha tabiri caiz ise daha aç olmalı kazanmak bununla beraber oynamak isteyen futbolcu olmalı. Kamananda öyle bunlar gibi transferler yapılmalı. Gördügümüzki biraz isim yapanlar havalandıkları için ne koşuyor ne oynuyor. Hamed namuchi hoşuma gitti kamanan bilica kalmasını kesin isterim. Bilica tam net degilmiş inş kalır. Mehmet yıldız kesin gitmeli yerine iyi bir forvet tum kamanan ayarında hızlı ve teknik ortaya sahaya önem vermeliyiz eksigimiz burada çok namuchi geldi onun yanına bir iki tane daha saglam oyun alıp sag ve sol kanata musa aydının yerine saglam bir futbolcu lazım
subasi29 01.06.2009, 21:59 bu lorientten alınan futbolcu fasafiso ben yarim saat uzakta kalıyorum araplar bıle guluyor buna ya
canimfeda58 01.06.2009, 22:10 aman öyle konusma... kamanan giderse sivas gider...:)
aman öyle konusma... kamanan giderse sivas gider...:)
Kamananı Lorientten almadık :rolleyes:
Metal Gear 01.06.2009, 22:21 Engin çok şımarık ve uyumsuz bir oyuncu.Onu unutun..
Geçen yıldan beri hep söylüyorum Gaziantepten Erman Özgür'ü alın artık..:)
noname87 01.06.2009, 22:21 engini unutun engini türkiyede oynatacak takım 1-2 tanedir adam gittiği takımı bozar kavga çıkartır düşen takımlardan bütçeyi zorlamayacak adamlar alınabilir verimli olamayan faruk emekliliği gelmiş mohammed ali ilk gönderilecek oyuncular olmalı abdurahman balili sylla para veren olursa satılmalı yerlerine daha iyilerini almak için 30 yaşlarına yaklaşıyorlar para kazandırıyorken satmalı bonservisli değil boşta oyunculara yönelmeliyiz bonservislilerde menajer kazığı yiyoruz genelde sergioda olduğu gibi ya da düşük bonservisli oyuncular alabiliriz kamanan gibi hedef bu sene ilk 5 olmalı
Metal Gear 01.06.2009, 22:22 ERMAN ÖZGÜR
ERMAN ÖZGÜR
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : KARTAL
Doğum Tarihi : 13 Nisan 1977
Uyruk : TC
Futbolcu Temsilcisi :
CEYLAN ÇALIŞKAN
Lisans Bilgileri
Lisans No : 12104
Kulüp : GAZİANTEPSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 20 Ağustos 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2009
yusuf_yusuf 01.06.2009, 23:12 ya bana gore galatasarayda oynayan aydın yılmazla mehmet guvenı alsınlar
forte ise yaser yıldızı
özsivasli1903 01.06.2009, 23:23 vallaha ne desek bos bize kosmak isteyen bize gelmek isteyen adam lazim...
türkiyede bize uyan bi tozo, erman özgür, taner gülleri,
ihsan5858 02.06.2009, 11:46 bellica yi fener alamadi Lig bitmeden Bilica’yı transfer etmek için harekete geçen ve hem futbolcu hem de Sivasspor Yönetimi’yle anlaşmaya varan Fenerbahçe’ye soğuk duş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un, “İş bitti, pazartesi günü Fenerbahçe’ye imza atacak” dediği Bilica’ya Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının talip olduğu belirlendi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin, bonservis bedeli olarak Sivasspor’a 4.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe’nin senelik 1 milyon 150 bin Euro verdiği Brezilyalı stopere de, 1.5 milyon Euro önerdi.
:)oh fenere gitmediya :D
58_güzelyurt_58 02.06.2009, 11:50 mehmet yildizin yerine bence bi harika hizli gol atabilen birisini almalari lazim...
ve orta saha da alex´in biraz da hizlisini ve kuvvetlisini...:D
ihsan5858 02.06.2009, 11:56 mehmet yildizin yerine bence bi harika hizli gol atabilen birisini almalari lazim...
ve orta saha da alex´in biraz da hizlisini ve kuvvetlisini...:D
mehmet bir iki sefer hata yapti diye hemen gonderilirmi ?
sivasspor-mehmet yildiz=hiçiz
sivasspor+mehmet yildiz=biriz
;)
İyiki basında çıkan haberler hakkında konuşalım dedik. Arkadaşlar bütün transferi şekillendirmişler kendilerine göre :) Her sene aynı oluyor bu konualr gerçi :)
UltraKangal 02.06.2009, 22:17 Merhaba Arkadaslar..
su an kadroda bulunan genc oyuncumuz Tevfik Altindag'dan haber varmi..? Önümüzdeki sezon takimimizda yerine alcakmi, yoksa yollanilcakmi..? Haberdar ederseniz cok sevinirim..
