Orijinalini görmek için tıklayınız : flash...flash..BOMBA TRANSFERLER YAPILDI....

Yigido DogaN
06.06.2009, 13:30
EVET SEVGİLİ YİGİDOLAR...
transfer sezonuna bomba gıbı damgasını vuracak sıvassporumuz ..bonservısı ellerınde olan uc bombayla anlastııı..........
HASAN ŞAŞ....
TANER GÜLLERİ....
MEHMET NAS.....
PRENSIPTE ANLASILAN ISIMLER HAFTA ICI IMZALAR ATILIOO..

Yigido DogaN
06.06.2009, 13:33
ayrıca benım ozel olarak yonetımımızden rıcam ..denızlıspordan ÇAGLAR BIRINCI OLURSA IBRAHIMA BANGURA..VE ANKARA GUCUNDEN SEMAVI İLE..KASIMPASADAM ERHAN KUCUK OZEL OLARAK ISTEGIM DIR..SAYGILARIMLAAA

SS'li
06.06.2009, 13:34
Hemşerim taner gülleri mi?

Yaşasınnnnn

Bu adamın futbolunu çok beğeniyorum. Mehmet yıldız'dan kurtuluruz böylece.

canimfeda58
06.06.2009, 13:43
ya yok ya.. anlamiyorlar böyle oynasinlar bakiyim sampiyonlar liginde ne olacak hadi hayirlisi..

yigido_sampiyon
06.06.2009, 13:45
transfer sezonuna bomba gıbı damgasını vuracak sıvassporumuz ..bonservısı ellerınde olan uc bombayla anlastııı..........
HASAN ŞAŞ....
TANER GÜLLERİ....
MEHMET NAS.....

hasan dışındaki tranferler iyi ama; bide haberi aldığınız kaynağı yazarsanız daha güzel olacak!!!

GokhanTurna
06.06.2009, 13:46
ya yok ya.. anlamiyorlar böyle oynasinlar bakiyim sampiyonlar liginde ne olacak hadi hayirlisi..

Kardeş sen her zaman transfer haberlerinde sitemlerde bulunuyorsun. Büyük yıldızların alınmasını bekliyorsun hangi parayla alıncaklar acaba merak ediyorum.

Bi tane yıldız alıncak zaten merak etmeyin bekleyin görün. Sende memnun olcan avrupada isim yapmış bi futbolcu kendisi

SS'li
06.06.2009, 13:46
Büyük paralar verip isimli futbolcu alamayız. Haydi ilk turda elenirsek ne olacak, gitti paralar. Bence doğru yapıyorlar, kasamızda para bulunsun.

yigido_sampiyon
06.06.2009, 13:50
zaten büyük ihtimalle gruplara kalamayacaz...

çünkü rakipler çok iyi...ama kendimizi ön eleme maçlarında göstermemiz lazım...bizi bütün avrupanın bilmesini sağlamamız lazım...

buda illa büyük paralar verip yıldız almakla olamaz...bence bu transfer politikası doğru...

sabanoh
06.06.2009, 13:52
Bu oyuncularla anlasma olmadi.Bitmeden bitti demeyin lütfen.
Bu 3 oyuncu gelse iyi olur ama henüz net birsey yok .
Kaynak :
http://www.sporx.com/futbol/superlig/156016/?ref=AOBTSLL2

Turan 59
06.06.2009, 13:55
Taner Gülleri alınırsa iyi olur.İsabetli bir transfer.

giants
06.06.2009, 14:12
ORDUSPOR dan BRUNO FERREIRA MOMBRA ROSA bu adami alin saydiklarinizin hicbirini almaya gerek yok 1988 dogum lu ve Bank asyanin gol krali sözlesmeside yenilemediyse mayisin sonun da bitti. hic degilse gelecegi olan bir oyuncu almis oluruz.

