Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur Kavuk

rapge
19.06.2009, 22:31
Forma Giydiği Takımlar:
İ.B.Belediyespor
Zonguldakspor
Kilimli Belediyespor
Karadeniz Ereğlispor
Antalyaspor formalarını giymiştir.

Defansın ortasında ve sağ bekte görev yapmaktadır.Tecrübeli oyuncu 11 Eylül 1979 doğumlu(30) oyuncu 1.78 boyundadır.

Artık Sivassporumuz için ter dökecektir.Hayırlı ve ''Uğurlu''olsun...

karamik
19.06.2009, 23:33
iyi bir yedek oyuncu transfer edilmiş hayırlı olsun diyelim.

07reis58
19.06.2009, 23:34
Antalyaspor taraftarının en çok sevdiği futbolcuların başında gelir..hayırlı uğurlu olsun

Ahwettt
19.06.2009, 23:51
Galiba Abdurrahman Derelinin yerine alınmış ola bilir ama bizim içni yeterli bir transefer değil.Belki Tecrübeli yedek olur. O kadar 1. liğde genç yetenekler duruken 30 yaşındaki bir futbolcuyu almak bize göre biraz lük 2 yıl sonra bu yaştaki bir futbolcuyu kime vere bilirizki?Yinede hayırlı olsan diyeceğiz.

furky.b
20.06.2009, 00:46
yasli bu adam ya, kayserispor gibi genclere yonelmeliyiz, yildizi parlayincada astronomik rakamlara satmaliyiz..

58_SEMİH_58
20.06.2009, 01:06
İyi futbolcu antalyasporda başarılıda bir sezon geçirdi..
İnşallah takıma faydalı olur :)

hercaii_58
20.06.2009, 02:00
cok iyi bir transfer. 2 sene önce galatasaraya transferi gündeme gelmiş, ama o zamandan sonra istkrarsız bi görüntü cizmiş olmasına rağmen belli bi standartın altına düsmeyen bir futbolcudur. abdurrahmanla sağ kanat mücadelesi vererek o bölgeyi daha verimli hale getireceklerinden süphem yok. hayırlı olsun sivassporumuza

kurtay58
20.06.2009, 06:16
Uğur Kavuk Doğum Tarihi : 11.09.1979
Doğum Yeri : Zonguldak
Uyruğu : (Türkiye)
Boy : 178 cm
Kilo : 76 kg
Pozisyon : Defans
Son Kulübü : Antalyaspor
Maçlar Haberler İstatistikler Transferler Forum Sezon : 2008/2009,2007/2008,2006/2007,2005/2006,2004/2005 Tarih Maç İlk 11 Süre
Turkcell Süper Ligi
24.08.2008 Antalyaspor 2 - 3 Beşiktaş 90
31.08.2008 Denizlispor 3 - 2 Antalyaspor 90
13.09.2008 Galatasaray 1 - 1 Antalyaspor 90
21.09.2008 Antalyaspor 0 - 1 Konyaspor 90
27.09.2008 Trabzonspor 3 - 2 Antalyaspor 90
04.10.2008 Antalyaspor 1 - 4 Gaziantepspor 90
02.11.2008 Gençlerbirliği 1 - 2 Antalyaspor 90
09.11.2008 Antalyaspor 2 - 1 Sivasspor 90
16.11.2008 Kayserispor 0 - 0 Antalyaspor 90
22.11.2008 Antalyaspor 0 - 0 Kocaelispor 90
30.11.2008 Bursaspor 1 - 1 Antalyaspor 90
06.12.2008 Antalyaspor 0 - 0 Eskişehirspor 90
21.12.2008 Antalyaspor 1 - 1 Ankaraspor 90
24.01.2009 Ankaragücü 0 - 1 Antalyaspor 90
01.02.2009 Beşiktaş 1 - 0 Antalyaspor 90
08.02.2009 Antalyaspor 2 - 1 Denizlispor 90
07.03.2009 Gaziantepspor 1 - 1 Antalyaspor 90
14.03.2009 Antalyaspor 1 - 0 Büyükşehir Bld. 49
21.03.2009 Hacettepe 1 - 2 Antalyaspor 90
05.04.2009 Antalyaspor 4 - 2 Gençlerbirliği 90
11.04.2009 Sivasspor 1 - 0 Antalyaspor 90
19.04.2009 Antalyaspor 2 - 1 Kayserispor 90
26.04.2009 Kocaelispor 1 - 0 Antalyaspor 90
03.05.2009 Antalyaspor 2 - 3 Bursaspor 90
09.05.2009 Eskişehirspor 2 - 0 Antalyaspor 90
17.05.2009 Antalyaspor 1 - 1 Fenerbahçe 90
24.05.2009 Ankaraspor 0 - 0 Antalyaspor 90
30.05.2009 Antalyaspor 1 - 0 Ankaragücü 90
28 maç 28 2479 0 7 0
Türkiye Kupası
Fortis Kupa Çeyrek Final
28.01.2009 Antalyaspor 0 - 2 Beşiktaş 90
04.02.2009 Beşiktaş 3 - 1 Antalyaspor 45
Fortis Kupa 3.Kademe A Grubu
17.01.2009 Antalyaspor 2 - 0 Gaziantepspor 90
3 maç 3 225 0 2 0

kaptann58
20.06.2009, 06:53
VALLA bu oyuncuyu ilk defa adını duyuyorum sivassporda kadroya girebilirmi bilmiyorum HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH ne diyim başka.....

serhatcan
20.06.2009, 08:39
yan bu oyuncuya iyi transfer yapıldı diyenlerin aklına şaşayım. adam 30 yaşında sivasa ne verecek. tecrübeli desen adamın kariyeri hep 2 ci ,3 cü sınıf takımlarla dolu. bu nasıl transfer anlamadım. sivasın geleceği karanlıkkk. bunu unutmayın. geçensene kaçtane genç futbolcu vardı,şampiyon olmuş paf takımından kaç oyuncu oynadı. 30 yaşlarda futbolcu alarak geleceği kurtaramazsınız.üstelik bu adamın kariyeride sıradan sa.bülent uygun gene menejerliğini gösterdi. sivaslıyı transfer yaptım ayağına uyutup iyi para kazandı.

skep06
20.06.2009, 11:10
Gelecek sezon her mevkiinin alternatifi geniş bir kadro kuruluyor.Her gelen direkt oynayacak diye birşey yok.3 kulvarda mücadele edeceğimizi düşünürsek elimizde mutlaka iyi yedek oyuncularda bulunmalı.Güçlü bir forvet,sağlam bir sol bek,hızlı ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper almalıyız.

sivastatlıbelam
20.06.2009, 13:10
yan bu oyuncuya iyi transfer yapıldı diyenlerin aklına şaşayım. adam 30 yaşında sivasa ne verecek. tecrübeli desen adamın kariyeri hep 2 ci ,3 cü sınıf takımlarla dolu. bu nasıl transfer anlamadım. sivasın geleceği karanlıkkk. bunu unutmayın. geçensene kaçtane genç futbolcu vardı,şampiyon olmuş paf takımından kaç oyuncu oynadı. 30 yaşlarda futbolcu alarak geleceği kurtaramazsınız.üstelik bu adamın kariyeride sıradan sa.bülent uygun gene menejerliğini gösterdi. sivaslıyı transfer yaptım ayağına uyutup iyi para kazandı.

kardeş merak etme hoca ona bir gaz verir tutuşturur sezon sonuna kadar dinamit gibi oynar...:D

biz nice döküntü oyuncudan yıldız çıkarmışızdır...

kaldıki uğur iyi bir oyuncu inşallah iyi çıkar...

mysuskunx
20.06.2009, 13:14
HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH İYİ PERFORMANS GÖSTERİR....

abdulhadi
20.06.2009, 13:57
apo nun alternatifi yokdu sağ bekde iyi oldu.

hercaii_58
21.06.2009, 01:01

ben senin aklına sasıyım arkadas seyrettin mi canlı bu adamı? ibrahim dagasan geldigin de hanginiz tanıyodunuz. tum geldi 30 yasında gol atmayı bilmiyodu, ama onlar oynadı. ugur ise türküyedeki en iyi 5 sag bekten biridir. 30 yas diyosun futbolda 30 yas artık yaslı deil orta yastır buna da dikkat edersen sevinirim

subasi29
21.06.2009, 02:59
hadı hayırlısı genc yeteneklı bır kadro olusuyor

yigidomustafa58
21.01.2010, 18:58
Uğur aslında çok iyi futbolcu nedense bize geldiği günden belli çok kötü performas sergiliyor ...

ikinci yarı iyi işler yapacağına inanıyorum ...

Mamadou Diallo
11.06.2011, 20:26
Abdurrahman'ı gönderip bu adamla anlaştık ya yönetime daha bişey demyrm

elbeylili
11.06.2011, 20:50
Sivasin transfer politikasini anlamak cok zor! Ugur cok efendi ama benim icin futbolcu degil! Abdurrahmanin yarisi bile yapmaz! yazik..

engin2609
11.06.2011, 22:01
Sivasin transfer politikasini anlamak cok zor! Ugur cok efendi ama benim icin futbolcu degil! Abdurrahmanin yarisi bile yapmaz! yazik..

aynen katılıyorum. Abdurrahman gibi koşa biliyor mu ya bi mehmet bide bu ugur kavuga kufur ettigim kadar kimseye etmemiştirim bu sene :S

DoomsDay58
11.06.2011, 22:49
Abdurrahmanın yerini alması imkansız onun gibi hızlı ve iyi orta yapan bir oyuncu değil bunun tam tersi olup Uğur gönderilip Abdurrahman ile anlaşmak gerekiyordu çok yanlış yapıldı.

