Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido, Horoz'u Anderson'la vurdu
RüStü ElmaS 01.10.2005, 16:01 Turkcell Süper Ligi'nde, Sivasspor- Denizlispor maçı 1-0 Sivasspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.
Uzun bir aradan sonra Sivassporlu futbolcuları 4 Eylül Stadı'nda izleme imkanı bulan taraftarlar, maça büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi stat önünde uzun kuyruklar oluşturan ve takımlarına sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, 12 bin kişi kapasiteli stadı doldurdu.
Stadın açılışının da yapıldığı maçın öncesinde İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde geçen sezon elde edilen birincilik sonucu kazanılan şampiyonluk kupasını da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Gümüşdağ'ın elinden kaptan Muhammed Ali aldı.
2. dakikada, Balili'nin ortasında Denizlispor savunması topa zamanında müdahale ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.
5. dakikada, Balili'nin kafa ile ceza alanına indirdiği topla oluşan tehlikeyi Denizlispor savunmasında Kratochvil müdahale ederek, pozisyonu önledi.
7. dakikada, Hayrettin'in uzun pasıyla topla buluşan Mehmet'in sağ kanattan ortasında Anderson'dan önce Denizlispor savunmasında Burak, topu kornere gönderdi.
14. dakikada, sol kanattan hareketlenen Hayrettin'in ortasına iyi yükselen Brezilyalı Anderson'un kafa vuruşuyla top filelere gitti. 1-0
18. dakikada Güven'in ara pasına hareketlenen Hüseyin'den önce kalesinde ceza sahası dışına çıkan Petkoviç topu uzaklaştırdı.
36. dakikada, Anderson'un ceza sahası dışında düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Hakkı'nın sert vuruşunda kaleci Souleymanou'un güçlükle tokatladığı top direğe çarparak, kornere çıktı.
39. dakikada, Serhat'ın ceza sahasına sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Hüseyin'den önce kaleci Petkoviç topu yumrukladı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ikinci yarısı ilk yarıya oranla düşük bir tempoda başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi.
60. dakikada, orta sahadan topla birlikte hareketlenen Fatih'in ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Petkoviç, kornere çeldi.
63. dakikada, ceza sahası içinde derinlemesine atılan pasta topla buluşan Ömer Rıza, kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Ömer Rıza'nın yerden vuruşunu kaleci Petkoviç kontrol etti.
71. dakikada, sağ kanatta topu kontrol eden İbrahim'in vuruşu üstten auta çıktı.
80. dakikada, Murat'ın ara pasıyla hareketlenen Anderson'dan önce kaleci Souleymanou topu kontrol etti.
81. dakikada Mikka'nın sağdan sert vuruşunu kaleci Petkoviç bloke etti. Karşılaşmanın son dakikalarında Denizlispor'un skoru eşitlemek için yaptığı ataklar sonuç vermeyince maç Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Bülent Yıldırım xxx, Serdar Akçer xxx, Cem Satman xxx
Sivasspor: Petkoviç xxx, Murat xxx, Fransergio xxx, Hakkı xxx, Hayrettin xxx, Yasir xxx, Hakan Bayraktar xxx, Yusuf xxx (Dk. 53 İbrahim xx), Balili xxx (Dk. 77 Hakan Turan xx), Anderson xxx (Dk. 82 Kalla xx), Mehmet xxx
Denizlispor: Souleymanou xxx, Burak xxx, Kratochvil xxx, İbrahim xx (Dk. 40 Mikka xx), Abraham xx, Yusuf xx, Ferhat xx, Mustafa xx, Güven xx, Hüseyin xx (Dk. 55 Fatih x), Ömer Rıza xx (Dk. 75 Taylan ?)
