Orijinalini görmek için tıklayınız : 21:45`te Şampiyon Sivasspor Olacak

SivasSpor.Com
30.05.2009, 12:25
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/cerrahfoto.jpg

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların imzaladığı Sivasspor forması hediye edildi.Cerrah Sivasspor'un ligi şampiyon bitireceğini söyledi.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinin haberine göne, Uygun ve futbolcuların imzaladığı formayı giyen Cerrah, Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'un şampiyon olması halinde İstanbul caddelerinde tur atacağını ifade etti.

Sivas'ta görev yaptığı süre içerisinde Sivasspor'un başarılı olması için Sivaslılar'la birlikte el ele, gönül gönüle bir çalışma içerisine girdiklerini anlatan Cerrah, Sivas'tan İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan bir yıl sonra Sivasspor'un Süper Lig'e ''merhaba'' dediğini anımsatarak, ''Gönülden Sivassporluyum. Geçen sezon kaçırılan şampiyonluğun bu sezon kazanılması en büyük dileğim'' dedi.
Cerrah, Sivasspor'un Anadolu'nun yükselen çığlığı olduğunu ve Turkcell Süper Lig'e oynadığı futbolla renk getirdiğini belirtti.

Mutlu sona bir gün kaldığını ifade eden Cerrah, ''Yarın 21.45'te Sivasspor şampiyon olacak, bizler de sporcularımızla birlikte, Yiğidolar'la şampiyonluk turunu atacağız. Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum'' dedi.

Sivasspor'un İstanbul'daki tüm maçlarına gittiğini, zaman zaman da Sivas'a giderek takıma destek verdiğini ifade eden Cerrah ''Ben gönülden Sivassporluyum. Sivas benim için özel bir şehir. Sivas ve Sivaslı'yı unutmak mümkün değil. Sivas'ı kendi şehrim gibi görüyorum. Sivas ve Sivaslı beni kendi evladı gibi bağrına bastı. Benim şehrim olarak kabullendiğim Sivas'ımın yıldızı, markası Sivasspor'un başarılı olması, şampiyon olması da en büyük isteğimdir'' ifadelerini kullandı.

Üzerinde 'C.Cerrah 58' yazılı, Bülent Uygun ve futbolcuların imzaladığı formayı giyen Cerrah, Sivasspor'un Sivas'ın ekolü, markası, Sivas'ın dışa bakan bir yüzü olduğunu belirterek, ''Sivaslıyım'' diyen herkesin Sivasspor'a sahip çıkmasını istedi.

Divriği58-
30.05.2009, 12:28
inşaallah ŞAMPİYON SİVAS BU GECE SAMİYENDEYİZ...

Besyo_cu
30.05.2009, 12:30
Cerrah Baba gibi 3 -4 tane daha HAS sivaslı birisi olsun bir her sene çok rahat şampiyonluğa oynarız. Müdürümün Sivasspor'u sahiplendiği gibi dilerim diğer Sivas'lı hemşehrilerimizde aynı ölcüde sahiplenir.

Sivas sizi hiç unutmadı her zaman gönülde ve dildesiniz...

İnşallah 21.45 de şampiyon yada Şampiyonlar Ligindeyiz...

sivaslitaner58
30.05.2009, 12:33
ilk 11ler beli oldumu birisi foruma yazsin lutfen

okyay58
30.05.2009, 12:35
İnşallah olacağız Cerrah Baba!

LosTie58
30.05.2009, 12:36
Helal Cerrah Baba :)

yener_sahin
30.05.2009, 12:37
Cerrah baba diyorsa olmazsak ayıptır.Cerrah babanın sivasda emniyet müdürlüğü yaptığı zamanda makam arabasının plaskasını bilen bilir.Onlara inat sende sivas diyorsan BÜYÜKSÜN BABA...

Abdullah DuMaN
30.05.2009, 12:45
21:45 te en azından şampiyonlar liginde olmak dileği ile eğer bjk denizlide kaybederse asıl istanbul fethi bugün olur :)

oNuR
30.05.2009, 12:54
Bravo sana Cerrah Baba.Besyo_cu nunda dediği gibi senin gibi bi kaç tane daha adam olsa hersey daha güzel olacak

carizma0658
30.05.2009, 13:00
ERRRAH PAŞA İSTANBULA İLK GELDİGİNDE MEMKEKETE HOŞGELDIN DENDI CELALLETTIN CERRAH İÇİN BİZİM İÇİN YİGİDOLAR İÇİN HAYDIIII SİVASIMMM HAYDIII YİGİDOMMMMM:rolleyes::rolleyes ::rolleyes:

ozer10
30.05.2009, 13:06
herşeyi hayırlısı inş. biz olrz dualarımız eksik etmielim kardeşler
allah yardımcımız olsun

carizma0658
30.05.2009, 13:20
haydii istanbuldakı sivaslılar öyle bi yapınkı şu ezıklere karşıııııı sivasa şampıyona yakışır bi hava estırınnn millet tarfatar görsünnnn konum ne olursa olsun büyük başarımızı kutlayalımmm BÜYÜK SİVASSSS:rolleyes::rolleyes::r olleyes:

