Orijinalini görmek için tıklayınız : Ersen Martin Sivasspor'da
Ersen Martin Yiğido oldu!
http://www.ajansspor.com/resim/ersenmartin01.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İspanya'nın Recreativo Huelva takımında forma giyen Ersen Martin ile anlaştıklarını, oyuncunun 6 Temmuz'daki Hollanda kampına katılacağını söyledi..
Tarih30 Haziran 2009 , 21:45
Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde günde çift antrenmanla sürdürüyor.
Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde akşam yapılan antrenmana tedavisi süren Mehmet Yıldız ve ülkesinin milli takım kampında bulunan kaleci Petkoviç dışında tüm futbolcular katıldı.
Kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmanda ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Antrenman sonrası açıklamada bulunan teknik direktör Bülent Uygun, tecrübeli golcü futbolcu Ersen Martin ile anlaştıklarını söyledi.
Ersen Martin'in Sivasspor'a çok yararlı olacağını düşündüğünü ifade eden Uygun, "Ersen Martin ile anlaştık. 6 Temmuz'da Hollanda kampımıza katılacak. Kendisinin Sivasspor'a çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Gerek insanlık anlamında gerekse düşünce anlamında çok yetenekli bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Sivasspor'un yürüdüğü yolda gerek düşüncesiyle gerek mantalitesiyle bize büyük hizmet edeceğini düşünüyoruz" dedi.
Tum, Sylla, Diallo ve Sergio'nun transferlerinde pürüz çıkması nedeniyle yabancı kontenjanında fazlalık olduğunu, bu nedenle Steaua Bükreş'ten transfer edilecek oyuncunun transferinin askıya alındığını belirten Uygun, "Tum ve Sylla'yı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a vermiştik. Onlar maalesef olmadı. Tum, belki prensip olarak anlaşabilir. Sylla geri döndü. Sergio'yu Azerbaycan takımına vermiştik. Onunla da herhangi bir şey olmadığı için yabancı kontenjanımız şu an fazla. Diallo ile ilgili 3-4 takımla görüşüyoruz. Yabancı oyuncularımızın durumu nedeniyle Steaua Bükreş'ten alacağımız oyuncunun transferini askıya almış durumdayız" diye konuştu.
Takımdan giden 6 oyuncu yerine 8 oyuncu aldıklarını belirten Uygun, yeni transferler Otomoyassi ve Peter'ın yarın İstanbul aktarmalı olarak Sivas'a geleceğini ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
ajansspor.com
mertcan69358 30.06.2009, 22:50 hayırlı olsun şampiyonluktaa onunda katkısı olsun inşallah
BU DOĞRU KARDEŞİM. İNANMAZSAN İNANMA.
walla ya ne bu ya 1 saati 1 saatine tutmuyoooo
Kardeşler hatta lig tvnin sitesinde bile vermiş. http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=223&hid=58254 buyrun girin bakın.
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:17 Takımdan giden 6 oyuncu yerine 8 oyuncu aldıklarını belirten Uygun, yeni transferler Otomoyassi ve Peter'ın yarın İstanbul aktarmalı olarak Sivas'a geleceğini ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
PETER kim?! :confused:
Harput0658 30.06.2009, 23:22 Takımdan giden 6 oyuncu yerine 8 oyuncu aldıklarını belirten Uygun, yeni transferler Otomoyassi ve Peter'ın yarın İstanbul aktarmalı olarak Sivas'a geleceğini ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
PETER kim?! :confused:
PETER kim yan noluyo anlamadım adamlar geliyo gelemiyo gidiyo gidemiyo :)
Metal Gear 30.06.2009, 23:23 Olaylı Trabzon maçında bize golü Ersen atmıştı..:)
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:24 PETER kim yan noluyo anlamadım adamlar geliyo gelemiyo gidiyo gidemiyo :)
Bakalim .. belki alman olabilir. :D
Bizim burda cok Peter'ler var :D:D:D:D
ilker_8787 30.06.2009, 23:26 Bakalim .. belki alman olabilir. :D
Ersen yerine Peter yazmışlar.........
Harput0658 30.06.2009, 23:29 Bakalim .. belki alman olabilir. :D
Peter Crouch olmasın :D:D:D belkide Peter Pandır. :D:D:D
Bizim sağlam bi ortasaha almamız lazım. Peter inşallah ortasahadır.