Merhaba Arkadaslar..
su an kadroda bulunan genc oyuncumuz Tevfik Altindag'dan haber varmi..? Önümüzdeki sezon takimimizda yerine alcakmi, yoksa yollanilcakmi..? Haberdar ederseniz cok sevinirim..
Ankaragücü'nde aldığımız Tevfik benim bildiğim ilk geldiği maçtan başka bir maçta oynamadı. Bir ihtimal kiralık verilebilir. Tabi sadece tahmin bu.
Giresunsporlu Emre Karaman ile ilgilendiğimiz şeklinde bir haber okudum.
Kaynak : http://www.internetspor.com/emrenin-tercihi-kim-olacak-news7899.html
eyuphulagu 03.06.2009, 21:59 Allah aşkına sitemizin bazı üyeleri menecerlerle ortak mı çalışıyorlar.Konuyu biraz açalım:Pili bitmiş,ununu eleğini duvara asmış,emekliliği gelmiş oyuncuları
sivasspora tavsiye ediyorlar.Açıkcası kakalamaya çalışıyorlar.Bu oyuncular geçmişte ne yapmışlar;hangi kupaları kaldırmışlar;büyük bir kısmı sürekli takım değiştirmişler,değiştirmeye de devam edecekler.Arkadaşlar Sivasspora emekliliği gelmiş sabunluklar değil yırtıcı,aç,takım için mücadele eden ,tekmeye kafa sokacak oyuncular lazım.Dikkat etmemiz gereken bu takım şampiyonlar ligi elemesi oynayacak;burada oynayacak oyuncular da o ligde oynayacak kalitede oyuncular olması gerekir.Umarım sivasspor gönüllerin şampiyonu palavrasıyla uyutulmayıp şampiyonlar liginde ülkemizi iyi bir şekilde temsil eder.HER ŞEY SİVAS İÇİN....
SenSetik 05.06.2009, 13:28 Kayseri'den M.Yıldız açıklaması
Kayserispor yönetimi, Sivasspor´un kaptanı Mehmet Yıldız ile ilgilenmediklerini bildirdi. Kayserispor’un resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Mehmet Yıldız hakkında çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğu açıklandı.
Yapılan açıklama şöyle:
"Kardeş kulübümüz Sivassporda oynayan futbolcu Mehmet Yıldız ile ilgili Fanatik Gazetesinde yayınlanan haber tamamen asılsızdır. Kulübümüz, adı geçen oyuncu ile hiçbir ilgisi yoktur. Mehmet Yıldız’ın, kardeş kulübümüz Sivassporda daha büyük başarılara ulaşması en büyük dileğimiz"
sivastatlıbelam 05.06.2009, 13:35 defansa kayseridan ali turan,eren,bursadan orta sahaya ömer erdoğan,kocaeliden ortasaha-ön libero murat hacıoğlu.
iran milli takım forveti ali daei
yigidoss 08.06.2009, 19:57 çoookk var paf takımın da sanırım...
Maalesef çok yok olanlarda başta Oflaz olmak üzere,yöneticilerin hısım akrabası. Paf ımız hakkında dolaşan o kadar çok kötü iddia var ki inanmak istemiyor insan.
hacettepe1990 09.06.2009, 21:35 sivasspordaki bu takım ruhu olduğu sürece transfer olmasa dahi sivas başarılı olur...
hacettepe1990 09.06.2009, 21:39 Şampiyonlar Liginde oynayacak olmamız oyuncuların gelmesini dahada kolaylaştırıyo.inş adam akıllı oyuncular gelir
BURAK_06 10.06.2009, 10:32 HASAN KABZE!! :) fena mı olur Sivassporumuzun kadrosuna.En azından kiralasak.
Kişisel Bilgiler
Tam adı: Hasan Salih Kabze
Doğum tarihi: 26 Mayıs 1982
Doğum yeri: Ankara, Türkiye
Boyu: 1.85
Kilosu: 74
Mevkii: Forvet
Kulüp Bilgileri
Bulunduğu kulüp: Rubin Kazan
Numarası: 99
Altyapı Kariyeri
1999-2000 Bucaspor
Profesyonel Kariyeri
Yıl Kulüp Maç (gol)
2000-2002
2002-2004
2004-2007
2007- Bucaspor
Çanakkale Dardanelspor
Galatasaray
Rubin Kazan 32 (17)
65 (37)
63 (20)
37 (6)
Milli Takım Kariyeri
2006- Türkiye Millî Futbol Takımı 7 (2)
gelen futbolcular sivaslı olsun,olmasın,yeter ki bu senede aynı performansı gösterelim.
arap futbolcu nasıldır acaba:D
muco5806 12.06.2009, 15:33 Abi mpenza söylentileri dolanıyodu bi ara.Ne oldu o ya???
