Orijinalini görmek için tıklayınız : Divriğispor Küme Düştü

SivasSpor.Com
13.05.2009, 18:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/divrigi.jpg

Yaklaşık 10 yıldır 3.ligde mücadele veren DÇ Divriğispor bitime 2 hafta kala matematiksel olarakta küme düşmeyi garantiledi.

Ligde oynadığı en son Erzincan maçını 2-1 kaybettikten sonra küme düşmesi kesinleşen DÇ Divriğispor,kalan iki haftada formalite maçları oynayacak.
23 puanla ligin son sırasında bulunan DÇ. Divriğispor,en yakın rakibi Erzincan’ın 8, Ünyespor’unda 11 puan gerisinde bulunuyor. Küme düşen ikinci takım Erzincanspor veya Ünyespor olacak.

Hürdoğan Gazetesi

58_SEMİH_58
13.05.2009, 18:47
Yaklaşık 10 yıldır 3.ligde mücadele veren DÇ Divriğispor bitime 2 hafta kala matematiksel olarakta küme düşmeyi garantiledi.Küme düşen ikinci ise takım Erzincanspor veya Ünyespor olacak.

Ligde oynadığı en son Erzincan maçını 2-1 kaybettikten sonra küme düşmesi kesinleşen DÇ Divriğispor,kalan iki haftada formalite maçları oynayacak.

23 puanla ligin son sırasında bulunan DÇ. Divriğispor,en yakın rakibi Erzincan’ın 8, Ünyespor’unda 11 puan gerisinde bulunuyor.

GokhanTurna
13.05.2009, 18:58
çok yazık oldu tekrar lige çıkacağını sanmıyorum ama inşallah yanılırım ve lige geri gelirler

07reis58
13.05.2009, 19:50
tekrar lige çıkmasını çok isterim ama gerçekten çok zor

ssozan
13.05.2009, 20:03
ben bir divriğiliyim ve bu duruma çok üzüldüm:mad:

özgühertaş
14.05.2009, 10:18
sezon başında birileri bi yerlerini yırtıyordu ne oldu şimdi küme düştüler.ne olurdu sanki sivasın pilot takımı olmayı kabul etselerdi.şimdi belki şampiyonluga oynuyor olucaklardı. yazık oldu.elimizdeki değerleri ancak kaybedince anlıyoruz.

carizma0658
14.05.2009, 10:21
bende bir divrigliyim ve büyük acı büyük kayıp beni en çok üzen durum sivasın ikinci prfsyenel takımının düşmesi kimse el atmadı destek çıkmadı ama mecnun başkan istemiş dduydugum kadar verlmemımş kardeşım yapamısan verceksin bişeyler yapın kadro bozmayın tekrar emın olun çıkar karamsar davranmayın divrigin başkanına seslenıyorum bu takım tekrar çıkar neden sahip çıkılmadı neden

Dark Force
14.05.2009, 10:32
Sivasspor pilot takımı konumunda olsaydı şampiyonluğa oynardı kesin...ama vermediler...Sivasspor klübünün kiralık oyuncuları yeterdi onlara..yazık oldu...

SivasLady
14.05.2009, 10:48
Divrigisporun küme düsmesine gercekten üzüldüm
Sivas takimlarinin basarili olmasini cok istiyordum
insaAllah önümüzdeki seneler basarili olurlar ve geri 3. Lige cikar

bgürsoy
14.05.2009, 11:33
hiç üzülmedim divriği bunu hak etti..tebrikler divriği yönetimi..

tekdoktirin
14.05.2009, 11:51
DİVRİ KÜMEYE DÜŞTÜ EVET AMA NİYE BİR BAKIN AYRIMCILIK YAPTILAR BENCE TAKIMA SAHİÇISALARDI SIKINTI OLMAZDI AMA NERDE O SIVASLI LAR GİNEYOK GİNE YOK ABİ BİRLİK YOK ŞÜNKÜ ŞUUR YOK ABİ

Besyo_cu
14.05.2009, 11:59
Çok yazık oldu nerdeyse Sivasspor düşmüş gibi üzüldüm... Sivas'ın sadece Sivasspor'u yok Divriğisporda benim için en az Sivasspor kadar önemliydi çok yazık oldu. Tokat Spor , Göztepe , Bolu spor gibi takımlara oyuncularımızı kralik vereceğimize kendi öz değerimiz olan Divriğiye neden destek vermedık yada veremedık gercekten cok üzgünüm...

Ligden düşecek diğer takımda İnşallah Erzincan olmaz...

Ahwettt
14.05.2009, 12:22
Sezon başında Sivasspor talip olduğunda yardımcı olmayıpta Sivassporun pilot takımı olmasını kabul etmeyenelr şimdi ellerine kına yaksın.Sivassporun başka kulüplere kiralık olarak verdği futbolcular şimdi Divriği sporda oynayıp hem tecrübe kzanslardı hemde Divriği spor bu hale dülmeseydi daha iyi olmazmıydı. Kusura bakmasınlar ama kendileri ettiler kendileride çekiyorlar kimsenin suçu yok

SenSetik
14.05.2009, 13:26
profosyonel liglerde sadece Sivasspor kaldı..G.antep ve g.birliği kadar olamadık...

