Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğunun Hakan Şükür'ü
SivasSpor.Com 20.06.2009, 23:28 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/ibrahim_ulum.jpg
Şanlıurfa Yerel Gazete haberlerine göre Doğunun Hakan Şükür'ü olarak adlandırılan İbrahim Ülüm Sivasspor da ...
Sivasspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayan İbrahim Ülüm, geçtiğimiz sezon Şanlıurfa Belediyespor’da gol kralı olup Belediye Vanspor’a transfer olmuş. Van’da da bu sezon 16 gol atarak takımını başarıya taşımıştı.
Attığı gollerle göz dolduran genç oyuncu İbrahim Ülüm, 3 yıl süreyle Sivasspor için ter dökecek.
Doğu’nun Hakan Şükür’ü olarak tanınan Şanlıurfalı İbrahim Ülüm, Şanlıurfa’yı Türkiye liglerinde Sivasspor forması altında da olsa en iyi şekilde temsil edeceğini ve takımı için çalışacağını, gollerini Sivasspor için atacağını söyledi. Şanlıurfaspor taraftarı bizler İbrahim ölümün kıymetini bilmedik İbrahim in şanlıurfaspor da oynamasını istiyorduk dediler.
engin2609 20.06.2009, 23:31 Hadi Hayırlısı ama cok acele davranmıyıcaz transferde dediler şimdiden 4-5 oldu :)
SenSetik 20.06.2009, 23:33 Bu kim ya? İnşallah geçen yıllarda alınan ama 1 kere bile oynamayan futbolcular gibi olmaz :(
ora_lee_chicano 20.06.2009, 23:36 allahim yarebbiiimm .. :mad:
köy takimlardan niye oyuncu aliyorsunuz ya ; bunu daha anliyamadim ... ?!
allah allah ... 4.-5. ligde gol krali oldu diye mi aliyorsunuz?
sanki SÜPER LIG ayni 4.-5. lig gibi...
Metal Gear 20.06.2009, 23:36 http://www.sanliurfa.com/news_detail.php?id=10359
cesur sivas 20.06.2009, 23:40 allah allah sampiyonlar ligi icin böyle oyuncular alacaksak , sampiyonlar ligine gitmeyelim daha iyi..
allahim yarebbiiimm .. :mad:
köy takimlardan niye oyuncu aliyorsunuz ya ; bunu daha anliyamadim ... ?!
allah allah ... 4.-5. ligde gol krali oldu diye mi aliyorsunuz?
sanki SÜPER LIG ayni 4.-5. lig gibi...
Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Her neyse, Hakan Sükür topçu falan degildi, ondan kötü olamayacagi kesin. Hayirlisi olsun..
ora_lee_chicano 21.06.2009, 00:06 Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Her neyse, Hakan Sükür topçu falan degildi, ondan kötü olamayacagi kesin. Hayirlisi olsun..
Tamam, ben ozmn Urfa'ya SAMPIYONLAR LIGI takimi diyim ben ... allah allah
Sen simdi antrenör olsan, sampiyonlar liginde oynuyorsun - 4.-5. ligden oyuncu alirmisin?! . . .
Sen simdi antrenör olsan, sampiyonlar liginde oynuyorsun - 4.-5. ligden oyuncu alirmisin?! . . .
Illa bir sey ile nitelendirmek zorunda misin? 4. lig de, 5. lig de ama köy takimi demeyin lütfen.
Ayrica ben antrenör olsam, imkânlarim varsa en iyi oyunculari almaya çalisirim. Unutmayin ki suanda bir çok dünya stari, Barcelona'nin, Real Madrid'in alt yapisinda yetismedi... onlarda sizin 'köy takimi' dediginiz takimlardan geldiler.
Eger bir oyuncu iyi ise, nerede oynadigi fark etmez. Ister 9. ligden gelsin, yeter ki faydali olsun.
ora_lee_chicano 21.06.2009, 00:13 Illa bir sey ile nitelendirmek zorunda misin? 4. lig de, 5. lig de ama köy takimi demeyin lütfen.
Ayrica ben antrenör olsam, imkânlarim varsa en iyi oyunculari almaya çalisirim. Unutmayin ki suanda bir çok dünya stari, Barcelona'nin, Real Madrid'in alt yapisinda yetismedi... onlarda sizin 'köy takimi' dediginiz takimlardan geldiler.
Eger bir oyuncu iyi ise, nerede oynadigi fark etmez. Ister 9. ligden gelsin, yeter ki faydali olsun.
tmm, evet dogru diyorsun . . .
ben özür dilerim ozaman ;)
tek biraz kafam karistiydida ..! .. yani ama ben olsam o oyuncuyu almazdam..
bülent abi bence zaten oynatmaz, ama neyse bakalim =)
Ne kadar cok bilionuz..Bülent hocanın yerine gecinde siz yapın transferleri iyi olur..
ora_lee_chicano 21.06.2009, 00:24 Ne kadar cok bilionuz..Bülent hocanın yerine gecinde siz yapın transferleri iyi olur..
vallaha ben antrenör olsam..
1) ''Hakan Sükür'ü'' almam!..
2) 2.-3.-4. ligden oyuncu almam!