Şöyle iyi pres yapacak ayağında topu tutacak bi ortasaha lazım.
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:29 Ersen yerine Peter yazmışlar........
hahaha :D:D olabilir yaaa :D:D:D:D:D
sizce ErsenMartin bize faydali olur mu?! :rolleyes:
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:30 Peter Crouch olmasın :D:D:D belkide Peter Pandır. :D:D:D
Bizim sağlam bi ortasaha almamız lazım. Peter inşallah ortasahadır.
Şöyle iyi pres yapacak ayağında topu tutacak bi ortasaha lazım.
evet, cok haklisin .. hocamiz tek forveti düsünüyor galiba :)
bi agbetu - bi ersen - bi otomoyossii.. kamanan var .. oooooo :mad:
Harput0658 30.06.2009, 23:31 hahaha :D:D olabilir yaaa :D:D:D:D:D
sizce ErsenMartin bize faydali olur mu?! :rolleyes:
Kamanan M.yıldız varken hele bide Otomoyosi gelirse ersen martin ilk 18 e bile giremez. Baksana Tum da geri dönüyomuş Erseni ne yapcaz daha
burada omotoyossi ve Peter yarin istanbulda olacak diyorlar, diger haberde omotoyossi su anda Istanbulda baskanin ofisinde diyorlar, bu ne is anlamadim...
peki peter kim bunu hic anlamadim..
tum ve sylla gitmesse erman kilic ne olacak onuda anlamadim.
morena istanbula indi dedi bülent uygun, su anda askiya aldik diyor... onuda anlamyorum...
agbetu icin kocaeli ile anlastik diyorlar, kocaeli tarafindan bizimle görüsen olmadi deniyor, anlamiyorum.
fatih ceylan, mehmet nas, cihan yilmaz..... kesin anlasilanlar denmisti....
bütün bu haber kirliliginde, yönetim neden cikipta 1.kaynaktan bir aciklama yapmaz onuda anlamiyorum...
ama bu kadar carpiklik olamayacagina göre bütün problem bende sanirim..:confused:
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:33 Kamanan M.yıldız varken hele bide Otomoyosi gelirse ersen martin ilk 18 e bile giremez. Baksana Tum da geri dönüyomuş Erseni ne yapcaz daha
yok yok .. TUM imzayi atti .. Sylla geri dönecekmis .. :)
Sylla kalsin yaa bence .. iyi birisi
Ama TUM'u göndersin .. (BENCE)
Harput0658 30.06.2009, 23:36 yok yok .. TUM imzayi atti .. Sylla geri dönecekmis .. :)
Sylla kalsin yaa bence .. iyi birisi
Ama TUM'u göndersin .. (BENCE)
Kimse gelmeyecekse kalsın tabi ki :) ama Sylladan daha iyi adama ihtiyacımız var bence.
Harput0658 30.06.2009, 23:44 burada omotoyossi ve Peter yarin istanbulda olacak diyorlar, diger haberde omotoyossi su anda Istanbulda baskanin ofisinde diyorlar, bu ne is anlamadim...
peki peter kim bunu hic anlamadim..
tum ve sylla gitmesse erman kilic ne olacak onuda anlamadim.
morena istanbula indi dedi bülent uygun, su anda askiya aldik diyor... onuda anlamyorum...
agbetu icin kocaeli ile anlastik diyorlar, kocaeli tarafindan bizimle görüsen olmadi deniyor, anlamiyorum.
fatih ceylan, mehmet nas, cihan yilmaz..... kesin anlasilanlar denmisti....
bütün bu haber kirliliginde, yönetim neden cikipta 1.kaynaktan bir aciklama yapmaz onuda anlamiyorum...
ama bu kadar carpiklik olamayacagina göre bütün problem bende sanirim..:confused:
Bunların hepsi listedeki oyuncular galiba. giminle görüşmeye başlasalar aldık diyolar :D
Kesin olan Yasin var Uğur kavuk var, Erman Kılıç da antremanlara çıkıyo ama tumlasylla gitmezse ermanı geri çağırırlarmı onu bilemem :)
Agbetu kocaelide kiralıktı biz tam alacakken Kocaeli bonservisini aldı (Topuz vakasının aynısı) Nomochi geldi şehri gezdirdik beğendi felan dedi Bülent hoca Gerindi de gerindi o da olmadı :) Otomoyosi geldi dediler sivasta dediler ertesi günü otomoyosi ile anlaşamadık Moreno Başkanın ofiste imzalıyo dediler şimdi de Ersen le Peter geliyo Moreno yabancı kontenjanından olmuyo diyolar. Peter yabancı değil mi.
