Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Turgun Sivasspor`da
SivasSpor.Com 01.07.2009, 08:04 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/turgun.jpg
Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray´da görev yapan Mustafa Turgun´u genel menacerlik görevine getirdi.
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Avrupa’da başarıyı hedefleyen ve Türkiye’de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, “Uzun zamandır Başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor’u anlatmaya zaten gerek yok.
2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu.
Onur, Yiğido olmaya hazır
Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var... Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi. Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor. Bu arada Türk Telekom’un 23 yaşındaki kalecisi Alişan Şeker Sivasspor’a 4 yıllık imza attı.
Fanatik
Abdullah DuMaN 01.07.2009, 08:04 Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray´da görev yapan Mustafa Turgun´u genel menacerlik görevine getirdi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_260435_01FAN5MUSTAFA4233.jp g
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Avrupa’da başarıyı hedefleyen ve Türkiye’de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, “Uzun zamandır Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor’u anlatmaya zaten gerek yok.
2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu.
Onur, Yiğido olmaya hazır
Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var... Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi. Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor. Bu arada Türk Telekom’un 23 yaşındaki kalecisi Alişan Şeker Sivasspor’a 4 yıllık imza attı.
Hayırlı olsun.İnşallah TFF de önemli tanıdıkları ve bağlantıları vardır.Geçtiğimiz iki yıl TFF de kulisimizin olmaması bizi şampiyonluktan etti.
ihsan5858 01.07.2009, 09:12 Insallah hayirli olur ve sivasspor 'umuza yararli olur
ferhat_58_oğuz 01.07.2009, 10:54 mustafa turgunun gelişine sevindim kesinlikle başarılarımıza başarı katacaktır sivasspor emin adımlarla 5. büyük olma yolunda çok büyük aday bu güzelliğe katkı sağlayacak herkes bizim için çok büyük değerlerdir ayrıca kaleci konusunda bu transfer ettiğimiz yanılmıyosam 3. kaleci oldu petkoviç ve akınla beraber 5 kaleci belki bu seneden sonra petkoviçi düşünmeyebilirler olabilir ama bence akın türkiyenin en iyi kalecileri sıralamasında inanıyorumki birinci sırada gelir akını derhal takımın birinci kalecisi konumuna getirilmeli bence
GokhanTurna 01.07.2009, 11:17 Giderek büyüyen bir kulüp oluyoruz. Yönetim ve Bülent Uygun en az 5 sene daha kalırsa bu seneler içerisinde mutlaka şampiyonluk gelir
Besyo_cu 01.07.2009, 11:17 Giderek daha profesyonelleşen bir Sivasspor...
Kayseride benzer düşüncelerle Süleyman Hurmayı getirmişti.Tolunayla beraber kayseriyi bitirdiler.İnşallah öyle olmaz.Elbetteki profesyonelleşelim ama içimizdeki amatör ruhu kaybetmeden.Tekrar hayırlı olsun
Mustafa Turgun Kim tanımıyorum keşke özgeçmişini verselermiş...
Hayırlı Olsun
Başarılar diliyorum........
1969 yılında Belçika'da doğan Mustafa Turgun'un Galatasaray Lisesi, İstanbul Üniversitesi, Lizbon Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü belirtildi.
Yunanistan ligi kulüplerinden Panathinaikos'da reorganizasyon proje müdürü olarak görev yaptığı ifade edilen Mustafa Turgun'un, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde takım menajeri, sportif direktör ve yabancı oyuncu sorumlusu görevlerinde bulunduğu bildirildi.
Kısa süreli Konyaspor genel menajerliğinin ardından Sivasspor'da göreve başladığı belirtilen Turgun'un Fransızca, Portekizce, İngilizce ve İspanyolca bildiği kaydedildi.
Hmm Gittikce Buyuyuoruz, Personel Olarak Cogaliyoruz.
Buyumenin Sinyalleri Bunlar.
Ama Tabi Zarari da Olabilir..
Kaleci Alişan Şeker FM2005'in yıldızlarındandı :D:D:D (wonderkid)
Gerçekte de o kadar iyi mi ???
carizma0658 01.07.2009, 16:26 hiç bir söze gerek yok KESINLIKLE MARKALAŞAN BİR SİVAS HERKES SİVASIN GÜCÜNÜ KABUL EDECEK BÜYÜKSÜN SİVASIM
BMBALARI BİR BİR PATLATIYORUZ. BEKLEYİN VE GÖRÜN BİZİ BU SEZON.
Hoşgelmiş .. Bu tarz transferler takımımızın git gide üst düzey bir takım olabilmesi için gayet yerinde ve gerekli olan hamlelerdir .. Kendisine kariyerinde başarılar diliyorum,inşallah kulübümüzde bizimle birlikte daha nice başarılar görür.. Emeği geçen herkese teşekkürler...
mertcan69358 01.07.2009, 18:21 inşallah doğrudur bide hasan gabze yi alsak tam süper olacak
kayayatakci 01.07.2009, 19:59 insallah hayirlisi olur.ama galatasaray kökenli birinden bize fayda gelmez saniyorum insallah ben yanilmis olurum tüm yigidolara selam
Ertugrul 01.07.2009, 21:00 Kurulsal yapıyı sağlamlaştırma ve profesyönelleşme açısından başarılı bir girişim, Bülent hocanın özellikle yükü azalacak ve teknik konulara yoğunlaşmasında faydalı olacaktır. Sayın Mustafa Tungur beye başarılar diliyorum.
subasi29 02.07.2009, 00:42 yararli olacagina inandigim bie kisilik insallah dusuncelerimizi koreltmez
Gs'li den bize hayır gelmez. Karamsarım bu konuda.
tekdoktirin 02.07.2009, 19:41 HADİ HAYIRLI OLSUN ARKADŞLAR EVET SIVAS ARTIK BÜY YOR İŞALLAH HOLDİK LEŞECEK VE DÜNYA DEVİ OLACAK BİR DE BAZI KENDİNİ BİLMEYEN LER KENDİNİ GELİŞTİRSE İNANIN ÇOK ÇABUK OLACAK ,E, BAZI MARCİNAL GÖRÜŞLÜ LERDE OLACAK ZAMANLA ONLARDA KAVRARLAR BU FİKİRLERİ ,,,,,MAZLUMA,,,EREN, ZALİME, ALP,,,, ALP ,ERENLER,,,
yigidomustafa58 02.07.2009, 22:04 takımımıza hoşgeldi sayın Turgut...
carizma0658 03.07.2009, 12:47 turgun geldi ve digerleri yanlız başkanın bu gelen sivası prfosyennlige taşıcak kişileri kesınlıkle kontrol altında tutmalı emınm kı sivasın başarısı içn calışacaklardır ama ne olursa olsun tedbir şart çünki sivas markalaşan bir takım
Gs ni yanlis transferlerden dolayi yedigi kaziklardan. bügün bu kulüp TMSF de icralik. türk futbolcularda takimdan alacaklarini hukuk yoluyla talep etse cinconun yedi sülalesi bu borcun altindan kalkamaz. onun icin Umarim Sayin Tüzün Gs nin düstügü duruma umarim bizi düsürmez.
Gs ni yanlis transferlerden dolayi yedigi kaziklardan. bügün bu kulüp TMSF de icralik. türk futbolcularda takimdan alacaklarini hukuk yoluyla talep etse cinconun yedi sülalesi bu borcun altindan kalkamaz. onun icin Umarim Sayin Tüzün Gs nin düstügü duruma umarim bizi düsürmez.
Sayin Turgun olacakti Özür dilerim
|