Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..
sivaslı yıldız 23.06.2009, 22:27 Bu sezon ki başarımızın Sivas' ta takımımıza olan ilgiyi artırdığı muhakkak.. Özellikle Sivas' ta yaşayan kardeşlerimizin de dikkatini çekmiştir, sezon içerisinde oynadığımız maçlardan eklediğiniz kareler arasında da sıkça karşılaştık, bayan taraftarların takımımıza olan ilgisi geçmiş senelere oranla çok daha arttı..
Sivas'ta bayanlar arasındaki altın günü toplantılarının gündemini oluşturan maddelerinde Sivasspor benim katıldıklarım arasında hep 1. sırayı aldı..:) Arkadaşımın yaşlı annesinin Sivasspor hakkında iyi şeyler söylediği için Ömer Üründül hayranlığını sezon boyunca gülerek dinledik..:) Okunan Yasin' ler sonrası yapılan dualarda Sivassporumuza da başarı dileklerine şahit olunca tamamdır bu iş dedik..:)
Velhasıl bence Sivas' ta ki bayanlar olarak, üniversitesi olan bi şehir olarak, Bayanlar tribünü Sivasspor'a, Sivasspor taraftarı bayanlara yakışır.. Sivasspor şimdiye kadar Sivas'ın tanıtımına en büyük katkıyı yapan kurum oldu.. Şimdi de takımımızdan beklediğimiz bu yolda bir adım daha atıp diğer kulüplere de örnek olarak bayanlara özel tribün yapması..
Büyük Başkan Duy Bizi..:)
sivastatlıbelam 23.06.2009, 22:30 altına imzamı atarım.;)
başkan duy bizi bayanlarada ayrı türibin güzel olur...
Divriği58- 23.06.2009, 22:54 Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...
yener_sahin 24.06.2009, 04:05 Benzer şekilde bir çok tribün var.Örneğin Bursaspor bayan taraftar grubu yeşil inciler.Çocuk tribününde yerleri var.Kaç senedir çocuk tribünü ile beraber bayanlar içinde özel bir tribün olması gerektiğini söyledik,ama pek kulak asan olmadı.
Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...
?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????
hepburdayız 24.06.2009, 06:20 ya kardeşim bayan tribünü nedir!!
herkes taraftardır zaten,dünyanın hiç bi yerinde bayan tribünü diye bişey yoktur!!
çocuk tribünü vardır..bu isteğiniz nedeni nedir acaba??
erkeklerin yersiz davranışlarımı??
yigidoilyas 24.06.2009, 09:10 Bayanlar türübünü yoktur fakat aile türübünleri var bencede sivas spor yönetimi kale arkalarından birini aile türübünü yapsın. sivas sporun bayan taraftarı gerçekten fazla kayseri spor taraftarlarının içine bakın çok nadirdir bayan taraftar. gerçekten inanıyorum duaların sivas spor başarısı üzerinde etkisi olduguna. herkes takımımıza dualarını eksik etmesin. ANEN VE BACILARIMIZIN BU KEYFİ TATMASINI İSTİYORSAK ONLARADA DÜŞÜNMEMİZ LAZIM. BÜYÜK BAŞKAN DUY BİZİİİİ..
yigidoilyas 24.06.2009, 09:20 Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...
ARKADAŞ NE HAREMLİK SELAMLIKMİŞ HERKESİ KENDİNE BENZETME BENİM VEYA BİR BAŞKASI İÇİN VARMİŞ ÖNEMİ. HERKESİN. AZİ CUVAL DEGİL SAP SUP KONUŞAN ADAMLAR VAR, EŞİNİ DOSTUNU SEN GETİR ORADA O ADAM SAP SUP KONUŞSUN SENİN GÖNLÜN RAZI OLURSA O ZAMAN KONUŞ. SEN İSTEMİYOR OLA BİLİRSİN ÖYLE BİR YER YAPSINLAR İSTEYEN İSTEDİGİYERDE OTURSUN OZAMAN ZORLA KİSE KİMSEYE KARIŞMİYOR DEGİLMİİİİİ..
gzel bi düşünce bu tür düşünce ve çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlarım
yener_sahin 24.06.2009, 11:24 ya kardeşim bayan tribünü nedir!!
herkes taraftardır zaten,dünyanın hiç bi yerinde bayan tribünü diye bişey yoktur!!
Bu isteklerinin sebebi nedir?
1)Etrafdan sadece maça küfür etmek için gelen insanlardan uzak durmak.
2)Çift gelen insanlara olan bakışlarla tacizden uzak durmak.
3)Güvenliğinden emin olduğu bir kısımda maç izlemek.
vs.. vs...
İstemeleri en doğal hakları,yıllardır tribündeyim öyle insanlara denk geldim ki bizim stada dahil insanlığımdan utandım.Adama küfretme diyorsun ben maça küfretmek için geldim diyor.Bu tarz bir uygulama insanlara güven verecektir.Malum zamanında stad içerisinde çıkan tribün olaylarında en çok zararı aileler gördü.Umarım bu derlendiriler.
yener_sahin 24.06.2009, 11:26 Niye bayanlara ayrı trbün o ne demek haremlik selamlık gibi hiç gerek yok...
Daha sorsan haremin ne olduğunu bilmezsin,boş beleş....
SivasLady 24.06.2009, 11:56 SivasSpor yeni stad uygulamasinda kesinlikle aile icin ayri bir bölüm yapmali
cocuklar bayanlar bir arada ayri yerde olabilir
Stadda o kadar küfür söyleniyor ki bayan olarak rahatsiz oluyoruz
tabiki herkes söylemiyor ama illa küfür oluyor bir anlik bazende sürekli
cogu kisiler zaten bu yüzden eslerini kardeslerini maca götürmüyorlar
bayanlarinda maca gitmeye hakki yok mu?
benide götür degisin - olmaz orda cok küfür var taciz (gözlede olsa) var
diyerek götürmeyen beyler cok
koruma amacli götürmüyorlarsa, bizlere kendimize ait bölüm yapsinlar
sivasli yildiz bacimin arkasindayim :) destekliyorum
artik oda maca gidebilsin ;)
kaptann58 24.06.2009, 12:02 EVET GÜZEL BİŞEY BAYANLARI TRİBÜNLERE ÇEKMEK LAZIM.......
Besyo_cu 24.06.2009, 12:10 Sıvaslı Yıldız kardeşim çok güzel konuya değinmişsin yorumuna teşekkur etttim ama yetmez diyip tekrarlamak istedim. Bu güzel düşüncenden ötürü seni kutlarım...
Büyük başkan bu çağrıya eminim duyarsız kalmaz...
mertcan69358 24.06.2009, 12:55 bayan tribünü olmaz ama küfürsüz bir ortamda bayanlarda maç izleyemilir
hepburdayız 24.06.2009, 19:52 bayan tribü yapmak yerine,bayanları tribünden uzaklaştıran hayvanları staddan atsak daha mantıklı değilmi??
yigidoss 24.06.2009, 20:23 ya kardeşim bayan tribünü nedir!!
Benim hanımım en az benim kadar koyu bir Sivasspor taraftarı ve her hafta beni maça götür diye yalvarıyor. Ben şimdi hanımımı "La hakeeeeem ananı ..." "La 17 numara o..... çocuğu","A....k...... düzgün vur la topa " vb. onlarca-yüzlerce hakaretleri havada savuran hayvanların arasına nasıl sokayım?
Stad kalabalık yer. Oraya gelen 12000 kişinin hepsinin iyi,namuslu,şerefli adamlar olduklarını hiç birimiz savunabilir miyiz? Oradaki bayanları taciz etmeyeceklerini imza etseler yine güven olmaz.
Stadda bazen oluyor ki;arkamdaki adam heyecandan benim sırtıma çıkıyor. Ya önündeki ben değil de bir bayan olsa?
Siz ve diğer szin gibi "Bayan tribününe ne gerek var" diye soran kardeşlerimiz acaba bu saydıklarımın kendi bayan arkadaşlarınızın,bacılarınızın veya hiç tanıadığınız bir bayanın başına gelmesini kabul edebilir misiniz?
sivaslimete 24.06.2009, 20:51 Olsa cok güzel olur zaten cüsskb bayan taraftarlar dernegi mi ne var onlarla bi temasa gecilirse iyi olur.