Gol: Dk. 14 Anderson
Sarı Kart: Dk. 8 Abraham, Dk. 64 Ömer Rıza, Dk. 67 Güven, Dk.77 Serhat (Denizlispor), Dk. 47 Yusuf, Dk. 88 Mehmet, Dk.90 Petkoviç (Sivasspor)
Gol görüntüleri buraya tiklayarak bakabilirsiniz (www.sivasspor.com/images/artmedia/Sivasspor-DenizlisporMacOzet.wmv)
DursunOZER 01.10.2005, 16:08 helal yiğidoya horuzun sesini kıstı gari ötemez olduulaa
skywriter 01.10.2005, 16:08 Zor da olsa bir mucadeleden daha 3 puanla ayrildik. Ortaya konan futbol pek ic acici degildi ama amacina iyi sartlanmis olan Sivasspor, 14. dakikada attigi golu 90 dakika boyunca korumasini bildi. Sira simdi diger maclarda, tebrikler, tesekkurler Sivasspor..
superglam 01.10.2005, 16:09 Sivasspor taraftarının 133 günlük 4 eylül hasreti sona erdi. İlk kez 4 eylül satadında oynadığı Sivasspor-Denizlispor süper ligi maçından 3 puan ve galibiyet alarak tarihe kendini yazdırdı..
Hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle daha nice galibiyetlere...
Nazar değmez inşallah.
Seneye UEFA'yı sallamak dileğiyle....
Bütün Sivassporluların gazası mübarek olsun.
ErdalGüler 01.10.2005, 16:10 Maç fazlasıyla 3. olduk. Sivasım gerçekten çok güzel oynuyor ve haklı galibiyetler alıyor. Ayrıca kendi stadımızda bu sezon ilk kez sahaya çıkan futbolcularımızı ve teknik heyeti, o büyük taraftara galibiyet sevincini yaşattıkları için tek tek kutluyorum... Ayağınıza, elinize, yüreğinize sağlık yiğidolar...
gerçekten sivassporumuza sonsuz başarılar diliyorum bu hep böyle olur bir sınavı yani denizlispor sınavını daha geçtik darısı diğer maçların başına
YOU ARE NOT ALONE (yalnız değilsiniz)
EVEYTHING I DO (senin için herşeyi yaparım)
canım sivasım.
ŞAMPİYON SİVASSSSSS
FORZA SİVASSSSSSSSS
Diyarbakırdan tüm sivaslı hemşehrilerime saygılar.
Yolumuz hep açık olsun
sarkislali 01.10.2005, 16:22 Insallah ligde kalici olur ve daha büyük basarilara imza atariz bütün camiamizla. Ama gol yollarindaki kisirlik beni düsündürüyor. M. Ali`nin oynayip oynamadigini bilmiyorum. Teknik kadro insallah buna bir cözüm bulur. Herseye ragman, ne mutlu Sivas`liyim diyene!
Sevgili başkanımız sene başında bir gazeteye verdiği demeçte hedefinin Sivasspor'u Türkiye'nin Chelsea'si yapmak olduğunu söylemişti.
Uygun adım ileri... Marş marş....
bulent58 01.10.2005, 16:25 İYİ OYNAMADIK AMA KAZANDIK HEDEF LİGİ EN YÜKEK PUANLA BİTİRMEK İYİ OYNAYANA DEĞİL GOL ATIP MAÇI KAZANAN PUAN ALIYOR
2 HAFTA SONRA ANKARADA GENÇLERİ YENÖEK DİLEĞİYLE
NamikKemalUlusoy 01.10.2005, 17:08 MAÇI BÜYÜK BİR ZEVKLE STADYUMDA İZLEDİM.TAKIM ÇOK İYİ TOP OYNADI AMA BİZ SEYİRCİLERDEN MAÇA İLGİ AZDI STADYUM İLK MAÇTA DOLAR DİYE ÜMİT ETTİM AMA NAFİLE.VATANDAŞLAR BİLETLERİN PAHALI OLDUĞUNDAN ŞİKAYET EDİYOR.YALNIZ KALE ARKALARI DOLMUŞTU.DERBİLERDE DOLAR DENİYOR AMA O ZAMANDA FİYATLAR KATLANACAK.OYUNA GELİNCE EN BEĞENDİĞM OYUNCU BALİLİ-MURAT-HAYRETTİN VE EN ÖNEMLİSİ KALECİMİZ PETKOVİÇTİ.YİNE DE HEPSİNİN YÜREKLERİNE VE AYAKLARINA SAĞLIK.BİZİ MUTLU ETTİLER.SAĞ OLUN VAR OLUN.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.
