Orijinalini görmek için tıklayınız : Köklü Değişiklikler Yapılacak

SivasSpor.Com
01.06.2009, 14:09
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygun-b.jpg

Yiğidolar 7-8 futbolcuyla yollarını ayıracak. Yeni sezona 3 yabancı, 5 de yerli oyuncu transfer edilerek "Merhaba" denecek.

Uygun, lige ayrı bir renk kattılarını da belirterek, "Oynadığımız futbol ile bir çok insanın beğenisini kazandık. Şampiyon olmak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.

Sivasspor’da yeni sezonda köklü değişiklikler olacağını da vurgulayan Uygun, "Yeni sezonda büyük hedeflerimiz var. Artık her geçen sezon çıtamızı biraz daha yükseltmek istiyoruz. Bunun için yönetim ve yardımcılarım ile yapacağımız bir toplantı sonrası 7-8 futbolcu arkadaşımız ile yollarımızı ayıracağız. Bu arkadaşlarımıza bize verdikleri emek için teşekkür edip kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceğiz. Biz de 3 yabancı ve 5 yerli oyuncu transferi yapıp yeni sezona öyle başlayacağız. Artık birlik zamanı. Tüm Sivaslıların yapacakları yardım ve desteklerle çok daha güzel yerlere geleceğiz" dedi.

hiko58
01.06.2009, 14:21
Hadi hayırlısı inşallah iyi transfer yaparsınız ve yanlış yapmazsınız. Baliliyi oynatmadığına göre birisi Balili sanırım gideceklerden. Bence çok iyi bir futbolcuydu. Ama Muhammet Ali`yi satmazsınız gider Oliviera Sergio Pacheco`yu Balili`yi satarsınız. Nolur duygusal davranmayın. Sivas için ve Sivas`ìn başarısı için olsun herşey. İkinci olduk diye seviniyoruz. Son maçta Galatasaray ezdi geçti bizi Fener olmasa UEFA`daydık. Şansımız yaver gitmese daha aşağılarda olabilirdik. Her zaman bu şans olmaz. Artık göze hoş görünen güzel futbol istiyoruz. Ezilen değil ezen bir Sivas oynadığı futbol`la adından söz ettiren Sivas istiyoruz.Lütfen.

ssozan
01.06.2009, 14:26
bakalım kimleri alacağız merak ettim inşallah iyi bir futbolcu alırız

bgürsoy
01.06.2009, 14:30
balili,faruk bayar,muhammet ali,diallo,sergio pasheco bence gitmesi muhtemel oyuncular..

carizma0658
01.06.2009, 14:33
gidecek futbolculara çokk teşkkrler ve başarılar yanlız tabiki sivas artık çıtasını yükseklmek zorunda türkıyede devler ligine giden 5. takım olduk ve her sene daha ileri gitmek zorundayız artık türkıyede birşeylerin degiştini bizler yigidolar gördü şimdi görmek istemeyenlerin görme zamanıyapacamız tek şey saglam adımlar dogru trnsferler ve ciddi karlar ve 12. adamın şampıyona yakışır destekleme yapılandırılması VE MARKA ÇALIŞMALARI SİVAS BÜYÜKLÜGÜNÜ TESCİLLEMİŞTİR SİVAS İÇİN EMEK HARCAYAN HERKESE SONSUZ TEŞKKRLER ANKARADAN CARIZMA CETİN:rolleyes::rolleyes::roll eyes:

sivaslihakan
01.06.2009, 14:41
transferde elimizi cabuk tutup imza attirisak isimlerde taninmis kaliteli isimler olursa forma satislarindanda fazla kar edebiliriz

muhsin koçak
01.06.2009, 14:46
Şampiyon olamadık diye çok üzüldük ama dünü unutup yarın neler yapabiliriz onu düşünmeliyiz.Yapılacak transferlerin büyük çoğunluğu orta sahaya olacak diye düşünüyorum,zira orta sahamız çok yetersizdi bu sezon.

furky.b
01.06.2009, 14:49
7-8 futbolcu gonderilecek, 8 futbolcu gelecek. Suanki Mevcut kadroda 24 futbolcumuz var..

Yani yeni sezonda.. 3 kulvarda yarisacagimiz yerde ; 24 kisilik dar bir kadro cok az degilmi sayin bulent hocam ? bunun ornegini bu sene ve gecen senede yasadik, degistirecek dogru duzgun alternatifli futbolcularimiz yok.. hep ayni degisiklikler..

samsa58
01.06.2009, 15:12
mehmet muhammed ali kesinlikle gitmeli balili ve kamanan takımda tutularak bu oyuncuların yanına hava toplarına hakım bır pivot santfor alınmalı ayrıcada ortasahada büyük revizyon lazım avrupada şişirme toplarla hiç birşey yapamayız ibrahim ve sezerin yanına top tekniği yüksek ve mücadeleci 3 ortasaha oyuncusu alıp bilica imza atmadan transferden vazgeçilmeli birde sol bekimize istikrarlı sağlam bi sol bek lazım ve kesinlikle türkiyeden olmaması lazım cünkü türkiyede adam gibi bir sol bek yok ayrıca abdurrahmanın ya daha iyisi bulunmalı yada o kesin takımda kalmalı bence türkiyedeki g.gonülden sonraki en iyi kanat bindirmesi yapan sağ bek

sivaslimete
01.06.2009, 15:14
Gidenlerden biride bugün okuduguma göre İbrahim Dagasan olacak Fenerbahce ile görüsmeler olumlu gecmis

Shan58
01.06.2009, 15:18
Gidenlerden biride bugün okuduguma göre İbrahim Dagasan olacak Fenerbahce ile görüsmeler olumlu gecmis

Muhammed Ali'yle sözleşme yenile en iyi oyuncular Bilica ve İbrahim Dağaşanı gönder.
Hadi bilica gitmek istiyor onu anladıkta İbrahim gibi genç ve mücadeleci bir oyuncuyu niye göndermek istiyorsunuz onu anlamadım.

