Orijinalini görmek için tıklayınız : LİG TV-2009-2010 Sezonu SİVASSPOR maçları

basayev58
30.06.2009, 18:41
Son yıllarda camiasıyla,futboluyla,süper lige kırmızı-beyaz bir damga vuran Sivasspor'un gurbetteki taraftarları olarak bu sezonki maçlarımızın naklen yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda belirsizliklerden kurtulmak istiyoruz.2008-2009 sezonunda haftalarca liderlik koltuğunda oturan,son haftaya kadar şampiyonluk şansını devam ettiren Sivasspor'un maçlarını ancak ligin sonlarına doğru,bir haftada 5 maçın canlı yayınlanabilmesi konusunda TFF ve Yayıncı kuruluş arasındaki mutabakat üzerine TV'den canlı olarak izleyebildik.Bu sene takımımın maçlarını kahve köşelerinde,ne idüğü belirsiz,fikri sapmış insanların,saçma sapan yorumları,olur olmaz küfürleri,sigara dumanları içinde izlemek istemiyorum.Yayıncı kuruluş bu senede haftada 5 maç yayınlanacağı ve bu maçlardan birinin Sivassporumuzun maçları olacağı yönünde bir garanti veriyorsa evime dekoder almayı düşünüyorum ve benim gibi düşünen bir çok Yiğido olduğunu biliyorum.Sivasspor.com'daki taraftarlar olarak ortak bir metin hazırlayıp,metni yayıncı kuruluşa faks ve mail yoluyla yada elden teslim edelim.Gerekirse kampanya düzenleyip sesimizi duyuralım.Sessiz kaldığımız zaman Yayıncı kuruluş ligin en az yarısında tablonun nasıl oluştuğunu izleyecek ve eğer Sivasspor yine ligi domine ediyor ise ona göre maçları yayınlama kararı alacaktır.Bu kozu onlara vermek Sivasspor taraftarının yanlışı olur.Yıllardır orta sıralarda gazozuna maçlar yapan Trabzonsporun maçlarını yayınladılar.Artık bizim maçlarımızda yayınlansın.Bu haybeden doğan bir istek değildir.Yıllardır verdiğimiz emeklerin,imkansızlıklar içinde destanlar yazan oyuncularımızın,Teknik kadromuzun,Mecnun Başkanın alınterinin karşılığıdır.Bu konuda sessiz kalmayalım.Birlikte hareket edelim,sesimizi duyuralım!!!

GuVeN
30.06.2009, 22:06
çok güsel bı konuya degınmıssın..erkenden gardımızı almamız lazım.

izmirliyigido
30.06.2009, 22:15
Bora'cım çok güzel yazmışsın. Bence de ortak bir deklare yayınlamalıyız. Hatta herkes bireysel olarakta Digitürk'e bu konuada mail atalım.

Bunun için önce güzel bir metin hazırlayalım senin dediğin gibi sonra herkes bunu mail olarak göndersin. Konuyu sivasspor.com yönetimine de ileteceğim.

AYK

sefilix
30.06.2009, 22:45
çok güzel bir konuya değinmişiniz
ama maç yayınlarının digiturk ile alakası yok. federasyon 4 maç yayınlanmasını istiyor. digiturke kalsa hepsini yayınlar.

mertcan69358
30.06.2009, 23:08
evet gurbetteki sivaslılarda şov görmeye hakları var:D

GokhanTurna
30.06.2009, 23:11
çok güzel bir konuya değinmişiniz
ama maç yayınlarının digiturk ile alakası yok. federasyon 4 maç yayınlanmasını istiyor. digiturke kalsa hepsini yayınlar.

Fedarasyona başvuru yaptılar mı isterse bütün maçları yayınlarlar. Fedarasyon kabul ediyor nası olsa yeterki Lig Tv yayınlamak istesin.

Geçen sene yayınlandı haberin yok mu

subasi29
30.06.2009, 23:22
onlar bizim maclarimizi naklen yayinlamaya eli ayagi mecbur,gurul gurul bir sivasspor geliyor gostermesinler sasarim

shang
13.08.2009, 17:30
geçen yıl kombine vardı burdaki maçları izliyoduk ama deplasman karşılaşmalarında ilk yarı yayında olmadğımz için takip edemioduk olduğumuz zamanda lig tv olmadığı için kahve köşelernde tıklım tıklım dolu ortamlarda maç izledik bu senede canıma tak etti gittim lig tv aldım maçların yayınlanması
lazım yoksa tam bi hayal kırıklıgı olmuş olacak babamın hayrına bi sezon para verecem lig tvye

sivastatlıbelam
13.08.2009, 17:43
bence lig tv yi measj yağmuruna tutalım maçların yayınlanması için.

bir yıl kötü başladık diye yayınlamazlarsa çok yanlış davranmış olurlar.

zaten merak etmeyin arkadaşlar önümüzdeki yıldan itibaren trt den naklen yayınlanacak maçlar.
trt spor genel koordinatörü bizzat açıkladı.
tam renk vermedi ama olmayacak da demedi fırtına öncesi sessizlik olarak yorumladı...bence yayınlanacak trt de ama bu sezon lig tv essek gibi yayınlayacak..milleti haraca bağladılar terbiyesiz fırsatçılar.

skep06
13.08.2009, 17:51
Vermezse ligtvyi anında iptal ederim

Divriği58-
13.08.2009, 18:46
Bence önce Sivassporun Sivasspor gibi oynaması lazım eğer bu ligde iddiamız olursa ki geçen sezon öyleydik maçlarımız yine yayınlanır bunun en çarpıcı örneği geçen sezondur... Önce biz taraftar olarak trbünde SİVASSPOR da sahada gereğini yaptığı sürece maçlarımız yayınlanacaktır...