Arkadaşım türkiyede ne kadar yetenekli futbolcular var önemli olan bunları cıkarıp futbol piyayasına sunmaktır.sivassporun şu ana kadar yaptıgı transferlerde bunu ne kadar iyi yapabildigini gördük.Takımımız her gecen gün daha iyiye gidior inşallah böle devam etcek.Antrenörlük konusunda tartışmak istemiorum cünkü yeri degil
ora_lee_chicano 21.06.2009, 00:42 Arkadaşım türkiyede ne kadar yetenekli futbolcular var önemli olan bunları cıkarıp futbol piyayasına sunmaktır.sivassporun şu ana kadar yaptıgı transferlerde bunu ne kadar iyi yapabildigini gördük.Takımımız her gecen gün daha iyiye gidior inşallah böle devam etcek.Antrenörlük konusunda tartışmak istemiorum cünkü yeri degil
Dogru, haklisin. :)
Neyse ben Hakan Sükür'e bisey demiyorum daha! :D:D
Berkkaya5858 21.06.2009, 00:56 inşallah hayırlı uğurlu olur bakalım görelim ama gerçekten böyle oyuncu almazdım ben sivasın yerinde olsun bi tane olsun trasfer adı şanı duyulmuş birisi olsun bu kim tanımıyorum ilk defa ismini duydum urfalıymış iyi hadi bakalım hayırlısı
**özgür58** 21.06.2009, 00:56 hayırlı olsun demekten baska bişey gelmez içimizden. ama sanmıyorum. tumu satıp böyle futbolcu alıyoruz sonumuz hayır ola
07reis58 21.06.2009, 01:18 şampıonlar liginde çok önemli maçlara çıkacaz transferde bomba olmuş hayırlısı bakalm
07reis58 21.06.2009, 01:21 Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
hakan şükür topçu falan değilmiş adam gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden adamın yazdığına bak topçu falan değilmiş diğer kişiyi eleştirirken sen kendinde aynı hatayı yapıyosun çıkda sen oyna seni görelim ...
herkes prof. olmuş artık transfer işini taraftara bırakalım
g-unıt058 21.06.2009, 01:39 Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
ya arkadas yorumun ıyı hos guzel ve bı o kadar da sacma olmus sen HAKAN ŞÜKÜR ( hangı takımda oynarsa oynasın ) türkiyeyı cogu zaman tanıttı ve tasıdı bu futbolcuya topçu felan değil diosan senın futbol bılgın anlayısın tartısılır sacma bı yorum olmus senınkı milli takımda hala yerı dolmadı farkındaysan
g-unıt058 21.06.2009, 01:40 hakan şükür topçu falan değilmiş adam gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden adamın yazdığına bak topçu falan değilmiş diğer kişiyi eleştirirken sen kendinde aynı hatayı yapıyosun çıkda sen oyna seni görelim ...
sana katılıyorum bu adam sacmalamıs hakan şükür dünyanın gelmıs gecmıs en yırtıcı ilk 7 forvetin arasında gosterılıyor buda abuk subuk konusuyor :D
niye bitane genç futbolcu yok Sivasspor transfer listesinde?
hakan şükür topçu falan değilmiş adam gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden adamın yazdığına bak topçu falan değilmiş diğer kişiyi eleştirirken sen kendinde aynı hatayı yapıyosun çıkda sen oyna seni görelim ...
Hakan Sükür benim gözümde futbolcu degildir, sadece iyi bir golcüdür. Benim için futbolcu adam geçebilen, teknigi üst düzey olan bir kisidir. Oldu bitti begenmedim Hakan'i, yine begenmeyecegim. Taçsiz Kral'in yanina yaklasamaz.
ya arkadas yorumun ıyı hos guzel ve bı o kadar da sacma olmus sen HAKAN ŞÜKÜR ( hangı takımda oynarsa oynasın ) türkiyeyı cogu zaman tanıttı ve tasıdı bu futbolcuya topçu felan değil diosan senın futbol bılgın anlayısın tartısılır sacma bı yorum olmus senınkı milli takımda hala yerı dolmadı farkındaysan
Taçsiz Kral'in yanina yaklasamaz.
valla bende mecnun baskanin yerinde olsam senin gibi birini almazdim antrorluge :D
hercaii_58 21.06.2009, 02:13 arkadaslar bu ne transfer haberi balon değilse cok yazık, cünkü baktım adam genç değil 83 doğumlu, bilmem kaçıncı ligde oynuyor. böyle bi transfer cok sacma bence
balondur bu haber. ne ısı var bole adamın sıvassporda..
burakbaba9 21.06.2009, 03:07 Ya bu haberleri çok mu arıyorsunuz şehmuz saçmalıgı gibi buda saçmalık hem olacak olsa bülent hoca konuşuyo zaten söylüyor.Bence kocaelispor daki agbetuyu alacak bülent hoca demedi demeyin..
Gelsin başımın üstünde yeri var.. Doğulu olması da uyar her türlü,bize iyi uyum sağlar ... En kötü yedek kulübemizde oynamaya hazır bir forvetimiz olur,zararı yok ...
subasi29 21.06.2009, 03:51 buadam sampiyonlar liginde gol krali olur aha demedi demeyın
subasi29 21.06.2009, 03:54 balondur bu haber. ne ısı var bole adamın sıvassporda..