KaanK
11.06.2011, 23:26
uğur kavuk bülent hocanın bilerek veya bilmeyerek sivasspora attığı en büyük kazıktır..Bu kadar açık ve net söylüyorum..Abdurrahmanın yedeği olarak belki düşündü ama sağolsun rıza hoca başımıza musallat etti vazgeçmeye de niyeti yok gibi...

terazi
12.06.2011, 00:04
Sivassporumuzda sabikasi olan oyuncular ayiklandi bunlarin icinde Abdurrahmanda vardi yoksa ugur kavuk abdurahmanda iyi derildi
Transferde malesef cok agir davraniliyor bunuda bilerek yapiyorlar aslinda
bir yerdede iyi yapiyorlar fazlada ecele etmek iyi degil aslinda cok ucuk kacik paralar donuyor biz defansin sagina ve orta sahanin sagina bir adam lazim
Ama riza hoca santrafor aryormus turk olarak benim bildigim bizim sivassporda oynayacak kimse yok riza hocamin kafasinda her halde batuhan
Karadeniz var oda bize uymaz kotu bir futbolcu degil ama onunda gece hayati var ama santrofor alinacaksa bir ara besiktasla adi gecen iranli
Arash BORHANi ola bilir

B.DUMANLI
12.06.2011, 06:49
Ugur yedek olarak düsünülüyorsa ne ala,sayet ilk onbir´de düsünülüyorsa bu takim basarisiz olur .Sag kanadini Ugur gibi bir oyuncuya nasil teslim edersin.Son FB macinda tüm ataklar o kanatdan geldi,hala akillanmamisiz ,ben daha nediyeyim.

Cley
12.06.2011, 10:51
İlk geldiği günden beri ne zaman gider diye düşündüğüm bir futbolcu Uğur. Bir sezon daha sağ kanat diye bişey olmayacak görünen. Tek kanatla nasıl uçabileceksek artık.

Mamadou Diallo
12.06.2011, 12:17
Ya ark Rıza hoca'yı anlamıyrm bir de futbolculuğunda sağ bekti hala çakamamış mı kimin daha iyi olduunu biz Uğu'un yüzünden kaç puan kaybettik adamda kuvvet yok hız yok orta desen minareci adamın her gittiği takım küme düşmemeye oynamış.Antalya'da o kadar sene oynadı adamlar hep za zor yırttılar paçalarını o gitti Antalya düzeldi.Yani gerçekten Uğu'un yüzünden çok gol yedik çok puan kaybettik bide Rıza hoca demezmi Uğur'a alternatif arıyrz diye bnm bldğim Uğur Apo'ya alternatif alındı.İnanın buna herkes şaşıryordur bu duruma.Gerçekten şu an varya yani yönetimden şüpheliyim seneyede aynı durumu yaşayacaz bizde bu Uğur olduktan sonra stoperler bu sne iyi Faty-Diallo sol taraf zaten iyi Hayrettin-Ziya sağ tarafa Apo'nun yanına alternatif bir oyuncu alsaydık emin olun ilk 10 kesin olabilrdi.

HALIL
12.06.2011, 12:52
bence ugur kavuk ile sozlesmesini fesh edek hememn hemde bir yere giti yok zarar gormeye hazirim:mad:

MaXiMuM
12.06.2011, 14:07
Futbolculuk zamanında da kendi mevkisi olan sağ kanatta uğuru düşünen Rıza hocam , bu uğurda ne buldun Allah aşkına ?

üçyıldız58
12.06.2011, 14:41
uğur kavuk transferi yönetimimizin vizyonunun en açık göstergesi

Mamadou Diallo
12.06.2011, 15:23
Futbolculuk zamanında da kendi mevkisi olan sağ kanatta uğuru düşünen Rıza hocam , bu uğurda ne buldun Allah aşkına ?

Aynen katılıyrm kardeş tamam Uğur efendi olablr de efendilikle bir futbolcunu mukavelesi uzatılmaz ki oyununu hiç mi görmedin hocaaaaaa.

sivasfutbol
12.06.2011, 16:52
bu sezon uğur u yuhlamaktan bi hal olmayız inşallah..

B.DUMANLI
12.06.2011, 17:11
Ugur kavuk´un bu takimda daha ne isi var bu sorunun mahatabi Riza hoca.O mevkiye ya yerli ya yabanci bulunacakti.Genc takimlardan alinan oyuncu ise onun yedegi olacakti.Ugur Kavuk bu takimda neden tutulmaya calisiliyor anlamiyorum.

Mamadou Diallo
12.06.2011, 17:38
Bu takımda Abdurrahmanın kesinlikle olması lazımdı Uğur'un yerine Abdurrahman'ın yedeği ise 18 kişil kadroda Murat olmalıydı.Ne Murat'ın ne de Abdurrahman'ın gitmesi gerekir bu takımdan Murat'ın Navratil'den Apo'nun da Uğurdan iyi olduunu herkes bilyr.Rıza hoca at gözüyle bakıyr heralde bir türlü Uğur'un yetersiz olduğunu göremedi gelecek sene bu anlayışla tutnamyız.

Dark Force
12.06.2011, 21:10
33 yaşında bir adam performansıda hiç iyi değil takımda neden kaldı anlamış değilim...

ZiDaNe58
12.06.2011, 22:11
uğuru süperligde bizden başka hiç bir takım koymaz sağ bekine..tam bir bank asya futbolcusu madem öyle uğuru gönderseydinizde apo kalsaydı gene saç baş yolacaz bu senede.

fatih585858
12.06.2011, 23:31
Rıza hocayı efendi kişiliğinden ve hemşehrimiz olduğundan seviyoruz. Lakin, gerçekleri dile getirmezsek ,sevdiğimiz takıma ihanet etmiş oluruz diye düşünüyorum. Burada ki arkadaşların çoğu gibi bende aynı şeyi düşünüyorum. Uğur kavuk gibi futbolcularla, süper ligte ilk 10'a dahi girmemiz çok büyük başarı olur. 31-32 yaşına gelmiş vasat topçu oynatmak mantıklı bir düşünce değil, 20yaşında genç bir oyuncuya sabredilip forma verilse, en azından bu takıma uzun yıllar hizmet eder, ve başka takıma satıp, kulübe para kazandırmış olursun. Uğur kavuğu oynatıp, hem takıma fazla katkısı olmayan bir oyuncuya forma vericeksin, hem de yaşı ilerlemiş bir futbolcu olduğundan dolayı yine bir çok oyuncuda olduğu gibi, sözleşmesini feshedip, zarar etmiş olacaksınız. Rıza hoca ve Yönetim artık gerçekçi düşünüp, örneğin Ziya Erdal gibi genç yetenekleri takıma kazandırmayı düşünmeliler.

tugrulist
13.06.2011, 08:16
adam gibi adam uğur kavuk seni anLamayan ancak Lavuk ;)

Mamadou Diallo
13.06.2011, 12:38
Neyse bu sene kurtuluruz herhalde Kerim keser herhalde .

Mamadou Diallo
13.06.2011, 12:44
Belay'ı da kaptırmışız Ordu'ya.:):)

Mamadou Diallo
13.06.2011, 12:50
Kerim zengin transferini sadece hürdoğan yazmış ama inş doğrudur.

karşıyakalı
13.06.2011, 14:36
sivassporda para yok lige yeni çıkan ordusporda var.helal olsun ordulu yöneticilere ee.adamlar milandan oyuncu alıyolar .belay ı bitirdiler.bizde hala alt liglerin sıradan oyuncularının peşindeyiz.şimdide sırada ahmat kuru varmış .kimse bu adam ilk kez duyuyorum adını yazıklar olsun bizim yönetime ordu bile elimizden oyuncu alıyor

Mamadou Diallo
13.06.2011, 15:06
Bu Rıza hoca kaptanlığı Uğur'a vermesin Hayrettin 1.kaptan olacakta daha dünkü Uğur'a 2.kaptanlığı bile vermemesi lazım en eski Diallo 2.kaptan onun olması lazım ama Rıza hoca işte bu napacağı belli değil.

A.Turan Korkmaz
13.06.2011, 22:09
UĞUR KAVUK ÜZERİNE
Oyuncumuzu en mutlu gününde bile rahat bırakmayan yorumlar üzerine yazmak farz oldu.
Uğur Kavuk kariyerine başladığı Kilimlispor, Ereğlispor , Zonguldakspor ve İ.B.Belediyesporda ofansif sağ kanat oyuncusu olarak , sağdan başlattığı atakları ve ortalarıyla isim yapmıştır. Oradan transfer olduğu Antalyaspor'da Yılmaz Vural tarafından zoraki sağbeke monte edilmeye çalışılmıştır. Çünkü Ali Bilgin'i önde oynatmak istemektedir hoca. Bocalar falan ama yeni mevkisinin gereklerini de yapar Uğur.
Yalnız Antalyaspor'daki üçüncü sezonundaki BJK maçlarında topun eline çarpmasıyla penaltılara sebep olur ve gözden düşer. Sivassporumuza transfer edilir.
Paragöz de değildir ha. Merttir. Antalyaspor ilişiğini keserken içerde kalan parasını uzun süre vermez. O ise dava etme ve kolayca parasını fazlasıyla alma imkanı varken haklarından fergat eder, anlaşarak ayrılır,hatta Antalyaspor bu konuyla ilgili basın açıklaması yapar ve ona teşekkür eder.
Uğur Kavuk'un Sivasspor kariyerine bakınca sağ açıkta Musa Aydın'ın banko oynamasından dolayı orada oynayamadığını, sağ bekte ise Abdurrahman Dereli ancak sakatlandıktan sonra formayı alabildiğini görüyoruz. Gene de elinden geleni yaptığını tribünden canlı seyreden bizler çok iyi gördük. Hep kaybettiği topları ya da yediğimiz gollerde hatırlıyoruz onu. Bir de kurtardığı topları, attığı pasları,önünde iyi bir kanat oyuncusu olmamasına karşın yaptığı bindirmeleri neden gözardı ederiz. Neyseki yönetimin ve Rıza hocanın gözleri sağlam da ona kıymet veriyorlar. Uğur'un formu ve kapasitesi eleştirilebilir ama çıkar verilen görevi elinden geldiğince fedakarca yapar.
Evet, Sivassporumuzun sağ beke ve sağ kanata iki yeni transfer yapması gerek. Ama bunun için illa da Uğur'un gönderilmesi gerekmez.
Mutluluklar Uğur Kavuk!
Cevap: Uğur bugün evleniyor 02.06.2011, 23:46

Diğer konu başlığına yazdığımı yeniden kesip yapıştırdım.
Yazılan olumsuz yorumları okuyunca dehşete kapıldım. Uğur Sivassporumuzla sözleşme yeniledi, 10 gün evvel de evlendi. Şimdi balayında Antalya'da. Gelecek sezon da ailesiyle gene Sivas şartlarına göre bilinen modern bir sitede yaşayıp kafası rahat huzur içinde özel hayatını da düzene sokmuş biçimde performansını yükseltecekken bazı yorumcular inanılmaz olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki geçen sezon bütün oyuncular müthiş süper oynamış da yalnızca Uğur kötü oynamış gibi yüklendikçe yükleniyor Klavye Silahşörleri.
Hiç mi insaf,vefa,saygı,hürmet kalmadı. Edep yahu. Sözleşmeli futbolcumuza ayıp ediliyor. YETER! Daha yazmayayım hıyar eğri bitecek!

tavatir
13.06.2011, 22:12
Evet bence de Uğur üzerinde çok yorum yapılıyor. Uğur inşallah bu sene daha iyi performans sergiler.

