basayev58
16.06.2009, 22:19
İzmir'deki tüm yiğidolara duyurulur.
Bu hafta Halı Saha maçı yapalım diyoruz.
Saha ve tarih konusunu buradan konuşalım.
Bu hafta Halı Saha maçı yapalım diyoruz.
Saha ve tarih konusunu buradan konuşalım.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-1 basayev58 16.06.2009, 22:19 İzmir'deki tüm yiğidolara duyurulur. Bu hafta Halı Saha maçı yapalım diyoruz. Saha ve tarih konusunu buradan konuşalım. Kibrisli 16.06.2009, 22:25 Güven Sönmez (58Güven58) Burak İnan (Ben deniz:D) Gökhan Turna (Adı üstünde) Anıl Olcay (Bizim anıl işte:)) Aykut Özgür (Aykut sitedeki kullanıcı adın neydi oğlum:)) Son olarakta Erdi var (Facebook'ta Edo demiş adına Mado gibi :) ama burada kullanıcı adı neydiki hep görüyorumda şimdi aklımda değil) Fatih ve Cihan'da geliyordur heralde... :D Sizde iki kişisiniz değil mi basayev 8 kişi garanti oluyor Fatih'le Cihan'da gelirse 10 ediyor... Bir de Osman var... 11... Bu isimlerin içerisinden Osman ve Aykut bu haftasonu memlekete gidiyorlar... Zira okulları kapandı:( O yüzden Perşembe akşamlarımız Vadi bittiği için boşaldığından:) sporla dolduralım derim ve her perşembe oynamayı öneririm... :) Ayrıca herkese en uygun yer Göztepe Spor Kulübünün sahası gibi geliyor bana... Bu arada arada bir ara Basayev öldün mü kaldın mı :) Yani ilk saydığım isimler 6 kişi benim konuştuklarım sizle 10 yapıyor... Cihan ve Fatih cevap verin.... :) Onlarda olursa 12 yapar 2 kişi kalır gerisi de izleyici:) basayev58 16.06.2009, 22:42 iş güç çalışıyoruz kardeşim:)bide kaçan şampiyonluğun şokundan ancak çıkabiliyor,yeni yeni düzgün cümleler kurabiliyoruz.O gece,Bu sene....anlarsın ya:)))) valla abimle ben gelirim.2 de kuzenim var.onlar haftaiçi zor gelirler galiba...ama 2 kesin kardeş... yigido_sampiyon 16.06.2009, 22:43 burak abi ben aykut...(kullanıcı adım: yigido_sampiyon) çok iyi olur halı saha maçı...ben cumartesi sabah 07.15 de sivasa gidiyorum...onun için en uygun zaman perşembe akşamı... haberlerinizi bekliyorum... Kibrisli 16.06.2009, 22:52 Bu arada nasıl bir toplama yapmışım :) 12 değil 11 yapar 3 kişi eksik kalırız... izmirligardaş58 16.06.2009, 22:56 izmirli gardaş 58 fatih polat tabi geliyorumm :)ama saat olayı uyar inşallah Kibrisli 16.06.2009, 23:08 8-9 ya da 9-10 diyoruz... Çünkü Urla'ya, Eski İzmir'e, Karşıyaka'ya ve Buca'ya döneceksiniz... izmirligardaş58 16.06.2009, 23:27 abi tam olarak nerde bu halı saha Kibrisli 16.06.2009, 23:40 Göztepe Stadının arkasında... Mithatpaşadan bakınca İzmir Üniversitesi arkasında... Fahrettin Altaydan bakınca Göztepe Maxi Tansaş'ın arkasında... Sen ya 670 ya 270'le geleceksin Fatih Buca'dan, Göztepe Tansaş'ta ineceksin Tansaş'ın arkasında zaten orada birkaç arkadaş durur durakta formayla... oNuR 16.06.2009, 23:44 Bi kaç gün içinde bende dönüyorum izmire.Eğer yetişirsem katılırım :) izmirligardaş58 17.06.2009, 00:14 ok abi on numara uyar bana inşallah bi aksikil çıkmazssa ordayız yigido_sampiyon 17.06.2009, 00:18 bornovadan nasıl gelebilir oraya Kibrisli 17.06.2009, 00:24 bornovadan nasıl gelebilir oraya Metroyla Üçyola gelince beni ararsın, 90 dakika içinde tüm binişler bedavadan hep birlikte bir de otobüs yaparız:) yigido_sampiyon 17.06.2009, 00:29 Metroyla Üçyola gelince beni ararsın, 90 dakika içinde tüm binişler bedavadan hep birlikte bir de otobüs yaparız:) tamam burak abi.