Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ne muhabbet böyle?
izmirliyigido 25.05.2009, 18:36 Biz zaten kendi ellerimizle ŞAMPİYONLUĞU iteleyip, elimizin tersi çevirmesek bile bu kurtlar sofrasında bize bunu yar etmezlerdi. Dünkü Beşiktaş-G.Saray maçında herkes görmüştür sanırım.
G.Saray çok iyi oynuyormuş gibi yapıp bitirici noktalarda adeta dalga geçti. Ve bugün bütün gazeteler de G.Saray'ın çok iyi (!) oynayıp, kötü oynayan Beşiktaş'ın kazandığını yazdılar. Bizde yedik. Maç zaten kurtlar sofrasında bağlanmış.
Tribünlerde düşman (!) kardeşlerin muhabbetine bilmem dikkat ettiniz mi? Bir muhabbet, bir muhabbet. Ekranlardan taştı. Her iki tarafta rolünü güzel oynadı ve biz birkez daha ağzımızı havaya açtık. Sağolsun bunu yapanlar ve yaratanlar (!)....
Tribünlerin muhabbetini görmek isterseniz...
MUCK MUCK
Beşiktaş´ın ilk golünün sonrasında Yıldırım Demirören, Adnan Polat´ı alnından öptü. Galatasaray Başkanı neye uğradığını şaşırıp, bakmakla yetindi.
http://resimzade.com/Show.html?i=6786&token=25877
Futbolcular sahada müthiş bir mücadele sergilerken, tribünde de ilginç manzaralar vardı. Beşiktaş’ın bulduğu ilk golün ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören hemen yanında oturan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın alnına bir öpücük kondurdu. Polat neye uğradığını şaşırıp, bakmakla yetindi.
Demirören sonrasında da “Kusura bakma başkan” dercesine Polat’ın elini sıktı. Beşiktaş Başkanı ardından arkasında oturan Revna Demirören’e dönerek, sevincini eşiyle paylaştı. Galatasaray’ın skoru 1-1 getirmesiyle stresli anlar yaşayan Yıldırım Demirören, Yusuf’un golüyle rahatladı.
Maçın bitmesiyle birlikte derin bir ‘oh’ çeken Siyah-Beyazlı ekibin başkanı, soyunma odasına giderek teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcuları tebrik etti.
Yusuf atınca rahatladı
Burada oldukça duygulanan Yıldırım Demirören’in, “Artık önümüzde 90 dakika var. Yıllardar şampiyonluğa hasret kalan ve bunu hakeden camia artık sizden zafer bekliyor. Denizli maçını da kazanın ve bu muhteşem taraftara layık olduğu şampiyonluğu hediye edin. Ondan sonra dileyin benden ne dilersiniz” diye konuştuğu öğrenildi. 100. yılda Futbol Şubesi Sorumlusu olarak mutlu sona ulaşan Demirören, Beşiktaş zafere ulaşırsa başkan olarak ilk şampiyonluğunu yaşayacak.
(Fanatik.com.tr)
"Çak" bir beşlik
http://resimzade.com/Show.html?i=6787&token=12866
Siyah-beyazlı ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde protokol tribünüde renkli görüntüler sergilendi..
El ele geldikleri tribünde maçı yan yana seyreden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat bol bol sohbet etti ve güldü. Karşılaşma öncesinde Adnan Polat'ın, Yıldırım Demirören'in yeğeni ile "çak" işareti yapması tribünü dolduranlar tarafından gülümsemeyle karşılandı.
(Fotomaç.com.tr)
Haydi şimdi gelin de bu maçı Beşiktaş'ın bileğinin hakkıyla aldığını söyleyin. Biz vuruyoruz gol olmuyor (özellikle İBB maçında direkten dönen 3 topumuz ve Musa'nın kaçırdığı bomboş pozisyonlar) da saç-baş yoluyoruz. Adamlar şut çekiyor Mehmet Topal'ın ayağına çarpan top öyle bir havalanıyor ki auta gidecek gibi oluyor ama gol oluyor, Yusuf'un golünde ise kaleciye çarpan top, duvar pası gibi Yusuf'un önünde kalıyor ve bomboş kaleye gol oluyor.
Eee, ne yapacaksın? Biraz top ve yukarıda ki sevecek ki, bizi... Yok kardeşim yok durumlar ortada. Herkes şapkasını koyup ortaya vicdanı ile hesaplaşsın veya helalleşsin...
