Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray istedi, Sivas 'takas' dedi


ERMAN
25.06.2009, 18:14
Bu arada anlaşma sağlandığı bildirilen eski Trabzonsporlu Ömer Rıza'nın transferinin gerçekleşmediği belirtildi. Ömer Rıza'nın kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştüğü ve kendisini tam olarak hazır hissetmediğini, bu nedenle Sivasspor'a tam faydalı olamayacağını ilettiği kaydedildi.

Hayrettin Yerlikaya'ya Galatasaray'ın, Diallo'ya ise Antalyaspor, Denizlispor, Manisaspor gibi takımların talip olduğu, bu oyuncularla ilgili gelişmelerin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Teknik direktör Bülent Uygun'un Hayrettin'e karşılık Galatasaray'dan Aydın'ın da aralarında bulunduğu bazı genç oyuncuları istediği, sarı-kırmızılı takımın bu isimleri vermesi halinde transfere sıcak baktığı, Hayrettin için çok uygun bir teklif olmadığı takdirde başarılı oyuncunun takımda kalması yönünde görüş belirttiği kaydedildi.

Uygun'un, Diallo'nun gitmesi halinde stoper mevkisine yabancı oyuncu transfer etmeyi düşündüğü, ayrıca Hollanda kampında takımın durumuna bakarak ihtiyaç duyulan mevkilere yabancı oyuncular transfer edebileceği ifade edildi.

Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Bilica dışında geçen sezonki iskelet kadrosunu koruyan, Rozak Omotoyossi, Akeem Oriyomi Agbetu, Uğur Kavuk gibi hızlı ve çevik, Hamed Namochi ve Erman Kılıç gibi teknik, Yasin Çakmak gibi fiziği güçlü oyuncuları kadrosuna katan Sivasspor'un, önümüzdeki sezon daha hızlı ve dirençli bir takım görüntüsü sergilemesi bekleniyor.

karahisarli
25.06.2009, 18:26
insallah en yakin zamanda bilica gibi iyi bir stoperle anllasiriz yoksa kötü olacak sadece yasinle olmaz avrupa icin bir bilica sart

GokhanTurna
25.06.2009, 18:29
Eger bu haberler gerçekse Gs çıldırmış olmalı. Zaten elinde iyi iki tane defansif sol kanat oyuncun var.

sivaslimete
25.06.2009, 18:55
Volkan Yamanla takas etsinler ya saglam transfer olur hayrettin=volkan yaman, aydin,yaser