üçyola gelince ararım seni... bu arada gün tam ne olarak belirlendi? Kibrisli 17.06.2009, 00:31 Perşembe saat 8-9 ya da 9-10 ben yarın arayacam sahayı buraya hemen yazarım görüşünce orayla... club7house 17.06.2009, 00:53 Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :)) GuVeN 17.06.2009, 01:06 Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :)) sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:) Kibrisli 17.06.2009, 01:13 Bende tribündeki yerimi alacağım , sağlam bir deplasman yapacağız takımı kurun hele :)) oHOOO NE DEPLASMANI SEN GÖZ-GÖZ'lü değil miydin??? :) Kibrisli 17.06.2009, 01:14 sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:) Bu arada siz bu fotoğrafta niye bu kadar kasıntı duruyorsunuz Güven bey?? Oklava yutmuş gibi:):D:D:D Spora gidiyormuş gibi hissettim sizi pazular felan... GuVeN 17.06.2009, 01:15 kıbrıslı sen rakıp takımda oynada sana bı cıft dalayım ya:) club7house 17.06.2009, 01:16 sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:) Katiyen beni saymayın oynamam :)) Kibrisli 17.06.2009, 01:17 kıbrıslı sen rakıp takımda oynada sana bı cıft dalayım ya:) Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:) club7house 17.06.2009, 01:17 oHOOO NE DEPLASMANI SEN GÖZ-GÖZ'lü değil miydin??? :) Haklısın abi sizlerle tanışma amaçlı orda bulanacağım, Güven kardeşimede belirttiğim gibi , beni oynayacaklar arasına yazmayın :)) GuVeN 17.06.2009, 01:18 Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:) la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk.. Kibrisli 17.06.2009, 01:19 Katiyen beni saymayın oynamam :)) sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam desem... gaza gelir misin acep??? Gerçi bilmeyenler yanlış anlayabilir:) İsyan Marşının iki dizesi bu arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...:) club7house 17.06.2009, 01:21 Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :)) Kibrisli 17.06.2009, 01:22 la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk.. La tamam anaaa evde çift dal, ille halıysa benim evin salondaki sehpaları kaldırırız halının üstünde dalarsın Allah Allah, en azından buz neyim var hemen koyarız:) GuVeN 17.06.2009, 01:23 Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :)) yok be kardesım.ne bestesı ne marsı. sen al ıkı paket cekırdek cıtla ızlerken sessızden.. tam sıvaslı macı olur,daha gusel olur. Kibrisli 17.06.2009, 01:23 Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :)) Tamam gardaş sen bana beste yap kenardan bağır, ben ısrar etmekten vazgeçeyim...:) club7house 17.06.2009, 01:33 fotoğraf makineside getirin , hem güzel karaleri yakalar çekerim. Kibrisli 17.06.2009, 01:42 Bak işte o yok bende... Anıl makinanı getir evladım maça... Bide pankart bulmak gerek ya asarız oraya... club7house 17.06.2009, 01:56 Abi organizasyon zafiyetleri seziyorum :)) Kibrisli 17.06.2009, 02:01 Abi organizasyon zafiyetleri seziyorum :)) Yok canıııım:) Söylemeye gerek olmadığından söylememiştim:) E tabii seziyorsun daha bugün organize oluyoruz...:) club7house 17.06.2009, 02:05 Abi size organizatör lazım konuyla ilgili donatımlı biri , sen her eyleme koşturduğun için organizasyonda aksamalar oluyor. Ben diyorum ki organizatör için referanduma gidelim :) Kibrisli 17.06.2009, 02:07 Abi size organizatör