Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya Sivasspor Ya Sivasspor
SivasSpor.Com 22.06.2009, 00:12 http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ismail_yk.JPG
Ünlü sanatçı İSMAİL YK Sivaslilar.Net sitesi için yaptığı özel röportajda Sivasspor'a özel şarkı yapacağını ve gönlündeki tek takımın Sivasspor olduğunu açıkladı.
Sivaslı İsmail Yk Sivasspor’un başarısı hakkında ne diyor?
Sivasspor benim tek takımım ve gönlümün şampiyonu bu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bazen duyuyorum soruyorlar hangi takımlısın diye, işte birinci takımım Fener, Beşiktaş ama Sivasspor’uda tutuyorum. Yok böyle bir şey, en sinir olduğum cevap bunlar. Tartışıyorum böyle diyen arkadaşlarımla, ya Sivasspor ya Sivasspor diyorum.
Yiğidolara Sivasspor şarkısı yapmayı düşünüyormusun?
Taraftarımız bunu benden isterse memnuniyetle yaparım. Sonuçta Sivasspor benim gönlümdeki tek takımım ve en önemlisi memleketimin takımı.
Sivas için özel bir program düşünürmüsün?
Geçen sene ücretsiz bir halk konseri yapmıştım. Sivas için Sivaslılar için her türlü desteğe hazırım. Yeter ki güzel projeler gelsin, şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak için ben hazırım. Sivas sanat kenti, bakın bütün aşıkların çocukları yada torunları müzisyendir ama ellerinden tutan çok.Kendi öz sanatçılarımıza destek olmalıyız.
Hemşerilerimize ve Üyelerimize mesajınız var mı?
Bildikleri gibi bende Sivaslıyım, geçen sene yaptığım ücretsiz halk konserine hemşerilerimin ilgisi çok büyüktü. Hemşerilerimi saygı ile selamlıyorum. İnşallah Sivas içinde Sivasspor içinde şarkı yapacağım.
Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29726)
Röportaj : Enes Elmas
Sivaslilar.Net Özel Haberi
Kim ne derse desin seviyorum ben bu adamı
yigidomustafa58 22.06.2009, 00:25 İsmail Yurtsevenkardeşler bende hem sesiyle hemde kişiliğiyle iyi bir sanatçı röportaj için teşekkürler...
antalyali_yigido 22.06.2009, 00:25 ismail allah senden bin kere razı olsun , Sivasımızı ve Sivassporumuzu her yerde en iyi şekilde destekliyorsun . Sonsuz Teşekkürler..
valla yaptıgı sarkıları dınlemeye bıle tahammul edemesemde.su roportajından sonra hemserıme buyuk saygı duydum..
Walla Çatalzeytinde benim kaşkolum gitti sevgili YK Konserinde... Özellikle ve özellikle sahnede Sivaslı olan varmı aranızda Sivassporlu varmı diyede belirtti. Olan bizim kaşkola oldu.. :))))
velibircan 22.06.2009, 00:43 Bazen duyuyorum soruyorlar hangi takımlısın diye, işte birinci takımım Fener, Beşiktaş ama Sivasspor’uda tutuyorum. Yok böyle bir şey, en sinir olduğum cevap bunlar. Tartışıyorum böyle diyen arkadaşlarımla, ya Sivasspor ya Sivasspor diyorum.
Helal olsun İsmail Abi...Bu Cevabın Yeter...En Kısa Zaman'da Sivasspor'a Şarkı Bekliyoruz...
Yolun Açık Olsun
tekdoktirin 22.06.2009, 01:06 SAYIN İSMAİL Y K SANADA HARBİDEN BUYAKIŞIR MİLLİYETCİ VE MİLLETİNE SAHİPÇIKAN ADAM EV ALLAH DİER ÜNLÜLER NERDESİNİZ ,,,,,,,,,LER ADAMOLUN ,,,
tekdoktirin 22.06.2009, 01:25 KARDEŞİM NE VERGİSİ FELAN YOK VATANDAŞLIKTANÇIKTI BEN DUYMADIM ZATEN BU ÜLKEDE KİMSE VERGİ VERMEZKİ SEN BUNU ÖRENEMEDİNMİ
Yap bi şarkıda dinleyelim hemşo ... Sivaslılığını inkar etme bu bize yeter,işin rast gider inşallah ...