1anadoluyildizi
06.06.2009, 14:13
Taner gülleri gelmesi cok iyi olur ya :D yanliz hasan sas yerine 35lik tümer bile daha faydali olur ama bakalim

yasin_58
06.06.2009, 14:17
YENİÜLKE-ÖZEL-06.06.2009
Süper Lig’de sezona damgasını vuran Sivasspor, transfer döneminde de şova hazırlanıyor. Transfer borsasına hızlı bir giriş yapan Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray’dan Hasan Şaş ve Gençlerbirliği’nden Mehmet Nas’ın ardından flaş bir isimle daha anlaştı. Dört Büyüklerin korkulu rüyası olan Kocaelispor’un golcüsü Taner Gülleri, Sivasspor’la prensipte el sıkıştı. Teknik Direktör Bülent Uygun, ön görüşmelerin olumlu sürdüğünü ve Taner’in gelecek sezon Sivasspor forması giyebileceği müjdesini verdi. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir takım kurmak için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar’ın beklenmedik bir pürüz çıkmazsa kısa bir süre içinde Taner’e resmi imzayı attırması bekleniyor.
BEDAVA GELİYORLAR
33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Kocaelispor’un bu sezon Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’la oynadığı maçlarda ağları havalandırmayı başardı. Skibbe’nin kovulmasına yol açan 5-2’lik maçta Galatasaray’a 4 gol birden atan Taner, Cim Bom’a Körfez’deki maçta da bir gol daha atmıştı. Sezonu Baros’un ardından 18 golle krallık yarışında ikinci sırada tamamlayan Gülleri, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon ağlarını da birer kez havalandırdı. Taner’in Kocaelispor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erdiği için Sivasspor, bonservis bedeli ödemeyecek. Taner gibi Gençlerbirliği’ndeki sözleşmesini uzatmayan Mehmet Nas’ın da bonservis bedeli bulunmuyor.
BİLİCA’DAN 2.300 GELİR
Kulüpler transfere su gibi para akıtırken, Sivasspor ise Fransa’nın Lorient takımından transfer ettiği Hamed Namouchi için de bonservis bedeli ödemeyerek bu sezon transferi adeta bedavaya getirip önemli bir yönetim başarısı sergiledi. Kırmızı-Beyazlılar, Süper Lig’de yılın futbolcusu seçilen Bilica’nın Fenerbahçe’ye transferinden de 2 milyon 300 bin euro gelir elde etmesi bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun ise Fenerbahçe’den yıllık 1 milyon 300 bin euro alacağı bildirildi.
http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&ssec=yeniulke-ozel&isec=8175

RECEP_YÜKSEL
06.06.2009, 14:23
Taner GÜLLERİ ve Mehmet NASA' okey ama hasan hayır diyorum

edebiyatisyen
06.06.2009, 14:24
.............................. ....Kedidir kedi.......................... ...

BozokluReis58
06.06.2009, 14:26
Taner Gülleri Transferi cok iyi olur, Mehmet Nas'da muhtesem. Hasan Sas'da korkmayin hemserilerim o adam gelmez bence

izmirliyigido
06.06.2009, 14:26
Kedidiiiiiiir....

AYK

yasin_58
06.06.2009, 14:28
hasanın sivasımıza büyük katkı saqlayacaqından eminim.. biz tecrübe eksikliqini çok hissettik.. bu sene olduqu gibi.. şampiyonluk elimizden kaçtı.. ama takımda hasan gibi yılların tecrübeli bi ağabeyi olsaydı eminim şampiyonduk.. takım motive edecek tek adam bu.. bence yılın transferi. başarıya aç diye bi kavram var doqru ama başarıya aç olan oluncularda tecrübe olmadıqı için bi yerden sonra bocalıyor.. hasanda bu bocalamayı giderecek topcu..

EMRE_YÜKSEL
06.06.2009, 14:30
TRANSFER EDECEKLERİMİZ:

Taner Gülleri
Mehmet Naz
Hasan Şaş

İnşallah Taner Gülleri ve Mehmet Naz gelir.
Ben Mehmet Nazı istemiyordum ama Hasan Şaşın yerine o gelirse daha iyi olur.Şuan güzel futbolcular.
Ben en çok Tanere seviniyorum çünkü ben onun futbol oynayışına hayran ve onu seviyorum.
İnşallah bu dediklerim olur.
Olacak diye bir kayde yok ama inşalllah olacak.Taner bekliyoruz.Hadi at şu imzayıda kurtulalım bee!!!!!!!!!!!

