Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 Milyon Sivaslı Harekete Geçmeli
SivasSpor.Com 30.06.2009, 02:00 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan4.JPG
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçen sezon kaçan şampiyonluğu hâlâ unutamadığını söyledi.
Ligde 16 hafta liderlik koltuğunda oturduklarını ve son haftalarda, zirveyi kaptırdıklarını hatırlatan Otyakmaz "Bu acı bir durum. Ancak Sivasspor olarak bundan ders çıkarmamız ve gereken tedbirleri almamız gerekir. Bizimde Beşiktaş ve diğer iki takım gibi kolumuz uzun olması için daha çok kenetlenmemiz ve takıma sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
5 MİLYON SİVASLI VAR
Dünya'da 5 milyon Sivaslı'nın olduğunada vurgu yapan Başkan Mecnun Otyakmaz "Biz eğer birlik olur, hep beraber hareket edersek o zaman bizi kimse yıkamaz. Bizimde kolumuz uzun olur. Ben yeni nesile güveniyorum. Yapacağımız bir dizi çalışmalarlada Sivasspor'u daha genç ve daha geniş kitlelere yayacağız. Bizans oyunlarını ancak bu şekilde yıkarız" şeklinde konuştu.
tekdoktirin 30.06.2009, 02:07 İŞALLAH SAYIN BAŞKANIM SİZİN DEDİNİZGİBİ OLUR DA ARTIK DUYARLI OLMAYA BAŞLARLAR BEN SİZE ARTIK EFSANE BAŞKAN DİYORUM HEMMEN HEMEN AYNI YAŞTAYIZ SAYGILARIMLA BAŞKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN SIVAS SİZE ÇOK ŞEY BORÇLU BANAGÖRE,,, ALP, ERENLER ,,,
valla başkanımızın söyledıgı hepımızın en buyuk ıstegı ama buyuk cogunluk benlıgını kaybetmıs. en basıtı sıvasspor konusunda facebookda bıktım artık hemserılerımın 3 ıstanbul takımlarıyla ılgılı vıdeo haberlerını yayınlamalarından,cogunun profılınde de ayda yılda bır gıttıklerı sıvasspor macındakı kırmızı beyaz formalı resmı var. takımın basarısı bı sure devam eder basarıyı yakalarsak belkı bu sure ıcerısınde yalakalıgını yaptıkları takımları bırakıp topraklarının takımına sahıp cıkarlar..
navruz58 30.06.2009, 07:05 insallah 5milyon sivasli gardaslarim 100 euro versek ben hersaman hasirim sivasda sivasspora yardim etmeyi
Sayın Başkanımızın tesbitleri çok doğru ama birde bu aşamada eleştirim olacak. Şampiyonluk gitti özellikle son 5 haftada resmen elimizle verdik. O aşamada bana göre seyircilerimiz muhteşem desteklediler Yiğidomuzu. Aşırı stres ve bu yeri kaldıramayacak derecede basın yayın desteğimizin olmayışından dolayı Şampiyonluğu verdik. Her defasında seyirci desteğinden şikayet ederken. Hem Antepde Hemde Ankarada takımımızı yanlız bırakmadı Yiğidolar. Ama maalesef verdik Şampiyonluğu... Bu nedenle eleştirilerim takım futbolcularına oldu.
vahapkeskek 30.06.2009, 07:54 7 milyondan 5 milyona düştük. 2 milyon sivaslıya Allah rahmet etsin.
