Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun'dan Açıklamalar
SivasSpor.Com 14.05.2009, 19:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygunn.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, takımının başarısını beklenmedik ya da tesadüf sayan köşeyazarı ve yorumculara yanıt verirken, yine enteresan sözler sarfetti...
Bülent Uygun dur durak bilmiyor. Sivasspor'un başarılı çalıştırıcısı, Sivasspor'un başarısını tesadüfi gören ya da yakalanan rüzgârın değerlendirilmesine bağlayan futbol adamlarına sert çıktı.
Uygun, geçtiğimiz sezon başından bu yana televizyonlarda sık sık, "Sivasspor artık çökecek" türü yorumlarla karşılaştığını; ancak takımının başarılı gidişatı sürdükçe bu tarz yorum sahiplerinin mahçup olduğunu vurgulayarak, "Önceki seneye 'tesadüftü' diyenler, bu sefer 'gazla gidiyor' diyor. Gazla gidilseydi, millet Gazman olurdu" açıklamasında bulundu.
Daha önce sarfettiği ve tartışma yaratan "İstanbul'da Laila, Sivas'ta La ilahe illallah" şeklindeki sözlerine de açıklık getiren Uygun, "İki seneden beri başarmamız bizi hâlâ onlara antipatik gösteriyor. Niye antipatik oluyoruz? İyi tesis yaptığımız ve şampiyonluğa oynadığımızdan dolayı mı? Neymiş, (İstanbul'da Laila, Sivas'ta La İlahe İllallah) demişim. Ben demek istiyorum ki; İstanbul'da gezebilirsin; fakat bunu Sivas'ta yapamazsın. Ben oyuncuma izin veririm, o da gider İstanbul'da gezer gelir. Burada idmanına çıkar ve haftasonu maçına çıkarak formasını terletir. Bu kadar basit ama neredeyse tarikatçı, vatan haini ilan edilecektim" diye konuştu.
Belediye Maçı İçin 'Şanssızlık' Yorumu...
Şampiyonluk yolunda mutlak suretle baskı yaşanacağını vurgulayan Uygun, ''Tabii ki belli bir baskı yaşayacaksınız bu yolda. Ben büyük kulüplerde bu başarıları yaşamış bir olarak belki bu baskılara dayanabilirim ama sizin takımınızda 2. ve 3. ligden gelmiş arkadaşlar belli ölçülerde bu baskıyı kaldıramayabiliyor. Ve yan etkiler de bu işi tetiklediği zaman birşeyler kaybedebiliyorsunuz. İşte biz iki haftalık periyodda 60. dakikada kendi kalemize attığımız golden sonra demorilize olunca takım o maço kaybettik. İkinci maçta ise bir an önce kazanma isteği ile futbolcularımızın öne çok çıkmış olmasından dolayı iki tane yediğimiz gol ve şanssızlıkla birlikte o maçı da kaybettik. Kalan 3 haftada bunlardan tecrübe kazanarak başarıyı elde etmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
Haftasonu oynayacakları Hacettepespor maçı hakkında konuşan teknik direktör Uygun, ''Hacettepespor çok genç ve kendi transferini isteyecek bir çok futbolcu ile birlikte kendini kanıtlamak isteyen futbolcular var. Galatasaray maçında inanılmaz oynadılar ve 2-0 gibi bir skorla geçtiler. Onun dışında baktığınız zaman bu süreç içerisinde kazanmak isteyeceklerdir. Ben takımımı her türlü bu maça hazırlamaya çalışıyorum. İyi konsantre etmeye çalışıyorum. İnşallah bunu başarır ve zor bir deplasmandan 3 puanla döneriz'' dedi.
Hayallerimi Başarmak İstiyorum...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, amacının Anadolu'dan şampiyon çıkarmak olduğunu belirterek, ''UEFA Kupası'nı, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak istiyorum. Milli takımla büyük başarılar yakalamak istiyorum. Türkiye'de ekol sorunu var. İtalya'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, Brezilya'nın ekolü var. Bizde ise sistemsizlik sistem. Ekolümüz yok'' diye konuştu.
