Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009-2010 Kadromuz

romeo7
22.06.2009, 23:59
Yeni transferlerle ve elimizdeki kadroya göre kendi çapımda ufak bi çalışma yaptım sanırım böle bi kadro çıkacak muhtemelen
sizde kendi görüşlerinizi belirtin
bana göre bi defans oyuncu şart (ah bilica)

http://resimzade.com/Show.html?i=9038&token=81766

mehmetyildiz58
23.06.2009, 00:32
kadro süperde mehmet nerde yaaaaaa:confused:

nejmi58
23.06.2009, 00:44
Yeni transferlerle ve elimizdeki kadroya göre kendi çapımda ufak bi çalışma yaptım sanırım böle bi kadro çıkacak muhtemelen

http://img188.imageshack.us/img188/8418/taktik8ri.th.jpg (http://img188.imageshack.us/i/taktik8ri.jpg/)

hicbir resim belli olmuyorki yorum yapalim

serdal5865
23.06.2009, 00:52
biraz daha büyük koysan resmi...
daha net belli olucak kadro

hunter
23.06.2009, 01:18
kadro mükemmel ama defansa bir takviye kesin olması lazım ayrıca bu kadroya göre mehmetin yedek kalması daha iyi semih gibi ikinci yarıda oyuna girer

romeo7
23.06.2009, 07:28
biraz daha büyük koysan resmi...
daha net belli olucak kadro

resim saten gayet büyüt sadece yapman gerek resmin üstüne tıklamak

buraks58
23.06.2009, 08:26
bende resim çok geç açıldı.romeonun kadrosu şu şekilde;
kalede petkoviç solda hayro ortada yasin sedat sağda abdurrahman
önlerine sezer ve ibrahim dağaşan
onların önünde namuochi
forvetin arkasında solda kamanan sağda ototoyossi
en ilerde agbetu demiş romeo.

bana kalırsa en ilerde mehmet kesin oynar.musa aydında bu kadroda yer almalı.ikinci yarı ikisindede bariz bir düşüklük olduğu gerçek ama mehmet bu ülkenin vucüdunu kullanarak geriden gelen oyuncuları en iyi pozisyona sokan forveti ve musada bana göre savunmanın arkasına sarkan en iyi yerli orta saha oyuncusu.savunmaya iyi bir yabancı stoper şart.artık onun yanında sedatmı oynar yasin mi oynar hazırlık kamplarındaki performansları belirleyecektir.
benim kadrom;
kalede petkoviç, sağda abdurrahman solda hayro
defansın ortasında sedat ve yasin(iyi bir yabancı stoper olursa biri kesilecek)
önliberoda ibrahim dağaşan
orta sahanın ortasında namuochi kanatlarda ototoyossi ve musa
önlerinde agbetu ve en ilerde mehmet yıldız.
kadromuz gerçekten çok genişledi ve süper oldu.daha kamananı sezeri murat erdoğanı erman kılıçı felanda saymadık:)
bülent hocam ve yönetimimiz ne yapması gerektiğini biliyorlar.onlara sonsuz teşekkürler.

avrupada tarih yazmak adına;
Başarılar Sivasspor, Şampiyon Sivasspor...

skep06
23.06.2009, 08:30

http://img188.imageshack.us/img188/8418/taktik8ri.th.jpg (http://img188.imageshack.us/i/taktik8ri.jpg/)

Ben bu taktikle oynayacağımızı sanmıyorum heleki avrupa maçlarında.
4-4-1-1 çıkarız.
petkoviç
apo-sedat-yasin(yabancı stoper)-hayrettin
musa(omotoyossi)-ibrahim-namuochi-erman
kamanan
(agbetu)
mehmet yıldız

giants
23.06.2009, 08:33
biz mehmet musa ugruna sampiyonluktan olduk. onlar oynamadan olmaz! bülent hoca klasigini bozmus olurki. hic uygun olmaz.

romeo7
23.06.2009, 08:46
Ben bu taktikle oynayacağımızı sanmıyorum heleki avrupa maçlarında.
4-4-1-1 çıkarız.
petkoviç
apo-sedat-yasin(yabancı stoper)-hayrettin
musa(omotoyossi)-ibrahim-namuochi-erman
kamanan
(agbetu)
mehmet yıldız

ama genel kadrosu bu olmalı bazı maçlara göre değişebilir o ayrı ,artık günümüzün çağdaş futbol anlayışında pivot santrfor olayı pek yoq artık 10 numara olmayışı gibi o yusden hızlı ve atak futbolu için bu kadro gayet güzel tek eksik kaliteli bi stoper

münihliyigido58
23.06.2009, 08:48
bence böyle olur:
----------YILDIZ----OMOTOYOSSI
ERMAN----------------------NAMOUCHI
-----------SEZER---IBRAHIM
HAYRETTIN------------------A.DERELI
------------SEDAT--ONYEWU
---------------PETKOVIC