Kısaca bize geçmiş olsun, umutlar yeni seneye !....
AYK
fair play bu olsa gerek başka zaman birbirinin gözünü oyan insanlar şimdi aynı ortamda kanka olabiliyormuş
07reis58 25.05.2009, 18:49 birde sezonun ilk yarısındaki maçı hatırlayalım...bu görüntüler ne taraftarda vardı nede başkanda...
TÜRK futbolu bu zihniyetle kolay kolay gelişmez....italya gibi dünya nın sayılı liglerinden juventus şike yüzünden 2.lige düşürüldü...bizim burda 3 büyüklerden birini şike yapıyor diye küme düşürseler kıyamet kopar....
ayrıca antepın başkanı ve demirören in iş ortağı oldugunu maç öncesi konularda yazmıştım...ve sonra dan öğrendiğim bir bilgiye göre GAZİANTEPSPOR camiası o maç sonrası oyuncularına prim vermiş..tabi bu bilgi ne kadar doğrudur bilinemez....
ayrıca bir diğer konu
bjk ligde ilk 7 deki takımlara karşı galibiyeti ilk kez aldı
AMA SİVASSPOR MAÇ KAYBETMEDİ benim en çok zoruma giden nokda da bu....
bu kardeşligin altında art niyet aramamak olayın sadece fair play olmasını istiyorum ama insanın içine kurt düşmeye görsün
kaptann58 25.05.2009, 18:55 AL GÜLÜM VER GÜLÜM MAÇI OLDU SUÇ BİZDE ONLARA BU FIRSATI VERENDE YANİ BİZDE
LosTie58 25.05.2009, 18:57 Gs'nin tarihi şikelerle dolu zaten dün tarihine bir yenisini daha ekledi.
58_SEMİH_58 25.05.2009, 19:01 Fair Play diyerek kendimizi kandırmayalım :)
Herşey apacaık ortada daha ne söylenebilir ki ??:confused:
Siiivasliii 25.05.2009, 19:02 Amaaaaaan onlar Sivaspsor'un tirnagi olmazlar !!!
Hele ki besiktas !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yusuf olmasaydi besiktasin isi coktaaaan bittiydi yatip kalkip Yusuf'a dua etsinler !! Bu hafta Yusuf yok bakalim Bjk basinin caresine bakabilecek mi ??? ;)
Arda alacagin olsun o son golü nasil kacirirsin sonunda Rüstüden özür mü diledi napti bu ?? Abi özür dilerim az daha gol atacaktim !!! :rolleyes:
Onlarda suc yok suc bizde biz sampiyonlugu buraya kadar getirmiyecektik. kaybedilen poanlardan sonra bu mactan Karakarganin almiyacagini beklemek saflik olurdu. adamlar UEFA yi riske atarak maci verdiler sanirim sivas macini garanti görüyorlar umarim istanbulda bu adileri yenip bizde onlari UEFA dan ederiz. 1. golu madem beceremiyorsunuz biz atalim deyip kendi kalelerini attilar ikincisinide alda at diye adamin önüne iki kez topu biraktilar. ama dedigim gibi suc bizde biz buraya birakmiyacaktik.
Kalles kardeslerden baska ne beklenirki!!!!
congarlim 25.05.2009, 19:59 sevgilim sivasli kardeslerim icim yaniyor. bu senede olamadik ama ben bütun kalpimle inaniyorum olacagiz biz sampiyon bu sene olmazsa seneye. bizim anadolu takimlari bizi kiskaniyorlar bizi bizden baska isteyen yok .almanyada wolsburg nasil sapiyom yaptilar bizde öyle degil son care denizli insalllah 8 tas orda puan kayip eder biz gs 3 farkli yeneriz . he birde sivasli kardesim yusuftan konustu yusufun attigi goller avrupada hec bir takim yemez eskisehir maci gs maci yusuf sen neymisin o attigin golleri görünce seni bir an maradonaya benzettimm . arkadaslar biz bu sene sapiyonlae ligine gidecegiz 8 tastan daha fazla puan alacagiz ben bütun kalpimle inaniyorum ALLAH siznle olsun yigidolar ....