Burack
13.08.2009, 20:10
LIG TV ve TFFye gereken basvurularin yapilmasi lazim.

Murat ARICI
13.08.2009, 20:26
bu konuda bende lig tv aldım sadece sivasspor için ama eğer naklen yayın programına almazlarsa iade ederim.

stutgart58
13.08.2009, 22:17
arkadaşlar sesimizi duyurmalıyız ki ligtv maçlarımızı versin ama onlarda haklı bu düşmemeye oynayan bir takımın maçlarını neden versinler ki,geçen sene zirveye oynayan bir takım vardı bu sene hem kötü oynayan hemde yıldız oyuncusu olmayan hemde gelenden geçenden fark yiyen bir takım olduk..yani ligtv yayınlamazsa yanlış yapmış olmaz..onların yerine koyalım kendimizi..sonuçtqa ticaret işi bu

babayavuz
13.08.2009, 23:30
çok güzel bi konuya değinmişsin teşekkür ederim benim kanımca mutlaka yayınlayacaktır ben öyle düşünüyorum eğer yayınlamazsa aboneliğimi iptal ederim

enesarslan
13.08.2009, 23:58
arkadaşlar ligde dönem dönem anodolu takımlarının şampiyonlığa oynadığını gördük. bunlardan birisi de sivassporumuzdur. sadece bir dönem çıkış yapan takım maçlarını yayınlatsa diğer takımlara haksızlık olur bence. ben sistemin yanlış olduğunu savunuyorum. sadece 4 takımın değil bütün takımların maçları yayınlanmalı bence. yani haftada 4-5 maç yayınlanabiliyorsa 9 maç da yayınlanabilir. saygılarımla...

yigidocengiz
14.08.2009, 00:32
arkadaşlar boşyere çenenizi yormayın,yayıncı kuruluş 4 takımdan başka ancak şampiyonluğa oynayan bir takım olursa maçlarını yayınlar,aksi taktirde böyle bişey olmaz.biz iki yıldır kafaya oynadık o yüzdende yayınladılar,bu sene kafaya oynayacağımıza hanginiz garanti verebilir?

joe cole
14.08.2009, 15:39
lazanyalar 30 senedır gazozuna maclar yapıyor lıgın ortasında dolsaıyor onların macları verılıyordA Bizim maclarımız nıcın verılmıyor lıgtv kınıyorumm

sivastatlıbelam
14.08.2009, 16:16
lig tv şaşırma sabrımızı taşırma...

ya bir açıklama yap ya da bu sitedekiler topluca üyeliklerini iptal edecek.

hadi bakalım el yaman yiğidolar yaman.

emin kara
14.08.2009, 16:19
bizler taraftar olarak gerekli yerlere baş vurursak bize düşen görevimizi yaparsak yayıncı kuruluşda tabikii maçlarımızı yayınlar ançak sesiz sesiz oturursak yayıncı kuruluşun canına minet elbette yayınlamaz

pover58
14.08.2009, 17:16
arkadaşlar iyi söylemişsinizde ilk 4 veya 5. sırada olmazsak maçımızı yayınlamazlar.gerçekçi olmak lazım 16. sıradaki tamımın maçını kimse yayınlamaz.burda iş takıma düşüyor hadi olduda fb yi yendik gene yetmea birkaç maç gene kazanmalıyızki olsun yani kısaca iyi bir serii yakalşamalıyız.yoksa boş hayal olur.

sivastatlıbelam
14.08.2009, 17:19
ya bu kadar korkmayın arkadaşlar öbür yıl garanti trt yayınlayacak ama bu yıllığına bir kıllık yapmazsa lig tv denen denyo öbür yıldan itibaren trt yayınlıyor çok şükür.
hem de adamaler tüm türkcell süper lig maçlarını yayınlıyor.

basayev58
14.08.2009, 17:37
arkadaşlar iyi söylemişsinizde ilk 4 veya 5. sırada olmazsak maçımızı yayınlamazlar.gerçekçi olmak lazım 16. sıradaki tamımın maçını kimse yayınlamaz.burda iş takıma düşüyor hadi olduda fb yi yendik gene yetmea birkaç maç gene kazanmalıyızki olsun yani kısaca iyi bir serii yakalşamalıyız.yoksa boş hayal olur.

Bu işler lobiye bakar.Güçlü bir baskı yapar,topluca mail yağmuruna tutarsan,ve yayınlarsanız dekoder alıyoruz dersen,yayınlarlar.Arz-Talep meselesi...Lig TV'ye 30.000 mail aynı gün düşerse ne demek istediğim anlaşılır.Haaa yinede yayınlamıyorlar mı,olsun...Biz burdayız,takımımızın arkasındayız demek,kırmızı-beyaz tavır sergilemektir,varsın yayınlamasınlar.

yıldız beldesi
01.10.2009, 20:06
bu lig tv bütün yayın haklarını alıyor da niçin ts yi de adam yerine koyup sayarsak 4 büyüklerin maçları hariç diğer maçları yayınlamıyor biri bunu izah etsin.

Pusu*
01.10.2009, 20:40
bu sivassporun elinde , geçen sezon 5.büyük diyorlardı şampiyonluğa oynuyorduk vede trabzonun maçını vermiodu sivassporun maçını veriyordu .