SS'li
01.06.2009, 15:18
Musa aydın'ı derhal gönderin. Bu adamı sivas'ta artık görmek istemiyorum.

existence
01.06.2009, 15:26
Yönetim ve teknik personeli kutluyorum. Atacağınız adımları destekliyorum. Bize ilk başta yanlış gelebilir ama bu konuda uzman sizlersiniz ve bize gösterdiniz bu başarıyı. Sonuna kadar destekliyorum her kararınızı, saygılarımı sunuyorum. Göğsümüde sivassporluyum diye kabartıyorum artık.

ozer10
01.06.2009, 15:40
yararı az olan oyuncular satılmalı pacheco satılmış, m.ali de gitsin bize öncelikle bilica gibi adam lazım ilk yapılması gereken transfer bence bu bilica gibi 1,2 tane oyuncu alırsak savunmamız geçilmez olur şamp. liginde daha rahat olmamız için gerekli bi tane adam biliyorum adı pineda nerde oynadığını hatırlamıyorum ama bilicadan daha iyi top kesiyor,savunma yapıyor,ileride çok hızlı top çıkarıyor şutları güzel kafa toplarında çok iyi mücadeleci çok koşan tam sivassporluk bi oyuncu g.pineda araştırılıp bakılmaya değer birisi bilicadan daha çok iş yapacağına da inandığım birisi
hasan şaş la görüşmeler varmış inş. olur hasan sivasta oynar gelirse şampionluk yaşayan birisi diğer futbolcuları daha iyi motive edeceğine ve büyük katkı sağlayacaına inanıorm sanırm ümit ve nonda ylada ilgileniliormuş bunun ikisinden birisini almamız çok ii olur
bizden gidecekler: diallo,m.ali,akın, volkan,petkoviç....
kalemizi deiştirmekte gereekior die düşünüorm bizdekiler çok düşük seviyedeler heran hata yapacak isimler 3 üde öle kalemizde en az 2 deişiklik yapılmalı savunma daha kaliteli oyuncularla tamamlanmalı artık ii futbolcularımızı da kaptırmamalı gerekirse para yardımını çoğaltalım ama adam satmaa fazla yönelmemelşiiz bilica hataydı satmamız umarım daha ii futbolcularımızı satmaız para yardımını daha da çoğaltırız öncelikle işe yarayan futbolclarımızı korumamız gerekio çünkü

oNuR
01.06.2009, 15:44
Şu Muhammedi de gönderin artık!

skep06
01.06.2009, 15:51
Bu yıl paramızda olduğuna göre muhakkak iyi transferler yapılacaktır.Bence artık geriye çekilip kontratak bekleyen bir oyun anlayışı değil ayağa iyi pas yapıp orta sahaya hakim olan çok adamla hücum yapıp çok adamla savunma yapabilen bir oyun yapımız olmalı kısacası büyük takım gibi oynamalıyız.Çünki artık anadolu takımları bizi ezberledi. Herkes savunma yapıyor bekliyor kazandığı topları orta sahada iyi pas yaparak defans dengemizi bozuyorlar

GuVeN
01.06.2009, 16:28
lıgın ıkıncı yarısı boyunca musa benım omrumden omur göturdu.tamam katkıları ıllakı buyuk bızım ıcın buralara gelmemızde buyuk emeklerı var ama bana gore bu dakıkadan sonrada toparlayacak gıbı gorunmuyor.son galatasaray macında yaptıgı ıkı hareket bıze 2 gole maloldu en basıtı.kalecıyle karsı karsıyayken topa vuracak cesaretı bıle yoktu ve mehmete ınanılmaz kotu bır pas vererek golden ettı bızı. bı pozısyon kendını yere bıraktı adamlar topu aldı goturdu golu attı..sahada ıkıncı yarı boyunca trabzonspor macı dısında hırslı oldugu tek bır mac bıle hatırlayamıyorum. benım kısısel fıkrım musa gıtsın artık olmuyor onunla.mehmet gıtsın dıyen arkadaslara katılmıyorum ama musanın gıtmesını ısteyenlere katılıyorum..