MeRt5858show
06.06.2009, 14:39
hasan şaşa dahil hepsi bize fayda saglayacak
seneye bomba gibi geli,yoruz bomba

1anadoluyildizi
06.06.2009, 14:53
hasan sas gibi cakma yildizlar yaşi gelmiş yildizlar, sivasspor'u sanki cakma büyük takim yapmak cabasinda olmak yanliş olur, biz simdiye kadar gittigimiz yoldan şaşmamaliyiz anadolunun büyük takimi gibi, şimdiye kadar gittigimiz transfer politikasiyla ( genc ve ac futbolcular) devam etmeliyiz

cesur sivas
06.06.2009, 15:08
kimi alirsak alalim ama kesinlikle son sezonu en fazla yedekte oynayan ve hic birsey yapamayan ve yapmayan oyunculara karsiyim.. mesela hasan sas

belki yönteim daha iyi duymamis::
ALOOOOOOOOOOO SAMPIYONLAR LIGINE GIDIYORUZZZZZZZZZZ
öyle yasi gecmis oyuncular artik bize varamaz.. en azindan taner yine gol atip assist yapiyor

GuVeN
06.06.2009, 15:49
taner güllerinın alındıgını nerden ogrendınız?kaynak nedır? baslıgı acarken belırtmemıssınız merak ettık?

GokhanTurna
06.06.2009, 15:51
taner güllerinın alındıgını nerden ogrendınız?kaynak nedır? baslıgı acarken belırtmemıssınız merak ettık?

Başlık içerisinde bazı arkadaşlar kaynakları yazmış abi örneğin sporx.com.
Konuyu açan arkadaş alakasız bi kaynak adres vermişti sildik kaynağını

GuVeN
06.06.2009, 15:55
Başlık içerisinde bazı arkadaşlar kaynakları yazmış abi örneğin sporx.com.
Konuyu açan arkadaş alakasız bi kaynak adres vermişti sildik kaynağını

saol gokhanım:)hızır gıbı yetıstın..

mitat
06.06.2009, 16:17
taner ın alınmasına sevındım. mehmetden kurtuluruz.hasan ahlaksız bır futbolcu ınsallah takımın ahengını bozmaz.mehmetde ıyı orta saha kuvvetlenır

Del Piero
06.06.2009, 16:17
İnşallah bu transferler gerçekleşir... Hakkımızdan hayırlısı olsun...

GuVeN
06.06.2009, 16:54
taner ın alınmasına sevındım.esekmehmetden kurtuluruz.hasan ahlaksız bır futbolcu ınsallah takımın ahengını bozmaz.mehmetde ıyı orta saha kuvvetlenır

cidden cok nankörüz.. adam bunca zaman bu takıma hızmet etsın,elınden gelenı yapmaya calıssın sen kalk adamı oturdugun yerden ıkı parmak hareketıyle eşşek mehmet yap!

Del Piero
06.06.2009, 16:56
taner ın alınmasına sevındım.esekmehmetden kurtuluruz.hasan ahlaksız bır futbolcu ınsallah takımın ahengını bozmaz.mehmetde ıyı orta saha kuvvetlenır

kadir kıymet bilmezlik bu olsa gerek yazık yazık....

Kibrisli
06.06.2009, 16:58
Bu transferleri zaten bilmiyor muyduk?
Ayrıca biz ilk turu geçelim yeterli... Hem şu anki kalitemiz hemde paramız ancak ona yeter... İkinci turda elenirsek zaten Avrupa Liginde direk gruplardan başlayacağız... Yeterki şu ilk grubu geçelim... Üçününde bonservisi elinde, Taner'le Bülent Hoca'nın çok yakın olduğunu ben iyi biliyorum Mehmet Nas iyi bir transfer, Hasan'da faydalı olur, Bülent onu zayıflatır onunda deneyimi ve hırsı yeter ama şunu anlamadım Şehmuz geldi, Taner geldi, Tum, Kamanan, Mehmet, Balili:) Hadi Balili ile Mehmet giderse tamam ama gitmezlerse napacaz biz bu kadar forveti???

