Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Namouchi krizi

mustafa_kavak58
26.06.2009, 08:48
:mad:Kırmızı-Beyazlılar´ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Namouchi´de pürüz çıktı...

Sivasspor, Tunuslu orta saha oyuncusunun, “Çocuğum için Fransız okulu istiyorum” demesi transferin askıya alınmasına sebep oldu. Sivas’a da gelen yıldız futbolcunun bu talebi üzerine Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, “Sivas’ta böyle bir imkanımız yok” dediği ve transferin gerçekleşmeme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Bülent Uygun’un, Hayrettin’e talip olan Galatasaray’dan Aydın’ın da aralarında bulunduğu bazı genç oyuncuları istediği ifade edildi.:mad:

oguzhan_1616
26.06.2009, 09:27
Sivasspor, Tunuslu orta saha oyuncusunun, “Çocuğum için Fransız okulu istiyorum” demesi transferin askıya alınmasına sebep oldu. Sivas’a da gelen yıldız futbolcunun bu talebi üzerine Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, “Sivas’ta böyle bir imkanımız yok” dediği ve transferin gerçekleşmeme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Bülent Uygun’un, Hayrettin’e talip olan Galatasaray’dan Aydın’ın da aralarında bulunduğu bazı genç oyuncuları istediği ifade edildi.

FANATİK

ZALIM_58
26.06.2009, 09:53
GELEN AGAMIZ GELMEYEN PAŞAMIZDIR KENDİSİ BİLİR KİMSEYİ KOLUNDAN TUTUP ZORLA GETİREMEYİZ

mühendisburak58
26.06.2009, 10:07
zaten hep iyi oyuncu olunca gelmiyor.diğer amerikalı onyewuyada gelmez diğer civellide bu naısl iş ya.biz bu kadroyla zor iş yaparız valla hiç yabancımız yok neredeyse.

sivaslimete
26.06.2009, 10:07
Hic iyi olmadi gercekden.Bi arkadasimizin diger konuda yazdigi gibi istanbuldaki gs lisesine göndersin tam bir fransiz okulu..:D

sivaslimete
26.06.2009, 10:08
zaten hep iyi oyuncu olunca gelmiyor.diğer amerikalı onyewuyada gelmez diğer civellide bu naısl iş ya.biz bu kadroyla zor iş yaparız valla hiç yabancımız yok neredeyse.

Kardes Onyewunun gelmesi artik cok zor Fenerbahce anlasti.Kaliteli bir stoper sart oldu.

cabuker
26.06.2009, 10:09
Adama imza attırmadan ben bu adamı aldım diye ortaya çıkarsan sonuçlarına katlanacaksın. sonra ne olacak ee biz anlaşmıştık adam vazgeçti.
adama resmi imzayı attırmadan nasıl çıkıp ben bu adamı aldım diyebilirsin?

kayaki
26.06.2009, 11:19
aratık gün içinde namouchi ile ilgili çıkan haberleri takip etcez.Bende fanatikte okuyunca şok oldum.Hakkaten takımda yabancı oyuncu kalmadı bakalım neler olacak orta saha ve defansa takviye şart :rolleyes:

özsivasli1903
26.06.2009, 11:57
namouchi tunuslu degil mi? arapca ögrensin yeter...
zaten bu araplar kendi dilini birakir onun bunun dilini ögrenirler...

nuri_58
26.06.2009, 12:18
bahaneye bak........................... ................

teknik
26.06.2009, 12:52
bence eski sakatlığıyla ilgili proplemi var.Çünkü 1,5 yıldır konuştukları oyuncuya sanırım imkanları söylemişlerdir.Bence nezaketen almaktam vazgeçilen oyuncuya mazeret üretiliyor.

Siiivasliii
26.06.2009, 13:00
Galatasaraydan kimi istedigini bilen varmi ? Aplarslan Erdem'i istemis mi ?

noname87
26.06.2009, 13:00
bu adam sergio gibi fiziği zayıf bir adama benziyordu sakatlık sorunu da varsa hiç olmasa daha iyi murat erdoğan, sezer, erman kılıç bize yeter

candayanmaz58
26.06.2009, 13:56
bu araplar kadar onun bunun kölesi olmayı kabullenmiş başka bir pis millet daha göremiyorum
namouchi arapsan arapça öğrfet be çocuğuna ne olacak fransızca öğrenince göğemi erecek
hazretlere yatın kalkın dua edin lan araplar yoksa bizi zamanında elin işgalci ingilizine satmada dahil bir çok yaptığınız ********liklerle kendinize düşman ederdiniz aşağılık köleler sizi pislik herifler...