yada

------------OMOTOYOSSI
-----KAMANAN---------NAMOUCHI
ERMAN-------------------------MUSA
--------------IBRAHIM
HAYRETTIN-------------------A.DERELI
----------SEDAT--ONYEWU
-------------PETKOVIC

insallah onyewu gelir, stoper mevkimiz bir hayli güclenir

Vansporlu
23.06.2009, 08:52
İbrahim Ülüm'ü gitmesine üzüldük. http://www.vanspor.org/Pages.asp?Pages=İbrahim%20Ülüm %20Sivasspor'a%20Transfer%20Ol du!&cat_id=4&cat2_id=12&wid=410 bakınız :(

skep06
23.06.2009, 08:53
ama genel kadrosu bu olmalı bazı maçlara göre değişebilir o ayrı ,artık günümüzün çağdaş futbol anlayışında pivot santrfor olayı pek yoq artık 10 numara olmayışı gibi o yusden hızlı ve atak futbolu için bu kadro gayet güzel tek eksik kaliteli bi stoper

4-3-1-2 veya 4-3-3 bunlar göze hoş gelen hücum ağırlıklı futbol anlayışı.
Bence de büyük takım isek ve adımızdan daha çok sözettirmek istiyorsak böyle oynamalıyız.
Ancak Bülent Hocanın böyle bir futbol oynatacağını ve süper lige çıktığımızdan beri ezberlediğmiz defansif oyun sistemini değiştireceğini zannetmiyorum.

romeo7
23.06.2009, 08:56
4-3-1-2 veya 4-3-3 bunlar göze hoş gelen hücum ağırlıklı futbol anlayışı.
Bence de büyük takım isek ve adımızdan daha çok sözettirmek istiyorsak böyle oynamalıyız.
Ancak Bülent Hocanın böyle bir futbol oynatacağını ve süper lige çıktığımızdan beri ezberlediğmiz defansif oyun sistemini değiştireceğini zannetmiyorum.

haklısın ,ama ben kadroyu görünce çok hoşuma gitti biran ewwel maçların başlamasını istiyorum:D

skep06
23.06.2009, 09:00
Yeni kadro yeni oyun yeni heyecan.Bende maçların biran önce başlamasını istiyorum.Daha yıllık iznimi almadım CL kurası çekilsin Sivastaki maçın hangi tarihte oynanacağına göre iznimi alacağım.

Vansporlu
23.06.2009, 09:12
İBRAHİM ÜLÜM'Ü SİVASSPOR'A TRANSFER OLMASINA ÜZÜLDÜK. www.vanspor.org da ilk habere bakın:(

romeo7
23.06.2009, 09:26
İBRAHİM ÜLÜM'Ü SİVASSPOR'A TRANSFER OLMASINA ÜZÜLDÜK. www.vanspor.org da ilk habere bakın:(

kadroya yedek oyuncuda lasım umarum oda iyidir.

davulcu
23.06.2009, 09:30
takımın kaptanı yok bi zahmet ilgilenirseniz sevinirim;)

Buraq58
23.06.2009, 09:40
hicbir resim belli olmuyorki yorum yapalim

Kardeş Ordaki Resime TıkLa Daha Buyuqu geLirr

romeo7
23.06.2009, 09:49
takımın kaptanı yok bi zahmet ilgilenirseniz sevinirim;)

kaptan bulmak çok mu zor hayrettin petkoviç ibrahim sezer

mertcan69358
23.06.2009, 10:15
elbette çok ii transferler yapıyoruz bütcemiz kısıtlı olsada en iyi transferleri yapıyoruz

kaya0758
23.06.2009, 10:32
.............................. ...........petkoviç........... ..............................

abdurrahman.......m.sözgelmez. ..............sedat........... ......hayrettin

.............................. .........sezer badur......................... .............

dağaşan....................... .....erman kılıç......................... .......musa

.............................. ..........namochi............. ..............................

.........................m.yıl dız........................kam anan.......................

not: 1)sezer şu anda bu takımın en iyisi gibi.heryerde oynar nerde oynamak isterse orada oynar.
not:2)erman kılıç iyi bi transfer.
not:3) yasin çakmakın bu takımda oynayacağı en fazla 3 maç var.yasinden oyuncu olmaz.seneye kesin 2 lige verirler.
not:4)geçen sene cvetkhova bu sene balili ve muhammed aliye yapılanları yönetime yakıştıramıyorum.m.aliye 1 yıl daha oyna deyip jübile yaptırmaları gerekirdi.balilide artık içimizden birisiydi.balili yanlışını bu yönetim zor öder geçen sene cvetkhovada aynısını ayptılar.