İşin özü Yasin Çakmak veUğur Kavuktan başkası yalan :D:D:D:D
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:44 Kimse gelmeyecekse kalsın tabi ki :) ama Sylladan daha iyi adama ihtiyacımız var bence.
hmm .. sylla aslinda iyi birisi ya! .. güzel ataklar yapiyordu ..
cok sari kart gören birisi olabilir :D .. ama .. :D
Uygun+Otyakmaz CHEF'ler | söz onlarda ... ;)
ora_lee_chicano 30.06.2009, 23:46 Bunların hepsi listedeki oyuncular galiba. giminle görüşmeye başlasalar aldık diyolar :D
Kesin olan Yasin var Uğur kavuk var, Erman Kılıç da antremanlara çıkıyo ama tumlasylla gitmezse ermanı geri çağırırlarmı onu bilemem :)
Agbetu kocaelide kiralıktı biz tam alacakken Kocaeli bonservisini aldı (Topuz vakasının aynısı) Nomochi geldi şehri gezdirdik beğendi felan dedi Bülent hoca Gerindi de gerindi o da olmadı :) Otomoyosi geldi dediler sivasta dediler ertesi günü otomoyosi ile anlaşamadık Moreno Başkanın ofiste imzalıyo dediler şimdi de Ersen le Peter geliyo Moreno yabancı kontenjanından olmuyo diyolar. Peter yabancı değil mi.
İşin özü Yasin Çakmak veUğur Kavuktan başkası yalan :D:D:D:D
PETER DERKEN ... ERSEN MARTIN! ;)
YANLIS YAZMISLAR
cok ii transfer, takıma cok faydalı olacak bızi bu sene bızı kımse durduramayacak
Harput0658 01.07.2009, 00:04 FLaşşş
Akeem agbetu sivasta
Konigin resmi sitesinde yazıyo başkan teşekkür yazısı yazmış
Googleda çeviri sayfası bu. http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=da&u=http://www.kolding-fc.dk/&ei=7opKSq2kFt6OjAeAp52QCQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DKolding%2BFC%26hl %3Dtr
Harput0658 01.07.2009, 00:06 PETER DERKEN ... ERSEN MARTIN! ;)
YANLIS YAZMISLAR
Nasıl yani. Nereden anladın ?
subasi29 01.07.2009, 00:09 ersen martini hic sevmem babasinida sevmezdimm,insallah yararli olur biraz ruhsal dengesi bozuk gibi neyse
eyuphulagu 01.07.2009, 00:19 Bence Peter denilen oyuncu Ersan Martin Değil:Bu oyuncu sakın Bülent Hoca'nın bahsettiği İskoçya'da (kulübü galiba Dundee United;tam emin değilim)oynayan defans veya önlibero oynayan oyuncu olamasın..Buyurun size 15 puanlık uzmanlık sorusu...Bülent Hoca'da cin gibi adam...E..menejer olmak o kadar da kolay değil..Adam bir anda gündemi değiştiriyor...Açıkcası imza atılmadan hiçbir transfere de inanmak istemiyorum...O kadar çok oyuncunun adı takımımızla anıldı ki..
FLaşşş
Akeem agbetu sivasta
Konigin resmi sitesinde yazıyo başkan teşekkür yazısı yazmış
Googleda çeviri sayfası bu. http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=da&u=http://www.kolding-fc.dk/&ei=7opKSq2kFt6OjAeAp52QCQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DKolding%2BFC%26hl %3Dtr
evet bende okudum, herhalde 3 yillik anlasilmis...
ama nasil oluyorda kocaeline bonservisi sattiktan sonra bizede satabiliyorlar,
yahu ben gercekten cok karistim ya....
münihliyigido58 01.07.2009, 02:53 ne peteri? eyup hemso, yani her haber sayesinde konu acarsak, böyle olur.
