Orijinalini görmek için tıklayınız : Bırakıyor mu?

Abdullah DuMaN
28.05.2009, 04:40
Bırakıyor mu?
Galatasaray-Sivasspor maçı, Olimpiyat Stadı´nda mı oynanacak? Dün işte bu sorunun cevabını ararken, Uygun´la konuştuk. Öyle bir söz söyledi ki; “O stadı dolduracak Sivaslılar´la ‘vedalaşmak´ isterim...

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_256274_28FAN4BULO-B-Y42333.jpg

Süper Lig’deki 4. sezonları... ‘Düşer mi, düşmez mi’ soruları soruluyordu en başlarda. Bırakın düşmeyi, düşme potasına bile girmediler. İlk sezonu 8, ikinciyi 7. sırada bitirdiler. Bülent Uygun’un ‘tek ve tam yetki’yle göreve gelişinden sonra ise Türk Futbol Tarihi’ndeki ezberi bozdular. Sık sık liderlik koltuğunda oturdular, son haftaya kadar şampiyonluk umutlarını korudular. Geçtiğimiz sezonu ‘bilmemkaçlı averaj’ nedeniyle 4. sırada bitirdiler. Bu sezon ise haftalarca zirvede yer aldılar ve son 90 dakikalar öncesinde hâlâ şampiyonluk şansları var. İkinci olup Şampiyonlar Ligi’ne giderlerse mutlu olmayacaklar, 3. olup UEFA’ya kalırlarsa da üzülecekler.

Son söz federasyonda
Tüm bunları neden yazdık?
Çünkü ligin zirvesindeki düğüm de son haftada çözülecek, alttaki yangın da son haftada söndürülecek.
Denizlispor-Beşiktaş, Galatasaray-Sivasspor, Trabzonspor-Fenerbahçe maçları şampiyonu belirleyecek. Galatasaray ile Sivasspor arasındaki mücadelenin Olimpiyat Stadı’nda oynanması gündemde. Hatta iki kulüp de bu konuda istekli ve Futbol Federasyonu ‘evet’ derse iş bitecek.
Bu konuda arkadaşlarımız Galatasaray kanadıyla görüştü, hiç bir sorun yok.

Şifreyi Başkan çözecek
Biz de Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’u aradık; “Hocam, son maçınızı Olimpiyat Stadı’nda oynamak ister misiniz?” diye sorduk?
Yanıtı şuydu: “Umarım Futbol Federasyonu bu konuya sıcak bakar ve iki kulübün isteğine olumlu yanıt verir. Çünkü ben de Olimpiyat Stadı’na gelecek binlerce Sivaslı’yla vedalaşma fırsatı bulurum...”
Bu sözlerden benim anladığım şu:
Bülent Uygun, ‘bir sezon daha bitiyor, gelecek sezon görüşmek üzere’ demek istemedi. Bülent Uygun, kendi iç dünyasında verdiği bir kararı, kamuoyuyla paylaşmak adına şifreli sinyaller gönderdi.
Bu şifreyi Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz çözecek. Sayın Odyakmaz’a bu konuda Sivaslılar yardım edecek. Naçizane fikrimizi sorarsanız...
Yazılanlara göre bir rüya ortalama
2-3 saniye sürermiş. ‘Bu bir rüyaydı’ diyorsanız, terk edin birbirinizi.
El sıkışır, helalleşir, ayrılırsınız.
Bu kadar basit!
Ama bilin, basit olanı seçerseniz, kâbuslar göreceksiniz...

Zafer Büyükavcı
Fanatik

metin 07
28.05.2009, 05:05
öncelilikle maçın olimpat stadında oynanmasını bende isterim çünkü GS*ye uğursuz geliyor o stad...
B.UYGUN uzun süreli kalırsa bu takım ŞAMPİYONLUK görür diye düşünüyorum...

Salim58
28.05.2009, 06:45
olimpiyat olsa çok güzel olur ama gs razı olmaz bülent hoca sezon bitişi için demiştir vedalaşmayı sivassporla yola devam ediyor

özgühertaş
28.05.2009, 07:35
şampiyonlar liğinin en genç tennık direktör olma rüyasını gerçekleştircegine göre bülent hocam seneyede sivasımızın başında demektir.

Ahwettt
28.05.2009, 07:56
Bana göre bırakır ise Sivasspor için hayırlı olur, ama kendisi nereye gider ise gitsin ne bu ortamı ne bu rahatlığı nede bu özgürlüğü asla bir başka takımda bulamaz. Gittiği takımda azami 1 yıl çalışır.

SenSetik
28.05.2009, 08:14
Bülent uygun gittiği yerdede başarılı olur...Azami 1 yıl çalışır lafına katılmıyorum...onu arayacak Sivasspor olur...

58_babacan_58
28.05.2009, 09:36
DUR YOLCU NEREYE GİDİYORSUN SEN BİZİMLESİN ASKERİM BİZİMLE KALACAKSIN.

