Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009-2010 Yeni Transferler

izmirliyigido
28.06.2009, 14:34
İŞTE YENİ TRANSFERLERİMİZ

Gelenler:

1- Yasin Çakmak (24) - Stoper - (Fenerbahçe)
2- Erman Kılıç (25) - Orta Saha - (İstanbul BŞB)
3- Uğur Kavuk (29) - Sağbek - (Antalyaspor)
4- Ferhat Bıkmaz (20) - Solbek - (Hannover'96 - Almanya)
5- Akeem Oriyomi Agbetu (21) (Nijerya) - Orta saha - (Kocaelispor)
6- Alişan Şeker (21) - Kaleci - (Türk Telekom)
7- İbrahim Ülüm (25) - Forvet - (Belediye Vanspor)
8- İslam Altunkan (20) - Stoper - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor)
9- Aykut Demirdelen (21) - Kaleci - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor)
10- Kerim Baş (19) - Stoper - (Lorient - Fransa)
11- İsa İzgi (23) - Kaleci - (FC Brüksel - Belçika)
12- Ersen Martin (27) - Forvet - (Recreativo Huelva - İspanya)
13- Pieter Mbemba (21) - Stoper - (EVV Eindhovean - Hollanda 2.Ligi)
14- Cihan Yılmaz (24) - Ön Libero - (Karşıyaka)

Gündem de olanlar:

1- Rozak Omotoyossi (23) (Benin) - Forvet - (Al Nasr)

Gidenler:

1- Herve Tum - Forvet - (İstanbul BŞB)
2- Kanfory Sylla - Orta Saha - (İstanbul BŞB)
3- Pini Felix Balili - Forvet - (Antalyaspor)
4- Sergio Pacheco Oliviera - Orta Saha - (İnter Bakü)
5- Mohamed Ali Kurtuluş - Orta Saha - (Kocaelispor)
6- Fabio Bilica - Defans - (Fenerbahçe)
7- Diallo - Defans - (Diyarbakırspor)
8- Tayfur Emre Yılmaz - Forvet - (Sakaryaspor)

AYK

GokhanTurna
28.06.2009, 14:44
Bu sene transferler çok iyi aralarından 3 tane seçmek çok zor. Ben en çok Omotoyossiye güveniyorum. Yeni gelcek 3 futbolcu daha olcak galiba onlarıda bi görmek lazım. İnşallah bunlar gibi kaliteli isimler olur

antitoksidan
28.06.2009, 15:11
Hepsi birbirinden super Namouchi tercihim....Şampiyon SivasSpor bu sene

subasi29
28.06.2009, 18:08
agbetu ve ferhat bikmaz transferi cok yararli olacak bakin gorun

mertcan69358
28.06.2009, 19:30
beyler yemin ederim ibrahim ülüm benim akrabam siverekde yaşıtor ailesi 2 kere 2 . lig maçına gittim ikisinde taplam3 gol attı top ayağına çok yakışığo en faydalı iibrahim ülüm olacak

cabuker
28.06.2009, 20:03
Hepsi birbirinden super Namouchi tercihim....Şampiyon SivasSpor bu sene

:) namouchi gelmiyor ki tercihin olsun :) adama imza attırmadan geldi dediler biz de sevindik. o isimlerden çoğu daha imza atmadı heran her transferin olmama riski var

newceri_58
28.06.2009, 20:44
hayir namochi demisinizde o zaten gelmiyormus...bunu silmeniz iyi olur..saygilar

erdalbaba239
28.06.2009, 21:11
Bu sene cok iyi transferler yaptık hepsi birbirinden iyi ama takımımıza en cok faydası olacagını dusundugum futbolcu Razak Omotoyossi. hem fizik hem de hız açısından cok iyi ve yetenekli bir futbolcu. tabi ki erman kılıç da orta sahanın en iyilerinden. ama hamed namouchinin gelememesine cok uzuldum en cok onun gelmesını ıstıyordum ama nasip kısmet ...

MERDO
28.06.2009, 21:12
ANKET GÜZELDEEE İMZALAR NERDE HANİ İMZA ŞOV NERDEE BÜTÜN YABANCILARIMIZ GİTTİ AMA HALA BİR YABANCIYA İMZA ATTIRAMADIK DAHAAA.....:(

alperkılıç
28.06.2009, 21:51
sivasspor ERMAN KILIÇ İle şu an kimse bilmiyo ama tarihinin en buyuk transferını yapmıştır.basarılar dılerım

NETLOG
28.06.2009, 21:58
Sivassporda transfer dönemi çok güzel gibi gözüksede iç piyasada öle hiç gözükmüyo transfer gündeminde olan hiç bir futbolcuya imza attıramadı bu büyük bir başarısızlıktır hazırlık maçlarına çok az bi süre kaldı yabancı kontejanımız boşalmak üzere nerdeyse, bu yüzden sivas kötü yola yönelmeden kendi yoluna gitmeli artık geç kalmadan!!!!!!

yigidomurat
28.06.2009, 22:25
bunlardan sadece ermanın,uğurun,ibrahimin,islam ın ve diğer türk oyuncularının transferi doğru.yani yabancılarınki henüz belli değil,namouchi de zaten gelmiyomuş,albetunun bonservisini de kocaeli yeni aldı(orada kiralıktı çünkü)omotoyossiye gelince oda henüz imza atmış değil,ama görüştükleri doğru.adı ne olursa olsun kaliteli adamlar alsınlar,bizi en iyi şekilde temsil etsinlerde gerisi önemli değil.

kaya0758
28.06.2009, 22:28
ERMAN KILIÇ YILIN TRANSFERİ OLABİLİR.SEZER BADURLA İKİSİ YILIN İKİLİSİ OLURLAR.

