Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergio satildi, hasan sas bekleniyor
cesur sivas 01.06.2009, 09:11 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_256734_01FAN9PACHECO-B.jpg
Azerbaycan’ın İnter Bakü takımına transfer olan Pacheco’nun ardından Kırmızı-Beyazlılar’da gönderilmesi gündemde olan 3 futbolcu daha var. Balili, Sylla ve Diallo için teklifler alan Sivasspor’un, teknik heyetin hazırlayacağı rapor doğrultusunda bu isimlerle de yollarını ayırabilecekleri öğrenildi. Teknik direktör Uygun da, daha önce yaptığı açıklamasında, “Sezon sonunda 7-8 futbolcuyla yollarımızı ayıracağız” sözlerini sarfetmişti.
VE HASAN SAS SIVAS YOLUNDA
Daha önce Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin teklifine, “Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız anlaşırız” cevabı veren tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sivasspor’un, Galatasaray’la yolları ayrılacak golcüler Ümit Karan ve Shabani Nonda’yla ilgilendiği de gelen haberler arasında. Bu iki isimden Karan, sezonu ligde tek bir gol atamadan tamamladı. Kongolu santrfor ise sezon başında 3 yıllık kontrat imzalamış ve bu tarihten itibaren büyük bir form düşüklüğü yaşamıştı.
www.fanatik.com.tr
Niye Bizim takim huzur evimi Istanbulda huzur evi yokmu hasan sas sivasa geliyor.
buraks58 01.06.2009, 09:18 hasan bizde kendini bulur bence.avrupa kupası için takımda tecrübeli adamlara ihtiyaç var.hele birde hasan şaş tutarsa en iyi transferi yapmış oluruz o zaman.
sivaslitaner58 01.06.2009, 09:20 hasan sasmi vay be gelirse iyi olurmu acaba?
buraks58 01.06.2009, 09:23 hasan sasmi vay be gelirse iyi olurmu acaba?
bence mükemmel olur.futbolu bülent hoca ve sivas sayesinde tekrar hatırlar.hasan kendini bulursa düşünsenize 2002 dünya kupasındaki hasan şaşı .türkiyenin en iyi kanat adamını kazanmış oluruz.
bence mükemmel olur.futbolu bülent hoca ve sivas sayesinde tekrar hatırlar.hasan kendini bulursa düşünsenize 2002 dünya kupasındaki hasan şaşı .türkiyenin en iyi kanat adamını kazanmış oluruz.
o eskidendi artık adam ayağında top tutamıyor:confused:
Abdullah DuMaN 01.06.2009, 09:46 O agresifliği ile her maç ceza alır
ofozturk 01.06.2009, 09:47 hasan marka bi isim ve avrupa kupalarında bizlere tecrübeli ve o atmosferi yaşamış futbolcular lazım.
maalesef bu seneki sampiyonlugun gitmesinin sebebi de futbolcularımızın bu tip bi atmosfere alışkın olmamalarından dolayı.
neyse gelirse hoşgeldi ve hayırlı olur inş.
Bu yıl takım sıkıştığında oyunu açacak sazı eline alacak bir yıldız aradı gözlerimiz.Hasan Şaş uluslararası tecrübesi gözönüne alındığında çok yerinde bir transfer olur.Tabi son iki yıldaki performansıyla oynarsa takıma yarar değil zararda verebilir.
risale69 01.06.2009, 09:54 hasan şaş sorunlu bir futbolcu.faydalı olacağına inanmıyorum.
MeRt5858show 01.06.2009, 09:59 iyi olur bize tecribeli adamlarda lazım nede olsa sivasda herkes futbolu öğreniyo
örnek:servet,gürhan,mehmet y.
Ortada fol yok yumurta yok.
Hasan kaliteli bir futbolcu ama eski formunu yakalarmı malum.
Dubaiden milyon euroluk teklif aldı deniliyordu. Sivas'a az paraya gelirmi orasıda var.
biz niye cim bomun eskilerini topluyoz?Hasan Sas futbol oynamayi unutmus,alip yedek kulubesinemi koycaz!Ümit Karan zaten benim gözümde futbolcu degil,belki olabilirse Nonda olur öbürkiler artik miladini doldurdu!
07reis58 01.06.2009, 10:29 hasan şaş bitti geçen gs nın elendiği uefa maçında oyna son 20 dk girdi en az 10 top geldi bir tane doğru düzgün orta açamadı ve ayrıca çok da kilo almış yaşıda geçdi koşmuyorda bülent hoca çıksa ondan daha iyi oynar
Besyo_cu 01.06.2009, 10:32 Sergionun gideceği zaten kesindi Hasan Şaş da almış olduğumuz duyumlara göre büyük oranda bitti sayılır. Şimdiden Hasan Şaş hayırlı olsun...
Takımı yönlendirecek bir agbi ye ihtiyaç vardı hasan tekrar formunu bulup cok faydalı olacaktır.
beyler murat erdoğanın ankaragücündeki oyununu hatırlayın sivasspor da cok güzel bir ruh var hasanın hırçın futbolu tam sivasa uygun bence sıvasta tekrar eskı hasan olur. bide avrupa tecrubesını katarsak ıcıne yerınde transfer hasan gibi agresıf ve avrupa tecrubesı olan 3 futbolcu alıp bilica takımda tutulursa bence ş.l. de kesin gruplardayız.
Ortada fol yok yumurta yok.
Hasan kaliteli bir futbolcu ama eski formunu yakalarmı malum.
Dubaiden milyon euroluk teklif aldı deniliyordu. Sivas'a az paraya gelirmi orasıda var.