üçyıldız58 24.06.2009, 22:14 kızımın israrı sonucu maça götürdüm maç esnasında yapılan küfürlerde kızım bana baktı utandı bende kızıma baktım utandım
daha ne ben kızımı maça götürürüm nede o gelmek ister
sivaslı yıldız 24.06.2009, 23:34 Şimdi;
Öncelikle bana destek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.. Umarım Büyük Başkan Bizi Duyacak..:)
Bu konu ile ilgili bana yönelttiğiniz her soruyu okudum ama cevap vermeyeceğim hepsine..:) Sadece şunu bilmenizi isterim ki benim ya da diğer Sivasspor taraftarı olan bayanların da o stadyumda takımını desteklemek için yer almaya niyeti ve hakkı var.. Bunun için uygun şartların sağlanması gerektiği konusunda deneyimlerinizi anlatığınız yazılardan anladığım kadarıyla zaten hemfikiriz.. Bu yüzden de bayanlara ait bir tribün olması talebindeyiz, hepsi bu..
Şimdi;
Öncelikle bana destek veren arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.. Umarım Büyük Başkan Bizi Duyacak..:)
Bu konu ile ilgili bana yönelttiğiniz her soruyu okudum ama cevap vermeyeceğim hepsine..:) Sadece şunu bilmenizi isterim ki benim ya da diğer Sivasspor taraftarı olan bayanların da o stadyumda takımını desteklemek için yer almaya niyeti ve hakkı var.. Bunun için uygun şartların sağlanması gerektiği konusunda deneyimlerinizi anlatığınız yazılardan anladığım kadarıyla zaten hemfikiriz.. Bu yüzden de bayanlara ait bir tribün olması talebindeyiz, hepsi bu..
umarım olur,olursa cok da güsel olur.. o trıbunlerde futbolun guzel yuzlerıne ıhtıyaç var,hem belkı bayanlarımızın coskusunu goren maratondakı arkadaslar azcık da olsa utanır da takıma destek olma arzusuna kavusurlar..yalnız boyle bır trıbun olusturulması durumunda sizlerde cekırdeklerle gelmeyın:) aman haa:)
aslanefe58 25.06.2009, 02:55 bu yıl bi kaç maça eşimle gittik. özellikle belediye maçında maç 0 - 2 yken eşim deli gibi benimle beraber 'hadi çocuklar bastırın hadi aslanlar şampiyon biziz!!!' diye bağırıyordu. tam arkamızda maalesef kombine olmasından dolayı bi senedir dayanmak zorunda kaldığım hıyarlar topluluğu kendi futbolcularımıza öyle küfür ediyorlardı ki sonunda dayanamadım.. bu çocuklar size hayatınızda göremeyeceğiniz şeyleri yaşattı ayıp bee dedim.. adamla nerdeyse birbirimize girecektik..eşim hiç korkmadı..biz bu ayılarla her yerde karşılaşıyoruz hadiii dedi şunların inadına boğazımız patlayıncaya kadar bağıralım.. baktım bazı arkadaşlarda bize katıldı ve onbeş yirmi kişilik bi grup o gün hiç susmadık. hıyar tayfası adeta büzüldü kaldı.. sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!!
cilgin1966 25.06.2009, 06:03 çok güzel bir fikir trübünlere ayrı bir heycan getirir
bayan taraftarların stadda olmasına tabiki isteriz hoş ve güzel görüntüler olur
sivaslı yıldız 25.06.2009, 10:34 ...yalnız boyle bır trıbun olusturulması durumunda sizlerde cekırdeklerle gelmeyın:) aman haa:)
Yok yok, çekirdek bayanların cilt güzelliği açısından zararlı zaten, rahat olabilirsiniz yani..:)
...sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!!
Çok haklısın.. Elbette olması gereken, gerçek Sivasspor Taraftarının da istediği bu, ben de dahil.. Ancak Sivas'ta sizin bahsettiğiniz tribün ortamını sağlamak kaç sene sürer bilmiyorum.. Bu ortamın sağlanması için kimler fedakarlık yapmak ister onu da bilmiyorum.. Ama bildiğim şu aşamada Sivas için en uygun çözümün Bayan Tribünü olduğu kanaatindeyim..
bende katiliyorum, keske bayanlara ozel bir tribun olsa,
nedeni ise acik, yapilan kufurler v.s v.s
bayanlarinda hakki mac seyretmek, sivassporumuzu desteklemek
belkide bayanlar tribunlerde olursa kufurler felan filan azalir kim bilir.
insallah bu konuya el atan olur
yigidoilyas 25.06.2009, 14:08 bu yıl bi kaç maça eşimle gittik. özellikle belediye maçında maç 0 - 2 yken eşim deli gibi benimle beraber 'hadi çocuklar bastırın hadi aslanlar şampiyon biziz!!!' diye bağırıyordu. tam arkamızda maalesef kombine olmasından dolayı bi senedir dayanmak zorunda kaldığım hıyarlar topluluğu kendi futbolcularımıza öyle küfür ediyorlardı ki sonunda dayanamadım.. bu çocuklar size hayatınızda göremeyeceğiniz şeyleri yaşattı ayıp bee dedim.. adamla nerdeyse birbirimize girecektik..eşim hiç korkmadı..biz bu ayılarla her yerde karşılaşıyoruz hadiii dedi şunların inadına boğazımız patlayıncaya kadar bağıralım.. baktım bazı arkadaşlarda bize katıldı ve onbeş yirmi kişilik bi grup o gün hiç susmadık. hıyar tayfası adeta büzüldü kaldı.. sevgili arkadaşlar bayan trübünü sanki biraz meseleyi hasır altı etmek gibi geliyor bana..bence sivassporumuzun gerçek taraftarları yılmayalım tribünleri bu ayıdan bozma heriflere bırakmayalım.. zamanla onlar çekilsin biz erkekli kızlı hep beraber şarkılarımızla coşalım..sivasta da her şey olur...yeter ki inanalım!!!
Haklısın dayı adamlar takım yendimi şampiyon sivas spor yenildimi küfürü basıyorlar. Ben herzaman sen ve seningibilerin yanındayım. Maça geliyorlarsa insan gibi tezehürat yapsınlar. Sadece gelen bayan taraftarlar acısından degil oraya çocuk taraftarlarda geliyor onlarında ahlakını bozuyorlar. Küfürü duyan hiç kimse mutlu olmuyor kendisi hariçinde futbolcunun da yönetiminde herkesin morali bozuluyor. Yönetim duysun gelsin baksın buralara tarftarlarının sesine kulak versin acıklamalar yapsınlar.
SivasLady 29.06.2009, 15:35 ilk basta bayanlarinda stadda oldugunu fark etmeleri icin ayri bir yer gerek
özel bayan bölümü olursa ve herkesin bildigi bir bölüm olursa
beyler artik orda bayanlarda var diye belki küfürü azaltir, hatta birakirlar
ileride hersey saygi incinde küfürsüz ortam oldugu zaman karisik tribün olabilir
ama simdilik öyle görünmüyor, bayanlara ayri bir bölüm lazim
biz burda cagrimizi yapalim yönetim sesimizi duysun ayri bir bölüm istiyoruz
kanarya yigido 29.06.2009, 17:54 ayri bayan türibinüne hic gerek yok hep birlikte beraber izlersek daha güclü oluruz niye böyle bir öneri getirdiniz anlamis dagilim böyle bir sey ancak iranda olur biz türkiyedeyiz.Yeni sezonda sivassporumuza basarilar.
yener_sahin 29.06.2009, 17:59 ayri bayan türibinüne hic gerek yok hep birlikte beraber izlersek daha güclü oluruz niye böyle bir öneri getirdiniz anlamis dagilim böyle bir sey ancak iranda olur biz türkiyedeyiz.Yeni sezonda sivassporumuza basarilar.
al sana bir kaya nereye dayarsan daya.İranda olurmuş,yapma ya...Bir gün anneni kız kardeşini maç götürsene bakayım o zaman ayrı tribün isteyecekmisin istemeyecekmisin?O kadar şey yazıldı oturup okumamış gelmiş burda gerek yok diyor.Biz bayanlardan taraftarlık istemiyoruz,sadece herkes eşiyle kardeşiyle rahat gelsin istiyoruz.taraftarlığı biz yaparız onlar rahat maç izlesinler yeter.