Profesör Baltaş'a Cevap
Daha önce yaptığı ''İstanbul'da Laila, Sivas'ta La İlahe İllallah'' açıklamasıyla ilgili olarak kendisini eleştiren Prof. Dr. Acar Baltaş'a da yanıt veren Uygun, şunları kaydetti:''Profesörün birisi sallamış. Arkamdan konuşan çok. Okumuş, ama sadece profesör olmuş. Ben şunu demek istedim, İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da 24 saat gezebilirsiniz. Bu doğaldır. Gezmek için Sivas'ta yer yok. Alışveriş merkezini bile yeni yapıyoruz. Ben bir futbolcuya 700 milyar verip barda pavyonda gezdirmem. Antrenmanlarım çok disiplinlidir. Bizim ulemalar çok biliyorlar. Üzerime çullandılar hemen. (6 hafta sonra düşmeye başlarlar) dediler, olmadı. (14. haftada düşer) dediler olmadı. İlk yarıyı lider bitirdik. Başarının devamlılığına alışmamışlar.''
Hesapta Hata Yaptım...
Teknik direktör Uygun, şampiyonluk mücadelesinde kendisinin ve Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin ligdeki yerleriyle ilgili demeçler verdiğini anımsatarak, ''Ben de hesapta hata yaptım. Diğer hocamız da hesapta hata yaptı. İkimizin de hesapları tutmadı. Ama ben şampiyonluk istiyorum'' dedi.
İki Futbolcu İle Anlaştık...
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Uygun, ''2 tane futbolcuyla prensipte anlaştık. Şampiyonlar Ligi hayalimiz var. Bu futbolcularla birlikte antrenmana çıkıp her şeyi konuştuktan sonra anlaşacağız'' ifadelerini kullandı.
Uygun'un, söyleşi sırasında, ''Yurt dışında futbolcularla biraraya geldiğimde oturur konuşurum. Bakarım bir şişe içki içiyorsa durum kötü, 1 kadeh içiyorsa bir şey yok'', ''Sigara içmem, çünkü dayım her sigara almaya gönderdiğinde 7 kilometre yürürdüm. Onun için başından beri nefret ederim'' sözleri gülüşmelere neden oldu.
Foseptikten Çıkmış Futbolcu...
Takımların transfer politikalarını eleştiren Uygun, şöyle konuştu: ''Gidiyor bir takımın yönetiminde olan belediyeci futbolcu alıyor geliyor. Adamın uzmanlık alanı foseptik çukuru. Alıp geldiği futbolcu da foseptikten çıkmış gibi. Bir ara 1 milyon 200 bin Avro verip Graf diye futbolcuyu alıp getirdiler''
Kibrisli 14.05.2009, 19:45 Ya bu Laila meseleside abartıldıkça abartıldı... Devamlı Cumhuriyet'in kurulduğu şehir Sivas, Atatürk'ün aydınlığının şehri Sivas derken kimse aferin demedi... Güzel konuşuyor demedi, bu cümleye laf ediyorlar...
Bizimkininde hatası medyanın ne olduğunu bilmiyormuş gibi ince laflar etmesi... Bu adamlar cümlenin başını sonunu bırakıp ortasından cımbızlarlar... Sende ona göre konuş hoca... Allah Allah...
Sezon sonu şampiyon olalım al takımı git Laila'ya eğlenmeye, şampiyonluk kutlamasını GS maçından sonra Laila'da yapın bunlarda laflarının altında ezilsinler...
GokhanTurna 14.05.2009, 19:47 Ya bu Laila meseleside abartıldıkça abartıldı... Devamlı Cumhuriyet'in kurulduğu şehir Sivas, Atatürk'ün aydınlığının şehri Sivas derken kimse aferin demedi... Güzel konuşuyor demedi, bu cümleye laf ediyorlar...
Bizimkininde hatası medyanın ne olduğunu bilmiyormuş gibi ince laflar etmesi... Bu adamlar cümlenin başını sonunu bırakıp ortasından cımbızlarlar... Sende ona göre konuş hoca... Allah Allah...