57 Mehmet
28.06.2009, 22:44
benim icin kimin basarili olacagi kimi transfer olacagi önemli degil,benim icin takim basarili olsun yeter.takim oyunu ve inac olduktan sonra isterlerse amatör kümeden gelsinler yinede basarili olurlar. bülent hocaya ve askerlerine inaniyorum,sivasspor herzaman zirvede olacak

eyuphulagu
28.06.2009, 23:28
Sivaspordan Yeni Bir Bomba Daha:Sivaspor Kolombiya Mili takımının Stea Bükres'te oynayan yanlış duymadıysam Moreno adlı oyuncusunu İstanbul2a getirmiş.Oyuncu oradan da Sivas'a gelip görüşecekmiş...Haydi Hayırlısı...

eyuphulagu
28.06.2009, 23:32
Arkadaşlar bu oyuncu geçen yıl mı yoksa bu yıl mı şamp. ligi elemelerinde G.S. a karşı da oynamış..Bülent Hoca gece ntvsporda G. Onay ve R.Dilmen'e açıklama yaptı...

MeXeS58
28.06.2009, 23:46
evet bende izledım ıstanbula ınmıs bugun de sivasa gelecekmıs

buraks58
29.06.2009, 09:23
Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden yiğidolarımızın gündeminde Modibo Maiga, Morgaro Gomis, Rigobert Song ve Dayro Moreno var.

Sivas yine maden buldu
Sivasspor'un Fransız Le Mans takımında forma giyen forvet Modibo Maiga ile temasa geçtikleri öğrenildi. Sol ayağını çok iyi kullanan Maiga’nın bonservis sorunu yok.fotospor bu haberi sivas yine maden buldu başlığı altında veriyor.

Dundee karıştı
Kırmızı-beyazlılar Senegalli yıldız Morgaro Gomis için 500 bin sterlik teklif edince İskoç kulübü karıştı.
Dundee United’in Senegalli ön liberosu Morgaro Gomis için 500 bin sterlin (Yaklaşık 1.4 milyon TL) teklif etmesi İskoç kulübünü karıştırdı. 23 yaşındaki ön liberosunu kaybetmek istemeyen Dundee’nin teknik direktörü Craig Levein, yönetimden bu oyuncusunun kesinlikle satılmamasını istedi. Yönetim ise bu paranın kendileri için süper bir rakam olduğunu belirterek, Gömes’i satabileceklerini belirtti.

Yiğido'nun Song isteği
Sivasspor Bilica’nın yerini Trabzon’un Kamerunlu yıldızı ile doldurmak istiyor.Bilica'yı Fenerbahçe’ye kaptıran Sivasspor, bu oyuncunun yerini Trabzonspor’un Kamerunlu yıldızı Song ile doldurmak için kolları sıvadı. Trabzonspor’un gözden çıkardığı Rigobert Song ile temasa geçen kırmızı-beyazlı yönetim bu futbolcuyu Sivasspor’a getirmek için nabız yoklamaya başladı. Trabzon yönetiminden izin alan Sivas yönetimi şimdi Kamerunlu futbolcu ile görüşüp renklerine bağlamak için menajerlere görev verdi.

Kolombiyalı geliyor
NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer adlı programa katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon Galatasaray'a karşı da forma giyen Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki golcüsü Dayro Moreno'yu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Özellikle Margaro Gomis ve kolombiyalı Dayro Moreno transferleri gerçekleşirse süper olur diye düşünüyorum.herşeyin en iyisi ve hayırlısı olsun yiğidolarımız için.

vahit5834
29.06.2009, 09:48
gerçekten transferler güzel bir kaç iyitransfer daha gerek yönetime taraftara herkese teşekkürler

SİVASLI ALEX
29.06.2009, 09:51
dayro moreno gelirse yılın transferi olur

SenSetik
29.06.2009, 09:59
ikiside gelmeyecek bence..ismi açıklanan futbolcuların hiçbirini henüz alamadık..acaba buda bir taktikmi diye düşünmüyor değilim!

SS'li
29.06.2009, 10:14
Transfer felan yapacakları yok bunların boşyere gündemi meşgul etmesinler. Şimdiye kadar aldıkları oyuncularla hiçbir yere varamayız gibi geliyor.

Uygun yine orda burda konuşmaya başladı. Şok konuşacağına işini yap be adam. İş yapmış gibi görünüyorsun ama bir halt karıştırdığın yok. İsmi gecenlerin hiçbirisni alamadın. Nemize lazım bizim doğunun sahte hakan şükürü, orjinalını alda görelim.