Senin burda ne ısın varıse onunda takımda bır ısı olur
Arkadaşlar Türkiyede yıldızlar alt liglerde yetişiyor. Yada PAF lardan neden anlamıyorsunuz. Bu adam 2 seneden beridir takip edilen bir oyuncu. Hatta Urfadan gönderilmesinin sebebi ise antrenörün kaprisleri yüzünden. Son vuruşları çok iyi deniyor. Neden hemen çamur atıyorsunuz. Neden kendimizi dev aynasında görüyorsunuz. Dikkat edin gelen oyuncularımızın yaş ortalamasına etkisi oldu. Takım hem gençleşti hemde sistem olarak değişik oyuncular geldi. Önceden hep şişirme top oynuyorduk. Ve öyle gidiyorduk bu sene Sivasım gerçek kimliğine kavuşacak. Aldığımız oyuncular hep bunu gösteriyor. Hızlı seri ayağa pas Pivota bitirici asistler tek vuruş ve Gol mantığı ile oynayacak Yiğidomuz yada buna benzer bir sistemle. Bakın transferlere Erman Uğur Davidas Namushi hep bu tarz oyuncular. Pivotta ise alın size alternatif (ben banko oynayacağını şimdilik düşünmüyorum) İbrahim Ülüm alındı. Hemen köy takımı kasaba takımı demeye başladınız. Unutmayın elimizde de Bülent Uygun gibi bir zanaatkar var. Daha adamlar antrenör bulamadı transfer yapamadı biz ise nerdeyse bitirdik. Bu hemen çalışmalara başlayıp bir an önce sistemi oturtacağız demeye geliyor. Panik yok çok iyi gidiyoruz. Bize eleştiri değil şu aşamada destek vermek düşüyor. Bizler de sizlerde onu yapalım.
kaptann58 21.06.2009, 09:03 VALLA MEHMET YILDIZ HANGİ TAKIMDA OYNUYORDU BİLEN VARMI ŞİMDİ NOLDU İNŞALLAH HAYIRLI OLUR TAKIMIMIZA BÖLE ADMLAR YÜREKTEN OYNAR hem biz 3 kulvarda oynayacağız bize böle adamlar lazım amatör ruhlu......
bu adamları alacagınıza alt yapıdan genclerı alın oynatın gecen sene bızım paf takımı sampıyon oldu bır tane a takıma futbolcu gelmedı nere gıttı bu oyuncular yada hıc bırımı oynayacak sevıyede deıl
neyse yınede hayırlı olsun
hercaii_58 21.06.2009, 10:45 yaw bu adamdan bisey olmaz cok ii olsa bugüne kadar hiç olmazsa bu yasta 2. lig a kategorisinde oynardı. van belediyesporda oynuyo yas 26 yapmayın arkadaslar ne bekliyoruz bu adamdan
karagöz58 21.06.2009, 10:46 hayırlısı inşallah iyi olur herşey sivas spor icin
ferhat_58_oğuz 21.06.2009, 10:47 bu adamları alacagınıza alt yapıdan genclerı alın oynatın gecen sene bızım paf takımı sampıyon oldu bır tane a takıma futbolcu gelmedı nere gıttı bu oyuncular yada hıc bırımı oynayacak sevıyede deıl
neyse yınede hayırlı olsun
SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM ŞAMPİYON OLAN TAKIMDAN BİRTANE BİLE OYNAYACAK TOPÇU OLMAZMI NİYE BİZ ALT YAPIYA ÖNEM VERMİYORUZ
sadettinn 21.06.2009, 10:56 slm ARKADASLAR İYİ OLAN HER FUTBOLCU BU TAKIMDA YERİ VARDIR BÜLENT HOCANIN İŞİNİ İYİ BİLDİGİNİ HERKES TAKTİR EDİYO PEKİ SİZ NEDEN KARIŞIYOSUNUZ YAW BU ÇOLUK ÇOCUKLARIN YAZDINA BAKMAYIN EGER ÇOCUK OLMASALAR LAFLARINI BİLEREK KONUSURLAR LAF OLSUN TORBA DOLSUN
Sivasspora hayırlı olsun diyelim
Beddua58 21.06.2009, 11:08 Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
bencede güzel konuştun ama hakan şükür nasıl topçu felan değil ki ben türkiyede türk olarak onun üstüne futbolcu tanımam
sapla samanı karıştırmamak lazım piro kardeş ya sen futboldan anlamıyorsun ya da buraya siyaset konuşmak için gelmişsin
bucansanafeda 21.06.2009, 11:27 inşallah iyi bir futbolcudur sivasspora yararlı olsun ne olursa olsun
yigidoilyas 21.06.2009, 11:31 ARKADAŞLAR TARTIŞMANIZA GEREK YOK ÜÇÜÇÜ VEYA DÖRDÜNCÜ LİGDEN FUTBOLCU ALINACAKSA TEKNİK PATRON BÜLEN HOCAMIZ KAMPA DAVET EDER ORADA DENER ALIR :rolleyes:HER HABERİ ABBARTMANIZADA GEREK YOK YÖNETİM O KADAR BİLGİSİZMİ KÖY TAKIMIYMIŞ BİLMEM NEYMİŞ OYUNCU ALSINMIŞ. KÖY TAKIMIDA AYIP KACIYOR:mad: BÜYÜK ŞEHİRLERDEDE SİVASA KÖY DİYORLAR ŞANLI URFA SİVASTAN BÜYÜK BİRKEREDE.;) GEÇMİŞİNİ UNUTAN BİZDEN DEGİLDİR DEMİŞ PEYGAMBER EFENDİMİZ.:) KENDİNİZİ YARGILADIGINIZ KİŞİ VEYA KİŞİLERİN YERİNE KOYUNUZ KABULLENİYORSANIZ O ZAMAN HERŞEY SÖYLERSİNİZ.:confused:
noname87 21.06.2009, 11:42 kaç yaşında bu adam 21-22 yaşlarında durmuyor hiç genç yetenek desek o da değil
yigidomurat 21.06.2009, 11:57 ya arkadaşlar bırakın didişmeyide,bu oyuncu bize ne kadar faydalı olur biz ona bakalım.zaten bu adamı oynasın diye almamışlardır,iyi yedek olur diye almışlardır,ama bakarsınız mehmettende daha iyi olur.mehmetin ilk geldiği zamanları hatırlayın lütfen neydi ney oldu.bence bu adam musanın yerine oynasaydı şimdiye çoktan şampiyon olmuştuk,o musanın kaçırdığı golleri aklıma getiriyorumda kafayı yiyorum valla.yani şuna inanın musadan daha kötü olacağını düşünmüyorum.saygılarımla
yigidomurat 21.06.2009, 12:00 ARKADAŞLAR TARTIŞMANIZA GEREK YOK ÜÇÜÇÜ VEYA DÖRDÜNCÜ LİGDEN FUTBOLCU ALINACAKSA TEKNİK PATRON BÜLEN HOCAMIZ KAMPA DAVET EDER ORADA DENER ALIR :rolleyes:HER HABERİ ABBARTMANIZADA GEREK YOK YÖNETİM O KADAR BİLGİSİZMİ KÖY TAKIMIYMIŞ BİLMEM NEYMİŞ OYUNCU ALSINMIŞ. KÖY TAKIMIDA AYIP KACIYOR:mad: BÜYÜK ŞEHİRLERDEDE SİVASA KÖY DİYORLAR ŞANLI URFA SİVASTAN BÜYÜK BİRKEREDE.;) GEÇMİŞİNİ UNUTAN BİZDEN DEGİLDİR DEMİŞ PEYGAMBER EFENDİMİZ.:) KENDİNİZİ YARGILADIGINIZ KİŞİ VEYA KİŞİLERİN YERİNE KOYUNUZ KABULLENİYORSANIZ O ZAMAN HERŞEY SÖYLERSİNİZ.:confused:
eyvallah kardeşim çok güzel demşsin,yorumumu yazdıktan sonra baktım haberine ve çok hoşuma gitti.kimseyi küçük görmeye hakkımız yok trabzonluların bize yaptığını biz başkasına yapmayalım
Arkadaşlar Ben Urfalıyım Ve İbrahim Abi Gerçekten Çok İyi Bir Futbolcu SivasSPora Hayırlı uğurlu olsun...Köy Takımdan Gelmiş Diyenlere En Büyük Cevabı Sahada Vericektir...:rolleyes: SivasSpor a Avrupa Kupalarında Başarılar...Bi Anadoluu Takımı Olarak Destekliyoruz UrfaSivas 6358....:)
Urfa'nın Gururu İbrahim Abi ye SivasSporda Başarılar Dilerimm...:)
Metal Gear 21.06.2009, 12:14 Ligde iş yapabilir ama Avrupa'da başarı sağlayacağını sanmıyorum..Bülent Hoca tilki gibi kurnaz birisi.Musa Aydın alınınca ne işi var bunun bizde demedik mi?
Bekleyelim ,belki de çok iyi bir kariyer yakalayacak..
Bu arada Urfalı kardeş sen de hoşgeldin.:)
B.Demirci 21.06.2009, 12:18 VALLA MEHMET YILDIZ HANGİ TAKIMDA OYNUYORDU BİLEN VARMI ŞİMDİ NOLDU İNŞALLAH HAYIRLI OLUR TAKIMIMIZA BÖLE ADMLAR YÜREKTEN OYNAR hem biz 3 kulvarda oynayacağız bize böle adamlar lazım amatör ruhlu......
İşte doğru bir söz. Mehmet Yıldız'ı Liverpolden almadık ya. Şimdi liste fiyatı 5 milyon Avro deniyor. İbrahim'de gelip 2 yıl sonra 5 milyon avro edecekse hoş geldi safa geldi. Yok etmeyecekse ne zararımız olacak. Aldığımız fiyata yine bir 2 lig takımına satarız olur biter. Niye kendinizi yoruyorsunuz.
Hayırlı ugurlu olsun insallah basarılı olur...
beyler kalp kırmayın elbet eleştiri olacak ancak sivas kakayı filan alacak degil.gücü ona yetmiş bişeyler görmüş alımış nerden biliyoruz gelecegin starı olmuyacagını başkan onda bişeyler görmüştür yoksa almazlardı.diyeceksinizki bizim altyapıda topçumu yok elbet vardır onlarıda başkaları keşfeder asıl olan sivassporun gelecegi ve başarısı.bilica yı serveti kaça aldık kaça sattık bunları düşünmek lazım degerli yigidolar.bizim yönetimimiz çok iyi lütfen azimlerini kırmıyalım maddi destek vermiyoruz bari köstek filan olmuyalım.saygılarımla.
urfalı arkadaşa hoşgeldin demeyi unuttum kendisi eleştirilere aldırmasın böyle şeyler hep olur.kardeş urfaya degil sitem bizim takımımıza yapılmıştır yoksa ne urfaya nede ibrahime kimse bişey demiyor sadece şampiyonlar ligi için daha isim yapmış oyuncu bekliyor yigidolar ancak sivassporun gücü ortada yeni star adayları bulup onlardan kar etmek külübü maddi yönden rahatlatmak lazım.