Zaten kulüpler hangi futbolcudan kurtulmak istiyorsa ona dubaiden teklif geliyor. Ama bizim Mehmet yildiz a Muhammed Aliye ve Musaya gercekten Dubaiden teklif gelmis Dubaide bir takim Bu 3 futbolcumuza 8 milyon teklif etmis..
buraks58 01.06.2009, 11:04 takımda sorun yaratacağını felan hiç düşünmüyorum.bülent hocam almaya karar verdiyse hiç düşünmeye bile gerek yok arkadaşlar.avrupa tecrübesi, futbolculuğu tartılşılmaz hasanın.birde eski hasan olursa sivassporda bir yıldız tekrar hayat bulur.
HASAN ŞAŞ A EVET ,ÜMİT KARAN OLMAZ.
Pacheco'dan bir türlü verim alamadık. Sanki Muhammed Ali'ye gösterilen tolerans ona da tanınsa daha iyi sonuçlar alabilirdik.
Hasan ŞAŞ ise 1976 doğumlu. Takım'a futbol tecrübesi ile iyi bir ağabey olabilir. Form tutturabilir mi? Tam bir muamma.
GokhanTurna 01.06.2009, 11:21 İnter Baküde bizim oyunculara takdı orda parladı galiba Devran ve Chetkov:D
Hasan Sas Sivasa gelirse kume dusmemeye oynariz Avrupada da 0 ceker evimize doneriz...Hasan Sas huzur evine... Biz de huzur bulacagimiz topcular istiyoruz!!
Zaten kulüpler hangi futbolcudan kurtulmak istiyorsa ona dubaiden teklif geliyor. Ama bizim Mehmet yildiz a Muhammed Aliye ve Musaya gercekten Dubaiden teklif gelmis Dubaide bir takim Bu 3 futbolcumuza 8 milyon teklif etmis..
8 milyon Euro bence iyi para.
Musa Aydın ve Muhammed ali zaten takıma hiç yararlı olamıyorlar.
Bence gerçekten alıcısı varsa versinler düşünmeden.
mehmet yıldız dan emin değilim gitmez, kim oynmaz şampiyonlar ligi arenasında
hadi gel desen bedava oynayacak 10 bin adam bulursun sivas için, boru değil şampiyonlar ligi arenasına çıkacak yiğido, onun artık sivasa gelecek futbolcularda yönetim seçici davranmalı gidecekler konusundada duygusallığı bırakmalıyız, artık geçen yıla göre bu sene bir vites üstte oynayacağız rakiplarimize göre, artık daha çok hırpalayacaklar bizi ligde, çaptan düşenleri almamalıyız ve düşen kendi ouncularımıza 3e beşe bakmadan vermeliyiz , daha dirir daha koşan daha görev adamlarına ihtiyaç var
hasan şaş gelirse sivassporu karıştırırrr ........................
karahisarli 01.06.2009, 12:01 nonda ya evet sa la karana hayir
Hasan Sas , Cok yaslandi.. Adam Bu Saatten Sonra Eskisi Gibi Oyniyamaz , Bize Faydali Olamaz..Zaten Bu Adam Kavgaci.. Zarari Dokunur Bize..
Ama U.karani Hep Begeniyordum Kaliteli Futbolcu..Mehmet Yildizin Yerine ilk 11 De Banko Oynar!
altuntas58 01.06.2009, 12:07 Galatasarayın beğenmediğini biz ne yaplım özellikle hasan işimize yaramaz ümit karan desen sade p....c sivasa küfür edenler arsında nondaya sözüm yok en azından diğerlerine uymamıştır diye düşünüyorum
sinangumus 01.06.2009, 12:11 Arkadalar Sergio satılması lazım zaten ben hiç onu 11 de görmedim
18 belki kaza eseri girmiştir.
Ama hasan konusunda kaynak olan gazete bakmak lazım ona göre haber yapmak lazım derim.
Spor gazetelerine bu konuda pek sağlam değil
GokhanTurna 01.06.2009, 12:13 Bu futbolcuların hiç birine gerek yok. Ümit Karan ve Nonda işe yaramaz
Düşen takımlardan bu oyuncular bomba olur.
Konya: Cihan Haspolatlı,Celaleddin Koçak,Ayman
Hacettepe: Orhan Şam,Selçuk Şahin,İbrahim Şahin
Kocaelispor: Ergün Teber,Hamza Mutlu,Taner Gülleri,Murat Hacıoğlu
Özellikle Orhan Şam,Taner Gülleri,İbrahim Şahin ve Ayman
Bln-Fatih58 01.06.2009, 12:16 Hasan aslinda tecrübeli futbolcu, Galatasarayda son sezonlar formda degil ama Sivasda kendini bulur, hem Avrupada yararli olur bize.
Serveti örnek alalim Sivasda yildizi parladi..
sinan-58 01.06.2009, 12:27 Bu futbolcuların hiç birine gerek yok. Ümit Karan ve Nonda işe yaramaz
Düşen takımlardan bu oyuncular bomba olur.
Konya: Cihan Haspolatlı,Celaleddin Koçak,Ayman
Hacettepe: Orhan Şam,Selçuk Şahin,İbrahim Şahin
Kocaelispor: Ergün Teber,Hamza Mutlu,Taner Gülleri,Murat Hacıoğlu
Özellikle Orhan Şam,Taner Gülleri,İbrahim Şahin ve Ayman
saydığın oynulardan hacettepeninkiler dışındakiler işe yaramaz özellikle diye belirttiğin futbolculardan taner 33 yaşında ztn ayman ise trabzonda olanları unutmadık
hacettepe den tozo,ankaragücünden semavi,2 yabancı daha,antalyadan stoper yalçın
ethembey 01.06.2009, 12:53 Keske taner gülleri gelse.............
mehmetyildiz58 01.06.2009, 12:58 Arkadaşlar hasan sadece mücadeleci ve çok hırslı....2002 yılında en iyi kanat oyuncusu oydu...fakat şimdi göbeği falan çıkmış...çok agresif ve provokatör bir futbolcu..huzurumuz kaçar ben şahsen gelmesini İSTEMEM!