ÇATAYAZBUZGIŞ
14.05.2009, 14:59
sivasspor 3. ligde oynarken demirçelik divriği de 3. ligdeydi.
onlar sivasspor gibi kendilerinin de süper lige çıkacaklarını sandılar, ancak yanıldı ve düştüler.
tekrar divriği demirçelik sporun sporun 3 lige oradan 2 lige oradan fortise oradanda süper lige çıkmasını temenni ederim bu yolda yönetim ve futbolcularına başarılar dilerim.

Hispano
14.05.2009, 16:14
sivasspor 3. ligde oynarken demirçelik divriği de 3. ligdeydi.
onlar sivasspor gibi kendilerinin de süper lige çıkacaklarını sandılar, ancak yanıldı ve düştüler.
tekrar divriği demirçelik sporun sporun 3 lige oradan 2 lige oradan fortise oradanda süper lige çıkmasını temenni ederim bu yolda yönetim ve futbolcularına başarılar dilerim.

İkinci ligden Fortis'e değil :D Bank Asya'ya çıkılıyor..Zaten Divriği çıkana kadar Bank Asya'nın da adı değişir..

Mursallı yiğido
14.05.2009, 19:40
Ben de bir Divriğili olarak çok üzüldüm.Keşke tüm Sivas bir olarak yola devam etseydik,birbirimize destek verseydik.
Artık Divriği'nin tekrar lige çıkmasını temenni etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

SEVDAMSIN58
15.05.2009, 07:19
DUSMEYECEKSIN KARDESIM DUSENIN DOSTU OLMAZ BUNU BILE BILE ONLEM ALINAMIYORSA BILMIYORUM NE DENILIR DUSMEYECEKSIN DUSMEYECEKSIN
AMA MERAK EDIYORUM NIYE SIVASSPOR BU TAKIMI DESTEKLEMEMIS ACEBA
KESKE DUSURULMESEYDI

Abdullah DuMaN
15.05.2009, 08:22
Gerçekten üzücü bir durum zamanında yapılan hataların telafisi yok ne yazıkki

Abdullah DuMaN
15.05.2009, 08:24
DUSMEYECEKSIN KARDESIM DUSENIN DOSTU OLMAZ BUNU BILE BILE ONLEM ALINAMIYORSA BILMIYORUM NE DENILIR DUSMEYECEKSIN DUSMEYECEKSIN
AMA MERAK EDIYORUM NIYE SIVASSPOR BU TAKIMI DESTEKLEMEMIS ACEBA
KESKE DUSURULMESEYDI

Sezon başında Başkanımız Teklif yaptı pilot takım olarak ama onlar kendilerini ağırdan satmak isteyince bu duruma geldiler ne yazıkki

Rasimsivasli
15.05.2009, 09:19
Sezon başında Başkanımız Teklif yaptı pilot takım olarak ama onlar kendilerini ağırdan satmak isteyince bu duruma geldiler ne yazıkki

evet gardas bende katiliyorum baskanim kabul teklif etti ama neden kabul etmediler biz icabimiza bakariz dediler
yani güvendiler kendilerine bakalim ilerde kendileri teklif edecekler acaba baskanimiz kabul edecekmi birde bu var

kaptann58
16.05.2009, 09:16
Başkanımız istediydi devre arası divriğiyi hem maçlar stadda oynanacaktı 4 eylülde .Ama divriği halkı buna razı olmadı şimdi 2 ligdelerdi kendi düşen ağlamaz derler HİÇ ÜZÜLMEDİM OLACAĞI BUYDU

kayayatakci
16.05.2009, 09:55
bir sivasli olarak cok üzüldüm ama olmadi keske sezon basinda sivassporun isteklerini kabul etselerdi insallah tekrar cikarlar ve baska takimlarida görmek isteriz .eskiden oldugu gibi sivasdemirspor veye baskasi bir cok takimimizi liglerde görmek bizlere gurur verir.

cem
16.05.2009, 12:53
16 takım varken.. kılpayı lig de kalıyodu.. 10 takımlı grupta hiç şansı yoktu..böyle olacagı belliydi..bir divrigili olarak üzüldüm ama benim için süpriz olmadı.. karadeniz grubunda hiç şansımız yoktu çünkü..

fructose
19.05.2009, 14:49
Divriği halkı Sivassporun destek vermesini hep birlikte istedi ama son yönetim sırt döndü.Daha önce hiç futbol kulubü yönetimi içinde bulunmamış kişiler yönetime gelince sonuç böyle oldu.

kahramanlar
22.05.2009, 11:45
bencede eğer sıkı bi yönetim olasdı böle olmazdı zaten sivassporda pek arkasında durmadı...