Orijinalini görmek için tıklayınız : Civelli`den Olumsuz Yanıt
SivasSpor.Com 18.06.2009, 08:53 http://www.sivasspor.com/images/stories/civelli.jpg
Stoper arayışlarını sürdüren Sivasspor, Civelli transferindeki ilk görüşmede olumsuz yanıt aldı.
Bilica’nın Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından stoper arayışlarını sürdüren Sivasspor, Civelli transferindeki ilk görüşmede olumsuz yanıt aldı. Teknik direktör Bülent Uygun, Marsilya’da oynayan 25 yaşındaki futbolcuyu çok istediğini belirterek, “Gelmesi için ikna etmeye çalışıyoruz, ama çok para istiyor. Bu oyuncu için son olarak ben de bir görüşme yapmak için Fransa’ya gidebilirim” dedi. Bu arada, daha önce anlaşma sağlanan Mısırlı orta saha oyuncusu Namouchi’nin yarın Sivas’a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Fanatik
inş. gider de anlaşırlar biraz paraya kıymalı sivasspor arkasında sivas var neden korkuorlar ki borç yağpmaktan bilicanın kattığı parada var alınması gereken bir futbolcu gerekirse para yardımımızı çoğaltırız şamp. ligin de oynucaz paraya az kıyalım nolacak başarılı olacağından emin bülent hoca bu futbolcunun o halde paraya da kıysınlar
inş. gerçekleşir bu transfer merakla takip ediorm her gün, gelmesi müthiş olur başkan arkanda sivas var merak etme sen yeterki doğru transfer olacağına garanti verin biz para desteğini yaparız
namouchi yi de bekliodum gerçekleşmesine çok sevindim hayırlısı olsun
carizma0658 18.06.2009, 09:35 inaşşal gelir sivasa gelebilecek en iyi oyunculardan birisi bence üstüne düşülmesi gereken bir futbolcu alınırsa başarı saglar şampıyonlar ligine gidecek bir sivas için biraz eller cebe olacak ama deger
neyse başka iyi bir stoper buluruz
Marsilya, Sivas'tan Gs'ye 380.000 €'ya giden Servet için Gs'ye 8.000.000 € ödeyip kadrosuna kattığına göre Civelli konusunda biraz ısrarcı olunursa bu futbolcu alınabilir diye düşünüyorum.
34burak58 18.06.2009, 10:56 allah askına akıl var mantık var civelli marsilya gibi bir kulubu bırakıp sivas a gelir mi biraz mantıklı dusunun
altuntas58 18.06.2009, 12:01 İnşallah bu futbolcuyla anlaşma sağlanır bilcadan sonra defansımıza acil tedbir almamız lazım
zaten bu oyuncular mali olarak aşırı yük bindirir takıma ancak orta saha oyuncusu için o paralar ödenebilir:)
Bilicanın gitmesinden sonra mutlaka defansa bilica ayarında bi futbolcu alınmalıdır.Civelli olmasa Bülent hocanın mutlaka alternatifleri vardır
kimseye yalvaracak değiliz, bu takım şampiyonlar liginde oynayacak elini sallasan ellisi gelirr beeaaaaa,
sivaslimete 18.06.2009, 14:55 allah askına akıl var mantık var civelli marsilya gibi bir kulubu bırakıp sivas a gelir mi biraz mantıklı dusunun
Al sana bir Istanbul yalakasi daha nikine 34 yazmis burda kendini sivassporlu gösterio oglum sivasspor 5 sene önceki sivasspor degil gözünü ac ve bak.
tekkelioglu_58 18.06.2009, 15:19 bu namaochide hergün gelip sözleşme imzalıyo bakalım hayırlıısı :d
myyiğido58 18.06.2009, 15:33 bu oyuncu olmasada bunun gibi daha çok oyuncu var
canimfeda58 18.06.2009, 18:43 gercekden cok üzüldüm umarim buunun gibi iyi bir futbolcu aliriz...
Gelmezsen gelme Civelli, sanki çok iştiyorduk seni.
nightmare58 18.06.2009, 19:47 ya arkadaşlar bu civelli olur mu bilmiyorum ama şu an konfederast,yon kupasını izliyorum özellikle güney afrikadaçok iyi oyunclar var mesela kanat oyuncusu Siphiwe TSHABALALA süper ya geçe yıl kocaelispor almaya çalışmış çok iyi bir oyuncu pres yapıyor asist yapıyor sonra defansta Tsepo MASILELA var adam süper ya yeminle dani alves kadar oynuyor ya bence bülent hoca hesaplı iyi oyuncu istiyorsa güney afrikayı iyi takip etmeli onyewu falan basında çktı bize o oyuncunun faydası olmaz GÜNEY AFRİKA DA CEVHERLER VAR
velibircan 18.06.2009, 19:51 Bu Transferin Üstüne Düşmesi Lazım Yönetimin Biraz Para'ya Kıymak Lazım :)
nightmare58 18.06.2009, 19:54 Siphiwe Tshabalala
Doğum Yılı: 1984
Doğum Yeri: Soweto - Güney Afrika
Klübü: Kaizer Chiefs
2003-2004 Alexandra United 26 maç 7 gol
2004-2007 Free State Stars 64 maç 13 gol
2007-2008 Kaizer Chiefs 24 maç 2 gol
Milli Takım 18 maç 1 gol
FANATIK YIGIDO 18.06.2009, 20:18 civellide sorunparaysa ozaman bilicayi satmayacaktik satiyosakta ozaman bunlara katlanmak zorundayiz yani sanpiyonlarliginde veya avrupa liginde hedeflerimizvarsa paraya acimiyacaksin civellinin istediyi parayi vereceksin basari icin herzaman bilica gibi ucuz oyuncu olmaz
hoLiGan Enes 18.06.2009, 23:06 allah askına akıl var mantık var civelli marsilya gibi bir kulubu bırakıp sivas a gelir mi biraz mantıklı dusunun
SİVASI NEDEN KÜÇÜMSÜYORSUN KALİTESİZ Bİ CAMİAMI....
