Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan Şaş`la ilgimiz yok

SivasSpor.Com
18.06.2009, 08:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra futbolu bıraktığını söyleyen Hasan Şaş'la görüşmediklerini söyledi.

Dün bazı basın yayın organlarında çıkan "Sivasspor Hasan Şaş'la anlaştı" haberleri üzerine açıklama yapan Başkan Otyakmaz "Hasan Şaş'la daha önce yaptığımız bir görüşmede bana (hazır olursam Sivasspor'a seve seve gelirim) dedi, fakat daha sonra kendisi spor kamuoyuna futbolu bıraktığını açıkladı.
Dolayısıyla da futbolu bıraktığını açıklayan birini transfer etmemiz mümkün olmaz. Sivasspor olarak Hasan Şaş'la ilgimiz yok" dedi.

Hürdoğan Gazetesi

carizma0658
18.06.2009, 09:37
Bence çok iyi oldu Hasan ın Sivas'a hiç bir katkısı olmayacaktı genç yetenek şart. Hasan artık mıladını doldurmuş birisi...

tekniker58
18.06.2009, 09:43
Neden gereksiz yere haber yapılıyor daha önce yok şöyle oldu yok böyle oldu. Bize geldi. Yok anlaşma sağlandı. Haber kaynağı sağlama almadan haber yapılıyor. neden?

ssozan
18.06.2009, 10:22
boşwer o zaman tecrübeli bir futbolcu alırız

58_SEMİH_58
18.06.2009, 10:31
Bırakın ya ne yapacaksınız bunları.
Yararından çok zararları olur ..!!

mühendisburak58
18.06.2009, 10:52
neyse artık her maçı 11 kişi bitiririz yoksa her maçta 10 kişi kalacaktık.

muspol58
18.06.2009, 11:16
hasan daha 32 yaşında en az 5 sene daha oynar sivassporuma katkısı olacak bir oyuncuydu avrupa tecrübesi olan bir oyuncuydu gelirse çok iyi olur faydalı olacagınada inanıyorum.hasan+nonda ikisinide alsınlar

altuntas58
18.06.2009, 11:59
Futbolu bırakması çok isabetli olmuş zaten bitmişti sivassporumuz yaşlılar yurdu değil bize diri genc koşan ve yürğiyle oynayan futbolcular lazım

yigido Atilla
18.06.2009, 13:17
Allahaskina Futbolu Birakan adami transfer etmek hangi mantiga sigar. Bülent Hoca, Mecnun Baskan sen buna nasil Müsade ediyorsun Biz taraftarlar Gelecege bakiyoruz sizler hala isi bitmis Futbolcularin Mazisi ile avunuyorsunuz Böyle Futbol anlayi 20 ci yüzyilda olmasi akil Fikir isi degil Sivassporun vizyonu bumu Sivasspor ismini komik durruma getirmeyin Bu mu sizin bir Vizyonunuz . Avrupali 40 yasina kadar Futbol oynuyor, ama Bizim Türk Futbolcularin yasam sartlari ile Avrupali futbolcularin yasam sartlari aynimi hayir !!!! Avrupali Futbolcular profesyonelce yasiyorlar Bizim Türk Futbolculari sedece sözde profesyoneller profesyonelligin ne olduklarini bilmiyorlarki Profesyonel olsunlar neyse Hasan Sasi tebrik ediyorum Futbolu biraktigi icin yoksa Bizimkiler adami apar topar alip getireceklerdi !!!! sivassporun basina bela olmadigina sevindim...,Türkiyede 20 yil önce Yugoslav sevdalisi idi ismi ic vic olsun ne olursa olsun Dönü o yillara baktigimizda futbol adina nice yillari kaybettigimizi kimse görmek istemiyor., Bize Gelecek vadeden Genc futbolcularla sivasspor daima basariyi yakalayacakti.... ama Hasan sasla degil...

muco5806
18.06.2009, 13:32
Abi çok öncedende yazdım Erman alındığı an Hasan Şaş zaten bitmiştir yani...

konartr58
18.06.2009, 17:22
hasan şaş'ın geçen sene galatasarayın sivassporu yenmesi için amelyatlı ameliyatlı ta sivasa kadar gelip neler yaptığını neler söylediğini ne çabuk unuttuk.sivasa yaramaz bir adam.spor huzur evi açma projesi düşüncesi olan bülent uygun un sanırım ilk müşteri olarak şaş ı seçtiğini anlamayan bazı gazeteler haber olsun torba dolsun misali bu tür haberler yazıyorlar.bizden ırak olsunda.onun tecrübesi kendisine olsun.

TheFatih
18.06.2009, 17:30
ßencede iyi oLdu GeLmedıgı Hem Sivasspor yaşLı ßakım evi değiL , Anadolun En ßüyük Takım zaten geLse

TheFatih
18.06.2009, 17:34
GeLmediği İyi oLdu ßence zaten yası önemLi değiL ama MaçLarda 10 kişi ßırakacaği kesın gs'de hakemLerLe ugraşmaktan maç yapmıyordu iyi oLmus aLınmadıgı :)

FANATIK YIGIDO
18.06.2009, 20:32
hasan sas hakkindaki buhabere cok sevindim saten hasan gimi futbolcular sivassporumuzun onuruna ve sanina lekeulurdu boylu transferler bizeyakismazdi

G Ü N E R
18.06.2009, 20:54
böyle bi transfer olsa en çok hasan şaş sevinirdi... hasan şaş hiç yırtınmasın sivas ona 3 beden büyük gelir :)

canimfeda58
18.06.2009, 22:36
yani bencede yalan haber ya.. biz saampiyonlar ligine girmeyi planliyoruz sasla fln olmaz