Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilica Fener`de

SivasSpor.Com
08.06.2009, 09:22
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilicaaa.jpg

Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Fabio Da Silva Bilica’ya karşılık Fenerbahçe’den Yasin Çakmak ve 1,5 milyon dolar para alındı.

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Bilica’nın kesin olarak Fenerbahçe’ye gittiğini, buna karşılık Yasin Çakmak’la anlaştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, bu transferde Sivasspor kulübünün menfatlerini ön planda tuttuklarını, Bilica’ya karşılık Yasin’le birlikte 1,5 milyon dolar para alacaklarını söyledi.
Önceki gün düğün yaparak dünya evine giren Yasin’in, Sivasspor’da gelmekten mutlu olduğu ifade edildi.

Hürdoğan Gazetesi

Mursallı yiğido
08.06.2009, 09:24
Yasin de güzel oyucu.Fener'in kaç golünü çizgiden çıkardı.

Abdullah DuMaN
08.06.2009, 09:32
gitmesine üzüldüm umarım Yasin Sivassporda başarılı olur

YigidoGenclik38
08.06.2009, 09:33
kötü oldu bee bilica nın gitmesiii

58_babacan_58
08.06.2009, 09:36
Ben hala Bilica`nın kalmasından yanayım...İnşallah yalan haberdir.

58_SEMİH_58
08.06.2009, 09:40
Bilica'nın seviyesinde bir oyuncu bulmamız lazım !!
Yasin'le yürümez bu iş ..

Harput0658
08.06.2009, 09:40
BEDAVAYA GİTTİ. Ama gitmek istiyoduysa önünü kesmek de bize yakışmazdı. Yasin Bilicanın yerini tutmaz ama İyi oyuncudur.
SONG şu Anda boşta SONG alınabilir.
BALİLİ DE GÖNDERİLMESİN LÜTFEN.

Buraq58
08.06.2009, 09:51
BEN HALAA BILICANIN KALMASINDAN YANAYIMM...İNŞALALH YALAN HABERDİR.

Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)

Tekrar buluruz üzme kendini :)

Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor.

buraks58
08.06.2009, 09:58
çok çok çok büyük bir kayıp.bilica sivasspora gelmiş en iyi oyuncuydu.onu kaybetmek çok kötü oldu.ancak bilicanın takımda kalmasını sağlamakta çok zordu.fenerbahçe bizim verdiğimiz paranın 3-4 kat fazlasını teklif etmiş bilicaya.biz bilicaya o parayı versemiydik diye düşündüm ama diğer oyuncuların alacaklarıyla arada uçurum olurdu bu seferde.hayırlısı olsun.inş sivassporum adına ii olur.

GokhanTurna
08.06.2009, 09:59
Süper ligde gördüğüm en iyi defans oyuncusu. Sivasımıza getirenlerden Allah razı olsun. Bi tane yıldız oyuncumuz vardı oda gitti demek. İnşallah başarılı olur gittiği yerde. Verdiği emek için teşekkür ederiz.

Yasin iyi oyuncu ama Bilica çok ucuza gitmiş. Yasinin yanında Gürhanda alınabilirdi

mehmetyildiz58
08.06.2009, 10:05
Beleşe gitmiş valla yaa. 1.5 milyon ne demek o paranın 4 katını 1 sezonda Güiza'ya harçlık veriyor aziz. En az 4 milyon euroya gitmesi lazımdı. Çok yazık olmuş. Yasin`e gelince, Yasin bence çok iyi hem gençde Fenerde iyi işler yaptı.
Mehmet Nas
Hasan Şaş
Hamed Namuochi
Mpenza
Bu oyuncular bize kesinlikle yararlı olacaktır.

hiko58
08.06.2009, 10:05
Bilica ya çok üzüldüm. Şampiyonlar liginde bize en çok faydalı olacak bir futbolcuydu.

58isa58
08.06.2009, 10:13
Hayırlı olsun, gerçi biraz ucuz oldu ama Yasin Çakmak`ta iyi futbolcu.

sinan-58
08.06.2009, 10:16
Çok ucuza gitmiş ya Yasin`in yanında Gürhan ve İlhan`da olsaydı iyi olurdu ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun

eXi
08.06.2009, 10:19
SONG şu Anda boşta SONG alınabilir.
BALİLİ DE GÖNDERİLMESİN LÜTFEN.

Evet Song`da iyi bir oyuncu.

Bilicayı bedavaya vermişler resmen.

makif58
08.06.2009, 10:40
Bilica gibi adam o kadar ucuza satılırmı hemde neden Fenere satıldı Sivasspor Fenerin yedek takımımı baskanımız bu işe nasıl olur der

Bilicayı satıpda şampiyonlar liginde başarı aranmaz taraftar bu işe kızıp ligin sadece ilk macına gitmemeli sonra her mac desteğimizi veririz

revenge58
08.06.2009, 10:56
shaktar donetsk 4.5 milyon euro vermişti ona niye vermedik anlamadım.yasinden bir cacık olmaz

RECEP_YÜKSEL
08.06.2009, 11:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilicaaa.jpg

Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Fabio Da Silva Bilica’ya karşılık Fenerbahçe’den Yasin Çakmak ve 1,5 milyon dolar para alındı.

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Bilica’nın kesin olarak Fenerbahçe’ye gittiğini, buna karşılık Yasin Çakmak’la anlaştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, bu transferde Sivasspor kulübünün menfatlerini ön planda tuttuklarını, Bilica’ya karşılık Yasin’le birlikte 1,5 milyon dolar para alacaklarını söyledi.
Önceki gün düğün yaparak dünya evine giren Yasin’in, Sivasspor’da gelmekten mutlu olduğu ifade edildi.

