Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Seçimini Yaptı !

SivasSpor.Com
01.07.2009, 20:48
http://www.sivasspor.com/images/stories//4eylul/yeni_stat1.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sivasspor'a 35 bin kişilik stat sözü vermiş ve girişimlere başlanmıştı. Basına sunulan 3 stat projesinden bir tanesinin yapımına bu sene başlanması bekleniyor.

Sitemizde devam eden “Hangi Stadı Beğendiniz?” adlı ankette şuana kadar 11607 kişi oy kullandı. Baklava şeklini andıran stat aldığı 4.804 oyla ilk sırada yer alırken, Sivasspor amblemli stat aldığı 4.007 oyla ikinci sırada ve daha Avrupai görünümdeki stat ise aldığı 2.796 oyla üçüncü sırada bulunuyor.

Yeni stadımızın ismi için taraftarlarımızın fikrini aldığımız “Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olmalı?” adlı ankette ise şuana kadar 5464 kişi oy kullandı. 2.595 kişi stadımızın isminin 4 Eylül olarak kalmasını isterken, 1.795 kişi ise Sivas’la ilgili başka bir isim olmasını, 971 kişi Sivas’la alakası olmayan bir isim olmasını ve 103 kişi ise bir fikrinin olmadığını görüşünde oy kullandı. Anket seçenekleri dışında çeşitli stat isimleri de ortaya çıktı.

Ankette öne çıkan stat isimleri şöyle;

4 Eylül Cumhuriyet Stadyumu
Yiğido Arena
Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu
Sivas Cumhuriyet Stadyumu

FuRKyPaSa
01.07.2009, 20:52
gerçketen güzel bir stad yiğidolara yakışır

Bln-Fatih58
01.07.2009, 20:54
benim 2. tercihimdi ama sivasimiza yakisir:)
insallah gerceklesir

yigidomurat
01.07.2009, 20:57
ilk tercihimdi.dememkki kahır ekseriyet benim gibi düşünüyomuş..))aslında hangisinin olduğunun pekte önemi yok.tek yapılsında hangisi olursa olsun

Besyo_cu
01.07.2009, 21:10
Gercekten çok güzel ve etkileyici stadyum ankete katılan bütün yiğidolara teşekkuler. İnşallah bu muazzam stadyumun yapımına bir an evvel başlanır...

Herşeyin en güzeli Sivasıma ve Sivassporumuza yakışır..

yigit5858
01.07.2009, 21:18
allahın selamı üzerinize olsun
stat olsun adı konur elbette
benim gönlümden geçende rahmetle andığımz
büyük başkanın ismi olursa ismide ölümsüzleşir

sinan-58
01.07.2009, 21:20
arkadaşlar resmi bir seçim yok bu sadece bu sitede yapılan oylama artık bazı adımlar atılmalı yeni valimiz ve beledeiye başkanımızın bastırması lazım

MeRt5858show
01.07.2009, 21:39
cok iyi bir stad sivasımıza ve sivassporumuza yakışır hak ediyoruz biz bu stadı
bide baslasalarda tam emin olsam
adıda bence SİVAS CUMHURİYET STADI OLSUN

mertcan69358
01.07.2009, 22:19
muhsin yazıcıoğlu ve anadolu aeşi arasında olsun ama o ulaşılmaz muhsin başkanın adı olsa ismi ölümsüzleşir MUHSİN YAZICIOĞLUNU UNUTMAYACAĞIZ ŞAMPİYONLUĞU BIRAKMIYACAĞIZ

tekdoktirin
01.07.2009, 22:25
gardaş tercih bu olacak yani hadibakalım nasılyapılacak daha çok var bence yapıldızaman ismi MUHSİN YAZICIOGLU OLSUN ÇOUNLUK BUNU İSTİYOR BARİ BUNU YAPALIM DA BORCUMUZU ÖDEMİŞ OLURUZ BENCE ,,,ALP ERENLER,,,

Burack
01.07.2009, 22:50
Yidigo Arena çok saçma olmus, ya Muhsin Yazicioglu Stadi olsun yada 4 Eylul Arena.