kiNgSiZe58
06.06.2009, 17:14
arkadaslar sivassporun yenilenmesi lazim, trabzon macindan sonra bilmiyorum havayami girdi oyuncular ama baya bir bozgunluga ugradik maalesef sampionlugu kacirdik, mehmet ustamizin cani sagolsun ama son 3 macda oynadigi perfonmansini hic begenmedim, yani benim kulama artislik yapiyormus gibi geliyor yani havaya cikan oyuncular olurya misal c.ronaldo gibi, sonra topu kacirdigi zaman adamlara kizar nebicim veriyon diye bunun yani sucu baskalarinda bulur.. kendini büyük birsey saniyormus gibi geldi bana malum galata transferide cikmisti ortaya.. iste o transfer konularindan sonra böyle yapmaya basladi, benim amacim burda sadece mehmetin performansini elestirmek baska birsey degil. ben kendim sivassporluyum ve mehmetsizde oynariz diye düsünüyorum satalim 5million avroya sonra o paraya daha iyilerinden aliriz, kanaman gibi... sudan uzuc

superglam
06.06.2009, 17:45

Ayıptır ya tamam son maçlarda oynamaması doğru ama yinde elinden geleni yaptığına inanıyorum.. 4 yıldır verdiği emeğe teşekkür etmemiz gerekirken bu denli vefasızlık ayıp oluyor. Yiğidoya yakışmaz bu sözler..

necmettin_akcay
06.06.2009, 18:17
HASAN ŞAŞ....
TANER GÜLLERİ....
MEHMET NAS.....
bu yazılanlar senin tahminin mi az da olsa haber kaynağın varmı?
yada maksat muhabbet olsun olayımı günlük spor gazeteleri gibi

necmettin_akcay
06.06.2009, 18:21
Ayıptır ya tamam son maçlarda oynamaması doğru ama yinde elinden geleni yaptığına inanıyorum.. 4 yıldır verdiği emeğe teşekkür etmemiz gerekirken bu denli vefasızlık ayıp oluyor. Yiğidoya yakışmaz bu sözler..

aynen katılıyorum bugün gitse bile mehmet yıldız ın emeği bir kelimeyle ödenecek gibi değil sivas insanı vefalıdır az emeğide olsa onu inkar edemez

eXi
06.06.2009, 18:22
hasanın gelmesi ii olur sivas zaten bitti gözüyle bakılan futbolcuları alıp yıldız yapıyor hasan şuan gsde kötü olabilir ama biraz gayret ile 2002 deki başarısını yakalayacagına eminin tecrübeside var takıma çok şey kazandırır. (alınırsa)

ready
06.06.2009, 18:23
TANER GÜLLERİ....
MEHMET NAS faydalı olurdu fakat hasan şaş faydalı olmaz adam kendi takımında yedek klubesine demir atmış durumda sivasspora nasıl faydalı olacak onu da sizin yorumunuza bırakıyorum

furky.b
06.06.2009, 18:56
Mehmet nas haric transferin neresi bomba ?

Elimizde patlarlar onlar,

Hasan sasin hali belli, en son nezaman top oynadiysa ?
Taner Gulleri de 34 yasinda, 35 ine girecek , yasli!
Bize genc oyuncular lagzim.. bilginize!

ozer10
06.06.2009, 19:31
HASAN ŞAŞ....
TANER GÜLLERİ....
MEHMET NAS.....

kesin doğru bir bilgi mi bunlar içlerinden en çok hasanın olmasını istiorm ben
m.yıldız hakkında konuşanların mehmete haksızlık ettiğini düşünüorm bu arada mehmet gibi adam alamazsa sivas gol yollarında büyük sıkıntı çekeriz

oner162
06.06.2009, 19:50
biraz genc adamlar almalıyız 3'üde 30 un üstünd egeclere yönelmeli

58_babacan_58
06.06.2009, 20:18
İNŞALLAH DOĞRUDUR DEDİKLERİN İNŞALLAH........

sivaslihakan
06.06.2009, 20:27
taner cok yasli degilmi ya bu adami napicaz hasan sas en azindean avrupa tecrübesi var