Hürdoğan Gazetesi

Bence Yasinin gelmesi çok iyi enazında Avrupada bir kaç maç oynamış kumaşı iyi o Yasin olmayıpda yabancı olsaydı Banko oynardı bu da benim görüşüm inşallah zaman beni haksız çıkarmaz

Gidene güle güle Gelene hoş geldiniz deriz

RECEP_YÜKSEL
08.06.2009, 11:04
Örnek SERVET Bize geldi kumaşı iyiydı tutdu sonra Galatsaray kaptı????:)

GokhanTurna
08.06.2009, 11:21
Örnek SERVET Bize geldi kumaşı iyiydı tutdu sonra Galatsaray kaptı????:)

Ama ben anlamıyorum abi neden bu kadar ucuza verdik Bilicayı. Futbolcu almayı biliyoruz ama cidden satmayı bilmiyoruz. 200 bine aldık 1.5 milyon + Yasin aslında kar yapmışız ama yinede Bilica gibi bi futbolcu bu kadar az yapmaz.

Wolfsburg takımının golcüsü Dzeko yine çok ucuza alınmış adamın Bilica gibi yıldızı parladı şuan ki değeri 30 milyondan bahsediliyor

abircan
08.06.2009, 11:24
FENA TAKAS DEĞİL, YASİNDE İYİ OYUNCU DEFANSTA, YAŞIDA GENÇ DAHA 2YILDA PARLATIR ONUDA SATARIZ, 1.5 MİLYON USD BİRAZ AZ GİBİ AMA İYİDİR TAŞ YERİNDE AĞIRDIR ZAMANI DEĞİL ŞİMDİ, BAKIN MEMED YILDIZI İSTEYEN BİLE YOK, ADNAN POLAT GS MAÇLARI ÖNCE MEMEDİ KAFALADI 2 METREDEN TOPU İÇERİ İTEMEDİ ADAM ŞİMDİ , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK İSTİYORUM BURALIYIM DEYİP DEMEÇ VERİYOR, UMARIM DİĞERLERİNE DERS OLUR İSTANBUL TAKIMLARI TAKINTISI

acid1907
08.06.2009, 11:26
arkadaslar bilica fenere ucuz gıtmemıs bence yasınde ıyı bır futbolcu dusunsenıze fenerbahce servet cetini bedavaya bıze vermıstı galatasaraya ertesı sezon ne kdr paraya sattık bunlarıda unutmamız lazım champıonlar ligine eger gittiysek bunda fenerbahcenın katkısı cok buyuk bir yandan besiktası yenmesı son macta trabzonu yenmesı bunları lutfen unutmayalım arkadaslar

abdulhadi
08.06.2009, 11:30
ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...

byturkhs
08.06.2009, 11:37
ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...

%100 katılıyorum sana abdulhadi. bu yönetim anlayışı bizi geriye götürür. şampiyonlar liginde ilk turda elenmek istiyorlar heralde. birde BASIN IN BAŞINDA Kİ KİŞİYİ SEN YÖNETİME BASIN SÖZCÜSÜ YAPARSAN BUNLARIN HATALARINA HİÇ KİMSE SES ÇIKARMAZ HİÇ KİMSE YAZMAZ. BÖYLECE BU TAKIM 3 BÜYÜKLERİ KÖLESİ HALİNE GELİR. BURSASPOR Bİ SERCAN A 6-7 MİLYON EURO İSTERKEN BİZ BİLİCA GİBİ KALİTE TOPCUYU PEŞKEŞ ÇEKELİM FENER E. YAZIKLAR OLSUN SİZE. BÖYLE YAPACAKSANIZ DEFOLUN GİDİN YÖNETİMDEN HOCALIKDAN. BİZ ŞEREFİMİZLE 3. LİGDE DE OYNARIZ.

Tex
08.06.2009, 11:41
Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?

noname87
08.06.2009, 11:50

zamanında 500 milyara serveti satmışlardı bilicaya 5 milyon euro teklif vardı rusyadan 1.5 milyon dolar ne 5 milyon euro ne yasin fenerden ayrıldı diye fenerliler göbek atıyor ayrıca bu transfer işlerinde büyük dolaplar dönüyor sivassporda denetim mekanizması yok başkan teknik direktör başarılı diye kimse dokunmuyor mehmet yıldızı satmak için bir ay uğraştılar herkes farklı telden çaldı gerçek rakamlar ortaya çıkmıyor sonrada 2.lig oyuncularıyla devam ediyoruz

Besyo_cu
08.06.2009, 12:10

Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...

abdulhadi
08.06.2009, 12:19
Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...

bu nasıl bi düşüncedir biliyomusunuz, takımını yönetiminden ve hocasından daha fazla seven ve daha fazla başarısını isteyen bi tarafdar düşüncesidir. bilicaya bu ligde bütün takımlar almak ister ve daha fazla paraya. shaktar 4.5 verirken, ruslar 5 verirken sen fenere niy veriyosun kardeşim. AYRICA BÜLENT UYGUN SAYGIYI HAKETMİYOR. ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİĞİ AKŞAM ÇIKTI TRT DE KIKIR KIKIR GÜLÜYOR.BEN ÜZÜNTÜDEN DIŞARI ÇIKMAZKEN O BİDE UTANMADAN DİYORKİ BEN İNÖNÜYE BJK NİN STADINA GİDECETİM KUTLAMALARA DİYOR. GÖRÜYORMUSUNUZ HOCADA Kİ DÜŞÜNCESİZLİĞİ

hiko58
08.06.2009, 12:23
Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?

sevgili kardeşim ben bişeyler biliyorum ama. sanki bülent uygun diye dıymuştum.yalan değilse..

alemdargokhan
08.06.2009, 12:29
çok ucuza gitmiş. . .

başkan yine fener tarafını konuşturmuş!!!

furky.b
08.06.2009, 12:40
Yasinin Kumasi Iyi Diyenlere, Bu Adami Hic Izledinizmi ?

Bir son trabzon maci , cizgiden topu cikardi diye adami hemen iyi futbolcu yaptiniz..

Bu adam feneri kac kere yakti haberiniz yok :D

58_babacan_58
08.06.2009, 12:42
Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)

Tekrar buluruz üzme kendini :)

Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor.

