Orijinalini görmek için tıklayınız : 33. Hafta ve Beklentilerimiz...

myway
24.05.2009, 15:52
http://resimzade.com/Show.html?i=6608&token=42793

Beşiktaş - Galatasaray: Bu macta en cok isimize yarayan sonuc tabiki Galatasarayin kazanmasi ancak beraberlik de isimize yarar 3-0 kazanmamiz liderligi getirir beraberlik durumunda...

Fenerbahçe - Konyaspor: Bu macta isimize yarayan sonuc Konyasporun kazanip son hafta Besiktasla oynayacak Denizlisporu zor duruma dusurmesidir...Fenerbahce kazanirsa Denizli kumede kalmayi garantiliyor ve sampiyonluk bir manada hayal olur...

Kocaelispor - İstanbul B.B. :Istanbul Bld nin kazanmasi Denizlisporun onunde yer almasi acisindan isimize yarayabilir ama yine de bizi ilgilndiren bir karsilasma degil...

Ankaragücü - Denizlispor: Son Hafta Besiktasla oynayacak Denizlisporu zor durumda birakmak icin Ankaragucu kazanmali...

Eskişehirspor - Trabzonspor:Eskisehirspor kazanip kumede kalmayi garantiler umarim.. Trabzonun kaybetmesi demek Genclerbirligini yenmemiz durumunda lig 2. ligini garantilememiz demek...

Ankaraspor - Antalyaspor: Bu macta Antalyaspor kazanmali... Denizlispor baskiyi iyice hissetmelidir....

Bursaspor - Gaziantepspor: Bursaspor kazanirsa Uefa sansi artacak Galatasaray in kaybettigini dusunursek... Son haftaya G.saray in Uefa yi garantilemis sekilde girmesi bizi rahatlatir.. G.saray da haftaya bizle oynayacagi maca daha rahat cikar... Bursaspor puan kaybetmeli...

Sivasspor - Gençlerbirliği: Oncelikli hedefimiz kazanmak.. Ancak 3-4 farkli kazanmamiz halinde Besiktas in beraberliginde liderlik koltugunu devraliyoruz..Bulent Uygun ve ekibi isini bilir. Insallah zaferle ayrilacagiz....

Goruldugu gibi her musabaka bizi yakindan ilgilendiriyor.. Ince hesaplar var...Insallah 21.45 de bu dileklerimiz gerceklesmis olarak yazariz buraya....

candayanmaz58
24.05.2009, 15:59
gs rahat oynayıp en kötü berabere kalırsa ve denizlisporun ligde kalma şansının azalması için gerekli olan sonuçlar bugün çıkarsa önümüzde ki maçlarda ki kararlı ve rahat bir futbol
sivassporumuzu şampiyon yapacaktır

GuNaY
24.05.2009, 16:04
İnşallah oynanacak maçlar bizim lehimize sonuçlanır. Maalesef sadece önümüzdeki takımın maçlarını değil aynı zamanda alt sıralardakini de takip eder hale geldik...

3 Hafta önce bunları söyleseler inanmazdım...:mad:

Eline sağlık Mustafa, güzel bir çalışma olmuş...

oNuR
24.05.2009, 16:15
Önce kendi macımızı alıp sonra diğerlerine bakacağız..Besiktasın yendiğini varsayarak,denizlinin yenilip konyanın mutlak galibiyetini bekleyeceğim kendi adıma..Denizlinin yenilip,konyanın yendiği haftada denizli kendini ates hattında bulacak..Son mactada asılırlar besiktasa..Tabii bu besiktasın bu aksamki galibiyeti sonucunda beklediğim gelişmeler..Olurda gs yenerse bunları düsünmeye bile gerek yok :)

kızılelmalım
24.05.2009, 16:45
ince hesapların yapıldığı son 180 dakikaya girdik futbolda her netice normaldir unutmayalım ki geçmiş dönemlerde neler olduğunu hatırladığım kadarıyla denizli sporlu erolun beşiktaşa attığı bir frikik golü vardı beşiktaş şampiyonluktan olmuştu,onun için sakin olmalıyız öncelikle biz kendi maçımıza bakmalıyız ben yinede diyorumki antep maçı bizi şampiyonluktan etti az daha dikkatli davransaydık şampiyonduk kısmetse yine oluruz bu takıma emeği geçen herkesi kutlarım bizlere iki sezondur iyi sonuçlar çıkardılar aynı strateji ile devam diyorum.:)

izmirliyigido
24.05.2009, 16:54
Mustafa'cım öncelikle güzel bir çalışma yapmışsın teşekkür ederim.

Ne hesaplara kaldık, keşke İBB'ye yenilmeseydik bu hesapları bu kadar ince yapmazdık. Kaçan kovalanır derler ya, keşke kaçan biz olsaydık. Ama ne yapalım ki, kısmet böyleymiş.

Konya'nın evinde Eskişehir'i yenip rahatlamadığını görünce F.Bahçe'yi yenmek değil puan bile alabileceğini düşünmüyorum. Konyaspor düştü. O düşünce Denizlispor'da paçayı kurtaracağı için son hafta Beşiktaş maçında direnç göstermeyecek. Ben bizim takımın da ŞAMPİYON olmak istediğini pek tahmin etmediğim için hiç mi hiç ümidim yok.

İnşallah yanılan ben olurum ve sitedeki bütün herkes benimle dalga geçer, alay eder. Ben razıyım.

AYK

altuntas58
24.05.2009, 17:00
Biz bu macı alalım önümüzdeki macı bekleyelim başka şansımızda yok zaten inşallah denizlispor düşme potasına girerde eziktaşı son macta yener gecmişte bunun örneğini hepimiz yaşadık hafızamızda kalmış olmalı meşhur erol örneği ben sivassporumuza başarılar dilerim

Siiivasliii
24.05.2009, 17:09
Insaallah bizim için hayirli olan olur

MMK
24.05.2009, 17:13
GS 2-1 YENECEK. SİVASSPOR DA4-1 YENECEK İŞ BİTECEK.ŞİMDİDEN SEVİNEBİLİRSİNİZ.

07reis58
24.05.2009, 17:20
çalışma güzel olmuş..emeğine saglık...gönül isterki bütün karşılaşmalar bizim istediğimiz gibi olsun...

GokhanTurna
24.05.2009, 17:32
Vay be Beşiktaş bizi averajda geçmiş. Beşiktaş bugün yenilmeli ve bizde yenmeliyiz başka seçenek yok.

Buarada unutulmamalı ki Kamanan ve Mehmetle başladığımız maçlarda puan kaybediyoruz. Bu yüzden forvet hattı Kamanan ve Tumdan oluşmalı.

Orta sahada ise sol kanatta Balili oynamalı. Onur veya Mohammedi oynatmak hata olur diye düşünüyorum. Eğer Balili oynamıcaksa Murat Erdoğan sola çekilmeli ve Sergio ortada oynamalı

GuVeN
24.05.2009, 18:21
haydı cımbom haydı cımbom haydı..vur kartala tekrar lıder yap bızı..

58_babacan_58
24.05.2009, 18:22
TEMENNİMİZ GS NİN KAZANMASI TRABZONUN VE BEŞİKTAŞIN KAYBETMESİ.

myway
24.05.2009, 18:50
Mac saati yaklasti.... maclardan goller geldikce buraya yazalim....

GuVeN
24.05.2009, 19:51
once kendı macını kazanacaksın kı rakıplere bakasın..

myway
24.05.2009, 19:58
bir insanin tum beklentileri tersine cikar mi cikar.... helal olsun sana sivas...