Mursallı yiğido
06.06.2009, 20:37
Eğer doğruysa Taner müthiş bir transfer olur.

yigido_furkan
06.06.2009, 20:50
bnce 3de olumlu ıyı translerler. eger hasanda gelır sadece futbol dusunurse ıs yapar. kadromuz genıs olmalı bu sene

58_babacan_58
06.06.2009, 20:54
HEP DEMİŞİMDİR TANER GÜLLERİ GELSİN BİZİM TAKIMA DİE İNŞALLAH GELİR....

nightmare58
06.06.2009, 21:14
ayrıca benım ozel olarak yonetımımızden rıcam ..denızlıspordan ÇAGLAR BIRINCI OLURSA IBRAHIMA BANGURA..VE ANKARA GUCUNDEN SEMAVI İLE..KASIMPASADAM ERHAN KUCUK OZEL OLARAK ISTEGIM DIR..SAYGILARIMLAAA

evet kardeş sana katılıyorum çağlar birinci ibrahima bangura sevami erhan küçük gerçekten sivassporda iş yapabilecek oyuncular bunlara ben nantes takımından bakayoku'yu eklemek istiyorum fazla araştıramadım ama izlediğim maçlarında çok güzel işler yapıyordu bonservisi konusunda bilgim yok

**özgür58**
06.06.2009, 21:15
Üçüde iyi transfer ama şampiyonlar ligi için nekadar faydalı orası tartısılır.

SS'li
06.06.2009, 21:27
Bu bülent uygun'un işlerine akıl ermiyor...

kiNgSiZe58
06.06.2009, 22:00
hasan iyi oynar, yusuf simsekede besiktaslilar aynisini diyorlardi adam nasilmis? yani bilib bilmeden konusmamak gerek, adam isterse oynar.

Beddua58
06.06.2009, 23:03
ankaragüçlü semavi bursa ile anlaşmış sivas daha alamad :rolleyes:

eyuphulagu
06.06.2009, 23:18
Hasan'ın durumu belli değil.Diğer transferlerde şampiyonlar ligi için açıkcası hiç de yeterli değil.Bize çok daha iyi,doymamış ve tecrübesi de olan oyuncular lazım.Umarım yanılırım,bu oyuncular da çok başarılı olur.

Kibrisli
06.06.2009, 23:30
Denizlispor'dan Çağlar Birinci'ye talibiz

metin 07
07.06.2009, 01:25
hasan şaş biraz devrini tamamladı gibi amam yinede forma sattırabilir taner çok iyi bir forvet yılardır beğendiğim bir futbolcu m.nas çalışkan birisi ...
hayırlı olsun...

altuntas58
07.06.2009, 08:47
İsmi gecen bu futbolcular gercekten çok kaliteli teknik heyet işini iyi yapıyor sivassporumuza iyi futbolcular kazandıracağından hiç şüphem yok

noname87
07.06.2009, 09:31
taner güllerinin ismi bir çok takımla anılıyor şehmuzu da transfer ettik bu yüzden zor diyorum

izmirligardaş58
07.06.2009, 10:21
keşke asli yang gelse süper olurdu ama çok pahalıdır aston villada sol kanatta bombardman adam ya şu an sol kanatta dünyanın en hızlılarından diyebilirim

izmirligardaş58
07.06.2009, 10:22
ben çağları çıkaramadım hangi mevkiide

yigidoilyas
07.06.2009, 10:26
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN. BENCE GELEN OYUNCULAR İYİ OYUNÇULAR, SİVAS SPOR EN AZINDAN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARA KALMASADA LİGDE İLK BEŞİ GARANTİLER ARKADAŞLAR BU OYUNCULARLA.
İLK ÖNCE ŞANS DİYORLARDI BİLMEM NE DİYORLARDI ŞİMDİK HİÇ BİR HALTTA SÖYLEYEMEZLER BÜLENT HOCANIN KIYMETİNİ BİLEKİM O BUTAKIMDA DURDUGU SÜRECE ÇOK ŞEY KAZANDIRIR SİVAS SPORUMUZA HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.:)

