Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun: Teklifler Aldım
SivasSpor.Com 08.06.2009, 13:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/buyg.JPG
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Katar ve Suudi Arabistan takımlarından transfer teklifi aldığını söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, memleketi Sakarya'da önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut kadroda belli ölçülerde takviye ve değişiklikler yaparak yollarına devam edeceklerini ifade eden Uygun, "Sivasspor olarak bütçemize uygun hareket etmek istiyoruz. Özellikle başardıklarımıza bakıldığı bir ortamda elimizdeki kadrodan giden arkadaşlar bize maddi anlamda katkı sağlayacaklar. Şampiyonlar Ligi'nin de getirisiyle birlikte hedeflediğimiz 35 bin kişilik stat, 5 bin kişilik spor salonu, 3 bin kişilik yüzme havuzu, aynı zamanda 50 derslikli Sivasspor Koleji ve bu tarzdaki projelerimizi de hayata geçireceğiz. Takımımıza gençleri katarak ve önümüzdeki yıllarda hedefi daha da büyüterek yolumuza devam etmek istiyoruz. Mevcut kadromuzda belli ölçülerde takviye ve bazı değişiklikler yapacağız" dedi.
Bilica'nın Fenerbahçe ile anlaştığını belirten Uygun, "Bilica artık yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Mehmet Yıldız'ın transfer durumu var. 4 tane yabancı oyuncumuz var. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizden dolayı onlarda bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. Yeni sezona geri kalan arkadaşlarla birlikte devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
Uygun, yurt dışındaki bazı kulüplerden transfer teklifleri aldığını belirterek, ''Yurt dışından bazı teklifler geliyor. Teklifler beni tatmin ederse ve hayal ettiğim başarıları elde edebilmek adına benimle aynı frekansta olursa o zaman teklifleri değerlendiririm. Bu anlamda bir teklif almadığım için herhangi bir teklifi değerlendirmiş değilim. Katar ve Suudi Arabistan takımlarından teklifler aldım'' dedi.
teklifler gelecektir gayet dogal birşey ama bülent hocanın gidecegini sanmıyorum bu yıl için
konartr58 08.06.2009, 13:54 teklif aldığı yerlere bak.suudi arabista. ve katar.sivasspordan iyi yermi bulacaksın.labaratuvar gibi sivasspor.böyle yeri takımı sana kim verebilir.sivassporda seni tam olarak tanıtacak daha çok işin var.birkaç büyük başarı gösteremzsen sonunda yerin aykut kocamanın halefi olmak olur.
muhsin koçak 08.06.2009, 13:58 Katar ve S.Arabistanda para bakımından bir doyum yaşabilirsin,ama ya kariyer,o ne olacak.Kendi kararını kendin vereceksin,ve şu soruyu kendine sormalısın;Para mı,kariyer mi?
GokhanTurna 08.06.2009, 14:05 Hoca o takımlara gitmez zaten merak etmeyin. Hoca Fenere,Galatasaraya yada avrupadan orta sıra kulüplerine gider diye düşünüyorum. Ama sivasda yakaladığı başarıyı oralarda yakalayamaz. Kendisine o kadar değer verilmez Sivas dışında.
Hoca sözün var bizi şampiyon yapıp gideceksin bırakmayız seni:)
oralardan teklif alması gayet normal. onlarsa ne futbol varki. dünyanın gözü kulağı avrupadır. türkiyenin en kötü takımı bile katardan suudi arabistandan daha iyidir. çünkü türkiye avrupa ile iç içedir. bence çok da önemli teklifler değil.
abdulhadi 08.06.2009, 14:28 walla gitsen bizim için fena olmaz
Bülent hoca menejerlik yaptigin futbolculari bu taktikle bir yere yollayamadigin. en son bu balonu Devre arasinda Trabzonspor Yattara icin yapmisti kimse yememisti. artik kim kimde kurtulmak istiyorsa bu balonu ucuruyor. eger bizden kurtulmak istiyorsan yeni taktikler bulmalisin
canimfeda58 08.06.2009, 15:47 gitme bülent hoca daha yeni basladik ya..