necmettin_akcay 30.06.2009, 08:07 bencede sivaslıyım diyen herkes sivassporu tutsun sivassporu desteklesin sivasspor forması ve lisanslı sivasa faydası olacak ürünlerden alsın o zaman sivassporumuz şampiyon da olur 5. büyükde
mertcan69358 30.06.2009, 10:49 eğer sivasın ekmeğini yitipte başka takımı tutan adi varsa onların taraftarlığı olmaz olsun
Metal Gear 30.06.2009, 10:56 Sivas'lıyım demenin Sivassporluyum demekle aynı manaya geldiği günü beklemeliyiz sayın başkanım..:)
carizma0658 30.06.2009, 11:10 KESINLIKLE DOGRU BAŞKANIM ÇOK HAKLISINIZ YANLIZ BENIM GÖRÜŞÜM ŞU SİVAS LİGE YENI OLMASINA RAGMEN TAŞLAR YERINE OTURMAK ÜZERE OLAN BİR TAKIM KISA SÜREDE HİÇBİR TAKIM BU BAŞARIYI ASLA YAPAMAMIŞTIR EKSIKLER VAR ONLARDA OLACAK SİZİNLE VE BİZLERLE HERŞEY YİGİDOLAR BÜYÜK SİVAS İÇİN
BİZİM PEK KENETLENEBİLECEĞİMİZE İNANAMIYORUM SAYIN BAŞKANIM. GEÇENLERDE BİR GAZETE ANKET YAPMIŞ. SİVASTA EN ÇOK TUTULAN TAKIM ANKETİNDE SİVASSPOR İLK SIRADA DEĞİLMİŞ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ. SİVASTA İLK SIRADA SİVASSPOR OLMADIKTAN SONRA NASIL BİRLİK BERABERLİK PEŞİNDE OLABİLİRİZKİ. BİZ SİVASLILAR OLARAK ASLINDA ÇOK BOZULDUK. İHANETİ SEVİYORUZ GALİBA. BİZE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN İNSANLARI BİR ÇIRPIDA UNUTUVERİYORUZ. ESKİ YİĞİDOO SİVAS YOK YANİ. ÇOK DEĞİŞTİK ÇOKKK. SİVAS LİG İKİNCİSİ OLMUŞ SİVASI TUTMAYIZDA LİG ÜÇÜNCÜSÜNÜ DÖRDÜNCÜSÜNÜ YADA BAŞKA TAKIMI TUTARIZ. SİVASA PARA YAĞDIRAN KİŞİLERİ BİR KALEMDE SİLERİZDE BAŞKALARINI BAŞ ÜSTÜNDE TUTARIZ. BİZ BÖYLE BİR MİLLET OLDUK SAYIN BAŞKAN SİVASLIYA PEKDE GÜVENME.
vahapkeskek 30.06.2009, 12:40 BİZİM PEK KENETLENEBİLECEĞİMİZE İNANAMIYORUM SAYIN BAŞKANIM. GEÇENLERDE BİR GAZETE ANKET YAPMIŞ. SİVASTA EN ÇOK TUTULAN TAKIM ANKETİNDE SİVASSPOR İLK SIRADA DEĞİLMİŞ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ. SİVASTA İLK SIRADA SİVASSPOR OLMADIKTAN SONRA NASIL BİRLİK BERABERLİK PEŞİNDE OLABİLİRİZKİ. BİZ SİVASLILAR OLARAK ASLINDA ÇOK BOZULDUK. İHANETİ SEVİYORUZ GALİBA. BİZE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN İNSANLARI BİR ÇIRPIDA UNUTUVERİYORUZ. ESKİ YİĞİDOO SİVAS YOK YANİ. ÇOK DEĞİŞTİK ÇOKKK. SİVAS LİG İKİNCİSİ OLMUŞ SİVASI TUTMAYIZDA LİG ÜÇÜNCÜSÜNÜ DÖRDÜNCÜSÜNÜ YADA BAŞKA TAKIMI TUTARIZ. SİVASA PARA YAĞDIRAN KİŞİLERİ BİR KALEMDE SİLERİZDE BAŞKALARINI BAŞ ÜSTÜNDE TUTARIZ. BİZ BÖYLE BİR MİLLET OLDUK SAYIN BAŞKAN SİVASLIYA PEKDE GÜVENME.
hangi gazete yapmış o anketi. Eğer bilyoner"in araştırmasını söylüyorsan bir kaç şey söyleyeyim:
bilyoner kullanıcıları siteye üye olurken hangi takımı tuttuğunu belirtiyor isterse bay geçebiliyor. Kullanıcı sayısı 1.000.000 'a ulaştığı için elindeki verileri bilgi olarak sunuyor. Sivasta sokakta herhangibir araştırma yapılmamıştır. Sivasta oturup bu siteye üye olanların istatistiği olarak verilmiştir.