GokhanTurna
07.06.2009, 10:26
ben çağları çıkaramadım hangi mevkiide

denizlisporda defansta oynuyor abi

yigidomurat
07.06.2009, 11:44
taner gülleriyle mehmet nas tamamda hasan şaş olmadı,zaten karakter olarakta kendisini hiç mi hiç sevmem.İNŞALLAH alınacak yabancılar iyi çıkar,hakkımızda hayırlısı

Cem41
07.06.2009, 12:14
tanerin geleceğini sanmıyorum ....

revenge58
07.06.2009, 12:21
taner gülleri iyi ve sezon içinde sivasspor un şampiyon olmasını istediğini belirtmişdi.hayırlısı olsun

TS58
07.06.2009, 12:26
Hasan ŞAŞ yaş 33

Murat ERDOĞAN gibi oda bence fiyasko olur.

DEMEDİ DEMEYİN

yasin_58
07.06.2009, 12:28
Hasan ŞAŞ yaş 33

DEMEDİ DEMEYİN

murat erdoqan fiyasko mu??? yanlışın var hocam.. son haftalarda takımın en iyisiydi..

TS58
07.06.2009, 12:34
Kardeş iyi dediğin futbolcu balıktan gol attı, zaten iyi olsa ANKARAGÜCÜ son anda kurtulmazdı.

Maçlarını hatırla; bence kötü

KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KEÇİYUE ABDURAHMAN ÇELEBİ DERLER.

GokhanTurna
07.06.2009, 12:41
Murat Erdoğan takıma katkı sağladı ben beğendim kendisini, fiyasko çıkmadığına da inanıyorum

mnt3
07.06.2009, 13:11
bence de murat erdoğan takımımıza büyük katkı sağladı

kiNgSiZe58
07.06.2009, 13:11
Kardeş iyi dediğin futbolcu balıktan gol attı, zaten iyi olsa ANKARAGÜCÜ son anda kurtulmazdı.

kardes, erdogan ustamiz iyi oynuyor, mehmet y. ustadan daha iyi performans sergiledi son 6 maclarda..

Siiivasliii
07.06.2009, 13:16
Hayirli olsun basarilarinin devamini diliyorum...

EMRE_YÜKSEL
07.06.2009, 13:16
***İllede taner GÜLLERİ isterük***

scheinwetten
07.06.2009, 13:35
Eger sen Murat Erdogan a fiyasko diyorsan sen yanlis bir takimi izledin herhalde..........

scheinwetten
07.06.2009, 13:48
Hasan ŞAŞ yaş 33

DEMEDİ DEMEYİN

Mesele Murat erdogan in golatip atmamasi degil
son 6-7 haftada takimin bence en iyi 2 isminden biriydi digeride Herve Tum

33 yasinda dedigin adamin mac icerisinde nekadar kostugunu sen tahmin edemezsin bile... Maclarda oynadigi süreler icinde sahanin en cok kosan ismi Murat Erdogandir...........

Ilk geldiginde bende öyle düsünüyordum ama Murat in katkisi acikca ortadadir..

Insaallah Hasan Sas ta gelirse Olumsuz düsünenleri yaniltacaktir bence. Bülent uygun Hasan Sastan da bir sekilde nasil verim alacagini bilir....

ÖFŞ2041
07.06.2009, 14:03
Taner Gülleri , Mehmet Nas , Hasan Şaş , Şehmuz hiçbiri gelmesin.Bunlardan çok daha kaliteli oyuncular alabiliriz.4ünü de takımımda görmek istemem.

Bilica , Kamanan , Tum , İbrahim transfer politikası böyle olur.Süper Ligde,Avrupada alınacak nice oyuncular var.
Sergio gibi bir adamı bir sene kulübede oturttuk , Balili'yi körelttik.Takıma iyi bir 10 numara gerek.Tunuslu Naomuchi geldi yazıyordu , umarım bekleneni verir.

GuVeN
07.06.2009, 16:51
arkadaslar bakınız başkanımızın fanatik gazetesıne yaptıgı acıklama..