MeRt5858show
29.06.2009, 10:14
moreno ve gomis insallah gelir
SİVASSPORUMUZ SENEYE FIRTINA GİBİ ESECEK

SempaticH
29.06.2009, 10:29
morenonun şimdi videosunu izledim kim tutacak onu türkiyede onu merak ediyorum süper bir topçu inşallah alınır

kepirli39
29.06.2009, 10:39
bakın beyler ferhat bıkmaz benim çok yakından akrabamdır.Onu izleyin ki göreceksiniz çok iyi bir futbolcudur.Defansın solunda ve ön liberoda oynayabiliyor.Akrabam diye söylemiyorum o gerçekten çok iyi bi futbolcu.

TRANSFERİ YİĞİDOLARA HAYIRLI OLSUN...

NOT:Benim yalan söylediğimi düşünenler olursa buraya yazsın.Ayrıca ben Tekirdağ'da yaşıyorum.

artismaho58
29.06.2009, 10:41
ya fanatik de okudum doğrumu bilmem namouchi yattı diyo ya:confused::confused::mad: bence namouchi ve otomoyossi süper

skep06
29.06.2009, 10:53
İmzayı atıp resmi sitede formayla görmeden hiçbir transfere inanmam.

cabuker
29.06.2009, 11:08
işte bu adam ile ilgili bilgiler:

bilgilere bakılırsa namouchi nin mevkiinde oynuyor. yaşı da genç. anlaşılan bülent hoca namouchi transferi yatınca bu çocuğu getirtmiş
inşallah anlaşabilirler.

ortasaha da ileriye dönük bir oyuncu
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/42457/dayro-moreno/profil.html
Dayro Mauricio Moreno Galindo

yanlız çoğu yabancı sitede de forvet olarak gözüküyor.

hayırlısı ALLAH tan

subasi29
29.06.2009, 23:04
moreno gercektende ses getirir nedemek ya adami ilzyin bir bakin

subasi29
29.06.2009, 23:05
ayrica bunlara iyi bir pas dagitici lazim

yigidomurat
29.06.2009, 23:13
kardeşim bizde bu geveze bülent olduktan sonra biz kimseyi alamayız,ulan engini alacaz dedi trabzon kaptı,fatih ceylanı alacaz dedi antalyayla anlaştı,civelliyi alacaz dedi oda fos çıktı,namouchi benim yeni prensim dedi tam bir fiyasko oldu,omotoyossi dedi adamla daha görüşmemişler bile....vs yani bu sene bizden bi cacık olmaz akadaşlar üzgünüm ama benim pek ümidim kalmadı

kadir20
29.06.2009, 23:16
Transfer felan yapacakları yok bunların boşyere gündemi meşgul etmesinler. Şimdiye kadar aldıkları oyuncularla hiçbir yere varamayız gibi geliyor.

Uygun yine orda burda konuşmaya başladı. Şok konuşacağına işini yap be adam. İş yapmış gibi görünüyorsun ama bir halt karıştırdığın yok. İsmi gecenlerin hiçbirisni alamadın. Nemize lazım bizim doğunun sahte hakan şükürü, orjinalını alda görelim.

cok biliyosun madem burda nutuk atacagina git kendin yap kolaysa!takima bes kurus katkin olmaz ama ileri geri konusursun,bos konusupta bari milletin moralini bozma!...

yazini alinti yapcaktim yanlislikla tesekkür etmisim,yazdiklarin tesekküre layik degil kusura bakma!.

eyuphulagu
29.06.2009, 23:57
Arkadaşlar lütfen gereksiz yere birbirimizi kırmayalım...Sivasspor daha transferi bitirmedi:Bir futbolcuya 10 kulüp talip olur ,futbolcu sadece 1 kulüple anlaşır..Durun bakalım gün doğmadan neler doğar...Sivassporda en iyi oyuncuyu almak istiyordur mutlaka;ama hem kaliteli oyuncu bulacaksın hem de fiyatı kulübün bütçesine uygun olacak.Bu o kadar kolay değil...Hem Bülent Hoca nın menecerlik yaptığını ve piyasayı da iyi bildiğini unutmayalım.Bize çok fazla yıldız oyuncu lazım değil;bize takım için 90 dak. mücadele edecek ,tekmeye kafa sokacak,sivasspor için adeta savaşacak,karekteri düzgün oyuncular lazım..Mutlaka şamp.ligi için 1-2 tane yıldız oyuncu gerekecektir ama onun dışındaki oyuncular 90 dak.savaşan oyuncular olmalıdır..Bence Sivasspor birkaç gün içinde bombayı patlatıp iyi oyuncular transfer edecedktir...LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIR...AZ KALDI...her şey sivas için...

vahapkeskek
30.06.2009, 14:31
Karşıyakalı Cihan Yılmaz artık sivassporlu hayırlı uğurlu olsun

bybora058
30.06.2009, 14:38
omotoyossi sivasta gol kralı olur .

izmirliyigido
30.06.2009, 21:35
Karşıyakalı Cihan Yılmaz artık sivassporlu hayırlı uğurlu olsun

Haberin kaynağı neresi? Eğer doğruysa iyi bir transfer. Yıldız futbolcu olmasa da Sezer Badur gibi faydalı olacak bir futbolcu.