lazım konuyla ilgili donatımlı biri , sen her eyleme koşturduğun için organizasyonda aksamalar oluyor. Ben diyorum ki organizatör için referanduma gidelim :) Bu dediğin sivaslilar.net'e:) burada yapmayalım öyle şeyler... Her eyleme koşturuyorum haftasonu Gündoğdudakide yine çok görkemli olacak... İzmir İzmirliğini gösterecek gibi geliyor bana... club7house 17.06.2009, 02:15 Abi eylemden kastım aktivitelerdeki yaptıkların :)) siyasi olarak değerlendirme eylemleri. Kibrisli 17.06.2009, 02:19 Abi eylemden kastım aktivitelerdeki yaptıkların :)) siyasi olarak değerlendirme eylemleri. aman bakma sen bana kafayı bozmuşum zati:) sosyal yaşantımız çok azmış gibi birde spor kattık işin içine:) kan461 17.06.2009, 08:57 bende bu akşam gidiyorum izmire eğer kaçabilirsem gelirim trübüne izmirliyiğido35 17.06.2009, 09:53 selamlar maçın tam saati günü belli mi perşembe olmasında... Kibrisli 17.06.2009, 11:29 Yarın (18/06/2009 - Perşembe) saat 20:00'da Göztepe Spor Kulübü 1 Numaralı Sahadayız... Yarın (18/06/2009 - Perşembe) saat 20:00'da Göztepe Spor Kulübü 1 Numaralı Sahadayız... Yarın (18/06/2009 - Perşembe) saat 20:00'da Göztepe Spor Kulübü 1 Numaralı Sahadayız... izmirliyiğido35 17.06.2009, 12:21 YARIN 22,00-23,00 DE BİZİM ABONELİK VAR ESKİİZMİRDE AMA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM... GokhanTurna 17.06.2009, 14:49 4 gün yoktuk piyasada bizimkiler organizasyon düzenlemiş bile:D Biraz şov yapalım GuVeN 17.06.2009, 16:10 son lıste nedır sımdı burak kac kısı olduk ? izmirliyigido 17.06.2009, 16:24 İzmir'de olmadığım için organizasyona ancak telefon trafiği ile katıldım. Burak (kibrisli) kardeşimin ortaya attığı fikri telefonla paylaştım. Burak'cım elimden gelen bu kadar ama ortaya güzel bir organizasyon çıkacak. Gün olarak belli oldumu? Ben oynayamasam da inşallah seyretmeye geleceğim. Ama mutlaka fotograf makinası getirin. Foruma maç ile ilgili foto koyalım. AYK Kibrisli 17.06.2009, 16:29 Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok... Güven tam sayı da şu şekilde... Güven Burak Gökhan Anıl Aykut Fatih Basayev Kardeşler :)2 kişi Erdi Osman'dan haber yok Cihan kesin değil... Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:) basayev58 17.06.2009, 16:34 Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok... Güven tam sayı da şu şekilde... Güven Burak Gökhan Anıl Aykut Fatih Basayev Kardeşler :)2 kişi Erdi Osman'dan haber yok Cihan kesin değil... Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:) pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur. Kibrisli 17.06.2009, 17:15 pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur. İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim... RECEP_YÜKSEL 17.06.2009, 17:47 Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak GuVeN 17.06.2009, 18:03 Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak bı aksılık olmazsa yarın oynuyoruz, kadro tamamlanırsa bı dahakı maca burda olursanız seve seve oynarız hep beraber.. yigido_sampiyon 17.06.2009, 19:43 güzel maç olacak...biraz sıcak olacak ama farketmez:D izmirligardaş58 17.06.2009, 21:13 abi başka saat yokmuydu ya mesela 9-10 ben zaten 8de işten çıkıyorum nasıl olacak bilmiyorum dün 9-10 veya 10-11 deyince bende okey dedim valla faka bastık hatta 9-10 a bile zar zor yetişecektim