DIALLO
23.06.2009, 10:54
2009-2010 Sezonu Sivasspor'un As 11'i şöyle;
(4-4-1-1)
1-Michael PETKOVIC
61-Abdurrahman DERELİ
27-Sedat BAYRAK
25-Mamadou DIALLO
58-Hayrettin YERLİKAYA
7-Musa AYDIN
24-İbrahim DAĞAŞAN
10-Hamed NAMOUCHI
33-Murat CEYLAN
80-Akeem AGBETU
9-Mehmet YILDIZ

DIALLO
23.06.2009, 11:05
2009-2010 Sezonu Sivasspor'un Yedek 11'i şöyle;
(4-4-2)
35-Akın VARDAR
67-Uğur KAVUK
55-Murat SÖZGELMEZ
5-Yasin ÇAKMAK
99-Faruk BAYAR
81-Fatih CEYLAN
77-Onur TUNCER
26-Sezer BADUR
20-Erman KILIÇ
22-Razak OMOTOYOSSI
14-Yannick KAMANAN

DIALLO
23.06.2009, 11:10
Arkadaşlar Çok Pardon Bi Yanlışlık Oldu;

2009-2010 Sezonu Sivasspor'un As 11'i şöyle;
(4-4-1-1)
1-Michael PETKOVIC
61-Abdurrahman DERELİ
27-Sedat BAYRAK
25-Mamadou DIALLO
58-Hayrettin YERLİKAYA
7-Musa AYDIN
24-İbrahim DAĞAŞAN
10-Hamed NAMOUCHI
33-Murat ERDOĞAN
80-Akeem AGBETU
9-Mehmet YILDIZ

NOT:Sezer Badur sakat olduğu için şampiyonlar ligi maçlarında oynayamayacak o yüzden sezer yok.Ayrıca Şu anda Sivassporumuz'da Avrupa Tecrübesi olan tek Stoper Diallo , o yüzden kimse Yasin ya da Murat yazmasın.Göbek SEDAT - DIALLO olacak.Herkes unutmuş ama geçen sene Aytaç ile oynadı göbekte Diallo...

TRAPER
23.06.2009, 11:19
kaleci PETKOVİÇ
Abdurrahman-yasin-diallo-hayro
musa-namuochı-ibo-murat
agbetu-omotoyossi

Metal Gear
23.06.2009, 11:42
Erman Kılıç ve Uğur Kavuk ilk 11'de garanti oynar.Demedi demeyin..
Kamanan için de büyük planları var gibime geliyor Uygun!un.

teknik
23.06.2009, 12:36
petkoviç

Apo Yasin Diallo Hayro

Musa Namujshi İbrahim Erman Kılıç

Omotoyossi

M.YILDIZ

teknik
23.06.2009, 12:36
Takım bu şekilde oynar avrupa.Ama sonra türkiye de daha hareketli olurlar.

teknik
23.06.2009, 12:38
Yedekler
Akın
U.KAVUK M.SÖZGELMEZ SEDAT FARUK
Agbetu Sezer M.Erdoğan
Kamanan Yabancı
Yabancı

ihsan5858
23.06.2009, 12:39
çok guzel bir kadro!!! insalllah hayirli olur :)o !!!

ferhat_58_oğuz
23.06.2009, 12:52
biz mehmet musa ugruna sampiyonluktan olduk. onlar oynamadan olmaz! bülent hoca klasigini bozmus olurki. hic uygun olmaz.

sana kesinlikle katılmıyorum musa ve mehmet yıldız bu takıma en büyük katkı sağlayan topçuların başında geliyo bencede banko mehmetle musa oynamalı ilk etapta ha baktınız kötü performans sergilediler ilk üç beş maç ondan sonra kızağa çekmeli musa çok teknik ve isabetli pasları var mehmet desen ilerde top onun ayağındayke varmı bir delikanlı ayağından topu alabilecek ben diyorumki bence musayla mehmet bu sene harika olacaklar olmaya mecburlar

abdulhadi
23.06.2009, 13:11
bu takım bu sene eze eze şampiyon :)

romeo7
23.06.2009, 14:40

inşallah bu sene olacak hepimizin dileği bu 1 sıçradı 2 sıçradı 3.de olacak inş (gerçi bu örnek biraz ters oldu ama convert etmek gerek :D

Del Piero
23.06.2009, 15:36
.............................. ...........petkoviç........... ..............................

abdurrahman.......m.sözgelmez. ..............sedat........... ......hayrettin

.............................. .........sezer badur......................... .............

Erman Kılı........................ .....İbrahim Dağaşan....................... .. .......musa

.............................. ..........namochi............. ..............................

.........................m.yıl dız........................kam anan.......................

Benim kadrom bu ama o kadar güzel bir yedek kadromuz olacakki kimi nerede oynatacak bülent hocam çok merak ediyorum doğrusu hadi hayırlısı bakalım....

Türkcell Süper lig biran önce başlasın artık :)

Del Piero
23.06.2009, 15:36

inşallah gardaşım inşallah öyle olur bu sene şampiyonluğu istiyoruz !

DIALLO
23.06.2009, 17:11
.............................. .................Petkovic..... .............................. ...........