çağhan
30.05.2009, 13:22
celaleddin cerrah amirimiz koyu bir beşiktaş taraftarıdır..bence beşiktaşın şampiyon olmasını istiyordur.ama sivasspor olursa üzülmez herhalde..

canimfeda58
30.05.2009, 14:03
insallah olur ama denizlispor maci satmis bile bence unutun

vedat58
30.05.2009, 14:12
sende bir yigidosun cerrah baba , adam gibi adamsin seni cok seviyoruz , insallah hersey gönlünce olur

58zarali
30.05.2009, 14:18
ders olsun sivaslı olupta sivasla alakası olmayanlara helal sana cerrah baba

altuntas58
30.05.2009, 14:35
''Ben gönülden Sivassporluyum. Sivas benim için özel bir şehir. Sivas ve Sivaslı'yı unutmak mümkün değil. Sivas'ı kendi şehrim gibi görüyorum. Sivas ve Sivaslı beni kendi evladı gibi bağrına bastı. Benim şehrim olarak kabullendiğim Sivas'ımın yıldızı, markası Sivasspor'un başarılı olması, şampiyon olması da en büyük isteğimdir''

Sayın cerrah seninle gurur duyuyoruz seni asla unutmayacağız sen emniyet teşkilatının en büyük yiğidosun yolun acık olsun

SS'li
30.05.2009, 15:05
Bu adam sivas'lı mı?
.............................. ..

SEVDAMSIN58
30.05.2009, 15:09
BEN DERIMKI ABARTMAYALIM MACIMIZI ALALIM INSALLAH GERISI BIZIM ELIMIZDE DEGIL HAYIRLI BIR SEKILDE SONUCLANMASI ICIN SAKIN BIR SEKILDE HAREKET EDELIM EN AZINDAN SAMPIYONLAR LIGINI KACIRMAYALIM INSALLAH UEFA DA OLSA BIZIM TAKIMIMIZ IYI SEYLER BASARDI MUKEMMEL SEYLER BASARDI ALLAH HEPSINDEN RAZI OLSUN YABANCI FUTBOLCULARIMIZADA IMAN VERSIN INSALLAH MUTHIS BIR CABA GOSTERDI HEPSIDE BRAVO HEPSINE

eXi
30.05.2009, 15:20
eywallah cerrah baba******************

sampiyon2009
30.05.2009, 15:38
Umudumuz Bitmedi!
Şu anda herkez Beşiktaşın Şampiyon olacağına ve Sivasın 2inci veya 3üncü olacağına inanıyor.

Fakat hatırlarsanız bir kaç yıl Önce Herkez fener içinde Şampiyonluğu kesin görüyordu. Fenerbahçe denizli maçına rahatça çıkıp Kupayı almayı düşünüyordu. Ama ne oldu? Denizli şaşırttı. Ve O kesin şampiyon Fenerbahçe kupayı ezeli rakibi Galatasaraya bıraktı. Ve bunu yapan takım 2 hafta önce galatasaraya 4 0 farka atan takım fenerbahçe denizliye yenidi. Sanırım bazı Galatasaraylılar hariç hiç kimse o formdaki Fenerbahçenin yenileceğini aklının ucundan bile geçirmezdi. Ama fener yenildi.

Şu andada Sivassporun şampiyon olacağına kimse inanmıyor. Herkez Beşiktaşın denizliyi yenmesini kesin görüyor. Ama ben Sivassporun Galatasarayı yeneceğine ve deizlininde beşiktaşı yeneceğine inaniyorum. Benim için hala Şansımız var.

Bence Skorlar
Galatasaray 1
Sivasspor 4

Denizlispor 2
Beşiktas 1

Haydi Sivas. Haydi Denizli

Ensar
30.05.2009, 15:59
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/cerrahfoto.jpg

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların imzaladığı Sivasspor forması hediye edildi.Cerrah Sivasspor'un ligi şampiyon bitireceğini söyledi.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinin haberine göne, Uygun ve futbolcuların imzaladığı formayı giyen Cerrah, Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'un şampiyon olması halinde İstanbul caddelerinde tur atacağını ifade etti.

Sivas'ta görev yaptığı süre içerisinde Sivasspor'un başarılı olması için Sivaslılar'la birlikte el ele, gönül gönüle bir çalışma içerisine girdiklerini anlatan Cerrah, Sivas'tan İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan bir yıl sonra Sivasspor'un Süper Lig'e ''merhaba'' dediğini anımsatarak, ''Gönülden Sivassporluyum. Geçen sezon kaçırılan şampiyonluğun bu sezon kazanılması en büyük dileğim'' dedi.
Cerrah, Sivasspor'un Anadolu'nun yükselen çığlığı olduğunu ve Turkcell Süper Lig'e oynadığı futbolla renk getirdiğini belirtti.