AYK

GokhanTurna
30.06.2009, 22:09
Haberin kaynağı neresi? Eğer doğruysa iyi bir transfer. Yıldız futbolcu olmasa da Sezer Badur gibi faydalı olacak bir futbolcu.

AYK

Radyospordamı ne sölemişler abi. Bide sivasın sesi adlı gazete verdi bu haberi

ilker_8787
30.06.2009, 22:14
dayro morenoyu geçen sene steaua - gs maçlarında izledim.Türkiyede çok can yakar.Bir de agbetu sağ açık oynayabilme özelliğine sahipmi bileniniz varmı?

buraks58
01.07.2009, 08:54
Arkadaşlar bu konu ile her gün sivassporumuz ile ilgili spor medyasında öne çıkan transfer haberlerini toparlayabiliriz.bugün spor basınında sivasspor ile ilgili öne çıkan bazı transfer haberlerimiz şöyle;

Ersen Martin yiğido oldu. Her konuda anlaşma sağlandığı ifade edilen golcü oyuncu 6 temmuzda hollanda kampına katılacağı belirtildi.Ersen Martin'in bugün 14de başkanın ofisinde resmi imzayı atacağı da resmi sitede duyuruldu.
Moreno Sivas'ta! Romanya'nın Steaua Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun, dün sivasa geldiği ve akşam yapılan antrenmana katıldığı belirtildi.Resmi sözleşmeyi imzalaması için sylla ve sergioda çıkan pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.
Omotoyossi bugün geliyor.Transfer listemizdeki bir başka isim Razak Omotoyossi'nin bugün istanbula geleceği başkan Mecnun Otyakmaz'la masaya oturacağı, anlaşılması halinde bu futbolcunun da bugün uçakla Sivas'a gideceği açıklandı.
Mustafa Turgun Sivasspor'da.Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Turgun, “2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu.
Gurbetçi Onur'dan mesaj var.Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var.Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi.Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor.

furkancfc
01.07.2009, 09:23
Agbetu,Yasin ÇAKMAK ve Erman KILIÇ çok yararlı olacağına inanıyorum...

bybora058
01.07.2009, 10:21
onların icinde en iyisi omotoyossi....

vahapkeskek
01.07.2009, 10:59
Radyospordamı ne sölemişler abi. Bide sivasın sesi adlı gazete verdi bu haberi

Lig radyoda söylediler. Taraflar anlaşmış. Cihanın manajeri ile lig radyo programcısı yetkin ektin haberi verdi.

DIALLO
01.07.2009, 11:56
GELENLER:
5-Yasin ÇAKMAK - Fenerbahçe
35-Erman KILIÇ - İstanbul B.B
67-Uğur KAVUK - Antalyaspor
19-Olivier DAVIDAS - Le Havre(Belli Değil)
80-Akeem AGBETU - Kocaelispor
2-Renato CIVELLI - Marsilya(Belli Değil)
63-İbrahim ÜLÜM - Vanspor
10-Dayro MONERO - Steaua Bükreş
9-Ersen MARTIN - Recreativo Huelva
18-Cihan YILMAZ - Karşıyaka

GİDENLER:
3-Fabio Alves Da Silva BILICA - Fenerbahçe
54-Herve Germain TUM - İstanbul B.B
8-Kanfory SYLLA - İstanbul B.B(Belli Değil)
10-Sergio Pasheco De Oliveira - Inter Bakü(İmza atmadı ama kesin gidecek)
20-Mohamed Ali KURTULUŞ - Serbest
17-Pini Felix BALILI - Antalyaspor

esrarengiz
01.07.2009, 12:24
BEN SADECE SUNU BILIRIM CIKARLAR ATARLAR IMZAYI SONRADA GIYERLER FORMAYI...... ARKADASLAR DAHA OYUNCU GELMEDEN TRANSFER OLDU DEMEYIN YAAA UZAKTAN TAKIP EDEN ARKADASLARIDA YANLIS YONLENDIRMIS OLUYORSUNUZ LIG BASLADIGINDADA KADRODA DUYDUGU KISILERDEN GORMEYINCE HAYAL KIRIKLIGINA DUSUYOR INSAN BIRAZ DAHA ITNALI VE DOGRU TRANSFER HABERLERI VERELIM LUTFENN........

mustafa_kavak58
01.07.2009, 14:29
transfermarkt yenilemisler girmek isteyen baksin yeni gelen oyuncularda var

linke tiklayin :
http://www.transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html

furky.b
01.07.2009, 14:36
Helesukur jaaa,, bu transfermarktdakiler tatile gittilerdi galbia :P ahahah Tum takimlarin kadrolari ayniydi :P

furky.b
01.07.2009, 14:39
Bu arada Masallah ; Kadromuzda suan 39 Futbolcu Var :P Harbi Derin Kadro :P ahahhaha, Yok Sanirim Yarisi Gider Bunlarin..