58_babacan_58 01.06.2009, 13:00 hasan şaş = sabri sarıoğlu her maçta kart yer bee
muhsin koçak 01.06.2009, 14:00 Öncelikle Diallo ve Sylla'nın satılmasına karşıyım,yok eğer daha iyileri alınacaksa o zaman başka.Balili Kamanan takımda kalacaksa eğer gönderilebilir.Tranferi bahsedilen oyunculardan Şabani Nonda dışındaki iki isimde bence faydalı olur.Hele hele Hasan ŞAŞ bildiğimiz Hasan'ın yarısı kadar oynasın bize yeter.
katiyen gelmesinnn.. ne işimiz var hasan şaş'la..bu taraftar o çirkef insanı çekemez..
mustafatas58 01.06.2009, 14:28 hasan şaş skidn çok iyi bir futboycuydu şimdi aynı güreşçiye benziyor.sivasa daha iyileri layık bülent hoca sen daha iyilerini bulursun boşverin hasanı.inşallah şampiyonlar liginde başarılı oluruz
Hasan Şaş'ın gelmesine iyi olur diye futbol cahilleri ! Hiç mi futbol bilmiyorsunuz ? Hiç mi maç seyretmediniz ? Hiç mi istatistiklere bakmazsınız ? Bu ne rezilliktir ? Eger işimiz Hasan Şaş'a kaldı ise vay halimize ? Seneye 2.ligde buluşuruz ! Yabancı olarakta Romario'yu, Zico'yu istersiniz Allah bilir ? Zaten 4 senedir durdugumuz 1.lig bizim gibi cahillere fazla bile gelmiş ...
kangallı58 01.06.2009, 14:53 Hasan ı alıcaklarına bülent hoca cıkıp oynasın daha iyi olur..adam şişmiş ya ne topu oynucak o Allah Allah ya..!
buraks58 01.06.2009, 14:54 Hasan Şaş'ın gelmesine iyi olur diye futbol cahilleri ! Hiç mi futbol bilmiyorsunuz ? Hiç mi maç seyretmediniz ? Hiç mi istatistiklere bakmazsınız ? Bu ne rezilliktir ? Eger işimiz Hasan Şaş'a kaldı ise vay halimize ? Seneye 2.ligde buluşuruz ! Yabancı olarakta Romario'yu, Zico'yu istersiniz Allah bilir ? Zaten 4 senedir durdugumuz 1.lig bizim gibi cahillere fazla bile gelmiş ...
abi anlaşılan sen futboldan çok anlıyorsun.eğer bu transfer gerçeleşecekse ve bunu bülent hocamız istiyorsa ben çok yararlı olacağına inanıyorum.bülent hoca senden daha cahil değil herhalde.bülent hoca zaten hasana şartlarını ve beklentilerini sunacaktır.kaldı ki hasan geldiğinde berbat bir performans sergilese(son dönemlerde olduğu gibi)sivasspor ne kaybedecek ki,ama birde zamanında barcelonanın transfer gündemine girmiş bir hasan performansı sergilerse bunu tecrübesiyle birleştirdiğinde sivassporumuzun neler kazanacağını düşündün mü?bence düşünmeye başlarsan biraz futboldan anlamaya da başlarsın...
eger Bülent hoca istediyse vardir bi bildigi,ama ben sahsen gelmesini istemem!
hasan bizde kendini bulur bence.avrupa kupası için takımda tecrübeli adamlara ihtiyaç var.hele birde hasan şaş tutarsa en iyi transferi yapmış oluruz o zaman.
sana katılıorm kardeşim hasan sivasta kendini bulur son iki yıl onun için şansızlıktı gelirse tekrar en gözde isim olur eski zamanları hatırlıorm da bence süper olur inş. faydası olur
sanırım ümit ve nonda da görüşülecekmiş bunlardan da birisi alınırsa bizim için ii olur benm gönlm ümitin gelmesinde faydası çok olur
bu isimler gelirlerse bize tecrübe kazandırırlar
artismaho58 01.06.2009, 15:47 ya Sergio yu kaç maç oynattda werim alacak ya bi düşünün adam çok da güzel oynuyodu biraz oynasa büyük takımlara transfer olacak adamdı.
Hasan Şaş'ın gelmesine iyi olur diye futbol cahilleri ! Hiç mi futbol bilmiyorsunuz ? Hiç mi maç seyretmediniz ? Hiç mi istatistiklere bakmazsınız ? Bu ne rezilliktir ? Eger işimiz Hasan Şaş'a kaldı ise vay halimize ? Seneye 2.ligde buluşuruz ! Yabancı olarakta Romario'yu, Zico'yu istersiniz Allah bilir ? Zaten 4 senedir durdugumuz 1.lig bizim gibi cahillere fazla bile gelmiş ...
çok bilmiş abicim
hasan şaş ın oynadıı zamanları sen daha ii hatırlarsın sivasta kendini bulur sen hiç merak etme ozamn konuşursn cahillik mi yoksa bilginlik mi
yerinde mükemmel bi transfer inş. olur
Siiivasliii 01.06.2009, 15:50 Niye Bizim takim huzur evimi Istanbulda huzur evi yokmu hasan sas sivasa geliyor.