Anticrusader 01.10.2005, 17:18 Slm Gardaslar Sivassporu kutlarim.
Ya ben Denizlispora üc dört atariz diyordum ama buna`da sükür neyse
Atalarimiz ne demis
Az olsun
Öz olsun
Helalinden olsun
Sivas olsun:))
SIVAS FOREVER
byes2005 01.10.2005, 17:43 denizlispor taraftarı olarak yiğidoları tebrik ederim ..kötü günler geçiriyoruz :(.. yolunuz açık olsun başarılar sizin hakkınız
Sivas-Power 01.10.2005, 17:45 Helal Olsun Sivassporumuza , insallah böyle devam ederiz . 1:0 olsun bizim olsun ..... :)
Ronaldinho 01.10.2005, 17:51 HELAL OLSUN SİVASSPOR
böyle iyi.
böyle giderse üst sıraları zorlarız.
yalnız golden sonra takım neden savunmaya geçiyor.
daha çok ofansif futbolu uygulamaya koymak lazım.
biraz daha gol.insanlara daha çok gol izlettirmek lazım.
hayırlısı.
ercan_dpinar 01.10.2005, 18:05 bu 3 puanda helal olsun sivasıma 4eylül stadyumu rakipler için korkulu rüya olacak ayrıca sivas insanıda ilkdefa 1.lig maçını canlı izledi dilerim senelerce izlemek nasip olur
extrasivas 01.10.2005, 18:32 onumuzdeki bir zorlu sinavi daha basariyla atlattik cok sukur
sinan58_34 01.10.2005, 18:45 sivasspor sen bızımherseyımızsın
kangalli58yasin 01.10.2005, 19:54 herkes sivasspordan korkucak
helal olsun birtek bir yenilgi var bu yana kadar
birtek kayserili takimlar kaybetmeli
kangalli58yasin 01.10.2005, 19:55 herkes sivasspordan korkucak :)
helal olsun birtek bir yenilgi var bu yana kadar
birtek kayserili takimlar kaybetmeli
hancer58 01.10.2005, 20:01 SİVASSPORUMUZ yine kendini kanıtladı denizlide havasını aldı digerleride alacak allah kısmet ederse.
azı begenmeyen cogu hic bulamazmıs, 1 golle 3 puan iyi puandır
arkadaslar benim en cok merak ettigim trübünler nasıldı kaö taraftar vardı ve tezahüratlara katılımları nasıldı bilgi verirseniz seviniriz
ali agca 01.10.2005, 22:09 kesın favorı gısterıldıgı macta hıc kımseyı
hayal kırıklıgına ugratmadı emegı gecen herkesı kutluyorum
hızlı v emın adımlarla hedefe ılerlıyoruz gıdebıdıgımız yere kadar
gıdıcez bız bu sene ıyıkı cıkmışlar dedırtıcez herkese....................... .....
1967_DERNEK_10UR 01.10.2005, 22:12 İLK YARININ 14.DAKİKASINDA ANDERSONLA BULDUĞUMUZ GOLLE GALİBİYETE ULAŞTIK.ANDERSON FIRSATÇILIĞINI GÖSTEREREK GÜZEL BİR GOL ATTI..İLK YARI FARKI AÇABİLİRDİK AMA FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK..2.YARI ÇOK TUTUK OYNADIK..AMA MAÇI KAZANMAYI BİLDİK..12.ADAM BU GÜN İYİ DESTEK VERDİ..YAKLAŞAIK 9-10 BİN CİVARINDA SİVASSPOR TARAFTARI MAÇI TAKİP ETTİ..STADYUM HARİKA OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ...AMA ŞU MAÇTAN ÖNCE MÜZİK ÇALMA İŞİNİ BİR SON VERİLSİN:( FUTBOLCULARI TRİBÜNE ÇAĞIRIP YUMRUK ŞOV YAPTIRACAZ HOPARLÖRLERDEN MÜZİK ÇALIYOR..BELLİ BİR SÜRE SONRA KESİLSİN MÜZİK...