HALIL
13.06.2011, 22:15
insallah bari evlilik yarar ona bu kadar beklediyse belki performans artisi olabilir evlilik yarar insallah damat ugur'a:D

ben sahsen ozur diliyorum gdodegilyigido super yorum yapmis helal insallah oyle olur bari;)

sebasteia
13.06.2011, 22:38
UĞUR KAVUK ÜZERİNE
Oyuncumuzu en mutlu gününde bile rahat bırakmayan yorumlar üzerine yazmak farz oldu.
Uğur Kavuk kariyerine başladığı Kilimlispor, Ereğlispor , Zonguldakspor ve İ.B.Belediyesporda ofansif sağ kanat oyuncusu olarak , sağdan başlattığı atakları ve ortalarıyla isim yapmıştır. Oradan transfer olduğu Antalyaspor'da Yılmaz Vural tarafından zoraki sağbeke monte edilmeye çalışılmıştır. Çünkü Ali Bilgin'i önde oynatmak istemektedir hoca. Bocalar falan ama yeni mevkisinin gereklerini de yapar Uğur.
Yalnız Antalyaspor'daki üçüncü sezonundaki BJK maçlarında topun eline çarpmasıyla penaltılara sebep olur ve gözden düşer. Sivassporumuza transfer edilir.
Paragöz de değildir ha. Merttir. Antalyaspor ilişiğini keserken içerde kalan parasını uzun süre vermez. O ise dava etme ve kolayca parasını fazlasıyla alma imkanı varken haklarından fergat eder, anlaşarak ayrılır,hatta Antalyaspor bu konuyla ilgili basın açıklaması yapar ve ona teşekkür eder.
Uğur Kavuk'un Sivasspor kariyerine bakınca sağ açıkta Musa Aydın'ın banko oynamasından dolayı orada oynayamadığını, sağ bekte ise Abdurrahman Dereli ancak sakatlandıktan sonra formayı alabildiğini görüyoruz. Gene de elinden geleni yaptığını tribünden canlı seyreden bizler çok iyi gördük. Hep kaybettiği topları ya da yediğimiz gollerde hatırlıyoruz onu. Bir de kurtardığı topları, attığı pasları,önünde iyi bir kanat oyuncusu olmamasına karşın yaptığı bindirmeleri neden gözardı ederiz. Neyseki yönetimin ve Rıza hocanın gözleri sağlam da ona kıymet veriyorlar. Uğur'un formu ve kapasitesi eleştirilebilir ama çıkar verilen görevi elinden geldiğince fedakarca yapar.
Evet, Sivassporumuzun sağ beke ve sağ kanata iki yeni transfer yapması gerek. Ama bunun için illa da Uğur'un gönderilmesi gerekmez.
Mutluluklar Uğur Kavuk!
Cevap: Uğur bugün evleniyor 02.06.2011, 23:46

Diğer konu başlığına yazdığımı yeniden kesip yapıştırdım.
Yazılan olumsuz yorumları okuyunca dehşete kapıldım. Uğur Sivassporumuzla sözleşme yeniledi, 10 gün evvel de evlendi. Şimdi balayında Antalya'da. Gelecek sezon da ailesiyle gene Sivas şartlarına göre bilinen modern bir sitede yaşayıp kafası rahat huzur içinde özel hayatını da düzene sokmuş biçimde performansını yükseltecekken bazı yorumcular inanılmaz olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki geçen sezon bütün oyuncular müthiş süper oynamış da yalnızca Uğur kötü oynamış gibi yüklendikçe yükleniyor Klavye Silahşörleri.
Hiç mi insaf,vefa,saygı,hürmet kalmadı. Edep yahu. Sözleşmeli futbolcumuza ayıp ediliyor. YETER! Daha yazmayayım hıyar eğri bitecek!

yorumunuz için teşkkürler. umarım forumda yorum yaparken insanlar biraz daha dikkatli ve nezaketli olurlar.

Morten58
25.09.2011, 22:15
Ugur KAvuk Antalya cok iyi bir sag bekde milli Takimada yükselmisti, Sivassporlarin hic memnun olmadigi Ugur bugün Taraftarlarin beyenini topladi.

Helal olsun sana Ugur,eger böyle oynarsan sikayetimiz olmaz.

DOGU_BEY
25.09.2011, 22:17
Ugur KAvuk Antalya cok iyi bir sag bekde milli Takimada yükselmisti, Sivassporlarin hic memnun olmadigi Ugur bugün Taraftarlarin beyenini topladi.

Helal olsun sana Ugur,eger böyle oynarsan sikayetimiz olmaz.

evet böyle oyansı taraftar onu başının üsütnde taşır, yeter ki sonuna akdar mücadele et uğur...bugün gerçekten geldğinden beri en iyi oyununu oynadın, darısı diğer maçlara...

HALIL
25.09.2011, 22:19
vallaha guvenim arti ugura karsi insallah boyle devam eder ozellikle gelcek hafta eski takimina karsi iyi oynar insallah

fatih585858
26.09.2011, 02:13
Söylenecek tek şey var o da ,takımımıza geldiği günden beri ,en iyi futbolunu oynadı. İnşallah istikrarlı bir şekilde bu futbola devam eder.

münihliyigido58
26.09.2011, 08:57
Söylenecek tek şey var o da ,takımımıza geldiği günden beri ,en iyi futbolunu oynadı. İnşallah istikrarlı bir şekilde bu futbola devam eder.

Bunun disinda Grosicki ve Rasmussen'in üstün performanslarina ragmen dün aksam sahanin kuskusuz en iyi oyuncusuydu. Elinden gelen herseyi yapti. 90 dakkika boyunca sag kanatta rakibe gecis saglamadi ve cok sayida ataklarimizi kurmaktan da cekinmedi. Ankaragücü karsisindaki güzel performansi dün aksam cok üstün bir oyunla süsledi, ne Abdurrahman'i nede Kerim'i aratti.
Bunun disinda karakteri yerinde, agzini acabilen, medyayla oynamayan, sorunlari takim icinde cözebilen, takim arkadaslarina abilik yapabilen bir kisisel yapisi olmasiyla birlikte, yüksek performansini devam ettirebilirse, Sivasspor'a bugün düsünebilecegimizdende fazla faydali olacak.

sebasteia
26.09.2011, 13:26
takımın genel performansı düzelince uğur da bundan nasibini alıyor. nitekim bursa maçında zirve yaptı futbol kalitesi. tebrik ediyor ve hep böyle devam et uğurcum diyorum.

HALIL
26.09.2011, 14:12
ugur kavugun icine maicon kacmis :D

aozdemir
26.09.2011, 14:16
uğur çok gayretli bir oyuncu. kapasitesi o kadar. o yüzden her zaman iyi olamıyor.

SaYa
26.09.2011, 16:33
Tvde macin tamamini izledim, bir sagbekte son yillarda gordugum en muthis performansti. ardarda kanat bindirmelerinde, kademeye girmesinde kondisyonunu 90 dakikaya yaydi.Kusursuz oynadi, bence macin yildiziydi.Bir zamanlarin Capone sini hatirlatti.Bravo Ugur, sen boyle oynamaya devam ettikce, yigidolar seni her zaman bagrina basacaktir.

GokhanTurna
15.04.2012, 23:08
bu senenin en iyisi sensin kaptan süper adamsın

noname87
15.04.2012, 23:23
Uğura helal olsun denir.İlk geldiği sezonkiyle şuandaki arasında baya fark var 32 yaşında olmasa Türk futbolu yeni bir sağ bek kazanıyor derdim adam o kadar geliştirdi kendini özellikle mental olarak sakatlık falan olmazsa 2 sene daha oynar bu performansıyla

DOGU_BEY
15.04.2012, 23:25
Uğura helal olsun denir.İlk geldiği sezonkiyle şuandaki arasında baya fark var 32 yaşında olmasa Türk futbolu yeni bir sağ bek kazanıyor derdim adam o kadar geliştirdi kendini özellikle mental olarak sakatlık falan olmazsa 2 sene daha oynar bu performansıyla

futbolunun son döneminde altın çağını yaşıyor...bu sezonki süper performansın için teşekkürler uğur kavuk...

babapiton
15.04.2012, 23:25
Hiç beklemediğim kadar iyi oynuyor bu sezon helal olsun 1 sene daha uzattık.Seneye de ilk 11 i zorlar ama biz işi şansa bırakmayıp 1 oyuncu daha almalıyız bu bölgeye..

münihliyigido58
16.04.2012, 05:06
Dün gece aktarmasiz YHT Sivas-Bursa ekspres hattini kendi basina isletti. Bütün seferler tekyöndü. Masallah.

Ferhat06
16.04.2012, 08:34
futbolunun son döneminde altın çağını yaşıyor...bu sezonki süper performansın için teşekkürler uğur kavuk...

gelecek sezon için de ben buradayım,bir yere gitmem sinyalleri veriyor.helal olsun.