karahisarli 25.05.2009, 21:00 golün biri kendi kalesine ikinci gol ise kalecinin eline carpan topun tam yusufun önüne düsmesi cok tuhaf
yigido_furkan 25.05.2009, 21:39 bnce herseyın altınca bısey aramamak gerekır. baros 2 kalecıyle bas basa pozısyonda kacırmasa yada emre asık o hatayı yapmasa yada ardanın vurdugu kornerı rustu son anda cıkarmasa skor farklı olabılırdı yanı hersey bukadarmı ayarlanmıs arda kornerı ıcerı vuracak macın son dakıkalarında rustu cızgıden cıkarıcak. yanı adnan polat soyunma odasına gıdıp arkadaslar bu macı bjk verdımmı dıyecek hersey gorundugu kadar kolay degıl bız kendı sahamızda beledıyeyı yensek boyle seyler dusunulmeyecektı hayırlısı ıns bjk son hafta puan kayber bızde gsyı yenerız
35fulya58 26.05.2009, 17:07 Görüldüğü gibi bu sene Şampiyon Anadolu'dan diyenler bile sahte çıkmışken, 6S ve 8taş'tan böyle bir hareket görmek gayet normal.
biyolog4 26.05.2009, 17:16 sabrinin boş kaleye atamadığı golü çok güzel açıklıyor bu görüntüler...
58_Buğra_98 26.05.2009, 17:32 Eee, maç başlarken iki başkanın muhabettleri ekranlara nasıl taştı görmedinzi mi? Maç öncesi ağızlarını kapata kapata nasıl gülüyorlardı? Yoruma açık.
58_babacan_58 26.05.2009, 18:21 ALMA MASUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE BU HAFTA GÖRÜŞÜRÜZ GS BEKLE BİZİ HESABINI YİNE KESECEZ.
bunlar hep kaçan şampiyonlugunun östünü örtmek için laf olsun torba dolsun hesabı laf ebeligi
GençYiğido3558 26.05.2009, 23:12 beyler ne kadar senaryo kuruyosunuz ya Allah aşkına kusura bakma rustu abı az daha gol atacaktm demısms
beyler gordunuz ardayı nasıl canla basla oyun oynadı
bu sadece tesaduf olmayınca olmuyor sıvas ıbb yı yenemedı cok kacırdı ıyı oynadı kaybettı gs de ıyı oynadı kaybettı bundan basıt bıse olamaz
bıde su var ılk yarı boyleydı sımdı bole
e beyler ılk yarı adamlar bjk ıle yarısıyo sımdı bjk ılemı yarısıyo ne ıddaası kalmıs adam uefa yıda garantıledım gozuyle bakıyo buna ragmen canla basla oyun oynuyolar Allah aşkına bu kadar vebal almayın üstünüze !
GençYiğido3558 26.05.2009, 23:13 hem adamlar ezeli rakiplerimi şampiyon olsun isterler yoksa Sivasspor mu ?
mantıgınız alsın biraz,,,
boyle goruntuler olabilir, ama yinede bizdede suc var, alinan 0 puanlar macta, yani bu tur olaylar var evet, ama kendimizede donup bakalim;)
izmirligardaş58 26.05.2009, 23:55 ya şu kadar diyorum örneğin Denizlispor 35 yada 36 puanda olsaydı bjk karşısına yenmek namına çıkacaktı. Peki bjk "Denizlispor küme düşüyor dur ya ben şampiyon olmayayım adamlar düşmesin verin maçı Denizli"ye mi diyecekti?
Buradan inşallah sesim yazılarım Denizlisporda şerefi ve haysiyetiyle futbol oynayan evine helal ekmek götürdüğüne inanan "ben insanım şerefim var" diyen denizlili futbolcu teknik heyet ve camiasına.
Oynayın canınızı verin gerekirse, ama şu kahbe bizans devriminin sona ermesi için sizde size düşeni yapın acımayın unutmayın ki onlar size acımayacaktı. Elbet devran döner birbirimize muhtaç kalırız. Biliyosunuz ki Antep küme düşme maçı oynar o maçta son maçta Sivassporla olursa onları şerefle ve onurla yenip, onların amaçsız yere bize fişeklenmiş şekilde oynadığı gibi oynayıp onları Bank Asya'ya yolcu edeceğiz.
İBB'yeye bişey demem adamlar düşmeye oynuyodu ve bizi yendi ki oradaki çocuklar Antepin satılmış topçuları gibi değildi. Antep'in kalecisi bile Sivaslı iken para uğruna sezon boyunca olmadığı kadar çoşkulu kalecilik yaptı onu alnının ortasında balgam atarak öpüorum karakter zafiyetli insan seni.