erhan5834 01.10.2005, 22:18 İLK YARI MUHTEŞEM Bİ SİVASSPOR HERŞEYİYLE DÖRT DÖRTLÜK Bİ TAKIM AMA İKİNCİ YARI SAHADA ENDER ATAK YAPABİLEN Bİ SİVASSPOR ZORDA OLSA KAZANILAN BİR MAÇ FORVET ÇIKARIP DEFANS ALAN Bİ HOCA NE DİYİM HAYIRLI OLSUN SİVASA 3 PUAN...
FatihSoner58 01.10.2005, 22:58 Helal olsun Sivasima bee. Horozuda gagaladik. Emegi gecenlerden Allah razi olsun.. Sivasima hersey yakisir
bu maçı da kazanarak 3 puanımızı aldık,hepimize hayırlı olsun,inşallah bu galibiyet ve yükseliş trendimiz devam eder.
Önemli olan 3 puan.Helal olsun.Ama FB ve BJK'yi yenmek daha da önemli.FB maçında mutlaka Sivas 3 puan almalı
ali agca 02.10.2005, 00:06 hayırlı olsunnn kendı evımıde hıc kaybetmezsek
cok ıyı olurrr
sarkislali 02.10.2005, 01:27 Yurtdisinda yasadigim icin yurdumdaki ve Sivas´imdaki durumu pek bilemiyorum, ama o stadyum hincahinc dolmaliydi. Disardan bile büyük ekranlarla mac gösterilmeli ve sehrimiz bu olayi bir sölen gibi algilamali ve ona göre davranmaliydi. Neyse yavas yavas ögrenecegiz. Komsuya (Kayseri) bakip biraz örnek almaliyiz. Böyle bir durumda biletin pahali olmasi sorun degil. Bir ilk gerceklesti. Yarin üc büyüklerden birisi geldiginde stadyum dolarsa ayip olur. Aslinda herkes istedigi takimi tutabilir, ama bu olay bambaska birsey. Neyse umalim hayirlisi olsun.
SAGLIK BASARI BOLLUK
bugrakova 02.10.2005, 09:29 HER ZMAN HER YERDEYİZ DÜN Kİ FUTBOL GÜZELDİ.TAKIMIMIZLA BİRLİKTE TARAFTARDA SÜPER LİGE ÇIKMIŞ HELAL OLSUN
skywriter 02.10.2005, 09:33 denizlispor taraftarı olarak yiğidoları tebrik ederim ..kötü günler geçiriyoruz :(.. yolunuz açık olsun başarılar sizin hakkınız
Tesekkur ederiz. Zor gunler gecirdiginiz dogru ama kisa sure sonra tekrar zirveyi zorlayan takim haline geleceginizden suphem yok. Basarilar..
twity_58 02.10.2005, 09:37 helal bee helal size.... aldık yıne 3 puanımızı kım tutar bızı evımızde oynadık bı de bundan sonra kımse durduramaz bızı Allah ın ıznıyle... YOLUMUZ ACIK GAZAMIZ MUBAREK OLSUN.. :D
JACKAL_35 02.10.2005, 10:23 Bu maçtan 3 puanla ayrılmak gerçekten çok önemliydi.Şimdiye kadar alınan puanların bir tesadüf olmadığını gösterdi darısı önümüzdeki zorlu gençler deplasmanına..........
süper sivas 02.10.2005, 10:49 Sivas’a ev hediyesi 1-0
Bakımı biten sahasında ilk kez taraftarının huzuruna çıkan Yiğidolar, Denizli engelini kayıpsız geçti, son 3 maçtaki yedinci puanını kazandı
Kupasını da aldı
Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor, kendi sahasında oynadığı Denizlispor maçını tek golle kazandı ve çıkışını sürdürdü: 1-0.