bu haberin gerceklik payini arastirsak zorlaniriz.
sergioyu baküye, sylla ve tumu ibb'ye veremediysek, isimiz gayet zor.
o zaman sirf moreno transferi degil, erman transferide yatmis olur.
yinede inanmiyorum. sonucta artik sivassporlada reyting ve rant yakaliyabildikleri icin, bizim spormedyasi ne varsa uydurur, yeterki haber olsun.
bülent uygunun agzina her seyi yakistirirlar
süper transfer olmuş çok beğendiğim bir futbolcuydu hayırlı olsun tbrkler sivassporum.
navruz58 01.07.2009, 07:36 bu nabcak ya doru düs futbolcu alin
tugrulist 01.07.2009, 07:50 mükemmel transfer,tam 12den vurmuşlar,bülent uygun sonunda sesimizi duydu:Ddefans süper forvet de öyle oldu,orta sahada mükemmel olursa bu takımı barcelonadan başkası durduramaz:D
ERSEN MARTİN: ÇOK MUTLUYUM
NTV Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu Spor Gecesi programına telefonla bağlanıp açıklamalarda bulunan Ersen Martin, çok mutlu olduğunun altını çizdi.
Ersen Martin, "İki seneliğine anlaştım Sivassporla. Hedefleri olan ve iki senedir zirveyi zorlayan bir ekibe geldim. Türkiye'nin en iyi hocalarından biriyle çalışacağım. Amacımız Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçmek. Sözleşmeyi imzalayıp Pazartesi kampa katılacağım. Bir kaç görüşmelerim oldu ama gerçekten Bülent hocayla konuştuktan sonra Sivaspor’a gelmeyi uygun gördüm ve çok sevinerek geldim. Çünkü hedefleri olan takım, çok sevinçliyim, inşallah her iki taraf için hayırlısı olur." diye konuştu.
Sivas'ta aile ortamı olduğunu belirten Ersen, "Özellikle başkanımız çok yakından ilgilendi benimle. Bülent hocanın da bu konudaki isteğini biliyoruz, bir çok oyuncuyu milli takıma gönderdi. Çok heyecanlıyım Türkiye liginde mücadele edeceğim için, çok hırslıyım. Türkiye'de kendimi kanıtlamaya çalışacağım, yeni 30 yaşıma girdim, daha futbolun en iyi çağındayım, uzun süreler Türk futboluna hizmet etmek istiyorum." dedi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24979974/
erhan 10 01.07.2009, 08:21 Ersen martin dün ntv gece ntv spora telefon aracılığıyla bağlandı ve sivassporla 2 yıllığına anlaştığını bundan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi...Ayrıca imza çarşamba(bugün) 14:00 da atılacakmış...
oguzhan_1616 01.07.2009, 08:51 Ersen Martin'e Hadise'nin sewqilisi diyorlardı....:)) O bizi ilgilendirmez ama duymuştumm:mad:
oguzhan_1616 01.07.2009, 09:15 ERSEN MARTİN'İN değerini bilen war mııı ??
Kaç € kaç $ kaç Tl ??
LosTie58 01.07.2009, 09:21 Tum ve Sylla da problem varsa Erman Kılıç'ı alamadık mı??
bekir5558 01.07.2009, 09:34 Yha arkadaşlar ben sivassporun kordinatörüyle görüştüm bana nijeryalı iki cocuk var dedi inş ersen martin gelir ama tum ve bilicanın gittigine üzüldüm birde naumuchi yi aldılar imzza attılar birde antremanlara cıktı dediler fakat biliyoruzki o anlaşma iptal o yuzden fazla sevinmeyelim
SivasSpor.Com 01.07.2009, 09:38 http://www.sivasspor.com/images/stories/martin.jpg
Sivasspor, İspanya'da forma giyen Ersen Martin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe'den Yasin Çakmak, Antalyaspor'dan Uğur, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Erman ve Omotoyossi'nin ardından, bu kez de Ersen Martin'in Sivassporlu olduğu kaydedildi.