izmirligardaş58 17.06.2009, 21:23 abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım myway 17.06.2009, 21:29 ya keske haftaya olsaydi bu mac bende gelirdim :( izmirliyigido 17.06.2009, 22:20 İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim... Evet, ben İzmir dışındayım maça da yetişemeyeceğim üzgünüm. Bora, farketmez büyük olsun, herkes görsün... :D Asın onu, asaletimiz olsun. AYK GuVeN 18.06.2009, 02:58 gelenebılen herkes gelsın arkadaslar,bu seferlık bole oldu bundan sonrakıler ısden cıkacak arkadaslarda dusunulerek daha gec bı saate alınmaya calısılır. 14 u bulalım kı daha az kosalım:) basayev58 18.06.2009, 10:00 abi inşallah gelirim valla bucadan ne kadar sürer ki acaba 1 saati bulur yine sanırım Fatih,bende araba var.Sen işten çıkar çıkmaz Buca Belediye'nin önüne gelirsin.Ordan gideriz.Buca'dan gelecek başka arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim.Ama ben orayı bilmiyorum,en geç 7 de Buca'dan çıkmamız lazım.Bide Osman'a sormadıysanız ben bugün ulaşır sorarım kendisine. izmirliyiğido35 18.06.2009, 10:42 BENDE GELİYORUM İNŞALLAH....ZOR DA OLSA... BARİ BU ETKİNLİĞİ KAÇIRMAYALIM... GÜRSEL AKSEL İN YANINDAKİ SAHA DEMİ.... basayev58 18.06.2009, 12:30 Kuzenim Yaşar ve arkadaşı aslen Hatay'lı,fahri Sivas'lı :)olan ve organizasyonlarımıza sık sık katılan Meto'yu da dahil edelim listeye.Son şekliyle biz 4 kişi geliyoruz.Yine adam lazımsa haberdar ederseniz,ben bulabilirim. basayev58 18.06.2009, 15:17 ya arkadaşlar bi haber verin 6 ya kadar.ona göre adam ayarlıyacağım.haber bekliyorlar.ayrıca biriside şu sahayı iyice bi tarif etsin.Burak,Güven,Gökhan...ner de bu Yiğidolar....??? Kibrisli 18.06.2009, 15:23 Arkadaşlar son liste: Kıbrıslı 2 kişi 58Güven58 Anıl GökhanTurna Sivasligardaş58 Basayev 4 kişi Erdi İzmirliyiğido35 Aykut Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor... Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye... Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz... Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz... Kibrisli 18.06.2009, 15:29 ya arkadaşlar bi haber verin 6 ya kadar.ona göre adam ayarlıyacağım.haber bekliyorlar.ayrıca biriside şu sahayı iyice bi tarif etsin.Burak,Güven,Gökhan...ner de bu Yiğidolar....??? Abi sahayı daha nasıl tarif edelim... Göztepe Tansaş'ın arkası, Göztepe SK'nın stadının yanı... Göztepe SK'nın halı saha tesisleri... Üçkuyulara yakın.... Buca'dan gelecekler 670-270'le geçebilir... Karşıyaka'dan gelecekler Vapurla Konak oradan her türlü Narlıdere-Balçova otobüsleri ile gelip Sahil'de Göztepe köprüsünde inip İzmir Üniversitesinin arkasından ulaşabilirler... Bu tanımları önceden de yazmıştım... Kısacası İzmir Üniversitesi ile Göztepe Tansaş arasında Göztepe SK'nın Stadının yanı... Osman Gelemiyor- Kütahya'daymış şu anda haber aldım... Fatihte sorun yoksa 2 eksiğimiz kalıyor sadece senin kuzen ve Hatay'lı arkadaş ve benim Altay'lı arkadaş dışında... basayev58 18.06.2009, 15:37 Abi sahayı daha nasıl tarif edelim... Göztepe Tansaş'ın arkası, Göztepe SK'nın stadının yanı... Göztepe SK'nın halı saha tesisleri... Üçkuyulara yakın.... Buca'dan gelecekler 670-270'le geçebilir... Karşıyaka'dan gelecekler Vapurla Konak oradan her türlü Narlıdere-Balçova otobüsleri ile gelip Sahil'de Göztepe köprüsünde inip İzmir Üniversitesinin arkasından