MeRt5858show 08.06.2009, 16:56 aman be sende biz senden transfer bekliyoruz sen teklifler aldım diyosun zaten teklif aldıgın takımlar ve ülkelerde belli
eger bizi bırakıp kaar gitmeyi düsünüyosan hemen git
carizma0658 08.06.2009, 17:26 sivasataki başarılar sivası tanımakla mümkümdür ve sivası tanıdın emınım daha büyük başarılara imza atcaksın ve bunu başarabilirsin hocam aman sivas seni sevıyor şakası bile hoş degilll
Mesaj alindi. hayirdir hoca kontrad in sonunami geldik? Sampiyonlar ligi yada UEFA kupasini al söz senin transferinin bitirilmesi icin elimizden geleni yapacagiz. yada en azindan Sivasi sampiyon yap ve türkiye kupasini alki. bu söyledigin tekliflerde istedigin gibi olsun. bu isleri sen bizden iyi biliyorsun!!!!
hoca nederse desin yanlış bişi söylemiyo ..adam gidecemde demiyo ama bizim hoca düşmanları hazırda bekliyo aman hoca bişi desede bizde eleştirsek bu yorum yapan adamların yazılarını okuyun sezon başından beri bakın neler yazmışlar sivas sporun sezon sonunu bu hocayla nerde bitireceğini 5.cilik bile cok demiş hatta bazıları ilk 10 a girse bAşarı demişler şimdi şampiyon lar ligine gitmiş takım hoca daha neyapsın .sezon boyunca bırak macına sivasın antramanına gitmemiş adamlar hocaya sallıyo ona üzülüyorum..
titizyiğido 08.06.2009, 19:13 nereye bülent hoca daha çok işimiz var tekliflere kulaklarını tıka
FANATIK YIGIDO 08.06.2009, 20:07 bulent hocam birakin sugitmelaflarini ne isinvar araplarla teklifler gelebilir ama senin sivastangitmeni istemiyoruz gidersende millitakimin basina gelmeni isteriz fatih terim millitakimi kavusa surukluyor
altuntas58 08.06.2009, 20:38 Sevgili bülent hocam Sen Sivassporumuza yapabileceğin en güzel hizmeti yaptın sana çok teşekkür ederim istersen gidebilirsin karar senin elinde ama bizlere soracak olursan gitmene gönlümüz razı olmaz zaten gideceğimde demiyorsun ama bazı hazımsız arkadaşlara karşı seneyede kal bizi gectiğimiz sezonlarda olduğu gibi başarıdan başarıya ucur çünki biz böyle başarılara acız
Mursallı yiğido 08.06.2009, 20:54 Arabistan'a giderse daha rahat olur.Türkiye'de Laila varsa.....
Hocam Arabistan ve Katar yakışır size hiç beklemeyin. Takımımıza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder yeni takımınızda başarılar dilerim...
Bülent hocanın hedefleri arasında anadoludan bir takımı sampiyon yapmak var.Bu hedefi gerceklestirmeden bir yere gideceğini sanmıyorum.Sahsen gitmesinide istemiyorum
yigidomustafa58 08.06.2009, 23:02 hocamız Sivassporu şampiyon yapmadan gitmez...
delikanlı adam verdıği sözü çiğnemez.. bu takımı şampiyon yapmadan bi yere gitmiyorum sözleri hala kulaklarımda!
aslanefe58 09.06.2009, 01:54 gitme gitme bu kafayla gidersen fazla sürmez arka kapıdan gideceksin zaten...
yigido Atilla 09.06.2009, 03:25 Bülent hoca adina menmun oldum Sudiarabistan Katar eger hocanin kontratida devam ettigine göre Araplar iyide para verirlerse Bu transfer gerceklesmeli !!!! Karfore Syla gibi adami gözden cikaran Hocaya sasiyorum sakat ve cezali olmadigi macta sivassporun ortasahsi cöküyor,Bunu nasil görmüyor anlam veremiyorum aynisi Diallo icinde gecerli Baliliyi bitirdi, Alexin kosani diye getirdigi sergionun bileti kesildi takimda diri mücadeleci oyunculari gönderip HASAN SAS Gibi adamlardan medet uman adamdan fazla birsey beklemiyorum oldu olacak Hasan sas -Tanju - Hakan sükür - Feyyaz -Bunlarida alalalim seneye halisaha maclari federasyonuna basvuralim her 3 dakikada yoruldukca dinlensinler.