58ÖREN58
01.07.2009, 22:50
HAYIRLISI NEYSE O OLUR INSALLAH SVASIMIZ ICIN NEYSE ONEMLI DEGIL BEN UCUNCUYU OYLAMISTIM AMA TAM AVRUPAI BI SITATTI 3 CUSU BENCE

Siiivasliii
01.07.2009, 22:51
Ben 2.inciyi begenmistim ama buda guzel :D

GokhanTurna
01.07.2009, 23:03
Bu konunun üzerinde durmalıyız bence bu konu hakkında bi resmi açıklama yapılır inşallah. Ne zaman başlancak? Hangi proje olcak? bütün yiğidolar bu soruların cevabını bekliyor

serhatcan
01.07.2009, 23:17
gardaş tercih bu olacak yani hadibakalım nasılyapılacak daha çok var bence yapıldızaman ismi MUHSİN YAZICIOGLU OLSUN ÇOUNLUK BUNU İSTİYOR BARİ BUNU YAPALIM DA BORCUMUZU ÖDEMİŞ OLURUZ BENCE ,,,ALP ERENLER,,,

neden cumhuriyet stadı olmuyor. yine siyaset karıştırıyorsunuz. çok çekmedimi sivas ve sivaslılar bu siyasetten.biriside derki pirsultan abdal da sivaslı onun adı olsun.birisi derki aşık veysel stadı olsun.bu ne yaa yine saçma sapan fkirler atılıyor. hala uyanamadınızmı.

carizma0658
01.07.2009, 23:44
stat sivasa hayrlısı ile yapılsında isim de bulunur amblemde yeterkı sözde degil özde olsun ama o stst sivasa yigidolara şart olmassa olmaz MARKAŞALAN SİVAS

subasi29
02.07.2009, 00:39
hayirlisi olsun insallah bizi destekleyen cok olur yoksa hayalimizde kalir

tekdoktirin
02.07.2009, 00:42
DİNLE BURAYI ARKADAŞIM BEN O İNSANLARASAYGI DUYARIM BEN SENNİNGİBİ DÜŞÜNMÜYORUM VEYSEL DE OLUR HİÇFARK ETMEZ ODA SIVASIN BİR DEERİ

spor5858
02.07.2009, 00:43
güzel stad fakat bir an önce başlanmalı ve artık bizimde marka olma yolunda dev adımlar atmamız gerekmektedir.
ismi ise bence başkana yakışır güzellikte olmalı yani onun adı verilmeli en azından onu unutmadığımızın bir simgesi olabilecek birşeyler yaparak onu unutulmaz kılacak bir hareket yapabilirler yani bekşliyoruz sivas halkı olarak....

tekdoktirin
02.07.2009, 00:59
BİZ SIVASTAN ÇIKAN HER DEERE SAHİP ÇIKARIZ VE SAYGIDUYARIZ SEN BELLİKİ YARANVAR AMA ŞUNU UNUTMA HERZAMANKİGİBİ GİNE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARTIK AŞIN BU KOMPLEKSLERİ SEN UYURKEN BİZ O YOLLARDAN GEÇTİK TEKSAÇMALAYAN SENSİN SIVASLI OL ADAM OL BUNU SANA KİMSEDEMEZ O SAYDIN İNSANLARA SAYGIDUYARIM TABİKİ OLUR AMA SEN DÜŞÜNEMİYORSUN

tonusluyum
02.07.2009, 01:14
neden cumhuriyet stadı olmuyor. yine siyaset karıştırıyorsunuz. çok çekmedimi sivas ve sivaslılar bu siyasetten.biriside derki pirsultan abdal da sivaslı onun adı olsun.birisi derki aşık veysel stadı olsun.bu ne yaa yine saçma sapan fkirler atılıyor. hala uyanamadınızmı.

kardeş sen siyaset yapmak istemezken ister istemez siyasete bulaşıyorsun stadın adı ne olursa olsun farketmez ama muhsin yazıcıoğlu olmasında ne mahsur war inönü bi siyaset adamı değilmiydi adnan menderes bi siyaset adamı değilmiydi sen böyle diyerek futbola siyaset karıştırıyon aslında

gelelim benim diyeceğime GS bile stadını yapamadı birsürü sorun çıktı ben bizim stadın yapılacağından açıkcası umutlu değilim ama İNŞ. yapılır

aslanefe58
02.07.2009, 01:43
BİZ SIVASTAN ÇIKAN HER DEERE SAHİP ÇIKARIZ VE SAYGIDUYARIZ SEN BELLİKİ YARANVAR AMA ŞUNU UNUTMA HERZAMANKİGİBİ GİNE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARTIK AŞIN BU KOMPLEKSLERİ SEN UYURKEN BİZ O YOLLARDAN GEÇTİK TEKSAÇMALAYAN SENSİN SIVASLI OL ADAM OL BUNU SANA KİMSEDEMEZ O SAYDIN İNSANLARA SAYGIDUYARIM TABİKİ OLUR AMA SEN DÜŞÜNEMİYORSUN