Sezon sonu şampiyon olalım al takımı git Laila'ya eğlenmeye, şampiyonluk kutlamasını GS maçından sonra Laila'da yapın bunlarda laflarının altında ezilsinler...
Burak abi yeni transferlerden haberin var mı acaba. Biliyorsan biraz bilgilendirimisin bizleri:)
millet konusacak catacak yer ariyor, bizim hocamiz ne derse olay oluyor onlara gore, bulent hocamiz dogrulari soyluyor, dogrulari soyledigi icinde sozleri carpitiliyor. hocam bosver sen, sen kendini kimseye ispat etmene gerek yok, kimseyede hesap vermek zorunda da degilsin. sivas icin neler yaptin bu bizim icin yeterli zaten. sizinle gurur duyuyoruz.
07reis58 14.05.2009, 20:01 bu alemde tek kral SİVASSPOR...millet zaten çekemediğinden en ufak açıgımızı abartıyorlar..
Besyo_cu 14.05.2009, 20:02 Bu satılık medya ne yapacağını artık şaşırmış durumda. Tabi diğer takımlara yüklenmeye yürekleri yetmiyor. Bir yanda Aziz, Diğer yanda Demirören ve Adnan Polat... Bu takımlara bişey demeye onurları , haysiyetleri tabi yetmiyor. Sivasspor'a ve hocamıza yüklendıkce yüklenıyorlar. Ama kimse Sivasspor'u sahipsiz sanmasın...
Hocamızı , Takımımızı eleştirenler şimdiye kadar Türk Futboluna ne hayranız dokundu. İleriye götürmek için ne yaptınız... Bari bırakın bir tane adam gibi bir takım çıktı bari buna saygı duyun çekilin önümüzden aksi taktirde üzerineze basmak zorunda kalacağız...
Kibrisli 14.05.2009, 20:05 Burak abi yeni transferlerden haberin var mı acaba. Biliyorsan biraz bilgilendirimisin bizleri:)
Var canım 2 kişiyi biliyorum ama şampiyonlar ligine direk katılmamıza bağlı... O yüzden söyleyemem:)
esentepeli58 14.05.2009, 20:17 boşver hoca konuşanı s....... sanki
GokhanTurna 14.05.2009, 21:02 Var canım 2 kişiyi biliyorum ama şampiyonlar ligine direk katılmamıza bağlı... O yüzden söyleyemem:)
İş yaş gibi o zaman Beşiktaşın puan kayıplarını beklicez bizimde maçları almamız lazım. İnşallah şampiyon oluruz ve gruplara direk katılırız
carizma0658 14.05.2009, 21:32 degerlı bülent hocam çok degerlı yigidolar bizi heryerde atıp tuyolarlar ben burda çok çıppındım da pek kayda alan olmadı internette bi çok kanalda atan tutan çok bület hoca azını açmadan vay şunu dedi vay bunu dedi kabadayı mafya benzetmeleri bülent hocam bu bence tamamen pisikolojik bir savaş halıne girdi ama ne olursa olsun biz bu savaştan alnımın ak cıkacagız herşey biyana namertlere karşı var olan şampıyon biz olacaz
ferhat_58_oğuz 14.05.2009, 21:36 bülent hocamıza gösterilmesi gereken saygı neden bu kadar esirgeniyor anlayamadım bir türlü basın ve spor camiası bülent hocayı kabullenemiyor bu başarıyı başka hangi hoca yakalarsa yakalasın göklere çıkartılırdı ama bülent hocaya nedense çifte sıtandart ve standart dışılık yapılıyor yorumları dinliyorum izliyorum bir abdullah avcı sevdası tutmuş gidiyor sanki abdullah avcı ibb şampiyonluğa oynatıyo sanki küme düşmemeye çalışan ibb değil madem bu kadar başarılıydı niye son haftaya kadar ibb küme düşmemeye çalışıyor bu abdullah avcı değilmi ibb nin başında 3 senedir çalıştıran sizede garip gelmiyomu bir ata sözü vardır yiğidi öldür hakkını yeme ama bu ata sözünün hakkını veren bir ALLAHIN kulunu göremiyorum ama bir gün diyorum bir gün sadece türkiyede değil tüm dünya bülent hocanın önünde saygıdan eğilecek
carizma0658 14.05.2009, 21:39 herkes şunu çok iyi bilsin tek cehennem 4 eylül tek büyük sivas kabullenemıyorlarb ama kabulnenip saygı göstermesini bilecekkler orenecekler aibileri sivası tanıcaklar alternatifleri yokkkkkkk