Bu Adam a Hayranim :D Youtubeda Lerzan Mutlu Programindada Sivassporu Tutuyorum Soylemisdi..
Bide Sarki Yapsa neguzel Olur, Damardan Takiliriz :P heaheah ea
rivaldo58 22.06.2009, 08:31 krooovat...................... .............................. :rolleyes:
Abdullah DuMaN 22.06.2009, 08:37 Harbi bir insan bazı programlarda kendisine ısrarla soruldu 3 büyüklerden hangisini tutuyorsun diye kendisi ben 3 büyük tanımam tek büyük Sivasspordur dedi. Allah utandırmasın
34burak58 22.06.2009, 10:13 kendisini hiç begenmem yani sarkılarını bazı sarkıları tam bir kıro tarzı ama sivasa yakısır bir sarkı yaparsa tabi yine kıro tarzı olmazsa sampiyonlar liginde avrupada onu statta inletiriz.insallah bekliyoz ismail bey bakalım ne yapacan
Çok TskLeR inşaLah şaRkı ßize ozqun oLur.....
sivaslibaris58 22.06.2009, 10:51 insallah sivassporumuza güzel sarkilar yapar.
Mursallı yiğido 22.06.2009, 10:59 İsmail Yk bu cevaplarıyla gerçek bir Sivaslı olduğunu göstermiştir.Herkese örnek olmalı.
kaptann58 22.06.2009, 11:08 TEŞEKKÜR EDERİM AMA MEMLEKETİNİ HATIRLADIĞIN İÇİN YANİ DAHA NE DURUYORSUN Bİ BEDAVA KONSER VERMİŞSİN ONU BAŞIMIZA KAKIYORSUN SENDEN HER KONUDA YARDIM BEKLİYORUZ .SİVAS BAŞARILI OLDUYDU SİVASLILAR BİRER BİRER ÇIKIYOR ORTAYA ŞARKIDA YAZACAKSIN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEKSİN SİVASLIYSAN ...
Divriği58- 22.06.2009, 11:15 Ne yaparsa yapsın isterse amuda kalkıp dans etsin Sevmiyorum bu adamı... Yaptığı müziğe müzik demeye bin hacet ister basgaza sivas basgaza kim tutarseni basgaza diye absürb şarkı yapacaksa hiç yapmasın....
halil_58_yigido 22.06.2009, 11:18 ismail allah senden bin kere razı olsun , Sivasımızı ve Sivassporumuzu her yerde en iyi şekilde destekliyorsun . Sonsuz Teşekkürler..
carizma0658 22.06.2009, 11:48 LİGİN BAŞINDA İSMAİL YYURTSEVEN İN SİTESİNE GİRİP SİVAS BAŞARIYA KOŞUYOR BİR SİVASLI OLARAK SİVASA BİR MÜZİK YAP BE HEM SENIN HEM SİVASLILAR İÇİN MUHTEŞEM OLUR DEDİM VE SİVAS SPOR STESINDEDE GÜNDEME GETRDIM AMA HİÇ SES ÇIKMAMIŞTI İ .Y SEVERIM AMA GERÇEKTEN ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR DURUM AMA ŞUAN BÖYLE BİR PROJE YAPMIŞ OLSA YİNEDE HARIKA OLUR HER AÇIDAN
mühendisburak58 22.06.2009, 12:23 ismail yk inşallah sivasspor için güzel ve meşhur bir şarkı yaparsında herkesinde dilinde dolaşır bu şarkı.kıraçın fb şarkısından daha meşhur olsun.sana güveniyoruz sivas halkı olarak.