Ya beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürür Insaallah :)
Ama bence Hasan Sas Sivas'a tam oturur uygun yani ;)
Hasan Şaş için erken değilmi ya biraz daha beklesek 50 yasına geldiğinde alsak?!!
bız takımdakı yaslılardan kurtulalım dedıkce habıre yaslılarla gorustugumuz haberı gelıyor:)şaka gıbı.. yukarda bı arkadas gusel yazmıs huzurevımı burası dıye:) umarım sayılanlarda 3 ü de gelmez.adam kac yasına gelmıs bıde sampıyonlar lıgıne kalırsanız anlasırız dıyo,gelde gülme:)
Divriği58- 01.06.2009, 16:19 bence mükemmel olur.futbolu bülent hoca ve sivas sayesinde tekrar hatırlar.hasan kendini bulursa düşünsenize 2002 dünya kupasındaki hasan şaşı .türkiyenin en iyi kanat adamını kazanmış oluruz.
HAsan yaşlandı artık bülent hoca kazansa önce MOHAMMED ALIYI KAZANIR :... HASANA IHTIYACIMIZ YOK
alix_özdemir 01.06.2009, 16:26 Ne Hasan Şaş'ı ya. Şişmiş Hasanın Galatasaray'a ne faydası oldu ki Sivas'a olsun. Sivas'a Bülent Hoca'nın sözlerini dinleyecek, genç ve dinamik adam lazım. Takımın en önemli bölgesini riske atamayız.
yigido_sampiyon 01.06.2009, 16:44 hasan şaş Türk futbolunun ne önemli isimlerinde biridir...
ancak sivasspor için yararlı olacağını düşünmüyorum...hem yaşlandı hem de sakatlıklarla uğraşıyor...
sivassporun genç dinamik ve sonradanda yüksek bonservislerle satabiliceği isimler almalı...[/B]
ÇATAYAZBUZGIŞ 01.06.2009, 16:50 HASAN DA FUTBOLU BİLMİYOR, ÜMİT KARAN DA
BUNLAR GENÇ OLSALAR BİLE ZATEN FUTBOLDAN ANLAMIYORLAR.
HASAN KENDİ KALESİNE DOĞRU HÜCUM YAPIYOR.
ÜMİT KARAN DA DAN DUN, ADAM BİR FUTBOLCUYU BİLE ÇALIMLAMAKTAN ACİZ .
BEN ÜMİT KARANIN BİR KERE DAHİ ÇALIM YAPABİLDİĞİNİ GÖRMEDİM.
YETENEKSİZ OLDUKLARI HALDE TRİLYONLARI GÖTÜRDÜLER.
ÇOK ŞAŞIYORUM HASAN ŞAŞ VE ÜMİT KARAN NASIL FUTBOLCU OLMUŞLAR.
TÜRK FUTBOLUNUN PARAZİTLERİ BUNLAR...BUNLAR ALINIRSA SİVASSPORUN MAÇLARINA TARAFTARIN YARISI GİTMEZ HERHALDE...
yener_sahin 01.06.2009, 17:46 hasan gelir her maç hakeme dalar her maç kırmızı yer 2 hafta oynar 5 hafta yatar.diğer takımlarda olsa bunu yapar derimde mecnun başkan etkisiyle illaki adam gibi davranmayı öğrenecektir.Takıma abilik yapacak birileri lazım.
noname87 01.06.2009, 17:49 hasan adanaları götürmüş göbeği salmış ondan bundan sonra kebapçı olur sivasta iyi iş yapar
hasan sas'a hayir
umit karan' kesinlikle hayir
yok be hocam transfere boyle basladiysan, vay halimize
tecrubeli olabilirler, ama yaslari gelmis, 2 sene sonra elinde kalir
kangal06 01.06.2009, 18:14 bırak ya göbekli adamın bizde işi ne! gitsin adanaspor da oynasın çok oynamak istiyosa
bi kere hasanşaş transfer olursa demekki bülent hoca istemiş ki alınmıştır sen bülent hocayada futbol cahili diyorsan eyvallah. bide biz futbol cahiliysek sen süzme cahilsin biz 33 yasında futbolu bırakmamış bi oyuncudan bahsediyoruz sen 50 yasını gecmiş futbolu bırakmış adamlardan bahsedıyorsun
sivaslı_cagdas 01.06.2009, 18:15 HAsan ŞAŞ mı hani şu kendi taraaftarının kafasına cep telefonu fırlattığı hasan mı yapma bülent hoca sergio nun oymamaış hali bile o adamdan bin kat iyidir
hasan şaş Türk futbolunun ne önemli isimlerinde biridir...
ancak sivasspor için yararlı olacağını düşünmüyorum...hem yaşlandı hem de sakatlıklarla uğraşıyor...