PirO58
26.06.2009, 19:33
Iste görüyoruz, aydin bir yönetim olmayinca (bakiniz: Sivas Belediye baskanlari ve partileri) böyle oluyor. Bosuna demiyoruz ki aydin adamlari basa getirin, Ugur Mumcu'lari öldürmeyin ki bu ülke kalkinsin.

Sivasspor çok büyük bir sansi kaçirdi, maalesef.

derin58
26.06.2009, 19:43
bence yine fanatik gazetesinin yürüttügü bir yalan... bakalim önümüzde ki günlerde ne olacak...

Murat ARICI
26.06.2009, 20:02
İŞİN İÇİNDE BAŞKA İŞ VARDIR BİRİSİ ÇOCUĞUNDAN ÖRNEK GÖSTEREREK AKLINI ÇELMİŞTİR..MERAK BÜLENT HOCANIN PLANLARI BİTMEZ..

okyay58
26.06.2009, 20:37
Gelmezse gelmesin keyfi bilir.. Fransa amatör ligine gider sıpasınıda devlet okuluna yazdırır artık..

NETLOG
26.06.2009, 20:48
SİVASSPOR YÖNETİMİN YAPTIGI ÇOK BÜYÜK HATA ????:rolleyes:

HOKKABAZ_58
26.06.2009, 21:23
slm.. Birakin arkadaslar ya ARAP deyilmi ya ondan ne hayir cikarki bakinsana döndü hemen....

eyuphulagu
26.06.2009, 21:26
Bu haberin doğruluğu konusunda çok ciddi şüphelerim var:1-Namuochi Sivas'a bir kaç ay önce geldi,ortamı gördü bu konuyu ilk geldiğinde niye gündeme getirmedi.2-Namouchi'ni bir kaç yıl öncesine dayanan çok ciddi bir sakatlığı vardı.Ayağından ameliyat olmuştu,uzun süre de oynamadığını biliyoruz.Acaba sakatlığı ciddi olduğu için mi böyle bir bahane uydurdu 3-Namouchi tekrar kendini ispat etmek;şamp.liginde oynamak için Sivasporu tercih etmedi mi?Niye sonradan bu transferden vaz geçsin.4-Eğer Namouchi'ye Sivasspordan başka daha iyi teklif gelseydi herhade Sivassporu değil bizden imkanları daha iyi,şehrin imkanları daha fazla olan,çocukları ve ailesi için hertürlü imkanların bol olduğu bir yeri herhalde tercih ederdi.SONUÇ OLARAK:Balık baştan kokar ama yine de kulüpten resmi açıklama yapılmadan bu transferle ilgili oldu veya olmadı da diyemeyiz....

HOKKABAZ_58
26.06.2009, 21:29
ya arkadaslar bu adam arap deyilmi bakinsana döndü hemen ne hayir beklersiniz bundan daha....

B.DUMANLI
26.06.2009, 21:33
Namouchi uzun zamandan beri sakat bir oyuncuydu zaten.Bu futbolcuyu abartmaya gerek yok.Herseyin hayirlisi.

HOKKABAZ_58
26.06.2009, 21:36
TÜRK CENTILMENDIR; TÜRK MERTTIR; TÜRK CESURDUR::Araplar hain ve Döneklerdirrrrr....

Buraq58
26.06.2009, 22:42
Kardes Onyewunun gelmesi artik cok zor Fenerbahce anlasti.Kaliteli bir stoper sart oldu.

henüz anlaşmadık"
Oguchi Onyewu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığı iddiaları, Goal.com'a konuşan menajeri tarafından yalanlandı. Menajer Yorks, sarı lacivertlilerle görüşme hâlinde olduklarınıysa doğruladı.
23.Haz.2009 08:55:38
Fotoğraf GalerisiFotoğrafı büyütUSA Oguchi Onyewu (ISI)
İlgili Linkler
Takımlar
Fenerbahçe
Kişiler
Oguchi Onyewu
Goal.com ÖZEL HABER

Fenerbahçe, ABDli savunma oyuncusu Oguchi Onyewu'yla henüz anlaşamadı. Dün İngiliz basınında çıkan "Onyewu, Fenerbahçe'yle üç yıllığına anlaştı" şeklindeki iddia, bugün oyuncunun menajeri Lyle Yorks tarafından yalanlanırken, görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.