34burak58 18.06.2009, 23:42 sen ne yalakasısın gardas daha once sende emin ol sivassporu tutmuyodun o zaman sende yalakaydın ayrıca marsilya tanınmıs kulup ama sivas ın bir gecmişi yok onun için gelmez.ya bilica yı o kadar ucuza vermicekti ya da satmıcaktı cunku sivasspor sampiyonlar liginde oynucak iyi futbolculara ihtiyacı var sadece kendisi için degil TURKİYE içinde.
34burak58 18.06.2009, 23:47 SİVASI NEDEN KÜÇÜMSÜYORSUN KALİTESİZ Bİ CAMİAMI...
ben kalitesiz demedim ama daha bir gecmişi yok yavas yavas tanınacak ki vede parana kıyacan ki buyuk takımlardan iyi fubolcuları alasın.Onun için oncelikle ucuz ama kaliteli futbola ac futbolcuları bulmak lazım.
bassguitar 21.06.2009, 03:22 Sivasspor'un Marsilya'dan almak istediği 25 yaşındaki oyuncu Civelli, transfer teklifine olumsuz yanıt verdi. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu önceliğinin Fransa'da kalmak olduğunu vurguladı. Yöneticiler ise diğer aday Onyewu'ya dönüş yaptılar.
SİVASI NEDEN KÜÇÜMSÜYORSUN KALİTESİZ Bİ CAMİAMI....
haklısın kardeşim saten böyle dar görüşlü insanların yüzünden bu ülkenin hiç bi takımı avrupa ya gitmenn bile boş old. düşündüünden ve üşenmelerinden bu ülke bu halde sivası küçümsüosn da gs fb bjk gibi takımlar daha küçük ozamn sivas hepsinin de önünde mücadele etmiomudu 2 sezondur
sivas tan sonra millet uyanmaa başlamadı mı
sivas başarısını devam ettirirse ligin en az 10 takımı şampionlua oynamak isteyecek dünyada en ii lig olmaa doru büyük adımlar attıracak
eğer o kücümseyenler devam edeceklerse o zamn neden sivassporlum dio ki gitsin büyük takımları tutsun o halde barselona chelsea bizi küçümseyecek adamı biz sivaslı olarak saten ciddie almaız ki konuşsun dursun ordan herkes öle düşünse hiç bişi böle olmazdı daha deişik olurdu
SİVASI NEDEN KÜÇÜMSÜYORSUN KALİTESİZ Bİ CAMİAMI...
ben kalitesiz demedim ama daha bir gecmişi yok yavas yavas tanınacak ki vede parana kıyacan ki buyuk takımlardan iyi fubolcuları alasın.Onun için oncelikle ucuz ama kaliteli futbola ac futbolcuları bulmak lazım.
paraya kıyacaksınki sivassporu yönetenlerin diğer kulüplerdeki gibi zengin adamlarla dolu deil ki paraya kıyasın paraya kıyacaklarda taraftarlardan da olması lazım
sivasspor zaten ucuz savaşçı adamlar alıo
http://www.sivasspor.com/images/stories/civelli.jpg
Stoper arayışlarını sürdüren Sivasspor, Civelli transferindeki ilk görüşmede olumsuz yanıt aldı.
Bilica’nın Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından stoper arayışlarını sürdüren Sivasspor, Civelli transferindeki ilk görüşmede olumsuz yanıt aldı. Teknik direktör Bülent Uygun, Marsilya’da oynayan 25 yaşındaki futbolcuyu çok istediğini belirterek, “Gelmesi için ikna etmeye çalışıyoruz, ama çok para istiyor. Bu oyuncu için son olarak ben de bir görüşme yapmak için Fransa’ya gidebilirim” dedi. Bu arada, daha önce anlaşma sağlanan Mısırlı orta saha oyuncusu Namouchi’nin yarın Sivas’a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Fanatik
Bilicaya teşekkürler ama eminim onun kadar iyi bir stoper buluruz bu konuda rahatım yeni gelen futbolcularda hızla adapte olacaklardır
|