Kardeş kim olduğunu hiç bilmiyorum ama naçizane bi uyarı yapmak istedim. Hemen hemen tüm mesajlarında çok bozuk bi Türkçe görüyorum. Aceleyle mi yazıyorsun yoksa gerçekten yazmayı bilmiyor musun anlayamadım? Her yerde Türk Türkçülük diye bilir bilmez konuşuyorsunuz ama daha düzgün bi Türkçe'yle yazı yazmayı bile beceremiyorsunuz!! Amacım kesinlikle hakaret falan değil yanlış anlama. Ben bir öğretmenim ve bu konularda çok hassas olmamız gerektiğine inanıyorum. Biraz dikkat et lütfen!! En azından rumuzuna dikkat et. Doktirin diye bi şey yok! Doğrusu 'Doktrin' olacak!!!!

tekdoktirin
02.07.2009, 02:06
DORUDUR EKSİKLERİM OLA BİLİR SAYIN ÖRETMEN ARKADAŞIM BEN SADEYİM ZATEN BU MERETİDE YENİ ÖRENİYORUM AMA ŞUNU UNUTMA IRKCI DEİLİM, DOKTİRİN,DİYE DE LİDERE DENİR BEN ÖYLE BİLİYORUM,ARKADAŞIM TAMMAMMI DORUDUR ECELEYLE YAZIYORUM ÖYLEGEREKİYO BAŞKA VARMI SORUN GARDAŞ TÜKCEM ZAYIF ŞÜNKÜ KÜRDÜM,ALP,ERENLER

aslanefe58
02.07.2009, 03:06
DORUDUR EKSİKLERİM OLA BİLİR SAYIN ÖRETMEN ARKADAŞIM BEN SADEYİM ZATEN BU MERETİDE YENİ ÖRENİYORUM AMA ŞUNU UNUTMA IRKCI DEİLİM, DOKTİRİN,DİYE DE LİDERE DENİR BEN ÖYLE BİLİYORUM,ARKADAŞIM TAMMAMMI DORUDUR ECELEYLE YAZIYORUM ÖYLEGEREKİYO BAŞKA VARMI SORUN GARDAŞ TÜKCEM ZAYIF ŞÜNKÜ KÜRDÜM,ALP,ERENLER

ırkçı değilsen inan buna çok sevinirim. hiç kimse ırkçı olmasın. burada bizi okuyan küçük yaşta kardeşlerimiz var o yüzden yazıya dikkat etmek önemli. değer verip cevap yazmışsın teşekkürler. bu arada söylemeden geçemeyeceğim doktrin terimi düşünce sistemi, inanış, teori anlamına gelir. iyi geceler kardeşim..

GuVeN
02.07.2009, 03:41
vallahi benim gözüm 2.projedeydı ,bayada oy vermıstım ama:)engel olamadık.. hangısı olursa olsun artık somut bilgiler lazım taraftarlara..
karar mercileri üzerinde baskı kurabılecek bı gucumuz olsaydı keske,bu gıdısle hersey hayal..

MURAT SARI
02.07.2009, 07:35
öncelikle sivasıma bir stad yapsınlarda adı elbet bulunur önce yapılsın ama yigido arena güzel olurdu

saygılarımla murat sarı

emre41
02.07.2009, 08:31
Biz neden burada birbirmiz yiyoruz ki; Bülent Uygun stadın adını da söylemedi mi bu projeleri tanıtırken. Sivas arena olacak dedi. biz de burda kendi kendimize oyun oynayalım. gönlüm tabii ki Muhsin başkaın verilmesinden yana; hele bi stadının temelini görelim de adın için sonrada konuşuruz. bence gerek yönetim gerek taraftar olarak bir olup bu işin peşini bırakmamalıyız.
Bu arada biz uyandık da; yazıklar olsun ki gözleriyle hakikati göremeyenlere.
Seni seviyoruz Muhsin başkan; yolun yolumuzdur.

metin 07
02.07.2009, 08:39
Yiğido arena ismi çok hoş dosta güven düşmana korku verir!..

ihsan5858
02.07.2009, 10:36
SIVAS ARENA SIVAS ARENA SIVAS ARENA SIVAS ARENA

shang
02.07.2009, 11:09
nasılsa artık bu avrupada bizde varız her zaman :) stadımızda eminim hangisi olursa olsun güzel olacaktır

Ayşegül
02.07.2009, 11:36
2. çok hoş duruyodu...neyse buda iyi gibi hayırlı olsun

sivasfutbol
02.07.2009, 11:58
benim aklım 2. stadyumda kaldı ama bu stadyumun estetiği müthiş ii bir stad olacak eğer resimdeki gibi olursa tabi :rolleyes:

kübra-58
02.07.2009, 12:18
bence m.yazıcıoğLu satadı oLmalı ..!

muco5806
02.07.2009, 12:37
Adı kesinlikle Muhsin Yazıcıoğlu olmalı.Büyük vefa borcumuz var ödemeliyiz...