Lafımı sonlandırırken diyorumki hiç bir büyük son maçta düşme durumunda size acımaz sizde onlara acımayın. Konyaspor'a acıdımı Fener? Yokkk... Onurlu ve şerefli Denizlispor siz elinizden geleni yapın ama yenemeyin bunu insanlara hissettirin dünya burada bitsede ahirette yüzyüze olacağızzz.... O zaman ameliniz olacak karşınızda onursuz yaşamaktansa onurlu ölmeyi tercih edin ve ricam bu yazıyı duyurabilecek bi editörümüz varsa sayfa başına koysun çok rica ediorum sorumluluk bana aittir.
yusuf_07 27.05.2009, 01:20 arkadaş ben onu bunu bilmem birşeylere bahane arıyorsanız bulmanız çok kolay olur. öne geçtiğimz gaziantep maçını ve evimizdeki ibb maçını alsaydık 1 hafta önceden şampiyonluğu kutluyor olacaktık. yok gs oynuyor gibi yapmış yok şu yok bu bunları bırakın arkadaşlar... bakalım azda olsa bir umudumuz var umarım şampiyon olabiliriz..
Firat Ozkan 27.05.2009, 03:35 Sacmaliktan baska bir sey degil.. herkes birbiriyle kanli bicakli olsun o zaman.. Mecnun baskan' in Fener ile "iyi" iliskileri ve gonul bagi varken ayni sekilde bulent uygun' un Fener ile iyi iliskileri ve gonul bagi varken, bu takim arka arkaya iki Fener macinda sahada ruh gibi gezinirken, kenarda hoca hic bir onlem almayip sadece maci seyredeken nerdeydin? derler adama.. "Herkes kendi kapisinin onunu supursun" diye bir laf vardir hani.. Sivasspor once su Fener ile olan organik bagini bi kesmeli sonra baskalarinin iliskilerine laf etmeli.
Firat Ozkan 27.05.2009, 03:41 Ayni laflar bjk-fb baskanlari kupa lig macindan once yemek yiyince de soylendi Sivasspor tarafindan.. neydi? lig macini fb,bjk ye verecekti karsiliginda bjk de kupayi fb; ye birakacakti di mi?.. ne oldu peki fb gitti inonu de kazandi.. iddiamizin tam tersi oldu bjk de kupada feneri yendi ustelik.. peki Sivasspor ne yapti fb bjk' yi yenerken? iddiasiz antep' e yenildi bir de ustune "bizi nasil yenerler, para yemis s.refsizler" diye asilsiz ithamlara devam etti... ayip oluyor.. hic kimse sutten cikmis ak kasil degildir ama isimize gelince pisliklere karsis susup, oturup isimize gelmeyince herkese camur atmak hos degil.
AL GÜLÜM VER GÜLÜM MAÇI OLDU SUÇ BİZDE ONLARA BU FIRSATI VERENDE YANİ BİZDE
sana aynen katılıyorum aynı düşüncedeyim
osmanlisivas 27.05.2009, 09:45 Açıcası gsnin maçı takım olarak verdiğine inanmıyorum ama baros ,mehmet topal vb..birkaç oyuncuyla anlaşmış olabilirler.Suçlu arayacaksanız o da biziz 2 maçı vermeden düşünecektik bunları...
bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorum mantıga bile uymayan yorumlar yapmışlar sen maçları kaybet sonra başka takıma maç sattı de kusura bakmayın da böyle yorumlara birileri bi yerleriyle güler
2006'nın büyük bir kopyası ama bu sefer roller değişik. Fenerbahçe'ye 4-0 yenilmiş Galatasaray'ın maç kazanmaya hali yok. Tek başına Tümer neredeyse Galatasaray'ı yenecekti ama takım içerisinde Cordoba ve Sergen Yalçın Buna müsade etmemişlerdi. Rövanş ise aynısı oldu. Türkiye Kupası vaadiyle Fenerbahçe'den maç isteyen Beşiktaş söylenti çıkarttı Kupa Fener'e Lig Beşiktaş'a diye ama bu oyunada Fenerbahçe gelmedi. Belediyespor'un kıyağına Galatasaray'da eklenince lig Beşiktaş'ın istediği gibi bitecek. Beşiktaş futbol olarak asla şampiyonluğu hak etmiyor ama düzen böyle kurulmuş.