Mutlu sona bir gün kaldığını ifade eden Cerrah, ''Yarın 21.45'te Sivasspor şampiyon olacak, bizler de sporcularımızla birlikte, Yiğidolar'la şampiyonluk turunu atacağız. Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum'' dedi.

Sivasspor'un İstanbul'daki tüm maçlarına gittiğini, zaman zaman da Sivas'a giderek takıma destek verdiğini ifade eden Cerrah ''Ben gönülden Sivassporluyum. Sivas benim için özel bir şehir. Sivas ve Sivaslı'yı unutmak mümkün değil. Sivas'ı kendi şehrim gibi görüyorum. Sivas ve Sivaslı beni kendi evladı gibi bağrına bastı. Benim şehrim olarak kabullendiğim Sivas'ımın yıldızı, markası Sivasspor'un başarılı olması, şampiyon olması da en büyük isteğimdir'' ifadelerini kullandı.

Üzerinde 'C.Cerrah 58' yazılı, Bülent Uygun ve futbolcuların imzaladığı formayı giyen Cerrah, Sivasspor'un Sivas'ın ekolü, markası, Sivas'ın dışa bakan bir yüzü olduğunu belirterek, ''Sivaslıyım'' diyen herkesin Sivasspor'a sahip çıkmasını istedi.

Sayin Müdürüm Size Sivasli ve Taraftar olarak Minettariz Biz sivasli olarak,da sizi unutmadik unutmayacagizda senin ordaki varligin bizim icin bir güc destegine biz taraftarlar olarak Tesekkür ediyoruz . ve seni seviyoruz Sivasin ve sivaslinin babasi oldunuz böyle bir sevgi seli zannedersem senide mutlu eder sevgi ve saygilarimla

58ÖREN58
30.05.2009, 16:18
bundan kımsenın suphesı yok sampıyon sıvas spor

Siiivasliii
30.05.2009, 16:20
INSAALLAH....... SAMPIYON............SIVASSPOR. .............OLUR

Siiivasliii
30.05.2009, 16:31
Insaallah sampiyon bitiririz ..

mehmed12
30.05.2009, 16:35
inşallah öyle olur..

yine denizli yine ali sami yen..

2005-2006 da fenerbahçe son hafta denizlide berabere kaldı galatasaray kendi evinde alıp şampiyon oldu.

bugün de inşallah beşiktaş denizlide puan kaybedecek. sivassporumuzda ali sami yen de maçı alıp şampiyon olacak..amin..

hadi bakalım ali sami yen bir tesadüf müdür yoksa mucize mi..

Ayşegül
30.05.2009, 17:27
zorda olsa bi ihtimal işte...............

Kasim58
30.05.2009, 17:34
Agzindan bal akiyor cerrah baba insallah sampiyonuz ne yapalim biz sizler kadar sansli degiliz bizlerde avurpada konvoylarla dolasacagiz.Gönül isterdiki ist sariyerden avcilara silivriden sarigaziye konvoylar kuralim ama olsun oradaki yigido hemserilerim bunu zaten yaparlar bizlerde burada yeterki sampiyon olalim.

canimfeda58
30.05.2009, 18:02
cok süpersin celalletin amca ya... :) insallah dedigin gibi olur ve sivassporumuz sampiyon olur... o sevinci hepimiz paylasalim yigidolarim ;)

SenSetik
30.05.2009, 18:09
Allahına kurban Cerrah Baba....Birgün Sivas'a tekrar dönersin inşallah...Seni sevmeyen ölsün...

veysel
30.05.2009, 18:32
Sivas sampiyon olacak baska yolu yok..

ferhat_58_oğuz
30.05.2009, 18:47
cerrah baba seni çok ama çok seviyoruz sen istanbulda sivaslıların babasısın sen bizim gurur kaynagımızsın

ahmet35
30.05.2009, 18:51
beşiktaşın şampiyon olacağına hiç inanmıyorum,
nedense içimden bi ses sivas şampiyon olacak diyor şu anda allahtan istediğim tek sey bu içimden geçen sesin gerçek olması
Allahım sana yalvarıyorum!!!!!!!

sewaz58
30.05.2009, 19:11
İnşallah oluruz acısıyla tatlısıyla bir lig geçirdik,sonuç ne olursa olsun sevdamız bitmez ama Cerrah Baba'nın dediği gibi inşallah biz oluruz şampiyon...

şeytanlar
30.05.2009, 19:12
BEJEKE LİLER KUTLAMALARA BAŞLAMIŞ....SON GÜLEN İYİ GÜLECEK:)

bgürsoy
30.05.2009, 19:13
sevinçlerini kursaklarında bırakacaz inşallah...

izmirliyiğido35
30.05.2009, 19:30
şampiyon olunca izmir cumhuriyet meydanına akacağız...

carizma0658
30.05.2009, 20:00
İNŞALLAH CELALETTIN CERRAH İNŞALLAH SİVAS SAMPIYON OLUR :D:D

Hispano
30.05.2009, 20:26
Bu sonuçlarla Sivasspor 21:45'te 3. olacak....