Giresunsporlu Emre Karaman ile ilgilendiğimiz şeklinde bir haber okudum.
Kaynak : http://www.internetspor.com/emrenin-tercihi-kim-olacak-news7899.html
Bu mesajı buraya yazmamıştım ama galiba yanlış yere taşınmış :)
SivasLady 18.06.2009, 12:03 Gelenler: Erman Kilic - Yasin Cakmak - Hamed Namouchi
Gidenler: Kanfory Sylla - Hervé Tum - Mohamed Ali - Sergio Oliveira - Bilica
cesur sivas 28.06.2009, 10:53 1 transfer öneri
20 yasinda, kendisi romanya milli takimda oynuyor 21 alti
simdiki oynadigi takim romanyanin universitatea craiova takimi
adam mühtesem bir oyuncu
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/47576/marius-valerica-gaman/profil.html
birde ayni takimda oynayan forvet, 17 yasinda
catalin stefanita craciun
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/16210/catalin-stefanita-craciun/profil.html
19 alti milli takimda 3 kez oynadi, 1 golü var :):):):):):):):):):):):):):)
cesur sivas 28.06.2009, 10:54 1 transfer öneri
20 yasinda, kendisi romanya milli takimda oynuyor 21 alti
simdiki oynadigi takim romanyanin universitatea craiova takimi
adam mühtesem bir oyuncu
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/47576/marius-valerica-gaman/profil.html
birde ayni takimda oynayan forvet, 17 yasinda
catalin stefanita craciun
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/16210/catalin-stefanita-craciun/profil.html
19 alti milli takimda 3 kez oynadi, 1 golü var :):):):):):):):):):):):):):)
yigidozan 28.06.2009, 12:01 SİVASSPOR
Gelenler Yasin Çakmak (Fenerbahçe)
Uğur Kavuk (Antalyaspor)
Erman Kılıç (İstanbul Büyükşehir B.)
Ferhat Bıkmaz (Hannover 96)
Akeem Agbetu (Kocaelispor)
Hamed Namouchi (FC Lorient)
İbrahim Ülüm (Belediye Vanspor)
Tahir Kurt (Üsküdar Anadolu)
Gidenler Bilica (Fenerbahçe)
Herve Tum (İstanbul Büyükşehir B.)
Kanfory Sylla (İstanbul Büyükşehir B.)
Pini Felix Balili (Antalyaspor)
Sergio Pacheco Oliviera (İnter Bakü)
Mohamed Ali Kurtuluş
Tevfik Altındağ
Cemal Şahin
Eyüp Kadri Ataoğlu
Mamadou Diallo
Emre Efe
Tayfun Emre
Murat Yılmaz
Ilgar Gurbanov
Ahmet Turan
Şamil Ünal
kaynak:ntvspor.net
namouchi 28.06.2009, 13:10 beyler şu kadroya bakın ya..mükemmel..
...........................pet kovic......................... .......
uğur kavuk......civelli.........sed at.............hayrettin.
........................ibrahi m dağşan........................ ....
..............sezer........... ........namouchi.............. ....
omotoyossi.................... .................messi........ ....
.........................mehme t yıldız........................ .....
GokhanTurna 02.07.2009, 17:26 Beyler Kongo veya Togo asıllı Belçika milli takımında oynayan bi defans oyuncusu ile anlaşmışız Ntvspor söledi. Futbolcunun ismini ve hangi kulüpde oynadıgını anlamadım
ihsan5858 02.07.2009, 18:53 bu oyuncularin hepsini aliyormuyoz yoksa sadece oyle anketmi
ben en başta sentetik'in yazdığı yoruma cevap verym önce bir arap bir afrika kökenlilerden biri namouchi idi(arap),diğeride omotoyossi(afrika)...
Ayrıca o ankette namouchi olmayck alınmadı çünkü hatırlatıyım...
mertcan69358 02.07.2009, 19:15 hepside faydalı olacak inşallah ama böle anketlet futbolcuların moralini bozabilir aklından derki taraftar zaten benden bişey beklemiyoduki der
mertcan69358 02.07.2009, 19:44 bde böle düşünürsek daha mantıklı olur
tekdoktirin 02.07.2009, 19:46 ARKADAŞLAR BEN ŞAHSEN ÇOK MEMUNUM İYİ TIRANSFERLER YAPTIK ÇOK İYİ TAKIM OLDUK ARTIK SIVAS BÜYÜK TAKIM ,,,ALP ERENLER,,
sivastatlıbelam 02.07.2009, 20:52 ben omotoyossi dedim ama ilk 11 de şans bulursa ferhat da bence bir sürpriz yapar gibi...
ayrıca erman tartışılmaz,uğur kavuk kapalı kutu,yasin oynayacaktır,ibrahim ülüm çabalayacak ve faydalı olacaktır,agbetuda zaten uyum sorunu çekmeyecektir kamanan gibi bir kankası var orada.
yani transferler gayet güzel bu sene fener ile sivasdan başka adam akıllı transfer yapan takım yok...