KaanK
17.11.2012, 19:32
ya uğur yeter artık yeter sen de git artık zerre faydan yok zararın var bu kadar olmaz...bu kadar futbolcunun emeğiyle oynamaya hakkın yok yeter

Serdar63972
17.11.2012, 19:36
Bu takımın kaptanı Uğur olmamalı tek. Direktörü de rıza...

yigido yakup
17.11.2012, 19:55
bugün penaltiya sebep oldu diye gene uguru dograyacaklar ne adamligini birakacaklar ne futbolculugunu.1.5 sezondur ben uguru hayranlikla izliyorum laf atanlarinkinin sadece kuru kalabalik ve karin agrisi oldugunu düsünüyorum.

infial§
17.11.2012, 20:16
Uğur Kavuk,takım kaptanısın ceza sahasına giren oyuncuya dokunulmayacağını iyi bilmen gerekmiyor mu omuzuna beline dokunursan adam kendinî atar yere

furkancfc
17.11.2012, 22:26
bugün penaltiya sebep oldu diye gene uguru dograyacaklar ne adamligini birakacaklar ne futbolculugunu.1.5 sezondur ben uguru hayranlikla izliyorum laf atanlarinkinin sadece kuru kalabalik ve karin agrisi oldugunu düsünüyorum.

Yaşını bilmiyorum ama bu söylediklerinden fazla büyük olmadığın veya futboldan anlamadığın belli. Uğur'un ne özelliği var ? 1 maçta kaç tane bindirme yapmış ? Kaç tane orta yapmış ? Sadece sağ tarafta taç atıyor başka bir şey yaptığı yok :)

adres58
17.11.2012, 22:34
Teşekkürler Uğur bundan sonraki futbol yorumculuğu yada gazete köşe yazarlığı yada antrenörlük hayatında başarılar dilerim.

Ne zaman denecek...

Demekki ben ve benim gibi düşünen yüzde 90 Sivassporlu kardeşimiz bir şey bilmiyoruz. Bu yüzde 10 biliyor. Kaptanlığına veya adamlığına sözümüz yok. Nasıl Doğanın adamlığına ve insanlığına olmadığı gibi. Ama futbol bu, Futbol forum sitesi burası. BALCA nın e-kart yollama, yada Antoloji nin şiir okuma sitesi değil. Futbol okuyor futbol yazıyoruz. Diyoruzki Uğur Kavuk etkisiz eleman. Sahada yok.

yigido yakup
18.11.2012, 00:42
Yaşını bilmiyorum ama bu söylediklerinden fazla büyük olmadığın veya futboldan anlamadığın belli. Uğur'un ne özelliği var ? 1 maçta kaç tane bindirme yapmış ? Kaç tane orta yapmış ? Sadece sağ tarafta taç atıyor başka bir şey yaptığı yok :)

benim futboldan anlayip anlamadigimi futbol cahillerine ispatlama gibi problemim yok yasla futbol yorumu yapmanin ne alakasi var?bugün ugurun yaptigi hatanin cok daha beterini ziya yapti ama kimse onu konusmuyor.birde ugurun futbolcugunu degerlendirmek bizi asar milli takimin en basarili oldugu senelerde milli takim kadrosuna secenlerde zaten futboldan anlamiyor hele birde adam antalya gibi bir takimda oynarken.

ugurun 6 tane stoper veya bekin oynadigi takimda sag bek görevini yaparken oynadigi yerde siritmazken hem ters kademeye girip aldigi toplarida dan dun degilde akilli sekilde kullaniyorsa gerektigi zamanda bindirmesini yapiyorsa macta alves gibi defalarca bindirme yapmasini beklemek futbol bilgisinin dahiyanesini gösterir zaten öyle sag bek bulsak bizde oynamaz kesin Barcelona chelsede oynar

FirtinaK
18.11.2012, 00:54
Siradaki günah kecisi Ugur Kavuk´mu oldu? Sistem yanlis sistem. Gol atmak icin oynatilmiyor ki takim, gol yememek icin oynatiliyor. Halbuki takimimiz bu sezon o kadarda fazla gol yemiyor. Problem defansta degil, sistemde.

nuri_58
18.11.2012, 09:32
Penaltı pozisyonu haklıydı ama çok basit bi penaltı oldu. bunun dışında uğur'un performansı yetersizdi.fakat yerinde oynayacak başka kimse yok malesef:rolleyes:

adres58
18.11.2012, 11:52
Futbolunu hem zekası hemde tecrübesi ile oynayan ve bir takım kaptanı hüviyeti ile sahaya çıkan bir insanın yapmaması gereken bir penaltı pozisyonu idi. Hakem zaten devre arasında gördüki gol öncesi penaltı pozisyonu var ve attığımız golde de şüpheli ofsayt kararı var. Bunu eğer hakem biliyorsa takımın kaptanının da bilmesi gerekiyor. üflesen düşecek bir oyuncuya hakemin tereddütsüz penaltı vereceği aşikar bir durumda bu hatayı KAPTANımızın yapmaması gerekiyordu.

izmirliyigido
18.11.2012, 17:12
benim futboldan anlayip anlamadigimi futbol cahillerine ispatlama gibi problemim yok yasla futbol yorumu yapmanin ne alakasi var?bugün ugurun yaptigi hatanin cok daha beterini ziya yapti ama kimse onu konusmuyor.birde ugurun futbolcugunu degerlendirmek bizi asar milli takimin en basarili oldugu senelerde milli takim kadrosuna secenlerde zaten futboldan anlamiyor hele birde adam antalya gibi bir takimda oynarken.

ugurun 6 tane stoper veya bekin oynadigi takimda sag bek görevini yaparken oynadigi yerde siritmazken hem ters kademeye girip aldigi toplarida dan dun degilde akilli sekilde kullaniyorsa gerektigi zamanda bindirmesini yapiyorsa macta alves gibi defalarca bindirme yapmasini beklemek futbol bilgisinin dahiyanesini gösterir zaten öyle sag bek bulsak bizde oynamaz kesin Barcelona chelsede oynar

Sen Uğur Kavuk olmayasın sakın. Takma isimle kendini mi temize çıkartıyorsun nedir? Sen mi maçları izlemiyorsun yoksa %90 mı? Uğur ne zaman milli seçildi bunu bir ispat et.

Uğur ne zaman bindirme yaptı bunu da ispat et. Uğur ne zaman bir tane orta yaptı da gol oldu bunu da ispat et. Uğur ne zaman ters kademeye girdi bunu da ispat et. Uğur ters kademeye girdiyse kesin kendi kademesini kaybettiği için ters tarafa koştuğu için girmiştir.

.

kkemal58
18.11.2012, 20:11
uğur kavuk bir alt ligde bile zor oynayabilecek bir futbulcu. Ama maalesef sivasspor da oynuyor yetmezmiş gibi bir de kaptan :) Daha önce de söyledim ZİYA UĞUR ENERAMO. Bunlardan futbolcu olmaz. Olsa da alt liglerde oynar.

yigido yakup
18.11.2012, 21:58
Sen Uğur Kavuk olmayasın sakın. Takma isimle kendini mi temize çıkartıyorsun nedir? Sen mi maçları izlemiyorsun yoksa %90 mı? Uğur ne zaman milli seçildi bunu bir ispat et.

Uğur ne zaman bindirme yaptı bunu da ispat et. Uğur ne zaman bir tane orta yaptı da gol oldu bunu da ispat et. Uğur ne zaman ters kademeye girdi bunu da ispat et. Uğur ters kademeye girdiyse kesin kendi kademesini kaybettiği için ters tarafa koştuğu için girmiştir.

.

Insan bu kadar komik olabilirdi aslinda size cevap vermek yersizdi ama Ben Ugur un hakkindaki yazilarimi oyuncunun sadece adina yönelik degil performansina göre yaptigimi bilmeniz lazim asagida ugur hakkindaki linkler ugur sempatizani oldugum veya baska birine karsi oldugum anlamina gelmesin Ben kendi capimda gördüklerimi yaziyorum.
Benim söylediklerim ugur hakkindaki son 1.5 yildir gösterdigi performanstir yoksa kötü oldugu kötü mücadele ettigi maclardaki benim elestirilerim site kayitlarinda mevcuttur vede gidecek gelecek oyuncu zamaninda ben hep görüslerimi paylastim.

Altdaki bilgiler benim icin onun performansini degerlendirmemde hic bir etkisi yoktur.sadece her kötü sonuc sonrasinda bazi oyuncularin iyii oynadiklari halde günah kecisi ilan edilmesine olan tepkimden kaynaklaniyor Akhisar macinda Navratil asist yapti macin 80 dk seyretti onun sayesinde mac kaybediyoruz hicbir Allah kulu cikip Navratil cok kötü demiyor suclu ugur oluyor ugur antalya macinda oynamadi takim cok müthisti herkes gördükü ugur ne kadar kötü oyuncuymus o olmadigi zaman sanki sivasspor ucuyor o oynamadiigi zaman sivassporun uzay takimi oluoyr :))))))
Sunuda artik kabullenin Bazi insanlar formasinin hakkini vermek icin üstün gayret gösteriyorsa onlara destek olalim

benim ispat etme gibi derdim yok sadece bazi insanlarin ögrenmesine yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana.

http://tr.wikipedia.org/wiki/U%C4%9Fur_Kavuk

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=275&ftxtID=1470

sadece birde gol attigi birde attirdigi macin videosunu göndereyim
http://www.dailymotion.com/video/xnm3un_mersin-ydman-yurdu-1-3-sivasspor-2-gol-uyur-kavuk_sport

http://www.dailymotion.com/video/xpz3hp_samsunspor-sivasspor-gol-eneramo_sport

şarkışla 58
18.11.2012, 22:07
Daha iyisini almalıyız.Alamıyorsak Uğur ile idare etmeliyiz.Mücadeleci bir topçu.Ancak kanat bindirmeleri yetersiz.

KaanK
18.11.2012, 22:20
Uğur kavuk ne Sivassporda oynayacak ne de kaptanlık yapacak kalitede bir futbolcu değildir nokta.

Kendisi bülent uygunun yasin çakmak, ersen martin, ibrahim şahin, mbemba gibi kalite (!) oyuncularla birlikte sivaspor camiasına hediyesidir.

uğur kavuk 5 maç iyi maç çıkardıysa 20 maç takımın en kötüsü olmuştur

Bir takımda bek gibi kritik bir bölgede oynuyorsan vasatın altına düşmen takımı doğrudan etkiled ve artı kaptansan sorumluluğun bir kat daha artar ama yaklaşık 4 senedir takıma adamakıllı katkı veremedin, abdurrahman ın harikalar yarattığı o bölgenin hakkını hiç veremedin

asabibaba
18.11.2012, 22:31
Futbolcusuna duyarlı bir admin olsa; oda bu konuyu kapatsa ,ama iyi ama kötü faal futbolcumuzu yıpratmasa, bu iş burada kapansa ne olur? :)

Abdullah DuMaN
19.11.2012, 07:51
Uğur Kavuk tecrübeli bir topçu rakip oyuncu bana dokunsa da atsam kendimi diye düşünürken Uğur bu hareketi yaptı daha mantıklı düşünmeliydi penaltı doğru olabilir ama çok ucuz bir penaltı fazladan 2 puandan etti bizi tecrübesine yakışmadı.