ulaşabilirler... Bu tanımları önceden de yazmıştım... Kısacası İzmir Üniversitesi ile Göztepe Tansaş arasında Göztepe SK'nın Stadının yanı... Osman Gelemiyor- Kütahya'daymış şu anda haber aldım... Fatihte sorun yoksa 2 eksiğimiz kalıyor sadece senin kuzen ve Hatay'lı arkadaş ve benim Altay'lı arkadaş dışında... o zaman ben 1 kişi daha getireyim...sende 1 kişi bulursun artık:) Kibrisli 18.06.2009, 15:40 Tekrar sayalım mı :) Kafam karıştı... :) YA bu arada avea çöktü ya o yüzden iletişimde sorun çıktı:) Güven Burak 2 kişi Gökhan Anıl Siz 4 kişi Aykut Erdi Cihan Fatih Fatih'te sorun yoksa 1 kişi eksik kalıyor :) yanlış saymışım... Fatih'in numara var mı ondan bir teyit alsak... Aslında Gökhan ve Erdi de bir teyit verse iyi olur... Gelecez dediler ama o kadar sonra ne selam ne sabah... basayev58 18.06.2009, 15:52 Tekrar sayalım mı :) Kafam karıştı... :) YA bu arada avea çöktü ya o yüzden iletişimde sorun çıktı:) Güven Burak 2 kişi Gökhan Anıl Siz 4 kişi Aykut Erdi Cihan Fatih Fatih'te sorun yoksa 1 kişi eksik kalıyor :) yanlış saymışım... Fatih'in numara var mı ondan bir teyit alsak... Aslında Gökhan ve Erdi de bir teyit verse iyi olur... Gelecez dediler ama o kadar sonra ne selam ne sabah... Biz 5 kişiyiz kardeş...Evet, hepsini arayıp teyit almak lazım.Fatih'in numarası yok bende.Gelmeyen olursa ilk görüşümüzde çökeriz:) Kibrisli 18.06.2009, 15:57 Tamam o zaman Kesin teyit aldıklarımız yazalım... Sen 5 kişi Ben 2 kişi Güven Anıl Aykut Cihan Gökhan Fatih ve Erdi'den haber beklicez... Gökhan aradı şimdi gelecek kesin... Erdi'yi de şimdi arayıp bana dönecek bir tek fatih kalıyor haber alamadığımız... Bende Erdi'ye facebooktan yazdım ama bakalım ne vakit görecek:) Kibrisli 18.06.2009, 16:06 Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :) izmirliyiğido35 18.06.2009, 16:10 Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :) ABİ Bİ TANE CİHAN YETER.......................GE REK YOK..... Kibrisli 18.06.2009, 16:11 ABİ Bİ TANE CİHAN YETER.......................GE REK YOK..... Eee sen şimdi kılda olursun bu çocuğa... Hemde kaptanlarıydı:) basayev58 18.06.2009, 16:18 Şu bizim KSK'da anlaştığımız elemanı mı çağırsak:) Cihan Yılmaz'ı :) Mehmet Yıldız'ıda Kent hastanesinden kapıp geliriz,kaleci olur... Kibrisli 18.06.2009, 16:39 Mehmet Yıldız'ıda Kent hastanesinden kapıp geliriz,kaleci olur... Evet beyimin sınavı yüzünden babam tatile çıkamıyor:) İyileşip Final sınavına girecek babam ondan sonra İzmir'e gelecek:) GokhanTurna 18.06.2009, 16:48 Burak abi erdiye ulaşamadım ya tlf kapalı ben kaçıom akşama görüşürüz Kibrisli 18.06.2009, 16:57 Arkadaşlar ben de çıkıyorum maçta görüşürüz... Problem yaşayan arasın, numaram olmayanlar yalçın abiden alabilir... izmirliyigido 18.06.2009, 20:16 Arkadaşlar son liste: Kıbrıslı 2 kişi 58Güven58 Anıl GökhanTurna Sivasligardaş58 Basayev 4 kişi Erdi İzmirliyiğido35 Aykut Bir de benim arkadaşım var Mehmet Yıldız hastası bir Altay'lı, Sivasspor forması ile gelecek:) Herkes Forması ile gelsin arkadaşlar unutmayalım... Şu anda 13 kişi Osman'da gelirse 14 oluyor... Fatih'im 10-11 demedim ki ben hiç 8-9 ya da 9-10 dedim gibi hatırlıyorum çünkü Urla'ya Karşıyakaya, Buca'ya gidecekler o yüzden elden geldiği kadar erken yapalım dedik otobüs sorunu olmasın diye... Bu maçlık böyle olsun okullar tatil oldu