Divriği58- 21.06.2009, 12:42 hakan şükürler emrebeozogullu tuncay ibrahim akın bunlarda köy takımlarından bu gunlere geldıler
sana katılıyorum bu adam sacmalamıs hakan şükür dünyanın gelmıs gecmıs en yırtıcı ilk 7 forvetin arasında gosterılıyor buda abuk subuk konusuyor :D
Kardesim, sanane? Benim konusma özgürlügüm yok mu, ben begenmiyorum, sen begenmiyorsun, ne yapalim simdi? Birde Hakan Sükür'ü yirtici yaptiniz ya, helal olsun. O zaman Tevez falan ne merak ediyorum..
Biraz birbirinize saygili olun, ne demek 'abuk subuk konusuyor'. Simdi aynisini yaparim o zaman görürsün konusmayi. Sivaslisaniz Sivasliliginizi bilin, adam olun biraz.
sivastatlıbelam 21.06.2009, 13:18 bu oyuncu tutar sivasda ..
16 gol fena değil mehmet yıldızın alternatifi olabilir..
hatta kamananla iyi bir ikili olabilirler...
Del Piero 21.06.2009, 13:29 bu oyuncu tutar sivasda ..
16 gol fena değil mehmet yıldızın alternatifi olabilir..
hatta kamananla iyi bir ikili olabilirler...
16 golu hangi ligde atmış ona bakmak lazım... CL ön eleme oynucqaz.. Türkcell süper ligde şampiyonluğa...
Sence bunları gerçekleştirmemizde hedefe ulaşmamızda bu tip futbolcular ne kadar faydalı olur. ?
abdullahyagmur 21.06.2009, 13:36 yıllardır felekat tellalığı yapan arkadaslarımıza sesleniyorum bilica ve kamananı kim bilebilirdi böle olacağını ????
tarik5860 21.06.2009, 13:45 Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Sen sivereklileri tanısan bööl konuşmazdın köylülük kısmına tamamen katılıyom ama konu siverek lunca başkalaşıyo
tarik5860 21.06.2009, 13:47 ne ayak arkadaş yaaa şampiyonlar ligine bunlarlamı gidecez hayret bişey yaaaa. Biz gerçekten büyük talım olamayacaz heralde bize bu rüyayı yaşatanlar artık gerçek olduğunu hisssettirsinler.
canimfeda58 21.06.2009, 13:48 benim mesajlarimi ne siliyorsunuz alla alla. kürtleri savunuyor cocuk benim mesajimi siliyorsunuz
Del Piero 21.06.2009, 13:55 urfada bir yerel gazete bir haber yapıyor biz burada b irbirimizi yiyoruz beu haber ne kadar doğru belli bile değil arkadaşlar lütfen biraz sakin !!
canimfeda58 21.06.2009, 14:02 urfada bir yerel gazete bir haber yapıyor biz burada b irbirimizi yiyoruz beu haber ne kadar doğru belli bile değil arkadaşlar lütfen biraz sakin !!
cok haklisin hemserim.. bunu sivasspor almaz adamin degeri belli degil
Sen sivereklileri tanısan bööl konuşmazdın köylülük kısmına tamamen katılıyom ama konu siverek lunca başkalaşıyo
Ben genelleme yapmam, Sivereklileride tanimiyorum.
hoLiGan Enes 21.06.2009, 14:03 vallaha ben antrenör olsam..
çünkü sen antröner olamazsın :D:D:D
oyuncuyu görmeden yorum yapma sadece hakan şükür'e benzetiliyor o hakan şükür demiyolar.....
Bu nedir ya oldu olacak lefteri,can bartuyu ,şumayeri transfer edelim.5 futbolcu aldık ama hala 1 tane işte budur dediğim çıkmadı.
07reis58 21.06.2009, 14:32 Ben genelleme yapmam, Sivereklileride tanimiyorum.
o bu değilde piro kardeş senın futbol bilgine hasta oldum tevez neymş diyor bide.. valla senin benım yazdıgım mesajlara alıntı yaparak yazdıgın cevablara çok güldüm...ALLAH da seni güldürsün...hakan şükr taçsız kralmış.... son 5 yıla bakma hayatı boyunca oynadıgı yaptıgı işlere bak
canimfeda58 21.06.2009, 14:33 çünkü sen antröner olamazsın :D:D:D
oyuncuyu görmeden yorum yapma sadece hakan şükür'e benzetiliyor o hakan şükür demiyolar.....
ya yapmayin böyle hepimiz sivasliyiz olmuyor.. adam yorumunu yazmis ben antrenör olsaydim diyor.. lütfen birbirinizi burda kötülemeyin..
mehmet yildiz bundan bi kac yil önce begenilmeyip 2.lig takimlarina kiralaniyordu. örnegin istanbulspor, örnegin türk telekom. böyle oyunculari bulabilmekde bence erdemliktir. hem oyuncu icin tepilmesi zor zor firsat, hemde sivassporumuz icin kaliteli ise iyi bir transfer olmus olur. bence her iki taraf icinde hayirli olacaktir bu transfer.
bozkurt187 21.06.2009, 14:41 bence bu tip oyuncularla avrupada basarili olamayiz
serce_1905 21.06.2009, 15:52 cok zor böle giderse elimizdeki futbolcular kalsaydı daha basarılı olurdu..ins biz haksız cıkarız..