Siiivasliii 29.06.2009, 19:13 Bende bi bayanim ama dusuncem sudur bayan tribünü saçma olur
sivaslı yıldız 29.06.2009, 20:58 Bende bi bayanim ama dusuncem sudur bayan tribünü saçma olur
Bir bayan olarak tribünde, Sivas'ta, beyler arasında maç izleyebilecek kadar ''cesur'' olman sevindirici..;)
..Biz bayanlardan taraftarlık istemiyoruz,sadece herkes eşiyle kardeşiyle rahat gelsin istiyoruz.taraftarlığı biz yaparız onlar rahat maç izlesinler yeter.
Çocukta, kariyerde, tribünde taraftarlıkta yaparız Yener..:)
Benzer şekilde bir çok tribün var.Örneğin Bursaspor bayan taraftar grubu yeşil inciler.Çocuk tribününde yerleri var.Kaç senedir çocuk tribünü ile beraber bayanlar içinde özel bir tribün olması gerektiğini söyledik,ama pek kulak asan olmadı.
not bursada taciz ve küfür şidet var sivasta ise saygı ve sivasli ve yiğido olma bilinci var ama yinede bayan kardeşlerimizin özelikle yalnız ken daharahat maca gitmesi icin en azında 250 kisilik yer olması ve koltukları daha özel olmsı gerekir bursada imranlı gökçebeli sinan
elbet bayan tribünü olabilir,olmalıdır nedenide herkes biliyor zaten biz henüz küfürsüz maç seyredecek kadar gelişemedik.kimse küfür dinlemek için maça gitmez,ayagımızı yorganımıza göre uzatmalıyız.biz birbirimizi biliyoruz degilmi arkadaşlar.bayanların karışık tribünde rahat maç izliyecegini kim düşünüyorsa???*bidaha düşün derim.
Metal Gear 29.06.2009, 23:20 Bayan tribünü yaparsın gelmek isteyenler gelir,ha yok ben küfürlere razıyım diyenler de gider yine normal tribünde maçını izler.
yigidomurat 29.06.2009, 23:55 bence arkadaşımız çok güzel bi istekte bulunmuş,bayan olduğu için onu en iyi bayanlar anlar belki ama bencede böyle olması daha iyi.kaldıki bi arkadaşımız haremlik selamlık mı olacak demiş?niye olmasınki bu bizim geleneklerimizde var.herşey bitti bir geleneklerimize dil uzatmadığımız kaldı.BİZ SİVASLIYIZ ARKADAŞIM,BİZ GELENEKLERİMİZE BAĞLIYIZ.yani gerekirse haremlik selamlıkta yaparız(eğer bunun adı oysa tabi).kısaca ben bu projeyi destekliyorum arkadaş o kadar.
SivasLady 30.06.2009, 11:30 erkek taraftarlara bayanlarida götürün dedigimde
ne isleri var ne geregi var orda cok küfür var seviyesizler var vs vs.
cogu bayanlara böyle diyerek maclara götürmüyorlar
bizlerde bayan olarak buna cözüm istiyoruz
bizde taraftar olarak hakkimizi ariyoruz
Mecnun baskanimizdan rica ediyoruz
O onca Taraftara sesleniyor bizlerde ona sesleniyoruz
özel bayanlar icin ayri bir bölüm yapsinlar
bir cogundan daha iyi taraftar olaracagimiza inaniyorum
Cekirdekcilerin yerine bayanlar stadi doldursun
inanin cekirdekcilerden daha cok ses duyulacak
bayanlar erkeklerin cogundan TARAFTARliga daha cok deger vereceginden eminim
baska takimlarinda var SivasSpor`da niye olmasin
sonuna kadar destekliyorum.
ben bir erkek olduğum halde maçtaki küfürlerden sapur supur konuşmalardan rahatsız oluyorum da bayanlarında olması gayet doğal.
maçlara sırf küfretmek için gelen insan dışı yaratıklar var adam stada girer girmez başlıyor küfüre gidene kadar
çoluk çocuk bayan dinlemiyor ayıptır ya tepki koyunca da adamla akvgalık oluyorsun sanane diyor. bu yaratıklar temizlenmedikçe
58Taraftar 01.07.2009, 17:14 bayanlar icin özel bölüm olursa cok iyi olur...tribüne taraftar gerekli...bayanlarin cogu iyi taraftar olurlar...rahat edebilmeleri icinde ayri bölüm gerekli..baskanimiz insallah bunu düsünür ve gerceklestirir
not bursada taciz ve küfür şidet var sivasta ise saygı ve sivasli ve yiğido olma bilinci var ama yinede bayan kardeşlerimizin özelikle yalnız ken daharahat maca gitmesi icin en azında 250 kisilik yer olması ve koltukları daha özel olmsı gerekir bursada imranlı gökçebeli sinan
maratonda bayan seyircilerini görüyoruz yanındaki utanmaz bazı abilerimiz öyle bir küfür ediyor ki şahsen ben utanıyorum adamın yüzüne baktıgım zaman adam oralı bile olmuyor
Sivas 4 eylül stadında artık işi gücü takıma rakip takıma ve futbolculara gerekse hakeme küfür eden insanlar istemiyoruz yaa birileri de sizin ananıza bacınıza aynı sözleri söylese sizin tepkiniz ne olurdu hiç düşündünüzmü
zaten bayan taraftarimiz cok yok, beli boyle bir vesileyle cogalir,
bayan grubumuz olur.....
babalar kizlarini rahat bir sekilde maca getirir, bence cok guzel olur..
ESES Mavis 02.07.2009, 08:35 Bana Göre sacma Bayan tribünü
Kale bir arkasindan küfür geldi zaman öbür Kaleden duyuluyor :mad:
sivaslı yıldız 02.07.2009, 14:42 Bana Göre sacma Bayan tribünü
Kale bir arkasindan küfür geldi zaman öbür Kaleden duyuluyor :mad:
Anladım, demek istiyorsun ki; bayanlara değil bir tribün bütün tribünler tahsis edilmeli ki, stadyumda maç insancıl sınırlar içerisinde izlenilebilsin..:)
sivastatlıbelam 02.07.2009, 15:40 iyi fikir mutlaka uygulanmalı ama bu kez sivası gerici,yobaz diye yaftalamasınlar...
sivaslı yıldız 02.07.2009, 16:15 iyi fikir mutlaka uygulanmalı ama bu kez sivası gerici,yobaz diye yaftalamasınlar...
Hangisi daha yobaz, gerici bi uygulama düşünmek lazım.. Bayanlara özel bi bölüm açıp bayanların daha rahat maç izlemesini sağlamak mı, yoksa hiç hoş olmayan durumlara bayanları maruz bırakarak ya maç izlemelerini ya da hiç izleyememelerini sağlamak mı?.. Bizde bunu sorarız onlara..;)
Huseyin_34_58 02.07.2009, 16:32 Böyle bir uygulama öncelikle; mücadele edecegimiz şampiyonlar ligine ve uefa kriterlerine ters olacaktır. Benzerine kısaca Suudi arabistan da yada İran da rastlanabilecek bir uygulama. Eger bayanların rahat etmesini istiyorsanız erkekleri biraz egitmeye calışın. Haremlik-selamlık uygulaması ancak fiziken sizleri korur ama beyinler degişmedikçe tehlike dışarda devam eder. Herşeyin başı kısaca egitimdir.