YERİM SENİN O GARDAŞINI BURAK.BEB BILICANIN KALMASINI İSTİYORUM O KADAR.

eyupk
08.06.2009, 12:56
Çok ucuza verilmiş..............

noname87
08.06.2009, 13:04

bilicanın 1.5 milyon dolara fenere gittiğine inanıyormusun?3-4 katı veren başka klüpler yok muydu rusyada romanyada ne oldu onlara bunu merak ediyoruz

FALÇATA 58
08.06.2009, 13:08
Yasininde faydalı olacağını düşünüyorum bilicaya bundan sonraki futbol hayatında başarılar

yigidozan
08.06.2009, 13:15
aah bilica ah gittin demek. umarım çok daha başarılı olursun fenerde ama sivası da unutma.yeniden doğdugun yerdi burası. umarım 2. ligden bi defans oyuncusu almayız da telafi edebilcek bi transfer yaparız

teknik
08.06.2009, 13:16
normal bir tansfer.Bilica o kadar ederdi.Yasin bence alınacak en iyi yerli stoper.Ali bilgin'i de alsalardı tamamdı.

muhsin koçak
08.06.2009, 13:43
Böyle saçmalık görmedim ben eğer haber doğruysa.1,5 milyon ve Yasin ???????????

sergio1989sivas
08.06.2009, 13:54
SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR:mad::mad:
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER

sergio1989sivas
08.06.2009, 13:56
ADAM GİBİ ADAM MECNUN OTYAKMAZ EFSANE BAŞKAN ARKANDAYIZ BU BÜTÇEYLE ŞAMPİYONLUĞA OYNATIYORSUN BİNLERCE KEZ TŞKLER
SEN GİTTİKTEN SONRA İKİNCİ LİGE DÜŞTÜĞÜMÜZDE SENİN DEĞERİNİ ANLARLAR MERAK ETME BAŞAKANIM
BEÜLENTİMİZİDE KİMSEYWE YEM ETMEYİZ

abdulhadi
08.06.2009, 14:13
SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER

kime dediğini bilmiyorumda ben bu başkana hoca yada laf söylerim biz gs li falanda değiliz 3. ligden beri biz bu takımın peşindeyiz. bu adamlar sivasspor un menfaatini korumuyorlar. önemli olan 1. ligde top oynamak deil şerefle top oynamaktır.KİM SİVASSPORLUYUM DİYORSA BEN ONUN 100 KATI DAHA FAZLA SİVASSPORLUYUM

navruz58
08.06.2009, 14:36
Yasin le napcaksinis neyse sizler daha iyisini bilirsiniz

canimfeda58
08.06.2009, 14:45
YAHU INANMAYIN BU HABERLERE HÜRDOGAN GAZETESI NE BILCEK ALLAH ASKINA HEPSI YALAN BUNLARIN.. GÖRCEKSINIZ SONUNDA SIVASSPORUMUZDA KALCAK INSALLAH

xremix
08.06.2009, 14:47
bence isabetli olmus,yasin cok basarili olcak sivassporumuzda

mertcan69358
08.06.2009, 14:49
bilaca çok harika topcuydu inşallah biz yine bilica gibi futbolcular buluruz bülent uygun ve biz bu yönetimle daha ne bilıcalar buluruz bilacanında ayaklarına sağlık sivasspora verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz.. :)KARIYLA KIZLA İŞİMİZ OLMAZ YAĞMURLAR ÇAMURLAR BİZİ YILDIRMAZ ÇILDIRIRSA YİĞİDOLAR KİMSE TUTAMZ DİKKAT ET GARDAŞ KARŞINDAKİ SİVASLI

serdar-58
08.06.2009, 15:10
valla ucuza gitmiş bilica yazık oldu şimdi fener onu seneye 10 milyon dolara satar bizde böyle ucuza satıyoruz işte

carizma0658
08.06.2009, 16:30
aslında gerçekten hiç istemezdim gitmesını ama olan olmuş ki en azından iyi bir kulübe gitmiş ÇOKK TEŞEKKLER BİLİCA SİVASA KATKILARINDAN DOLAYI YOLUN ACIK OLSUN SENİ SEVIYORUZ

mucahitbaba58
08.06.2009, 16:34
teknimk direktor sende git gerek yok biz oynariz
eger bilicada gidecekse yw kim kaldi :S

esentepeli58
08.06.2009, 17:01
kazığı yemişiz o kadar bilika gibi bı oyuncu 1.5 milyon dolar hahaha cok komik :mad:

RECEP_YÜKSEL
08.06.2009, 17:29
Ama ben anlamıyorum abi neden bu kadar ucuza verdik Bilicayı. Futbolcu almayı biliyoruz ama cidden satmayı bilmiyoruz. 200 bine aldık 1.5 milyon + Yasin aslında kar yapmışız ama yinede Bilica gibi bi futbolcu bu kadar az yapmaz.

Wolfsburg takımının golcüsü Dzeko yine çok ucuza alınmış adamın Bilica gibi yıldızı parladı şuan ki değeri 30 milyondan bahsediliyor

YA Yasin tutarsa onuda 1,5 milyona satarsan bide
herekzi her takım ister gazetelere göre gerçekde
2 veya 3 takım ister gerçekleri tam bilmiyoruz ki
Gazeteler kalsa Türkiye gelmiyen oyuncu yok herkez geliyor

dediğim gibi inşallah bu sağlam kumaş bizde dağa sağlam olur ve 1,5 veya 2,5 satarız hayırlısı olsun demekten başka bi şey gelmez bizden kardeş

hasantuan
08.06.2009, 17:30
ÇOK UCUZA VERMİŞİZ YA....YASİN+ENAZ 3 MİLYON OLMALIYDI...

titizyiğido
08.06.2009, 18:01
çok ucuza gitmiş..........yazık......... ....

Buraq58
08.06.2009, 18:04
Yasin le napcaksinis neyse sizler daha iyisini bilirsiniz

qardaş ilk qeLdiginde Musayada Demiştiniz...

