Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo Gencler (U-17)

skywriter
30.09.2005, 07:38
Turkiye'de gecenin 3'unde maci izleyebildiniz mi bilemiyorum ama genclerimiz yari finalde Brezilya'ya 4-3 yenilse de gercekten mukemmel oynadilar ve bizleri gururlandirdilar.
Daha ilk dakikada gol yiyoruz, ustune ustluk baski yaptikca kontra ataktan iki gol daha yiyoruz, ilk yari 3-0 bitiyor, arti bir de kirmizi kart. Ikinci yari sahada belki de tarihin en iyi Turk Milli Takimi var, Brezilya'yi surklase ediyorlar ve durumu 3-3'e getiriyorlar. Ne yazik ki son dakika sanssizligimiz bu macta da yakamizi birakmiyor ve karsilasmayi 4-3 kaybediyoruz.
Ama hic uzgun degilim. Cunku gordum ki futbol gelecegimiz emin ellerde. Cunku gordum ki mac sonrasi hungur hungur aglayan bu cocuklar bu ruhla, bu azimle, bu istekle bizleri sevindirmeye devam edecekler. Cunku gurur duyacagimiz bir Milli Takim bizi bekliyor.
Bravo gencler, sizlerle gurur duyuyoruz..

hemso58
30.09.2005, 08:20
İLKER ABI MAÇI IZLEYEMEDIM AMA ANLATTIKLARINA KATILIYORUM.SUNDAN EMINIMKI TURK FUTBOLUNUN GELECEGI PARLAK...

Dağcı
30.09.2005, 08:34
Maçı bu şekilde kaybetmemiz çok üzücü. Bir anlık konsantrasyon eksikliği denebilir.

Ama gençlerimizin ortaya koydukları futbol çok iyi.

Geleceğimiz için sevindirici gelişmeler... Şampiyonanın en iyi takımı onlar...

Kaptan-58
30.09.2005, 08:37
VALLA HELAL OLSUN.10 KİŞİYLE 3 - 3 YAPTILAR AMA SON DAKİKADA YENİLDİLER.. GENÇLER BİZİN GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU OLDU.. HELAL OLSUN SİZEEEE

eren1
30.09.2005, 08:47
nedir bu son dakkikalardan çektiğimiz

ali agca
01.10.2005, 04:48
SUAN OYNAYAN FUTBOLCULAR 2010 YILLARINDA FUTBOLDA YAVAS YAVAS UNUTULAYA BASLANAN TURKIYENIN ISMINI TEKRAR DUNYAYA DUYURACAKLARDIR HEPSINI KUTLUYORUMMM

ErdalGüler
01.10.2005, 08:43
Böyle Türk futbolunun kötü darbeler aldığı ve inişe geçtiği bir dönemde gençlerimiz bize gösterdi ki Türkiye de futbol daha yeni başlıyor. Gençleri muhteşem oyunundan ve Türklerin isterse yenemeyeceği bir takım olmadığını gösterdikleri için tebrik ediyorum. Belki yenildiler ama göstermiş oldukları çaba ve gayret tüm milyonların gönlünü fethetmeye yetti. Böyle bir mücadele gösteren gençlerimiz gerçekten övgüyü hakettiler. Ben gençlerimizi tekrar tekrar kutluyorum...

DursunOZER
01.10.2005, 09:24
ÇOK ÜZÜLDÜM BE DK 90 DA GOL YEDİK ÇOCUKLAR YIKILMIŞTI HEPSİDE AĞLIYODU YAA ONLARLA BVİRLİKTE BENDE AĞLADIM KOLAY DEĞİL 3-0 DAN 3-3 YAP DK 90 DA GOL YEE OLACAK İŞ DEĞİL.

abircan
02.10.2005, 23:05
17 YAŞ MİLLİ TAKIMIMIZIN 3. MAÇI HOLLANDAYLA ŞİMDİ BAŞLADI, GENÇLERİMİZ İNŞALLAH MAÇI ALACAK HAYDİ DUALARIMIZ ONLAR İÇİN

drummer
02.10.2005, 23:09
işallah bu maçı alacağız.