Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Yılda 3 Fire Verdik

SivasSpor.Com
29.06.2009, 09:18
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun2.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, menajer ve teknik direktör olarak Sivasspor'da 6 yıldır görev yaptığını, bu süre içerisinde transfer ettikleri onlarca isimden sadece 3'ünde yanıldıklarını söyledi.
Konyaspor'dan transfer ettikleri Faruk ile yabancılar Oliviera ve Pacheco'dan bekledikleri verimi alamadıklarını itiraf eden Uygun "Bazen futbolcular gittikleri yere uyum sağlayamıyor,bu rakımdanda olabiliyor.
Konyaspor'dan aldığımız Faruk ortamımıza uyum sağlayamadı,yabancı transferlerden Oliviera ve Pacheco'da öyle.
Yaptığımız onlarca transferden sadece 3 fire vermek çok sanırım bu konuda son derece başarılı olduğumuzu gösteriyor" dedi.
Transfer edilen futbolcuların sadece iyi futbolcu olmalarına bakmadıklarınında altını çizen Uygun "Alacağımız futbolcunun öncelikle Sivasspor'a isteyerek gelmesi şart. Şu ana kadar aldığımız bütün futbolcular severek ve isteyerek geldiler.
Onun içinde bu kadorya yine çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

carizma0658
29.06.2009, 10:09
ona fire dahi denmez boşver ocam helall olsun sana sivas için yaptıkların asla unutulmaz sivasın sana güveni tam

bybora058
29.06.2009, 10:21
hocam helal olsun ama Pacheco yu oynatmadın fazLa o adam harika oynuyordu (:

ihsan5858
29.06.2009, 11:05
Haklisiniz.Oliviera ve Pacheco hiç bisey yapmadilar.gonderdigimiz iyi oldu !Bulent hoca olmasa ne yapariz .. YaHoUo:)

canimfeda58
29.06.2009, 11:51
sivasspor diyince akla ilk gelen kisi sizsiniz.. hic takmayin

hiko58
29.06.2009, 12:02
PAŞEKONUN HİÇ BİR KABAHATİ YOKTU BÜLENT HOCA BENCE ONU SEN OYNATMADIN. MUHAMMET ALİYE VERDİĞİN DEĞERİN YÜZDE BİRİNİ VERMEDİN. PAŞEKOYU ÇOK ARAYACAKSINIZ. ŞİMDİKİ ALINAN FUTBOLCULARA BAKILDIĞINDA PAŞEKOYA NE KADAR İHTİYACINIZ OLACAK GÖRECEKSİNİZ.BEN PAŞEKONUN GEÇMİŞİNİ RAŞTIRDIM ALEX GİBİ BİR FUTBOLCUYDU. GİTMESİNEDE ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM. HAYIRLISI ŞİMDİ ÖMÜNÜZE BAKACAĞIZ ARTIK. İNŞALLAH ALINAN FUTBOLCULARLA AŞILAR TUTAR VE YİNE ZİRVEYE OYNARIZ. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

ÖFŞ2041
29.06.2009, 12:35
Yahu Oliviera ve Pacheco aynı adam değil mi :D

babapiton
29.06.2009, 12:36
birde dennis vardı adam hastalanmıştı.calvarho da var oda uyum sağlayamadı hatta fifa 07 de sivassporun kadrosunda calvarho :D oldu 5 kişi

babapiton
29.06.2009, 12:37
Yahu Oliviera ve Pacheco aynı adam değil mi :D

tam bende yazacaktım sen benden cok yaşayacan sergio pacheco oliviera tam adı :D

Burack
29.06.2009, 13:31
tam bende yazacaktım sen benden cok yaşayacan sergio pacheco oliviera tam adı :D

Yani 2 fire oluyor o zaman :D,
Hurdogan gazetesinin hatasi.

Besyo_cu
29.06.2009, 19:18
Carvalho , Denns Lamega ,adı şuan aklıma gelmeyen Avusturalyalı ön libero bir çok yerli genç oyuncu. 3 fire bence yanlş olmuş hocam baya fire verdin...

tekdoktirin
29.06.2009, 19:41
SAYIN HOCAM ŞAHSEN SİZİN ZAKANIZA HAYRANIM ÜÇ FİRE BENCE HİÇ DEMEK SIVASLI LAR SİZE ÇOK ŞEYBORÇLUYUZ BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BİR GÜN İŞALLAH SIVASA HEYKELİN DİKİLİR

Kibrisli
29.06.2009, 19:46
Carvalho , Denns Lamega ,adı şuan aklıma gelmeyen Avusturalyalı ön libero bir çok yerli genç oyuncu. 3 fire bence yanlş olmuş hocam baya fire verdin...

Bide Colomiso mu ne vardı? :) 3 fire bencede az olmuş çok fire verdi ama henüz takımın başına geçmemişti o firelerde takımın başına teknik direktör olduğundan beri cidden 2-3 firesi ancak var...

Kibrisli
29.06.2009, 19:46
Colomiso değildi ya Collosimo' idi..:)

subasi29
29.06.2009, 21:39
evet hocam sen elinden geleni yapmissin kusurumuza bakma biz taraftar olarak yapamiyoruz ustumuze duseni,hakkini helal et

mertcan69358
29.06.2009, 22:17
olur bülent hocam biz sivas halkı taraftar sana çok ama çok güveniyoruz ve size helal olsunki güvenimizi boşa çıkamıyosunuz dielimki sergıo konusunda bülent hoca hatalı sonuçta insan herkes hata yapar robot diil ya

abdulhadi
30.06.2009, 01:00
clossimo iyi oynadı o sene ama kiralık olduğu için mecburen ertesi sene gitti. Ama aklıma gelen bazı fireler
Süper ligdeki ilk senemizde dennys (su çiçeği olmustu:) ))
2 ligde aldığımız forvet bayram (pek gol atamamıstı (farukla aynı sene gelmişdi)
Furkan başdan (iyi genç oyuncuyu yararlanamadık.
Ama iyi oyuncular tabi bunları örttü çünkü yüzde 90 ı kalite bu takımın :)

Kokomo
30.06.2009, 07:50
Bülent Hocam - biz Türk milleti genelde çabuk unuturuz ama o kadar da değil ! Son 4 yılda en az 10-15 futbolcu transferin boş çıktı. Yukarıda birkaçını söylemişler, dahası da var. İyi transferlerinde oldu , kötü de ... Dolayısı ile bu tip yanlış demeçler vermemek lazım.

skyhan
30.06.2009, 12:33
transferin yanlışlıgına neye göre karar veriyosunuz..hoca adamla 24 saat beraber adam antremana cıkmaz gider gec gelir uyumsuzsuzdur bitmez istekleri vardır kaprislidir vb.dışarıdan gözüktüğü gibi değil herşey..antremanda calışmayan futbolcuyu hoca olsam bende oynatmam hırslı arzulu olanların ne günahı var sonra istekmi kalır öteki adamlarda...!