Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO BELGESELİ SAKIN KAÇIRMAYIN!
anilolcay 13.06.2009, 09:45 ARKADAŞLAR AZ ÖNCE REKLAMLARDA GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM BUGÜN SAAT 21.00 DE NTVSPORDA YİĞİDO ADINDA BİR PROGRAM OLACAK VE SADECE SİVASSPORUMUZ KONUŞULACAK AYRICA İNTERNETTEN YA DA TVDEN REKLAMINI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM HEM ÇOK GÜZEL OLMUŞ HEM DE YİĞİDO GENÇLİKTE REKLAMLARDA ÇIKMIŞ.
TEŞEKKÜRLER NTVSPOR....HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ...
evet biliyorum reklamının izledim ve çok duygulandım
anilolcay 13.06.2009, 09:51 evet biliyorum reklamının izledim ve çok duygulandım
valla ben de çok duygulandım kardeş.o reklmı bir yerden indirek ya da bulsak da sitede link versek herkes indirsin anı diye bilgisayarda olmalı çok güzel olmuş...
gurbetkuşları58 13.06.2009, 10:15 evet cok guzel olmus yigidoya ve ntvye sonsuz teşekkuerlerımı sunarım
sinan-58 13.06.2009, 10:23 ewet bende yeni gördüm konu herkes izlesin
anilolcay 13.06.2009, 10:36 vallaha çok heyecanlandım nasıl bir program olacak onu da merak ediyorum...bizim oyunculardan ya da Bülent hocadan katılan olacak mı programa acaba...
Divriği58- 13.06.2009, 10:38 Bu akşam izleyelim umarım güzel bir program olur..........
GokhanTurna 13.06.2009, 10:46 İnşallah bi aksilik olmazsa izlicem programı bize özel demek:rolleyes:
58_SEMİH_58 13.06.2009, 10:46 REklamı bile bu kadar güzel olduguna göre devamıda muhteşemdir :)
7-24 ntvspor izliyorum reklami ilk ciktigi anda gordum :D baslik acacaktim ki buraya da anil kardesim acmis tesekkurler :)
58_babacan_58 13.06.2009, 11:00 YA BEYLER ŞU NTVSPOR BENDE ÇEKMİYOR FREKANSIMI DEĞİŞTİ ACABA Bİ ZAHMET YAZARMISINIZ FREKANSINI....
Divriği58- 13.06.2009, 11:11 program 1 saat sürecek 21:00 22:00 arası bu akşam ntvsporda .................
İzleyemeyecekler için, bir arkadaş programı kaydedip, sonra siteye link verebilir mi ?
Programı ben bilgsayarıma kayıt edeceğim. Yarın burada paylaşırım.
anilolcay 13.06.2009, 13:17 7-24 ntvspor izliyorum reklami ilk ciktigi anda gordum :D baslik acacaktim ki buraya da anil kardesim acmis tesekkurler :)
ha sen ha ben fark etmez mustafacım gönüllerimiz bir ya hepsinden güzeli de bu :)
YA BEYLER ŞU NTVSPOR BENDE ÇEKMİYOR FREKANSIMI DEĞİŞTİ ACABA Bİ ZAHMET YAZARMISINIZ FREKANSINI....
Frekans: 12643
senbol orani: 4800
Polarite: H
sivassprum bnm herkes kabullenecek büyüklüğünüüü......
izleyelim bakalım paylasım için tesekkurler...ayrıca ntv'yede teşekkürler...
sivaslimete 13.06.2009, 17:39 OH BEE NTV'YE TESSEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
5. DİİL TEK BÜYÜK SİVASSPOR
velibircan 13.06.2009, 18:00 BEYLER BİLGİSAYARA KAYIT YAPABİLECEK BİRİSİ VARSA YAPSIN...SONRA İNTERNETTE PAYLAŞSIN
Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler ; az kaldı bu arada:)
ferhat_58_oğuz 13.06.2009, 18:25 teşekkürler ntv güzel bir olay bu
a.yurdakul 13.06.2009, 18:51 beyler bazılarımızda ntvspor yok.acaba bilgisayara kayıt yapıp bu sitede downloada koyabilirmisiniz ya.
YiğidoGençlik 13.06.2009, 19:12 Sivassporumuz ve Sivassporumuzun Taraftar Grubu Yiğido Gençliğinde yer aldığı bu belgeseli keyifle izlemenizi tavsiye ederim, şimdiden iyi seyirler.Bizi izlemeye devam edin..
Ntvspor hakedenlere (YigidoGenclik Istanbul Taraftar Dernegi) hakkini verdi.Tesekkurler Ntvspor!!
Besyo_cu 13.06.2009, 20:58 NTV SPOR müthiş bir belgesel hazırlamış emeği gecenleri yürekten kutlarım.
İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği ve değerli yöneticimiz Ertgurul abiyi görmek de büyük mutluluk oldu...
Teşekkurler NTV Spor...
ellerine sağlık ntvspor çalışanlarının çook güzel bi çalışma olmus...
velibircan 13.06.2009, 21:00 NtvSpor'a Teşekkürler Çok Güzel bir Belgesel Olmuş....Ertu Abimde ŞEkil Çıkmış Kameraman İşi Biliyormuş :)
Emeği Geçenlere TEşekkürler
Belgeselde emeği geçen NTV Spor'a çok teşekkür ederim.
Belgeselde gözüme İSTDER'in deplasmanlardaki görevini yerine getirmesi, Yiğido Gençliğin tribüne renk katması, takımımız içindeki arkadaşlık ortamı, başkanımızdan teknik heyetimize, futbolcularımızdan diğer kulüp çalışanlarına kadar herkesin kendinden emin ve rahat olması, bunun yanısıra, Burak ve Güven'in hazırlamış olduğu Kupayı Gördüm çalışması oldu.
Zevkle izledim, sıkılmadan defalarca izleyeceğim bir çalışma olmuş. Ayrıca Ertuğrul ve Mesut pek bi yakışıklı çıkıyonuz ekranda gurur duydum sizinle :)
ntvspor gerçekten çok güzel bir program hazırlamış,sivassporumuzun büyüklüğüne yakışmış
Deliilyasliyiz 13.06.2009, 21:23 süperr belgeseldi inşallah kayıt yapan arkadaslar olmusturda tekrar izleme sansımız olur..heryerde de paylasalım hala tesaduf basarılar diyenlere kapak olur :)
sivaslimete 13.06.2009, 21:42 Süperdi ya bülent hocanin futbolculari motive etmesini gözz yaslariyla izledim
anilolcay 14.06.2009, 09:33 arkadaşlar gerçekten harika bir belgesel olmuş.özellikle Trabzon ma.ı öncesi Bülent Hocanın soyunma odasında yaptığı konuşma tüylerimim diken diken etti...
Arkadaslarin heyacanina bakilirsa müthis bir belgesel olmus. izleme olanagim olmadi.normal NTV haberde gösterilecek sandim. NTVSporda gösterilmis.
Bu kanal da türkiyeden yayin yapiyormus izleme olanagim olmadi. Izlemesemde Böyle bir belgesel yapiminda emegi gecen herkese tesekkürler.
Umarim Izleyen arkadaslar Kayit yapma sansi yakalamislardir.
Ayrica Programin Bugün saat 13 de tekrar verilecegi söyleniyor
umarim izleyen arkadaslar kayit yaparda bizler gibi izleme sansi olmayan arkadaslarinda izlemesine. olanak saglar.
|