İsmail YK bu lafı bugu etmedi o yıllardır sivassporlu bizler 3 büyükleri tutarken o her fırsatta Sivassporluyum diyordu sivasspora bu yıl görkemli açılış düzenlesek ve ismaili çağırsak süper olur.
yigidoilyas 22.06.2009, 12:48 Bir dedi kodu çıktı duyduklarıma pek inanamadım. İsmail yk bayagı kızdım fakat sanacı adam plakları iyi giderse rakipleri her haltı yer iftirada atar. Ben inanmıyorumki hiç bir türk evladının kalbin de üç beş kuruş ugruna türklügünü satmaz. Bu vatan ugruna ne şehitler verdik canımızı seve seve vermeyede hazırız. B:)u acıklamaların için teşekür ediyoruz canı gönülden başarılarının devamını dliyorum ismail yk.
FatihCan 22.06.2009, 12:49 http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ismail_yk.JPG
Ünlü sanatçı İSMAİL YK Sivaslilar.Net sitesi için yaptığı özel röportajda Sivasspor'a özel şarkı yapacağını ve gönlündeki tek takımın Sivasspor olduğunu açıkladı.
Sivaslı İsmail Yk Sivasspor’un başarısı hakkında ne diyor?
Sivasspor benim tek takımım ve gönlümün şampiyonu bu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bazen duyuyorum soruyorlar hangi takımlısın diye, işte birinci takımım Fener, Beşiktaş ama Sivasspor’uda tutuyorum. Yok böyle bir şey, en sinir olduğum cevap bunlar. Tartışıyorum böyle diyen arkadaşlarımla, ya Sivasspor ya Sivasspor diyorum.
işte olay budur helal olsun sana İsmal YK
İstabul yalakalarına kapak olacak güzellikte bir cevap... :)
mehmetyildiz58 22.06.2009, 12:53 vergi için türk vatandaşlığından cıktıgı için çok kızmıstım...ama şimdi biraz ısındım gibi:D
**özgür58** 22.06.2009, 13:31 Büyüksin ismail yk. sivassporumuza güzel bi şarkı yap. belki tirübünlerde bu sayede biraz daha hareketlenir şarkıyla beraber.
canimfeda58 22.06.2009, 13:34 ismail abiye burdan kucaklar dolusu selamlar.. allah razi olsun snden cikarcikmaz sarki pc'mde :)
ihsan5858 22.06.2009, 15:08 sana da bu yakisir ismail abi bu sarki da sivassporumuza patlat .:) sana da bu yakisir !
İsmail YK eğer isterse gerçekten sivas seyircisini(taraftarı hala tam oluşamadı maça gelenler hala seyirci) ayağa kaldıracak güzel şarkılar yapabilir bunun arkasını bırakmamak gerekir hazır ismail gardaşımız böyle bir söz söylemişse sözünde duran bir kişidir şarkısını yeni sezona girmeden duymak istiyoruz
ismail yk'yi sevenler vardir sevmeyenler vardir,
ama...
dusunun sivassporumuza bir sarki yapsa, guzel olmazmi?
sonucta o bir sanatci, ve hayranlari da var, daha cok ses getiririr,
bu sivasspor acisindanda guzel olur, bize kostek olanlar degil, destek olanlar lazim;)
carizma0658 22.06.2009, 19:19 İsmail YK'DAN SİVAS İÇİN ÖZEL BİR PARCA KESİNLIKLE BEKLIORUZZ VE ÇABUK OLURSA ÇOK SEVİNİRİRİZZ
mehmetyildiz58 22.06.2009, 22:29 o sarkı yazsa ne yazmasa ne birçok insan onun sarkıalrından nefret ediyorum allah belani versin diye sarkı m olur?????
ya bize iyilik yaramaz yaa...adam sivassporluyum dio ona bile neler neler diosunuz...ve şuda bi gerçekki İsmail YK türkiyedeki en ii pop sanatcısı kabullenin artık...Adam ii ki bi ''Allah belanı versin'' die bi sarkı cıkardı...her kızdıgınızda adamın yüzüne vuruyorsunuz.
o sarkı yazsa ne yazmasa ne birçok insan onun sarkıalrından nefret ediyorum allah belani versin diye sarkı m olur?????