millet Sivas'a gitmeden böyle yapalım dedik, zaten daha sonra hem gün hem saat bakımından bir düzenleme ve rutine oturturuz... Yalçın abiiiii... Ya sensiz nasıl olacak ki bu iş anlamadım... Neyse sonrakilere artık bekliyoruz... Burak'cım vallahi içim gidiyor buralarda.. Gerçi buralar dediğimde uzak değil ama ayağımı denizden çıkartamıyorum. Bodrum'dan gelmek kolay ama bırakın tatilimi yarım kesmeyeyim. Bundan sonra ki organizasyonlarda sizi yalnız bırakmayacağım. En azından çok iyi bir seyirci olurum. İnşallah diğer organizasyonlarda beraber olacağız. Hepinize başarılar, dikkatli oynayın, sakatlık olmasın. Sizler bize lazımsınız. Fotograf isteriz. AYK canimfeda58 18.06.2009, 21:15 izmire burdan kucak dolusu slmlar.. kendinize iyi bak hemserilerim basayev58 19.06.2009, 10:46 Dün biraz organizasyon hataları olsada ilk maçımızı yaptık.11 kişiydik. Maçın trafiğin sıkışık saatine denk gelmesi,çalışan arkadaşların işten çıkış saatleri,sahanın konumu itibarı ile gecikmeler oldu.Ayrıca uzun süredir Futbol oynamayanlar sahada döküldü.Ben 3 yıldır oynamıyordum mesela:) İlerde daha güzel ve çekişmeli maçlar olacağından eminim.Bu noktada şöyle bir önerim olacak.Yiğidolar İzmir olarak güzel bi halısaha takımı kuralım.Daha sonrada,İzmir'deki taraftar gruplarıyla irtibata geçip,dostluk maçları yapalım.Karşıyakalılarla,Altay lılarla,Bucalılarla,Göztepelil erle,hatta İzmirdeki Sakaryasporlularla,Konyasporlu larla ...vs.hem Spor yapmış oluruz,hemde İzmir'deki başka renklere gönül vermiş olan arkadaşlarla dostluklar kurmuş oluruz. GokhanTurna 19.06.2009, 16:15 Dün maça gelen bütün yigidolara teşekürler:rolleyes: nuri_58 19.06.2009, 16:18 maç kaç kaç bitti foto yokmu ??? ;) GokhanTurna 19.06.2009, 21:26 maç kaç kaç bitti foto yokmu ??? ;) Usta foto yok kamerası ile gelcek olan arkadaş gelmedi. cepten telefonundan da çekmeye erindik inşallah 2. maçta fotoları çekip koycaz siteye. Bu arada maç bol gollü bitti izmirli yiğidolar takımı olarak farklı kazandık. Karşı takım karışık bi takımdı aralarında 2 sivaslı vardı. RECEP_YÜKSEL 19.06.2009, 22:58 23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla GokhanTurna 19.06.2009, 23:06 23.06.2009 VE 04.07.2009 tarihleri arasında İzmirdeyim Halı saha olursa gelirim arakadaşlar saygılarımla inşallah devamı gelcek recep abi sanada haber veririz izmirliyiğido35 19.06.2009, 23:07 bu organizasyon ecele oldu ama bi daha ki çok süper olacak inşallah... Kibrisli 20.06.2009, 00:11 Gelen gelmeyen tüm Yiğidolar İzmir grubuna teşekkür ederim... Organizasyonda küçük aksaklıklarımız oldu o bakımdan özür dilerim... Bu aksaklıkların olacağını bilerek yapmıştım aslında, riske girmiştim yani... Çünkü Anıl Urla'da oturduğu için otobüs problemi yaşamasın diye hem saatini hem yerini onun rahatlıkla Urla'ya gidebileceği bir şekilde ayarlamıştım ama ilginç olan Anıl gelemedi... :) 8-9 arası aslında güzel bir vakit... İş çıkışından bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü bende iş çıkışında eve gidip oradan geldim ama saat sıcağın yeterince kalkmadığı bir vakite geliyormuş... Yerimizi de artık Hilal'de felan yaparız ulaşım daha kolay olur fakat Buca'dan gelenlere çok zor olacak orası ayrı... Okullar tatil olduğundan Sivas'a dönecek arkadaşlar olduğundan acil olarak yaptığımız etkinliğimiz 2 günde organize