1 yıL içinDe qRo 0LuR;)

FANATIK YIGIDO
08.06.2009, 18:21
bilicanin sivassporda kalmasini cok isterdim ama karsiligina yasini almamiz cok guzel yasin cok hirsli bir oyuncu cok yerinde bir tranfer bilicadan daha iyi olacagina inaniyorum:)

tekniker58
08.06.2009, 18:39
nasıl oluyorsa iyi oluyorsa neasıl olacakda öyle yapsınlar tek yaptıklarına değsin yeter ki . mücadeleye devam.

altuntas58
08.06.2009, 19:04
Bilicanın yerini dolduracak futbolcu tanımıyorum inşallah yeri doldurulur

merkez_emre
08.06.2009, 21:29
yasın nereeee bılıca nere kardesım...anlatamadım gıttı hersey para degıl hemde bu bollukda...

yazıklar olsun dıyorum baska bırsey demıyorum

eyuphulagu
08.06.2009, 21:35
1-Fenerbahçe Ankarasporlu orta saha oyuncusu Özer
için 5 milyon euro+Gürhan+İlhan+Vederson'u teklif etmiş.Bilica'nın transferi için 1.5 milyon euro+Yasin çok iyi para diyenlere acilen duyrulur.2-Bilica bu yıl Türkiye'de yılın stoperi seçildi,Yasin ne yaptı?3-Rusya'dan,Ukrayna'dan 5-6 milyon euroluk teklif olduğundan bahsediliyor.5-Sivassporun hedefi nedir?Şampiyonlar ligine kalmak mı yoksa Avrupa liginde gruplarda oynamak mı?Bilica gibi star isimleri satarsan hedef küçültüyorsun demektir.Umarım Yasin, Servet gibi sivasporda başarılı olur.

eyuphulagu
08.06.2009, 21:38
1-Fenerbahçe Ankarasporlu orta saha oyuncusu Özer
için 5 milyon euro+Gürhan+İlhan+Vederson'u teklif etmiş.Bilica'nın transferi için 1.5 milyon euro+Yasin çok iyi para diyenlere acilen duyrulur.2-Bilica bu yıl Türkiye'de yılın stoperi seçildi,Yasin ne yaptı?3-Rusya'dan,Ukrayna'dan 5-6 milyon euroluk teklif olduğundan bahsediliyor.5-Sivassporun hedefi nedir?Şampiyonlar ligine kalmak mı yoksa Avrupa liginde gruplarda oynamak mı?Bilica gibi star isimleri satarsan hedef küçültüyorsun demektir.Umarım Yasin, Servet gibi sivasporda başarılı olur.

yigidomustafa58
08.06.2009, 21:53
hakkında hayırlısı ney ise o olsun Yasin yerine Ali bilgin gelse daha iyiydi...

sinan-58
08.06.2009, 23:14
bilica resmen fenerde malesef resmi sitelerinde yazdı

Shan58
08.06.2009, 23:23
1.5 milyon dolar 1.2 milyon euro eder.
Madem ukraynadan 4.5 milyon euro teklif ettiler ne diye fenere 1 milyon euroya veriyorlar acaba.
Başkanın vede yönetimin bu konuda bi açıklama yapması lazım.
anadolu takımları bile bu fiyatı verir. trabzona teklif etseler en az iki milyon verirdi.

Eğer bu fiyata vermişlerse çok yazık etmişler.
Türkiyenin en iyi defans oyuncusunu Fenerbahçe'ye hediye etmişler resmen.

Kasim58
08.06.2009, 23:26
insallah yalan haberdir bilika cok iyibir futbolcu ben sivasda kalmasindan yanayim.Eger dogru ise cok az paraya gitmis bize verdigi emeklerden dolayi kendisine tesekür eder gittigi yerde ve futbol hayatinda basarilar dilerim.Bilika hangi takimda olursa olsun iyi isyapar.

sinan-58
08.06.2009, 23:30
insallah yalan haberdir bilika cok iyibir futbolcu ben sivasda kalmasindan yanayim.Eger dogru ise cok az paraya gitmis bize verdigi emeklerden dolayi kendisine tesekür eder gittigi yerde ve futbol hayatinda basarilar dilerim.Bilika hangi takimda olursa olsun iyi isyapar.

malesef doğru kaynak fenerbahçenin resmi internet sitesi ama herhangi bir oyuncu veya fiyat yok

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15999

GuVeN
08.06.2009, 23:33
cok ucuza verıldıgı kesın.. yaşı 31 olabılır ama nerden baksan 3-4 senesı vardı bılıcanın.. bı takım ustunde bu kadar etkısı olan bı ınsan bu paraya nasıl verılır akıl mantık almıyo.. hayırlısı olsun ama bu fıyata cok yazık olmuş!! ben su fenerle olan ıslerde kotu nıyet aramamak ıcın ınat ettıkce edecegım.bunada kulak asma guven hep destek bu başkana tam destek!

eyuphulagu
08.06.2009, 23:40
Bülent Hoca Fransa'dan bir stoperle ilgilendiklerini söylemişti.Umarım bu oyuncu hem Bilica'nın yerini doldurur;hem de Şamp.Ligi Elemelerinde takıma katkı yapar.

sergio1989sivas
08.06.2009, 23:42
burda bilicanın fenere peşkeş çelildiğini ima eden sivas görünümlü gs kılıklı
insanlar rahat bırakın sivasımızı sivas sivaslılarındır sivassporlularındır

Shan58
08.06.2009, 23:53
burda bilicanın fenere peşkeş çelildiğini ima eden sivas görünümlü gs kılıklı
insanlar rahat bırakın sivasımızı sivas sivaslılarındır sivassporlularındır

Ne alakası var kardeşim.
1.2 Milyon euro beleş fiyat. daha fazla veren takımlar varken neden bu fiyata verildiğini yada bu fiyatın doğru olup olmadığını yönetimin açıklması gerekir.
kimse peşkeş çekildi demiyor ama niye ucuza verildiğinide en azından açıklasınlar kimse bişey demez zaten.
Bilica illa ben fenerde oynayacam başka takıma gitmem ne diyorsa en azından yönetimde mecbur kaldık diye açıklama yapsın.