Bir çok insan nefret ediyor diyosun ama İnternetin,download ın olduğu şu günlerde,İsmail Yk nın 2006 yılında cıkardığı bombabomba.com adlı albüm en cok satan albüm oluyor.Ayrıca dijital ortamda şarkıları en çok indirilen sarkıcı yine hemsehrimiz.İbrahim Tatlısesin,Sezen Aksunun,,Orhan Gencebayın,Seda Sayanın olduğu Türkiyedeki markalar sıralamasında 8. sırada yer alıyor sen ondan nefret ediyorsun.Tamam sevmezsin beğenmezsin şarkılarını dinlemezsin.Ama ortada bariz bir başarı var.Bence biraz da saygı duy
serdar-58 23.06.2009, 00:19 Helal olsun ısmail yk ya sivasımıza verdiği destek den dolayı tebrik ederim en kısa zaman da bir şarkı bekliyoruz sıvasspor için başarılarının devamını dilerim
sivaslı yıldız 23.06.2009, 00:51 Sivas'lı olduğunu bildiğimiz bir ünlüden Sivassporumuz hakkında bu kadar net ifadeler duymak ne güzel..
Yalnız bu konuda yazılanları okuyunca sanki biraz amacımızdan uzaklaşmışız gibi geldi bana.. Haklısınız arkadaşlar, bir insanın yaptığı müziği de, vermediği vergiyi de yeri geldiğinde sonuna kadar tartışmalıyız.. Ama adam Ya Sivasspor Ya Sivasspor deyip, şarkı da yazarım, katkım neyse de yaparım diyorsa; bunu burda tartışamayız, tartışmamalıyız.. Ha helal olsun diyebiliriz, bence de demeliyiz..;)
Ayrıca bende hiçbir şarkısını bilmem, üstelik de süslü..:) Ama yine de sempatik çocuk valla..:)
club7house 23.06.2009, 02:17 Güzel hareketler bunlar , bravo İsmail YK . Her insanın zevki bir değildir yaradılış şekli böyledir. Bende yaptığı müzik tarzından hoşlanmıyorum ama bir insan olaraktan sempatik biri + sadece Sivasspor'lu bir tribüncü olarak buda çok güzel harekettir ayakta alkışlıyorum Hemşehrim seni...
Sivasspor'umuz için hemşehrimiz İsmail YK'dan güzel bir şarkı bekleriz.
SivasLady 23.06.2009, 10:10 öncelikle röp. hazirlayan emegi gecen herkese ve ismail yk a zaman ayirdigi icin cok tesekkürler
güzel bir röp. olmus emeginize saglik
burda insanin kisiligine yaptigi ise müzige degil Sivas ve SivasSpor sevdasina bakmaliyiz
kendisi her seferinde bunuda dile getiriyor ki bizlerde bununla gurur duymaliyiz
kendisinden tabiki Sivasspor`umuz icin bir sarki bekliyoruz :)
tribünlerde söyleyecegimiz güzel bir Tezahürat yazabilir
carizma0658 23.06.2009, 11:02 VE ŞUNU BASTIRARAK SÖYLEMEK İSTIYORUM İSMAİL YA SİVAS YA SİVAS DİYOR HELAL OLSUN AMA SİVASLI O KADAR ÇOK ÜNLÜ VARKİ KÜCÜCÜK BİR SESLERİ HAREKETLERİ BİLE SİVASI BÜYÜK TANITIM İÇİNE SOKACAK SANATÇILAR VAR AMA NERDEE GERÇİ SİVAS KENDİNİ KANITLAMIŞ TANITMIŞ VE MARKALAŞMA YOLUNDA BÜYÜK ADIMLAR ATMIŞTIR GELENE CAN FEDA GELEMYENE BAY BAY
sivasli215 23.06.2009, 20:02 sivaslı olduğunu her fırsatta ÖVÜNE ÖVÜNE söyleyen ve her zaman SİVASLA GURUR DUYAN böyle bir hemşerimiz var ve içimizdeki bazı insanlar bu insanı karalamaya çalışıyor!!!
ayıptır ya, bırakında adamın şarkısına vergisine giysisine laf atacağınıza şu röportajını bi baştan sona okuyun,okyun ve utanın kendinizden!!!
