Orijinalini görmek için tıklayınız : Erman Kılıç'ı istiyoruz

Kibrisli
15.06.2009, 16:34
Az önce aldığım bir habere göre İBB'ye Tum ve Sylla'yı verip Erman Kılıç'ı istedik... Takımlar anlaştı... İş oyunculara kaldı...

Ayrıntılı Bilgi İçin ;

¤ Maraton | iddaa ¤ SİVAS'IN ERMAN AŞKI!..

Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hazırlanan Sivasspor kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Lig TV'nin haberine göre Sivasspor İstanbul Byk.Şh.Bld'de forma giyen Erman Kılıç'ın peşinde.

Haberde ayrıca Sivasspor'un Erman için İBB'ye Sylla + Tum'u teklif ettiği belirtildi.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=80106

nuri_58
15.06.2009, 16:36
yalan haber bunlar tum ve sylla erman kılıç'dan iyi oynuyor..takas olamaz...nerden duyduysan yalan öyle bişe olamaz bence....

babapiton
15.06.2009, 16:37
olmaz sylla neysede tum'u bülent hoca asla yollamaz!!! yalan haber

Kibrisli
15.06.2009, 16:37
yalan haber bunlar tum ve sylla erman kılıç'dan iyi oynuyor..takas olamaz...nerden duyduysan yalan öyle bişe olamaz bence....

Kulüpten direk duydum dersem ne cevap vereceksin?

58_SEMİH_58
15.06.2009, 16:38
İnşallah bu haber dogru degildir :mad:

Metal Gear
15.06.2009, 16:49
Tum ve Sylla kulüpten en son gönderilmesi gereken iki oyuncu bence.
Ha eğer Sivas'ta mutlu değillerse o ayrı..
Erman Kılıç çok iyi bir oyuncu ama Tum ve Sylla da en az onun kadar iyi.

cesur sivas
15.06.2009, 16:49
arkadaslar bunlar dalga mi geciyor...
herve tum ondan 100% daha iyi!!!!!!!

58sivasli58
15.06.2009, 16:52
erman kilicin bize faydasi dokunmaz bide sitete herve gidyior diye duyrular var gitmesin herve

babapiton
15.06.2009, 16:59
Sivasspor Erman'ı, Trabzonspor'da Tjikuzu'yu istiyor
Turkcell Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculara teklif yağıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor’un futbolcuları Erman Kılıç’ı, Trabzonspor’un da Razundara Tjikuzu’yu istediğini bildirdi.
Kamil Dizar, futbolcularını isteyen Sivaspor ve Trabzonspor ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Erman için Sivasspor ile
görüşmelerimiz olumlu bir şekilde devam ediyor. Bu transferde sona yaklaştık. Trabzonspor’un Tjikuzu için yaptığı teklifi de ciddi bir şekilde
değerlendiriyoruz" diye konuştu.
Dizar, transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, Fenerbahçeli futbolcu Can Arat ile ilgilendiklerini de söyledi.

Milliyet

tum ve sylla yı gönderme gibi bir durum yok sadece ermen kılıca talibiz.parayla hallederiz işi

Kibrisli
15.06.2009, 17:00
Sivasspor Erman'ı, Trabzonspor'da Tjikuzu'yu istiyor
Turkcell Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculara teklif yağıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor’un futbolcuları Erman Kılıç’ı, Trabzonspor’un da Razundara Tjikuzu’yu istediğini bildirdi.
Kamil Dizar, futbolcularını isteyen Sivaspor ve Trabzonspor ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Erman için Sivasspor ile
görüşmelerimiz olumlu bir şekilde devam ediyor. Bu transferde sona yaklaştık. Trabzonspor’un Tjikuzu için yaptığı teklifi de ciddi bir şekilde
değerlendiriyoruz" diye konuştu.
Dizar, transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, Fenerbahçeli futbolcu Can Arat ile ilgilendiklerini de söyledi.