Bence Hoca nin hoca olarak bu yilki rakipleri disli simdi birde citayi yükseltecem dedi. ikincilik in üstü birincilik. simdi bizim hoca bunu tartiyor.Birinci olabilirmiyim. diye. hoca tüm elestirilerime ragmen ne reykart ne daum,ne de denizli bu yil benim faorim sensin.. Iktidar olanlarin Belediye takimlarina ve yüksek yerlerde tanidigi olan komsumuza ayrica 4 keleklerle yapacagimiz maclarda puan vermezsek kesin sampiyonuz.. ama bu yil dikkatli olman lazim hoca. valla bakkaldan ekmek bile alsan belgeli al makbuzun olsun.
bu eli kolu uzunlar. yapmiyacagi sirret ve santaj yok onun icin sen tuzaga düsme kafani karistirma oynayani oynat futbolcunun performansini yükset ve birazcik mütevazilik, taraftara saygi olursa iyi olur diger seyler sende fazlasiyla var kesin sampiyonuz.sende birak arabistan dubai avrupa kulüpleri kapinda siraya dizilir bu arada hani Kulüp olarak belki bizde kazaniriz. Gercek temennimiz bu.
kaptann58 09.06.2009, 16:47 Bülent hocam geçenlerde şöyle demişti sivas daha dün 3 ligteydi herkes iyi bilsin demişti SAYIN HOCAM BİZ ORDAYKEN SEN NERDEYDİN SENİN ADIN SANIN KAYBOLMUŞTU BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE BURALARA GELDİN AKILLI OL AĞZINA TRANSFER FALAN O LAFLARI ALMA GİTMEK İSTEYEN GİDER BAŞKANIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BULUR.....
febe bu dakika arasın, Bülent uygun arkasına bakmadan çeker gider. bizleri gram düünmez. adamda bi milyon hava var.
bilmiyor ki kimsa bizim kadar hoşgörğlğ yaklaşmaz ona. adam gibi adam Ertuğrul Sağlam diyorum başka da bişi demiyorum
febe bu dakika arasın, Bülent uygun arkasına bakmadan çeker gider. bizleri gram düünmez. adamda bi milyon hava var.
bilmiyor ki kimsa bizim kadar hoşgörğlğ yaklaşmaz ona. adam gibi adam Ertuğrul Sağlam diyorum başka da bişi demiyorum
medyanın yalan haberlerının,cımbızlanmıs haberlerının gazıyla hocaya yuklenıp durmayın bosu bosuna,adam su an bıle tatılını yapmadan sıvas ıcın kostururken oturdugunuz yerden atıp tutuyosunuz..
ben hayatımda bu kadar nankör baska bı takım taraftarı görmedım..
Del Piero 09.06.2009, 18:48 ben diyeceğim tek laf şudur şu yorumları okuduktan sonra.... bülent hoca ya laf söyleyenler... çok nakörsünüzz yada.. sivassporun başarısını istemeyen.. çekemeyen sivas ve sivasspor düşmanlarısınız.....
bülenet hoca sivasımızın herşeyidir.. bu şehrin mülki amirinden belediye başkanından... tso başkanından ve önde gelen herkezden çok sivasıma faydası olmuştur...
bence bülent hoca sivasta bir 10 yıl daha kalmalı...
Sayın Bülent Hocam, bu güne kadar Trabzon hariç ilk kez bir Anadolu takımını Şampiyonlar ligi öneleme maçına çıkarma başarısını gösterdiniz. Sizden şampiyonluk istemiyoruz, bence daha kıymetli bir şey var o da bu öneleme maçlarını kazanıp, gruplara kalmanız, Türkiye'de ilk kez bir Anadolu takımı Şampiyonlar ligine girmiş olacak, bu başarıdan başka bir hedef olmamalı şu an için,
Bu söylenen ülkeler zaten futbolun olmadığı yerler,bu sebepten adlarının geçmesi herhangi bir şeye etki yapmadı, eğerki İspanya, Brezilya falan gibi yerlerden teklif aldığınızı söyleseydiniz bu Şampiyonlar ligi öneleme maçları için takıma kötü etki yapabilirdi, tek hedef Şampiyonlar Ligi, Allah yolunuzu açık etsin.
sergio1989sivas 09.06.2009, 19:42 febe bu dakika arasın, Bülent uygun arkasına bakmadan çeker gider. bizleri gram düünmez. adamda bi milyon hava var.