selimdelen 21.06.2009, 16:06 tahminimce sampıyonlar lıgıne katılmak ıcın verılen para ve transferden alınan paralar klubun stad ve ıkramıye gıbı bır cok harcamalarına gıttıı bu sebebden olsa gerek cok cok ses getırıcek takıma buyuk faydası olacak ne bır star nede adı sanı duyulmus bir adam almadılar almaya yanasmadılar borca girmek istememeleri dogal lakin hicmi hic sanmiyorum sampıyonlar liginde hıcmı hıc tecrubesi olmayan birini neden alırsın neden cok farkli bir ortam cok farkli bir atmosfer olmucakmi yazık deilmi hayallere neden baslarkene bitiriyorsunuz havası verıyorsunuz :( umarim beni ve herkezi yanıltır ülüm arkadasımız bizlere buyuk fayda saglar ve basarılar devam eder sevgiler saygılar
esentepeli58 21.06.2009, 16:15 allah sonumuzu hayır etsin iyi olur inş
Bu konu üzerinden konu disi yapilan tartismalari hayretle okudum. konuyla alakasi olmayan futbolcunun tartisilmasi yine konu üzerinden köylü kentli ve türk kürt eksenli tartisma SivasSpor taraftarina yakismiyor. Sivas tüm corafi varligiyla ve icinde yasiyanlarla Sivastir. kimsenin dini, irki,mezsebi üzerinden Düsünce belirtmek Bizim Haddimize degil.Taraftar olarak bizede yakismaz. Bizi Burada ilgilendiren SivasSpora fayda saglarmi o olmali. Umarimki saglar Amatör takimlardan gelmis binlerce böyle sporcu örnegi var hem türkiyede hemde dünyada.
Arkadaslar gönül isterki etiketli,kariyer yapmis,avurpa tercübesi olan futbolcu alalimda?NEYLE?Ve hangi para ile?sunuda bilmenizde yarar var turkiyede ikinci ücüncü ve amatör kümede oynayan okadar kesif edilmemis cevherler var.Bence nerde ve hangi köyde oynadini birakalimda sivasli taraftarlara yakisir sekilde bagrimiza basalim.insallah hayirlisi olur sivasimiza HOSGELDIN KARDESIM BASARILAR.Birde büyük takimlar etiketli oyuncu aliyor sadece güzel oynadigi icin degil reklam icin adamlar parasini fazlasi ile cikartiyor forma satisindan.
DergahKentli 21.06.2009, 17:20 Sivasli Tüm Arkadaslara Öncelikle Selamlar..Ben Şanlıurfa Belediye Sporun Alt Yapısında Oynayan Bi Futbolcu Kardeşinizim.Ben Oynadigim Sırada İbrahim Ölüm abi Bizim Üst Yapıda Oynuyordu.Gördügüm Kadarıyla Burda Köylü Takımından Geliyor Felan Yorumunu Yapiyorsunuz.O Yorumu Yapan Arkadaşlar Bilgilerini Sınasınlar Van ve Urfa Sivastan Kat Kat Büyük İki Şehirdir..İbrahim Ölüm Van Belediyeye Gitmeden Ankaragücü ve Karşıyaka Gibi Takımlar Kendisini İstiyordu..Van a Önceden Söz Verdigi İçin Gitti.Çok Yönlü Son Vuruşlari ve Hava Toplari Mükemmel Olan Bi Futbolcu..En az Mehmet Yıldız Kadar iyi..Ayrıca Yıllardır Büyük Takımlarimiz Avrupada Başarılı Olabilme Hayaliyle Milyonlarca Dolarlık Futbolcu Aldılarda ne oldu? İnşallah Sivasspora Şampiyonlar Liginde ve Süper Ligde Yararli Olur..Sivassporada Şampiyonlar Liginde Başarılar..
carizma0658 21.06.2009, 19:39 sivasa dil uzatma yokkk sakınnnnnn edıtör aramızda ajan var dedim ilgilenilmedi herhalde kimse sivasa dil uzatamazz ve hayat süprizlerlşe doludur UZAKLARDA ARAMA BELKİ ARADIGIMIZ ÇOK YAKINDADAIR
emreakbulut58 21.06.2009, 19:51 inş aldığımız tüm oyuncular bizim için faydalı olurlar inş
Arkadaşlar izlemeden,bilmeden konuşmayın...
İbrahim şuanda Türkiye de var olan en iyi hücum oyuncularından biridir.
Bir hücum oyuncusunda bulunması gereken tüm özellikler var.
Bakın bilmeyen arkadaşlara şöyle anlatayım.
Hava toplarına çok iyi yükseliyor ileride çok topu takımında tutar.
Çok sert ve isabetli vuruşları var.ister duran top olsun ister hareket halindeki(orta sahadan attığı golleri biliyorum)
Aynı zamanda kendisi kanat oyuncusu özelliği de taşıyor gayet seri oynayabiliyor.
Bazı arkadaşlar demiş ki 2.-3. ligden oyuncu alıyorlar.Bundan 5 sene önce 1. ligde oynayabilirdi bu çocuk ama sözleşme vs sorunları oldu.
Şimdiye kadar oynadığı her ligde hep gol kralı oldu 2. lig 3. lig amatör vs her ligde ilk oynadığı yılda gol kralı oldu.