Milliyet

tum ve sylla yı gönderme gibi bir durum yok sadece ermen kılıca talibiz.parayla hallederiz işi

Kardeşim bak ne güzel milliyet te yazmış ama takastan bahsetmediği gibi paradan da bahsetmiyor...
İki takım anlaştı benim dediğim şekilde, oyuncular da anlaşırsa tamamdır bu iş söyleyeyim...

mertcan69358
15.06.2009, 17:01
beyler herve tum ve silla nereye gidiyor bülent uygun ne dedi en son sattıracağım futbolcular sezer ve tum dedi tum 2.yarı devleşti sylla en az onun kadar ii sylla kesinlikle kötü diil

cesur sivas
15.06.2009, 17:01
www.maraton.com.tr de yaziyor bence

mertcan69358
15.06.2009, 17:03
ayrıca diyelimki öle bişi oldu sivasspor gitmek istemeyen futbolcuyu göndermez kötü olsa bile ki diiller bizim şeref anlayışımız budur insanı paraya satmayız

Besyo_cu
15.06.2009, 17:05

Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hazırlanan Sivasspor kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Lig TV'nin haberine göre Sivasspor İstanbul Byk.Şh.Bld'de forma giyen Erman Kılıç'ın peşinde.

Haberde ayrıca Sivasspor'un Erman için İBB'ye Sylla + Tum'u teklif ettiği belirtildi.

münihliyigido58
15.06.2009, 17:07
Az önce aldığım bir habere göre İBB'ye Tum ve Sylla'yı verip Erman Kılıç'ı istedik... Takımlar anlaştı... İş oyunculara kaldı...

sirf duymak yerine, kaynak vermek daha iyi olur.
baslangictan beri.

Kibrisli
15.06.2009, 17:07

Sağol Osman'ım... İnsanlar haklı olarak referans vermeyince inanmıyorlar heralde, referans benim içerdem aldım haberi deyince de olmuyor en azından bir referans verebildik sayende:)

Besyo_cu
15.06.2009, 17:17
İnşallah böylesine bizim zararlı çıkacağımız bir takas gerçekleşmez 2. yarı neredeyse takımı tek başına sırtlayan TUM gibi bir oyuncunun gönderilmesine gönlüm razı değil...

sivaslimete
15.06.2009, 17:34
tum ve syllanin verilmesin fazla olur ama sylla ile bir takas super olur erman kilic ihtiyacimiz olan bolgenin yani kanat futbolcusu dedim gibi tum fazla olur yanliz syla ile bir takas super olur

muhsin koçak
15.06.2009, 18:28
Erman ne Thum'un ne de Sylla'nın tırnağı bile olamaz,asparagas bir haber.

merkez_emre
15.06.2009, 18:36
bu erman 33 numaralı sol acık oynayan degılmı ?
eger oysa kulubun en ıyı transferı olur

ahmetbaba
15.06.2009, 18:38
bizi şampiyonluktan eden takımdan futbolcu alıp vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

PirO58
15.06.2009, 19:38
bizi şampiyonluktan eden takımdan futbolcu alıp vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu nasil bir mantik? O zaman ligde hiç top oynamayalim, nasil olsa sampiyonlugu tepsi ile hediye etti Sivasspor?

LosTie58
15.06.2009, 20:01
Tum Sivas'ta kendini buldu,kariyerinin topunu oynuyor gitmesin Tum ya.

subasi29
15.06.2009, 20:40
yaw neymıs bu erman nerdeyse klubu verecez gelsın dıye vala hic zanetmıyorum herve tum gonderılmez.erman sıvasın kalıtesını yakalayacak kapasıtede bır oyuncu degıl

karamik
15.06.2009, 20:51
Ya ibrahim akın'dan başkası alınmaz istanbuldan...

sinan-58
15.06.2009, 20:58
iyi oyuncu ama tum takımda kalmalı kesinlikle

Metal Gear
15.06.2009, 21:14
Erman Kılıç çok iyi bir solak.Harika plase şutları var.Ankaraspora iki tane sol ayak süper gol atmıştı bu sene.Soldan kanatalrdan çok iyi top taşıyan bir oyuncu.Ama Tum verilmez ki ya şaka gibi..:)

yigido yakup
15.06.2009, 22:20
erman kilic cok klas vede kaliteli bir oyuncu erman i eleazigspordan beri takip ettigim izledigim cok cok begendigim bir oyuncu sivasspor a kesinlikle faydali olur bu sene transferlerde artik sadece mücadele güclü fizigi olanlar degil cok kosmakla teknik seviyesi üst oyuncularla ilgeniliyor takimimizin teknik kapasitesi artacak müthis mücadelerin yaninda artik göze hos gelen futbolda izleyecegiz.ben herve tum un takimdan gitmesini kesinlikle istemiyorum böyle kaliteli futbolcularla herve cok daha verimli olur.