Goal.com'un email yoluyla ulaştığı Lyle Yorks, Fenerbahçe'yle görüşme hâlinde olduklarını doğrularken, "Bir ilgi var; ancak henüz anlaşma olmadı" dedi. Amerika Birleşik Devletleri Millî Takımı'yla birlikte Konfederasyon Kupası'nda mücadele ettiği için şu sıralarda Güney Afrika'da bulunan Oguchi Onyewu'nun, kararını, turnuva bitiminden sonra vermesi bekleniyor.

Belçika'nın Standard Liège takımında forma giyen Onyewu, takımıyla olan sözleşmesi bu ay sonunda dolacağı için, serbest oyuncu statüsü kazanacak. Başka bir deyişle, Fenerbahçe eğer bu oyuncuyla anlaşabilirse, transfer, bonservis bedelsiz olarak gerçekleştirilecek. Kanarya'nın kararında, Diego Lugano'nun durumunun da etkili olacağı ifade ediliyor.

Zac Lee Rigg, Goal.com ABD

nejmi58
26.06.2009, 23:04
Iste görüyoruz, aydin bir yönetim olmayinca (bakiniz: Sivas Belediye baskanlari ve partileri) böyle oluyor. Bosuna demiyoruz ki aydin adamlari basa getirin, Ugur Mumcu'lari öldürmeyin ki bu ülke kalkinsin.

ne sacmalamissin ama, adam adi üzerinde Sami AYDIN :)
gercekten isimler birtarafa sacmalama artik lütfen.. bu yazilarin burda yeri yok !!!!

sahinok
26.06.2009, 23:28
Yorum yazan bazıları önce insan olsunlar. Araplar dönek diye laf atanlar Peygamber efendimiz (S.A.V.) de bir araptı. Bir lafı söylerken işin ucunun nereye varacağını düşünmeden yazmayın. Ayrıca burası Sivassporun sitesi. Siyasi veya ırkçı yorum yazamazsınız. Benim anlamadığım site yöneticileri neden bu kişilere tahammül ediyor???:mad:

yigido Atilla
27.06.2009, 00:22
Vay Acemiler vay !!! her seyi Bület Uyguna teslim ederseniz böyle sacmaliklardan kurtaramazsiniz....

candayanmaz58
27.06.2009, 00:56
namouchi eğer sivasspora fransız okulu yok diye gelmeyeceksen hiç gelme
satanlardan olmayacağız

furky.b
27.06.2009, 03:03
1. Bu Haber Niye Cogu Kisiyi Üzdü Anlamiyorum, Oyle Ahim Sahim Futbolcu Degil, Transfermarktda.. Bakarsaniz Toplam 1 Sezonda Kac May Oynamis(Daha dogrusu Dakika ) Kac Asist Ve Kac Gol Atmis Diye Bir Bakin, Bide Uzun Süre Sakatlik Gecirmis..
Bu Adama Niye Yoneldik, Yildiz Felan Filan Diye Anlamadim ?
Adamin Youtubeda Dogru Durust Video''su Bile Yok. 1 Tane Bos Kaleye Golu Var, Bir Tanede Ortasi..
Bence Guzel Oldu Gelmesin..

2. Bence Boyle Birsey Sacma, Cunku Okul Olmasa Bile, Fransiz Egitim Veren Ogretmen(ler) Getirilebilinir..

Insallah Gelmez..

ferhat_58_oğuz
27.06.2009, 08:14
fanatiğin yine yalan haberi alıştılar yalan artık onların ismi olsun

berlinli1967
27.06.2009, 08:28

bu ne biçin denyoluk siyaseti karıştırma sami aydın gitsinde kendini kırtarsın tamam sana ne yalaka adam ne kadar kompleksli insansınız sivassporda siyaset olmaz git sana kim kemik atıyorsa ona git kardeş

Buraq58
27.06.2009, 08:29
geLmessen GeLme geLmessen GeLmee:D

AlBeyaz58
27.06.2009, 09:06
Öncelik sırasına göre muhtemel ihtimaller;

1. YALAN Haber.(Çünkü Gazete Haberi)
2. Oyuncudan herhangi bir sebepten vazgeçme senaryosu.
3. Tamamen Duygusal konuda çıkan problem (PARA :))
4. DOĞRU Haber...