DAKİKA 14: Hayrettin soldan ortasını yaptı. Topu iyi takip Anderson, akıl dolu bir vuruşla Sivasspor’u öne geçirdi: 1-0
DAKİKA 35: Anderson’un düşürülmesiyle Sivas, serbest vuruş kazandı. Hakkı’nın atışında Hamidou’dan seken top üst direğe çarparak kornere gitti. Karşılaşma öncesinde geçen sezon 2.Lig’de şampiyon olan Sivasspor kupasını federasyon yetkililerinden alarak çifte coşku yaşadı.
Petkoviç yıldızlaştı
İlk yarı Sivasspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci bölümde her iki ekip de oldukça kontrollü bir futbolu tercih etti. Ancak zaman ilerledikçe Denizlispor, ataklarını sıklaştırdı.
DAKİKA 60: Fatih ceza sahası dışından sert vurdu, Petkoviç topu kornere yolladı.
DAKİKA 80: Denizlispor atağında Yusuf, Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Fakat Avustralya’lı file bekçisi gole yine izin vermedi.
DAKİKA 90: Sivas bitime kısa bir süre kala gole yaklaştı. Mehmet Yıldız, Hayrettin’i gördü. Tecrübeli oyuncunun şutunda meşin yuvarlak direğin üzerinden dışarı gitti ve maç 1-0 Sivas üstünlüği ile bitti.
133 günlük özlem sona erdi
4 Eylül Stadı´nın modernizasyon çalışmaları nedeniyle Turkcell Süper Ligi´nin ilk 7 haftasındaki tüm maçlarını kent dışında oynayan kırmızı-beyazlı ekip, Denizlispor maçıyla 133 gün sonra sahasında taraftarıyla buluştu. Uzun bir aradan sonra Sivassporlu futbolcuları 4 Eylül Stadı´nda izleme imkanı bulan taraftarlar, maça büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi stat önünde uzun kuyruklar oluşturan ve takımlarına sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, 12 bin kişi kapasiteli stadı doldurdu.
Stadın açılışının da yapıldığı maçın öncesinde İkinci Lig A Kategorisi´nde geçen sezon elde edilen birincilik sonucu kazanılanşampiyonluk kupasını da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Gümüşdağ´ın elinden kaptan Muhammed Ali aldı.
dos santos 02.10.2005, 13:51 daha farklı bitebilirdi
selimdelen 02.10.2005, 14:02 amiiiiiinnnn DİYORUM KARDEŞİMMM sivassporu uefada başarılara imza atacak günleri görürsem daha başka birşey istemiyorum bu şekide tecrube eksikliği olmasına rağrem kazanmasını biliyorlar fakat bu uefada yeterli olmayacaktır . tabi insan isterse tecrübe hikaye olur umut ediyorum tüm her kez gönülden inanırsa bir mucize bile olur kupayı alırız felan abarttık galiba ehehe olsun hayal etmesi bile cok hoş :))))
1967 dernek serkan20 02.10.2005, 14:14 geliyor geliyor yiğidolar geliyor
bayrağımızdan aldık renklerimizi kırmızı ile beyazını çok sewiyoruz
ewelAllah hepimize yiğido derler SİVAS ellerinden çıktık biz geliyoruz.
sivasspor futboluyla oyunuyla yinde göz dolduruyor
devamının gelmesi dileğiyleeeee
ŞAMPİYON SİVASSPOR
1984zalim58 02.10.2005, 16:55 Ya her horoz kendi çöplügünde öter bizim statda ötemez adamı böyle sustururlar.ŞAMPİYON SİVASPORum benim ya kim tutar seni sivasspor koptur.