"Yapılacak transferleri bizden önce gazeteler yazıyor" diyen Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Takımımızdan giden ve gelen futbolcuları biz kulüp olarak gazetelerden takip ediyoruz. Sivasspor olarak şu anda Türkiye liglerinde görüştüğümüz iki futbolcu var. Bunlar Hasan Şaş ve Mehmet Nas. Kocelispor'da forma giyen Taner Gülleri ile hiçbir görüşmemiz olmadı. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz. Kulüp olarak gerçekleştireceğimiz transferleri zaten kamuoyu ile paylaşırız. Asılsız haber yazıp taraftarın kafasını bulandırmasınlar" dedi.

Mecnun Otyakmaz, "Biz kulüp olarak bir tek Mohammed Ali Kurtuluş ile görüşüp yollarımızı ayırdık. Sergio ise Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer oldu. Balili, Sylla, Diallo gibi isimler gözden çıkarıldı, haberleri kesinlikle doğru değil. Biz kulüp olarak bize emeği olmuş ve hizmet etmiş futbolcuları bir kalemde silmeyiz. Evet onlara çeşitli kulüplerden teklifler var. Bu teklifler iki tarafı da memnun ederse transferleri gerçekleşir" dedi.

fikrettin_58
07.06.2009, 17:14
Taner GÜLLERİ'mi Harika yaa İnşallah alırlar Çok Faydalı Olacaktır bence Hem hızlı Hem İsabetli şut çekiyor Çok Faydalı Olur Bence

mehmetyildiz58
07.06.2009, 17:34
Hemşerim taner gülleri mi?

Yaşasınnnnn

Bu adamın futbolunu çok beğeniyorum. Mehmet yıldız'dan kurtuluruz böylece.

Bu kadar zıtmısın Mehmet'e....Mehmet 16 golü atmasaydı şamp ligini bırak avrupaligini zor görürdünüz...Yıllarca emeğini vermiş adam bir celsede silip atıyorsunuz Yazık valla Yazık....Mehmet gol atamadınmı ''eşek mehmet'' gol attığında ise ''Helal olsun valla aslan mehmet'' yapmayın Allahınızı severseniz....

abdullah58
07.06.2009, 19:25
flas-flas deyince bende birsey var sandim milletin dönüp bakmadigina herkesin kapiya koydugunumu alacagiz-ozaman balili kalsin daha iyi cvetkov tanerden daha iyiydi-aliriz yine böyle dandikleri sonra saga sola zorla veririz bedevaya
bursadan alinan ömer vardi ne oldu-mahmut hanefiyi aldik ne oldu aklima gelenler o zamanda yazmistim almayin diye simdide aliyorlar dandikleri

sivaslı gökhan
07.06.2009, 19:34
Hemşolar siz ne dersiniz bilmem ama ...

ben hasan şaş ın sivasa gelmesini şahsen istemiyorum .bize yararı olcağınıda düşünmüyorum..bnce alınmasına gerek yok.

mertcan69358
07.06.2009, 20:33
inşallah bütün futbolcular sivassporumuza hayırlı uğurlu olur .... mehmet yıldızdan kurtuluruz kafına katılmıyorum takımı buraya kadar getiren futbolcuyu böle aşşalamak bizlere yakışmaz biz fenerbahçe gibi adimiyizde güiza gibi mehmet yıldızı yuhlayalım güizanın fiatıyla mehmet yıldızın fiatına bak fe yaptıkları işe bakk...

mertcan69358
07.06.2009, 20:51
şampiyonlar ligindede takımımızı hiç susmadan destekleyelim

atramp
07.06.2009, 21:05
Tranferlere ihtiyacımız var sivassporumuz daha bi bomba patlatamadı insallah bunları alarak ilk bombasını patlatmış olur

atramp
07.06.2009, 21:07
Mehmet buyuk bı form dusuklugu yasıyo onun için bi forvet şart yonetımımız en ıyısıne karar verir

atramp
07.06.2009, 21:10
Evet arkadaslar henüz kesin bişey yok ama mehmet nas daha yakınmış imzaya taner gülleri asılsız çıkabilir:confused:

Buraq58
07.06.2009, 21:15
Bu kadar zıtmısın Mehmet'e....Mehmet 16 golü atmasaydı şamp ligini bırak avrupaligini zor görürdünüz...Yıllarca emeğini vermiş adam bir celsede silip atıyorsunuz Yazık valla Yazık....Mehmet gol atamadınmı ''eşek mehmet'' gol attığında ise ''Helal olsun valla aslan mehmet'' yapmayın Allahınızı severseniz....