edilmesine rağmen bence gerekli ve yeterli etkiyi bırakmıştır... En azından maça gitmek iftar açmak ve toplantı yapmak dışında bir sosyal faaliyetimiz için başlangıç oldu... Artık organizasyon yapmak için 2 gün gibi bir sıkıntımız olmayacak artık rahat ve tartışarak uzun zamanda daha güzel organizasyonlar yapabilir. Hem de Yalçın abi de gelmiş olur onunda ulaşacağı başka insanlar olur... Tekrar tüm arkadaşlara sevgiler ve teşekkürler... izmirliyigido 20.06.2009, 00:29 Bensiz güzel bir organizasyona imza atan başta Burak kardeşim olmak üzere, Bora, Güven, Gökhan ve diğer katılan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Kısa sürede güzel bir organizasyon olmuş. İnşallah bundan sonra devamı gelecek. Katılımla ilgili fotografta olsa çok iyi olurdu ama bir daha ki maçlara artık. Bora (basayev58) kardeşimin dediği çok güzel bir fikir. İzmir'deki diğer il temsilcileri, taraftar gurupları ilede maçlar ayarlanırsa kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek için çok güzel olur. Ayrıca ben birde ayda 1 kez Sivas Köftesi partisi yapalım istiyorum. İzmir Pasaport'ta Sivas'lı bir hemşehrimizin yeri varmış, Sivas Köftecisi diye, orada yapabiliriz. Bununla ilgili çalışmayı daha sonra paylaşırız. Diğer maçlarda aranızda olmaya çalışacağım. AYK GuVeN 20.06.2009, 04:22 Abi organizasyon zafiyetleri seziyorum :)) evet organizayon zaafiyetleri oldu yalçın kardeşim. ne bir fotoğraf makinamız vardı:)nede kenardan bizim fotoğraflarımızı çekecek seyircilerimiz:D!:D!:D! GuVeN 20.06.2009, 04:26 buradan site yöneticilerine sesleniyorum.. forumdakı dunyanın en ıyı kalecılerı baslıgı altına göztepe panteri izmirliyiğido35 ide ekleyin lütfen:D ben kendısıne oy vermek ıstıyorum:D bu arada mehmet yıldızı o da kacarmı be dıyerekden elestıren herkes(bende dahil) ne pozisyonlar harcadık görmeniz lazımdı:D:D:D GuVeN 20.06.2009, 04:27 gelen herkese teşekkür ederim,bı dahakıne cok daha kalabalık olacagımıza emınım. izmirliyiğido35 20.06.2009, 09:38 buradan site yöneticilerine sesleniyorum.. forumdakı dunyanın en ıyı kalecılerı baslıgı altına göztepe panteri izmirliyiğido35 ide ekleyin lütfen:D ben kendısıne oy vermek ıstıyorum:D bu arada mehmet yıldızı o da kacarmı be dıyerekden elestıren herkes(bende dahil) ne pozisyonlar harcadık görmeniz lazımdı:D:D:D sağolasın abi o kurtarışlar normaldi bizim bilader çok güzel kaleci askerde olmasaydı onu da getirirdim... sende fena değildin hani uzun bir ara oynamamışsın bundan sonraki maçlar çok süper olacak .... GuVeN 28.06.2009, 04:49 yavastan ıkıncı mac hazırlıklarına baslayalım arkadaslar,sonra sahada dokulmeyelım:)kararlastıralım haftanın bır gununu sabıt olarak degerlendırelım bana kalırsa. sizler nasıl dusunuyosunuz? Salim58 28.06.2009, 10:09 başarılar dilerim mustafa gelsede bizde ankarada yapsak GokhanTurna 28.06.2009, 11:35 göztepe kulübü bi halı saha turnuva düzenliyor 30 haziran son kayıt tarihi. İzmirli yiğidolardan bi takım kurup katılabilme imkanımız olur mu. Takım ücreti kaç para istiyorlar bilmiyorum ama maçlar akşam 9dan sonra yani çoguna uyar. haberi inceleyip ona göre bi karar alalım http://www.goztepe.org.tr/haber_detay.asp?id=366 basayev58 29.06.2009, 18:33 göztepe kulübü bi halı saha turnuva düzenliyor 30 haziran son kayıt tarihi. İzmirli yiğidolardan bi takım kurup