SenSetik
19.11.2012, 11:38
Uğur Kavuk tecrübeli bir topçu rakip oyuncu bana dokunsa da atsam kendimi diye düşünürken Uğur bu hareketi yaptı daha mantıklı düşünmeliydi penaltı doğru olabilir ama çok ucuz bir penaltı fazladan 2 puandan etti bizi tecrübesine yakışmadı.

Uğur konusunda sana katılıyorum Abdullah ama zaten gol yiyecektik..penaltı olmasaydıda ben bu maçı galip bitirebileceğimizi düşünmüyorum...mutlaka yerdik o futbolla

cemahmety
19.11.2012, 15:49
Uğur Kavuk takımımızı ve taraftarlarımızı seviyor ve bu takım için gerçekten tüm gücüyle mücadele ediyor ama gerek yaşı gerekse kalitesini göz önüne aldığımızda çok büyük şeyler bekleyemeyeceğimiz zaten çok üst düzey bir performans sergileyemeyecek olan bir oyuncu. Bir maçta penaltı yaptırdı diye kızacak hakaret edecek değilim. Burada takımımız için yapılması gereken şey iyi bir sağ bek transfer ederek aynen Hayrettinde olması gerektiği gibi Uğur Kavuk ile de yolları ayırmak.

Morten58
19.11.2012, 16:45
Uğur Kavuk takımımızı ve taraftarlarımızı seviyor ve bu takım için gerçekten tüm gücüyle mücadele ediyor ama gerek yaşı gerekse kalitesini göz önüne aldığımızda çok büyük şeyler bekleyemeyeceğimiz zaten çok üst düzey bir performans sergileyemeyecek olan bir oyuncu. Bir maçta penaltı yaptırdı diye kızacak hakaret edecek değilim. Burada takımımız için yapılması gereken şey iyi bir sağ bek transfer ederek aynen Hayrettinde olması gerektiği gibi Uğur Kavuk ile de yolları ayırmak.

Ugur Kavuk konusunda haklisin , lakin Hayrettin ile Ugur'la daglar kadar fark var , hem Hayrettin takima katki saglamis iyi bir sol bek , son senelerde belki Sakat oldugu icin oynamamistir ve Sivasspor'a verdigi emekler tartisilamaz , ayrica kendisi Sivas'imiza da önemli yatirimlar yapiyor.

Hayrettin Yerlikaya , Futbolu birakacaksa , Sivasspor'da birakacakdir vede en iyi sekilde.

şamatacılar
25.01.2013, 09:25
Biz bu Uğur kavuk dan ne zaman kurtulacaz?
Genç gurbetçi bi sağ bek bulunup takıma alınmalı .
Uğur giderek yaslanıyor formu giderek geriye gidiyor

mishka
25.01.2013, 09:40
Rıza Hoca'nın kendisini moral motivasyon olarak desteklemesi sonrasında iyi bir performans yakalamıştı ama herkese hakaret etmeyi kendine hak gören bir taraftar profilinden sonra sadece Uğur'da değil birçok futbolcuda düşüş var. Taraftar olarak hakaret etmekten başka ne yapıyoruz. Bir gün de futbolcunuzu onore etmek moral motivasyonunu yükseltmek için ne yaptınız. Kadir hata yapar küfür günah, Murat hata yapar küfür günah.

aozdemir
25.01.2013, 10:41
uğur kavuk gayretli fedakar bir oyuncumuz ama kapasitesi yetersiz. yerine mutlaka biri alınmalı. yok mu altyapıda ziya gibi biri acaba. yoksa da bulup yetiştirsin antrenörler.

AYIBOAN
27.01.2013, 18:57
yok mu şu ligde uğurun bacağını eline verecek bir babayiğit; başka türlü maç kadrosunda olamamasının imkanı yok

B.DUMANLI
27.01.2013, 19:11
Ugur git kardes birak topla bavulunu seninle olmuyor artik.Takim icerisinde bayagi SIRITIYORSUN.Seninle bu is olmuyor.Mersin´in attigi 1.golde kademende degildin,kale icerisinde gelecek topu karsilamakla mesguldün.
O mevkide birak genc biri oynasin ,hic degilse genc deriz pisecek deriz anlayis gösteririz.Ama sen cok agirsin.
Sivasspor disinda hic bir süperlig takimi seni bünyesinde barindirmaz.Bugün Mersin macinda tüm ataklar solden yapildi.Ziya bayagi yoruldu,senin mevkinden hic bindirme olmuyor cünki buna muktedir degilsin.

alboran
27.01.2013, 19:17
iddia ediyorum türkiye liglerinin en kötü sağ beki bizdedir.bugün kadir gibi tekniği olmayan bir oyuncumuz bile sağ bekte uğur.dan 1000 kat daha iyi oynadıysa artık uğur kavuk.un bu takımda yapacağı bir iş yok.benim asıl düşündüğüm rıza santrafor ortasaha transferi yapıyorsun da neden bir sağ bek almıyorsun 3 sezondur.hayır bu uğur kavuk denen adamın yedeği de yok.bir takımda 1 tane mi sağ bek olur ? bir de sağ bek dediğin adamda biraz sürat olur teknik olur.hiçbiri mi olmaz bir adamda ya.

sivastatlıbelam
27.01.2013, 19:23
ooofffffffffffff offffffffffffffffff

yeeeteeee uğur kavuk yeeeeteeeerrrr

akifesk
27.01.2013, 19:23
Uğur kavuğu , pedrieli Sivasspor'a getirenler utansın .. Uğur kavuğu kaptan yapanlar utansın

Kokomo
27.01.2013, 19:37
Bırak git kardeşim artık , bırak yakamızı , yeter beeeee !

şamatacılar
27.01.2013, 19:44
Biz bu Uğur kavuk dan ne zaman kurtulacaz?
Genç gurbetçi bi sağ bek bulunup takıma alınmalı .
Uğur giderek yaslanıyor formu giderek geriye gidiyor

Üç gün önce Uğur kavuğun yerine genç bir sag bek alınmalı demiştim . Uğurun takozlugunu görmemek için kör olmak lazım .

Bir an önce Uğur kovulmalı . Zararın neresinden donersek kardir!!!

cemahmety
27.01.2013, 20:06
Erhan Güven oynasın ya en azından savunma özellikleri daha iyi Gerçi Erhan'da Uğurun yaptığı bindirmeleri yapamıyor ama biz ondan feragat ediyoruz yeterki defansif özelliklerini yerine getirebilsin. Ziya gibi bir de sağ bek çıkarsak muhteşem olur, bu saatten sonra takımımızın en büyük ihtiyaçı bir ön libero (Ama kesinlikle Adem, Hakan Arslan ayarında değil daha yüksek kalitede) bir de sağ bek almalıyız

KaanK
27.01.2013, 20:10
Kardes birak git artik bir degil bes degil kacinci mac senin hatandan kaybedildi
Bir sezonda 34 macin 4 unde vasat ustu geri kalaninda hep en kotusu oldun
Ben artik seni bu takimin kaptani olarak gormekten utaniyorum yeter .....

anadolu5858
27.01.2013, 20:27
uğur lütfen git artık yeter seni takımımızda istemiyoruz

58sinan58
27.01.2013, 21:10
Leyla ile mecnun pardon Ugur ile rıza askı bitmedikce biz bu adamdan kurtulamayiz

OzkanBaskan
27.01.2013, 21:12
Uğur eğer süper liğde bizden başa bir takımda oynasın ben eşek gibi anırırım

58sinan58
27.01.2013, 21:16
Kardes birak git artik bir degil bes degil kacinci mac senin hatandan kaybedildi
Bir sezonda 34 macin 4 unde vasat ustu geri kalaninda hep en kotusu oldun
Ben artik seni bu takimin kaptani olarak gormekten utaniyorum yeter .....

Buda demek oluyorki istatistiklere göre 30 maçta 10 kisi oynamisiz ama bu 30 macın 25 inde kesin rakip takımlara çalışmıştır

58sinan58
27.01.2013, 21:28
Uğur eğer süper liğde bizden başa bir takımda oynasın ben eşek gibi anırırım

Aman gardasim böyle bosuna yemin etme süper ligde kim ne yapsın onu

58sinan58
27.01.2013, 21:33
Arkadas bir malın bile son kullanma tarihi vardır son kullanma tarihi dolunca imha edersin bu uğurun etiketinde son kullanma tarihi ömür boyu yazıyor ellaamki

ZiDaNe58
27.01.2013, 21:40
uğur bizi duyuyosan sesimize kulak ver azda bizi düşün gözünü seveyim çek git artık yoksa bunca taraftar verem olacak senin yüzünden doga gitti sıra sende hadi yolun açık olsun

OzkanBaskan
27.01.2013, 21:42
Aman gardasim böyle bosuna yemin etme süper ligde kim ne yapsın onu

Ya çıldıracağım artık yeter be abicim yeter bu adam gitmeli takımda olmamalıyken kaptanlığımızı yapıyor çıldıracam

34yigido34
27.01.2013, 21:44
şu takıma sag bek alacakları yok heralde taraftar olarak paramı toplasak napsak

58sinan58
27.01.2013, 21:55
Son dakika

Bilimadamlari vermin başlıca sebebini bulmuş

Ugur Kavuk

58sinan58
27.01.2013, 21:57
Kadir bekmezci de vermi tetikliyormus:D

58sinan58
27.01.2013, 22:54
Fox tv de yeni bir dizi çıkmış Ali Ayşe'yi seviyor diye onu yayından kaldırıp yeni bir dizi yapacaklarmis Rıza Uğuru seviyor diye

HALIL
27.01.2013, 22:57
ugur bey lutfen yorumlarimizi oku ve anlayis goster (yani go home)

DOGU_BEY
27.01.2013, 23:27
işin üzücü yanı 2 yıldır görevde olan teknik heyetin uğur kavuğun yerine bir futbolcu monte edememesi ve üstüne üstlük kavuğun kaptanlık yapması....

aozdemir
27.01.2013, 23:31
uğurun yerine acil bir transfer. en azından altyapıdan biri. her maçta onun hatasıyla gol yiyoruz. ilk golde onun yeri bomboş nerelerde geziyorsa.