sivassporun genç dinamik ve sonradanda yüksek bonservislerle satabiliceği isimler almalı...[/B]
haklısın fınansal olarak gelısmek ıcın dedıgın dogruda avrupa arenasında genclık hırs degıl tecrube konusur bu takımda en azından 3 4 tane avrupa tecrubesı olan adam lazım tamam hasan şaş olmasın ama yınede tecrubelı adam lazım
kangal06 01.06.2009, 18:25 sergio yedek kulübesinde koltuk ısıttırıp gönderdiler biraz izleseydik bari adamı arada:D
yener_sahin 01.06.2009, 18:28 hasan sas'a hayir
umit karan' kesinlikle hayir
yok be hocam transfere boyle basladiysan, vay halimize
tecrubeli olabilirler, ama yaslari gelmis, 2 sene sonra elinde kalir
derbilerde ve büyük maçlarda o maçın heyecanını kaldıracak futbolcular bizde yok.Ayrıca gs gibi bir takımın başarısızlığı bütün oyuncuları etkilediğinden her futbolcu ister istemez sönüyor.Ama bilica kamanan gelmeden kim onları biliyordu?Tum bursa da oynamıyordu.Aldığımızda bursalılar ohh iyi ettik dedi bayram ettiler.Ama tum oynamaya başladıkdan sonra ahh ne ettikde sattık dediler.İbrahim dağaşan yine öyle bursa da kaç sefer oynadı bilmiyorum.İllaki bülent hocanın ve başkanımızın kafasında başka planlar vardır.Yükselme liginde ki maçlarda çıkıp çıkmayacağımız belli değildi.Aynı stres o zaman da vardı.Bu stresi takımın üstünden atanlar yine 1. lig heyecanını bilen futbolculardı.AYnen öyle bu tarz futbolcular diğer futbolculara güven verecektir.Ben kendimce mantıklı buluyorum bu transferleri.
G.Saray'da gözden çıkarılan Hasan, Sivasspor´la görüşmelere başladı.
Daha önce kırmızı-beyazlı yöneticilerin teklifine, “Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız anlaşırız” cevabı veren tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Sivasspor’un, Galatasaray’la yolları ayrılacak golcüler Ümit Karan ve Shabani Nonda’yla ilgilendiği de gelen haberler arasında. Bu iki isimden Karan, sezonu ligde tek bir gol atamadan tamamladı. Kongolu santrfor ise sezon başında 3 yıllık kontrat imzalamış ve bu tarihten itibaren büyük bir form düşüklüğü yaşamıştı.
haber yazete.com adresinden alınmıştır
ByTOVBEKAR34 02.06.2009, 10:28 eğer hasan şaş transferinde para alacaksak neden olmasin.. sivasin yedek kulubesinde oturabilmesi için en az birmilyon dolar vermesi lazım
abdulhadi 02.06.2009, 11:11 gelmesin faydası olmaz biz iyi adamları ucuza verelim ist takımlarına artıklarınıda bizmi toplayacaz
kadirakin58 02.06.2009, 11:13 hasan şaş gelmesin. bize göre futbolcu değil. takımın dengesini bozar. hasan şaş gol atınca asker selamı verebilir mi, bizim futbolcularımız gibi yüreğiyle sevinebilir mi. bence hayır. hasan şaş sadece mahalle maçlarında kavga çıkarsa iş yapsın diye oynatılabilecek bir oyuncu. bize yaramaz, lütfen almayalım.
ihsan5858 02.06.2009, 11:43 hasan sas yasli bize yarari olmaz ama bulent hocamiz herseyin iyisini bilir o evet dediyse bir sebebi vardir:);)
canimfeda58 02.06.2009, 11:51 dün söylemisdim ben fakat konu acamiyorum. acabilseydim dün okuyacakdiniz bu haberi.. :D
58_güzelyurt_58 02.06.2009, 11:53 hasan sasla simdi niye görüsmeye baslamislar...
adam ölmüs zaten kac mac oynuyo daha 1sezonda
hasan sas gelsin zaten 100 kilo olmus . Masallah .
Sivas bosuna para harcar . . . .
Sivasın yaşı gecmiş oyuncularla degil genc ve yetenekli oyuncuları cıkarıp dünya futbol piyasasına sunması lazım.. Bi arsenal yada porto böyle başarıyı daha iyi yakalayacagımızı düşünüyorum.
furkancfc 02.06.2009, 12:29 bence faydalı olur 1 2 tane tücrübeli oyuncuyla anlaşmalıyız bunlara gerek var .
canimfeda58 02.06.2009, 12:29 sergio nun gitmesi iyi oldu... hem orda daha fazla oynama sansi bulur
şükrü çitil 02.06.2009, 14:43 hasan şaş yaşlı bize surlı ve koşan top çalan ve gol yollarında yakaladıgı pozisyonu göle çevireçek futbolçu lazım mehmet yildızın eline gecen pozısyonlar başka golçu futbolcunun eline geçseydi sivasspor şimdi açık farkla şampıyondu diye düşünüyorum inşallah seneye daha iyi oluruz bazı futbolcular sivasın şampıyon olmasını istemediler örnedin antep ve bşehir maçları bu futbolcular sivası şampıyon yapmak istemediler selamlarımla........
şükrü çitil 02.06.2009, 14:49 sivasa kaliteli futbolcu lazım amator degil oydagı futbolla alkış almalı yoksa başarılı olamayız diye düşünüyorum................... ....
sivasli215 02.06.2009, 14:50 ümit karan sivasta iş yapar,gerekli de
ama nonda ve hasan şaş pek yararlı olmaz gibi.hasan belki bi bjk lı yusuf gibi olabilir mi?
şükrü çitil 02.06.2009, 14:53 bize sorunlu futbolcu lazım degil bize futbolcu lazım orazı dinlenme kampı degil sevgili yigolar sizlerde en az benim kadar bilirsiniz......