FANATIK YIGIDO
01.06.2009, 16:29
yonetim koklu deyisiklikle cok iyi eder takimi herkez ezberledi oyuzden gelecek sezona deyisik birkadro dahaiyi olurdiye dusunuyorum insallah gelecek oyuncular gidecek oyunculari aratmaz haydi hayirlisi

Metal Gear
01.06.2009, 16:51
Bu sene eğer Mohamed Ali gitmezse takımda adalet olgusu kaybolur diye düşünüyorum..

carizma0658
01.06.2009, 16:56
ve o köklü degişkligi bizler le birlıkte tüm türkıye görecektır tek temennım bu

sevda58
01.06.2009, 17:37
hocam iyi hos ta
ama simdi bilicayi transfer ettik, dagasan' da olumlu gorusmeler yapmis
fenerbahceyle, bilica ve dagasan iyi futbolcular, iste bu yuzden anadoludan sampiyon cikmiyor ya hocam, neyse hayirlisi diyelim, insallah yeni gelecek olanlar uyum saglar

abdullah58
01.06.2009, 17:39
bence bülent hoca takimin hepsini gönderir muhammed ali ve mehmeti yine yollamaz

abdullah58
01.06.2009, 17:43
yararı az olan oyuncular satılmalı pacheco satılmış, m.ali de gitsin bize öncelikle bilica gibi adam lazım ilk yapılması gereken transfer bence bu bilica gibi 1,2 tane oyuncu alırsak savunmamız geçilmez olur şamp. liginde daha rahatolmamız için gerekli bi tane adam biliorm adı pineda nerde oynadıını hatırlamıorm ama bilicadan daha ii top kesior,savunma yapıor,ileri e çok hızlı top çıkarıor şutları güzel kafa toplarında çok ii mücadeleci çok koşan tam sivassporluk bi oyuncu g.pineda araştırılıp bakılmaya değer birisi bilicadan daha çlok iş yapacaına da inandıım birisi
hasan şaş la görüşmeler varmış inş. olur hasan sivasta oynar gelirse şampionluk yaşayan birisi diğer futbolcuları daha ii motive edeceğine ve büyük katkı sağlayacaına inanıorm sanırm ümit ve nonda ylada ilgileniliormuş bunun ikisinden birisini almamız çok ii olur
kalemizi deiştirmekte gereekior die düşünüorm bizdekiler çok düşük seviyedeler heran hata yapacak isimler 3 üde öle kalemizde en az 2 deişiklik yapılmalı savunma daha kaliteli oyuncularla tamamlanmalı artık ii futbolcularımızı da kaptırmamalı gerekirse para yardımını çoğaltalım ama adam satmaa fazla yönelmemelşiiz bilica hataydı satmamız umarım daha ii futbolcularımızı satmaız para yardımını daha da çoğaltırız öncelikle işe yarayan futbolclarımızı korumamız gerekio çünkü

kardes sen türkceyi yenimi ögrendin
veya yazdiklarini okumuyonmu hep yanlis yaziyorsun ii futbolcu olmaz
kaliteli futbolcu olur
kaleciyi gönderelimde yerine kimi alalim bildigin bedeva gelecek kaleci varmi bülent hocaya önerelim

Besyo_cu
01.06.2009, 17:52
Başarılı bir takımın kımyasi ile fazla oynamak büyük hata olur. Giden oyuncuların yerine daha iyileri alınması gerek.

Mutlaka stoper mevkisine cok iyi 2 adam lazım. Blica'da gitti sedat ile olacak iş değil. A.Dereli zaten bu takımın oyuncusu değil. Şampiyonlugu kaybettiğimiz 2 maçta ( Antep ve Belediye) sahanın en kötü oyuncusuydu gollerde hep o kanattan geldi. A.Dereli az iyi oynasa şimdi biz şampiyonduk...

hakikiyigido58
01.06.2009, 18:09
slm ben hollandadan tum sivaslilara selamlar sunuyorum bulent hocayi cok seviyor vede kutluyorum basarisindan dolayi beni bulent hocayla gorusdurecek yigido varmi hocayla konusmak istiyorum slm

kempes
01.06.2009, 18:11
arkadaşlar, abdurrahman dereliden haberi olan var mı, sakat mı, kadro dışı mı, bilen varsa mesaj atsın, teşekkür...

tuzlugollu
01.06.2009, 18:13
VALLA HOCA SANA KIZARIZ ELESTIRIRZ SENINDE ZATEN SIVASTAN GITMEYE GONLUN YOK MADEM KALDIGIN SURE ICERISINDE UMARIM ESKI HATALARINDAN DERS CIKARIR BIZ SIVASLILARA DAHA BUYUK BASARILAR YASAMA ZEVKINI TATTIRIRSIN ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN NE DIYELIM

58svsvs58
01.06.2009, 18:26
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH İYİ TARANSFER YAPARSINIZ VE YANLIŞ YAPMAZSINIZ. BALİLİYİ OYNATMADIĞPINA GÖRE BİRİSİ BALİLİ SANIRIM GİDECEKLERDEN. BENCE ÇOK İYİ BİR FUTBOLCUYDU. AMA MUHAMMET ALİYİ SATMAZSINIZ GİDER OLİVİERA SERGİO PAŞEKO YU BALİLİYİ SATARSINIZ. NOLUR DUYGUSAL DAVRANMAYIN. SİVAS İÇİN VE SİVASIN BAŞARISI İÇİN OLSUN HERŞEY. İKİNCİ OLDUK DİYE SEVİNİYORUZ. SON MAÇTA GALATASARAY EZDİ GEÇTİ BİZİ FENER OLMASA UEFADAYDIK. ŞANSIMIZ YAVER GİTMESE DAHA AŞAĞILARDA OLABLİRDİK. HER ZAMAN BU ŞANS OLMAZ. ARTIK GÖZE HOŞ GÖRÜNEN GÜZEL FUTBOL İSTİYORUZ. EZİLEN DEĞİL EZEN BİR SİVAS OYNADIĞI FUTBOLLA ADINDAN SÖZ ETTİREN SİVAS İSTİYORUZ.LÜTFEN.