öbür yıl feneri aşabilirsek şampiyon biziz inşallah.
SivAslan58 02.07.2009, 21:15 ben omotoyossi dedim ama ilk 11 de şans bulursa ferhat da bence bir sürpriz yapar gibi...
ayrıca erman tartışılmaz,uğur kavuk kapalı kutu,yasin oynayacaktır,ibrahim ülüm çabalayacak ve faydalı olacaktır,agbetuda zaten uyum sorunu çekmeyecektir kamanan gibi bir kankası var orada.
yani transferler gayet güzel bu sene fener ile sivasdan başka adam akıllı transfer yapan takım yok...
öbür yıl feneri aşabilirsek şampiyon biziz inşallah.
Sivasli olmama ragmen bu sene lig cok cetin gececek..
Sivasin garantisi yok yane, ilk bese giremiyebilir...
Sunuda ekliyelim TS, GS ve BJK de nokta transferler yaptilar...
Sivasspor sadece iki oyuncu eklemek isterim Onyewu ve Ibrahim Akin
Onyewu müthis oyuncu, bilicanin genci...savasci, kafa hakimiyeti süper,...
eger bülent uygun beni duyabilirsa alin bu oyunculari
sivastatlıbelam 02.07.2009, 21:52 Sivasli olmama ragmen bu sene lig cok cetin gececek..
Sivasin garantisi yok yane, ilk bese giremiyebilir...
Sunuda ekliyelim TS, GS ve BJK de nokta transferler yaptilar...
Sivasspor sadece iki oyuncu eklemek isterim Onyewu ve Ibrahim Akin
Onyewu müthis oyuncu, bilicanin genci...savasci, kafa hakimiyeti süper,...
eger bülent uygun beni duyabilirsa alin bu oyunculari
gs çok başarılı olamayacak ,rijkaardı almakla iş bitmiyor önce takıma ruh almak lazım.arda da olmasa o takımdan bir şey olmaz.bugün de abdülkadit keitayı aldılar iyi çalım atan bi oyuncu,delici bir oyuncu ama o da kapalı kutu nolacağı belli olmaz.
ts dersen iyi başlarsa bilki ilerde düşecektir liğ ilerledikçe onlarda ters orantılı olarak düşüşe geçiyor.
bir de engin baytar dışında transferleri iyi değil.enginin karakterinide herkes biliyor zaten.
beşiktaşta şans yanında olmadıkça bu yıl şampiyon inşallah biziz.
kayseri,bursa,fener bu yılın sürpriz takımları olcaklar.
enesarslan 02.07.2009, 22:40 forma şansı bulabilirse razak, bilica gibi bu lige damga vurur . hem genç hem tecrübeli hem de cok yetenekli bir futbolcu . :D diğer trasferlerimizde yerinde inşallah hepsi çok başarılı olur :D:D
Agbetu fazla söze gerek yok........................... .........
artismaho58 06.07.2009, 12:14 ya mamouchi olur da geldimi bu adam pürüz çıktı diolardı
artismaho58 06.07.2009, 12:15 ya namouchi olur da geldimi bu adam pürüz çıktı diolardı
Murat ARICI 06.07.2009, 21:26 namochı den vazgeçildi ..ama ibrahim ÜLÜM ismini aklınızda tutun mehmet yıldızın yerini O alacak..
eyuphulagu 06.07.2009, 21:54 SON DAKİKA:Bugün Bülent Hoca Hollanda kampında gazeteciler bir açıklama yapmış;açıklamada orta sahaya yabancı bir oyuncu daha almayı düşündüklerini söylemiş;Bülent Hoca bu oyuncu Konfederasyon Kupasında oynayan ülkelerden birisinin oyuncusu olduğunu söylemiş.Ayrıca bu oyuncuyla anlaştıklarını ve kulübüyle görüşmelerin devam ettiğini ,analaşılırsa bu transfer Sivassporun son transferi olacak demiş...ARKADAŞLAR BU OYUNCU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?HANGİ ÜLKEDEN ACABA?BEN BU OYUNCUNUN ÖN LİBERO OLDUĞUNU;DEFANSA DÖNÜK BİR OYUNCU OLABİLECECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM?
konuyu acan arkadasdan rıcam bu namuchıyı anketden cıkarırsak,bos bosuna yer ısgal etmesın orda,gordukce canımız sıkılıyor..