Ersen Martin'in kendisini 2 yıllığına Sivassporlu yapacak imzayı, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde, İstanbul'da bugün saat 14.00'da atacağı belirtildi.
mysuskunx 01.07.2009, 09:40 KATKI SAĞLAYACAĞINI İNANIYORUM AMA İSPANYA YA BEŞİKTAŞ TA FORMA BULAMADIĞI İÇİN GİTTİ VE KADROYA GİRMEKTE ZORLANDI...
Hayırlı uğurlu olsun olsun. İnşaallah en üst düzeyde takıma katkı sağlar.
MeRt5858show 01.07.2009, 09:44 ersen cok süper transfer morenoda idmana cıkmış otomoyosside gelmiş seneye bizi kimse tutamaycak COK RAHAT ŞAMPİYON OLURUZ BU SENE ÇOK!!!!!:D
Metal Gear 01.07.2009, 10:13 Ligi 102 golle kapatacağız demedi demeyin..:D
Bu ne karmaşadır yw
1. peter kim?
2. nerde bizim transferler?
3. biz niye hep forvet alıyoruz?
4. acaba bğlent hoca yediğimizden fazla atalım diye mi uğraşyıro 5 tane forvet
bunların hangi birini oynatacan?
5. petko, diallo, sylla, agbetu, kamanan, sergio, omotoyossi, etti 7 sekizinci kim?
6. madem kontenjan doldu morenoyu al omotoyossi beklesin:)
7. adamları alamadık idmanda ne işleri var?
8. sonra adama demezler mi ibrahim bu adamlar kim diye?
9. demedi demeyin bu hamur daha çoook su götürür.
tekdoktirin 01.07.2009, 11:23 YA BİLMİYORUM AMA BU ERSEN MARTIN HAKKATEN SIVASTA BİR ŞEYLER YAPARMI SİZCE BEN PEK SICAK BAKMIYORUM AMA YİNDE HOCA KARAR VERMİŞ BELKİ TERCÜBESİ OLA BİLİR,,,, ALP, ERENLER,,,,
muco5806 01.07.2009, 11:38 Gelse bile hiç ama hiç katkısı olacağını düşünmüyorum.Çok çirkef adam bi kere.Sadece kafa topu var bizdede sağdan soldan iyi orta kesecek adamlar yok.Boş bi transfer.Bomboş hemde...
ekingölü 01.07.2009, 11:51 hayırlı olsun,umarım başarılı olur.
yigidozan 01.07.2009, 12:02 beğendiğim bi golcüydü. hatta milli takımda da oynaması gerektiğini düşünüyordum. ispanyaya gittiğine de çok sevinmiştim. hayırlı olsun sivassporumuza
yigidozan 01.07.2009, 12:04 Ligi 102 golle kapatacağız demedi demeyin..:D
neden 102:D 100 değil 99 değil 102?? :D
sivastatlıbelam 01.07.2009, 12:07 ya arkadaşlar herşey tamam de bu adam türk mü.?????:confused:
bu nasıl isim bu nasıl soyad ersen martin....:confused::confused: :confused:
inşallah türktür ama aynı yabancılara benziyo
sivaslimete 01.07.2009, 12:09 Kamanan M.yıldız varken hele bide Otomoyosi gelirse ersen martin ilk 18 e bile giremez. Baksana Tum da geri dönüyomuş Erseni ne yapcaz daha
Kardes sen Mehmet.Yildizi sevdigin icin böyle diyorsun ama asil kamanan varken Mehmet.Y ilk 18e giremez kamanan mehmetden daha faydali olacak.
muco5806 01.07.2009, 12:20 ya arkadaşlar herşey tamam de bu adam türk mü.?????:confused:
bu nasıl isim bu nasıl soyad ersen martin....:confused::confused: :confused:
inşallah türktür ama aynı yabancılara benziyo
''Abi Martin Türkçede tüfek anlamına gelir.Martinimin kolları gece geçtim yolları diye türkü vardır.Ersen'de Türk ismi zaten...
sivastatlıbelam 01.07.2009, 12:23 ''Abi Martin Türkçede tüfek anlamına gelir.Martinimin kolları gece geçtim yolları diye türkü vardır.Ersen'de Türk ismi zaten...
eyvallah kardeş..
zannedersem martin kürtçe bi kelime a.kayanın bi şarkısında geçiyodu.