sus nankör açıkça söyle sivaslıyım ama beşiktaşlıyım dee allahın çarşıcısı
adam gibi adam bülent uygun
sergio1989sivas 09.06.2009, 19:45 ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGU ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGU ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN
sus nankör açıkça söyle sivaslıyım ama beşiktaşlıyım dee allahın çarşıcısı
adam gibi adam bülent uygun
Delikanlı, ben öğrenci halimle Bursa'dan konyaya deplasmana, sarçoğluna, bursa deplasmanlarına, kocaeli maçlarına gitmiş biriyim. sen kimsin ki oturduğun yerden laf ediyosun. kaçtane maçına gittin be. benim için sivasspor ve o kutsal forma vardır. hayatınız klavye başında racon kesmek, utanmadan b.jimnastikli demişssin. benim dediğim nankörlük mü. asıl bülent uygunu adam yapan mecnun başkandır. bilip bilmeden konuşuyonuz işte. adam olsa, teklif aldım ama iii değil, iyi teklif alırsam gitmem derdi. yaptıkları için teşekkür etmek ayrı, havalı davrana yakanı ilikle demek ayrı. ne bülent uygun ne de başkası sivasspordan üstün değildir. kaldı ki ben başarısız, ya da girsin demedim. teklif alırsa arkasına bakmadan gider dedim. bunu da medydan duymuyorum, aha bak kendisi diyor. düzgün teklif alırsam giderim diyor. 539 602 81 86 numaram bu ara da ne kadar sivaslı olduğumu gösteriyim sana, oradan racon kesme bana artist
medyanın yalan haberlerının,cımbızlanmıs haberlerının gazıyla hocaya yuklenıp durmayın bosu bosuna,adam su an bıle tatılını yapmadan sıvas ıcın kostururken oturdugunuz yerden atıp tutuyosunuz..
ben hayatımda bu kadar nankör baska bı takım taraftarı görmedım..
nankör deren kendinimi kastedin güven gardaş. biz kimseye nankörlük etmedik. sadece düşüncelerimizi paylaştık. asıl atıp tutan sizlersiniz. adam olan iyi bir teklif alırsam giderim demez, sivastayım ve çok işim var burda der. öyle davranıyorki, sanki o çekip giderse sivas küme düşecek. merak etmesin mecnun başkan varsa sivas sahipsiz kalmaz. herkes lafını sözünü bilip yorum yazsın. O KADAR
bak sana yazdıgım mesajdan bır oncekı mesajımda ne yazmısım? benım kızdıgım kendı ınsanlarımızın medyanın gazına gelıyor olması.. gelmeyın bu oyunlara,dıger takımları tutan bazı serefden yoksun ınsanların agzından cıkan sozler sıvaslı adamında agzından cıkarsa ben ona kızarım. bulentı sahsı olarak sevmeyebılırsın ama bu takım ıcın yaptıklarına saygı duymayan nankörlere ben sıvassporlu demem.. bu memlekette dogup buyuyenler baska takımların pesınden kosarken. burda sadece ısını yapan bı ınsanın gelen teklıfler var demesı senı ve senın gıbı dusunen hemserılerımı neden bu kadar hoplatıyor anlayamadım. adam teklıf var gıtmek ıstıyorum demıyo. ama bızler oturdugumuz yerden hocamızı satıp baska hocaların şakşakcılıgını yapıyoruz! sonrada kalkıp ona buna laf yetıstırmeye kalkıyoruz..
bak sana yazdıgım mesajdan bır oncekı mesajımda ne yazmısım? benım kızdıgım kendı ınsanlarımızın medyanın gazına gelıyor olması.. gelmeyın bu oyunlara,dıger takımları tutan bazı serefden yoksun ınsanların agzından cıkan sozler sıvaslı adamında agzından cıkarsa ben ona kızarım. bulentı sahsı olarak sevmeyebılırsın ama bu takım ıcın yaptıklarına saygı duymayan nankörlere ben sıvassporlu demem.. bu memlekette dogup buyuyenler baska takımların pesınden kosarken. burda sadece ısını yapan bı ınsanın gelen teklıfler var demesı senı ve senın gıbı dusunen hemserılerımı neden bu kadar hoplatıyor anlayamadım. adam teklıf var gıtmek ıstıyorum demıyo. ama bızler oturdugumuz yerden hocamızı satıp baska hocaların şakşakcılıgını yapıyoruz! sonrada kalkıp ona buna laf yetıstırmeye kalkıyoruz..