58ÖREN58 02.07.2009, 16:33 vala olsada olur omasada 35 bın kısılık sıtat dedıler halen hıc ses yok nezaman olur allah bılır bayan turubunu yapılacagınıda hıc sanmıyorum şampıyon sivassporrrrrr anadolunun gururu
yigidoss 07.07.2009, 02:54 iyi fikir mutlaka uygulanmalı ama bu kez sivası gerici,yobaz diye yaftalamasınlar...
Vallaha kardeş Sivas ne yaparsa yapsın yobaz deniyor. Biz böyle güzel bir uygulama yapalım da varsın ÇAĞDAŞLAR! bize yobaz desin. Suudi Arabistan'la İran'la kafayı bulmuş millet baksana. Sanki oralarda bu tür uygulamalar varmış gibi. Ben anlamıyorum ya biz illlaaaaaaa ki birilerine benzemek veya benzetilmek zorunda mıyız? Biz özgün olamaz mıyız? Ne zaman bir şeyler yapılmaya kalkışılsa hemen bir ses"Burası İran değil" aksi bir uygulamada "Bura gavur memleketi değil" bu ne kafasızlık yahu?
hepburdayız 07.07.2009, 04:03 Benim hanımım en az benim kadar koyu bir Sivasspor taraftarı ve her hafta beni maça götür diye yalvarıyor. Ben şimdi hanımımı "La hakeeeeem ananı ..." "La 17 numara o..... çocuğu","A....k...... düzgün vur la topa " vb. onlarca-yüzlerce hakaretleri havada savuran hayvanların arasına nasıl sokayım?
Stad kalabalık yer. Oraya gelen 12000 kişinin hepsinin iyi,namuslu,şerefli adamlar olduklarını hiç birimiz savunabilir miyiz? Oradaki bayanları taciz etmeyeceklerini imza etseler yine güven olmaz.
Stadda bazen oluyor ki;arkamdaki adam heyecandan benim sırtıma çıkıyor. Ya önündeki ben değil de bir bayan olsa?
Siz ve diğer szin gibi "Bayan tribününe ne gerek var" diye soran kardeşlerimiz acaba bu saydıklarımın kendi bayan arkadaşlarınızın,bacılarınızın veya hiç tanıadığınız bir bayanın başına gelmesini kabul edebilir misiniz?
ben istanbulda yaşayan bi sivaslıyım daha doğrusu öğrenimim yüzünden 6 yıldır burdayım,her fırsatta sivasa geliyorum ve maçlara denk getiriyorum.ve ayrıca maça kız arkadaşımla gidiyorum.hacettepeyi içerde yendiğimiz 2-1lik maç,trabzonu 3-0 yendiğimiz maçtada ordayım ve yanımda bayan arkadaşımda vardı,dediğinizin aksine hacettepe maçında abiler dayılar altlarındaki kartonu bile bizle paylaştılar,yersiz davrananları herkez ağızbirliği ile ikaz ettiler,ben işin açığı hiç rahatsız olmadım!!!
burda fb,gs,bjk stadlarında maç izlemiş biri olarak size şunu söyliyim bizim insanımız gayet beyefendi!!abartmayalım..istis naları genele yaymayalım..
aradaki hayvanları ayıklayıp stadımızda hepberaber maçlarımızı izlemeye devam edelim!!!!!
onurdincol 07.07.2009, 10:11 SiVASSPORUMUZUN BAYAN TARAFTAR KİTLESİNİN OLMAMASI ÇOK YAZIK BİZDE İSTERİZ TRİBÜNDE HOŞ BAYANLARIMIZLA MAÇ HEYECANI YAŞAMAK:)
selimdelen 13.07.2009, 16:36 lütfen beyler 21 . yuzyıldayız tabıkı bazı dengesizlerin bu tip hatta daha agir zararları olabilir lakin yonetim bu tip insanları belirleyip agır cezalar verdiginde aynı kisinin yapmayacagı gibi baskalarınada ornek olacaktır ayrı bir bolum olmasının sakıncası olmayacagını dusunuyorum olmasında bir sakınca yok sadece çağdaş olmak adına biraz tuaf
badboysefaa 13.07.2009, 18:05 lütfen beyler 21 . yuzyıldayız tabıkı bazı dengesizlerin bu tip hatta daha agir zararları olabilir lakin yonetim bu tip insanları belirleyip agır cezalar verdiginde aynı kisinin yapmayacagı gibi baskalarınada ornek olacaktır ayrı bir bolum olmasının sakıncası olmayacagını dusunuyorum olmasında bir sakınca yok sadece çağdaş olmak adına biraz tuaf
yönetim küfür dedektörümü koyacak stada küfür edenleri v.b dengesizlik yapanları dedektörmü tespit edicek bırak allah aşkına arka sıradaki adam ana avrat söverken sen kardeşini anneni yanına alıp oraya götürebilirmisin?elini vicdanına koy çagdaşlıktan bahsetmişsin iş oraya gelse ohoo ne kadar cok çagdaş olmayan şey var hayatında onları gör sonra stadı çagdaşlaştıralım
aliDesidero 13.07.2009, 18:08 yönetim küfür dedektörümü koyacak stada küfür edenleri v.b dengesizlik yapanları dedektörmü tespit edicek bırak allah aşkına arka sıradaki adam ana avrat söverken sen kardeşini anneni yanına alıp oraya götürebilirmisin?elini vicdanına koy çagdaşlıktan bahsetmişsin iş oraya gelse ohoo ne kadar cok çagdaş olmayan şey var hayatında onları gör sonra stadı çagdaşlaştıralım
Bu iş çözülebilir be dostum.Yeter ki çözülmek istensin.Üzerine gidilsin.Hem de çözümü çok basit. ;)
Evinde karısının çoluğunun çocuğunun yanında küfredemiyen insanlar stadyumda aslan kesiliyor.
burakplt 13.07.2009, 18:22 iyi olur ama birazcık daha stadın büyütülmeside gerekir en azında 250 kişilik yer ayırılabilir
carizma0658 16.07.2009, 20:17 SİVASLI YILDIZ KARDEŞIME GÖNÜLDEN KATLIYORUM VE SİVASIN BU KONUDA CİDDİ OLARAK DESTEK VERMESİNİ DİLİYORUM BU SİVAS İÇİN RESMEN Bİ ARTIDIR SİVASA GÜZEL OLAN HERŞEY YAKIŞIR
Mülayim diyebileceğimiz insanlar bile çok normalmiş gibi belki niye ya da kime ettiğini bilmeden bir nevi kendisini deşarj etmek amaçlı küfrediyor.maçlarda küfür kısmının çözülebileceğine açıkçası inanmıyorum.futbol bir açıdan da insanların stadyuma gidip küfrederek rahatlama yolu olmuş durumda.insanlar psikolojik problemlerini altetmek için bir terapi metodu olarak stada gidip küfrediyor.
Hiç bir bayan hayatında duymadığı küfürleri dinlemek için stadyuma gitmez.gidebilen varsa da ben o kadar cesur değilim.şartlar açısından gerekli fakat saçma bir uygulama olurdu.en güzeli birlikte izleyebilmek fakat şartlar el vermiyor maalesef..
yigidoss 31.07.2009, 21:08 Mülayim diyebileceğimiz insanlar bile çok normalmiş gibi belki niye ya da kime ettiğini bilmeden bir nevi kendisini deşarj etmek amaçlı küfrediyor.maçlarda küfür kısmının çözülebileceğine açıkçası inanmıyorum.futbol bir açıdan da insanların stadyuma gidip küfrederek rahatlama yolu olmuş durumda.insanlar psikolojik problemlerini altetmek için bir terapi metodu olarak stada gidip küfrediyor.