Aman gözünüzü seveyim yanlış bilgi vermeyin.
kaptann58 30.06.2009, 14:34 SAYIN BAŞKANIM ŞU KOMBİNELERE BİR EL AT YİNE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR GALİBA BİZ SADECE ESKİ YERİMİZE OTURMAK İSTİYORUZ BİLETLER DAHA SATIŞA ÇIKMADAN YÖNETİM SATIYORMUŞ İYİ YERLERİ.....
kaptann58 30.06.2009, 14:38 BAŞKANIM NE OLUR EL ATIN YAZIK OLUYOR ÇOK YAZIK BİZ HAKETMİYORUZ 3. LİGDEN BERİ KAR KIŞ DEMEDEN BİZ GİTTİK DEPLASMANLARA ŞİMDİ KOMBİNELERİ KİMLER YEDİĞİ BELLİ DEĞİL ÖNCELİK HERKES AYNI YERİNİ ALSIN......
YiğidoGençlik 30.06.2009, 17:00 Başkanımız harika bir konuşma yaptı.Sonuna kadar arkanadayız Başkanım.
baskanim
O TRIBUNLERE GELEN TARAFTARLAR, SIVASI GONULDEN DESTEKLEYEN TARAFTARLAR, O 5 milyon sivasliya bedeldir..
sivasli olupta baska takimi tutan utansin baska soze gerek yok!
KANGALakçakale 30.06.2009, 18:26 Dünya üzerinde 7 Milyon SİVASLI değilmiydik...
subasi29 30.06.2009, 22:30 yenigelen nesilllere bu sevgiyi iyi asilamak lazim sivas sevgisini kazanmalari icin calisalim
yigidomurat 30.06.2009, 22:36 İNŞALLAH başkanım o günlerde gelecek ama öyle kolay değil.bu takımı bi şampiyon yapalım bak o zaman başarıya herkes nasıl ortak oluyo
tekdoktirin 01.07.2009, 20:31 EVET SÖZDE SIVASLILAR ARTIK KENDİ TAKIMINIZI TUTMAYI ÖRENİN BIRAKIN BAŞKASINI KENDİ TAKIMINIZI BENCE YADA SIVASLIYIM DEMEYİN LAYIK OLUN O TOPRAKLARA DÜRÜST OLUN ,,, ALP,, ERENLER,,,
şarkışlalı_yigi 02.07.2009, 19:51 tüm yiğidolar herkes bi lisanslı tişört veya forma ve ya eşofman yada battaniye ne olursa olsun aldığımız her şeyin lisanslı sivasspor ürünü olması lazımki istanbul va trabzonla yarışalım ne olur onca markalı şeye dünya para verceğimize kırmızı beyaz sivas ürünleri giyelim lütfen yiğidolar
vahapkeskek 03.07.2009, 08:07 tüm yiğidolar herkes bi lisanslı tişört veya forma ve ya eşofman yada battaniye ne olursa olsun aldığımız her şeyin lisanslı sivasspor ürünü olması lazımki istanbul va trabzonla yarışalım ne olur onca markalı şeye dünya para verceğimize kırmızı beyaz sivas ürünleri giyelim lütfen yiğidolar
Bu lisanslı ürünleri sivas dışında nasıl alabiliriz. Bilgi verebilir misin?
Büyük Başkan doğru sözü söylemiş, artık bütün Sivas ve Sivaslılar için kenetlenme vakti. Lütfen bırakalım başkasının kuyruğu olmayı, içimizdeki ezikliği atalım, İstanbul'un kulu kölesi olmaktan vazgeçelim.