Sivasspor a Cristiano Ronaldo falan istiyorsunuz sanırım.
inanın bu çocuğun tek suçu Urfada doğup büyümüş olması yoksa çoktan dünyanın en iyileri arasına girerdi.
O kadar iddaalıyım.
2 yıl sonra bu site hala burada olursa girip yazdığım yazıyı okursunuz.
Metal Gear 21.06.2009, 20:35 Kharon@
İnşallah dediğin gibidir.Saöma sapan laflar söyleyen,küçümseyen arkadaşları da hoş gör.her yerde,her türden düşünen insanalr vardır.Burda da var ki bu da bizim zenginliğimiz..Hoşgeldin sitemize!
benim mesajlarimi ne siliyorsunuz alla alla. kürtleri savunuyor cocuk benim mesajimi siliyorsunuz
Ya tartışmayayım diorum zorla adamı çileden cıkarıyosun Senin cocukluguna veriyorum.
konartr58 21.06.2009, 21:09 her oyuncunun oynadığı alt takımlar olmuştur.onu küçümsemek doğru değil.illa yıldız olması dğil takım oyununa uygun oyuncu olması önemli.
bir yetenek görülmüş ki alınmış.hemen şampiyonlar ligine gidildi diye büyük takım havasına girmeyelim.büyük takım büyük sonuçlar alan takımdır.ayrıca sivasspor bu sene üç kulvarda birden çalışacak.o nedenle kadrosunun geniş olması gelecek vaad edenleri çinde bir okul gibi olması gerekir.
bir futbolcunun iyi mi kötümü olduğu konusunda kesin kanaati zaman belirler.ön yargılı olmayı bırakalım.
anadolu takımıyız diyoruz ama anadolunun diğer takımlarını küçümsüyorsak olmaz.
hoş gelmiş sefa gelmiş.inşallah onun içinde biizm içinde hayırlı olur.
MeRt5858show 21.06.2009, 21:12 e avrupada yararlanamassak ligde yararlanacaz adam kral olmuş bu anadsolu cocugu her seyi bilir
Yigido_War 21.06.2009, 22:29 oyuncunun kariyerini okuyunca gayet iyi transfer yapmışız.ayrıca arkadaşlar unutmayalım mehmet yıldız ı da giresundan almıştık veya bilica yı alırken kim tanıyordu?çoğumuz uyruğunu bile bilmiyorduk.eğer formunu yakalarsa başarılı olacak gibime geliyor.
carizma0658 21.06.2009, 23:54 inşallah faydalı olur ve birdaha kimse asla ve asla sivasla alay edici bir şekılde davranmasın SAKINNNNNNNN
FANATIK YIGIDO 22.06.2009, 00:05 yorumlara bakilirsa ibrahimin transferinden hickimse hosnukdeyil bufutbolcuyu neden bukadar elestiriyonuz anlamadim saten sivassporumuzda oynamak icin kesin bedava gelmistir:D eyer sivassporda tutturursa hem kendi icin hem bizim icin iyi olur eyer iyi olmassa bize zararida olmaz nede olsa yerli futbolcu yabanci futbolcu olsaydi ozaman elestirenlere hakverirdim;)
)serkan( 22.06.2009, 10:31 ya sivasporu seven biriyim ama burdaki sivaslı taraflarların yazdigi yok köylüsün falan filan bu sivasspor taraflarlarına yakişmiyan çümleler. acaba sivasspor nufusu cak?? sivasspor nerelerden geldi bi ona bakın bu zihniyetle bir yere varamasiniz kuşura bakmayin demekki bu ülkede 4 büyük takimdan cok seyler öreneceksinizi birgün geldiyeniz yere geri dönürsünüz bence ku yazılar sivassporun zarar verir ben sivassporun bu yazıları okuduktansonya bi senpatıyı kalmadi...
Bosa endiselenmeyin rahat olun arkadaslar, bulent hoca birseyler bilmese transfer etmez. Faydali olacagina ben inaniyorum.Hayirlisi bekleyin sonra elestirin.
ya sivasporu seven biriyim ama burdaki sivaslı taraflarların yazdigi yok köylüsün falan filan bu sivasspor taraflarlarına yakişmiyan çümleler. acaba sivasspor nufusu cak?? sivasspor nerelerden geldi bi ona bakın bu zihniyetle bir yere varamasiniz kuşura bakmayin demekki bu ülkede 4 büyük takimdan cok seyler öreneceksinizi birgün geldiyeniz yere geri dönürsünüz bence ku yazılar sivassporun zarar verir ben sivassporun bu yazıları okuduktansonya bi senpatıyı kalmadi...
Sen hangi takımı tutuyon bilmiyorum ama burda birkaç kişininin söylediği söz geneli bağlamaz.Sempatin olsaydı birkaç yorumla bitmezdi.Kaldıki bizim kimseye sempatik olmak gibi bir kaygımızda yok.Kimsenin sempatisine ihtiyacımız yok.Biz bize yeteriz
Baliliyi satanlara yazıklar olsun
Sivaslılar ve Sivasspor bütün futbolcularının kıymetini bilir bunuda yıllardır göstermektedir. Önemli olan gelen futbolcunun sivasspor gibi bir camiayı kendine dost bilerek oynaması bunu başaran futbolcu takımdada başarılı oluyor örnekleri geçmiş sezonlarda gördük o yüzden ibrahimde sivassporu sahiplenirse oda başarılı olacaktır.