niye öyle düşünüyorsun be hemşerim. başarısızmı oldukki. bizden bahsedilmedimiki. başbakan gelip sivasa yeni stad sözü vermedimiki. önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi elemesi oynamayacakmıyızki. her pazar trt de 4 büyüklerle maçın yayınlanmadımıki. lig tv 4 büyükle beraber senin maçınıda vermedimiki. başarı demek ne demektirki. şampiyon olmakla başarı gelmezki. başarı devamlılık fedakarlık birliktelik sivasımızın kalkınması yoksa bunlar olmadığı sürece şampiyon olsak ne çıkarki.. 2 gün geçti beşiktaşın şampiyonluğu unutuldu bak. önemli olan sivas ın geleceği ve adını silinmezler arasına koyabilmektir. fener olmasa ikinci olamazdık ama anteple belediye olmasa şampiyonduk. sen istiyonki okuyan herkes doktor olsun. herkes doktor olsa ekmek yapacak fırın olmaz

samsa58
01.06.2009, 18:28
Başarılı bir takımın kımyasi ile fazla oynamak büyük hata olur. Giden oyuncuların yerine daha iyileri alınması gerek.

Mutlaka stoper mevkisine cok iyi 2 adam lazım. Blica'da gitti sedat ile olacak iş değil. A.Dereli zaten bu takımın oyuncusu değil. Şampiyonlugu kaybettiğimiz 2 maçta ( Antep ve Belediye) sahanın en kötü oyuncusuydu gollerde hep o kanattan geldi. A.Dereli az iyi oynasa şimdi biz şampiyonduk...

iki macına bakarak adam degerlendırmek yanlıs olur dıye dusunuyorum cok ıyı maclarda cıkardı abdurrahman ama 2 ay falan buyuk bı form dusukluğü yaşadığı kesin

58svsvs58
01.06.2009, 18:29
bence bülent hoca takimin hepsini gönderir muhammed ali ve mehmeti yine yollamaz

hemşerim biz lig ikincisi olduk. başarı varmı yokmu bunda . bence başarılıyız. gurur duyun be. ne bu eleştiri ya. niye bindiğiniz dalı kesmeye çalışıyorsunuzki.

yigidozan
01.06.2009, 18:30
yeni transferleri heyecanla bekliyorum.. bi tane şöyle çok ünlü bi futbolcu alsak yau:D

58svsvs58
01.06.2009, 18:32
arkadaşlar bence bu takım başarılıdır. ben beklerdimki. sivasta son maçtan sonra herkes arabalarına atlasın. meydanı doldursun. sevinsin. illede şampiyonluk başarı değildirki. ikinci olabilmek o kadar kolaymıdır. bak konya gibi bir şehir ligden düştü. burda yazı yazanların çoğuda bir kere sivas maçına gitmemiştir. lafa gelince çenelerine maaşallah.

58svsvs58
01.06.2009, 18:34
yılların beşiktaşı sivasın maç kaybetmesini bekledi aylarcaki şampiyon olabilsin. yoksa şampiyon sivas olacaktı. bütün takımlar aylarca peşimizde süründü. başkaları ligden düşmemek için oynadı. bu bence başarıdır.

samsa58
01.06.2009, 18:35
yararı az olan oyuncular satılmalı pacheco satılmış, m.ali de gitsin bize öncelikle bilica gibi adam lazım ilk yapılması gereken transfer bence bu bilica gibi 1,2 tane oyuncu alırsak savunmamız geçilmez olur şamp. liginde daha rahatolmamız için gerekli bi tane adam biliorm adı pineda nerde oynadıını hatırlamıorm ama bilicadan daha ii top kesior,savunma yapıor,ileri e çok hızlı top çıkarıor şutları güzel kafa toplarında çok ii mücadeleci çok koşan tam sivassporluk bi oyuncu g.pineda araştırılıp bakılmaya değer birisi bilicadan daha çlok iş yapacaına da inandıım birisi
hasan şaş la görüşmeler varmış inş. olur hasan sivasta oynar gelirse şampionluk yaşayan birisi diğer futbolcuları daha ii motive edeceğine ve büyük katkı sağlayacaına inanıorm sanırm ümit ve nonda ylada ilgileniliormuş bunun ikisinden birisini almamız çok ii olur

kardes dedıgın oyuncu stoper değil ki defansif ortasaha iyi olduğunu düşünüyorsan bülent hocaya iletmeye calışalım araştırsın izlesin beğenirse alalım zaten ibrahim dağaşan gidici gibi ortasahada da top karşılayacak adama ihtıyaç var