toprağım, saygı duymamak mümkün mü. ama allah aşkına sen de şuna cevap ver, ne demek iyi bir teklif alırsam giderim. dese ki, teklif alıyorum ama ben gitmiyorum sivastayım dese daha iyi değil mi sence. evet; sivaslı olup da diğer bizans takımını tutanlar bırak kansız olmayı insan dahi değiller. ama kimseyi sivasımızdan yukarıda görmesin. slmlar
toprağım, saygı duymamak mümkün mü. ama allah aşkına sen de şuna cevap ver, ne demek iyi bir teklif alırsam giderim. dese ki, teklif alıyorum ama ben gitmiyorum sivastayım dese daha iyi değil mi sence. evet; sivaslı olup da diğer bizans takımını tutanlar bırak kansız olmayı insan dahi değiller. ama kimseyi sivasımızdan yukarıda görmesin. slmlar
bak bugun bı demecı daha var.. sana cvbı bülentin kendı agzından verıyorum.
ŞAMPİYONLAR LİGİNİN EN GENÇ HOCASI OLACAĞIM..
bu arada kendını sivasın ustunde gorme cürretsizliğini her kim gösterirse onun karşısındada hep beraber dururuz hemşerim..
carizma0658 09.06.2009, 23:44 hocammmm sivasın sana senın sivasa ihtıyacın var yok yok sensız olmaz olmaz
aslanefe58 10.06.2009, 00:45 bu konuya müsadenizle birazda 'ukalalık' ederek ben noktayı koyyum. arkadaşlar lig ikincisi olmuş bi takımın hocasına kimse başarısız diyemez. ancak bu hoca iyi bi hoca değil çok çok iyi bi manager. bakın sivas üç büyükler dahil şu anda en sorunsuz takım. bunu sağlayan başkan mecnun odyakmaz. bir işyeri gibi düşünün sorunsuz bir yerde başarı her zaman gelir. bülent uygun gerçekten büyük bi hoca olabilirdi. biraz kendini büyütmese büyüdükçe küçülmeyi bilse çok farklı olurdu. şampiyon olamasak da onu baş tacı yapardık. ama şu gerçek ki çoğumuz onu hiç sevmiyoruz. çünkü bize ters. kendini öne koyan adamları biz anadolu insanı sevmeyiz. keşke gitse. bugün herşey güllük gülüstanlık onun için bazı arkadaşlarımız uzun vadeli düşünemiyor. gerçekten bu hoca yüzünden çok sıkıntı çekeceğiz...
hoca ya havalandı diye söylenenler .sivasın bu başarısıyla şimdiden yok gitsin kalsın kavgasına tutuştular))bazılarıda hocayı cogunluk sevmiyo diyee neye göre karar verdin sevilmediğine taktiğini eleştirin ama kimsenin adamlığına laf atmayın yakıışmaz.. şimdiye kadar bülentmi varmış madem yoktuda neden onun zamanında geldi başarı 2 lig. zamanından beri sivasa gelmek istemeyen topcuların ..yada gelipte sonradan nazlananların nazını kim cekti bülent hocayla başkandan başka ..bişey yazarken doğru yazın zaten olumsuz yazanların nekadar sivaslı olduğuda bellideğil..adamın sivas icin yaptıklarına bakın nankörlük yapmayın 2.lig bile beğenilmez oldu vaybee..adam forumda bülente sallıyo özelden bana ben beşiktaşlıyım diyo sazanlarda atlıyo peşine vay bülent öle bülent böle bülent kadar taş dü,şşü,n başınıza futbol cahilleri..
elleshar 11.06.2009, 20:03 Sayın Uygun bence kendi teklifleriyle uğraşcağına bu sene 2. oladukları için havuzdan alıcakları yüklü para ile oyuncu almaya çabalasın kendini geliştirsin rakipler çok fazla güçlenmeye devam ediyor bu sefer rakipleri daum,rijkaard ve kadrosunu zenginlştrmiş ballı denizli olacak ek olark trabzonun da goran erikssonla anlaştığı haberleri var dikkat ederseniz sivas gttikçe gündemden düşüyor flaş bir kaç iş yapması lazm bu şeklde seneye buralarda olması çok zor sivasın
|