Saçmalamayın arkadaşlar. 4. 5. ligden futbolcu çıkmaz köy takımı diye bakarsak olaylara oooo ölme eşşeğim ölme... Takımının futbolcularına baştan aşağıya bak hangisi büyük kulüpten direk çıkıp gelmiş. Kaç tane var. Yıldız futbolcu aramanın en önemli püf noktası düşük liglerden yetenekli futbolcular bulmak.bu futbolcuyu izleyip alan profosyonel gözlemcidir merak etme sen. Bu takım basit oyuncuları alarak şampiyonluğa aday olmadı. Dikkatinizi buradan çekmek isterim. Ve lütfen Bülen hocamızın verdiği kararlara biraz saygı istiyorum...Merak etmeyin daha düne kadar adlarını duymadığımız futbolcularımızın yarın mümkündür bütün takımların ağzından duymak. Eee sonuçta yıldız arayıp bulan ve çıkartıp oynatan başarıya ulaşan takım Sivasspor....
Bosa endiselenmeyin rahat olun arkadaslar, bulent hoca birseyler bilmese transfer etmez. Faydali olacagina ben inaniyorum.Hayirlisi bekleyin sonra elestirin.
Süpersin sen ya... Her bir Sivaslı benim öz akrabamdır sözü muhteşem ya :)
o bu değilde piro kardeş senın futbol bilgine hasta oldum tevez neymş diyor bide.. valla senin benım yazdıgım mesajlara alıntı yaparak yazdıgın cevablara çok güldüm...ALLAH da seni güldürsün...hakan şükr taçsız kralmış.... son 5 yıla bakma hayatı boyunca oynadıgı yaptıgı işlere bak
Kardesim, kusura bakma da okuma özürlümüsünüz?
Ben ne diyorum, tekrar okuyun:
Hakan Sükür yirtici ise, Tevez nedir peki? Yani bu ne anlama geliyor? Eger Hakan Sükür bile yirtici olarak nitelendiriliyorsa, Tevez'de Ultra veyahut XXL yirticidir..
Hakan Sükür Taçsiz Kral demedim, Hakan Sükür Taçsiz Kral'in yanina yaklasamaz dedim! Ben Hakan Sükür'ü begenmiyorum, bunu anlayamadiniz mi?
superglam 22.06.2009, 22:13 Sanırım Sivasssporun gençleştirme plitkası... adamın ahı gitmiş vahı kalmış.. Hakan olsa ne yazar..
yigidoss 23.06.2009, 01:08 oyuncunun kariyerini okuyunca gayet iyi transfer yapmışız.ayrıca arkadaşlar unutmayalım mehmet yıldız ı da giresundan almıştık veya bilica yı alırken kim tanıyordu?çoğumuz uyruğunu bile bilmiyorduk.eğer formunu yakalarsa başarılı olacak gibime geliyor.
Mehmet Yıldız'ı Ankara Tigemspordan almıştık gardaş. Ama aldığımız zaman Mehmet Yıldız 22-23 yaşlarındaydı.
serdal5865 23.06.2009, 01:50 belediye vandan aldıkları bu oyuncu gercek anlamda güzel futbolcudur....
ilk maçında kalitesini ortaya koyacaktır...ben vandayken o oyuncuyu çok seyretttim..mehmet yıldızdan daha hareketli diyebilirim...
Vansporlu 23.06.2009, 17:13 vansporlu olarak üzüldüm! www....... da haberi görünce şok oldum.
MERİTHAN58 23.06.2009, 17:16 ya ben anlamıyorum ya biz maçlara kaş forvetle çıkıcaz. tamam iyi topçu olabilir bu adamda biz bu kadar forveti napıcaz. yeter ya bu kadar golcü
Del Piero 23.06.2009, 17:18 ya ben anlamıyorum ya biz maçlara kaş forvetle çıkıcaz. tamam iyi topçu olabilir bu adamda biz bu kadar forveti napıcaz. yeter ya bu kadar golcü
pilot takıma veririz heralde üsküdar anadoluya :D
MERİTHAN58 23.06.2009, 17:21 pilot takıma veririz heralde üsküdar anadoluya :D
demekki onun için yapıyorlar. ama birazda defans alsalar pilot takım için:)
serdal5865 23.06.2009, 17:24 çok güzel transfer,çok yararlı olacak
Del Piero 23.06.2009, 17:24 demekki onun için yapıyorlar. ama birazda defans alsalar pilot takım için:)
onyewu alınsın süper olur :D :D +++++++++
namouchi 23.06.2009, 18:03 öyle geniş ve kaliteli bir kadromuz olduki,oyuna sonradan girecek her oyuncu oyunun kaderini değiştirecek şekilde.yeni sezonun gelmesini hiç bukadar sabırsızlıkla beklememiştim.bir an önce başlasa lig keşke
Murat ARICI 24.06.2009, 14:11 KİMSE BU OYUNCUNUN TRANSFER EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİYOR
kaptann58 25.06.2009, 09:10 Hocamız iyisini bilir biraz mütavazi ve sabırlı olalım ibrahim yıldız futbolcu olacak
hocamız herşeyin en güzelini ve en doğrusunu yapacağından eminim
58g0kberk58 26.06.2009, 17:20 ya abi dogru soyluyorsunuzda yani koy takimi demiyorum ama sampiyonlar ligine gidecegiz ve yani nasil soyliyim daha kaliteli oyuncular almamiz gerekir sonucta sanliurfasporda oynayan bi adam ne kadar kaliteli olabilir
|