sewaz58
15.06.2009, 22:35
Erman Kılıç kim ki Tum'u takasta kullanalım ...

noname87
15.06.2009, 23:35
erman kılıç iyi futbolcu ama tum kadar devamlılığı olduğunu düşünmüyorum sylla gidebilir ama sağ bek apoya bırakılmaz bırakırsak avrupada rezil ederler bizi

adres58
15.06.2009, 23:38
Erman ne Thum'un ne de Sylla'nın tırnağı bile olamaz,asparagas bir haber.

Muhsin gardaşım bu haber Asparagas değil. 2 hafta öncede vardı ama fiyat ve oyuncu üzerinde galiba anlaşma biraz çıkmaza girmişti askıya alındı. Şimdi bide bazı arkadaşlar tırnağı bile olamaz diyor lakin bu adam seri süratli (futbolda pırpır denilen) bir oyuncu. Artık sistemimizi değiştiriyoruz farkındaysanız. Şu anda Bilica (Fenerbahçe ile anlaştı) ve Sergio (Bakü ile anlaştı) gitti. Bizim onun yerine 2 yabancı hakkımız doğuyor. Ve şu aşamada 3 oyuncu ile temastayız. Muhtemelen Diallo gidecek. Ve bu oyuncular ihtiyacımız olan bölgelere monte ediliyor. Şunu unutmayın yazarkende düşünürkende. Artık SİSTEMİMİZ DEĞİŞİYOR. Elimizdeki yabancılar kimler sayalım :

Petkoviç (Kesinlikle evde)
Diallo (Muhtemelen gidecek)
Sylla (Durumu belirsiz)
Balili (idol oyuncumuz Türk statüsüne geçiyor evde)
Kamanan (Yeni sistem oyuncumuz)
Bilica (Fenerbahçeye Gitti)
Sergio (İnter Baküye gitti)
Herve German Tum (durumu belirsiz)

6+2 yabancı oyuncu hakkımızın olduğunu düşünürsek giden 2 kesinleşti. Peki 3 yabancıyı nasıl alacağız buradan bir oyuncu kesin gitmesi gerekiyor. Eğer Belediye bu iki isimde diretirse ki şu anda öyle görünüyor. Bize 2 yabancı kontenjanı daha açılacak. Futbolun doğasında vardır ayrılık. Ama senin dediğin gibi bu 2 oyuncumuzda iyi. Ben özellikle Sylla üzerinde duruyorum. Sizin gibi Tumda takılmadım. Adamı nereye koyarsan oynuyor. Stoper Libero yan bek, Orta saha, gerekirse Forvet... Bu adamı çok ararız. Ama Tum gibi oyuncuları çok rahat buluruz. Ben böyle düşünüyorum. Koy syllayı kulübeye istediğin zaman istediğin yabancı oyuncunun yerine girebilecek kapasiteye sahip. Neyse bizim bu konuşmalarımız şimdilik boşa. En iyisini yönetimimiz ve hocamızın hazırladığı rapor yansıtacaktır. Bekleyeceğiz göreceğiz. Hakkımızda hayırlısı...

hercaii_58
16.06.2009, 00:28
bence erman kılıc tuma karsılık alınacak biri degil hele hele üstüne bide sylla verileceikse cok sacma bi transfer olur. Bide kıbrıslı denilen arkadas icerden haber aldım diyosun, sonra bana inanmıyolar diyosun , icerden kimden haber aldıgını söyle o zaman. ha bide sen içerden haber alıyosan yada baskaları sivas baya amatörce yönetilen bi klüp o zaman

Shan58
16.06.2009, 00:57
Kıbrıslının referansı büyük ihtimalle Fikret Ünsal ama onunda dünyadan haberi yok.
Fikret ünsal'da transfer haberlerini bizim gibi gazetelerden öğreniyor.
o yüzden imza olmadan bu haber asparagasdır.
Tum'un gideceğini pek sanmıyorum.