noname87 14.05.2009, 21:58 ülkede başarılı çalışkan profesörlerin yanında böyleleri de var numunelik işi gücü yok sivassporla uğraşıyor herkes kendi işini yapsın bülent hocamızın da ağzı yanmıştır artık bu konulara girmez diye düşünüyorum hacettepe maçında sivassporun gerçek gücünü herkes görecek şampiyonluk hesaplarını ondan sonra yapsınlar
Bülent Hocamızı seviyoruz, her zaman her yerde her koşulda Bülent Hocamızın yanındayız. Biz bize değer katanı, hizmet edeni, bizim için çalışanı severiz, değer veririz, başımızın üzerinde gezdiririz. Geçen yıllar gösterdi ki bu vasıflar, bu gayret hem Mecnun Başkanımızda var hem de Bülent Hocamızda var. Allah'ın izniyle bu ekiple, istikrarlı, ısrarlı ve azimli yürüyüşümüzle bizi çekemeyenlerin kalelerini bir bir fethedeceğiz.
Anlamayanlar anlasın, bu takım Türkiye'nin Manchester'ı, Bülent Hoca da bu ülkenin Alex Ferguson'u olacak. Bu ülkeye lokomotif takım ve bilge hoca gelecek. (Gerçi hoş, Bülent Hoca daha fazla Mourinho'ya benziyor ama canı sağolsun :) ) Ağır ağır, emin adımlarla geliyoruz. Sen yeter ki ayaklarını yere sağlam bas ve her platformda kulübüne sahip çık YİĞİDO!
BozokluReis58 14.05.2009, 23:06 İstanbul'da Laila, Sivas'ta La ilahe illallah ..
Inancimiz ile bu yolda basarilar elde ettik, Unutulmasin !
57 Mehmet 14.05.2009, 23:26 bülent hocanin yaptiklarini bir yabanci antrönör yapsa o kendini bilmemis kendini beyenmis yazarlar o yabanciyi göge cikarirlardi birde tac takarlardi,biz bülent hocaya güveniyoruz sampiyon olmasanda yinede su zamanin en büyük hocasi sensin,kiskananlar catlasin
cilgin1966 14.05.2009, 23:34 başka zaman hiç sivası konuşmuyorlar sivas yenildiydi geçen hafta satlık medya bayram ettistadyumda bayram ettiler adam kravatına bile teşekkür ettiler tabiki bizim açıklarımızı arayacaklar biraz daha dikkatli olalım
subasi29 14.05.2009, 23:34 hoca!Sen bu ligde lıder oldukca kuyu kazanın cok olacak elbette seni yıpratmaya calısıyorlar sen aldirma fazlada medyada boy gosterme sessız ve derınden gıdelım
sevgılı hocam lutfen az konuş işine bak .artık antıpati oluyosun
aslanefe58 15.05.2009, 00:57 bülent hoca çok başarılı bi teknik direktör önce bunu teslim etmek lazım. zaten hocanın bu yönüne kimse bi şey demiyor diyemezde. bu takım şampiyon olmasa da son üç maçının tamamını kaybetsede başarılıdır bunu görmek lazım ve hocayı alkışlamak lazım. ancak bu hocamızın felsefi ve kültürel yetersizliklerini örtemez. bülent uygun ülkücü kimliği olan bi insandır ve buna da kimse karışamaz. ancak sen bunu ön plana çıkarmaya çalışırsan maçlardan sonra mehter çaldırırsan (üstelik son derece güzel bi marşı pop müziği gibi bozarak) o zaman sivassporun taraftarlarını incitirsin. la ilahe illahlah tartışması yaratırsan böyle tepki çekersin. (türkiye de dini başka olan ya da hiç dini olmayan ama asla laila ya gidip sapıtmayacak binlerce insan var.) kısacası bülent uygun bi kez daha söylüyorum muhteşem bi futbol hocasıdır. ancak hepsi o kadar. filozof olmaya özenirsen bu kültür kapasitenle böyle rezil olursun. tv de süslü sözler söylemeye çalışırken sürekli türkçe hataları yapıp komik duruma düşersin. sen takımına ve topuna bakacaksın bülent hoca. türkiyenin senden daha değerli beyinleri filozofları ve futbol önderleri var. bizlerde herkesin hakkını adaletle teslim edelim ama kimseye olmadığı payeler biçmeyelim arkadaşlar. medyanın sivassporla bi işi var mı yok mu bilemem ama bülentin cahilliğine yapılan eleştirilerin sivassporumuzla hiç bi alakası yok. hocam bu takım senin eserin futboldaki başarını ellerim patlayana kadar alkışlıyorum. ancak gerisi maalesef seni aşar...