mustafa_kavak58 06.07.2009, 22:14 vallaha yaaa bu namouchi sinir oldum yok okulmus bahanee cikarin anketden silin gitsin ;)
mustafa_kavak58 06.07.2009, 22:17 SON DAKİKA:Bugün Bülent Hoca Hollanda kampında gazeteciler bir açıklama yapmış;açıklamada orta sahaya yabancı bir oyuncu daha almayı düşündüklerini söylemiş;Bülent Hoca bu oyuncu Konfederasyon Kupasında oynayan ülkelerden birisinin oyuncusu olduğunu söylemiş.Ayrıca bu oyuncuyla anlaştıklarını ve kulübüyle görüşmelerin devam ettiğini ,analaşılırsa bu transfer Sivassporun son transferi olacak demiş...ARKADAŞLAR BU OYUNCU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?HANGİ ÜLKEDEN ACABA?BEN BU OYUNCUNUN ÖN LİBERO OLDUĞUNU;DEFANSA DÖNÜK BİR OYUNCU OLABİLECECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM?
vallah simdi bende merakk ettim amerikadan olamaz brezilya olmaz ispanya olmaz italya olmaz hepsi pahali
ya misirdan ya irak yada güney afrikadan yada yeni zelendadan
BozkurtKILIC 06.07.2009, 22:25 Süphesiz Erman Abi beklentilerin cevabini fazlasiyla yesil sahalarda verecektir insallah.
buradan Yetkililerede sesleniyorum Erman Kilic A Milli takima alinmalidir..
Selametle
Sivasli Hayri 07.07.2009, 07:54 DEGERLI KARDESLERIM BEN OYUMU OMOTOYOSIDEN YANA KULLANDIM ZATEN HERKESDE OYLE YAPMIS HEP BIRLIKTE GORECEGIZ GOL KIRALI OLACAK INSAALAH SAYGILAR
abdullahyagmur 07.07.2009, 08:59 erman kılıç bence o adam süper çıkacak bbülent uygunun messisi
omotoyossı de gelse ronaldınho da gelse:D bu takımın bu yılkı tek yıldızı KAMANAN olacaktır..onun gıbısı yok bence su an takımda. göreceksınız bu yıl onun yılı olacak,yeterkı bulent hoca gecen yılkı yaptıgı gıbı onu oturtmasın kenarda.
YENİKÖYLÜ YAVUZ 14.07.2009, 14:44 TRANFERLER ÇOK HASOMA GİTTİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN LAKIN YASIN CAKMAGIN PERFORMANSI HOŞUMA GİTMEDİ İNŞALLAH ODA DUZELİR
ferhat_58_oğuz 14.07.2009, 15:14 erman ve uğur , bence yapılmış en iyi transfer onlardan bu sene çok şey bekliyorum
arkadaşlar açıklamalara gore razak omotoyossi harbiden sivassporumuza yakışır bir transfer. keşke elimde bülent uyguna transfer hakkında 1-2 oyuncu soliyebilsem (moussa dembele az allkmar).
Akeem Oriyomi Agbetu ben bu oyuncunun daha basarili bir performasn gostercegini dusunuyorum ama biz tum sivas futbolcularinin performans üstüne performans koyup bu şampiyonlugu almarini istiyoruz bir anadolu takimi olarak sivas sampion olursa gumushaneden oraya gelip sampionlugu orda kutlayacagim allahın izni ile.......
ersen martin niye yok burda. bole bi oyuncunun yazılmamasını anlayamadım.
Rozak Omotoyossi olabilir bu oyuncu oyunlarda var.Fifa manager gibi.Rozak Omotoyossi orada çok iyi yapmışlar o oyunda sivassporda var sivassporun yönetiseniz iyi olur.
burakplt 19.07.2009, 18:27 Bomba transferler bekliyoruz ama bu senede olmucak gibi :
bomba transfer yapacak paramız mı var daryo morenoyu para yüzünden kaçırmadık mı
yigidocengiz 19.07.2009, 21:17 biz kimseyi alamayız arkadaşlar kusura bakmayın ama öyle.omotoyossiyi bile elimizden kaçırdık.bakalım hayırlısı olur İNŞALLAH.
bilicanın transferinde işin içini bilmiyormuşuz.sizler işin içinde iş mi çeviriyorsunuz.Söyleyinde herkes bilsin bilgilensin.işin içinde iş var hee 5-0 aldın gıdayı akşam.
Basyigido 01.01.2010, 21:43 Bakleyin Görün Rahman Soyudogru ve Harun Toprak su an sivasta bulunuyorlar imza atmak icin
yigido yakup 01.01.2010, 22:05 Bakleyin Görün Rahman Soyudogru ve Harun Toprak su an sivasta bulunuyorlar imza atmak icin
ne diyelim bunlar cok güzel haberler insallah takimimiza büyük katkilari olur.