GuVeN
01.06.2009, 18:41
bence bu degısıklıkler fazla köklü olmasında takımın ıskeletıde bozulmasın:)

adres58
01.06.2009, 18:56
Ya bir arkadaş Kalecilerimizin de satılması istiyor. Sanki burada mezat var o kadar kızdımki. Şu anda Türkiyenin en iyi 2 kalecisi bizde iddaa ediyorum bizde yahu... Petkoviçin istatistiklerine bakmak yetiyor. Zaten Kral (Akın) Bir o kadar güven veren hiçbir zaman Petkoviçi yer aldığı maçlarda aratmayan bir kalecimiz. Yorumlarımızı takımı takip ettiysek yazalım. Boş boş buraları meşgul etmeyelim. Unutmayalımki bu sayfaları bir çok yönetici ve Sporcu kardeşlerimiz okuyor. Krala selam yola devam (kral ben atilla gardaş)

Del Piero
01.06.2009, 19:06
Muhammed Ali'ye emeklerinden dolayı teşekkürler ama bu sezon o gönderilmeli Lütfen Bülent hocam gönderelim artık onuda..

canimfeda58
01.06.2009, 19:09
zaten yapmak zorundayiz sivasimizada bu yakisirdi helal olsun :)

esentepeli58
01.06.2009, 19:14
sana güvenimz sonsuz hocam sen bizi en iyi yerlere taşıyacandan eminız saygılar:)

Mursallı yiğido
01.06.2009, 19:36
Gelenin gideni aratmayacağı güzel bir kadro kurmak gerek.

1anadoluyildizi
01.06.2009, 19:51
burdaki mesajlara bakiyorum inanamiyorum

bu takima 100'de 100 orta sahada teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu gerek , bunu görmeyenleri anlayamiyorum,oyunu yönlendiren ve kuran bir orta saha oyuncusu lazim,
zaten savaşci oyuncularimiz ve fizigi yüksek oyuncularimiz var, 1-2 teknik kapasiteli oyuncular gerek

Buraq58
01.06.2009, 20:10
sergio pasheiko çok üzülüoRum`

ßu sez0n hiç oynamad1 bnDe 0Lsam qiderdimm.... :rolleyes:

eyuphulagu
01.06.2009, 21:23
Bir takımla fazla oynamak o takımın kimyasını bozar.Umarım gelen gideni aratmaz.Şampiyonlar ligi eleme maçlarında takımda tabiki tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var.Ama yine de takım için oynayacak, 90 dak. mücadele edecek çok fazla cesur askere ihtiyacımız var.Arkadaşlar bjk nın şamp.liginde oynadığı 8-0 yenildiği maçı sakın unutmayalım.Kaldı ki biz bjk dan daha fazla tecrübesiz bir takımız.Bu takıma en az 4-5 tane şamp.liginde direkt oynayabilecek adam lazım.Gerçekten Ş.liginde eleme oynamak ta çok gurur verici.Artık Bülent HOCA da alacağı oyuncularıda umarım buna göre seçer.Sivasspor 3 kulvarda mücadele edeceği için çok geniş ve kaliteli bir kadroya ihtiyacımız var.

merkez_emre
01.06.2009, 21:35
sivassporun en buyuk ozellıgı kemık kadrosunu bozmaması bence kemık bozulmasında farketmez...

fakat paralar ıcınde yuzerken para ıcın bılıcanın satılması cok ama cok yanlıs

altuntas58
01.06.2009, 21:40
Hayırlısı olsun ben hocamızada yönetimede güveniyorum en iyi transferi yapacaklarından hiç şüphem yoktur

subasi29
01.06.2009, 21:47
:mad: koklu degısıklık en ıyı oynuyan oyuncuyu satmaktır felsefeye bak bılıca ağladı resmen gıtmıyorum dedi zorla verdıler haydaaa sampıyonlar lıgi intertoto degıl

dede58
01.06.2009, 21:57
José Julián de la Cuesta Herrera, Defansın solunda ve ortasında oynayacak en kaliteli futbolcu bu arkadaştır. Yönetim bu futbolcuyu bulup getirsin

vedat58
01.06.2009, 23:45
SIVASSPOR u muzun en büyük yanlislarindan birtanesi blica yi satmasi , paraya ihtiyacimiz yokken nasil olurda böylesi kaliteli bir defans oyuncusunu satarsin , senin defansa alacan adam blica dan cok mu daha iyi olacak , sivas ön elemelerde blica nin yoklugunu cok arayacak ve keske satmasaydik diyecekler , buna adim gibi eminim , gelelim satilacak ve alinacak futbolculara , ortasaha icin iyi oyun kuran hem defansa hem ileri atak yapabilen pres yapan , güclü fizikli oyunu iyi okuyan , nokta paslar atan bir ortasaha ve blica kapasitesinde bir defans oyuncusu lazim , bence mehmet yildiz da satilmaliydi ama satilmadi , balilinin yerine cok daha genc uzun boylu fizikli ve iyi adam gecen teknik kapasitesi yüksek bir forvet alinmali , abdurrahman dereli satilmali yerine cok daha iyisi alinmali , musa da satilmali , muhammet ali zaten yolcu , sayacagim cok daha var yedeklerdende baya satilmali , insallah hayirli transferler yapilmali , sivasimiz ve sivassporumuz icin her seyin hayirlisi olsun, bu islerde sogukkanli olunmali , gerekirse kimsenin gözünün yasina bakilmamali , sivasimiz ve sivassporumuzun gelecegi icin duygusal olunmamali , haydi sivasim söz sende , yap su süper transferleri tarih yazmaya devam et