+ Ersen martin, agbetu eklenmemis..
Otoyomossi kadroda, demek alinmis super superrrr...

GokhanTurna
01.07.2009, 14:42
Bu arada Masallah ; Kadromuzda suan 39 Futbolcu Var :P Harbi Derin Kadro :P ahahhaha, Yok Sanirim Yarisi Gider Bunlarin..

+ Ersen martin, agbetu eklenmemis..
Otoyomossi kadroda, demek alinmis super superrrr...

ikiside eklenmiş hadi hayırlısı

abdullahyagmur
01.07.2009, 15:05

bulent uyguna laf söyleyen ilk defa seni gördüm ve sasırdım daha bu adam ne yapsın bize ya :confused::confused:

abdullahyagmur
01.07.2009, 15:07
kardeşim bizde bu geveze bülent olduktan sonra biz kimseyi alamayız,ulan engini alacaz dedi trabzon kaptı,fatih ceylanı alacaz dedi antalyayla anlaştı,civelliyi alacaz dedi oda fos çıktı,namouchi benim yeni prensim dedi tam bir fiyasko oldu,omotoyossi dedi adamla daha görüşmemişler bile....vs yani bu sene bizden bi cacık olmaz akadaşlar üzgünüm ama benim pek ümidim kalmadı

yazık baskada bişey demiyorum yazık daha ne yapacaz onu merak ediyorum su yazdıklarınız gösteriyoki gerçekten sivasspor taraftarına bişey yapılmaması gerekiyo bize son anda ligden düşmek üzereyken kurtaran teknik direktör olacak o zaman dua edeceksiniz :mad:

abdullahyagmur
01.07.2009, 15:08
ayrıca ikinicde sensin......................

bucansanafeda
01.07.2009, 15:43
sivas maiga niydecek anca yabancı forvet almaya çalışıyor bir tane önlibero bir tanede yabancı defans alınırsa çok iyi olur

yigido_furkan
01.07.2009, 15:47
bazılar yıne sacmalamıs sızın atıp tuttugunuz adam olmasa şampiyonlar ligini hayalınızde gorurdunuz. gecen sene tum geldıgınde 100 yorumdan 85ı nıe alındı dıodu sımdı herkes tumcu oldu bulent hoca alıyorsa vardır bı bıldıgı cok konusuyomus en azından sızın gıbı bos konusmuyor anlayan anladı

muco5806
02.07.2009, 11:18
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4186.php Bakında görün transfer nasıl yapılır.Adamlar Harry Kewellları Milan Barosları Fernando Meiraları Keitaları getiriyor kimsenin ruhu bile duymuyor.Resmi sitede bir kere açıklanıyor ve halloluyor.Böyle olmak lazım.Şu anda yaklaşık 8 tane transferimiz var hiç biri meydanda yok.Ağızda dolanmakla kalıyor sadece.Nefret ediyorum bende İstanbul takımları ambargosundan belki hepinizden çok nefret ediyorum ama bi bakın.Öğrenmemiz gereken şeyler yokmu...

capkinreis
02.07.2009, 13:28
slm arkadaslar,
omotoyossi ne oldu diye soracaktim?
100%aldik mi yoksa daha beklemedemi?

skep06
04.07.2009, 10:11
GELENLER: Yasin Çakmak (F.Bahçe), Uğur Kavuk (Antalya),Erman Kılıç (İst.BŞB) , Ferhat Bıkmaz (Hannover 96) , Agbetu (Kocaeli) ,Ersen Martin (R.Huelva), Mbemba (FC Eindhoven),

GİDENLER: Muhammet Ali Kurtuluş (Mersin İ.Y), Bilica (F.Bahçe), Tum , Sylla (İst. BŞB.),Diallo (Diyarbakır),Sergio (İnter Bakü)

GÜNDEMDEKİLER : Dayro Moreno (S.Bükreş),Cihan (Karşıyaka),Omotoyossi

giants
04.07.2009, 11:17
GELENLER: Yasin Çakmak (F.Bahçe), Uğur Kavuk (Antalya),Erman Kılıç (İst.BŞB) , Ferhat Bıkmaz (Hannover 96) , Agbetu (Kocaeli) ,Ersen Martin (R.Huelva), Mbemba (FC Eindhoven),

GİDENLER: Muhammet Ali Kurtuluş (Mersin İ.Y), Bilica (F.Bahçe), Tum , Sylla (İst. BŞB.),Diallo (Diyarbakır),Sergio (İnter Bakü) Balili Antalya Spor

GÜNDEMDEKİLER : Dayro Moreno (S.Bükreş),Cihan (Karşıyaka),Omotoyossi

Evet güncel liste bu. listeye ek olarak gecen yil kiralik verilen Futbolcularimiz var. Ibrahim Ülüm listeye eklenmemis sanirim Hazilik maclarinda denenmeden imza attirilmayacak. mevcut olanlardan 3 kisi
secmemiz gerekirse.