Alperen58
09.06.2009, 03:19
Beyler lütfen kendinize güldürmeyin milleti sonra baska sitelerde dalga gececekler bizimle,Bilica yi 4-5 milyon euroya baska takimlara vermemis fenere ucuza vermisler diye laf cikmis Sivasspor sitesindede bunu ciddi ciddi tartisiyorlarmis diye.
Hic mantiginiz aliyormu yav böyle birseyi tövbe tövbee..
Bir kere Bilica ya helal olsun hem oynadigi futbol icin hemde sözlesmesi 1 yillik olmasina ragmen uzattigi ve bize para kazandirdigi icin antepli bekir aynisini yapmadi simdi bedavaya fenere gitti.
Yasin meselesine gelince servet örnegi ortada dururken bu konuda simdiden yorum yapmak yanlis olur,belki adam gelecek bizde süper top oynayacak hemen dilleri catal yapmayalim,yilan gibi sinsice degil adam gibi efendice elestirelim,sonucta Bilica buraya kendi basina gelmedi onu takip eden izleyen alinmasina olur verenler elbet bir Bilica daha bulurlar bize.

nejmi58
09.06.2009, 04:17
Hayirlisi olsun, kac para ve hangi oyuncu karsiliginda anlasildigini resmi agizlardan duyarsak ona göre yorum yapalim, simdiki haberin kesinlik degeri yok...

Yildizelili58
09.06.2009, 08:29
1,5 milyon bumu yani
yönetime bak abi ja donesk 4,5 teklif etti
ayip yanlis dir yasin cakmak 300 bin lik bonservisi var

konartr58
09.06.2009, 08:42
bilikanın gitmesi iyi değil ama yasin de kötü değil.sivas takım oyununda daha da iyi olarak kendini gösterecektir.

tekniker58
09.06.2009, 09:23
kendisine başarılar dilerim nerde oynarsa oynasın.

romelon1907
09.06.2009, 09:26
sivasspor' a ve fenerbahçe ye hayırlı olsun bülent hoca yasini kumaşı kötü olsaydı kesinlikle almazdı avrupa deneyimide var ama bilica bizim için olmazsa olmaz bi futbolcuyudu gerçekten dediğiniz gibi çok düşüğe almış mehmet topuz gibi karaktersiz bi topçuya 5milyonr euro veren fenerbahçe sivasa daha fazla kazndırmalıydı gerçi biz son trabzon maçında sivasa prestij ve eğer katılma başarısını gösterirse bizimde azda olsa sonmaçtaki katkımızla şampiyonlar liginden çok iyi bir gelir elde edicek eğer takip ettiyseniz SELÇUK ŞAHİN sivasın malup olduğu haberini alınca trabzonspor maçına inanılmaz şekilde asıldık ve maçı aldık dedi biz fenerbahçeliler olarak sizin başarınızı canı gönülden takdir ediyoruz başarınızın devamını diliyoruz

risale69
09.06.2009, 09:27
yazık.türkiyenin en iyi defans oyuncusunu bedavaya vermişler.

bgürsoy
09.06.2009, 09:36
sivasspor' a ve fenerbahçe ye hayırlı olsun bülent hoca yasini kumaşı kötü olsaydı kesinlikle almazdı avrupa deneyimide var ama bilica bizim için olmazsa olmaz bi futbolcuyudu gerçekten dediğiniz gibi çok düşüğe almış mehmet topuz gibi karaktersiz bi topçuya 5milyonr euro veren fenerbahçe sivasa daha fazla kazndırmalıydı gerçi biz son trabzon maçında sivasa prestij ve eğer katılma başarısını gösterirse bizimde azda olsa sonmaçtaki katkımızla şampiyonlar liginden çok iyi bir gelir elde edicek eğer takip ettiyseniz SELÇUK ŞAHİN sivasın malup olduğu haberini alınca trabzonspor maçına inanılmaz şekilde asıldık ve maçı aldık dedi biz fenerbahçeliler olarak sizin başarınızı canı gönülden takdir ediyoruz başarınızın devamını diliyoruz

tatile erken başlamak ya da gsnin tatilini kısaltmak amacıyla maça asıldınız.. Sivasspor için yapılmış kasıtlı bi hareket gibi göstermen hiç hoş değil arkadaşım..Bu ligde herkes kendi çıkarlarını düşünür..

bgürsoy
09.06.2009, 09:38
Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Sivasspor ilk transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlılar Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı stoper Bilica ise Fenerbahçe'ye verildi.

Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor ilk transferini gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de forma giyen stoper Yasin Çakmak'ın dün akşam saatlerinde kendisini Sivassporlu yapan 3 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Dün Bilica için Fenerbahçe yönetimi ile bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme olumlu sonuçlandı. Bilica'ya karşılık Yasin Çakmak ve 2 milyon Euro para aldık. Bilica'da kendisini Fenerbahçeli yapan 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Bundan sonra Bilica Fenerbahçe kulübünün futbolcusudur. Her iki kulübede hayarlı uğurlu olsun"dedi.

Ayrıca Otyakmaz bundan sonraki gerçekleşecek transferler konusunda ise, "Aceleci davranmamızı gerektiren bir şey yok. Biz ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek için transferde çok seçici davranmak zorundayız. Aldığımaz futbolcunun da Sivasspor formasına yakışması gerekir. Kamp dönemine kadar transferleri bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

kaynak:http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Yasin-Çakmak-Sivasspor'da!_3_HDetail_246_13 5682.htm

bgürsoy
09.06.2009, 09:39
bilica+2 milyon euro arkadaşlar..yönetim işini bilir.....

romelon1907
09.06.2009, 09:51
tatile erken başlamak ya da gsnin tatilini kısaltmak amacıyla maça asıldınız.. Sivasspor için yapılmış kasıtlı bi hareket gibi göstermen hiç hoş değil arkadaşım..Bu ligde herkes kendi çıkarlarını düşünür..