KatılıoRum gaRdaş iii oynamasa ßiLe sakatlanmadan 3 sene ust uste duran

Tek Fulb0Lcu

oNuR
07.06.2009, 21:41
Transferler hakkında halaa resmi bir açıklamaya yok..Tamam biraz erken ama napalım taraftarız bizde..transfer bekliyoruz..

kanquel
07.06.2009, 21:44
hasan gelmesinde kim gelirse gelsin bir işe yaramaz o adam....

leventt
07.06.2009, 22:01
arkadaşlar transferler konusunda ortalıkta çok haberler dolaşıyor.bence yönetim ve teknik kadroya güvenmemiz destek olmamız gerek.taner bence faydalı olacaktır geçen sezonki büyük takımlarla oynanan maçlar sonrası reportajlarında sivassporun şampiyon olmasını çok isterim sivası destekliyorum ben kalbimle onların yanındayım diye demeçler vermişti gelirse eğer sevdiği bir kulüpte dahada başarılı olacaktır kimsenin şüphesi olmasın bundan eminim.

cesur sivas
07.06.2009, 22:14
hasan gelmesinde kim gelirse gelsin bir işe yaramaz o adam....

bencede dedigin gibi, adam 33 yasinda.. sanki bu yasinda bir patlama yapacak

Yigido DogaN
08.06.2009, 19:14
cümleten selamın aleykum ...
sevgılı hemserılerım gardaslarım ...actıgım konuya buyuk ılgı gostermenızden dolayı tesekurler..
bu benım ılk actıgım konudur sıtemızde....benı bu onuyu acmama zorlayan duygularımı anlayın artık yalan yanlıs haberlerle kımsenın kafasını karıstırmaya hakkımız yoktur ..
haberı bulent hoca yenıulkeye acıklamalarında yapıo..ve sevgılı baskanımızda ..TANERE BI TEKLIFTE BULUNMADIK FELAN FILAN YYAAA BASKANIM LUTFEEN BIZE TANER GIBI GOLCULER LAZIM BIKER SEZONUN IKINCI YARISINDA TANER OLSAYDII VALLAADA BILLAADAA ACIK ARA SAMPIONDUK AMAA NERDEEEE..MEHMET EFENDI BIZI YEDI BITIRDIII..
BARI TANERI ALMAYACANDAA ....GITMISKEN ISRAILEE....BALILININ DUGUNU IIN SUU MACCABI TELAVIVDE OLSA GEREK...TELAVIVDE HANGI HOPAEL TELAVIV HERALDE YAAA..LUTFEN .......
ISRAIL LIGI GOL KRALI SAMUEL YEBOAH I GETIRINDE BIZDE TANER GULLERIYI UNUTALIM HE...BIZE BOMBA LAZIM ..BOMBAAAAAAAAA...

tekniker58
08.06.2009, 19:19
hayırlı uğurlu olsun sivas ve sivasspor için.

SVS_5858
08.06.2009, 20:02
bence 3de iii futbolcu inş... olur benim düşüncem hasan bize geldiğinde kendisini toparlar mehmet nas bence süper ligdeki en iii ortasaha oyuncularından bir tanesi taner gülleride zaten kendini ispatladı bu sene attığı gollerle hayırlıs olur inş...

eyuphulagu
08.06.2009, 20:56
not:Taner Gülleri ,Şeyhmuz transferleri birinci ağızdan yani başkan tarafından bizzat yalanlandı.Başkan
biz bu oyuncularla hiç teklif yapmadık;bu haberleri kim çıkarıyor anlayamıyorum diyor.Ben kimin çıkardığını iyi biliyorum:Şampiyonlar liginde oynamaya can atan oyuncular+Para kazanmaya oldukça hevesli menecerler....