Zannederim 2006-2007 (hafızam çok kötüdür)sezonuydu ve yine zannederim Çaykur Rizespor maçı, takım çok kötüydü ya da Rize acayip press yapıyordu. Arkadan 10-15 kişilik bir grup özellikle Yasir ve Cem Can'a sürekli küfrediyordu. Bir ağabeyimiz de onları teskin etmeye çalışıyordu "Yapmayın bunlar bizim oyuncularımız,bizim için ter döküyor, bizi bu günlere onlar getirdi vs.vs..." Neyse ki ağabeyimizin uğraşları sonucunda bizim de ufak tefek desteklerimizle bu gurup biraz sakinleşti.. Ama takım berbat.Biz kafayı direklere falan vurmaya başladık.:) Az önce o gurubu sakinleştiren ağabeyimiz bir koptu inanın o güne kadar duymadığım,orijinal jelatini açılmamış küfürleri ardı ardına savurmaya öyle başladı ki. Bu sefer biz bir yandan adamı sakinleştirmeye çalışıyorduk ama gülmekten bunu pek te beceremedik:) Bizim bulunduğumuz tribün hem gülmekten hem öfkeden yerlere yatmıştık.
Yani küfür sorununun çözülemeyeceği bariz bir gerçek. Ben kesinlikle bayan tribünü taraftarıyım.
hee tabiki erkekler çekirdek yer bayanlar kısır günü filan yaparlar tammamen stad coşkuyu yaşasın:D
böyle bir düşünce başka bir yerde varsa resim koyabilirmiyiz daha iyi olur
yener_sahin 19.08.2009, 16:09 git tribünü öğren sonra gel burdan laf at her takımın bayan taraftar grubu var.
sivaslı yıldız 19.08.2009, 19:36 hee tabiki erkekler çekirdek yer bayanlar kısır günü filan yaparlar tammamen stad coşkuyu yaşasın:D
Altın günü demek istedin sanırım..
Çocuk olasın..:)
YA KARDEŞİM BİZİM DAHA ERKEK TARAFTARIMIZ BİKERE DOĞRU DÜZGÜN TİBÜN OLUŞTURAMAZKEN BAYANLAR NE YAPSIN BAK İLK OLARAK TARAFTAR MAÇA GELİYOR ÇEKİRDEK ÇITLIYOR GOL OLDUMU Bİ ZIPLIYOR KIRMIZIBEYAZ ŞAMPİYON SİVAS BU KAAR İLK OLARAK TARAFTAR OLMAK GEREK
git tribünü öğren sonra gel burdan laf at her takımın bayan taraftar grubu var.
GOOGLE BAYAN TRİBÜNÜ YAZ İLK OLARAK SİVAS ÇIKIYOR SONRA BOLUSPORUN ÇOCUK TRİBÜNÜ ÇIKIYOR VE BAYAN TRİBÜNÜ OLAN TAKIM GÖREMEDİM
yener_sahin 20.08.2009, 12:45 Aslanım benim bursaspor Yeşil İnciler sana yeter,yeniçeri zamanında bizim yençeri angel vardı oda mı yetmedi sana samsunsporda efsane bir ablamız vardı deplasman kaçırmayan yetmedi mi sayarkaspora bak oda mı yetmedi göztepeye bak.tribün google dan değil tecrübe ile öğrenilir.
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/700/Yesil_Inciler_1_Yasinda
videoyu izle kalabalık yapma buralarda ;)
Aslanım benim bursaspor Yeşil İnciler sana yeter,yeniçeri zamanında bizim yençeri angel vardı oda mı yetmedi sana samsunsporda efsane bir ablamız vardı deplasman kaçırmayan yetmedi mi sayarkaspora bak oda mı yetmedi göztepeye bak.tribün google dan değil tecrübe ile öğrenilir.
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/700/Yesil_Inciler_1_Yasinda
videoyu izle kalabalık yapma buralarda ;)
YA ABİCİM BİZİM DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİR TARAFTARIMIZ YOQ ADAMLAR GELİYOR BAĞIRIYORLARMI Bİ YİĞİDO GENÇLİK BİR ÇILGINLAR BAŞKA YOK BURSASPORUN MÜTHİŞ BİR TARAFTARI VAR SİVASSPORADA DAHA İYİ OLUR BAYAN TARAFTAR BENDE BİŞEY DEMİYORUM AMA ÖNCE ŞU ERKEK TARAFTARLARI BAĞRMALARI LAZIM BU GÜN KÜ MAÇTA TARAFTARI GÖRECEĞİZ BEN BİKERE BİLE MEŞALE YAKILDĞINI GÖRMEDİM TRİBÜNDE
yener_sahin 20.08.2009, 13:00 YA ABİCİM BİZİM DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİR TARAFTARIMIZ YOQ ADAMLAR GELİYOR BAĞIRIYORLARMI Bİ YİĞİDO GENÇLİK BİR ÇILGINLAR BAŞKA YOK BURSASPORUN MÜTHİŞ BİR TARAFTARI VAR SİVASSPORADA DAHA İYİ OLUR BAYAN TARAFTAR BENDE BİŞEY DEMİYORUM AMA ÖNCE ŞU ERKEK TARAFTARLARI BAĞRMALARI LAZIM BU GÜN KÜ MAÇTA TARAFTARI GÖRECEĞİZ BEN BİKERE BİLE MEŞALE YAKILDĞINI GÖRMEDİM TRİBÜNDE
Canım kardeşim sanırım daha yeni yeni maçları tribünü takip ediyorsun.Biraz araştırma yap lütfen.2. ve 3. ligde muhteşem taraftar grubumuz vardı ynetm istemediği için bitirildi.Bu konu başlıklarını bu forumda biraz arasan bulursun.Yönetim desteği olmadan sivasda tribün olmaz.Saydığın taraftar grupları içesinde şu anda sadece ilki maçlara gidiyor ellerinden geleni yapıyor.O da yetersiz tribün öyle olmaz.Daha fazla destek şart.Tribünü bilen kişiler bunu yapmalı insanlara öğretmeli bu da yönetimin elinde buna da razı değiller.Meşaleye gelince bilmen gereken şu ki stadlarda meşale yakmak yasak.Cezası 1.200 YTL yakan adam asıl kendisini yakıyor demektir.Bu maçtada taraftar göremezsin.Çünkü en çok seyircisi olan takım biziz bizim taraftarımız çok az onlarda küsmüş durumdalar...
İbrahimAyas01 25.08.2009, 18:59 Bayan ve çocuklara ayrı trübün olması güzel olur ama ayrışmayada sevk ediyor bu durum.Haremlik selamlık olayı ortaya çıkıyor.Gerek yok bence.Amaç Sivasspor sa kadın yada erkek farketmez.İç içede maç izlenebilir.Tabiki içlerinde fesat düşünceli insanlar yüzünden böyleye bir ayrıştırmayada sevk edildigi bir gerçek.
hamido42 16.09.2009, 11:29 GOOGLE BAYAN TRİBÜNÜ YAZ İLK OLARAK SİVAS ÇIKIYOR SONRA BOLUSPORUN ÇOCUK TRİBÜNÜ ÇIKIYOR VE BAYAN TRİBÜNÜ OLAN TAKIM GÖREMEDİM
Küme düşçez , hala bayan tribününnden bahsediyosun . Google da ilk çıksa ne olur çıkmasa ne olur ?
yener_sahin 16.09.2009, 12:20 Küme düşçez , hala bayan tribününnden bahsediyosun . Google da ilk çıksa ne olur çıkmasa ne olur ?
yenisin galiba aylar öncenin konusuna damladığına göre.küme korkusudur sardı gidiyor milleti düzeşrsekde düşeriz ne olacak.hiç değilse ondan sonra sivasspor asıl taraftarlarına kalır kolpalardan ayrılmış olur.
karakochakan 16.09.2009, 12:32 bencede yapılsın sivasda dengesiz adam cooook
küme düşme olayı olsa bile bayan trübünü olmazmı bayan taraftar olur da hiç degilse bir kısım stada sırf sövmek için gelen embesil dengesiz insanlar utanırda sövmek yerine takıma sahip çıkar
sivaslı yıldız 10.01.2010, 09:06 Sonunda konuya ulaşabildim..:mad:
Küme düşme senaryoları üzerinden boş boş konuşmayı, bayanların stadyumdaki yerini alma isteğine tercih ediyorsunuz sanırım..:confused:
Biz de başka bir başlıkta; Yönetim taraftar mı, seyirci mi istiyor konusu üzerinde fikirlerimizi paylaşıyorduk.
Tabi ki Sivassporumuzun, statta bayan erkek demeden, herkes tarafından desteklenmesi lazım.