kıbrıslı abi hadi söle kimlerle anlaşmışız yhaa...
tuzlugollu 15.05.2009, 03:01 .... KONUSSUN DURSUN YALANMI ISTANBULA TRANSFER OLAN FUTBOLCUNUN NE AILE HAYATI KALIYO NE BISEYI ICKI KARI KIZ HOVARDALIK HER MELANET ONLARDA IYI DEMIS HOCA HOCA FUTBOLDA HATA YAPAR ELESTIRIRZ KIZARIZ AMMA BU KONUDA SONUNA KADAR KATILIYOM ADI NAMERT UCUBE KILIKLI KOSE YAZARLARINI BOSVERIN O ... ZATEN SIVASI SEVMEZ bulent uygun uzerinde soledigi laflardan sivasa saldiriyo amma salla gitsin AYYILDIZLAR USTUNE KIZIL HACLAR GELEMEZ KUDURSADA CAKALLAR BIR SIVASLI ILE BASEDEMEZ OKKADDDDARRRRRRRRR
konuşan konuşsun sen işine bak hocam doğru bildiğin yoldan çıkma
durmak yok yola devam hocam başarılar
SEVDAMSIN58 15.05.2009, 07:04 SAYIN HOCAM ANLADIK ABARTILDI AMA GORUYORSUNKI ABARTILIYOR SEN HALA DEVAM EDIYORSUN ANLAMSIZ SOZLER SOYLEMEYE SIMDIDE AZMAN CIKARDIN BILMEM NEY CIKARDIN NE ISIN VAR ALLAH ASKINA NEREDEN BULUYORSUN BU MANASIZ SOZLERI YADA NIYE GEREK DUYUYORSUN BUNLARA BIZLER SENDEN ONCELERDE OLDUGU GIBI FUTBOLLA GUNDEME GELMENI IYI TAKDIKLE KONUSULMANI ISTIYORUZ BILMEM ANLATABILIYORMUYUM
SEVDAMSIN58 15.05.2009, 07:06 URETIYORSUN HABIRE AZMAN GAZMAN YAPMA HOCAM GEREK YOK HOCAM BUNLAR NE SIVAS A NEDE SIVASLIYA YAKISIR NEDE SANA YAKISIYOR ALLAH ASKINA YAPMA
merkez_emre 15.05.2009, 09:24 hoca lutfen az demec .....