1.Ugur Kavuk
2.Erman kilic
3.Agbetu
Takima faydasi olur diye düsünüyorum. bakalim zaman gösterecek.

giants
04.07.2009, 11:34
bazılar yıne sacmalamıs sızın atıp tuttugunuz adam olmasa şampiyonlar ligini hayalınızde gorurdunuz. gecen sene tum geldıgınde 100 yorumdan 85ı nıe alındı dıodu sımdı herkes tumcu oldu bulent hoca alıyorsa vardır bı bıldıgı cok konusuyomus en azından sızın gıbı bos konusmuyor anlayan anladı

Degerli kardesim unuttugun bir sey var burasi taraftar sitesi. Taraftar trene bakan kesim degil yada koyun da degil. taraftarin senin gibi düsünce belirtme hakki var.ama bu düsünce belirtme hakki tabiki taraftara takim kurma, takimi su veya bu sistemde oynatma hakki vermiyor.Bunu yapan kurum ve kisiler belli.bu durum üzerine sen nasil düsünce onayliyarak belirtiyorsan onaylamiyan düsüncelerinde olabilecegini hesap etmemiz gerekiyor.Futbolun gösteri sanati oldugunu ve bu gösterinin Taraftar izleyicisi üzerinden pazarlandigini hesap edersek bu noktada insanlarin menmuniyet yada menmun olmama durumunu belirtme hakki doguyor.cünkü tüm dünyada Külüpler acisindan isler böyle yürüyor.

ayrica unutmaki gerek Türkiyede gerekse dünyada tüm takimlar saha icindeki basarilarini taraftarlarinin bagliliklarina ve taraftarlarinin kendilerine Hic de azimsanmiyacak aktardiklari kaynaklara borclular. Eger hersey senin dedigin gibi olsaydi inan bana cikar yarin derlerdi bizim Taraftara ihtiyacimiz yok kendimiz calar kendimiz oynariz.. Taraftar maas almaz.Taraftar bagliligindan dolayi kariyer yapmaz. Taraftar sadece Duygusal ve manevi bagi olan kesimdir. Basaridan mutlu olur.Taraftarini mutlu eden takimda maddi manevi her tür kazancin sahibi olur.Onun icin en azindan ismi Taraftar sitesi olan bu bu sitede bu türden laflari artik kullanmiyalim.yok sen sundan veya yok bundan iyimi biliyorsun bu sitenin varlik nedeninede aykiri bir yaklasim oluyor. degilmi?

selimdelen
05.07.2009, 17:55
Rozak Omotoyossi -
İbrahim Ülüm -
Hamed Namuochi -

bunlar hakkında resmi bir acıklama yok

izmirliyigido
11.07.2009, 16:29
Diallo Diyarbakırspor'a 1 yıllığına kiraya giderken, Ersen Martin ve M'bemba'yı kadromuza kattık.

Ersen Martin (27) - Forvet - (Recreativo Huelva - İspanya)
Pieter M'bemba (21) - Stoper - (EVV Eindhovenda - Hollanda 2.Ligi)

AYK

atramp
11.07.2009, 17:15
Ewet guzell transferlerr gıdenler den baliliye uzuldum ama futbol buu

tekdoktirin
11.07.2009, 17:26
ŞAHSEN BEN ARKADAŞLAR TIRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM ÖRNEĞİN BİR ERMAN BİR AGBETU BİR ERSEN MARTİN BİR İBRAHİM ÜLÜM VE DİĞERLERİ MÜKEMMEL BANA GÖRE BÜYÜK TAKIMIZ ARKADAŞLAR ARTIK

,,,ALPERENLER,,,

subasi29
12.07.2009, 22:22
bence ersen disinda yapilan transferler guzel,sivasa renk katacak yeni transferler alismadiklari surece uyum probleri yasar buda verimi dusurur.

abdullahyagmur
14.07.2009, 16:04
erseni kimse begenmiyo ama sunuda unutmamak gerekiyo adam nou campa çıkmık barcelonaya karsı oynamıs yani tecrübesi bize lasım !

rapge
14.07.2009, 16:15
Namouchi ve Omotoyossi dışında bütün futbolcular geldi ben herkezin aksine Ersen Martinin yaralı olacağını düşünüyorum gerek havadan gerek yerden toplarda iyi...Ayağında topuda iyi saklıyor.İspanya'da oynadı.Tecrübede kazandı bence bize her zamankinden farklı bir Ersen Martin İzlettirecek.Agbetuda çok iyi bir transfer oldu.En çok sevindiğim transferde Erman Kılıç oldu...
Namouchiyi iyiki almamışız bence.Çok sık sakatlanan ve çok forma şansı bulamayan bir oyuncu.Ha gelseydi belki Bülent Hocamız yararlandırabilirdi.
En çok üzüldüğüm konuysa Omotoyossinin gelmemiş olması.Bence çok yararlı bir transfer olacaktı.Nasip değilmiş...

eyuphulagu
14.07.2009, 21:43
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...

rapge
15.07.2009, 00:40
keşke 17 numara giyen Parker diye bi futbolcu vardı onu alsalar Güney Afrikada...

rapge
15.07.2009, 00:44
Bernard Parker...17 numara...Bence iyi bir orta saha

izmirliyigido
23.07.2009, 18:27
Omotoyossi de gelseydi çok iyi olacaktı. Transferler fena gözükmüyor ama inşallah takıma uyum sağlarlar. Burada en büyük güvencemiz Bülent hoca. Yine takıma uyumu o sağlayacaktır.