aslanefe58
02.06.2009, 00:08
bence futbolcudan öte sistem önemli. bu yıl sistem mecburen değişecek çünkü artık ezberlendi. ancak umarım bülent hoca sistem değişince bocalamaz. çünkü şimdiye kadar değişik taktikler uygulayamadı. bi de ne olursa olsun büyük takımların hatalarına düşüp isim peşinde koşmayalım. bilica dağaşan tam bi transfer harikasıdır. unutmayalım bu oyuncuları hiç bilmiyoduk. bülent hoca bu konularda kendini değiştirmesin çünkü bu konuda en iyisi o. futbol felsefesi ve bireysel kültürünü artırırsa o zaman harbiden çok iyi bi olacak..

holigan
02.06.2009, 00:20
VALLA HOCA SANA KIZARIZ ELESTIRIRZ SENINDE ZATEN SIVASTAN GITMEYE GONLUN YOK MADEM KALDIGIN SURE ICERISINDE UMARIM ESKI HATALARINDAN DERS CIKARIR BIZ SIVASLILARA DAHA BUYUK BASARILAR YASAMA ZEVKINI TATTIRIRSIN ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN NE DIYELIM

kardesim yazmiyorum diyorum böyle abuk sabuk yorumlara cevap ama adami seyinden yariyorsunuz.sen gel calistir tipinde müsait tam teknik drektör tipi var sende.gecen yillarda oldugumuz gibi seri sampiyonluklar yasatirsin sivasa belki. olmazmi.bülent hoca geldiginden beri sampiyonluk yasayamadi bu sivas vuralim kafasina sen sampiyon yap bizi .

holigan
02.06.2009, 00:26
niye öyle düşünüyorsun be hemşerim. başarısızmı oldukki. bizden bahsedilmedimiki. başbakan gelip sivasa yeni stad sözü vermedimiki. önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi elemesi oynamayacakmıyızki. her pazar trt de 4 büyüklerle maçın yayınlanmadımıki. lig tv 4 büyükle beraber senin maçınıda vermedimiki. başarı demek ne demektirki. şampiyon olmakla başarı gelmezki. başarı devamlılık fedakarlık birliktelik sivasımızın kalkınması yoksa bunlar olmadığı sürece şampiyon olsak ne çıkarki.. 2 gün geçti beşiktaşın şampiyonluğu unutuldu bak. önemli olan sivas ın geleceği ve adını silinmezler arasına koyabilmektir. fener olmasa ikinci olamazdık ama anteple belediye olmasa şampiyonduk. sen istiyonki okuyan herkes doktor olsun. herkes doktor olsa ekmek yapacak fırın olmaz

benim güzel kardesim sen gibi düsünenlerde olmasa inan buradan bir tane yorum okumam ne kadarda güzel yazmissin ama bu yorum kisiye özel degilde ayni düsüncede olan tüm sivri zekalilara gitsin cok güzel yazmissin bravo sana isin rast gitsin.

samsa58
02.06.2009, 00:49
YA BENİM ANLAMADIĞIM FİKRET ÜNSAL AÇIKLAMA YAPTI BİLİCA TRANSFERİ ASKIYA ALINDI DİYE HALA BİLİCA GİTTİ DİYENLER VAR MADEM TAKIMI TAKİP ETMİYORSUNUZ NE DİYE YORUM YAPIYORSUNUZ BURDA

furky.b
02.06.2009, 01:20

kardes, senin dedigin futbolcuyu aradim.. gonzalo pineda herhalde adi ? dedigine gore..

Mexicali 26 yasinda, defansif orta saha oyuncusu..mexica liginden ; deportivo guadalajara takiminda oyniyormus..

furky.b
02.06.2009, 01:24
yeni transferleri heyecanla bekliyorum.. bi tane şöyle çok ünlü bi futbolcu alsak yau:D

seni alsalar :D ronaldinhoya benziyorsun zaten :P

sewaz58
02.06.2009, 04:13
İnşallah gelenler gücümüze güç katar ve yeni oyuncularla birlikte yeni bir futbol anlayışı gelir takıma.. Ayrıca boş transfer yapılacaksa hiç yapılmasın... Gideceklere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz,sağolsunlar...

ERMAN
02.06.2009, 09:04
bu gsli lınderont cok ıy bı ama gsde tuttaramadı sivas spora faydalı olabılır.

caynina
02.06.2009, 09:18
sivas 7-8 oyuncu ile yollarını ayırısa kötü ama iyi oyuncular alacaksa o iyi

yigidoilyas
02.06.2009, 10:55
büyük takım olmak istiyorsak elimizde iyi futbolcuları tutmamız lazım fakat nerede o günler. fenerbahcenin alt yapısımıyız biz gelen oraya gidiyor gibi. transfer:confused:lerde bir iki teçrübeli oyuncu almamız lazım. gönderilicek oyuncularıda en iyisini bülent hoca bilir.