katılabilme imkanımız olur mu. Takım ücreti kaç para istiyorlar bilmiyorum ama maçlar akşam 9dan sonra yani çoguna uyar. haberi inceleyip ona göre bi karar alalım http://www.goztepe.org.tr/haber_detay.asp?id=366 Gökhancım bence iddialı olmasakta bi takım kurup ilk adımı atmalıyız.sonuçta 8 kişiyi sağlarız :) Kibrisli 29.06.2009, 18:56 Valla Gökhan ben biraz nabız yokladım mesajından sonra ama zevk için oynayacağımızı unutup ciddiye alan insanlarla konuşmuşum :) "Olm rezil oluruz lan, formamıza ayıp" diye cevaplar aldım :) Ha bana kalırsa ben oynarım ama bundan siz ne kadar hoşnut olursunuz bilemem:) Olay turnuva olunca... :D:D izmirliyiğido35 29.06.2009, 22:43 turnuvaya şimdilik katılamasak da ara sıra maç yaparak güzel bi takım kurabiliriz diye düşünüyorum... mertcan69358 29.06.2009, 22:51 böyle organizasyonlar her zaman olmalı mertcan69358 29.06.2009, 22:55 böle organizasyonlar herzaman sık sık yapılmalı GuVeN 30.06.2009, 01:18 ben gökhanada soledım uyarım,oyun bozancılık yapmam.ama daha kımse bırbırını sahada bılmeden tanımadan takım kurupta rezıl olacagımıza:)once bı takım olalım,sımdılık aramızda oynayarak hem spor yapmıs oluruz,hemde daha ıyı kaynasırız,gelecek sezon kı organızasyonlarda bunun faydasını gorecegımıze ınanıyorum. izmirde yasayan veya su an tatılını gecırmekte olan butun hemserılerımızde maclarımıza davetlıdır.bence ıkıncı macın konusumu acıyorsunuz,yoksa bu baslık altındamı orgutlenelım napalım bılmıyorum ama hemen baslayalım ıkıncı mac hazırlıgına.. myway 30.06.2009, 01:26 1 hafta izmirdeydım birkac arkadaşı aradım maç için ancak izmirliyiğidolar 4 bir yana dağılmış herkesın bir isi vardı bende kendi arkadaşlarımla yaptım halı saha maçını :) 1 haftaya 2 maç sığdırdık güzel oldu güzel.. tekdoktirin 30.06.2009, 01:56 GARDAŞ BİZ İZMİRDE OLMADIMIZ İÇİN MALESEF BİZGELEMİYORUZ AMA İZMİRDEKİ TÜM SIVAS SPORLU TARAFTARLARA VE GÖNÜL DAŞLARA SAYGILARIMI ARZEDERİM,, ALP ,ERENLER,,, GuVeN 30.06.2009, 03:52 Valla Gökhan ben biraz nabız yokladım mesajından sonra ama zevk için oynayacağımızı unutup ciddiye alan insanlarla konuşmuşum :) "Olm rezil oluruz lan, formamıza ayıp" diye cevaplar aldım :) Ha bana kalırsa ben oynarım ama bundan siz ne kadar hoşnut olursunuz bilemem:) Olay turnuva olunca... :D:D barcelonayla final oynasak bile sensız oynamam:) GuVeN 14.07.2009, 13:10 yiğidolar nerdesınız??? 2 2 2 2 2 2 2:) izmirliyiğido35 14.07.2009, 13:16 yiğidolar nerdesınız??? 2 2 2 2 2 2 2:) ..........ahanda burdayıh...... GokhanTurna 14.07.2009, 13:16 yiğidolar nerdesınız??? 2 2 2 2 2 2 2:) ben varım 2 için hadi başlayalım abi :) GuVeN 14.07.2009, 13:17 helall:) burdayız.. baska ses verenler yok mu:) basayev58 15.07.2009, 11:14 helall:) burdayız.. baska ses verenler yok mu:) bu haftasonu 2'yi yapalım... :)))))))) anilolcay 15.07.2009, 11:46 Bu sefer ben de varım izmirdeyim artık kolay gelirim.3 oldu. GuVeN 15.07.2009, 15:15 bu haftasonu 2'yi yapalım... :)))))))) yapalım ben varım. ıster bu baslık altında,ıster yenı konu acarak organızasyona baslayalım herkes tamam derse:) basayev58 15.07.2009, 16:46 yapalım ben varım. ıster bu baslık altında,ıster yenı konu acarak organızasyona baslayalım herkes tamam derse:) konuyu açıyorum o halde,hayırlısı olsun:) sanders 16.08.2009, 12:01 nerde yapıyonuz ben sanders ben bucadayım geliriz |