Asıl Konu büyük kulüpler gibi transeri işini profesyonelce yapmak lazım. Elin oğlu ne bilsin MERTLİK'miş, SÖZ VERMEK'miş, ANADOLUNUN ŞAMYİYONUYMUŞ,
Kırmızı Beyaz BAYRAĞI ÖPTÜRMEDEN tranfer ettim denilmemesi lazım.
Yoksa bu işler böyle olur. Bak Başkaları Gece gündüz demeden atlıyor uçağa alıp getiriyor.
Neyse ...Herşeyin hayırlısı...

Bak Türkü dostu ne demiş;

Cihanı Aleme Kör Gözle Bakma
Gerçeği Görünce Şaşar Kalırsın
Meyvesiz Ağacın Dalına Çıkma
Kırılır Dalları Düşer Kalırsın

LosTie58
27.06.2009, 10:01
Ailesi Sivas'ta yaşamak zorunda değil ki onları İstanbul'a yerleştirsin.

cabuker
27.06.2009, 10:23
işintuhafı yönetimden biride çıkıp demiyorki arkadaş bu haber doğru veya yalan?

anlaşılan profosyonelolmak için daha baya bir zaman geçecek.

sivaslimert
27.06.2009, 13:48
aman ndn gelmiyo anlamiyom gelse cosardik sampiyonlar liginde bizi gruplara götürürdü neyse artik hayirlisi olsun:D

derin58
27.06.2009, 14:12
sacmalik... cok sacmaliyorsunuz var ya...
namouchi gelip imza atacak. insALLAH o zamanda araplara irkci sözler söyleyen ve bülent hocaya sövenler, söylediklerinden utanacaklar...

gazetelerde okuduklariniza niye inaniyorsunuz ki? gazetelere göre simdiye fenerbahcenin, galatasarayin ve besiktasin Real Madridden asagi bir kadrosu yoktu... yahu daha yeni deco imza asamasinda diye haberler vardi ne oldu? onuda istanbulda portekiz okulu yok diye mi getiremediler...

birde cok karamsariz arkadaslar... bazilariniz yine namouchi kim diye sorular sormuslar... yaaa arkadaslar. siz kimin gelmesini bekliyorsunuz ki? christiano ronaldo mu, adriano mu, yoksa ronaldinho yu mu? burasi sivasspor. bütcemiz kisitli. her nam yapan adam iyi degildir, nami olmayan da kötü degildir.. bunu hala ögrenemediniz mi?
yaaa bize servet gelmeden önce, lyon fenerbahce macinda adam ayakta durmakta zorlaniyordu. adammiydi ki servet sivasa gelmeden önce? bak simdi adam 8 milyona transfer oluyor.
peki bilica bu kadar iyimiydi? kamanani taniyaniniz varmiydi? herve tumu?
hele hele birde mehmet yildiza sövenlere iki cift sözüm var... tamam belki ligin sonlarinda iki üc hata yapip, bizi belkide sampiyonluktan da etmis olabilir. peki ama ya ligin ilk yarisinda ki performansi? eger onun gollerini, asistlerini ve emeklerini yok sayarsak, kesin ilk bese bile giremezdik...

haaa birde bülent hocaya sövenler... anlamadim gitti... adam bizi tam bir efsane yapmis, türkiyede 4 büyükleri deviren bir dev takim ortaya cikarmis, sizde bu adama adam mi diyorsunuz?
birazcik da olsa mantik varsa, o zaman söyle düsünmek gerek. bu adam imkansizliklarla, sinrli seylerle sivassporu bu seviyeye tasiyabiliyorsa, acaba milli takimimizi nereye tasir? inanin. bu adam bir gün milli takimin basina gecmezse bende neyim....

selam ve saygilarla

osmanlisivas
27.06.2009, 15:00
bu araplar kadar onun bunun kölesi olmayı kabullenmiş başka bir pis millet daha göremiyorum
namouchi arapsan arapça öğrfet be çocuğuna ne olacak fransızca öğrenince göğemi erecek
hazretlere yatın kalkın dua edin lan araplar yoksa bizi zamanında elin işgalci ingilizine satmada dahil bir çok yaptığınız ********liklerle kendinize düşman ederdiniz aşağılık köleler sizi pislik herifler...

