Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkandan Teşekkür

SivasSpor.Com
19.06.2009, 18:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskanvali.jpg

Sivasspor Yönetim Kurulu, Sivas'tan tayini çıkan Vali Veysel Dalmaz ve Emniyet Müdürü Yahya Bal'a kulübe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Vali Veysel Dalmaz ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Isparta'ya atanan Emniyet Müdürü Yahya Bal'a kulübe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkanımız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''Sivas'a geldikleri günden itibaren yaptıkları başarılı çalışmaları ile takdir toplayan, Sivaslıların gönlünü fetheden, Sivas'ın kalkınması, gelişmesi ve sorunların çözümünde büyük pay sahibi olan, Sivas'ın örnek bir şehir olmasında etkin bir görev alan, huzur kenti Sivas'ı yaratan sayın Valimiz Veysel Dalmaz'a ve Emniyet Müdürümüz Yahya Bal'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Sivas ve Sivaslı, Sivasspor, Sivasspor camiası Vali Dalmaz ve Emniyet Müdürü Bal'ı unutmayacaktır.''

özsivasli1903
19.06.2009, 20:05
veysel dalmaz neden merkeze neden alindi ki? görevini cok iyi yerine getiren bi valiydi kendisi hatta ben bizzat kendisiyle görüsmüstüm... durduk yere atanma olur mu anlamadim!!!...

Divriği58-
19.06.2009, 20:19
Çok efendi bir valimizdi iyi bir insandı Yolu açık olsun...

karamik
19.06.2009, 21:57
Gerçekten süper Valiydi onu özleyeceğiz Sivasta kim iş yapsa bi aksilik oluyo Cerrah babamız vardi ist.aldılar Sami Aydın vardı seçim kaybetti şimdide böyle bir vali yazık oldu bu şehrin kaderi böyle ya.

Buraq58
19.06.2009, 22:19
Çok Agır ßasLıdır... Konusmasını otuRmasını ve kaLkmasını iii biLir...;)

konartr58
20.06.2009, 01:09
şu sivaslıyı anlamakta mümkün değil.güleryüzlü imişde iyi vali imiş.sanırım işte bundan geri kalıyoruz.sivaslı kısa sürede kurtulduğuna şükretsin.
nasıl vali olduğunu öğrenmek isteyen şu adrese baksın.
http://www.sivaspostasi.com.tr/yazar.asp?yaziID=1440

58_SEMİH_58
20.06.2009, 02:21
Herkez görevini bilecek..
Bu kulübün başkanıda var yöneticiside ..!!!

avcı1983
20.06.2009, 16:31
BOŞUNA DEMEMİŞLER FAZLA ÇALIŞAN HEMEN GÖZE BATAR DİYEİŞDE ÖRNEYİ SAYIN VALİMİZ VEYSEL DALMAZ HEM SİVASA VERMİŞ OLDUGU DESTEKVE SİVASLIYA VERDİYİ DESTEKLE OLSUN HERKESİMİN SEVGİSİNİ KAZANMIŞDIR .KİŞİYADA KİŞLERİN İSTEMEMESİYLEDE KOLTUGUNU DEVİR ETMİŞDİR .BİZİM HERZAMAN YAPTIGIMIZ GİBİ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR

carizma0658
21.06.2009, 21:48
VEYSEL DALMAZ GERÇEKTEN CİDDİ ANLAMDA SİVASA BÜYÜK KATKILAR SAGLAMIŞ SİVASLILARLA ÖZDEŞMİŞ BİRİDİR GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜK SİVASTA SİVASLI GİBİ DAVRANAN SİVASTA SİVASLIDAN ÇOK ÇALIŞAN SİVAS SPOR İÇİN ELINDEN NE GELIOSA YAPAN BÖYLESİNE BİR VALİ ASLA UNUTULAMAZ ASLA TEŞEKKÜRLER DALMAZ BUNDAN SONRAKİ GÖREVLERINDE BAŞARILAR YOLUNUZ AÇIK OLSUN SAYIN VALIM SİZİ ASLA UNUTMICAAZZ

carizma0658
21.06.2009, 21:51
EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ YAHYA BALI DA ASLA UNITAMAYIZ ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİMDİ SİVASA BÜYÜK KATKILARI OLMUŞ KİŞİ ISPARTADA BAŞARILAR SAYIN BAL SİVAS SİZİ VE SİZİN GİBİ DEGERLİ İNSANLARI ASLA UNUTMAZ