sav_sava
02.07.2009, 15:01
"Sivas Arena" olsun derim, şehrin reklamı da olur böylece. Ya da sponsor olur "Emirates Sivas Arena" gib

teyyare
02.07.2009, 15:03
stad inşallah yapılır sozde kalmaz
ısmıde bencede yıgıdo arena olmalı

GLoBe-Y-Gençlik
02.07.2009, 15:48
Hayırlısı diyoruz.. Hababam Güm Güm

kiNgSiZe58
02.07.2009, 16:15
Kardeş kim olduğunu hiç bilmiyorum ama naçizane bi uyarı yapmak istedim. Hemen hemen tüm mesajlarında çok bozuk bi Türkçe görüyorum. Aceleyle mi yazıyorsun yoksa gerçekten yazmayı bilmiyor musun anlayamadım?

kardes, türkcesi sanami kalmis, allah allah, yürü git isine, vallaha yaf, böyle yazanlardan nefret ediyorum. Ögretmenlik oynuyor resmen, pff

kiNgSiZe58
02.07.2009, 16:51
Benim Fikrim, 4 Eylül Arena, Türkcell veya Avea para karsiligi Stad adini koymak istersede olur, hic olmazsa para gelir, cok para :)

YiğidoGençlik
02.07.2009, 17:08
Hayırlı olur İnşallah ama adı kesin Muhsin Yazıcıoğlu Stadı olması lazım bizede bu yakışır.

aslanefe58
02.07.2009, 17:14
kardes, türkcesi sanami kalmis, allah allah, yürü git isine, vallaha yaf, böyle yazanlardan nefret ediyorum. Ögretmenlik oynuyor resmen, pff

ahh ahhh vatanım ne haldesin!! türkçeyi doğru kullanın diyenlerden nefret eden gençlerin var. sana hiç bi şey söylemiyorum ancak ölene kadar 'öğretmencilik' oynarım bunu bil. çünkü bir vatan sadece toprağıyla bağımsız olamaz. dilini ve kültürünü sömürmüşlerse ya da senin gibi gençlerin beyinlerini bu hale getirmişlerse tüm istiklal savaşı boşa verilmiş demektir!!!

kiNgSiZe58
02.07.2009, 17:27
ahh ahhh vatanım ne haldesin!! türkçeyi doğru kullanın diyenlerden nefret eden gençlerin var. sana hiç bi şey söylemiyorum ancak ölene kadar 'öğretmencilik' oynarım bunu bil. çünkü bir vatan sadece toprağıyla bağımsız olamaz. dilini ve kültürünü sömürmüşlerse ya da senin gibi gençlerin beyinlerini bu hale getirmişlerse tüm istiklal savaşı boşa verilmiş demektir!!!

kardes, Din ile Türkcenin ne alakasi var söylermisin? Benim Türkcem bana yeter ve artar bile, ben 3 dil ile büydüm ve 3 dilide ayni seviyede yaziyorum ve konusuyorum. Ve Seni alakadar etmez türkcemin nekadar iyi oldugu. Türkcemin kahyasi senmisin? Isin gücün yokmu allahini seversen, dinden bahsediyorsun, sor hocaya bos bos yazarak insanlarin canini s1kmak nekadar dogru birsey. Herkez kendi yoluna baksin lütfen.

bybora058
02.07.2009, 17:28
yiğido arena ismi cok güzel olurdu

kiNgSiZe58
02.07.2009, 17:29
yazdigini yanlis okumusum, edit buttonuda yokki edit edeyim. Din ile bisi yazmamisin. Ama yinede, insanin canini s1kma, bukadar biliyoruzki böyle yaziyoruz yok keyfimizdenmi yanlis yazacagiz, kardes?

SS'li
02.07.2009, 18:24
'Sivas Arena' gayet hoş bir isim. Şahsen ben 'Aşık Veysel Stadyumu' diye adlandırırdım ama...

kasırga
02.07.2009, 19:03
iyi
bizede bu yakışırdı zaten
en güzeli :)

tekdoktirin
02.07.2009, 19:17
SİZ LERE SESLENİ YORUM EYER DÜRÜST SENİZ SIVASLIY SANIZ BELGENİZ OLMADAN İNSANLARA İFTİRA ATMAYIN SEVMEYE BİLİRSİN AMA İTAAT EDECEKSİN BEN VEYSELİ SEVİYORUM AMA SİZİN ZİHNİYETİNİZ BOZUK ŞUNU DA UNUTMA STATDIN İSMİ ,,, MUHSİN YAZICIOGLU,,,OLACAK BUNU SIVASLILAR İSTİYOR IRKCI OLMAYIN GEL NE OLURSAN OL GEL AMA ADAM OL GEL BUNU SANA HERKESDEMEZ,,,, ALP, ERENLER,,,

kiNgSiZe58
02.07.2009, 19:31
MUHSİN YAZICIOGLU Arena OLSUN !!!!!!!!!!!!!