ALLAH KAHRETSİN 6 PUANI HEBA EDİP İTE KÖPEĞE LAF SÖYLETİP MECBUR KALDIK, SUÇLU BİZİZ, ONLARIN NE MAL OLDUĞU BELLİ NE SÖYLESEK AZ, AMA SUÇUN BÜYÜĞÜ BİZİM BE KARDEŞİM AL 6 PUANI BİR HAFTA ÖNCEDEN İLAN ET ŞAMPİYONLUĞU NE DEMEYE BEKLERSSİN DENİZLİSPORDAN UMUT, HEMDE BJK YE YATMIŞ CİNCONU YENEREK ALLAH ALLAH İŞİMİZ ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL, EN AZINDAN 2.LİĞİ ALMAMIZ LAZIM ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN
Divrigi Höbek58 27.05.2009, 19:40 Cimbomu anladik feneri anladik besiktasi anladik trabzonu anladik mac alarlar satarlar ama Sivasspor bunu yaparsa sivaslilara yakismaz!!
Bir Sene boyunca Sivasspor la kalktik Sivasimizla uyandik, ben sampiyonuz biliyordum ama baskalari anadolu takimini yapmazlar dediler ben dedim biz Sivasliyigiz hersey olabilir bizde. Baskan ve bütün Sivasspor Camiasi sunu bilsin ben Sivasligim Galata Fener Besiktas Trabzon sike yapabilr ama Sivas yaparsa Affetmem bidaha da Takimi Desteklemem ölümüme kadar. Eger Bizim Takim yanlis yaparsa onu, ozaman zaten Dünyanin sonu gelmis demektr. Sakin ola öbürlerine benzemeyin Helak olursunuz. Bir Yola baskoydunmu Sonunda getirmeyi bilin!! Sivasa leke veya camur SAKIN GETIRMEYIN!!!!
alisinan aslan 27.05.2009, 19:56 Sacmaliktan baska bir sey degil.. herkes birbiriyle kanli bicakli olsun o zaman.. Mecnun baskan' in Fener ile "iyi" iliskileri ve gonul bagi varken ayni sekilde bulent uygun' un Fener ile iyi iliskileri ve gonul bagi varken, bu takim arka arkaya iki Fener macinda sahada ruh gibi gezinirken, kenarda hoca hic bir onlem almayip sadece maci seyredeken nerdeydin? derler adama.. "Herkes kendi kapisinin onunu supursun" diye bir laf vardir hani.. Sivasspor once su Fener ile olan organik bagini bi kesmeli sonra baskalarinin iliskilerine laf etmeli.
bırakın şu safsata lafları ya senin aklın yetiyormu.bülent uygun fenerliyse sivasın fenere kıyağımı olacak sanıyorsun.senin içinde başka bişey var sanırım.
abdullah58 27.05.2009, 20:16 Ya niye herkese camur atiyoruzki
at binenin kilic kusananin demisler atalarimiz
adisarayla-8tas nasil kardesse öyle düsünüyorsak
kamoyuda sivasi belesbahcenin kardesi gözüyle bakiyor
tabiki bize daha degisik motive oluyorlar
sonra biz bize yaptik kendimiz ettik
antepi yenseydik
ibb yi yenseydik isterse onlar sike yapsin bizene
ibb macinda o zaman musayla mehmet sike yaptilar bos kaleye golleri atmadilar
cenabi allahta istemedi sanki sampiyon olmamizi 3 sut direkten döndü
eeee aziz yildirim dedi mustafa denizli cok sansli hocadir diye
yoksa adamin ayagina carpip giriyor gol oluyor
bizde aponun poposuna carpip giriyor gol yiyoruz
sans iste
arkadaşlar herkes bjk-gs nin dost oldugunu söylüyor peki bunları söyleyen arkadaşlar önce içindeki fenerbahçe sempatisinden kurtulsun ankara maçında klubeyi tekmeleyen bülent hoca ne hikmetse fener maçında sırtını dayadı klubeye öyle seyretti meseleri her yönden irdeleyelim bir yönden degil objektif olalım
metin_yilmaz 22.06.2009, 16:32 sasirmaya gerek yok yigidim bu senaryo hangi sene degistiki sozde dusman oz de dost ama inan buna cok ciddi paralarin döndugune galata saray sampiyonlugu bjk hediye etti demr orenden sampiyonluk tan daha fazla parasini almistir hayat boyle tamamen duygusal;)
|