Sadece biraz şuurlu olalım, bu topraklarda almasını bilene büyük ders, ibret ve güç var, onur var. Sivas değil mi Bizans döneminin mühim metropollerinden birisi, Sivas değil mi Danişment'in, Selçuklu'nun, Eretna'nın, Kadı Burhanettin'in başkenti, Sivas değil mi Osmanlı'ya dört yüz yıl eyalet merkezi olmuş, Sivas değil mi Cumhuriyeti kuran şehir!... Sivas değil mi İbn-i Batuta'nın 14. yüzyılda Anadolu'nun en büyüğü ve coğrafyasının en büyük şehirlerinden birisi olarak ifade ettiği, Sivas değil mi Marco Polo'nun hayranlıkla izlediği!...
O halde Sivaslı bu toprakların çocukları nasıl her zaman baş olmuşsa, her zaman zirvede olmuşsa, sen de senin sembolün de zirvede olmalıdır. İşte bu yüzden içindeki ezikliği at, ölü toprağından kurtul ve renklerine aşkına sahip çık!
7 milyon sivaslının 2 milyonununu uzaylılar kaçırdı kalan beyler bana kızmayın ama 5 milyonumuz birlesse bir Mecnun Başkan etmez...
58ÖREN58 06.07.2009, 19:34 BASKAN DOGRUYU SOYLUYORDA ICRAT NERDE ILK ONCE KENDISI BASLATACAKKI MESELA BENDEN SİVASSPORA SUKADAR BAGIS DESINKI ONDAN SONRA SİVASLIDAN ISTESIN
sivastatlıbelam 06.07.2009, 20:32 başkan bu işi gelecek kuşaklar yapacaksa(şampiyonluğu) bizim ömrümüz yetmez onu görmeye ..
o yüzden bu işin lamı cimi yok fazladan harcama yok iyi transferler var çalışmak var ancak öyle başarı gelir.
ama biz yine de size ve takıma hepsinden önce ALLAH a güveniyoruz.
lütfen bizi 3 büyütülmüşlerin ve pontus rum trabzonun maskarası yapmayın...
kanımızın son damlasına kadar sivassporluyuz.
7 milyon sivaslının 2 milyonununu uzaylılar kaçırdı kalan beyler bana kızmayın ama 5 milyonumuz birlesse bir Mecnun Başkan etmez...
Diyelimki 5 milyonda degil kullanilan kavram cosku ve propoganda amacli. Biz ikiyüz kisiyiz ne degisecek. Sorun o o sayilan rakam icinde sen varmisin yokmusun. Yönetimimi begeniriz yada begenmeyiz. teknik heyet ha keza yada futbolculardan menmun olursun olmazsin ayri bir sey. mesele ortada bir basari var daha fazla basari icin varmiyiz yokmuyuz. kim üc kim 23 üc söylemis önemi yok.
Metal Gear 06.07.2009, 22:49 Başkanım kombineleri TAK-SİT-LEN-DİR..:mad:
sivasli215 06.07.2009, 22:54 ya bırakın bu bağış oyunlarını falan...
sms kampanyasını hatırlarsınız, 5 ya da 7 milyon sivaslıdan ne kadar sms geldi biliyorsunuzudur sadece 25.000!!!
yani 7.000 000 nereee 25.000 nere?
ben artık bu kampanya bağış organizasyonlarından bıktım.takımı destekleyeceksek dah somut adımlar atılmalı.
kombineler adam akıllı tanıtılıp satılmalı
lisanslı ürünlerimiz başta büyükşehirler olmak üzere yurtdışı da dahil pazarlanmalı
reklam gelirlerinden de büyük meblağlar sağlanmalı....
yani artık klüp daha profesyonelce taktik izlemeli.sonuçta artık türkiyenin en iyi takımlarından birisi olduk,buna uygun hareket etmeliyiz...
|