07reis58
28.05.2009, 09:43
Bugune kadar süperligde oynanan maçlarda olimpiyat stadını ençok dolduran taraftar SİVASSPOR taraftarıdır...

ayrıca bülent hoca sezonun son maçı olduğu için böyle konuşmuştur diye düşünüyorum...

ready
28.05.2009, 09:54
hoca bıraksa bile gittigi yerde bu özgürlügü bu çalışma şartlarını bulacagını hiç sanmıyorum

omercoskun
28.05.2009, 23:06
Futbol takımlarının tekel kişilerin yokluğundan kayba uğrayacağını düşünmüyorum , ama bu düşüncem sivas için geçerli değil malesef.Bülent hocamız sivastan bu sene ayrılırsa ne onun gittği yerde başarıyı yakalayacağına nede bizim daha iyiye gideceğemizi düşünmüyorum ,lakin oturmuş bir takımız her şey birbiri ile uyumlu gidiyor hocanın ayrılması halinde seneye ilk 10 a bile giremeyeceğimiz kanısındayım

velibircan
28.05.2009, 23:17
Her Klüp'de Böyle Ortam Bulamazsın Hocam...

Ne Başkan İşine Karışıyor Ne Taraftar Her Şey Senin Elinde...

Bence Bu Haber Saptırılmış Hocanın Söylediği Bir Söz Saptırılmış...

furky.b
28.05.2009, 23:20
Bence olimpiyat stadinda oynanmasi adil olunmaz.. bjk lilar hemen oterler..
Zaten onlara sayili bilet verilmis denizlide.. stadiin kapasitenin 100% e 5% ini..

Biz eger Olympiatta Binlerce Sivasli Taraftarlar Onunde Oynasak.. Olmaz Bence izin vermezler.. Ama guzel olurdu

58svsvs58
28.05.2009, 23:36
hocalar gelip geçicidir. kalıcı olan sivasspor dur. hoca kadar başkanımız mecnun otyakmaz ın vede futbolcularında katkısı var. hiçbir hoca tek başına başarılı değildir. sivas olarak şehrimizin birliği oldukça ve takımın başına geçenlerinde gerçekten istedikleri takdirde başarı her zaman gelir. haa bu bülent uygun olmazda falan filan olur. takımımızın futbolundan çok savaşçı oynamaları istemeleri bizi buraya getirmiştir. yoksa taktik olarak hacettepeden farkımız yoktur.

58svsvs58
28.05.2009, 23:52
başarılar tesadüf değildir ama başarılar çile çekmedende oluşmaz. bugün 4 büyük dediğimiz takımlar buraya gelinceye kadar neler yaşamıştır. önemli olan budur. yapılan başkan seçimlerinde her gelen başarıya kilitlenir. onlar için sıradan takım olmak yoktur vede bu başarıları istanbul dışından taraftarda bulmuştur. ha şimdi biz birkaç yıl başarılı olduk sonraki gelen bizi ligden düşmemek için oynatacaksa bülent uygunda sivassporda bir kıvılcım gibi yanıp söneceklerdir. bu o anki geçici bir başarı olacaktır. anlık başarıdan herkes payına düşen rantı alıp gidecektir. sonrası bülent uygunada sivasada hüsran. ama ben bülent uygundan çok başkanımıza güveniyorum.

yener_sahin
29.05.2009, 00:12
yaw bu adam neden kesin bilgi vermemiş.madem sana bunu söledi telde derinine incelesene konuyu.ben inanmıyorum buna.haberci dediğin adama bu fırsatı verdiğin taktirde laf bırakmaz ağzından alırdı.

karahisarli
29.05.2009, 00:12
bülen hocayla sözlesme imzalamak icin basta eskisehir ve bircok takim sirada bekliyor giderse cok kötü olur ama bizden de sevinenler olur eski gs liler. onu cok arariz coooookk.:mad:

bgürsoy
29.05.2009, 00:19
gündem yaratmak için uydurma bi haber gözüyle bakıyorum.. bülent hocamız bizi bırakıp bi yere gitmez.. ha olur da giderse bu taraftar o zaman bülent hocamızı mumla arayacaktır adım kadar eminim.. gidince değerini anlayacaksınız..o zaman da artık çok geç olacak.. antipati topluyor falan diyenlere de gülüyorum..çok sempatimiz var yha çok seviliyoruz yha antipati toplamaktan korkuyoruz.. sivaslının sivaslıya düşman olabildiği bi yerdeniz bi toplumuz biz..bırakın türkiye de sevmesin..biz birbirimize sahip çıkarsak bizi tutamazlar bunu başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere herkes biliyor.. cumhuriyet neden Sivas'ta kuruldu?

GuVeN
29.05.2009, 01:04
kalırsa basımızın ustunde yerı var..gıdersede emeklerıne saglık ,yolu acık olsun..bana kalırsa medya makaslaması bu haber.. her zaman yaptıkları ısler.

mehmed12
29.05.2009, 09:19
bülent hoca nın gideceğini sanmıyorum..
inşallah şampiyonlar ligine kalacaz ve onun da zaten şampiyonlar ligindeki en genç teknik direktör hedefi var...

yoksa fenerbahçe teklif mi yaptı buna??

kempes
29.05.2009, 09:24
bizde bülent hoca için en iyisini isteriz
cümledeki, " o stadı dolduraca..." kelimeleri çok anlamlı, nerede istanbulda yaşayan bilmem ne kadar sivaslı..!

canimfeda58
29.05.2009, 09:26
insallah birakmaz daha bülent hocamiza cok ihtiyacimiz var