AYK

babapiton
23.07.2009, 19:01
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...

ewt ama sivasspor oyun kurucu arıyo yani g.afrikanın 10 numarası SHABALALA ben onunla görüşme yapıldıgını tahmin ediyorum modise de olabilir ama

Kokomo
28.07.2009, 16:41
Yaklaşık olarak 1 aydır bekliyorum. Takip edenler bilir, erken yorum yapanlarada tepki verdim acele etmeyin diye. Fakat geçen sürede ne bir dogru dürüst transfer yapıldı ne de oyunda düzelme var ! Anderlecht maçı başlamadan buraya yazıyorumki, sonuç kötü olunca yazdı demesinler diye ! 6 yabancı gonderildi. Agbetu ve Mbemba denen 2 adet 2.sınıf oyuncu alındı ? Bu kadro mu ŞL'ne girecek ? Bu kadro mu geçen seneki başarıyı yakalayacak ? Acilen 1-2 hafta içinde ne yapıp edip, en 4 adet kaliteli yabancı almalıyız. Defans özellikle takviye edilmeli. Bu akşam Anderlecht'i yensek bile düşüncelerim değişmez. Takviye acilen gerekli. Saygılar sunarım.

necmettin_akcay
28.07.2009, 17:19
gidenlerden ençok bilica ve tum aranır balili zaten 2 sezondur işi rolantiye aldı varmı yokmu belli değil diğerleride yeri doldurulmaz oyuncular değiller sonuçta bütçesi belli olan bir takım fazla da ahım şahım transferler yapamıyor önemli olan gelenlerin sisteme uyum sağlaması dünaynın en iyi oyuncusunuda alsan uyum olmayınca oda işe yaramaz

ERREKLAM81
23.08.2009, 17:02
Sivasspor daha 2. ligdeyken belliydi süper lige çıkacağı ama biraz geç kaldı 1-2 sene önce çıksaydı şampiyonluk geçen sene kesin gelirdi diye düşünüyorum...
;) DüZZceLİ YiğiDo ;)

ERREKLAM81
23.08.2009, 17:04
Bouazza Çok İyi Oyuncu İlerki Haftalarda Kendini Daha İyi Gösterecektir...

Murat ARICI
23.08.2009, 17:36
BOUAZZA KAÇTI DİYORLAR EMMİOĞLU BİLMİYORUM BU SENE İŞİMİZ YAŞ..

yasin2452
23.08.2009, 17:42
hiç birindende bi cacık olmaz

eyuphulagu
26.08.2009, 21:06
Arkadaşlar biliyorsunuz transferin bitmesine 5 gün kaldı..Bizim takım bu 5 günde 1-2 oyuncu alacağını söylüyor..Bu son zamanlarda yapılan transferlerde bazı hatalar ,şanssızlıklar olduğu için yönrtim ve hoca anlaşılan 2 oyuncuyu açıklamak istemiyor..Benim kulağıma bu konuda bir haber geldi;haberin doğruluk değerini tam bilimiyorum:UÇAN KUŞA GÖRE SİVASPORUN ANLAŞTIĞI oyunculardan Biri FİLDİŞİ CUMHURİYETİ uyrukluymuş;Diğerinin de BREZİLYALI olduğu söyleniyor...Umarım bu haberler doğrudur;son 5 günde adam gibi takımda direkt oynayacak formasını ıslatacak ,ÖRNEĞİN Kamanan,BİLİCA benzeri oyuncular alırız...Takım tek transfer yapsında ben verdiğim haberin yalan çıkmasına razıyım..Bu konuda daha fazla bilgisi olan;yönetime yakın olan ve yurt dışındaki haberleri takip eden arkadaşlardan ACELE HABER BEKLİYORUZ...

yiğido5841
30.08.2009, 12:20
sözü gecen oyuncuların trasferleri kesinlikle gercekleşmeli aksi taktirde takım kan kaybetmeye devam edecektir ama bu oyuncuların yarına kadar trasfer edileceyine pek ihtimal vermiyorum cok geç kaldık busene işşallah alabilirler özellikle dayro moreno ve Morgaro Gomis i alsalar yeter

ERREKLAM81
01.09.2009, 17:26
ewt erman kılıç süper adam Mutlaka başarılı olacaktır

sivastatlıbelam
01.09.2009, 17:52
Yasin Çakmak (24) - Stoper - (Fenerbahçe)
15.bruno zita (29) orta saha (gabon milli)

evet baktığımızda stoper sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde islam altunkan ve kerim baş isminde iki genç stoperimiz varmış!! ...
neden hala yasinde ısrar ediyor bülent hoca??????

sonra ferhat bıkmaz 1 maçını izledim bizde gayet iyi oynuyor bence ilk 11 flaş oynamalı.

ayrıca yeni kalecilere şans tanınmalı.