Bayan tribün derken stadımızdaki Maraton, Kale Arkası Gar, Kale Arkası Havuz , Kapalı gibi yeni bir bölüm mü, yoksa nerede olursa olsun maçı izleyecek çok sayıda bayan taraftarın birlikte olmasını mı düşünüyorsunuz?
Şu bir gerçek ki, her ne kadar zaten Sivasspor taraftarı maçlarda küfür etmeyerek bu yönde beğeni kazansa da, bayan taraftarlarımızın maçlara daha yoğun gelmesi halinde, stadımıza yepyeni bir hava yepyeni bir güzellik daha katılmış olur.
hangi aklı selim sahibi çılgınların içine yada başka bir yere bayan akrabasını götürüp maç izletir.boş konuşmanın geregi yok elbet bayan tribunü ise bayan tirübünü yok aile tirübünüyse aile tribünü gerekli ve lazım.çılgınlar alınmasın kötü bir amacım yok örnek olsun diye yazdım yoksa biz bizi zaten biliyor ve tanıyoruz olmaz buna çılgınlarıda rızası olmaz başkasınında.bizim taraftarımız ilaki küfür eder az yada çok.
sivaslı yıldız 11.01.2010, 19:44 Biz de başka bir başlıkta; Yönetim taraftar mı, seyirci mi istiyor konusu üzerinde fikirlerimizi paylaşıyorduk.
Tabi ki Sivassporumuzun, statta bayan erkek demeden, herkes tarafından desteklenmesi lazım.
Bayan tribün derken stadımızdaki Maraton, Kale Arkası Gar, Kale Arkası Havuz , Kapalı gibi yeni bir bölüm mü, yoksa nerede olursa olsun maçı izleyecek çok sayıda bayan taraftarın birlikte olmasını mı düşünüyorsunuz?
Şu bir gerçek ki, her ne kadar zaten Sivasspor taraftarı maçlarda küfür etmeyerek bu yönde beğeni kazansa da, bayan taraftarlarımızın maçlara daha yoğun gelmesi halinde, stadımıza yepyeni bir hava yepyeni bir güzellik daha katılmış olur.
Şimdi efendim;
Öncelikle bu konunun yerini bulmamla ilgili sıkıntımın muhattabı olmamanıza rağmen açıklama yaptığınız için teşekkür ederim..
Şahsım adına isteğim sizinde belirttiğiniz üzere; stadyumun neresinde olursa olsun maçı izleyecek çok sayıda bayan taraftarın birlikte olmasıdır..
İnşallah..:)
Biz de başka bir başlıkta; Yönetim taraftar mı, seyirci mi istiyor konusu üzerinde fikirlerimizi paylaşıyorduk.
yönetim hem seyirci istiyor hem taraftar istiyor maçlarda takımı gönülden destekleyen insanlara gereken destegi vermezken sonra da kalkıp sivaslı takıma gereken destegi vermiyor diyorlar
Küme düşçez , hala bayan tribününnden bahsediyosun . Google da ilk çıksa ne olur çıkmasa ne olur ?
arkadasim bence sen birdaha yorum yazma, taraftarlik takimina guvenmekle baslar... bayan tribunun olmasi sizi neden rahatsiz eder anlamamki...
Bence Sivastaki bayan taraftarlar, kendi aralarında (site aracılığı ile olabilir) anlaşılırsa, zaten stadın her yerinde kendilerine yer bulabilirler.
Kale arkası düşünüyorsanız, bence en uygun bölüm ÇEKİRDEKÇİLERİN (Gar tarafı c-d bölümü :D ) olduğu bölüm.. Hem maç güzel izleniyor, hemde maç boyunca hiç yerinizden kalkmanıza gerek kalmaz.. Ama ara sıra bizim gibi maçta tezaruhat yapmak isteyen bir kaç kişi çıkabilir.. Siz zahmet etmeden oradakiler zaten hemen "bağırma, ayakta durma" diyorlar ...
eqer bayanLar trubunde olmazsa Sivasspor liqde mi kalacak yapma be kardeşim keşke öyLe bi imkan olsada bayanLarda qeLse trıbune renk katsa kufuru azaltsa cok ama cok qüzel olur ...
yıldız58im 11.01.2010, 22:33 bayanlara ayrı tribin lazım onca küfür varken bayanlara ayrı tribin aynı zamanda aile tribini olsun ablam fanatik maça da gtmek istiyor amayalnız çarşıda pazarda kaybolacak cinsten ... yapılacaksa aile tribini özelliği de olsun
bayanlara ayrı tribin lazım onca küfür varken bayanlara ayrı tribin aynı zamanda aile tribini olsun ablam fanatik maça da gtmek istiyor amayalnız çarşıda pazarda kaybolacak cinsten ... yapılacaksa aile tribini özelliği de olsun
Sivasspor taraftarlarından duyacağınız küfür, sokakta herkesin ortasında edilen küfürler kadardır
Defalarca maça gittim, toplu olarak Trabzon maçından başka maçta küfür duymadım..
Ama hamsi kafalılar da hak etmişlerdi.. :rolleyes:
kiNgSiZe58 19.01.2010, 13:56 Sivasspor taraftarlarından duyacağınız küfür, sokakta herkesin ortasında edilen küfürler kadardır
Defalarca maça gittim, toplu olarak Trabzon maçından başka maçta küfür duymadım..
Ama hamsi kafalılar da hak etmişlerdi.. :rolleyes:
haha bende o maçtaydım. gerçektende öyleydı :)
ercan58.a 19.01.2010, 13:58 bayanlar her zaman başımızın tacı
stadyumdada baştacı yapalım
Bayanlara ait bir tribün oluşturulursa takım nasıl desteklenir görürsünüz. Ben inanıyorum Sivas lı bayanlar herkesten daha heyecanlı ve milliyetcidir. Hemde o çekirdekçilerin utanıp tezahuürat katılmasını sağlar diye düşünüyorum :)
sivaslı yıldız 08.08.2010, 18:32 Bugün ki maçı rekor sayıda bayan taraftar tam da olmaları gereken yerden; stadyumdan takip eder inşallah..:)
sacma bir karar once erkekler eğitilmelidir................. ................
bulutbey27 08.08.2010, 20:38 bunu yapmak hem doğru hemde yanlış olur zaten küfür eden edene bayanlar karışık olursa sayıları arttıkça o çatlaklarda azalıır belki ama onunda zamana ihtiyacı var bence ayrı bir yer olursada bayanlar daha çok rahat edebilirler ama o zamanda bizim taraftarlarımız yine öyle bodoslama konşmatya evam edecekk gerçi bjk tarftarı bayan erkek karışık ama kombine halinde küfür ediyorlar onlar sade sapıtmış
kurtay58 09.08.2010, 00:23 sivas dışında yaşıyorum ama, bulunduğum şehre yakın yerlerdeki maçları ve sivasta bulunduğum dönemlerde maç kaçırdığım vaki değildir, maçlarada mutlaka 12 yaşındaki oğlumu da götürüyorum, ama maalesef kızımı götüremiyorum, kızım sebebini sorduğunda da geçiştiriyorum ama cevap belli maalesef KÜFÜRRRRR
YİGİDOKENTLİ 09.08.2010, 01:16 bayanlara özel yerde olur ailesiyle gelenlere ayri yer olsa iyi olur çok küfürlü konuşan oluyor bazen kendimi zor tutuyorum ben ailemle gelsem başim belaya girer stat büyük yapilsa iyi olur.
esrarengiz 09.08.2010, 02:18 arkadaslar hepimizin dusunceleri ayri ayri bu yuzdende bazen polemiklerin cikmasi dogaldir her ne kadar ayni takiminin tafartari olsakta...
ben bu bayanlar ve aileler icin yapilmasi gereken tribun olayina daha baska bir yaklasimda bulunmak istiyorum..
simdi cogunlugun dedigi gibi stadin bir bolumu bayan demiyelimde aile tribunu olsun tamam guzel bir baslangic ...