Abdurrahman.................Se dat........................... .Diallo...............Hayretti n

Musa.....................İbrah im.......................Namou chi........................Mur at

.............................. ................Agbetu........ .............................. .........

.............................. ................Mehmet........ .............................. ........

ihsan5858
23.06.2009, 17:24
Yeni kadromuz çok guzel insallah sampiyonlar liginde basarili oluruz. Haber için teekkuler!!..:)

namouchi
23.06.2009, 17:37
avrupa maçlarındaki kadromuz ;

PETKOVİC

UĞUR KAVUK (yabancı) SEDAT HAYRO

İBRAHİM SEZER
AGBETU ERMAN KILIÇ

NAMOUCHİ

M.YILDIZ (OMOTOYOSSİ)

DaRiCi58
23.06.2009, 17:39
----------------------Petkovic------------------------------

Ugur Kavuk-------Yasin-------Sedat------------Hayrettin

Agbetu---------Namouchi-------Ibrahim-----------Erman Kilic

--------------------------Omotoyossi------------------------

------------------------------------Kamanan----------------

özsivasli1903
23.06.2009, 17:42
musa aydin nerde, mehmet yildiz nerde... defansa iki birde orta saha is tamam... forvet kekse balili tum kalsaydi ama niye verdiler anlamadim zaten...

namouchi
23.06.2009, 17:46
avrupa maçlarındaki kadromuz 4-5-1

.............................p etkovic....................... ................

abdurrahman........sedat...... ...(yabancı).........hayrettin ..

...................ibrahim.... .........sezer................ ..................

uğur kavuk............ namouchi...................... erman kılıç.....

.....................m.yıldız (omotoyossi).................. ..........

*bazı arkadaşlar agbetu,kamanan nerde diye sorabilirler ancak avrupada başarılı olmanın en önemli noktası gol amaktan önce gol yememektir.eğer siz agbetu,kamanan,omotoyossi,namo uchi gibi hızlı fakat top rakipdeyken azla pres yapmayan,koşmayan adamlarla oynarsanız,farklı kaybetmekten başka bişiye yaramaz.intihar olur

DaRiCi58
23.06.2009, 17:47
usta Avrupada yavas agir oyuncularla oynanmiyor Hizli Teknik ve Savasan futbolcularla oynanir Musa Sampiyonlar liginde öyle goller kacirirki yine herkes cayini masaya döker kaliteli tecrübeli oyunculari oynatmak lazim.

namouchi
23.06.2009, 17:51
süperligde evimizde oynayacğımız maçlardaki kadromuz ; 4-1-3-2

..........................petk ovic.......................... ...............

uğur kavuk.........sedat.......(yab ancı)...............hayrettin. ...

..........................ibra him dağşan........................ ............

agbetu.................namouch i........................erman kılıç...

.........omotoyossi(kamanan).. ..............m.yıldız........ ........

...........

namouchi
23.06.2009, 17:53
usta Avrupada yavas agir oyuncularla oynanmiyor Hizli Teknik ve Savasan futbolcularla oynanir Musa Sampiyonlar liginde öyle goller kacirirki yine herkes cayini masaya döker kaliteli tecrübeli oyunculari oynatmak lazim.

kardeş kadroya dikkat edersen musa,murat erdoğan,onur tuncer gibi adamlar koymadım zaten.avrupada değil türkiyede bile onlarla zor oynanıyor.gödük işte musayı son 5 maçta.heycandan eli ayağı titriyo adamın,kim bilir bi celtice karşı napar.

namouchi
23.06.2009, 22:04
fortis kupasında oynayacağımız kadro yedek ağırlıklı olacak

.............................. ......Akın vardar........................ .........

abdurrahman........m.sözgelmez .......yasin.............faruk bayar

....................onur tuncer.................ferhat. ..........................

musa aydın.............murat erdoğan................ömer rıza

........................ibrahi m ülüm.......................... ........

namouchi
24.06.2009, 10:03
fortis kupasında oynayacağımız kadro yedek ağırlıklı olacak

.............................. ......Akın vardar........................ .........

abdurrahman........m.sözgelmez .......yasin.............faruk bayar

....................onur tuncer.................ferhat. ..........................

musa aydın.............murat erdoğan................ömer rıza

........................ibrahi m ülüm.......................... ........

nasıl kadro ama,kaliteli dimi?

bucansanafeda
24.06.2009, 11:07
.........................petko viç........................... ..
.....apo..........sedat....... ....yasin(veya yabancı defans gelirse)......hayrettin
.....musa..................... ....ibrahim................... .erman kılıç...........
.............................. .........namouchi............. ..............
.....................mehmet... ............................ot oyomossi

yedekler kaleci: akın,defans uğur kavuk,murat sözgelmez,ortasaha,murat erdoğan,sezer badur,onur tuncer,forvet agbetu,kamanan