59yigido58
27.01.2013, 23:38
rıza hoca istifa edecek uğurun yerine oynayacak nerde antika var bizim takımda hadi hayırlısı bakalım

şamatacılar
27.01.2013, 23:39
Yönetim transfer yapamıyorsun bari Allah rızası için Uğur kavuğun sözleşmesini feshet

Casanova Rasit
28.01.2013, 01:35
UguR Kavuk defol!

ZiDaNe58
28.01.2013, 06:26
madem abdurrahman derelinin boşluğunu dolduramiyacaktiniz niye yolladınız adamı

Kokomo
28.01.2013, 07:52
ACABA BURADA YAZILANLARI RIZA BEY, YARDIMCISI VEYA YÖNETİMDEN BİRİSİ OKUYOR MU ?

OKUMUYORLAR SANIRIM ! ÇÜNKÜ EŞŞEK OLSA BURADA YAZILANLARDAN SONRA UĞUR'U GÖNDERİRLERDİ ...

Ferhat06
28.01.2013, 07:55
ACABA BURADA YAZILANLARI RIZA BEY, YARDIMCISI VEYA YÖNETİMDEN BİRİSİ OKUYOR MU ?

OKUMUYORLAR SANIRIM ! ÇÜNKÜ EŞŞEK OLSA BURADA YAZILANLARDAN SONRA UĞUR'U GÖNDERİRLERDİ ...

Çok muhterem hocamız da memnun değil ki çıkardı Kadiri oraya kaydırdı.

mucahit5884
28.01.2013, 11:15
bence kaan kilciyi denemeli cunku ugur cok yaslandi ve kotu oynuyor

sivasli_boy
28.01.2013, 11:49
Arkadaş saçma saçma şu gitsin şu kalsın diyip ahkam kesiyorsunuz takımda kim iyi ki siz uğuru tapun ağzına koyuyorsunuz orta sahanın kaybettigi topun haddi hesabı yok forvetlerin hepsi birbirinden beceriksiz kimse mersin ermana atılan topların hepsi heba oldu bir tane topa koşmadı kimse bunu görmüyor neymiş ugur gitsin aklınızı başınıza alın uğurun yerine gelecek adam uğurdan iyi olamaz...

Mustafa58Ağa
28.01.2013, 11:51
uğur kavuk geçen sene iyiydi hakkını yemiyelim ama ona altarnetif bir sağ bek daha alınmalı

alboran
28.01.2013, 23:33
bu takımda yaptığı tek iş taç atışlarını kullanmak.başka yaptığı hiçbir iş yok.bir sağ bekte olması gereken sürat,teknik,bindirme yapma gibi özelliklerin hiçbirine sahip değil.kesinlikle süper ligde bir takımın sağ beki ve de kaptanı olacak bir oyuncu değil.

yi6ido
04.02.2013, 22:01
ugur kavuk yerine erhan güven oynasınnnnn!!!!!!!!!!!!

Rallim58
04.02.2013, 22:21
Trabzon müsabakasında ilk 11 de oynatılırsa, kimse şaşırmasın...

kurtay58
04.02.2013, 22:26
Geçmişte Hayrettin sakatlandı Ziya'yı kazandık, Şimdi Uğur sakatlandı inşallah Erhan'ı kazanacağız. Şer bize hayır oldu :)

A.Turan Korkmaz
04.02.2013, 22:39
Takımı kuran Rıza hoca'mızdır. Sezon sonuna kadar da öyle olacak . Uğur'u da banko oynattığına göre, sisteminin önemli bir oyuncusu hatta takım kaptanı olarak koyuyorsa eleştirirken dikkatli olmalıyız. Uğur Kavuk, futbol yaşantısının başından beri oyunun ofansif yönünü ön planda tutmuş,hücumu seven kanat oyuncusu olagelmiştir. Antalyaspor'da kanat bindirmeleriyle tanınmıştı. Oynadığı bölge gereği eleştirilmesi normal. Gökhan Gönül'ü alın mesela. Denir ki Gökhan iyi oynarsa FB kazanır,kötüyse kaybeder. Aynı şekilde Uğur'un kanadı iyi işlerse Sivasımız rahat ediyor,değilse zorlanıyor,hele Uğur ataktayken kontrataktan gol yersek de kaybediyoruz. Bazı arkadaşlarla bu konuda farklı düşünüyoruz.
Eğer,Uğur kanat bindirmesi yapıyor,atağa çıkıyorsa ben onun önünde oynayan adama kusuru bulurum,top dönerse de Uğur'un yerine kademe yapamayan stopere veya liberoya suç bulurum. Uğur dışarı! demem,diyemem. Ha,Uğur kendisinden beklenen içten ve hırslı oyunu üstüste maçlarda vermiyorsa,tekmeye kafa sokmuyorsa o zaman gitsin! derim. Şu durumda Uğur'un hırsında ve konsantrasyonunda sorun görmüyorum. Takımın kalanı iyiyse Uğur da bence iyi oynayacaktır.

psychology58
04.02.2013, 22:52
Tabi ki en doğru kararı Rıza Hocamız verecektir sonuçta onlarla hafta boyunca görüşen konuşan kişi hocamızdır fakat Erhan'ın Uğur'un yokluğunda oynadığı oyunu gördükten sonra bence formayı Erhan Güven'e vermesi gerekir

samsara58
04.02.2013, 23:03
Allahh rizasii iciinn birisii bu uguru mac günlerii bi bodrum katinaa kilitlesiin:D

hiko58
05.02.2013, 08:26
uğur kavuk iyi bir insan kabul ama iyi bir sağ bek değil artık sağ kanadımız yol geçen hanı gibi etkisiz kalıyor yavaş ve zarar veriyor ya çok çalışmalı yada buraya kadarmış demeli abdurrahman dereli de aynı yaşlardaydı ama çok hızlıydı iyiydi uğur kendini yenilemeli bence

bigacti0n58
05.02.2013, 09:35
sen yokken yeniyoruz uğur gelme gözünüyiyim

Ferhat06
05.02.2013, 09:38

Kazanan kadro bozulmaz hocam,ben oynatılacağını sanmam.Erhan topu oyuna sokmada çok kötü ama defansif yönü Uğurdan çok daha iyi.

58sinan58
05.02.2013, 13:19

aboooowww ağzından yel alsın yok biz böyle iyiyiz :D:D

aozdemir
05.02.2013, 13:25
uğur inşallah oynamaz ya. o oynayınca hep onun hatasıyla gol yiyoruz.

AYIBOAN
23.02.2013, 19:53
suç sende değil sana futbolcu lisansı verende tüm türkiye gördü senin futbolcu olmadığını bir rıza çalımbay ve heyeti göremedi

DoomsDay58
23.02.2013, 19:58
NE İŞİN VAR SENİN BU TAKIMDA!!!! :mad:

Morten58
23.02.2013, 19:59
Hic mi utanma olmaz , hic mi azim , hicmi hirs , hicmi beceri olamaz bir Sag Bek oyuncusunda, yeter artik yeter, artik Doga yi gönderdiginiz gibi ALLAH RIZASI icin , Uguru da gönderin.

tavatir
23.02.2013, 20:01
Fb ve Ts maçlarını kazanmasaydık şimdi halimiz çok kötüydü demekki. Son maç Elazığ deplasmanındayız. Mersin'in umudu azaldı. Ama yangın bölgesine yaklaştık. Bir an önce puan toplamalıyız. Bursa ve Antalya maçları çok önemli. 4 puanı bulmalıyız bir şekilde. Çünkü Elazığ'ın Mart ayındaki maçları nispeten zor olmayan maçlar. Puan toplayabilirler.

Uğur için birşey demeyeceğim. Önemli bir ceza verilir galiba.

58sinan58
23.02.2013, 20:01
allah rızası için yok mu bunu bu takımdan gönderecek bir babayiğit

etlidöktürek
23.02.2013, 20:02
suç sende değil kabiliyetin bu kadar ve yakışmıyor süper lige bunu sende biliyorusun, asıl suç seni oynatan herifte koçum..

hakan367
23.02.2013, 20:03
senın aldığın para haram zıkkım olsun futbol katili bugune kadar tepkimizi abartmadık sende bokunu çıkardın arkadaşlarının emeğini boşa saydın yeter artık senı bu takımda ıstemıyoruz s... git ALLAH aşkına senın oynadığın maçlara ne giderim ne izlerim ve senı oynatan hocayıda her fırsatta ıstıfaya davet ederım takımın kaptanı olacak bide yürü git 3. lig takımlarının kaptanlığını yap... !

58sinan58
23.02.2013, 20:03
Fb ve Ts maçlarını kazanmasaydık şimdi halimiz çok kötüydü demekki. Son maç Elazığ deplasmanındayız. Mersin'in umudu azaldı. Ama yangın bölgesine yaklaştık. Bir an önce puan toplamalıyız. Bursa ve Antalya maçları çok önemli. 4 puanı bulmalıyız bir şekilde. Çünkü Elazığ'ın Mart ayındaki maçları nispeten zor olmayan maçlar. Puan toplayabilirler.

Uğur için birşey demeyeceğim. Önemli bir ceza verilir galiba.

fb ve ts maçlarını da uğur oynamadığı için kazandık zaten gardaş

58MySouL
23.02.2013, 20:04
ugur bi s.git.serefın varsa git.senin ve oynadıgın oyunun taaaaaaaa..lan ne biçim topcusun sen yaw.rıza ugurunuda al başina çal.ne bulursun bu vırroda.ne biçim teknik adamsın sen yaw.deli ettiniz ugurla sen bizi allah belanızı versin.