kimse ileriyi dusunmuyor bu tribun git gide buyudugunu dusunun once kale arkasi sonra diger kale arkasi sonra maraton kapali derken tum stad aile ile beraber mac seyretmeye gelen taraftarla dolsa daha guzel degilmi hem stadlarimizdaki kotu tezahurat kotu hareketler olaylar azalir hemde guzel bir ortamda mac seyredilir macin zevkine varilir...
fakat bunun yapilabilmesi icin cok zaman gecmesi gerekiyor bunu biliyorum.. ama neden bir baslangic yapmiyoruz... bir kac arkadasimizda maca ozellikle kufur etmek icin gelenler var diyor bakin bunlaraa zamanla aileleriyle beraber maca gelecek kadar degismis bir taraftar toplulugu meydana getirirler sivas halkimiz nerede nasil davranilacagini aslinda cok iyi biliyor..
sivasli icin aile ilk sirada olugundan dolayi.. kotu olaylarin cikmasinada izin vermeyecek kadarda kararlidir..
unutmayalimki sivasimiz ne cektiyse zaten bu gune kadar hep bu yuzden cekmedimi... iste bundan dolayi sivas ilerleyemedi cunku ilerlemesini istemediler gelin hep beraber olalim bu guzel plan uzerinde calisalim birakalim ailelerimiz park ta oturur gibi rahatlikla mac izlesinler...
ne yani guzel yaz gunlerinde hafta sonu mac var ailelerimiz neden gelmesin!!!!
istasyon caddesinde gezerek dondurmami yesinler oylesine bos kapali dukkanlara bakarak unutmayalimki bu gunun tarifesi ile bir dondurma parasina vee bir cekirdek parasina bilet almak mumkun hepimizde bunu biliyoruz..
sivas spor yonetimini bu yonde calisma baslatilmasi yonunde ben cok istiyorum insallah bundada basarili olurlar...
herkese ornek olmak istiyorsak iste elimizde en guzel firsat fanatik bayan yigidolarimizi staddan uzaklastirmayalim.
simdi cogu arkadasimiz ailenin ne isi var diyecek biliyorum...
bende onlara soruyorum sen ne icin varsin ailen icin o zaman onlarin bari 15 gunde bir mutlu olmalarini sagla mac seyretme hazzini onlarin elinden alma derim...
ama sizin icin kahveye gitmek daha zevkli geliyorsa amenna hic bir sey demem...
SIVAS SPORUMUZ TARAFTARIYLA BIR AILE GIBIYSE .... NEDEN AILELERIMIZ SIVASSPORLA BULUSMASIN.... DAHA BUYUK BIR AILE OLMAK TEMENNISIYLE
saygilar benden derim.....
Yusuf Çevik 09.08.2010, 08:12 Olsun Bayan tribunde.
sırf dışarda başkasına kızıpda tepkisini koyamayan insanlar ister çalıştıgı yerde olsun isterse ailevi sorunlarından dolayı tepkisini o insanlara gösteremeyen bazı insanlar stada gelerek sırf deşarj olmak için hakeme rakip takımın topçusuna hızını alamazsa kendi topçusuna sövecek kadar acizleşiyor neden sövüyorsunuz diyen insanada ben bilete para verdim ve sdata geldim demesi insanlarımızın ne kadar çok insanlıktan uzaklaştıgını gösteriyor şimdi bilete para veren bir takım onlara insan demeye bile utanıyoruz hakeme rakip topçuya kendi topçusuna agza alınmayacak küfürler etmesi haklı mı sonra da diyoruz sivas halkı maçlara neden ilgisi az böyle karaktersiz ve kişilksiz insanlar yüzünden maçlara ilgisini azaltıyor
Holigann 09.08.2010, 18:23 Stadda kufuru azaltacak her turlu uygulamanın yanındayım. Bayanlara ozel ayrı bı trıbun olması guzel olur ama bence bunun ıcın bursaspor ornegındekı gıbı bı bayan taraftar olusumu gereklı,bence bu sekılde olursa daha ıyı olur.emınımde yonetım boyle bı durumda gereklı kolaylıgı saglayacaktır.aksı takdırde bana gore bıraz sacma bı goruntu olusacak..stada gelen 3,5 bayan ıcın ayrı bolum olusturulması yalnıs(misalen 3 5).taraftar grubu olusturulmadan haremlık selamlık bı uygulama bence yalnıs. onemlı olan kufurun azalması,bayanların kendılerını stadda rahat hıssedebılmesı adına staddakı herkeze buyuk ıs dusuyor..zaten hakem ortalıgı cok germedıkce kufure karsı bazen duyarlı oluyoruz.maratonda bu tur sahnelere sahıt olduk zaman zaman..gereksız kufurler ve sahaya atılan maddelere tepkı gosteren bı seyırcı potansıyelının az da olsa olustugunu gormek sevındırıcı..
28 EYLÜL 2009 09.08.2010, 18:26 sırf dışarda başkasına kızıpda tepkisini koyamayan insanlar ister çalıştıgı yerde olsun isterse ailevi sorunlarından dolayı tepkisini o insanlara gösteremeyen bazı insanlar stada gelerek sırf deşarj olmak için hakeme rakip takımın topçusuna hızını alamazsa kendi topçusuna sövecek kadar acizleşiyor neden sövüyorsunuz diyen insanada ben bilete para verdim ve sdata geldim demesi insanlarımızın ne kadar çok insanlıktan uzaklaştıgını gösteriyor şimdi bilete para veren bir takım onlara insan demeye bile utanıyoruz hakeme rakip topçuya kendi topçusuna agza alınmayacak küfürler etmesi haklı mı sonra da diyoruz sivas halkı maçlara neden ilgisi az böyle karaktersiz ve kişilksiz insanlar yüzünden maçlara ilgisini azaltıyor
Gardaşım... ben Sivas Trabzon maçında kafadan 10-15 bayanın küfür ettiğini gördüm gördüm gördüm. Burdaki yorumlara inanmam. Kayseriyle ve Trabzonla maçımız olsun babannemi veya anneannemi götüreyim söver. Başka birşey demiyorum. Yakında bu maçlarımızda kavgada başlar. Az kaldı.
Sitresli maçlarımız var. 3 istanbul takımı ve 2 anadolu takımı. Bunları biliyorsunuz. Yatırdım yatırdım çam dibinden başlanır boğazdan çıkılır bu maçlarda. Yapacak birşey yok. Ben gözlemlediklerimi belirteyim dedim.
sivaslı yıldız 12.08.2010, 11:02 Gardaşım... ben Sivas Trabzon maçında kafadan 10-15 bayanın küfür ettiğini gördüm gördüm gördüm. Burdaki yorumlara inanmam. Kayseriyle ve Trabzonla maçımız olsun babannemi veya anneannemi götüreyim söver..
..:)
Oysa bizim asıl amacımız maç izlerken size benzemekten ziyade, sizi bize benzetme..:)
esrarengiz 12.08.2010, 13:07 babam anlatirdi gencligindeki sivas spor maclarinin nasil seyredildigini..
evden alirlarmis masayi sandalyeyi o zamanlar tabi tribun olayi yok giderlermis maca mangali yakarlarmis maci da tadinda seyrederlermis... simdi soracaksiniz bizdemi mangal yakalim olmayacak bir sey biliyorum.... mangal tadinda mac seyredelim diyorum bende...
o yuzden bayan taraftarlarda maca gelsinler hic olmazsa degisen sivasa yeni bir imaj saglarlar...
Bayan tribününü bilmem ama bayan taraftarların Sivasa sivasspora renke katacağından eminim.Futbol taraftarlığı, ya da futbol seyri sadece erkek hegomanyası altında kalmamalı, bayanların da diledikleri gibi maça gelme ve maçı seyretme özerklikleri olmalı.şimdi gelelim bizim stadımızda bayanlar için özel bir tribünün olmasına.şu an teknik olarak bunun olacağını sanmıyorum, bırakın bayanlara yer tahsisisini biz daha stada nasıl girilir, statta neler yapılır ve staddan nasıl çıkılır, daha bunları halledemedik.