OsMaN1674
24.06.2009, 11:44
Petkovic

Abdurrahman Yasin Sedat Hayrettin

Sezer İbrahim

Omotoyossi Namouchi Erman

Mehmet Yıldız

**özgür58**
24.06.2009, 11:58
çok güçlü kadromuz oldu ins. sampiyonlar liginde basrılı oluruz

nuri_58
24.06.2009, 12:11
forvet yabancı dolmuş.mehmet yıldız nerde ??????????

yigidoilyas
24.06.2009, 12:42
bu na kadro demek için bin şahit lazım ya arkadaş kafana göre koymuşsun adamları. nerde bizim as oyuncularımız nerede. mehmet yıldız , ya arkadaş sen kadroyu bırakta bülent hoca yapsın. yinede teşekürler düşüncen yeter:):)

yigidoilyas
24.06.2009, 12:46
BİZDE ADAM SATMA YOKTUR MEHMET YILDIZI BAZILARI BİR KALEMDE SİLİYOR. NEYİMİŞ EFENDİM İKİNÇİ DEVREDE HİÇ GÖL ATAMAMIŞ ADAMIN VERDİGİ ASİSLER NEREYE KAYB OLDU O NUN SAKLADIGI TOPU TÜRKİYE LİGİNDE SAKLAYACAK ADAM SÖYLEN BANA TOP KAPTIRMIYOR. ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÖREÇEKSİNİZ ONU BİZE BÜYÜK FAYDALARI OLACAK. İDDA EDİYORUM SİVAS SPORDA ONDAN İYİ FUTBOLCUDA YOK KARDEŞİM.

skep06
24.06.2009, 12:54
[QUOTE=yigidoilyas;530617]BİZDE ADAM SATMA YOKTUR MEHMET YILDIZI BAZILARI BİR KALEMDE SİLİYOR. NEYİMİŞ EFENDİM İKİNÇİ DEVREDE HİÇ GÖL ATAMAMIŞ ADAMIN VERDİGİ ASİSLER NEREYE KAYB OLDU O NUN SAKLADIGI TOPU TÜRKİYE LİGİNDE SAKLAYACAK ADAM SÖYLEN BANA TOP KAPTIRMIYOR. ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÖREÇEKSİNİZ ONU BİZE BÜYÜK FAYDALARI OLACAK. İDDA EDİYORUM SİVAS SPORDA ONDAN İYİ FUTBOLCUDA YOK KARDEŞİM.[/QUOTE

Aynen katılıyorum.
Bir adamın varlığı yokluğunda belli olur.Bursa maçında cezalıydı.Bu sezon yenildiğimiz maçlar dahil en ezik oynadığımız maçtı.

Murat ARICI
24.06.2009, 13:10
İYİ BİR KADRO VAR KESİN HERKES BİR KADRO YAPABİLİR ZENGİNLİK VE DERİNLİK OLUŞTU TEK SIKINTI YABANCI BİR STOPER..

romeo7
24.06.2009, 13:51
bu na kadro demek için bin şahit lazım ya arkadaş kafana göre koymuşsun adamları. nerde bizim as oyuncularımız nerede. mehmet yıldız , ya arkadaş sen kadroyu bırakta bülent hoca yapsın. yinede teşekürler düşüncen yeter:):)

Büyümek değişim gerektirir.Bazı Şeyleri değiştirmezsen büyüyemezsin.Futbolda duygusallık olmaz eğer sende sivas artık 5.büyük diyebiliyosan bunun değişimi 3 sene önce başladı.Eğer dahada büyümek istiyosan yine değişim gerekiyor.Tamam hizmet eden bütün futbolcular için takımın aynı zamanda taraftarın bi vefa borcu olması lasım ama Sivasspor Mehmettende büyük Ahmettende diğerlerindende değişmeyecek olan tekşey sivasspor ve taraftarıdır.(Tek şey yazıp sonra neden iki kelime yazıyosun diye soranlar olabileceği için yazıyorum sivasspor ve taraftar bir bütündür.)Sivaslı olan herkes Sivassporun başarısı ister ama önemli olan sadece eleştirmek değil devamlı takip edip günümüz futbolu hakkında bilgi sahibi olanların eleştirmesi uygundur.

abdulhadi
24.06.2009, 14:00
Büyümek değişim gerektirir.Bazı Şeyleri değiştirmezsen büyüyemezsin.Futbolda duygusallık olmaz eğer sende sivas artık 5.büyük diyebiliyosan bunun değişimi 3 sene önce başladı.Eğer dahada büyümek istiyosan yine değişim gerekiyor.Tamam hizmet eden bütün futbolcular için takımın aynı zamanda taraftarın bi vefa borcu olması lasım ama Sivasspor Mehmettende büyük Ahmettende diğerlerindende değişmeyecek olan tekşey sivasspor ve taraftarıdır.(Tek şey yazıp sonra neden iki kelime yazıyosun diye soranlar olabileceği için yazıyorum sivasspor ve taraftar bir bütündür.)Sivaslı olan herkes Sivassporun başarısı ister ama önemli olan sadece eleştirmek değil devamlı takip edip günümüz futbolu hakkında bilgi sahibi olanların eleştirmesi uygundur.