KaanK
23.02.2013, 20:05
Defol git artik bu takimdan defol git
Doga gibi mi olmak istiyorsun yaziklar olsun sana ve seni oynatan sozde hocana
Biktik be yeter her mac ayni stres sıkıntı yeter

acizk
23.02.2013, 20:05
uzun dönem asker kaçağı gibi şu uğurun futbolcuyla uzaktan yakından alakası yok, lan takım yenilsinde belki hocayı gönderirler de diyemiyosun takım küme düşecek, puan alıyosun şansa hoca iyi oluyo göndermiyorlar, yense yenilse, eksik kalsa bile 65 e kadar ne olursa olsun oyuncu değiştirmeyen böyle biri hoca olabilir mi ya allah aşkına delirecem lannnnnnn

KaanK
23.02.2013, 20:09
4 eylulde maca giden Sivaslilar sunu protesto edin istenmedigini hissettrin yeter kimsenin emegini calmaya hakki yok bu adamin aylardir yillardir ayni cileyi cektirdi bize yaziklar olsun sana

Takim coskulu oynamaya baslamis ataklar baslamis bu sorumsuz yetenek yoksunu adam sahne aliyor emek hirsizi

Hocaya diyecek tek kelime bulamiyorum bu vatandas yuzunden kamili harciyor yaziklar olsun

aysglyvz58
23.02.2013, 20:10
inşaallah en kısa sürede gidersin yada tff den ricam en agır ceza neyse onu versinler

sivasfutbol
23.02.2013, 20:11
ugur bi s.git.serefın varsa git.senin ve oynadıgın oyunun taaaaaaaa..lan ne biçim topcusun sen yaw.rıza ugurunuda al başina çal.ne bulursun bu vırroda.ne biçim teknik adamsın sen yaw.deli ettiniz ugurla sen bizi allah belanızı versin.

uğurun haysiyeti varsa yarin sivası terkeder bu yıl oynadıgımız ve yenildiğimiz bütün maçlara bakın hemen hepsinde coğu kez uğurun bireysel hatalarından dolayı yeniliyoruz . yeter artık rızada miadını doldurdu defolsun gitsin artık ertuğrulu getirsinler yoksa takım düşmeye doğru gidiyor..

hakan367
23.02.2013, 20:17
senden bir doğa olmanı beklıyoruz terket şu şehri fesh için ne kadar para gerekıyorsa burdan çıkar o para emın ol . sezon sonu 2. lig takımları senı beklıyor s....r gıt orda maç katlet .

serrrkan
23.02.2013, 20:18
uğur inşallah engin baytar gibi 13 maç ceza alırsında kurtuluruz senden!!!

DoomsDay58
23.02.2013, 20:22
uğur inşallah engin baytar gibi 13 maç ceza alırsında kurtuluruz senden!!!

13 mü? ömür boyu futboldan men cezası almazsa bize rahat yok

B.DUMANLI
23.02.2013, 20:28
Esyalarini topla ve arkana bakmadan lütfen git seni istemiyoruz.
Kabahat sende degil sana o formayi verendedir.

alboran
23.02.2013, 20:40
yeter yeter yeteeeeeeeeeeeeeeer !!! sen ne işe yararsın be ne işe yararsın.hayvan herif o seviyedeki topa karşıdan adam geldiğini göre göre tabanınla giriyorsun.zeka özürlü herif.o kırmızıyı yediğin an seni ilk yuhlayan adam bendim.stadda bu takımda da bu ligde de futbolda da yerin yok.ne işe yararsın sen ne işe.tek işin taç atışı kullanmak.bir taç olsun koşa koşa gidiyorsun başka işin yok.senin erhan güven.i kesen rıza sana da bunlar sana da.

Caner POLAT
23.02.2013, 20:43
İlla Doğa Kaya gibi küfür yemen mi gerekiyor gitmen için git ulan artık

noname87
23.02.2013, 20:43
Adam gibi bir yönetim olsa şu adamın eline verir lisansı dakikasında sepetler bizde öyle yönetim nerde?

adres58
23.02.2013, 20:45
Uğur kardeşim, azcık onurun haysiyetin varsa lütfen bu takımdan ayrıl, sana tüm üyelerimiz adına adeta yalvarıyorum. Lütfen artık hoca seni kadroya koysa bile YOK oynamıyorum de. Sana artık yalvarma haddesine geldik. O kadar arkadaşının emeğini çaldın, iyi oynamıyorsun birde kasaplık yapıyorsun. Artık yeter değerli Uğur kardeşim, anlıyormusun YETERRRRRRRRRR...

anadolu5858
23.02.2013, 20:47
yavvv uğur defolll gitttt yeter artık ne diyim arkadaş sahaya seni sürenin kafasında ne var senin suçun yokki lavuk sende ne buldu lan bu rıza yeter ulan yeteeeeeerrrrrrr canın cehenneme uğur

infial§
23.02.2013, 20:48
Uğur kavuğa 20 maç ceza verilmeli,adamın kaburgalarını kırmaya teşebbüs

sinan-58
23.02.2013, 21:05
uğur kavuk yeter artık daha fazla küfür yemeden git istemiyoruz seni

Caner POLAT
23.02.2013, 21:14
Adli dava açılmalı Uğura kasti adam yaralamakdan dolayı . Karşındaki insan onun da bi canı var

58MUAMMER58
23.02.2013, 21:43
:mad:gardaş seni bu takıma transfer edenin işi budünyada rastgitmesin eğer okursan busatırı doğagibi eğer rıza hoca seni oynatmak istedğinde hocam oynayamıyacam de valizini topla yolun açıkolsun emeklerin için tesekkür ederim derdim efendice gürültüsüz patırtısız adam gibi yollarımız ayrılsın:mad:

MERDO
23.02.2013, 21:46
uğurun hiç bir suçuu yok arakadaşlar lütfen küfür etmeyin adam elinden gelini iyi niyetli olarak yapıyor ama uğur futbolcu değil suç onu yıldız futbolcu yerine koyup oynatanda beni sivassporun kadrosuna koy uğurdan daha kötü oynarım şimdi burda benmi suçlu olurum yoksa beni o kadroya alanmı uğurla ilgili fikret ünsal bu futbolcu değil en büyük hatamız uğuru almaktı demişti ikinci en büyük hata uğuru hala oynatmaktaa duy bunları rıza hocaa

58_SEMİH_58
23.02.2013, 21:49
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor,sezon sonuna beklemeden güle güle kardeş sana.

bassguitar
23.02.2013, 21:50
miyadın doldu senin,bunu herkes anladıda bir rıza anlamadı

KIZILCAN
24.02.2013, 02:55
Sevgili uğur,sen zaten bu takımda mimlisin.biraz daha dikkatli oynamalı,daha çok konsantre olmalısın.bir de kaptanlığın verdiği ayrı bir sorumluluk var.elbette her futbolcu kırmızı kart görür ama seninkisi hangi akla hizmettir anlamadık.
yaptığın bu gereksiz hareket,taraftarın gözünde oluşturduğun imajı iyice tescilledi.madem teknik direktör senden vazgeçmiyor,umarım sezon sonuna kadar takıma verdiğin zararları en aza indirirsin.

B.DUMANLI
24.02.2013, 05:38
O mevkide Ugur´u görmek istemiyoruz.Sayet Riza hoca hala onda inat ederse o vakit oda gitsin.
Hala genc Kaan´a sans vermedi,bu yüzden benim Riza hoca ile gelecek adina hic bir beklentim yok artik.
Bu ligden düsmeyiz ,fakat bu Riza hoca ile kupadada basarili olamayiz.
Bunu herkes görecek.
Rajnoch´u kesti,ona geri döndü,tükürdügünü yaladi adeta.Buna bütün Sivas sahit oldu.Köseye SIKISINCA nasil herseyden taviz veriyor....
Benim bildigim bir insan bildiklerinden taviz verirse zaten kaybetmis demektir....

ZiDaNe58
24.02.2013, 07:04
bu nasıl bir afettir anlamadım gitti adamın oynadığı hiç bi maçta olumlu bi hareketini görmedim forması gene garanti gene garanti rıza efendi kafayi taktiğina takıyo bi arada atillada ısrarcı olmusstu gene bi dünya hatasina rağmen ayrıca erhan güven niye kesik yedi bi fikri olan varmi adamın oynadığı maçlarda bi kez yenildik ayrıca onun kanatındanda gol yediğimizide hatırlamıyorum

ZiDaNe58
24.02.2013, 07:07
her futbolcu uğur gavuh kadar kredisi olmasını ister ne krediymis arkadaş harca harca bitmiyor

Metal Gear
24.02.2013, 10:51
Uğur bu ligde sağ bak oynarsa,ben de dünyanın her liginde kalecilik yaparım!

anadolu5858
24.02.2013, 11:04
uğur git artık nefret ediyoruz senden bu takımda görmek istemiyoruz

lanbilal
24.02.2013, 12:27
Yav arkadaş takımda kavga dövüş sataşma olunca kaptan gelir ayırır. Futbolcular hırçınlaşınca kaptan gelir sakinleştirir. La kaptan böyleyse takım ne yapcak. Bu ne biçim kaptan. Ne biçim oyuncu? Hatta oyuncu mu?

58 SiVaSıM 58
24.02.2013, 12:40
bütün küfürleri hak eden bir maddesin defol git bu takımdan idiot gerizekalı uğur kavuk sen ne **** yararsın lan haysiyetsiz seni oynatanda sende defolun gidin

onurcngr
24.02.2013, 12:56
uğurun yerine A2den topçu alsınlar takıma erhanla değişmeli oynasın, hata yapıyorsa genç tecrübesiz deriz varsın 17 18 yaşındaki futbolcudan puan kaybedelim fakat geleceğimizi kurtarmış oluruz

lanbilal
24.02.2013, 13:50
uğurun yerine A2den topçu alsınlar takıma erhanla değişmeli oynasın, hata yapıyorsa genç tecrübesiz deriz varsın 17 18 yaşındaki futbolcudan puan kaybedelim fakat geleceğimizi kurtarmış oluruz

Sonuna kadar katılıyorum kardeşimize. En azından bir futbolcu kazanmış oluruz. Birşey olunca bir bahanemizde olur. Bu adama birşey diyemiyorsun. Dersen ilk söyleyeceğin şey küfür olur o da bize yakışmaz.Sadece susuyoruz onun için

yigido yakup
24.02.2013, 14:06
Ben Ugur a zerre Kadar suc bulmuyorum rakip 10 kisi kalmisken Ugur u oyuna Alan yerine oynattigi Erhanin iyi performansina ragmen kadrodan kesen Riza Hocam acaba Ugur un aldigi mac basi paralar senin cebinemi giriyor birde anlamadim gitti Ugur ve Hayrettin mokunda boncukmu buluyorsunda her firsatta onlari sahaya sürmeye calisiyorsun?