Gencosman
02.07.2009, 21:37
galiba aldatiliyoruz
Demirelden beri Sivasa bir civi bile cakilmadi ve ayni yoldan devam ediyorlar.
Biz bir sure daha boyle kendimizi avuturuz.

yigidomustafa58
02.07.2009, 22:01
benim seçtiğim stadın seçilmesine sevindim...

58wolkan58
02.07.2009, 22:34
gardaşlar 1. stat harika bence yapılırsa güzel olur

58wolkan58
02.07.2009, 22:41
SİVASSPOR a başarılar dilerim.........

baliliiiiii
02.07.2009, 22:52
hepside güzel inşallah olur Gayırlısı bakalım şekil de isimde önemli ama önemli olan yapılıp bitmesi hayırlı uğurlu olur inşallah

sgulturk
02.07.2009, 23:43
tekdoktrin, emre41 gibi arkadaşlara diyorumki. Haddinizi asıl siz aşıyorsunuz. Abartıyorsunuz. Muhsin Yazıcıoğlunu severdim Ama bir yere kadar abartmanın alemi yok. Sivas Muhsin başkana çok şey verdi her dönem meslise gönderdi 20 yıl. üstüne çok iyi çalışan belediye başkanımıza rağmen Doğan Ürgüpe başkanlığı verdi ve adam hala yatıyor. Bakalım icraatlarını görecez. Sami aydının beşte bir hizmet yaparsa başarılı sayacağım. bunu söylerken ben akp li değilim. mhplide değilim. Bunlara karşılık muhsin başkan sivasa ne verdi. ne hizmeti oldu. olamadı çünki rağbet görmedi. işte bu kadar abartmaya gerek yok. iyi insandı süperdi Allah mekanını cennet etsin.

aslanefe58
03.07.2009, 02:41
yazdigini yanlis okumusum, edit buttonuda yokki edit edeyim. Din ile bisi yazmamisin. Ama yinede, insanin canini s1kma, bukadar biliyoruzki böyle yaziyoruz yok keyfimizdenmi yanlis yazacagiz, kardes?

canım sen cahilsin!! boşver benim gibileri kafana takma yaşa takıl git!! biz öyle anlayan arkadaşlarla boş boş konuşuyoruz... benim türkçesini eleştirdiğim arkadaşım sağolsun gayet iyiniyetle yanıt vermişti. sen neden saldırıyorsun. çünkü cahilsin ve eziksin!! böyle yaparak gittikçe batma aç iki kitap oku gittiğin yerde adam desinler. dirsek çürütene boş beleş sallamakla kimse seni takdir etmez hemi balım....

58ÖREN58
03.07.2009, 02:42
ben ücü ısaretlemıstım ama olsun sıtatı yapsınlarda hangısı olursa olsun fark etmez

emre41
03.07.2009, 04:47
tekdoktrin, emre41 gibi arkadaşlara diyorumki. Haddinizi asıl siz aşıyorsunuz. Abartıyorsunuz. Muhsin Yazıcıoğlunu severdim Ama bir yere kadar abartmanın alemi yok. Sivas Muhsin başkana çok şey verdi her dönem meslise gönderdi 20 yıl. üstüne çok iyi çalışan belediye başkanımıza rağmen Doğan Ürgüpe başkanlığı verdi ve adam hala yatıyor. Bakalım icraatlarını görecez. Sami aydının beşte bir hizmet yaparsa başarılı sayacağım. bunu söylerken ben akp li değilim. mhplide değilim. Bunlara karşılık muhsin başkan sivasa ne verdi. ne hizmeti oldu. olamadı çünki rağbet görmedi. işte bu kadar abartmaya gerek yok. iyi insandı süperdi Allah mekanını cennet etsin.

Çok şeyden muradın kıçı kırık millet vekilliği mi? Şu anki başkanın çalışmıyor olması Muhsin başkanın suçu mu? Sen ve desteklediğin adamlar süper olsun; Muhsin başkan 'Muhsin' biri idi, hakkında ileri geri konuşanlara da ağzının payını veririz. Her ne kadar admin yorumlarımı silse de... Haddini aşanlar, klavyenin başında abuk sabuk iddialarda bulunanlardır. Yanlışa yanlış demek ne zamandır haddi aşma olarak tanımlanır oldu süpermen...

emre41
03.07.2009, 04:52
canım sen cahilsin!! boşver benim gibileri kafana takma yaşa takıl git!! biz öyle anlayan arkadaşlarla boş boş konuşuyoruz... benim türkçesini eleştirdiğim arkadaşım sağolsun gayet iyiniyetle yanıt vermişti. sen neden saldırıyorsun. çünkü cahilsin ve eziksin!! böyle yaparak gittikçe batma aç iki kitap oku gittiğin yerde adam desinler. dirsek çürütene boş beleş sallamakla kimse seni takdir etmez hemi balım....