Sen ne saçmalıyosun...Tunus arap ülkesi bile değil,Tunus afrika ülkesi,ayrıca fransızca öğrenmekle alakası yok.Fransız okulu diyor Sivasta ne arap okulu var ne de fransız okulu...Çocuğuna fransız okulundan eğitim aldırmak istemesi de çok doğal.Fransız okulu diploması olacak ki fransada doğru dürüst bir yerlerde çalışsın.Tunus'un imkanı ne ki ! Adam çocuğunu harcamak istemiyor.Hiç boş yere namouchiyi suçlamayın.Sivas'ta düzgün bir istikrar olmadığı için Sivas modernleşemiyor.Vali 3 yılda gönderiliyor yerine stajyer gibi yeni yetme bir vali geliyor,Belediye başkanı her 5 sanede bir değişiyor.Adamlar tecrübe kazandıkları zaman görevinden alınıyor yada seçilmiyor.Dünyada kaç milyon sivaslı var onlarda kafi olacak şekilde yardımda bulunmuyorlar işte sonrada kaliteli oyuncuları alamıyoruz !!!

yigidoilyas
27.06.2009, 16:11
SIPASINI FRANSADA OKUTSUN O ZAMAN TÜRKİYEYE GELMESİN. GELENE KAPIMIZ AÇIK GELMEYENEDE YALVARACAK HALİMİZ YOK. O KADAR PARA ALCAK BİR ÖZEL HOCA TUTSUN FARNSIZCAYI ÇOK SEVİYORSA. O NUN İÇİN FRANSIZ OKULUMU ACACAGIZ SİVASA .:D GÜLDÜRMESİN BENİİİ

yigidoilyas
27.06.2009, 16:17
Sen ne saçmalıyosun...Tunus arap ülkesi bile değil,Tunus afrika ülkesi,ayrıca fransızca öğrenmekle alakası yok.Fransız okulu diyor Sivasta ne arap okulu var ne de fransız okulu...Çocuğuna fransız okulundan eğitim aldırmak istemesi de çok doğal.Fransız okulu diploması olacak ki fransada doğru dürüst bir yerlerde çalışsın.Tunus'un imkanı ne ki ! Adam çocuğunu harcamak istemiyor.Hiç boş yere namouchiyi suçlamayın.Sivas'ta düzgün bir istikrar olmadığı için Sivas modernleşemiyor.Vali 3 yılda gönderiliyor yerine stajyer gibi yeni yetme bir vali geliyor,Belediye başkanı her 5 sanede bir değişiyor.Adamlar tecrübe kazandıkları zaman görevinden alınıyor yada seçilmiyor.Dünyada kaç milyon sivaslı var onlarda kafi olacak şekilde yardımda bulunmuyorlar işte sonrada kaliteli oyuncuları alamıyoruz !!!

ARKADAŞ GERCEKTEN DÜŞÜNCELERİN GÜZEL İLK BAŞLARDA ADAM KIZACAK GİBİ OLUYORDA SONRADAN ÇOK HAKILI OLDUGUNDA ORTADA. O DENİLEN O YUNCU PARASINI YEMESE FABRİKADA ACAR ÇOCUKLARINA GÜLG İBİ GECİNİRLER. BİZİM BABAMIZ KEŞKEM FUTBOLCU OLSAYDIDA BEN LİSEYİ BİTİRSEM YETERDİ DEGİLMİ O DA ÖYLE . FUTBOLCUNUN DÜŞÜNCELERİ SACMA DOGRUYSA BU HABERLER YANİ.

namouchi
27.06.2009, 16:33
beyler yapmayın.namouchi gibi adamı bulmuşsunuz neler söylüyosunuz.bize top tutacak adam lazım.oyun kurucu lazım.teknik lazım.bunların hepsi bu adamda vardı

cesur sivas
27.06.2009, 16:35
adam imzayi atmis bile,, 30-06-2011 e kadar

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/11492/hamed-namouchi/aufeinenblick.html

namouchi
27.06.2009, 16:35
bence fanatik gazetesi sallıyor.bence bu adamı biz transfer ederiz.hayırlısı neyse o olsun

namouchi
27.06.2009, 16:43
ya adam anlaştı bizle.biri sallıyo herkesde hemen inanıyo

SS'li
27.06.2009, 17:58
Siz neyi tartışıyorsunuz ki?