Bir musibet bin nasihatda iyidir ama anlayana

Insallah PFDK Ugur a cinayaete tesebbüsten 5-6 mac ceza verirde ilahi Adalet yerine gelir
Riza hocam insanlarin ruhundan pskolojisinden hicbiseyin anlamiyorsun bu sana cok seyler kaybettiriyor kendini bu yönden gelistirmen lazim.

Kokomo
25.02.2013, 08:20
RIZANIN YAPAMADIĞINI BU TARAFTAR YAPACAK !

DOĞA NASIL GİTTİYSE BU KOZALAKTA ÖYLE GİDECEK ...

kkemal58
25.02.2013, 08:53

aynen öyle. Kim oynarsa oynasın uğurdan iyi oynar. Ama alt yapıdaki oyuncuları nasıl harcadıklarını çok iyi biliyorum. Bu da mümkün değil maalesef. Bence Rıza hocadan başlayıp alt yapı hocalarına ve hatta yönetime kadar değişmesi lazım...

baru
25.02.2013, 09:07
Hastasıyım o kaytan bıyıklarının Uğuuuur.Vallahi denge kalmadı.Artık sahada görünce maçı izlemek istemiyorum.Futboldan soğuyorum resmen.

58sinan58
25.02.2013, 10:25
Hastasıyım o kaytan bıyıklarının Uğuuuur.Vallahi denge kalmadı.Artık sahada görünce maçı izlemek istemiyorum.Futboldan soğuyorum resmen.

kaytan bıyıklının sakatladığı adamın döşüne 3 tane dikiş atmışlar az kalsın kaburgalarını da kırıyormuş

B.DUMANLI
25.02.2013, 12:32
Ugur sen karsimiza nereden ciktin, cikmaz olaydin.Bugüne kadar bu takimdan kimler geldi kimler gecti,senin kadar ballisini, kismetlisini kimse görmedi.
Riza hocaya büyümü yaptinda adamin gözü senden baskasini görmez oldu....
Su anda takimi baska bir hoca calistirmis olsaydi seninle kulüp ilskisi coktan iptal olurdu.
Bu futbol isi sana göre degil ,lütfen rica ediyorum Sivasspor´u terket kardesim.
Öyle bir terketki arkana bile bakma...
Biz seni zaten hatirlamak istemiyoruz,gelecekte.Buna emin olabilirsin.

KaanK
25.02.2013, 16:53
YASİN ÇAKMAKTAN, ersen martinden, mbemba dan kurtulduk UĞUR KAVUKTAN kurtulamadık, üstüne bir de kaptan yaptık

Bu isimler bülent uygunun sivasspora attığı en büyük kazıktır

Casanova Rasit
25.02.2013, 16:54
UguR Kavuk malesef iyi degil.

Kötü bir insan degil ama iyi bir oyuncu degil.
Bence kiralik gönderilmeli, belki düzelir, yoksa satilir.

UGUR GITSIN!!!!

Lütfen Tesekkür Edin Dostlar ;)

58sinan58
25.02.2013, 17:10
UguR Kavuk malesef iyi degil.

Kötü bir insan degil ama iyi bir oyuncu degil.
Bence kiralik gönderilmeli, belki düzelir, yoksa satilir.

UGUR GITSIN!!!!

Lütfen Tesekkür Edin Dostlar ;)

ne kiralığı gardaşım kim kiralar onu bu saatten sonra bence futbolu bıraksın tekvando hocalığı yapsın çok güzel uçar tekme atıyor

RsT4
25.02.2013, 19:58
gönderilecek isimlerin en başında uğur kavuk.

cemahmety
25.02.2013, 20:10
Bence bu konuda en az Uğur kadar Rıza Çalımbay'da suçlu. Kaç haftadır iyi oynayan Erhan'ın yerine neden Uğur'u koyarsın ki be Hocam

noname87
26.02.2013, 19:44
Bugün de futbolu bırakmadı:mad:

lanbilal
26.02.2013, 21:03
Cezası ne zaman belli olur. Veya oldu mu bilmiyorum. Şöyle çift haneli sayılar olsa ne de güzel olur var ya:D Gerçi Türkiye Kupası'nda en az 3 maç yapacağız. Bu da ne kadar çok olursa olsun kafadan 3 maç azalacağına işarettir

34yigido34
26.02.2013, 21:46
tff mesaj felan yollayalım 5-10 maç ceza versinler:D

HALIL
26.02.2013, 21:55
tff mesaj felan yollayalım 5-10 maç ceza versinler:D

arkadas aksam aksam guldurdun beni :)

serrrkan
27.02.2013, 08:27
beyler uğur kavuk 2 maç ceza almış. a2 takımı kadrosuna gönderilmiş cezanın birini burada ödedi diğer cezayıda bursa ile oynanacak kupa maçında ödeyecek.yani eğer rıza hoca yine inat ederde ilk 11 de düşünürse uğur bursa ile 3 martta oynanacak lig maçında forma giyebilecek.

Salim58
27.02.2013, 08:32
beyler uğur kavuk 2 maç ceza almış. a2 takımı kadrosuna gönderilmiş cezanın birini burada ödedi diğer cezayıda bursa ile oynanacak kupa maçında ödeyecek.yani eğer rıza hoca yine inat ederde ilk 11 de düşünürse uğur bursa ile 3 martta oynanacak lig maçında forma giyebilecek.

iki maç cezayı kim vermiş cezasının birini hangi maçta ödemiş konuyu biraz aydınlatırmısın.?

serrrkan
28.02.2013, 09:38
iki maç cezayı kim vermiş cezasının birini hangi maçta ödemiş konuyu biraz aydınlatırmısın.?

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=633

halilim5858
28.02.2013, 14:03
tff den yapilan aciklamada ugur kavuga 2 mac ceza veren tffye itiraz eden sivassporlu taraftarlar 2 mac cezayi az bulup en az 10 mac ceza verilmesini talep ettiler tff yetkilileri karari düsünmek icin süre istedi kaynak :D:D:D:D:D

mishka
28.02.2013, 14:37
Kaynak Zaytung olsa gerek.

mishka
28.02.2013, 14:40
Bu arada Zaytung'un Fatih Terim'e layık gördüğü ceza da şu.

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=205296

infial§
28.02.2013, 15:27
Rıza çalımbAy gram hocalığın varsa bu Uğur'u oynatmazsın,ne inadın varmış,tiksinti veriyorsun artık

58_SEMİH_58
28.02.2013, 21:04
SİVASSPOR Kulübü sporcusu UĞUR KAVUK'un, 23.02.2013 tarihinde oynanan SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

noname87
28.02.2013, 22:14
SİVASSPOR Kulübü sporcusu UĞUR KAVUK'un, 23.02.2013 tarihinde oynanan SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Bu Dünyada Uğur Kavuk şansın olacak başka bir açıklaması yok.Adam futbol oynamayı bilmez 34 yaşında bizde 11 oynar.Yetmez kaptan yaparlar.Adam öldürmeye teşebbüs eder 3 maç.2 hafta sonra 11'de yerin hazır Uğur.Sezon sonu 2 senelik kontratını yeniledik mi tamamdır:mad:

34yigido34
28.02.2013, 22:16
bu tüpçü türk futbolunu mafetti bu harekete 3 maç cazamı verilir 7-8 maç verseydi bari

gülkız
28.02.2013, 22:57
PFDK bu oyuncuya 3 maç ceza vererek ayıp etmiş..Taraftarı öyle bir raddeye getirdiler ki oyuncunun alacağı cezanın uzun olması yönünde beklentilerin oluşmasına neden oldular…Süper ligde hiçbir takımda forma giyeceklerine inanmadığım Uğur ve Hayrettin maalesef Sivassporda forma alıyorlar..Şaka gibi…

Rallim58
09.08.2013, 07:59
Sivassporumuzun kaptanlığını yapan Uğur Kavuk Gaziantepsporla anlaştı.

Serdar Kurtuluş'u Beşiktaşa'a veren Gaziantepspor bu bölgedeki boşluğu, boservisi elinde bulunan, Sivassporun tecrübeli futbolcusu, kaptanı Uğur Kavuk ile doldurdu. 34 yaşındaki deneyimli futbolcuyla bir yıllık sözleşme imzalandı..

Sivasspora hzimetlerinden dolayı teşekkür eder, Gazantepsporda başarılar dilerim..

sivaslıadem
09.08.2013, 09:38
bundan sonra antep düşünsün
Ziyanın kanadından yapacağımız bindirmeler antebin daha doğrusu uğurun aklını başından alır

OzkanBaskan
09.08.2013, 11:51
Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz taraftarımızın pek beğenmediği gitmesi için gün saydığı birisiydi hem Sivas hemde Antep camiası için hayırlı olsun

Abdullah DuMaN
09.08.2013, 12:00
Tipik bir bülent uygun hareketı :)

psychology58
09.08.2013, 12:29
Eski kaptanımıza başarılar dilerim...Tabi Gaziantep taraftarına sabır dilemeden olmaz :D

yigido yakup
09.08.2013, 13:28
Futbolcu olarak bizde son zamanlarda yasi sebebiyle yetersiz kalsada caliskanligi vede adamligiyla bunlari kapatiyordu kendisine basarialr diliyoruz.

myyiğido58
09.08.2013, 13:40
futbol hayatına nokta koymalısın artık

Cley
09.08.2013, 14:09
Yeni takımında başarılar dilerim. Kapasitesi kısıtlı olsa da yüreği ile oynayan bir futbolcumuzdu. Yolu ve bahtı açık olsun.

Salim58
09.08.2013, 14:14
Uğur Kaptana Yeni Takımı Antepte Başarılar Dilerim.

AmiRaLL
09.08.2013, 14:23
BAhtin acik olsun ugur antepe UyGuNsUn basarilar..:D

58fatihcan
09.08.2013, 19:12
Antep taraftarina yazik ama beyfendi bir adamdi. Yolun acik olsun ugur