Orijinalini görmek için tıklayınız : Belgeseli Kayıt Edebilecek Varmı ?
velibircan 13.06.2009, 20:24 21'da Ntvspor'da Yayınlanacak Belgeseli Bilgisayara Kayıt Yapabilecek Varmı ?
İzliyemiyenler için Güzel bir Hizmet Olur
Not : Lütfen konu program başliyana kadar kalsın
Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.
velibircan 13.06.2009, 20:30 Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.
Teşekkürler Kardeş...Çok İyi Bir hizmet Olur :)
Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.
Arkadasim cok tesekkurler. Tek saniyesini atlama olur mu :) Cd yapip arsivimizde saklayalim...
Baska kayit yapma imkani olan varmi? Lutfen bu kayitlarinizi da bizlerden esirgemeyin paylasin dostlar:)
Hayır, baştan sona yüksek kalitede kayıt yaparım. İsterseniz youtube, isterseniz google video veya rapidshare'dan indirip cd'ye yazdırılacak bir formatta upload yaparım.
Tercih sizin?
kiNgSiZe58 13.06.2009, 21:33 Hayır, baştan sona yüksek kalitede kayıt yaparım. İsterseniz youtube, isterseniz google video veya rapidshare'dan indirip cd'ye yazdırılacak bir formatta upload yaparım.
Tercih sizin?
nasil gidiyor kardes, kayita aliyormusun
valla kalite olsun youtube felan hikaye... cd yapıp arşive koymalı.. önemli olan kaliteli olması youtube feln atılır bi şekilde... eline sağlık usta.. yeni izledm ama elimizde bulunsun..
Divriği58- 13.06.2009, 22:21 programın tekrarı olacak diye duymustum yani kayıta alamadıysanız telaşa gerek yok belgesel ntv de yenıden yayınlanacak
58_SEMİH_58 13.06.2009, 22:22 Ntv ve Ntvspor a mesaj yazarak tekrar yayınlanmasını saglamya calışalım ..!!!
abdullah58 13.06.2009, 22:29 Ntv ve Ntvspor a mesaj yazarak tekrar yayınlanmasını saglamya calışalım ..!!!
vallaha bencede iyi bir fikir ntv yi e-mail ve mesaj bombardumanina tutalim
tekrar yayinlasin-hemide davamiza sahip ciktigimizi anlarlart
abdullah58 13.06.2009, 22:30 Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.
Sanada tesekkürler arkadasim
yaptigin zaman söylede indirelim
sakliyalim
havacı_58 14.06.2009, 00:04 arkadaşlar belgeselin tekrarı yarın saat 13:00 da ntv sporda bu kez kaçırmayın
Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.
eyvallah teşekkürler.............
mehmetyildiz58 14.06.2009, 10:24 14 haziran saat 12.00 da tekrarı var...........
mehmetyildiz58 14.06.2009, 10:29 Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.
Emeğine sağlık...bide kayıt ettiin proğramın linkinide baska bir konu açıp yayınlarsan sevinirim...çünki bazı yiğidolar bulamayabilir....:confused:
Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.
Seninde emegine yüregine saglik Degerli Hemsehrim. sabirsizlikla bekliyoruz verecegin linki.
spidey58 14.06.2009, 10:54 Belgeseli kayıt yaptım benden. Rapidshare yüklemem 1-2 saati bulabilir.
Valla çok iyi olur gardaş ya biz de izleyemedik dün,şimdiden ellerine sağlık...
merkez_emre 14.06.2009, 11:01 ss li beklıyorum sabırsızlıkla
Hemşolar, upload yapıyorum şuan. İnternet hattım biraz yavaş olduğundan 2 saat daha sürebilir. Upload biter bitmez videolar bölümüne konu açarak sunacağım. Güzel bir belgesel olmuş, her sivassporlunun arşivinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
sivaslimete 14.06.2009, 11:36 Hemşolar, upload yapıyorum şuan. İnternet hattım biraz yavaş olduğundan 2 saat daha sürebilir. Upload biter bitmez videolar bölümüne konu açarak sunacağım. Güzel bir belgesel olmuş, her sivassporlunun arşivinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Saol Kardesim hizmetinden dolayi Tesekkür ederiz.;)
58zarali 15.06.2009, 21:05 Arkadaşlar sivasspor belgeselinin videosunu upload ettim aşağıdaki linkten parçasız tam olarak izleyebilirsiniz
http://vimeo.com/5163487
karahisarli 15.06.2009, 22:13 Arkadaşlar sivasspor belgeselinin videosunu upload ettim aşağıdaki linkten parçasız tam olarak izleyebilirsiniz
kardes cok saol tesekkürler güzel bir belgesel olmus ama taraftarla ilgili konular insanin moralini bozuyor maalesef gercekler bunlar gönül isterdiki bu belgeselin icinde coskulu atesli sivasspor taraftarinida anlatsin ama maalesef yok
kiNgSiZe58 15.06.2009, 22:29 Arkadaşlar sivasspor belgeselinin videosunu upload ettim aşağıdaki linkten parçasız tam olarak izleyebilirsiniz
tesekkür ederim hemso, allah c.c senden razi olsun, cok bakmak istiyordum ama nasip olmadi, almanyadan ntv spor cekmiyor..
izmirligardaş58 15.06.2009, 22:45 harikalar ötesi olmuş bu belgesel aslında bana göre bi çığır olacak futbolcularımız başkanımız teknik trektörümüz yönetimimiz gerçek ağızdan bizden isdediklerini dile getirmişler ki bu ilerleyiş çığır olacak inşallah bizde onlar gibi önümüzdeki sezona başlanıldığında şampiyon olacağız inancıyla yaklaşacağız ki bu inanç bende 2. ligden beri vardı zaten
58zarali 16.06.2009, 16:43 full kesintisiz sevenload kalitesinde izleyebilrisiniz
http://tr.sevenload.com/videolar/m1FHj1q-SivasSpor-Belgeseli-Ntv-Spor-Full-parcasz
Kayıtları aldıktan sonra gardaşlar yayınladığınız sitenin bilgisini verin bizde bakalım
58 zaralı eline koluna aklına sağlık gardaş şimdi izliyorum çok hoşuma gitti tekrar sağol gardaş
Vallahi gardaş şu sivası gösteriyor ya inan içim sızladı büyüdüğüm o sakaklar varya hala dün gibi aklımda
mysuskunx 24.06.2009, 18:17 21'da Ntvspor'da Yayınlanacak Belgeseli Bilgisayara Kayıt Yapabilecek Varmı ?
İzliyemiyenler için Güzel bir Hizmet Olur
Not : Lütfen konu program başliyana kadar kalsın
BEN İLK YAYINLANINCA KAYDETTİM ARKADAŞ VAR BENDE AMA BİR DVD BIYUTUNDA...
sivasvitrin 08.07.2009, 20:52 http://www.sivasspor.com/forum/picture.php?albumid=185&pictureid=993
|