Helal sana denizliyi devirdin yüzümü kara cıkarmadın kayserililerle iddaya girdimde:)
CEMILAKTURK 02.10.2005, 17:05 SİVASSPOR son haftada kendine yakışanı yaptı.Helal olsun.Lige ısındıkça bu tür maçlarda farklı galibiyetleri SİVASSPOR'umuzdan bekliyorum.SİVASSPOR'umuz kendine yakışanı yapması ,ilerdede yapacağının teminatı olarak görüyor bu vesile ile SİVASSPOR'a ve tüm hemşehrilerime en iyi dileklerimi iletiyorum.
Ronaldinho 02.10.2005, 18:18 iyi ki anderson'u almısız adam bizi kurtarıyo
ŞAMPİYON SİVASSPOR
NOT:üzülme konya bazıları yüzünden büyük takım dedikleri takımı yenemedin ama bizim gözümüzde yendin sayılır....................... .......
G_UNIT_PLAYA_51 02.10.2005, 23:14 HELAL OLSUN SIVASSPOR´A, 2.LIG´DEN GELIP,1.LIG BÜYÜK TAKIMLARI DAGITIYORLAR......BASARILAR S_-_I_-_V_-_A_-_S_-_S_-_P_-_O_-_R´A
SAYGILAR!!!
cavres__ss 03.10.2005, 01:25 ANDERSONA VE TÜM SİVASSPOR CAMİYASINA TEŞEKKÜRLER. BU BAŞARILARIN DEVAMI GELECEK İNŞALLAH. BAŞARILAR SİVASSPORUM BAŞARILAR
gercek58li 03.10.2005, 02:31 Sivasspor golden sonra atak oynasa,baska gollerde atardi fakat skoru korumaya gitti.
Böyleside yeter mühim olan 3 puan...
NamikKemalUlusoy 03.10.2005, 08:43 arkadaslar benim en cok merak ettigim trübünler nasıldı kaö taraftar vardı ve tezahüratlara katılımları nasıldı bilgi verirseniz seviniriz
sayın abircan merakınızı gidermek için yazıyorum.maalesef stadyum dolmamıştı.kale arkaları doluydu.5 ytl.kapalı yanı 15ytl.açık.20ytl.maraton 50 ytl.olduğundan biletler pahalı diye pek rağbet etmediler.inşallh ileriki haftalarda doldururuz.selamlar.
Kaptan-58 03.10.2005, 09:16 HEDEFE DOĞRU YAVAŞ YAVAŞ
CÜSSKB-Aynur 03.10.2005, 09:24 Anderson un golü çok güzeldi. Ayrıca Petkoviç ve Hayrettin de harikaydı.
serrkann58 03.10.2005, 09:34 gerçekten sivassporumuza sonsuz başarılar diliyorum bu hep böyle olur bir sınavı yani denizlispor sınavını daha geçtik darısı diğer maçların başına
PETKOVİÇİN HAKKINI VERMEK LAZIM.... EN İYİ TRANSFERLERDEN BİRİ... KAPTANIN OYNAYAMAMASINA ÜZÜLDÜM ACIKCASI :(
TRİBÜN OLARAK YİNE CEKİRDEK YEMEYE DEVAM :(
KISA SÜREDE SÜPER LİGE UYUM SAĞLAYACAKTIR EMİNİM TARAFTAR... TARAFTARIN ETKİSİZ OLMASINDA RAKİP TARAFTARIN OLMAMASININDA ETKİLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM....
FURKAN_GULER 04.10.2005, 17:15 SİVASSPOR:1 DENİZLİSPOR:0 KAZANAN SİVASSPOR YANİ YİĞİDOLAR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ADIM DAHA ATTIK YİĞİDOLARLILAR ŞAMPIYON SİVASPOR ŞAMPIYON SİVASSSSSSSSSS SPORRRRRRRRRRRRRRRRR 1.LİG TAKIMLARINDA SİVASSPOR BU KADAR ÜSTÜN BAŞARIYA OLUŞDU ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HAYDİİİİİİİİİİİİİİ YİĞİDOLARLILAR HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
|