Başkanın transfer görüşmesi yaptığından haberi olmayan basın sözcüsü kafasına göre konuşup 50 milyon euroya mehmet'i satmıyordu.
Sonra TV'lerden başkanın transfer görüşmesi yaptığını öğrenince "Mehmet gitme moduna grdi diye" yine sallama bi demeçte bulunmuştu.
bakalım basın sözcümüz Tum'u kafasına göre daha kimlere satacak.

tekdoktirin
16.06.2009, 01:00
KİM BU ERMAN YA YENİMİ PEDAH OLDU TUM SİLLA DENİYOR ALLAH AŞKINA MANTIKMI TUM VE SİLLA İYİ TOPCULAR

Kibrisli
16.06.2009, 01:11
Kıbrıslının referansı büyük ihtimalle Fikret Ünsal ama onunda dünyadan haberi yok.
Fikret ünsal'da transfer haberlerini bizim gibi gazetelerden öğreniyor.
o yüzden imza olmadan bu haber asparagasdır.
Tum'un gideceğini pek sanmıyorum.

Başkanın transfer görüşmesi yaptığından haberi olmayan basın sözcüsü kafasına göre konuşup 50 milyon euroya mehmet'i satmıyordu.
Sonra TV'lerden başkanın transfer görüşmesi yaptığını öğrenince "Mehmet gitme moduna grdi diye" yine sallama bi demeçte bulunmuştu.
bakalım basın sözcümüz Tum'u kafasına göre daha kimlere satacak.

Fikret Ünsal'ı tanımam ve sevmemde... İçeriden bana bilgi aktaran birisi de yok, teknik heyetle yakın ilişkisi olan çok yakın bir tanıdığım var ve tesadüfen telefonla görüştük... bundan önce de birkaç kişiden bahsetmişti ama böylesine ciddi bir görüşme olmadığı için yazmadım... Fakat bu haber medyaya düşmeden önce ben siteye yazdım, evet insanlar inanmadı çünkü medyada referans göstereceğim biryer yoktu ama Besyo_cu sağolsun benim konuyu açmamdan yarım saat sonra medyaya düşen biryerde bulmuş haberi... Dikkat ettiyseniz transfer hakkında iyi ya da kötü diye bir yorumda bulunmadım...

Ayrıca devre arası transfer döneminde Kamanan ile ilgilendiğimiz daha hiçbiryerde yazmazken Bülent Hoca'ya transferi sorduğumda ondan ve Denizlideki Bangouradan bahsetmişti... Bu görüşmemizden 10 gün sonra felan Kamanan'ı aldık fakat Bangourayı alamadık... Bu haberi sitede yazmadım çünkü gizli gittiği belliydi fakat bu transferin medyaya düşeceği belliydi çünkü ilgilendiğimiz öncedende söyleniyordu ben sadece ne teklif edildiğini söyledim... Kaldıki kesin birşey yok 3 oyuncununda kulüplerle anlaşması gerekli...
Sivasspor transferde Türkiye'deki en profesyonel çalışan takım o konuda şüpheniz olmasın, bizden daha iyi transfer sistemi olan takım yok...

Bir de Petkoviç'in de Türk olması ihtimali var bu sene...

hercaii_58
16.06.2009, 01:17
ben yinede bu isi anlamıyom gizli yürüyen tranfer haberleri niye böyle isi dısarı veriliyo anlamıyorum cok güveniyoda dısarı söyleniyosa da yanlıs cünkü onlarda umuma acıyolar konuyu

Kibrisli
16.06.2009, 01:22
ben yinede bu isi anlamıyom gizli yürüyen tranfer haberleri niye böyle isi dısarı veriliyo anlamıyorum cok güveniyoda dısarı söyleniyosa da yanlıs cünkü onlarda umuma acıyolar konuyu

Gardaş ben anlatamadım galiba... Gizli yürüyen gizli yürüyor... Bu transfer ortada olan bir transfer olduğu için benim bile haberim oldu önceden ama emin ol gizli yürütülen transferlerimizde var... Ben dahil belki yöneticilerin bile birçoğunun bilmediği sadece başkanla hocanın bildiği... Onları benim ya da bir başkasının duyması mümkün mü? Değil... Ama bu transfer onlardan birisi değil... Örneğin bu arjantinli defansla devades i ben hiç duymadım, bahsettiğim kişiye de teyit ettiremedim belki gizli belki de asbaragasdır... Fakat gizli ve bomba transferlerimizin olduğundan eminim Kamanan gibi Bilica gibi bir anda geleceklerdir...