ARKADAŞLAR AÇILAN BU BAŞLIKTAKİ YAZILARI OKUDUM TAM 5 AY ÖNCESİNE AİT VE KENDİ KENDİME TEBESSÜM ETTİM YAZILANLARA BAKTIKTAN SORRA OMOTOYOSSİLER FALAN ERSEN MARTİNİN UĞUR KAVUĞUN SAĞLAYACAĞI KATKILARR . AMMADA İNANMIŞIZ...
BİR RUYADAN UYANDIK İNŞALLAH KABUSA DÖNMEZZ.
BİRAZ DUA BİRAZ SABIR SİVASS NELERİ BAŞARDII İNŞALLAH GENE BAŞARIR, TÜM HEMŞERİLERİMEE SELAMLAR SAYGILARR..
Diagnosismurder 01.01.2010, 23:10 abi omotoyossi gelmedeki nie listede warr
yigido yakup 01.01.2010, 23:12 Bakleyin Görün Rahman Soyudogru ve Harun Toprak su an sivasta bulunuyorlar imza atmak icin
oynadigi takim SC Pfullendorf Regionalliga Süd
dogum t: 24.08.1987
yas: 22
boy: 1,80
uyruk: Deutschland
Türkei
mevki:orta saha
ayak : sag
degeri: 150.000 €
temsilci: Soccertalk Sportmanagement
oynadigi takim SC Freiburg II Regionalliga Süd
dogum tarihi: 06.01.1989
yas: 20
boy: 1,81
Türkei
mevki: forvet
ayak: sag-sol
bu iki oyuncuda kuzen olduklarini okudum eger gelirlerse insallah faydali olurlar
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/43505/rahman-soyudogru/profil.html
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/45179/harun-toprak/profil.html
evet rahman soyudogru ve harun toprak (haziran ayinda kaza geciren ömer topragin kardesi) sivasa büyük ihtimalle transfer olacaklar... ikisi de sivasli... insALLAH faydali olurlar :)
sivaslihakan 01.01.2010, 23:24 sivasli olmalari neyi degistirir kaliteleri nasil deneme tahtasina döndü takim almanya dördüncü ligden oyuncuyu napalim
ARKADAŞLAR AÇILAN BU BAŞLIKTAKİ YAZILARI OKUDUM TAM 5 AY ÖNCESİNE AİT VE KENDİ KENDİME TEBESSÜM ETTİM YAZILANLARA BAKTIKTAN SORRA OMOTOYOSSİLER FALAN ERSEN MARTİNİN UĞUR KAVUĞUN SAĞLAYACAĞI KATKILARR . AMMADA İNANMIŞIZ...
BİR RUYADAN UYANDIK İNŞALLAH KABUSA DÖNMEZZ.
BİRAZ DUA BİRAZ SABIR SİVASS NELERİ BAŞARDII İNŞALLAH GENE BAŞARIR, TÜM HEMŞERİLERİMEE SELAMLAR SAYGILARR..
yok gardas... rahman cok saglam... alman ümit milli takiminda oynayabiliyorsa, demek ki is var...
harunu sahsen nasil oynadigini bilmiyorum, ama klose de bir zamanlar bu ligden cikmisti...
eyuphulagu 01.01.2010, 23:32 oynadigi takim SC Pfullendorf Regionalliga Süd
dogum t: 24.08.1987
yas: 22
boy: 1,80
Türkei
mevki:orta saha
ayak : sag
oynadigi takim SC Freiburg II Regionalliga Süd
dogum tarihi: 06.01.1989
yas: 20
boy: 1,81
Türkei
mevki: forvet
ayak: sag-sol
bu iki oyuncuda kuzen olduklarini okudum eger gelirlerse insallah faydali olurlar
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/43505/rahman-soyudogru/profil.html
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/45179/harun-toprak/profil.html
Yakup biraz gerçekçi olmak gerekiyor 2 oyuncudan Rahman daha öne çıkyor gibime geliyor;öne çıkıyor çünkü Almanya u-19 milli takımı kadrosuna d geçen yıl seçilmiş ve bazı maçlarda da oynamış...Keşke Harun yerine Ömer TOPRAK'I alma şansımız olsaydı...Harun fazla ön plana çıkamamş bir oyuncu olarak gözüküyor;belli olmaz ama kadroya girebileceğine pek ihtimal de vermiyorum..Ama Rahman 'ın kumaşı sanki daha iyi gibi...Onun da takıma girmesi çok zor;Agbetu ile atnı yerde oynuyoe artı 1 veya 2 tane de yabancıforvet ve M. yıldız da gelirse 18 bile girmesi çok zor...Keşke Kayseri'nin aldığı Ömer'ii daha önce alabilseydik...Kayseri bence transfer konusunda sanki bizden daha önde gibi...Eğer Deniz YILMAZ'ı alabilirsek bir adım daha öne geçeriz...Aldın mı Deniz Yılmaz gibi adam alacaksın ki işte transfer bu dedirteceksin..Almanya da altyapısı çok iyi olan sayısız oyuncu var..Ama onların da arasından daha iyilerini bulmak gerekiyor...Sivasspor Karşıyaka'nın yaptığını yapıp Almanya'daki gurbetçilerden seçme bile yapabilmiş değil...Onlar Cihan'ı bedava aldılar;biz Cihan'ı onlardan yaklaşık 300-400 n-bin tl vererek aldık..İşte armızdaki transfer yapma farkı bu...Sivasspor hep hazıra konuyor...