hocam sen işine bak her teknik direktör demeç verir ama sen bazen işin kokusunu çıkarıyorsun
Müfettiş58 15.05.2009, 09:58 çok konuşuyorsun çok malzeme veriyorsun hoca bu ne her gün bu ya havalara girdin hiç iyi değil eşşeğin ...... su kaçırıyorsun iyice valla
yönetim futbolcular dahil herkese konuşma yasagı getirmiş fakat görüyoruz ki bülent hoca gaf yapmaya devam ediyor herkese yasak varken bülent hocanın bu tür demeçler vermesi sivasspora antipatisi olan insanların çogalmasına neden oluyor bu tür açıklamaları etik bulmuyorum
Müfettiş58 15.05.2009, 10:03 .... KONUSSUN DURSUN YALANMI ISTANBULA TRANSFER OLAN FUTBOLCUNUN NE AILE HAYATI KALIYO NE BISEYI ICKI KARI KIZ HOVARDALIK HER MELANET ONLARDA IYI DEMIS HOCA HOCA FUTBOLDA HATA YAPAR ELESTIRIRZ KIZARIZ AMMA BU KONUDA SONUNA KADAR KATILIYOM ADI NAMERT UCUBE KILIKLI KOSE YAZARLARINI BOSVERIN O ..... ZATEN SIVASI SEVMEZ bulent uygun uzerinde soledigi laflardan sivasa saldiriyo amma salla gitsin AYYILDIZLAR USTUNE KIZIL HACLAR GELEMEZ KUDURSADA CAKALLAR BIR SIVASLI ILE BASEDEMEZ OKKADDDDARRRRRRRRR
Roberto Carlos örneği gibi gerek sahada gerek ise özel hayatta çok çalışıyor hatta o kadar çok çalışıyorki futbolcu arkadaşları takım arkadaşları ile eşleri ile çokta birlikteler:rolleyes:
Müfettiş58 15.05.2009, 10:04 yönetim futbolcular dahil herkese konuşma yasagı getirmiş fakat görüyoruz ki bülent hoca gaf yapmaya devam ediyor herkese yasak varken bülent hocanın bu tür demeçler vermesi sivasspora antipatisi olan insanların çogalmasına neden oluyor bu tür açıklamaları etik bulmuyorum
Evet bende hoca bana bile bir sivaslı olarak antipadi uyandırıyorsa diğer takımlara karşı haydi haydi uyandırır
bir kısım insan bülent hocaya hocam helal olsun arkanızdayız diyor bu yanlış gercek taraftar takımın ve yöneticilerini artı yönlerini alkışlamalı eksi yönlerini eleştirmelidir
fatihada58 15.05.2009, 13:45 Futbolda eleştiririm Bülent hocayı ama en son dediklerinde haklı. Biz kızarız sinirleniriz ama kendi içimizde ama başkasına laf ettirmeyiz. Size düşmez istanbul yalakaları.Siz gidin işinize bakın Sivas her haliyle size 3 beden büyük geldi ne üçü 30 beden. Hala yok şans yok gaz la bi git bizim burda bi laf var ya kör gözünü die sizin o kör gözünüzü daha desin Sivaslılar. Hepinizin gözlerinden ........ öpüyoruz.Hele bi şampiyon olalım o zaman ... sizi.
konartr58 15.05.2009, 15:14 sivasta da gezilecek yerler var.ama soyulacak yerler yok.o nedenle soyulacak yer ile gezilecek yer karıştırıldığından bu tür yanlış anlamada oluyor.bülent uygununda bu ayrımı bilmesi lazım.sivasta gezilecek yer yok demekle de o da sivas alyehine bir konum yarattığının farkında değil.
Del Piero 15.05.2009, 18:29 Ya bu Laila meseleside abartıldıkça abartıldı... Devamlı Cumhuriyet'in kurulduğu şehir Sivas, Atatürk'ün aydınlığının şehri Sivas derken kimse aferin demedi... Güzel konuşuyor demedi, bu cümleye laf ediyorlar...
++++++++++++++++++++++++++ imza.