ne tatili arkadaşım bizimkiler zaten tüm sene dinleniyor 2 hafta maç yapıyor oda gs maçları dediğin gibi herkez kendi çıkarlarını düşünür ama bizim için trabzon gs bjk başarılı olacağına sivas olsun ayrıca sivasın başarısını fenerbahçeye mal ettiğim gibi bi pay çıkardığım falanda yok bjk şampiyon olurken ilk 6daki takımlardan bir galibiyet aldı siz şampiyon takıma göre daha başarılısınız bunu kim inkar edebilir şunuda söylemeliyim sivasda lyon kumaşı var lyonun nasıl kurulduğunu nasıl başarılarının geldiğine bakın bide sivasa bakın görüceksiniz

Ayşegül
09.06.2009, 09:58
bilica nın gitmesi hiç iyi olmamış...bu takım şampiyonlar liginde oynayacak en iyi futbolcularını dağıtıyor..:confused:

pover58
09.06.2009, 11:52
çok ucuz vermiler,yazık olmuşbilica çok daha fazlasını hakediyor.

yigidolar06
09.06.2009, 11:59
Hayırlı olsun yönetim işini biliyor Bilica da 58 nolu forma giyer bakarsınız

hakandevil
09.06.2009, 12:07
Umarım Bilica bize Yasin ve diğer 3 futbolcuda size hayırlı olur ;)

ferhat_58_oğuz
09.06.2009, 12:49
1,5 milyon dolar gibi komik bir rakam varmı bilica için ödenen bu para ancak bilicanın tek ayağına yeter yine fenere peşkeş çekildi en az 4 milyon avroluk futbolcu 1,5 milyon dolara gitti avuro bile değil yönetimi ben bu konuda çok hatalı buluyorum tek eleştirdiğim konu bu demekki fener maçlarından niye galibiyetle ayrılamadığımız belli oluyo bu taktik ve stratejiyle devam ederlerse sivasspor fenerin arka bahçesi olur buda sadece beni değil hiçbir sivassporlunun hoşuna gitmez sitemlerimi sayın otyakmaz ve yönetim kuruluna bildiririm ve bırakın artık şu fener sevdasını fener için ne yapa biliriz değil sivasspor için ne yapabiliriz diye çalışın yasine gelince bence yasin sıradan basit bir oyuncu bilicanın tek bacağı etmez ama yinede inşallah hayırlı olur onun gibi topçular 2. liglerde dünya kadar var arasalar 3. ligde bile ondan daha iyisini bulurlardı neyse yazdıkça sinirleniyorum şampiyonlar ligine oynuyoıruz takımın en iyi adamını satıyoruz hadi sattık bu parayamı düşündükçe çıldırıyorum

tekdoktirin
09.06.2009, 13:08
BİLLİCA F B HAYIRLI OLSUN ÇOK EMEİ VAR SIVAS TA TEŞEKÜRLER SAMBACI ALLAH YOLUNU AÇIKETSİN

ferhat_58_oğuz
09.06.2009, 13:30
SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR:mad::mad:

her halinle fenerli olduğunu belli ediyosun arkadaşım bir senin üye olduğun tarihe bak birde benim gibi eleştirenlerin bir senin yaptığın yorum sayısına bak birde benim ha sen diyeceksinki illa buraya ne kadar erken üye olursan dahamı çok sivassprlu oluyosun evet bu site sivassporumuzun en büyük tarafta sitesi bu en güzel tespit olur kendini sivassporlu diye bize yutturma fener yalakası olmak sana büyük haz veriyo galiba nede olsa bilica seneye sizde hemide beleş bir paraya mehmet topuz gibi şahsiyetsiz karaktersiz adama 5 milyon avuro bilicaya gelince 1.5 milyon dolar tabi nede olsa sivasspor taraftarı koyundur dimi ben yönetimi bu konuda çok hatalı buluyorum tabikide eleştireceğim gir bak bakalım benim tüm yazılarımda mecnun başkan ve bülent uygunu ne kadar çok sevdiğimi ve başarılı bulduğumu tekrar tekrar yorumladım tamam 100 yıl geçse bir daha bu takımın başına böyle hoca böyle kaliteli yönetim gelmez ama hatalı oldukları yerdede eleştirmek en doğal hakkımız bilica 4 milyon dolar para ödense idi bak bakalım kim ne diyodu ozaman bizim stemimiz değerinin altında satılmasına sen bir taraftar olarak bu rakamı beğeniyosan olsa olsa fener taraftarı olarak beğenirsin ne kadar ucuza aldık diye senin başındaki sac kadar ben sivassporumuzun maçlarına gittim 2, lig de dahil senin gibi çok fenerli sivaslı tanıyorum sivas fener maçlarında feneri tutan zavallılar sizlere acıyorum burda hangimizin daha çok sivaslı olduğunu sorgulamaya çalışma şaba oturursun şahsiyetsiz kelimesini üzerime alınmıyorum çünkü senden ve senin gibilerden daha çok sivassporluyum bu kelimeyi şöyle çevire bilirsin sivassporlu gibi takılıp her haliyle fenerli olduğunu belli eden karakter olgusundan noksan şahsiyet sahibi olmayan kendi futbolcusunun beleş bir rakama başka bir takıma(yani başka kendi takımına) gitmesine nerdeyse zil takıp sevinen ve bunu bir transfer zaferi olarak düşünen daha takımının en az bir maçına gitmeyen (takımı derken bu takımın sivasspor olduğunuda belirtmek isterim )ve kendini sivassporlu olarak yutturmaya çalışan namertler sizler bırakın sivassporlu olmayı kalın kaldığınız yerde bize samimi taraftar lazım sizin taraftarlığınız eksik olsun

winner58
09.06.2009, 13:35
bilicayı satanların gözü aydın olsun çok iyi bir transfer politıkamız varmış elindeki pırlantayı satacan gümüş değerinde olmayan topcu alacan valla helal olsun şunuda diyeyim İÇİMİZDEKİ FENERLİLERİ İSTEMİYORUZ ARTIKKKK