Velican
02.06.2009, 12:31
Sivasspor Hollanadaya geldiginde, Bülent hocanin bana bir sans vermesini isteyecem...

konartr58
02.06.2009, 12:43
köklü değişiklikler elbette olmalıdır.Sivasspor teknik çalıştırıcısı olarak telelig proğramında pazar günü Sayın Uygun da konuktu.şibesiz bir lig olduğunu söyledi.Şimdi hangisine inanalım.bikrkaç ay öncesinde bu takımın başkanı Mecnun Otyakmaz değil mi idi bizi şampiyon yapmazlar.Kim doğru söylüyor.
Bu tür birbiri ile çelişen sözler de doğru değil sayın uygun.Siz insanları unutkan,ya da birşeyden anlamaz mı sanmaktasınız.
önce bu değişikliği yapı lütfen.birbiri ile çelişen şeyler söylemeyiniz.

samsa58
02.06.2009, 12:51
betis ligden düştü borçlarıda cok zaten takımın yarısını satacaklar betisde ortasahanın göbeğinde oynayan Achille Emana sivassporumuza yarar sağlar diye düşünüyorum hem ayağa iyi pas yapabiliyor hem mucadelecı hemde hırslı bize yarar bence

giants
02.06.2009, 12:56
Haklisiniz Bülent Hoca Hicbir sey eskisi gibi olmayacak.olmamalida.

Sampiyonlar ligine katilmis SivasSpor Herseyi degistirecek degistirmelide
Cünki bu durum vizyon degisikligine yol acacak Basta Baskanimiz ve Yönetimimiz olmak üzere daha organize daha disiplinli, Herkesin görev yetki ve sorumluluk alanlarinin belli oldugu kimse kimsenin yetki ve sorumluluk alanina girmedigi, disiplinin isledigi takimina ve taraftarina örnek bir durum sergilemeli.
Öngürüsü olmali. Takimin hakkinin hukukunun yenmesini engel olmak icin Basin yayinda daha etkili yer bulmak icin Gerek ulusal basinda gerek yerel basinda iyi iliskiler gelistirilmeli. haftalik basin toplantilari Basin sözcüsü Aylik toplantilarla basin yayin kuruluslari ile aylik yemekli Baskan tarafindan yapilmali. Faydasi olur saniyorum.Ayrica türübünün canladirilmasinda Taraftara yakin olunmali.
onlarin etside olmayalim demek tümden bu gücün inkari olmamali.unutulmamaliki
12. oyuncu taraftardir.hem maclardaki destegi ile hemde saha disindaki varligi ile etkili bir güctür bu güc görmemezlikten gelinmemeli.

Ayrica Teknik heyetimizde eskisi gibi olmamali tüm yogunlugunu Takimin vizyonunu ve gücünü artirmaya vermeli.cünki Takimin basarisi taraftari onure ettigi gibi Mustafa Denizli Örneginde oldugu gibi Hocanin da degerini yükseltir.Artik Hocamiz Gönüllerin Hacasi Olmamali. kendinin ve takiminin basarisina tüm yogunlugunu vermeli.isinin disinda verdigi ugraslari bir kenara birakmali.inaniyorumki hocamiz enerjisinin ve becerisinin yarisini bile bu yil
takima katamadi buna ragmen Gönüllerin Hocasi oldu. eger tam bir kendini verseydi Sampiyonluk haftalar önce Kendisin dedigi gibi Birinci Besiktas olmaz Sampiyon Sivas olurdu.Arti Hocamiz Taraftar karsi mütavazi ve yüceltici yaklasmaliki her kosulda taraftarda ona sahiplensin.Takim ve taraftar arasinda sorun olacak davranis tutum sergilemek yerine taraftar ve takimi birbirleri ile bagini güclendirecek yaklasimlar sergilemeli. Büyük düsünenler büyük isleri basarirken Milyonlarin gönlünde taht kurmak icin ilk önce o milyonlarin gönlünü kazanir sonra onlari pesinde sürükler. kimse en yakinindakilerle kavga karmasa yaratarak basari elde etmez etsede kalici olmaz.

Taraftar ve Sivas acisindanda hicbir sey eskisi gibi olmayacak olmamalida.
sampiyonlar ligine girmeyi hak kazanmis bir sehrin taraftarlariyiz Yerel mülki amirlerimizden,Belediyemize Oradan is adamlarimizdan esnafimiza kadar hersey
bu sürece göre kendini hazirlayacak cünkü Sehrimize Avrupanin devlerini taraftarlari misafir olacak.Restorat,Konaklama ve turistik alanlarimizda hizmet veren insanlarimiz kendilerini zorunlu olarak bu durumdan pay kapmak icin kendini yenileyecek.

Taraftarimiza gelince taraftarimiz Sivasa ve Sivasin Yigidosuna,Yigitligine yakisan bir durus sergilemeli Sampiyonlar ligine gitmis Bir SivasSporun agirligini Tasimali.Etiki ve yetiki olma,lider ben sen kavgasina son vermeli. Tek bir yürek ve tek bir ses olmali.bölünmüs parcalanmis seylerin ne durumda oldugu tarihin cöp sepetinde oldugu unutulmamali.bölünmüs olan zayif olandir gücsüz olandir. Sehrinin ve Takiminin yararina olmayandan yana olmadir. artik bu gibi durumlara son verip Tek bir cati altinda cogalmali. cogalirkende mahalle ve ilcelerde temsilcilikler yaratip buralardaki insanlarida türübündeki coskuya takimina sahip cikmaya katmali. diger illerdeki taraftar dernekleri ve taraftarla daha etkili organik iliskiler gelismesi saglanmali ve takima karsi gelistirilecek olumsuzluklara karsi ortak etkili tavir gelistirilmeli ve lobiler olusturulmali.