arkadaş kürt asıllı kardeşimizde olabilir.;)
ICNATSOB 01.07.2009, 12:24 Sivas'ımıza başarılarıları olur ama birazda orta saha ve defans oyuncuları alsalar forvetten hariç :D
sivastatlıbelam 01.07.2009, 12:32 bilica ayarında bir defansa daha ihtiyaç var ama bulabilirmiyiz.
sivaslı bir yetkili açıklamasında onu gelecek sezon takımda oynatamazdık çünkü istanbulu düşünüyordu diyor.fikret ünsal mıdır nedir bunu söyleyen..
ama tamamen yalan bilica sivasda canla başla oynayan en iyi oyuncumuzdu...
valla taraftar gelecek sezon yaşanacak olası bir başarısızlıkda çok kötü hesap keser.
bu seneyasin+2.5 milyon euro eden bilica 2 sezon sonra dünyanın sayılı defanslarından olurdu...en az değeride 8 milyon euro olurdu..
bunu göremeyen yönetime artık bir şey demiyorum..
inşallah bilicanın boşluğu dolar....
eyvallah kardeş..
zannedersem martin kürtçe bi kelime a.kayanın bi şarkısında geçiyodu.
arkadaş kürt asıllı kardeşimizde olabilir.;)
gardas... birde hekimoglu türküsü var...
"...martinden yaptirdim da narinim, kendi neslime..."
cumali63 01.07.2009, 13:31 Olaylı Trabzon maçında bize golü Ersen atmıştı..:)
istersen gelmesin..... =)
canimfeda58 01.07.2009, 13:50 cok saglam bir transfer olmus.. helal olsun ersen martinde is var
58ÖREN58 01.07.2009, 14:03 GEREKSIZ BI TIRANSFER TURKIYEDE GITMEDIGI TAKIM KALMADI ENSON ISPANYA SİMDIDE SİVASSPORRRRR BENCE GEREKSIZDI
konartr58 01.07.2009, 14:48 ersen sivassporlu oldu.sivassporlu olmasında sivaslı hadise ile birlikteliğinin olduğu yönündeki haberlerde bir ölçüde doğrulanmış oluyor.anlaşılan ersen hem futbolcumuz hem de eniştemiz olacak.
toprak_gürün 01.07.2009, 15:00 SporErsen Martin imzayı attı Ersen Martin imzayı attı
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, İspanya'da forma giyen Ersen Martin ile 2 yıllığına anlaştı. Ersen Martin, Sivasspor'un İstanbul'daki kulüp binasında imzayı attı.
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak, Antalyaspor'dan Uğur, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Erman ve Omotoyossi'nin ardından, bu kez de Ersen Martin Sivassporlu oldu.
Efsane Başkan Mecnun Otyakmaz Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan başlayacak takımlarını güçlendirmek için çabaladıklarını belirtirken, ''Pivot santrfor olarak eksikliğimiz olduğunu düşünüyorduk ve bu mevkide kendisini ispat etmiş Ersen Martin'i kadromuza kattık. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.
Sivasspor olarak önlerindeki bir kaç gün içinde transferi tamamlayacaklarını ve görüştükleri bazı oyuncular bulunduğunu vurgulayan Başkan Otyakmaz, Hollanda kampında tam takım olarak yer almayı planladıklarını ifade etti.
-ERSEN MARTİN: ''BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM''-
İspanya'da 2 yıl süren deneyiminin ardından, hedefleri olan ve zirveyi zorlayan Sivasspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ersen Martin ise başarılı olacağına inancını dile getirdi.
Ersen Martin, başka teklifler olmasına karşın tercihini Sivasspor'dan yana kullandığını aktararak, ''Sivasspor'un Avrupa kupalarında mücadele etmesi ve teknik direktör Bülent Uygun faktörü benim bu yönde karar almama yardımcı oldu. Sivasspor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
Sözleşmeye imza atan Mecnun Otyakmaz ve Ersen Martin, basın mensuplarına da birlikte poz verdiler.
GençTürk Haber Özel
YigidoGenclik38 01.07.2009, 15:10 gzl bi transfer oldu hadi bakalım hayırlısı olsn
sivaslı yıldız 01.07.2009, 15:22 Ya arkadaşlar keşke her transfer haberini bu kadar eğlenceli tartışabilsek..:)
|