yigido yakup 01.01.2010, 23:39 Yakup biraz gerçekçi olmak gerekiyor 2 oyuncudan Rahman daha öne çıkyor gibime geliyor;öne çıkıyor çünkü Almanya u-19 milli takımı kadrosuna d geçen yıl seçilmiş ve bazı maçlarda da oynamış...Keşke Harun yerine Ömer TOPRAK'I alma şansımız olsaydı...Harun fazla ön plana çıkamamş bir oyuncu olarak gözüküyor;belli olmaz ama kadroya girebileceğine pek ihtimal de vermiyorum..Ama Rahman 'ın kumaşı sanki daha iyi gibi...Onun da takıma girmesi çok zor;Agbetu ile atnı yerde oynuyoe artı 1 veya 2 tane de yabancıforvet ve M. yıldız da gelirse 18 bile girmesi çok zor...Keşke Kayseri'nin aldığı Ömer'ii daha önce alabilseydik...Kayseri bence transfer konusunda sanki bizden daha önde gibi...Eğer Deniz YILMAZ'ı alabilirsek bir adım daha öne geçeriz...Aldın mı Deniz Yılmaz gibi adam alacaksın ki işte transfer bu dedirteceksin..Almanya da altyapısı çok iyi olan sayısız oyuncu var..Ama onların da arasından daha iyilerini bulmak gerekiyor...Sivasspor Karşıyaka'nın yaptığını yapıp Almanya'daki gurbetçilerden seçme bile yapabilmiş değil...Onlar Cihan'ı bedava aldılar;biz Cihan'ı onlardan yaklaşık 300-400 n-bin tl vererek aldık..İşte armızdaki transfer yapma farkı bu...Sivasspor hep hazıra konuyor...
bencede raman cok ön plana cikiyor almanya u 19 da u 20 deoynayabiliyorsa gercekten alt yapi saglam demektir bunlarin kuzen oldklarini vede sivasli olduklari icin transferde para gibi durumlar biraz daha arka planda kalmis gözüküyor eger tutarsa ömer de gelebilir neden olmasin.birde belki 11 de direkt sans bulamazlar ama bulduklari zamanda o sansi degerlendireceklerinden emininbu cocuklarin yasantilari oldukca düzgün oldugunu düsünüyorum.
insallah sivassporumuza faydali olurlar.
eyuphulagu 01.01.2010, 23:43 bencede raman cok ön plana cikiyor almanya u 19 da u 20 deoynayabiliyorsa gercekten alt yapi saglam demektir bunlarin kuzen oldklarini vede sivasli olduklari icin transferde para gibi durumlar biraz daha arka planda kalmis gözüküyor eger tutarsa ömer de gelebilir neden olmasin.birde belki 11 de direkt sans bulamazlar ama bulduklari zamanda o sansi degerlendireceklerinden emininbu cocuklarin yasantilari oldukca düzgün oldugunu düsünüyorum.
insallah sivassporumuza faydali olurlar.
Rahman Almanya U-18 takımıyla 2008 de galiba Avrupa Şampiyonluğu yaşamış...Bu haberi duyunca moralim biraz düzeldi...Umarım Harun'da kardeşi gibi iyi oyuncu çıkar...
bu sene transferler malesef hayal kirikligi yaratti bende
tekdoktiri 02.01.2010, 02:33 Bomba transferler bekliyoruz ama bu senede olmucak gibi
Basyigido 02.01.2010, 14:29 sivasli olmalari neyi degistirir kaliteleri nasil deneme tahtasina döndü takim almanya dördüncü ligden oyuncuyu napalim
erkek bilip bilmeden konus a.q. onlar milli futbollcu ... sivas kac tane milli futbollcu transfer etti ?
samet_58 02.01.2010, 18:41 http://www.youtube.com/watch?v=uelcCBVsxVM
Rahman soyudogru almanya da gol krali olmus bi oyuncu bence sivasspor a katkisi cok olacaktir
SivaSTeaM58 02.01.2010, 18:54 omotoyossi olsaydı cok güzel olacaktı...!