Stada gelen bir bayanın duymak istemediği ilk durum sanırım küfürdür, bu bayan bir de yakını ile gelmişse o zaman ne olacak, bu bayanın yanındaki küfür edenlere uyarıda bulunacak, küfür edenler de kaba şekilde karşılık verecek sonrasında bu bayanın yanında küfürler ve yumruklar havada savrulacak.bunu engellemenin tek nedeni sadece tribün değil, eğitim.çıkın çarşıya esnafa bakın stadda küfür edenlerden daha beter küfürlü konuşanlar var,pazar esnafı bunlardan daha beter.laf gelmişken pazardan bir ürün alın sonra onu değiştirmek ya da aldığınız ürünün bozuk olduğunu bu esnafa iletin bakın sonrasında ne oluyor, bu esnaf bozması sizi suçlu çıkarıp ağza alınmadık küfürler ediyor.bu örnekleri niye verdim, sebebi şu, biz kendimizi değiştiremedikçe stadda bayanlara özel yer tahsis etmek bayanalrı tribünlere çekmek ve orada tutmak için yeterli değil, stada gelen insanların bilinçli olması gerek, küfürsüz, hoşgorünün olduğu bir ortamı yaratması gerekkki, bu seyirci topluluğunu hem bayanlar hem de çocuklar örenek alsın maçlara riayet etsim.umarım bu yorumuma farklı anlam kazandırmaz kimseler, yoksa stadda küfür eden nataraftar bozmalarından bir farkları kalmaz demi:))))
yiğido cihan 29.08.2010, 13:43 bencede bayan trbünü yakışır sivasa çünkü maçı nerde ilersen izle adam küfür etmekten hiç çekinmiyo.mesela sivasspor galatasaray maçında sırf maçı rahat izleyelim die vipde oturdum arkamda admın biri na avrad dümdüz sövdü.bu sivasspor seyircisine yakışmayan bi harekettir.küfür edeceksek maça nie geliyoruz ki..acil tribün lazım..
58seko16 29.08.2010, 13:46 bence çok gusel bışey bursa ataturk stadında bayanlara özel trıbun war
bursasporun bayan trıbunun adıda yeşil inciler
Bu isteklerinin sebebi nedir?
1)Etrafdan sadece maça küfür etmek için gelen insanlardan uzak durmak.
2)Çift gelen insanlara olan bakışlarla tacizden uzak durmak.
3)Güvenliğinden emin olduğu bir kısımda maç izlemek.
vs.. vs...
İstemeleri en doğal hakları,yıllardır tribündeyim öyle insanlara denk geldim ki bizim stada dahil insanlığımdan utandım.Adama küfretme diyorsun ben maça küfretmek için geldim diyor.Bu tarz bir uygulama insanlara güven verecektir.Malum zamanında stad içerisinde çıkan tribün olaylarında en çok zararı aileler gördü.Umarım bu derlendiriler.
Söven adam bağırarak da söver... Toplu halde sövülür... yani duyulmicakmı özel bayan trübini olunca..
bayan tribünü açılsa dahi bu küfüre engel olacağını hiç sanmıyorum çünkü maçta hakem hatasında herkes hakeme ..ne hakem diye bağırıyor bazen daha fazlası bunuda duymamak elde değil sağır olsa duyar yani bunun için önce küfürü yok etmemiz lazım bayan tribünü ile bu kısmen çözülür ama tamamen çözüleceğini sanmıyorum.
sivaslı yıldız 16.10.2011, 01:53 Çok hoş oldu böyle..:)
kamışlı58 16.10.2011, 09:57 Bayan taraftarların çok olması o şehirdeki insanların futbol kültürünün gelliştigini gösterir
maça gidip öküz gibi maç seyredenler her ağzından çıkan 3 kelimenin 2 si küfür olan dallamalarada insan gibi maç seyretmeyi ögretecektirler
bu yazdıklarımın sivas taraftarıyla ilgisi tabiki yok
sivaslı kardeşlerim her zaman türkiyeye örnek olmuştur olacaktırda
UNUTMAYALIMKİ KADINLAR BİZDEN DAHA ÇOK HAK EDİYORLAR
n e garip insanlarımız var yuh yani bayanlar türibünü elbet çok mantıklı ve çokda gerekli eger talep varsa ki var onlara rahatça maç izlemeleri için yer ayrılması çok lazım.şimdi haremlik selamlık diyen zat sen eger bu stadda eşinle anan la ablanla her kimle olursa olsun maç izlermisin yada ailendeki bayanlara müsade edermisin.bu şartlarda maç izlemelerini istermisin eger istersen ben özür dilerim yok olmaz dersen saçmalama haremlik ayrı şey maç izlemek ayrı şey.ülkemizde bayanların rahatça maçm izliyecegi tek bir şehir bile yok .kim aksini söylerse söylesin hepsinde küfürden geçilmiyor gene en iyisi sivas ve diyorumki eger siz bayan erkek karışık maç izliyebileceginizi düşünüyorsanızki bu mümkün degil hodri meydan alın bir bayan yakınınızı gidip maç izleyin bakalım.ondan sonra konuşalım bir diger konu bu olayada dini veya siyaseti sokmanın geregi yok herkes sivaslı herkes sivassporludur kimse başka yerlere çekmesin kimsenin buna hakkı yok tek sivas tek sivasspor var. akıllı olun beyler önce kendi bayanlarınızı maça götürün sonra eleştirin.en önemlisi gerçekten sivassporun bayan taraftara ihtiyacı var çok güzel olacagına eminim antep maçında gördük bayanların sesi beylerden daha fazla çıkıyordu aksini düşünene kapak olur bu.sonuç olarak derimki evet bayan taraftara ve ayrı türübüne ihtiyaç vardır belki ilerde o seviyeye gelebilirsek eger ki ben sanmıyorum o zaman hep beraber maç izliyebiliriz belki türkiyeye örnek bile oluruz ne dersiniz olurmu olur.her şeye ragmen sivas seyircigi gerçekten beyefendi seyirci ama umut var ilerde taraftar olmayıda başaracagız az kaldı bakın bayan taraftarımızda var ve gayette başarılılar.hele yeni stadımız yapılsın çok daha iyi olacak.
bayan taraftarları yurekten kutluyorum,kale arkası trıbununde 100-150 kadar bayan vardı hepsınde forma,atkı vardı 90 dak.takıma destek oldular helal olsun.
bykara5835 16.10.2011, 13:05 bayan taraftarları yurekten kutluyorum,kale arkası trıbununde 100-150 kadar bayan vardı hepsınde forma,atkı vardı 90 dak.takıma destek oldular helal olsun.
evet çekirdekçiler belki biraz utanırlar bir dahaki maçta onlarda eşlik eder bayan taraftar kardeşlerimi canı günülden kutluyorum..
çekirdekçilerden daha çok sesiniz çikti helal olsun sizlere
threestar58 16.10.2011, 18:17 bu konu,yu bayanlara danismak gerek: bu konu,da bayanlar arasin,da 'buyuk' bir anket yapilsin 'cogunluk' istiyor,sa yapilsin, bayan tribun,u istemeyen bayanlar,da gitsin istedigi yer,e otursun
bayan taraftarlarımızın özel yer ayrılmasını çök olumlu buluyorum bunun zamanla bayanlarımızın dahada çoğalacağını ümüt ediyorum yalnız yer tercihi hoşuma gitmedi misafir takımının taraftarlarının bölümünde olması biraz beni rahatsız etti
sivaslı yıldız 03.12.2011, 00:57 Takımımızı yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımıza yürekten sevgiler..
Balonlar da ellerimize yakışan hoş bi aksesuarmış hani..:)
DOGU_BEY 03.12.2011, 01:01 Takımımızı yalnız bırakmayan bayan taraftarlarımıza yürekten sevgiler..
Balonlar da ellerimize yakışan hoş bi aksesuarmış hani..:)
özellikle maç sırasında bir avuç hamsi otur yerine tezahüratını bütün stada duyurmanız bile süperdi...lazlar neye uğradığını şaşırdı, köşeli jetonları iyice allak bullak oldu :)
|