YA SİVASSPOR YA SİVASSPOR diyor
sorarım size sizin klübünüzün başındaki insan bile bunu diyemiyor ve siz utanmadan bu insanı karalamaya çalışıyosunuz!
sivaslılıktan gurur duyuyorum diyor,siz hiç bir zaman bir diğer hemşerimiz!!! CEM YILMAZın ağzından sivasla ilgili olumlu ya da olumsuz birşeyler duyabildiniz mi???
GERÇEK SİVASLI ismail YK'a böyle güzel bir röportajı bizlerle paylaştığı için teşekkürler....
tekdoktirin 23.06.2009, 20:09 BAZI ARKADAŞLARYAZMIŞ İSMAYİL Y K YISEVMİYORUM FELAN KARDEŞİM ADAM TÜRKİYEDE BİRNUMARA SEV SEVME BENDE SEVMİYORUM TARZINIAMA SIVAS İÇİN ŞARKIYAPARSA İYİ REKLAM OLUR ,,,ANADOLU,,, ALP ERENLERİ,,,,
Siiivasliii 24.06.2009, 14:10 Evet o konserde bende vardim :D Süperdi ama acayip ilgi vardi :)
Sivasspora sarkini bekliyoruz Insaallah
Siiivasliii 24.06.2009, 14:13 Ha pardon taraftar isterse yaparim demis tabiki istiyoruz hiç durma :rolleyes:
galatasaraya yaptiginida dinledim bu arada guzel olmus :)
ismaile sonsuz teşekkürler güzel bi röpörtaj yapmış
fransasivasli 25.06.2009, 22:53 Helal olsun tek kelimeyle.Ismaili dogrusu bende böyle bir sivassporlu oldugunu bilmiyordum.Geldigi yeri unutmamis diye buna derler,bide bu gence bir sürü iftira atiyorlardi.Böylece herkes görmüstür gercek ismaili.Bizki 7 milyonluk bir kitleyiz.Biz sahip ciksak kimse sesini cikaramaz.Ismail sadece bize bile yeter.Hemserimizi ulusal medyaya ezdirmeyelim sahip cikalim,herzaman destekleyelim.
Besyo_cu 26.06.2009, 01:22 İsmail YK'ya helal olsunkeşke tüm Sivaslılar böyle düşünse. İnşallah en kısa sürede İsmail YK'dan şöyle güzel bir Sivasspor marşı beklıyoruz.
Roportaj için teşekkur ederim , İsmail YK yı gercekten çok özlemiştik...
yorumyapıyombenya 26.06.2009, 01:26 Hakkında cıkan asılsız haberlere inat senı seviyoruz İsmail abi. Ne güzel söylemişsin ya Sivasspor ya Sivasspor diye. Birde güzel marş yap tam süper olsun
58zarali 26.06.2009, 02:30 gurur duydum isonun böyle demesine zarada bi konser yapmıştı felaket güzel olmuştu
GokhanTurna 26.06.2009, 11:39 Çok seviyorum İsmaili ve Yk grubunu. İsmailin yeni albümünü merakla bekliyorum. Buarada kendisine bi kaç yazdığım şarkı sözü göndermek istiyorum ama nasıl ulaşcam bilmiyorum:confused::)
Maalesef bende şimdiye kadar İsmaili yanlış tanımışım.Böyle Sivas ve Sivasspor sevdalısı olduğunu bilmiyorum.Bu sayede bunuda öğrenmiş olduk.Kendisinin müzik tarzını dinlemesemde artık bundan böyle İsmaile desteğim hep olacaktır.Sivaslılığını inkar eden tüm sanatçı ve sporculara bir örnek olsun.Aslını inkar eden bizden değildir ve yok olmaya mahkum olmuştur.Örnek en büyük ve sevilen sanatçılardan olan İbrahim Tatlıses her fırsatta Urfalı olduğunu söylüyor ve açık açık destek veriyor,buda ona sürekli destek kazandırıyor.Adam açık açık söylüyor memleketini,bundan güzel bir gurur verici bişey olabilirmi?
Desteğim bundan böyle hep olacaktır,bravo İsmail, bravo Yurtseven Kardeşler.
Sizlerle gurur duyuyoruz.
|