subasi29
01.09.2009, 18:29
Yasin Çakmak (24) - Stoper - (Fenerbahçe)
15.bruno zita (29) orta saha (gabon milli)

evet baktığımızda stoper sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde islam altunkan ve kerim baş isminde iki genç stoperimiz varmış!! ...
neden hala yasinde ısrar ediyor bülent hoca??????

sonra ferhat bıkmaz 1 maçını izledim bizde gayet iyi oynuyor bence ilk 11 flaş oynamalı.

ayrıca yeni kalecilere şans tanınmalı.

cok haklisin ama dinleyen yok herkes nerde oynadigini bilmiyor

Kokomo
03.09.2009, 13:44
Mehdi Benatia konusunda bilgisi olan var mı ?

ilteriş58
03.09.2009, 14:24
Mehdi Benatia konusunda bilgisi olan var mı ?

bilgi yok kardaş transfer yapılmadı galiba

mucahitbaba58
03.09.2009, 16:16
yaa hani stoper alinmistii
bizim millette birhos hea stoper lafi oldu kesildi ama orta saha alindi giki cikan yok
kardesim stoper alinip asini yollamassan takimin hali ic acici degil cunki gelene buyur

mucahitbaba58
03.09.2009, 16:38
stoper olmassa aha buraya yaziyorum
bu takimdan hic birsey olmaz
hani yeni stoper gelmisti nerde :S:S gicik oldum heaa ne bicim is yaa dalgami geciyorlar

58ÖREN58
05.09.2009, 00:00
TABIKIDE CIHAN YILMAZ TEK GECERIM BUSENE SİVASSPORDA YILDIZ OLURRRRRRR

İbrahimAyas01
20.09.2009, 10:20
Aykut bizim üst mahalleden vay be helal olsun :rolleyes:

ayazoğlu
20.09.2009, 10:33
sivassporu giden futbolcular ayakta tutuyormuş

Murat ARICI
20.09.2009, 12:06
NAMOCHIYİ GEÇEN HAFTA KENDİ LİGLERİNDE SEYRETTİM ALEX KİM ONUN YANINDA ADAM RESİTAL..TARNSFER KOMİTSEİ UYUMAYA DEVAM ETSİN..

Bestepeli-58
20.09.2009, 13:03
KÖSTEK DEGİL DESDEK OLUN BU TAKIM GECEN YILKİ TAKIMDAN İYİ SADCE BASKI ÜSTÜNDE BU TAKIMI 3 MAC SONRA TANIYAMZSINIZ SİVASSPOR BAKALIDI MARKET OLDU BÜLENT UYGUNA HARETİNE KİM SE LAF SÖLEMESİN BU TAKIMI DESTEKLEYİN ULUSAL BASININ AZINA BAL SÜRMEYİN SİVASLIYSANIZ UNURLU DURUN DÜŞMANA MEYDAN VERMEYİN BU TAKIM 3 MAC İÇİNDE BİR TAKIMI 5 ŞER BUNUDA BİR YERE NOT ALIN DİK DURUN BURDAN AHKEM KESMEYLE OLMUYOR BEYLER DAHA DÜN GİBİ BAŞARILAR AYIP

İbrahimAyas01
21.09.2009, 18:23
Aykut ta Anadolu Üsküdar a gitmiş heralde.tff nin sitesinde öyle görünüyor :confused:

Kederli Yiğido
12.10.2009, 18:25
Brezilyanın Fluminense takımının U15 takımında Neto Gaulo diye bir çocuk var. Daha yıldızı parlamadı. Onu alan kulüp ilerleyen yıllarda inanılmaz fayda sağlayacak. Zaten 1-2 yıl içinde alındı alındı aksi halde 20 yaşından önce kimse alamaz. O zamanda kapı 30 milyon eurodan açılır. Şimdi cüzi bir ücrete bu transfer bitirilebilir. Mevkisi forvet. Dün ikinci defa izledim. Her iki ayağınada hakim. Son vuruşları çok iyi. Serbest vuruşlarda isabet yüzdesi yüksek. Kafa hakimiyeti mükemmel. Bu şekilde gelişirse Brezilya milli takımının değişilmezi olur 18 yaşında...

subasi29
22.10.2009, 12:26
NAMOCHIYİ GEÇEN HAFTA KENDİ LİGLERİNDE SEYRETTİM ALEX KİM ONUN YANINDA ADAM RESİTAL..TARNSFER KOMİTSEİ UYUMAYA DEVAM ETSİN..

bu konuda haklisin ..........................

bonuce123
28.10.2009, 15:42
Aslında Brezilyaya Gozlemci Yollmalıyız Neymar Diye Bir Cocuk Var 16 Yasında Onu Almalıyız Yonetım Lutfen Buradakı Onerılerde Gorunuz

mystro
15.01.2010, 17:21
arkadaşlar ben sivas dışında yaşayan sivaslıyım .bana transferlerle ilgili bilgi verebilirmisiniz

ysnylmz
15.01.2010, 18:39
14 tane transfer yapılıor ve sadece ilk 11e 2 kişi girioo inanılmazzz