Evet Sayin Gönüllerin Hocasi Bencede Hersey Köklü degisecek degismelide.
Bunlarda bir taraftar olarak beni önerileri. Degisirken

hiko58
02.06.2009, 12:58
vallahi kardeşlerim gazetelerin yazdığı doğruysa değil şampiyonlar ligi kümede kalmamız bile zor sanıyorum. gelecek futbolcuların başında hasan şaş konda ve ümit karan adı geçiyor. herhalde gelecek yıl süper lige veda etmek için hazırlık yapıyoruz gibime geliyor.buda çok gücüme gidiyor.inşallah gazetelerin dedikleri doğru çıkmaz. sivasa ve sivaslıya layık yetenekleri olan ve dinamik futbolcular alınır. yoksa bu yıl süper lige veda ederiz gibime geliyor. böyle futbolcu eskileriyle bir yere varamayız.

"_tuqRuL"
02.06.2009, 13:26
hayırLısı oLsun bakaLım neLer olacak çok meRak ediyoRum.

kadirakin58
02.06.2009, 15:54
gün gelecek ronaldinho gelsin, kaka gelsin, rooney gelsin, drogba gitsin diyicez inşallah :)

turka58
02.06.2009, 16:18
Diallo
Musa Aydin
Sergio
Mohamed Ali
Murat Erdogan
Pini Balili

bunlarin yerine kat kat daha kaliteli olan gelipte direk banko oynayan oyuncular lazim yoksa sampiyonlar ligine giremeyiz
zaten son haftalarda Sivassporda tanidigimiz o mücadelede yok

58g0kberk58
02.06.2009, 16:30
Beyler; Tabi ki hepimiz sivassporun cok iyi yerlere gelmesini ve iyi transferler yapmasini istiyoruz. Fakat bu sanildigi kadar kolay bir olay degil bir kere butcemiz cok sinirli. Yani soyleyecegim su ki; biz her zaman futbolculari yoktan var etmeliyiz ki bunu da az basarmadik. Yine Bulent Hoca yeteneklerini konusturup ucuz fiyata kaliteli oyuncu alirsa sampiyonlar liginde gruplara kalabiliriz ki bu sivassporumuz icin cok buyuk bir basaridir.

giants
02.06.2009, 18:37
yine demec vermissin hoca.Hasan sas ismini acik telafuz ediyorsun.takimda istiyoruz diyorsun. bu hasan sas meselesi ilerde ikinci Muhammed Ali meselesine dönecek milletin canini acitacak. demedi deme

bgürsoy
02.06.2009, 20:04
muhammed aliyi göndermeden hasan şaşı alıyoruz :D ne komiğiz yaa

pover58
02.06.2009, 21:55
muhammet gitsinde kim kalırsa kalsın.h şaş sivasta oynarmı bilinmez ancak isterse iş yapar.ümit karan gelirse oda iyi topçu.hayrettin apo kamanan sedat murat diallo da kesin kalmalı.tum ortasahada iyi mücadele ediyor.ibo çok iyi oda kalmalı gerisi gitsede olur,gitmesede.bilica nın yeri kesin doldurulmalı .bide hoca bazı oyuncularda çok ısrar etmekten vazgeçmeli,şampiyonluk bu yüzden kaçtı.

oNuR
02.06.2009, 22:02
vallahi kardeşlerim gazetelerin yazdığı doğruysa değil şampiyonlar ligi kümede kalmamız bile zor sanıyorum. gelecek futbolcuların başında hasan şaş konda ve ümit karan adı geçiyor. herhalde gelecek yıl süper lige veda etmek için hazırlık yapıyoruz gibime geliyor.buda çok gücüme gidiyor.inşallah gazetelerin dedikleri doğru çıkmaz. sivasa ve sivaslıya layık yetenekleri olan ve dinamik futbolcular alınır. yoksa bu yıl süper lige veda ederiz gibime geliyor. böyle futbolcu eskileriyle bir yere varamayız.

Hocam gazetelere bakarsan gecen sezonlarda Kily Gonzales gs ye imza atmak için istanbula gelmiş,fenerbahce ronaldinyoyu almış,beşiktaş morientesle anlaşmıştı..Diyeceğim o ki transfer döneminde kulüp yöneticlerinin resmi açıklamaları dısındaki yazılara itibar etmemek gerektiğini düşünüyorum.

58_sivas_1987
02.06.2009, 22:23
arkadaşlar kim giderse gitsin kim gelirse gelsin farketmez önemli olan yönetim degişmesin mecun başkan yerinde kalsın.

Harput0658
03.06.2009, 11:03
İnşallash BALİLİ GİTMEZ. Çok beğendiğim bi oyuncu Balili

dede58
06.06.2009, 14:52
André Luís Garcia Defansın ortasına muhteşem bir oyuncu. Brezilyalı Botafogo takımında oynuyor. 30 yaşında şuan.En güzelide her iki ayağını kullanması