bravo başkanım sen bosver bu kadro şampiyon :)

ilker_8787
24.06.2009, 14:08
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Bugün ilk olarak teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde salonda fizik-kondisyona yönelik çalışma yapan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra dış sahada idman yaptı. Uygun, futbolcularını saha etrafında yaklaşık 25 dakika düşük tempoda koşturdu. Futbolculara, koşu sırasında teknik direktör Uygun ve antrenörler Esat Karaberberoğlu, Sefer Yılmaz ve Toprak Kırtoğlu da eşlik etti. İdman, açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Erman Kılıç, takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Erman, idmanda Antalyaspor'dan transfer edilen sağ bek Uğur Kavuk ve geçen sezon Boluspor'da kiralık olarak forma giyen Azeri oyuncu Ilgar Gurbanov ile birlikte koştu.

İzinli oldukları için ilk 2 günkü idmanlarda yer almayan oyunculardan Abdurrahman Dereli ve Onur Tuncer de takıma dahil oldu. Abdurrahman takımla birlikte idmana çıkarken, Onur'un akşam yapılacak idmanda yer alacağı öğrenildi.

-YENİ TRANSFERLER-

Öte yandan, Sivasspor'un transfer ettiği futbolcular ile yollarını ayırdığı futbolcular ile ilgili liste, idmanı takip eden basın mensuplarına dağıtıldı.

Listeye göre, Sivasspor bu sezon Fenerbahçe'den stoper Yasin Çakmak (24), İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Erman Kılıç (25), Antalyaspor'dan sağ bek Uğur Kavuk (29), Almanya'nın Hannover 96 takımından sol bek Ferhat Bıkmaz (20), Koceelispor'dan gole dönük orta saha oyuncusu Nijeryalı Akeem Oriyomi Agbetu (21), Fransa'nın Lorient takımından Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namochi (25), Al Nasr takımından Beninli forvet Rozak Omotoyossi (23), Belediye Vanspor'dan forvet İbrahim Ölüm (25), Üsküdar Anadolu 1908 Spor'dan stoper İslam Altunkan (20) ve kaleci Aykut Demirdelen (21), Fransa'nın Lorient takımından stoper Kerim Baş (19) ve Belçika'nın FC Brüksel takımından kaleci İsa İzgi'yi (23) kadrosuna kattı.

Kırmızı-beyazlı ekibin, ayrıca stoper, orta saha ve forvet mevkilerine 1'er oyuncu daha transfer etmeyi planladığı belirtildi.

Listede, Sivasspor'da geçen sezon forma giyen oyunculardan Fabio Bilica (31), Herve Tum (31), Pini Felix Balili (29), Kanfory Sylla (29), Sergio Oliveira (28) ve Mohammed Ali Kurtuluş'un (34) takımdan ayrıldığı belirtildi.

Bu oyunculardan Bilica Fenerbahçe'ye, Tum ve Sylla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, Balili Antalyaspor'a transfer olmuştu. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olacağı, Mohammed Ali'nin ise gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Sivassspor'un bu sezon takımı gençleştirmeye yönelik bir transfer politikası izlediği ve şu ana dek kadrosuna genç oyuncuları kattığı, yaşı ilerleyen futbolcularla ise yollarını ayırdığı göze çarpıyor.

Kaynak maraton

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=80765

romeo7
24.06.2009, 14:23
bravo başkanım sen bosver bu kadro şampiyon :)

yorum için saol hocam size ve öğrencilerinize başarılar dilerim bu arada

58ÖREN58
24.06.2009, 14:26

http://resimzade.com/Show.html?i=9038&token=81766

ISIMLERİNİDE YAZARSAN DAHA IYI OLURDU ONA GORE YORUM YAPARDIM

namouchi
24.06.2009, 14:52
BİZDE ADAM SATMA YOKTUR MEHMET YILDIZI BAZILARI BİR KALEMDE SİLİYOR. NEYİMİŞ EFENDİM İKİNÇİ DEVREDE HİÇ GÖL ATAMAMIŞ ADAMIN VERDİGİ ASİSLER NEREYE KAYB OLDU O NUN SAKLADIGI TOPU TÜRKİYE LİGİNDE SAKLAYACAK ADAM SÖYLEN BANA TOP KAPTIRMIYOR. ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÖREÇEKSİNİZ ONU BİZE BÜYÜK FAYDALARI OLACAK. İDDA EDİYORUM SİVAS SPORDA ONDAN İYİ FUTBOLCUDA YOK KARDEŞİM.