1anadoluyildizi 02.06.2009, 19:25 hasan şaş yaşli felan degil , Yusuf bile 35 yaşinda beşiktaşi şampyon yapabiliyor büyük katki saglayabiliyor, eger hasan sasi iyi kulanirsa (bazi maclarda 2. yari oyuna sokmak yada bazi maclarda ilk onbir ve 60.dakikada cikarmak)
G Ü N E R 02.06.2009, 19:38 hasan şaş üm,it karan nonda bence bu nlar takıma gelirse yapacakları tek şey var; TAKIMIN UYUMUNU BOZMAK...aman ha diyim Allah korusun...:mad:
konartr58 02.06.2009, 20:00 hasan şaşı almak için şaşırmış olmak lazım.aklımız servet çetin e gitmesin.sivas'ta her hasta için rehabilitasyon merkezi değil.
barikat58 02.06.2009, 20:06 hasan şaş çok büyük bir transfer hatası olur.artık ayakları vücudunu cekmiyor adam kilo ala ala tosun gibi oldu :D hiç gerek yok ona
ihsan5858 02.06.2009, 20:07 bize çok yararli olcak yasli ama tecrubeli.Fisik durumu çok yuksk durumda 2002 dunya kupasinda cok guzel bir perfonmas gostermisti!. :D
abdullah58 02.06.2009, 20:56 alacaksan hakan sükürü alsaydin bu yil sampiyonduk simdi
hasan sas insallah saa arda sivasa gelmez
ya adam kilosuna yasina bakmiyor birde sampiyonlar ligi sarti koymus sivasa
yoksa gelmiyecekmis
bizim köyün tosun emmisi gibi olmussun
suc sende degil seni getirecek zihniyette
hasan sas sivasa gelecekse bu yil sivasliligima ara verecegim
kombine ve forma,felan daha almam maclarida seyretmem
yok sivasspor güres külübü kuracaklarsa bilmem
FANATIK YIGIDO 02.06.2009, 21:02 hasansasin faydali olacagini sanmiyorum ama umit karan gelirse ona birseydiyemem hasansas cok riskli bir tiransfer olabilir gelirse eyer insallah hayirli olur
Hasan Şaş Gelirse Faydasından çok zararı Dokunur O gelirse Ve oynarsa Ligde Bırakın şampiyonluğu artık düşmeye oynarız Büyük hata olur alınması.
**özgür58** 02.06.2009, 22:35 hasan saş avrupada tecrübeli oyuncu oynamasa bile onun varlığı yeter bence faydalı olacağına inanıyorum. sivasın adını dünya duyacak ins.
El Greco 02.06.2009, 23:00 Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,
Ben İstanbul'da yaşayan bir Galatasaray taraftarıyım. Son yıllardaki çıkışından dolayı Sivasspor'a büyük saygı duyuyorum ve sempati besliyorum. Forumunuzda yeniyim ve Hasan Şaş konusunu görünce birşeyler yazma isteği duydum.
Hasan Şaş Türk futbolunun son yıllardaki en iyi kanat oyuncularından biridir, daha doğrusu biriydi. Son 2 yıl yaşadığı sakatlıklar ve kendi mevkiinde oynatılmaması ne yazık ki Hasan'ın futbol kariyerini sona getirdi. Hele ki Hamburg maçında açamadığı ortalar ve Hacettepe maçındaki 2. gole neden olan hatası biz Galatasaray taraftarını Hasan'dan soğuttu. Kendisi büyük ihtimalle kulüpten ayrılacak ve başka bir kulüpte kariyerine devam edecek. Bu kulübün Sivasspor olması her 2 taraf için de oldukça kazançlı olabilir.
Olaya Sivasspor tarafından bakacak olursak Hasan Şaş'ın takımınıza çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Unutmayalım ki bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksınız ve bu ligin atmosferini iyi bilen biri olarak söyleyebilirim ki bu ligdeki en önemli başarı kaynağı tecrübedir. Hasan Şaş gibi bu ligi yakından tanıyan birini kadronuzda bulundurursanız bu eksiği kısmen de olsa giderebilirsiniz. Ayrıca Bülent Uygun gibi ölüyü dirilten bir teknik direktörle Hasan Şaş, Turkcell Süper Lig'in en iyi kanat oyuncularından biri olabilir yeniden. Kendisinin şu an fazla kiloları olduğu ve formunun çok düşük olduğu doğrudur, bunları kimse inkar edemez. Ancak sezonun başlamasına daha uzun bir süre var ve Hasan Şaş yaz kampını iyi geçirirse eski kilosunu ve formunu yakalayabilir. Yaş konusunu ise sorun etmeyin, Hasan'ın yaşı daha 32 ve kendisi en az daha 3 sezon oynayabilecek durumda.
Hasan Şaş'ın Sivasspor'a gelmesi kendisi için de önemli bir dönüm noktası olabilir. Öncellikle elinizde bir Şampiyonlar Ligi kartı var. Her futbolcu gibi Hasan Şaş da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyecektir. Ayrıca kendisini yollayan Galatasaray'a ve "Hasan bitti, artık toparlanamaz" diyenlere ispatlamak isteyecektir kendini. Hasan Şaş çok hırsı bir oyuncudur, maç kazandıran oyuncudur, Galatasaray'ın bayrak adamıdır, eğer ki hırslanır ve o hırsını sahaya olumlu yansıtırsa Sivasspor Avrupa standartlarında bir kanat oyuncusu kazanmış olur. Bu hırsın Hasan Şaş'a bu güne kadar çok zararı olduğu doğrudur, bir çok maçta kırmızı kartla oyundan atılmıştır, ama 32 yaşın tecrübesiyle Hasan artık o hareketleri yapmayacak kadar olgun bir oyuncudur.
Sözün özü bu transfer her 2 taraf için de oldukça karlı olabilir. Sivas 4 Eylül Stadı'nın ortasında Şampiyonlar Ligi bayrağı dalganırken Hasan Şaş gibi lider bir oyuncu sizi başarılara taşıyacaktır.