GuVeN
16.06.2009, 03:12
Gardaş ben anlatamadım galiba... Gizli yürüyen gizli yürüyor... Bu transfer ortada olan bir transfer olduğu için benim bile haberim oldu önceden ama emin ol gizli yürütülen transferlerimizde var... Ben dahil belki yöneticilerin bile birçoğunun bilmediği sadece başkanla hocanın bildiği... Onları benim ya da bir başkasının duyması mümkün mü? Değil... Ama bu transfer onlardan birisi değil... Örneğin bu arjantinli defansla devades i ben hiç duymadım, bahsettiğim kişiye de teyit ettiremedim belki gizli belki de asbaragasdır... Fakat gizli ve bomba transferlerimizin olduğundan eminim Kamanan gibi Bilica gibi bir anda geleceklerdir...

ben dahıl derken:) ne ayaksın sen kıbrıslı:P yoksa sen Fikret Ünsal mısın?:D:D:D:D:D:D:D:D

skep06
16.06.2009, 10:02
Sol açıkta erman gibi bir topçuya ihtiyacımız var.Kesinlikle alınmalı

Turan 59
16.06.2009, 10:17
Herve TUMU satan bu taraftarı da satar.

kangallı58
16.06.2009, 10:48
Tum un gönderilecegine inanmıyorum asılsız haber bence Tum gönderilirse yapılmıs büyük bi hata olur.

mavera23
16.06.2009, 17:34
SELAM ARKADAŞLAR BEN ELAZIĞLIYIM! BAHSİ GEÇEN FUTBOLCU ERMAN BİZDEN İST. B.ŞEHİR E GİTTİ. ARKADAŞLAR SİVASSPOR MESSİ Yİ TRANSFER ETSE ANCAK BU KADAR İİ BİR İŞ YAPMIŞ OLURDU. BEN VE YÜZLERCE ARKADAŞIM ELAZIĞLI OLARAK ERMANIN FANATİĞİYİZ DÜNYANIN HER TAKIMINDA BANKO OYNAYABİLECEK BİR FUTBOLCU TAKASTA BAHSİ GEÇEN FUTBOLCULARINIZ ERMANIN BİR AYAĞI ETMEZLER GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN BAŞARILAR

mavera23
16.06.2009, 17:38
ERMAN = MESSİ
BU EŞLEŞTİRMEYİ BEĞENMEYEN ARKADAŞLAR YOUTUBE YE ERMAN KILIÇ YAZIP GÖRÜNTÜLERİNİ İZLESİNLER!

vahapkeskek
16.06.2009, 18:45
erman iyi transfer takım silüet değiştiriyor. Şampiyonlar ligine katılmak için gerekli. Kesinlikle gruplara kalmalıyız. Bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı. Zaten gelen oyuncularda avrupa yolu olduğu için hemen gelmek istiyor.

tekdoktirin
16.06.2009, 19:06
VALLAHİ MÜTÜŞ BİR ŞEYBU YA ALLAH ALLAH TUM UN GİDİŞİ HOŞDEİL YAZIK YA BU ERMAN ALLAH ALLAH İŞALLAH BEN YANILIRIM KİMMİŞ GÖRELİM

canimfeda58
16.06.2009, 19:24
bence bu erman kilic sivasspor'da oyniyamicak hanefi gibi bakin görceksiniz.. bosu bosuna aldik

abdullahyagmur
17.06.2009, 12:16
ya herve tum ve sylla verilirmi bi adama sylla nese de tum verilirmi ya çok büyük hata diyecem ama vardır bülent uygunun bi bildiği :)

MuRaT_KS
17.06.2009, 12:20
sivasın transferlerini takip ediyorum. nasıl yanlışlar yapılıyor anlamış değilim. herve tum, sylla felan nasıl gönderilir? amacından sapmış bi takım görüntüsü vermeye başladı. inş iyi şeyler olur.