Transfermakt'ta 30-06-2011 kadar imzaladı yazıyor. Bu site sizin fanatike benzemez, doğru neyse onu yazar. Balili'yi de acaba bu adamın yüzünden mi gönderdiler diyorum;)

Kibrisli
27.06.2009, 19:06
Siz neyi tartışıyorsunuz ki?

Transfermakt'ta 30-06-2011 kadar imzaladı yazıyor. Bu site sizin fanatike benzemez, doğru neyse onu yazar. Balili'yi de acaba bu adamın yüzünden mi gönderdiler diyorum;)

Bu adamı almak için Balili'yi neden göndersinler ki??? Mevkiileri aynı değil birşey değil...

subasi29
27.06.2009, 21:12
arap degilmi gelmese daha iyi fransizca ogrenecegine arapca ogren bak pasa camiinde ne imamlar var

aslanefe58
28.06.2009, 00:35
yaa futbol dışında yazmıyım diyorum ama insanı deli eden yorumlar yapılıyor. bir dil öğrenmenin neresi kötü. dünyada değişik dillerde yazılmış binlerce bilimsel kültürel eser var. şahsen ben dil bilmediğim için bunlardan faydalanamadığım için üzülüyorum. saçma sapan cahilce konuşup milliyetçi olduğunu sanmak ne büyük aptallıktır!! milletini ülkeni çok seviyosan aksine bi çok dil bilip diğer ulusların ne yaptığını da öğrenmen lazım..namouchi sivasa gelir mi bilmem de bizim özellikle yeni nesil çok uzun süre adam olmaz bilirim!!!

subasi29
28.06.2009, 00:45
yaa futbol dışında yazmıyım diyorum ama insanı deli eden yorumlar yapılıyor. bir dil öğrenmenin neresi kötü. dünyada değişik dillerde yazılmış binlerce bilimsel kültürel eser var. şahsen ben dil bilmediğim için bunlardan faydalanamadığım için üzülüyorum. saçma sapan cahilce konuşup milliyetçi olduğunu sanmak ne büyük aptallıktır!! milletini ülkeni çok seviyosan aksine bi çok dil bilip diğer ulusların ne yaptığını da öğrenmen lazım..namouchi sivasa gelir mi bilmem de bizim özellikle yeni nesil çok uzun süre adam olmaz bilirim!!!

senin futbol ahlakin tartisilir kardesim;burdaki yorumlar uyduruk degil sahsen degisik kulturlerin kaynastigi biryerde yasiyorum neye nasil yorum yapilir senden ogrenecek degilim birde bilip bilmeden konusma bu futbolcuyu senden iyi tanirim ayrica kimsenin kulturu seni yuceltmez sen kendi kulturunu unutma

sewaz58
28.06.2009, 00:48
Bu iş Namouchi krizinden çıktı neredeyse forum içinde kaosa dönecek .. Bir kere aslı astarı bile belli olmayan bir haber üstüne bu kadar münakaşa etmenin,birbirimize saldırmanın alemi ne elalemin derdi bizi mi gerdi .. >Ayrıca herkes istediği şekilde hayatını idame ettirebilir,bir futbolcu gelmedi diye bu kadar kıyameti koparmanın,birbirimizle dalaşmanın ne alemi var gözünüzü seveyim.. Olmazsa olmaz zaten,olursa da başımızın üstünde yeri var,hayırlısı deyip geçin en güzeli ...

tekdoktirin
28.06.2009, 00:48
NEKIRIZI ANLAMIYOR,UM YOK OKUL BİLMEMNE BUNLAR BENCE YALAN DAHA ÖNCE AKLI NERDEYMİŞ HAYRET

aslanefe58
28.06.2009, 01:16
senin futbol ahlakin tartisilir kardesim;burdaki yorumlar uyduruk degil sahsen degisik kulturlerin kaynastigi biryerde yasiyorum neye nasil yorum yapilir senden ogrenecek degilim birde bilip bilmeden konusma bu futbolcuyu senden iyi tanirim ayrica kimsenin kulturu seni yuceltmez sen kendi kulturunu unutma