FANATIK YIGIDO 15.05.2009, 20:04 hocambe bukadar cok kanusacagina gaziantep ve bbi yenseydin simdi herkez senive sivassporumuzu konusacaklardi hocam sennezaman konustuysan ohafta pugankaybediyoruz insallah busefer 3pugani aliriz
bhdr5858 15.05.2009, 20:21 şu maçları alalım şampiyonuz evelallah
serhatcan 15.05.2009, 23:37 kendini akıllı sanan küçük beyinli sivaslılar bülent hocanın söyledikleriyle övünüyorlar. konuşmalardaki ince nüansları görmüyorlar. aslında bu söylemler bülent uygunun ne kadar cahil olduğunun kanıtıo. ama bu cahilliği filozofluk gibi görmek dahada cahillik. sivasta gezilecek yerr yok derken sivası küçülttüğünü biz<im sivaslılar göremiyorlar,dolayısıyla sivaslılarıda yani sivas halkınıda küçük düşürdüğünü göremiyorlar. gezilecek yer yoksa demekki o gezilecek yerleri inşaa edemeyen zavallı beceriksiz cahil antisosyal bir toplum sivaslılar. aslında bu ayrıntıyı iyi irdelemek lazım. yanii cumhuriyetin temelinin atılduığı bir şehişr ama halla insan olarakda dolayısıyla şehir olarakda geliişmemiş bir yer. bülent bunları söylerken sivaslıların acizliğini,beceriksizliğini türkiyeye ilan etti küçük düşürdü ama bizim aklı sivri sivaslılar bunu anlayamadı. gerçi anlamalarınıde beklememek lazım.insanlar hakettiğini yaşarlar.ha gayret göz boyayanları omuzlamaya devam,küçük düşürenleri şakşaklamaya devamç. yav mecnun başkan allah aşkına allah aşkına şu hocaya bişeyler söyle demeç vermesin. insanları foseptikten çıkan yaratıklar olarak görmek ne demek.kafayı yiyecem. ee avrupalılar türkiyedeki futbolcular için ne demeli pekii. avrupada başarılı olamadık bizim futbolcularada onlar fosdeptikten çıkmış futbolcularmı demeli. ey büyük allahım. bu tür insanları numunemi yarattın. ne yapmaya çalışıyori yeter ertık sivası sivaslıları antipatik gösterdiğin. özel olarakmı geldin sivasa.
serhatcan 15.05.2009, 23:44 spordaki başarı için ben şehrimi ve şehrimin insanlarının küçük düşürülmesine karşıyım. ben inanın böyle şampiyonluğu istemiyorum. görün bakın sivasta 2-3 yıl a kalmaz gene insanlar arasında sevgisizlik,kutuplaşmalar,kavg alar olacaktır. bu ortamı yaratanların başındada bülent uygun gelecektir. çünkü adamda sevgi,mantık diye bişey yok,paylaşım diye bişey yok. hep bana rebbana diyor. utanmasa insanlarıda ben yarattım diyecek.futbolcuları foseptikten çıkmış yaratıklar olarak gören bir insandan, insanlarım barış kardeşlik içinde yaşamaları için bişeyler yapmasını bekleyemezsiniz:. söylemleri sadece takkiye olur.
burak_baykal 16.05.2009, 01:52 ne laila nede reina ilk önce son kalan maçları şampiyonluk için gereken puanı alarak sezon sonu şampiyonluğu kutlarız ilk önce maçlar gelicek
yeter artık bu adam da konuşmasın biz de konuşmayalım..kimse kimsenin üzerine gitmesin..arada kaldık yav..benim hemşerim de haklı bülent uygun da..
carizma0658 16.05.2009, 19:35 ak koyun kara koyun çıkar meydana o konuşanlarıda görcxez elbet az kaldı zamanı var biz bize bakalım ve veee BÜLENT UYGUN SİVASA ÇOK UYGUN GERİSİ HIKAYEEEEEEE KISKANANLAR CATLASIN KIKANANLAR CATLASIN:D:D:D
kaptann58 18.05.2009, 10:52 HOCAM O FIRSATLARI SEN VERİYORSUN İŞTE ELİNDEKİ MAÇLARI VERİRSEN İŞTE BU HALE DÜŞERSİN AZ KONUŞ LİG SONUNDA KONUŞ AMA MALESEF KONUŞACAK BİŞEY BIRAKMADIN TAKIM TOP OYNAMIYOR...
kaptann58 18.05.2009, 10:57 SON 4 MAÇA KADAR LİDER GEL SONRA ELİNLE VER ŞAMPİYONLUĞU BU TAKIM BAŞARILI DE TABİKİ BAŞARILI BİRAZ GERÇEKLERİ GÖRMEK LAZIM BÖLE GİDERSE BU FUTBOLLA DÖRDÜNCÜ OLURUZ........
kaptann58 18.05.2009, 10:57 :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad:MEHMET YILDIZZZZZ YETER ARTIK
|