İnsanlara burada hocalık pozları veriyorsunuz; ancak mesajlarınızın hepsinde saymakla bitmeyecek derecede imla hatası var. Bunu nasıl izah edersiniz? Sizi de hocalık yaptığınız sanal taleblerinizi de tanımam; ancak oturduğunuz yerden başınız arşa değerek 'ben hocayım' diyorsunuz, bunun hakkını verin; olur mu?
Güzel vatanımın güzel(!) hocası....

aslanefe58
03.07.2009, 05:12
İnsanlara burada hocalık pozları veriyorsunuz; ancak mesajlarınızın hepsinde saymakla bitmeyecek derecede imla hatası var. Bunu nasıl izah edersiniz? Sizi de hocalık yaptığınız sanal taleblerinizi de tanımam; ancak oturduğunuz yerden başınız arşa değerek 'ben hocayım' diyorsunuz, bunun hakkını verin; olur mu?
Güzel vatanımın güzel(!) hocası....

muhsin başkan ölmeden önce sana cehaleti savun mu dedi!! ne zor işmiş yaa yanlışı göstermek. haa doğru belli ki sen diğerlerine göre az buçuk abisin!! onlar cahil kalacaklar ki sizi bi şey sansınlar değil mi? sen benim imla hatalarımı boşver türkçeyi doğru kullanın diyenlere neden saldırdığını açıkla!! bu arada teri gelmişken site yöneticilerine de şunu söylemek isterim. neden forumda nokta koyduğumuz cümlelerden sonra otomatik olarak büyük harfle başlayamıyoruz. ben mi bi şeyi eksik yapıyorum. yanıtlarsanız sevinirim...

aslanefe58
03.07.2009, 05:18
bu arada lütfen artık cevap yazmayın. yazarsanız da ben yanıtlamam! konu başlığının dışına fazlasıyla çıktık. eğer konu açabiliyorsanız forum adabı, türkçe kullanımı, doğru ifade etme v.s gibi bi konu açın herkes bildiğini söylesin.. faydalı olacaktır...

necmettin_akcay
03.07.2009, 08:11
iyi güzel 1 numaralı proje seçildi diyelim çok iyi, iyide yapılmaya ne zaman başlanıyor o stad devletin yapması beklenirse daha çok bekleriz rize stadını rizeli işadamları yaptırdı kayseri kadir has inş sivastan da bu stadyuma sponsor olacak bir işadamı çıkarda inşaatı başlatır TOKİ ye kalırsa iş uzar seyrantepede olduğu gibi herkese selamlar

serdar-58
03.07.2009, 09:46
çok güzel bir stad inşallah verilen sözler tutulur ve yapılır????

emre41
03.07.2009, 10:08
muhsin başkan ölmeden önce sana cehaleti savun mu dedi!! ne zor işmiş yaa yanlışı göstermek. haa doğru belli ki sen diğerlerine göre az buçuk abisin!! onlar cahil kalacaklar ki sizi bi şey sansınlar değil mi? sen benim imla hatalarımı boşver türkçeyi doğru kullanın diyenlere neden saldırdığını açıkla!! bu arada teri gelmişken site yöneticilerine de şunu söylemek isterim. neden forumda nokta koyduğumuz cümlelerden sonra otomatik olarak büyük harfle başlayamıyoruz. ben mi bi şeyi eksik yapıyorum. yanıtlarsanız sevinirim...

Evvela, bana sen diye hitap edemezsiniz. Ben abi felan değilim, yaşım 22. Kimsenin de cahil kalmasından yana değilim. İşe neden Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını karıştırırsın; anlamadım! Zatı alinize itirazım; Almanya'da yetişmiş bir insanın hatalarını bu kadar basit bir uslubla afişe etmenizdir. İmla ve noktalam kurallarını uygulamak için, sadece noktadan sonra büyük harfle başlamak gerekmiyor. Biz büyüklerimizden hataları örtmeyi öğrendik; sizin gibi insanları ulu orta rencide etmeyi değil. Kendiniz demediniz mi, 'hatayı kabul etmek bu kadar zor mu?' diye. Şimdi neden feveran ediyorsunuz? Madem insanlara Türkçeyi öğretmek gibi bir misyon edindiniz kendinize, bari bunu layıkıyla yapın diyorum. Bana doğan cevap hakkımı kullandım; konu kapanmıştır.