kardeş mehmet yıldızı silen yok.bizi bu günlere onun sayesinde geldik.ama rekabet olmadan daha büyük başarılar gelemez.ancak bu kadar olur daha fazlası olması için rekabet lazım.bunu çok iyi bülent hocamız mehemti zorlayabailecek yabancı forvetler aldı ve böylece artk mehemtin kötü oynayacağı maçlar azalacak çünkü ilk 11 deki yerini kaybetme durumuz söz konusu olacak.yani sivasspor için bu daha hayırlı

mfo
24.06.2009, 15:13
bence su anda çok erken kadro için hoca 2 transfr daha yapcaz dıyo eger 1 forvet daha alırsa kaptanı keserki kendine gelmesi için bence çok çok iyi olur çünkü mehmet burda mehmet oldugunu unutmaya basladı bence iyiy bir teklıfle satılsa daha ıyı olur

namouchi
24.06.2009, 15:27
bence su anda çok erken kadro için hoca 2 transfr daha yapcaz dıyo eger 1 forvet daha alırsa kaptanı keserki kendine gelmesi için bence çok çok iyi olur çünkü mehmet burda mehmet oldugunu unutmaya basladı bence iyiy bir teklıfle satılsa daha ıyı olur

bir forvet daha mı..yok daha neler kardeşim ya..7 tane forvet neyimize yetmiyor.bize stopper ve önlibero lazım acill

werder
25.06.2009, 00:56
PETKOVİÇ

ABDURRAHMAN-SEDAT- MURAT SÖZGELMEZ-HAYRETTİN YERLİKAYA

İ.DAĞAŞAN
UĞUR KAVUK- H.NAMOUCHİ- M.ERDOĞAN- ERMAN KILIÇ

MEHMET YILDIZ-R.OMOTOYOSSİ

noname87
25.06.2009, 01:13
geçen seneki taktiği baz alarak
---------------------------------petkovic-----------------------------
apo(uğur)------------sedat(diallo)----------------yasin-----------hayrettin
----------------------dağaşan--------------sezer(namouchi)---------------
musa---------------------------omotoyossi----------------------erman kılıç
--------------------------------mehmet yıldız----------------------------
yedekler
kamanan
agbetu
ferhat bikmaz
ömer rıza
-murat erdoğan devre arasında faruk da kamp sonrasında ayrılır
-mehmet yıldız satılmaya çalışıldı olmadı avrupada üst turlara çıkarsak bunda mehmetin rolü olursa iyi bir ücrete elden çıkarılır yerine oynayacak çok adam alındı ne de olsa
--en çok merak ettiğim performanslar ibrahim ülümle ferhat bikmaz ;agbetu ve omotoyossiyi bir nebze tahmin edebiliyorum namuchide sisteme uyum sağlamakta zorluk çekebilir sabırlı olmak lazım

GuVeN
25.06.2009, 01:18
kamanan sız bı ılk onbır dusunemıyorum,umarım bulent hocada bu yıl da kenarda oturtmaz kamananı..

aslanefe58
25.06.2009, 01:34
bence yapılan transferlerde en önemli nokta bir değil bir kaç sivasspor yaratılmış olması. kendi sahamızda oynarken başka bir takım deplasmanda başka bir takım avrupa da başka takım seyredebiliriz. bu çok önemli ve harika bi iş olur. bundan böyle nereye gidersen git at topu mehmete beklesin arkadan gelen musa gol atmaya çalışsın taktiğinden başka en az on değişik taktik uygulayabiliriz. bu takım müthiş ofansif ve katı defansif oynayabilir. ancak çok sağlam bi stoper kesin lazım. bugün abd'nin ispanyayı elemesinden ve oynadığı toptan sonra onyewu yu kesin fener alır. yazık oldu harika bi adamdı. biraz acele edip alabilseydik bilicadan daha iyi bi stoperimiz olabilirdi...

SenSetik
26.06.2009, 00:10
sağlam bir önlibero lazım..
dağaşana alternatif olmalı mutlaka...

sabanoh
26.06.2009, 01:57
Kaleci : petkoviç (Akin)
Defans : Apo (ugur) yasin(murat) sedat(diallo) hayrettin(ferhat)
orta : OMOTOYOSSI(musa) ibrahim (sezer) namouchi(onur) ERMAN(murat)
forvet : KAMANAN (ülüm) agbetu(iyi oynarsa mehmet)

Alternatifler çok ama büyük harfle yazilanlar kesinlikle oynamalilar(tabiki benim düsüncem)
Bence bu takima bir sag kanat , bir yada 2 stoper, bir önlibero ve bir kaleci alinmasi gerekir .Sag kanatta musanin yerine oyniyabilecek oyuncu sart ,ön libero da ibrahimle bu is olmaz, defans zaten iyi degil.Petkoviçin yerine bir kaleci alinirsa iyi olur(tabiki ondan daha iyi olursa)
Mehmet yildiz ve hayrettin iyi fiyatlara gitsinler eger bize cincon aydin ve bir miktar para verirse hemen verelim hayrettini ama sol bek e bir oyuncu alinmasi gerekir o zaman tabiki.
Mehmet yildiz zaten iyi degil ve hiç de iyi olmadi hemen satilmasi gerekir (kizanlarda olursa ne yapalim ,dogrulari söylemek gerekir , sampiyonluktan bulent mehmet ve musa uzaklastirdi).