şimdi şu yazdıklarının benim söylemek istediğimle ne alakası var. bi kere sen neden direk üstüne alındın ki. bak bi abin olarak daha açık yazıyım:
1. namouchi çok iyi bi futbolcu kesinlikle katılıyorum.
2. fanatikte ki haber kesinlikle yalan futbolcuyla anlaştık çok da güzel oldu.
3. insanların vatanını sevmesi dünyanın en güzel değeridir ancak başka milletleri aşağılayarak ya da diğer insanların tercihlerinden dolayı onlara hakaret etmek basit bi anlayıştır. sen çocuğunun iyi bi eğitim alması için galatasaray lisesine göndersen( ki fransız okulu ) ya da istanbul erkekte okusun desen( ki alman okulu ) ya da çok zeki bi çocuğun olsa ingiltereden burs kazansa gidip oxford da okuyacak olsa pırıl pırıl yetişse önemli işler başaran bir TÜRK çocuğu olsa şahsen ben gurur duyarım. birisi sana çocuğun bunları başardı diye ya da sen ona böyle bi gelecek sundun diye senin namouchi ye söylediklerini söylese ona da yine aynı tepkiyi veririm. çünkü doğrular hiç bir yerde hiç bir zaman değişmez benim güzel kardeşim...

subasi29
28.06.2009, 01:24
şimdi şu yazdıklarının benim söylemek istediğimle ne alakası var. bi kere sen neden direk üstüne alındın ki. bak bi abin olarak daha açık yazıyım:
1. namouchi çok iyi bi futbolcu kesinlikle katılıyorum.
2. fanatikte ki haber kesinlikle yalan futbolcuyla anlaştık çok da güzel oldu.
3. insanların vatanını sevmesi dünyanın en güzel değeridir ancak başka milletleri aşağılayarak ya da diğer insanların tercihlerinden dolayı onlara hakaret etmek basit bi anlayıştır. sen çocuğunun iyi bi eğitim alması için galatasaray lisesine göndersen( ki fransız okulu ) ya da istanbul erkekte okusun desen( ki alman okulu ) ya da çok zeki bi çocuğun olsa ingiltereden burs kazansa gidip oxford da okuyacak olsa pırıl pırıl yetişse önemli işler başaran bir TÜRK çocuğu olsa şahsen ben gurur duyarım. birisi sana çocuğun bunları başardı diye ya da sen ona böyle bi gelecek sundun diye senin namouchi ye söylediklerini söylese ona da yine aynı tepkiyi veririm. çünkü doğrular hiç bir yerde hiç bir zaman değişmez benim güzel kardeşim...
bende araplari cok iyi tanidigim icin oyle yazdim cogu fransizcada israr ediyor ama arapca bilen yok bende her vatandasin kendi mirasina sahip cikmasini vurgulamak istedim eyvallah

tekdoktirin
28.06.2009, 01:29
ARKADAŞLAR ARAPFELAN İNSAN, BİZ FITBOLTAKIMIYIZ SİYAH FELAN ONLARDA ZATEN BEYAZLARSEVMİYOR AM İNSANIZ YARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVELİM GEREKYOK

must-y
28.06.2009, 02:40
selam arkadaslar ben fransadan mustafa fransiz liginide cok izlerim ve bu Namouchi o kadar sahane bir futbolcu degil turkiyede Namouchi kadar cok degerli futbolcumuz var.
(biraz huysuz futbolcu dur)

GuVeN
28.06.2009, 04:17
bu fanatik gazetesı benı öldürecek:) sımdıde bulent hocanın agzından naomuchı transferının yattıgı haberını yayınladılar:) gelen gelır gelmeyene gulu gulu..
sanki birtek naomuchı mı var o mevkıde alabılecegımız..

GuVeN
28.06.2009, 04:19
yalan mı bu haberler degılmı kokusu cıkar yakında.bırbırınıze karsı kırıcı olmayın topraklarım:)

mertcan69358
28.06.2009, 09:56
NAPAK GARDAŞ NASİP DEĞİLMİŞ BİZ NE NAMOHOCHİLER BULURUZ BİZ DE BU YÖNETİM OLDĞU SÜRECE ALLAHIN İZNİYLE SIRTIMIZ YERE GELMEZ YÖNETİM FUTBOLCU TARAFTAR ŞAMPİYONSUN SİVASSPOR İNŞALLAH

antitoksidan
28.06.2009, 15:16
Sivas'a Fransız okulu açılsın arkadaşlar:):):)