tekdoktirin
03.07.2009, 10:42
ARKADAŞLAR HEKES HADİNİ BİLSİN VE BİLİNÇLİ OLALIM SEV SEVMEZ SİN AYRI HERKESİN FİKRİVAR SAYGIYI ÖRENNİN,, FALAN FİLAN BÜGÜNNAKADAR KAÇTANE MUHSİN YETİŞTİRDİ SIVAS AKILLI OLUNYA,,,, KIRMAYIN BİRBİRİNİZİ VARISA FİKRİNİZ ONU TARTIŞIN,,, EMRE KARDEŞİM ,,,ONLARDA BİRGÜN DORUYU GÖRECEKLER SAKİN OL EREN OL ZATEN ERENSİN SEN,, ANADOLU ,ALP, ERENLERİ,,

kocero.58
03.07.2009, 10:50
bu stadı seçim sözü olarak veren başbakan kendi partisi gelmeyince bu stadın yapımı başlasa bile bitiş tarihi kaç yıl olur sizce bence bu stad işini de sivasımıza çok görecekler. İnşallah olur demekten başka diyeceğimiz yok

fmxmurat
03.07.2009, 12:02
stst super takımda harıka stadımız olmasa bıle mukemmel bı takımımız var kımse uzulmnesın bu yolda gittigıimz surece avrupayıda tıtretırız ... bu takım bu taraftar oldukca herkes bize hayrnn kalacak ...

GuVeN
03.07.2009, 12:23
anca secıp duruyoruz. kendı kendımıze eglenıyoruz..

emre41
03.07.2009, 15:19
anca secıp duruyoruz. kendı kendımıze eglenıyoruz..

Güven hemşerime kesinlikle katılıyorum. Biz kendi kendimizi avutuyoruz. Ümid ederim ki o bahsi geçen stad biran evvel Sivas'ımıza kazandırılır.

cihatöztürk
03.07.2009, 16:00
sivaslı kardeşlerim

devletin anadolu takımlarına böyle şeyler yapacaklarını hiç zannetmiyorum...

bügün galatasarayın stadının bitirilmesi için devlet,medya,kamu kuruluşları hepsi elinden geleni yapıyo...

anadolunun güçllü takımlarına sivasa trabzona bursaya malesef böle şeylerde hep sözler verilip yerine getirilmiyo

sizinde haberiniz varsa trabzonda belediye seçimlerinde ilk defa bir sağ parti geldi başa...bu trabzonsporun bunu desteklmesiyle ve bir takım sözler almasyla olmuştur lakin malesef hiç bir adım atılmamıştır...

stad konusunu istemekten fazla devleti stad yapmaya mecbur hale getirmek gerekir...

mesela sivassspor şampiyonlar liginde gruplara kalarak trabzonsporda avrupa liginde gruplara kalarak bir nevi devleti stad konusunda mecbur yapmak durumuna sokmalıyız....

bir trabzonsporlu olak trabzona ve sivasa stad yapılmasındaki tek güvencem faruk özaktır işllah gereknler yapılır

saygılar

eser_58
03.07.2009, 16:24
hangi ülkede bir siyasetçinin isminin bir stada verildiğini gördünüz muhsin yazıcıoğlunu sen tanıosun o tanıo ben tanımıorum belki belki sana bi yararı olmuştur belki bi başkasına zararı olmuştur belki adam istemiyor belki sen seviyosun belki bi başkası sevmiyor adam dio büyük vefa borcum var dio ozamn git öde kendi borcunu başkasına ödetme vefa bir kerede olcak bi şey değil ozamn her sivasa yapılan yatırım adlarının hepsi muhsin yazıcıoğlu olsun ozamn sivasın adınıda değiştirelim muhsin yazıcıoğlu olsun nasıl olsa sivas muhsin yazıcıoğlunun sivası değilmi bir tek siz yaşamıosunuz sivasta tercihim sivas dedimmi insana direk vayy yiğidim yiğido diolar muhsin yazıcıoğluda bir yiğittir bütün sivaslılar bir yiğittir ben yiğit değilim diyen biri varmıdır yiğido arena en güzeli....

cihatöztürk
03.07.2009, 16:27
hangi ülkede bir siyasetçinin isminin bir stada verildiğini gördünüz muhsin yazıcıoğlunu sen tanıosun o tanıo ben tanımıorum belki belki sana bi yararı olmuştur belki bi başkasına zararı olmuştur belki adam istemiyor belki sen seviyosun belki bi başkası sevmiyor adam dio büyük vefa borcum var dio ozamn git öde kendi borcunu başkasına ödetme vefa bir kerede olcak bi şey değil ozamn her sivasa yapılan yatırım adlarının hepsi muhsin yazıcıoğlu olsun ozamn sivasın adınıda değiştirelim muhsin yazıcıoğlu olsun nasıl olsa sivas muhsin yazıcıoğlunun sivası değilmi bir tek siz yaşamıosunuz sivasta tercihim sivas dedimmi insana direk vayy yiğidim yiğido diolar muhsin yazıcıoğluda bir yiğittir bütün sivaslılar bir yiğittir ben yiğit değilim diyen biri varmıdır yiğido arena en güzeli....