giants
26.06.2009, 08:49
sana kesinlikle katılmıyorum musa ve mehmet yıldız bu takıma en büyük katkı sağlayan topçuların başında geliyo bencede banko mehmetle musa oynamalı ilk etapta ha baktınız kötü performans sergilediler ilk üç beş maç ondan sonra kızağa çekmeli musa çok teknik ve isabetli pasları var mehmet desen ilerde top onun ayağındayke varmı bir delikanlı ayağından topu alabilecek ben diyorumki bence musayla mehmet bu sene harika olacaklar olmaya mecburlar

Degerli hemsehrim ben bu arkadaslarin hic katki sunmadiklarindan bahsetmedim. takima katki sunduklari sürece ve verimli olduklari sürece oynamalidirlar tabiki. benim bahsettigim senin de farkli bir sekilde vurguladigin yani verimli olmazlarsa mehmet ikinci yaridaki mehmet olursa yada musa kendinden bekleneni yapmazsa hoca herseye ragmen gecen yilin ikinci yarisinda oldugu gibi bu oyunculari oyunda tutmada israr edecekmi. öyle bir oyuncu icin degil 3 hafta beklemek baktin oyun icinde verimli olmuyor bence orada degistirilmeli 45 dakika beklemek yeterli bence. yedek oyuncu ne icin var . gecen yil bir cok macta görevini yapan oyuncu oyundan alindi. görevini yapma becerisi gösteremiyenler oyunda kaldi. bu noktada ince bir elestiri idi benimkisi.

saygilar

kaptann58
26.06.2009, 09:31
Daha alınacak çok futbolcu var kadroyu yapmanız daha erken beyler ...

artismaho58
26.06.2009, 09:31
kadro süperde mehmet nerde yaaaaaa:confused:

Mehmet artık eskisi gibi değil biraz yedek kalırsa aklı başına gelir bence.

romeo7
26.06.2009, 11:13
Daha alınacak çok futbolcu var kadroyu yapmanız daha erken beyler ...

Ne yani fikrimizi belirtemezmiyiz sanki transfer kapandıktan sonra kadro kursak bizi dikkatemi alacaklar herkes bişey tahmin ediyor olay bu

subasi29
14.07.2009, 02:22
harika bir kadro valla ama olmadi malesef

nuri_58
14.07.2009, 17:35
resimli yeni kadrolar bekliyoruz taktik 4-3-3 olursa sevinirim... Saygılarımla

babapiton
14.07.2009, 18:36
http://img.webme.com/pic/j/javaindir/futbol_sahasi.jpg

Sivasspor Şampiyonlar liginde bu oyun düzeninde oynuyacak ama kadroda ufak degişiklikler olabilir.

B.Uygun'a düşüncesine göre

4'lü defans hattının önünde çok koşan ibrahim dağaşan ve onur tuncer pres yapacak ve onların önündeki 4 kişilik grup kanatlardan gelen ortalarla gol arayacak ama orada oynucak oyuncular tam olarak belli değil kafa vuruşların da iyi olan ersen martin ve çok formda bir kamanan var hangisini tercih edecek çok merak ediyorum dogrusu.çok zor bir karar

aliDesidero
14.07.2009, 18:42
http://img.webme.com/pic/j/javaindir/futbol_sahasi.jpg

Sivasspor Şampiyonlar liginde bu oyun düzeninde oynuyacak ama kadroda ufak degişiklikler olabilir.

B.Uygun'a düşüncesine göre

4'lü defans hattının önünde çok koşan ibrahim dağaşan ve onur tuncer pres yapacak ve onların önündeki 4 kişilik grup kanatlardan gelen ortalarla gol arayacak ama orada oynucak oyuncular tam olarak belli değil kafa vuruşların da iyi olan ersen martin ve çok formda bir kamanan var hangisini tercih edecek çok merak ediyorum dogrusu.çok zor bir karar

Onur'u beğenmiyorum ben.Bir de Mehmet Yıldız'ın şu aşamada elde varolan oyunculara baktığımda kesilmesi gibi birşey söz konusu değil bana göre...

babapiton
14.07.2009, 18:44
mehmet macta oynamıcak ki oynasa benim ilk tercihim mehmet olurdu ama sakat malesef

revenge58
14.07.2009, 18:58
namuchi transfer edildi mi ki?kampa neden katılmadı

babapiton
14.07.2009, 19:00
namuchi transfer edildi mi ki?kampa neden katılmadı

ohooo sivas o transferden vazgeceli yıl oldu :D yeni mi haberin oluyo

shang
14.07.2009, 20:25
petkovic
abdurrahman sedat mbemba hayrettin

agbetu ibrahim musa erman