Saygılarımla,
El Greco
cücü baba 02.06.2009, 23:01 Hasan Şaş gelirde başarılı olursa önce takım sonrada kendisi kazanır her takımda ağbilik yapacak lider oyunculara yer vardır unutulmasınki G.Sarayın son şampiyon olduğu sezon Hasan ve Hakan Şükür kenarda durarak takıma moral motive ederek hocasız takımı şampiyon yapmışlardır bunu kimse inkar edemez hocamız Bülent UYGUN da aynı pozisyonda gelmişti takımımıza ve bu gün belkide Şampiyonlar liginin en genç hocalarından birisi oldu...
yigido Atilla 02.06.2009, 23:08 Kusura bakma cimbomlu kardes ama Hasan sas Sivassporda oynama sansi 100% 0 !!! sivassporun yapacagi en büyük yanlis olur !!! Sivasspor gelecek vadeden genclerle basariyi yakalayacak ama Hasan sas la degil ...Siz Hasan sasa Jübile yaptirin ve baska takimlarin basini yakmasin hele hele bizim sivassporun Hic mi hic .... GS hakanla hasan Abilik yaptilar ama orasi Galatasaray takimi idi burasi sivasspor bizde Abilik yapacak cok insan Var En Büyük Abileride Bülent uygun ve Mecnun Odyakmaz onlardan daha iyi abimi olur
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,
Ben İstanbul'da yaşayan bir Galatasaray taraftarıyım. Son yıllardaki çıkışından dolayı Sivasspor'a büyük saygı duyuyorum ve sempati besliyorum. Forumunuzda yeniyim ve Hasan Şaş konusunu görünce birşeyler yazma isteği duydum.
Hasan Şaş Türk futbolunun son yıllardaki en iyi kanat oyuncularından biridir, daha doğrusu biriydi. Son 2 yıl yaşadığı sakatlıklar ve kendi mevkiinde oynatılmaması ne yazık ki Hasan'ın futbol kariyerini sona getirdi. Hele ki Hamburg maçında açamadığı ortalar ve Hacettepe maçındaki 2. gole neden olan hatası biz Galatasaray taraftarını Hasan'dan soğuttu. Kendisi büyük ihtimalle kulüpten ayrılacak ve başka bir kulüpte kariyerine devam edecek. Bu kulübün Sivasspor olması her 2 taraf için de oldukça kazançlı olabilir.
Olaya Sivasspor tarafından bakacak olursak Hasan Şaş'ın takımınıza çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Unutmayalım ki bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksınız ve bu ligin atmosferini iyi bilen biri olarak söyleyebilirim ki bu ligdeki en önemli başarı kaynağı tecrübedir. Hasan Şaş gibi bu ligi yakından tanıyan birini kadronuzda bulundurursanız bu eksiği kısmen de olsa giderebilirsiniz. Ayrıca Bülent Uygun gibi ölüyü dirilten bir teknik direktörle Hasan Şaş, Turkcell Süper Lig'in en iyi kanat oyuncularından biri olabilir yeniden. Kendisinin şu an fazla kiloları olduğu ve formunun çok düşük olduğu doğrudur, bunları kimse inkar edemez. Ancak sezonun başlamasına daha uzun bir süre var ve Hasan Şaş yaz kampını iyi geçirirse eski kilosunu ve formunu yakalayabilir. Yaş konusunu ise sorun etmeyin, Hasan'ın yaşı daha 32 ve kendisi en az daha 3 sezon oynayabilecek durumda.
Hasan Şaş'ın Sivasspor'a gelmesi kendisi için de önemli bir dönüm noktası olabilir. Öncellikle elinizde bir Şampiyonlar Ligi kartı var. Her futbolcu gibi Hasan Şaş da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyecektir. Ayrıca kendisini yollayan Galatasaray'a ve "Hasan bitti, artık toparlanamaz" diyenlere ispatlamak isteyecektir kendini. Hasan Şaş çok hırsı bir oyuncudur, maç kazandıran oyuncudur, Galatasaray'ın bayrak adamıdır, eğer ki hırslanır ve o hırsını sahaya olumlu yansıtırsa Sivasspor Avrupa standartlarında bir kanat oyuncusu kazanmış olur. Bu hırsın Hasan Şaş'a bu güne kadar çok zararı olduğu doğrudur, bir çok maçta kırmızı kartla oyundan atılmıştır, ama 32 yaşın tecrübesiyle Hasan artık o hareketleri yapmayacak kadar olgun bir oyuncudur.
Sözün özü bu transfer her 2 taraf için de oldukça karlı olabilir. Sivas 4 Eylül Stadı'nın ortasında Şampiyonlar Ligi bayrağı dalganırken Hasan Şaş gibi lider bir oyuncu sizi başarılara taşıyacaktır.
Saygılarımla,
El Greco
Iyi yazmissinda Gs li arkada biz zaten ne cekiyorsak cok basliliktan cekiyoruz bizde Liderlik, abilik sorunu yok allaha sükür bizde abilr amcalar var biz onlardan kurtulmak istiyoruz. sen bize kendi döküntünü tavsiye ediyorsun o kadar iyi ise alin hayrini görün.kendinize yakismayan sivasa hic yakimaz.bunlar Bizim Muhammed ali ile bile degismem bunlar söyledigin gibi iyi olsadi ligi altimizda bitirmezdi?