Basyigido 02.01.2010, 21:11 http://www.youtube.com/watch?v=uelcCBVsxVM
Rahman soyudogru almanya da gol krali olmus bi oyuncu bence sivasspor a katkisi cok olacaktir
Rahman soyudogruda Harun Toprak´da süper futbolcu....
Harun toprak ve Rahman soyudogru uzaktan akrabalar....
Harun Toprak Tartilmassizim Ömer toprakdan ve Rahman Soyudogrudan 10 kat daha iyi cok macina baktim süper teknik ve cok hizli (c.ronaldo stilli var)
Kaynak: Cok saglam Ana yerden ;) ikisini kendim gibi taniyorum
yigido yakup 02.01.2010, 21:17 Rahman soyudogruda Harun Toprak´da süper futbolcu....
Harun toprak ve Rahman soyudogru uzaktan akrabalar....
Harun Toprak Tartilmassizim Ömer toprakdan ve Rahman Soyudogrudan 10 kat daha iyi cok macina baktim süper teknik ve cok hizli (c.ronaldo stilli var)
Kaynak: Cok saglam Ana yerden ;) ikisini kendim gibi taniyorum
ben bu adamlarin sivasspora gelmelerine cok sevinirim insallah gelirler ve bizim takim artik kalite ve milli oyuncular kazanir.
peki kaynak saglam bunlar simdi neden sivastalar?
antalyada kampda olmalari lazim degilmi?
sivaslihakan 03.01.2010, 11:41 erkek bilip bilmeden konus a.q. onlar milli futbollcu ... sivas kac tane milli futbollcu transfer etti ?
modlardan rica ediyorum bu adami banlasinlar küfürlü konusan kimseyi istemiyoruz sitede
ahmetcelik 03.01.2010, 11:45 Teko Modise Kesin alinmali SÜPER oyuncu VIDEO bak
http://www.youtube.com/watch?v=RsqqDF12t2Q
halilxx58 03.01.2010, 12:52 erkek bilip bilmeden konus a.q. onlar milli futbollcu ... sivas kac tane milli futbollcu transfer etti ?
HOOP HOOP !!! sitemizde küfür YOOOOOKKK!!!
bu sahis banlanmasi lzm...:confused::confused:
SenSetik 03.01.2010, 13:12 Argo ve küfürlü içerik kullanan üyelerimiz önce kısa bie süre sonra tamamen yasaklanmaktadır.Lütfen yorumlarımızı bize yakışır şekilde yapalım..
noname87 03.01.2010, 17:20 Bu sene bence bu adamlara sıra gelmez asıl hedef çünkü ligde kalmak ama uzun vadade faydalı olurlar ama en önemlisi hocanın yaklaşımı ankaragücünden tevfik diye bir adam aldık nerde o mesela bence fena da oynamıyordu bülent uygun kiraladı sene başında qurbanov bir kaç maç iyi oynadı sonra o da silindi gitti genç oyuncu yetiştiremiyoruz altyapıdan bir Hayrettin şampiyon olan a2den bir adam bile A takımda oynamıyor
1 - ) Serdar Kulbilge
2 - ) Yiğit İncedemir
3 - ) Jebrin
4 - ) Abdülkadir
5 - ) Halil İbrahim Çolak
Ve iki tane de milli takımında oynayan Orta Avrupalı genç yabancı ile takımımız biraz rahatlar bence.
Mehmet Yıldız ve Abdurrahman gitmesin ayrıca.
mucahitbaba58 29.05.2011, 13:33 yaa hani Siphiwe Tshabalala yi almistik geliyordu nerde yaa hic adi bile gecmiyor bu konuda bilgisi olan varmi
Önce kaleci: Tercihen yerli Serkan KIRINTILI veya Mert GÜNOK Olabilir.Yabancı olursa Senecky iyi.
Defans: Sağbek.M.İ.Yurdundan ilan özbay,Trabzondan tayfun CORA olabilir.
Orta saha: Bucadan jebrin ve Erkan TAŞKIRAN,Fenerden Gökay,Cimbomdan Aydın Yılmaz.
Forvet: Hızlı atletik bir yerli.
Önce kaleci: Tercihen yerli Serkan KIRINTILI veya Mert GÜNOK Olabilir.Yabancı olursa Senecky iyi.
Defans: Sağbek.M.İ.Yurdundan ilan özbay,Trabzondan tayfun CORA olabilir.
Orta saha: Bucadan jebrin ve Erkan TAŞKIRAN,Fenerden Gökay,Cimbomdan Aydın Yılmaz.
Forvet: Hızlı atletik bir yerli.
Ayrıca gurbetçi oyuncu bulabiliriz.Çünkü hocalarımızın bağlantıları iyi.Ayrıca Avrupayı Milli Takmlar adına arayan Hemşehrimiz ERDAL KESER Faydalanabiliriz.
|