tekdoktirin
09.06.2009, 13:46
YA İYİDE SİTEM DORU BİLİCA KALSIN DA BUNUN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK YA BU İŞ SADE MECNUN BAŞKANLA OLMUYOR NERDE O, Z ,SIVASLI SÖZDE ZENGİNLER KOLAYMI SENNİN GÜCÜN BELLİ KARDEŞ ADAM BİLİCAYA SENNİN VERDİNİN ÜÇ KATINI VERİYOR BİRAZ TAKİP EDİNDE ÖYLE YORUMYAZIN YA

winner58
09.06.2009, 13:47
YÖNETİM SİZLERE HELAL OLSUN YİNE YAPTINIZ YAPACAĞINIZI FENERE PEŞ GEŞ ÇEKİLDİK YİNE HELAL OLSUN MANTIĞA BAK YA BİLİCA+YASİN 1,5 MİLYON KENDİNİZİ MEDYAYA İYİ GÜLDÜRECEKSİNİZ MALZEME OLDUNUZ HAYIRLI OLSUN

sinan-58
09.06.2009, 13:55
arkadaşlar yönetime çok büyük iftiralar atıyorsunuz allah hesabını sorar bir kere bilica gitmek istiyordu kalması bizim zararımızaydı yani satmakta birazda mecburduk karşılığında 2 milyon € + yasin + 3 kiralık futbolcu çok iyi bu futbolcular içinde gürhan ilhan olursa mütiş katkı sağlarlar bize lütfen bize bu başarıları yaşatan yönetime saygı duyu

şafak58_35
09.06.2009, 14:32
herkes yasin+3 oyuncu demişte ben yasinden başka oyuncu duymadım hiç:S ÇOĞU ARKADAŞIMA KATILIYORUM ŞAM.LİGİNDE OYNİCAN GÜÇLÜ KADRO YAPICAM DİE UĞRAŞ GİT EN İYİ ADAMINI VER MANTIK BUNUN NERESİNDE ŞİMDİ????? YASİN KİM YA SERVET GİBİ KOŞ ET BAM GÜM VUR Bİ ÇALIM Bİ ATAK YAPACAK ADA MI KARDEŞİM YERİM 1.5 MİLYON EURONU BU DEVİRDE PARA MI BU VERSEYDİN GS YE TS YE OZMN 4-5 MİLLİYON EURO YA...TAMAMEN BAŞARISIZ BİR KARARDIR FB YE DENİLDİĞİ GİBİ KIYAK YAPILDI ACIKCASI HADİ BAKALIM HAYRLI İŞLER...

abdulhadi
09.06.2009, 14:47
bu yönetim ve hoca .... olmazzzzzzzzzzzzzzzzz.bülent uygun u bu konusmalarından dolayı başka bir camia kesin gönderirdi. ne demek bana ekifler var uygun olursa değerlendireceğim.defol git senden nefret ediyor artık bilinçli sivasspor taraftarı.

hakandevil
09.06.2009, 15:13
her halinle fenerli olduğunu belli ediyosun arkadaşım bir senin üye olduğun tarihe bak birde benim gibi eleştirenlerin bir senin yaptığın yorum sayısına bak birde benim ha sen diyeceksinki illa buraya ne kadar erken üye olursan dahamı çok sivassprlu oluyosun evet bu site sivassporumuzun en büyük tarafta sitesi bu en güzel tespit olur kendini sivassporlu diye bize yutturma fener yalakası olmak sana büyük haz veriyo galiba nede olsa bilica seneye sizde hemide beleş bir paraya mehmet topuz gibi şahsiyetsiz karaktersiz adama 5 milyon avuro bilicaya gelince 1.5 milyon dolar tabi nede olsa sivasspor taraftarı koyundur dimi ben yönetimi bu konuda çok hatalı buluyorum tabikide eleştireceğim gir bak bakalım benim tüm yazılarımda mecnun başkan ve bülent uygunu ne kadar çok sevdiğimi ve başarılı bulduğumu tekrar tekrar yorumladım tamam 100 yıl geçse bir daha bu takımın başına böyle hoca böyle kaliteli yönetim gelmez ama hatalı oldukları yerdede eleştirmek en doğal hakkımız bilica 4 milyon dolar para ödense idi bak bakalım kim ne diyodu ozaman bizim stemimiz değerinin altında satılmasına sen bir taraftar olarak bu rakamı beğeniyosan olsa olsa fener taraftarı olarak beğenirsin ne kadar ucuza aldık diye senin başındaki sac kadar ben sivassporumuzun maçlarına gittim 2, lig de dahil senin gibi çok fenerli sivaslı tanıyorum sivas fener maçlarında feneri tutan zavallılar sizlere acıyorum burda hangimizin daha çok sivaslı olduğunu sorgulamaya çalışma şaba oturursun şahsiyetsiz kelimesini üzerime alınmıyorum çünkü senden ve senin gibilerden daha çok sivassporluyum bu kelimeyi şöyle çevire bilirsin sivassporlu gibi takılıp her haliyle fenerli olduğunu belli eden karakter olgusundan noksan şahsiyet sahibi olmayan kendi futbolcusunun beleş bir rakama başka bir takıma(yani başka kendi takımına) gitmesine nerdeyse zil takıp sevinen ve bunu bir transfer zaferi olarak düşünen daha takımının en az bir maçına gitmeyen (takımı derken bu takımın sivasspor olduğunuda belirtmek isterim )ve kendini sivassporlu olarak yutturmaya çalışan namertler sizler bırakın sivassporlu olmayı kalın kaldığınız yerde bize samimi taraftar lazım sizin taraftarlığınız eksik olsun

Arkadaşım bi tutturmuşsun 1.5 milyon euro muhabbeti gidiyosun. Yasin çakmağı biz Rizespordan 2 milyon civarında bi rakama aldık size onu weriyoruz üstüne 1.5 milyon euro nakit sıcak para veriyoruz + 3 tane kiralık büyük ihtimalle ( Gürhan İlhan Ali yada Can ) gibi parıl parıl çocukları weriyoruz hala tutturmuşsun 1.5 milyon euro ya sattık diye burda sitem ediyosun...

hakandevil
09.06.2009, 15:19
Arkadaşım bi tutturmuşsun 1.5 milyon euro muhabbeti gidiyosun. Yasin çakmağı biz Rizespordan 2 milyon civarında bi rakama aldık size onu weriyoruz üstüne 1.5 milyon euro nakit sıcak para veriyoruz + 3 tane kiralık büyük ihtimalle ( Gürhan İlhan Ali yada Can ) gibi parıl parıl çocukları weriyoruz hala tutturmuşsun 1.5 milyon euro ya sattık diye burda sitem ediyosun...
Ayrıca bende Fenerbahçeli'yim ama yeri geldi ben Sivasspor'u sonuna kadar destekledim şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a karşı.. Yine olsa yine desteklerim.Ama senin gibiler bazı şeylerin farkına varamıyor..