El Greco 02.06.2009, 23:13 Eğer takımınızın başında Bülent Uygun olmasaydı sana %100 katılırdım yigido Atilla, ama öyle bir teknik direktörünüz var ki futbolu bırakmış oyuncuları bile tekrar oynar duruma getirebilir. Servet'in Fenerbahçe'den ayrıldığındaki halini hepimiz biliyoruz. Aynı Servet Bülent Uygun'un elinde Milli Takım'ın değişilmez stoperi haline geldi ve kendisine şu anda Avrupa'dan çok önemli teklifler var. Hasan Şaş da Bülent Uygun'un yönetimi altında yeniden kendini bulabilir ve size çok yararlı olabilir.;)
El Greco 02.06.2009, 23:17 Bahsettiğim olay abilik olayı değil giants, tecrübe. Eğer Şampiyonlar Ligi'ne girerseniz, ki en büyük isteğim bu, takımınızda tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyacaksınız. Deplasmanda oynadığınız bir Şampiyonlar Ligi maçında Sezer, Faruk ya da Musa gibi oyuncularınız ne yapacağını bilemezken Hasan takımı toparlayan ve sakinleştiren oyuncunuz olacaktır. Bildiğim kadarıyla kadronuzda Şampiyonlar Ligi deneyimi olan bir oyuncunuz yok, Hasan bu eksiğinizi kapatabilir.;)
Bülent hoca senin isin gücün yokmu Biz senden takimla ilgilen diyoruz sen yine ayni seyleri yapmaya devam ediyorsun.ya sen Takima ne kadar faydasi olmayacak isler var onlara kafa yoruyorsun .Hasan olayina gelince ya sen bu konuya duygusal yaklasiyorsun,ya siyasi yaklasiyorsun yada menejerlik yanlarin gine kabardi iyilik olsun diye Ortam kizistirip Kulüp bulmasini istiyorsun. Mehmet Yildizin, Musanin düstügü durumu unutmayalim bu adamlari menejer mantigi ile sahaya sürdügün icin önce sivasspor. Ardindan türkiye futbolu bu adamlari kaybetme noktasina geldi. Simdi Bu adamida iyice acikta birakmiyasin faydam olsun diye adama zararin dokunmasin.Tamam tercübe tabiki gerekli ama tercüleli olacaksada genc dinamik,savasan ve kosanlardan olmali.40 yasina gelmis kendisine hayri olmayan adamlarin bize ne hayri olur.yillarca emek verdigi kulubün ya canini yakmis kulüp basindan savmis yada vefasizlik yapmis kapi disari atmis. simdi biz hayir kurumumuyuz yoksa huzur evimiyiz. birileri emege vefa arayacaksa bu bizim meselemiz degil gs liler arasinlar.
coloniaeco 03.06.2009, 00:10 bize genc oyuncu lazim degil tecrübe lazim ,hasan sas ,ümit kara ,nonda birde onlarin göbegine alex de suza muhtesem olur ya kim tutar bizi ozuman ;-)
hasan şaş eskı hasan şaş degıl kı..bır tek yaşının artması degıl mesele,uzun zamandır maca cıkmıyor.gs de aldıgı surelerdekı oyunuda cok kotuydu,resmen kendıne olan guvenını kaybetmıs.boyle bı tabloda ben sahsen gelmesını ıstemıyorum..tecrübe tabıkı onemlı ama gunumuz futbolunda dinamik,koşan futbolculara ıhtıyacımız var daha cok dıye dusunuyorum. şampiyonlar lıgıne kalırsanız anlaşırız lafınada gıcık olmadım degıl:)
sergio kaca satildi bilgisi olan varmi???
buraks58 03.06.2009, 08:42 Eğer takımınızın başında Bülent Uygun olmasaydı sana %100 katılırdım yigido Atilla, ama öyle bir teknik direktörünüz var ki futbolu bırakmış oyuncuları bile tekrar oynar duruma getirebilir. Servet'in Fenerbahçe'den ayrıldığındaki halini hepimiz biliyoruz. Aynı Servet Bülent Uygun'un elinde Milli Takım'ın değişilmez stoperi haline geldi ve kendisine şu anda Avrupa'dan çok önemli teklifler var. Hasan Şaş da Bülent Uygun'un yönetimi altında yeniden kendini bulabilir ve size çok yararlı olabilir.;)
el greco tebrikler.bizim taraftarlarımızın çoğundan hocamızı ve takımı daha iyi tanıdığın belli.bir önceki sayfada yazdığn yorumların tamamına katılıyorum.daha öncede belirtmiştim.isterse hasan sön dönemde bildiğimiz berbat hasan olsun hiç bişey kaybetmeyiz ama birde gerçek kimliğine bürünen bir hasan şaş olursa işte o zaman büyük bir yıldızı türk futbolu ve sivasspor kazanmış olur.
tekrar tebrikler kardeşim güzel anlatımın ve yorumların için...
hasan şaş galatasaraylı taraftarlarla bir sorunu var.Ama Hasan ŞAŞ Sivasspora Gelirse Belki Başkan,teknik direkdör ve taraftarlarla iyi geçinir sırf galatasaraya İnat!
ByTOVBEKAR34 03.06.2009, 09:39 tabiki tecrübeli futbolcuya ihtiyaç var lakin bu hasan şaş olmamali adam hem beyin olarak iflas etmiş hem fizik olarak.. hasani alacağimiza sergen yalcini futbola döndürelim onu alalım.) latife bir yana konyasporda oynayan eski gs cihan takıma faydali olabilir.. takımda youla ve ibrahim akın gibi futbolcuyada görmek isterdim.. saygılar
hasan şaşın sıvaslı dıye duymustum ailesi zamanında pamuk toplamaya gıtmıs adanaya orda kalmışlar
|