üçyıldız58
09.06.2009, 15:51
arkadaşlar bilica süper oyuncu bizede şampiyonlar liginde çok katkısı olurdu yasinde kötü oyuncu değil kötü futbolcu olsa fenerbahçe zamanında alamazdı şunada herkes inansınki biz yasini bilica ile takasda kullanmasak bizim kulubün yasin gibi bir futbolcuyu almaya gücü yetmez
bilica yaş 32 sudan ucuz paraya almışın güzel paraya satmışın yönetimimiz güzel iş başarmıştır
birçok kulup borç batağındayken şükür bu sene bütçe fazlamız var bu taraftarımızın verdiği iş adamlarımızın verdiği destekle olmuyorr beylerr bu sade yönetimimizin başarısıylaa oluyorr
bilicaya bize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruzz yeni yıldızımız yasine hoş geldinn diyoruzz

GuVeN
09.06.2009, 18:01
arkadaşlar bilica süper oyuncu bizede şampiyonlar liginde çok katkısı olurdu yasinde kötü oyuncu değil kötü futbolcu olsa fenerbahçe zamanında alamazdı şunada herkes inansınki biz yasini bilica ile takasda kullanmasak bizim kulubün yasin gibi bir futbolcuyu almaya gücü yetmez
bilica yaş 32 sudan ucuz paraya almışın güzel paraya satmışın yönetimimiz güzel iş başarmıştır
birçok kulup borç batağındayken şükür bu sene bütçe fazlamız var bu taraftarımızın verdiği iş adamlarımızın verdiği destekle olmuyorr beylerr bu sade yönetimimizin başarısıylaa oluyorr
bilicaya bize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruzz yeni yıldızımız yasine hoş geldinn diyoruzz

hemserım 32 yasında dedıgın adam 30 yasında ıkı senesı daha var 32 ye.
adam 1979 dogumlu..

ferhat_58_oğuz
09.06.2009, 18:06
Ayrıca bende Fenerbahçeli'yim ama yeri geldi ben Sivasspor'u sonuna kadar destekledim şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a karşı.. Yine olsa yine desteklerim.Ama senin gibiler bazı şeylerin farkına varamıyor..

eğer yasin 2 milyon ederse bilica 20 milyon eder yasin bilicanın dediğim gibi tek bacağınıda değil tek parmağı etmez

sivasli215
09.06.2009, 18:29
büyük takım OLMAMA yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

2-3 tane yıldız adayı futbolcu çıkarıyoruz onu da yok fiyatına 3 büyüklere! satıyoruz

bu zihniyet değişmedikçe türk futbolunda hiçbir şey değişmez,değişmiyorda senelerdir!!!

abdulhadi
09.06.2009, 18:33

arkadaşım yasin dediğin bilicanın yanında adam mı?

karamik
09.06.2009, 19:15
Bilicayı satmak bu şehre ihanettir hemde 1.5 ve vasat bir futbolcu karşılıgında Mehmet Topuzu Gökhan Ünalı süper paralara satan kayseriyi örnek alın...

FANATIK YIGIDO
09.06.2009, 20:23
bazi arkadaslar bilicanin ucuz gittiyini dusunuyor bence yaniliyorsunuz bilica performansinin zirvesindeydi seneye kalsaydi nasil bir performans cizeceyibile bellideyil ama yasin gencbir oyuncu fb fazlasans bulamiyordu ama bizde ilk 11de oynar ozaman burda yonetimin nakadar yerinde bir isyaptigini burda yonetimi karalayan arkadaslar gorecek

FANATIK YIGIDO
09.06.2009, 20:34
ayrica yasin cakmakla 3sene sozlesme yapmisiz berak ediyorum acaba bizde kac senedeyilde kac ay oynuyacak servet gibi yasinide elimizden kaptirmiyalim salatalara ve 8tasa yonetimimize ricam lutfen

leventt
10.06.2009, 00:44
hiç kimsenin ne başakan nede hocaya laf söylemeye hakkı olduğunu sanmıyorum bugünlere geldiysek onların sayesinde geldik unutulmasın bi elinize sağlık diyin.herkes beklesin görsün iyimi olacak kötümü o zaman konuşun servet giderkende ah vah dendi bilika gibi bir adam geldi başarısızlıkmıydı buda bence destek olalım taraftar olmayı başaramadık ama?

ekremcekırdek
10.06.2009, 08:19
tsl'de 2. elde etmemizde bılıca'nında payı büyüktür. Kendisi inş. sivas'daki başarısını fenerbahçedede devam ettirir... Başarılarının devamını diliyoruz !!!

ÇAĞLAR GİYİM
10.06.2009, 09:33
BİLİCA KALBİMİZDESİN SENİ HİÇ UNUTMAYACAGIZZZZZZZZZZ

58sivasli58
11.06.2009, 14:23
Bilica benim gördügüm en iyi defans oyuncusu gitmeside cook kötü oldu ama Yasin cakmak da fena degil Bülent hoca dogru karar vermisdir yoksa o Bilicayi satmazdi.

GuVeN
16.06.2009, 04:08
valla evlat acısı gıbı oturdu ıcıme derler ya,aynı oyle oldu.. her yonuyle 10 numara bı ısım.umarım fenerbahcede tutmaz:D tutarsa kötü:D