düşüncelerinde haklısın kardeş ama

yiğido arena yerine stadın ismini sponsorlara verip iyi para kazanabilir sivasspor

gs öle yaptı mesela iyide para aldı....

emre41
03.07.2009, 18:19

İsmet inönü bir siyasetçi değil mi? Onu adı dağa taşa verilirken, sen neden bu kadar feryat ediyosun; anlamadım? Kimse Sivas'ın tek değeri Musin Yazıcıoğlu'dur demedi. İnsanlar fikirlerini söylüyor, bu kadar tepki vermenin alemi ne? Ben senin saçma sapan arena kelimene laf ediyor muyum? Avrupai kelimelere heves edeceğinize özünüze bakın özünüze.

tekdoktirin
03.07.2009, 18:34
YA BENİM ANLAMADIM TÜM TÜRKİYE SIVASA GIP TAYLA BAKIYOR MUHSİN ABİ GİBİ BİRİNSAN YETİŞTİRMİŞ DİYE BİZ HALA ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ NEDİR SİZİN DERDİNİZ,,,,,,,, ALLAMIYORUM EMRE KARDEŞİM NASILKONUŞA CANI İYİ BİLİR BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ MAZLUMA EREN ZALİME ALP ,, TİR UNUTMAYIN ,, İŞALLAH O STATIN İSMİ,,, MUHSİN ,YAZICIOGLU OLACAK SIVASA YAKIŞAN BU OLUR ,,,, ALP, ERENLER,,,

cihatöztürk
03.07.2009, 20:06
sivaslı kardeşlerim

devletin anadolu takımlarına böyle şeyler yapacaklarını hiç zannetmiyorum...

bügün galatasarayın stadının bitirilmesi için devlet,medya,kamu kuruluşları hepsi elinden geleni yapıyo...

anadolunun güçllü takımlarına sivasa trabzona bursaya malesef böle şeylerde hep sözler verilip yerine getirilmiyo

sizinde haberiniz varsa trabzonda belediye seçimlerinde ilk defa bir sağ parti geldi başa...bu trabzonsporun bunu desteklmesiyle ve bir takım sözler almasyla olmuştur lakin malesef hiç bir adım atılmamıştır...

stad konusunu istemekten fazla devleti stad yapmaya mecbur hale getirmek gerekir...

mesela sivassspor şampiyonlar liginde gruplara kalarak trabzonsporda avrupa liginde gruplara kalarak bir nevi devleti stad konusunda mecbur yapmak durumuna sokmalıyız....

bir trabzonsporlu olak trabzona ve sivasa stad yapılmasındaki tek güvencem faruk özaktır işllah gereknler yapılır

saygılar

bu mesajımı tekrar tekrar okumanızı öneririm arkadaşlar

devlet sivastan büyük bir başarı görmeden bu stadı yapmaz

sivasın elinde hazır fırsat var

Susehirli-58
03.07.2009, 21:48
Yanilmiyorsam Kayserispor ve Kayseri Erciyessporun da bi basarisi yoktu ve Stad yapildi kayseriye... Türkiye kupasini 2008 de aldi yani Stad insaati bayaga ilerlemisti...!
Sivassporun 4 senelik Süper lig tarihinde üst üste her sezon ligi daha iyi bitirdigini herkes biliyor...... bu kisa sürede bence iyi is yaptik....

Sezon Siralama

2005 / 2006 8.
2006 / 2007 7.
2007 / 2008 4. (Kural hatasi dolayisiyla yoksa 3. olmamiz lazimdi)
2008 / 2009 2.

Kayseri de 32.850 kapasiteli bir stadyum yapildi yaklasik 57 mil. TL... biz de bu rakamlari göz önüne alalim bir kere 60 mio. diyelim ve simdide gelelim.... su anki 4 Eylül Stadina yaptigimiz onarim ve yenileme calismalarina....

sadece karsi tribünün üstünü kapatmak icin harcanan para yaklasik 2 mil. TL simdi de yerden isitma, ondan önceki 2 sezonda kapasite artirma vsr....

4 Eylüle harcanan bu paralarla yeni Stadin rahat 30% yapmistik.... belki de daha fazlasini.... ben buna üzülüyorum iste.... bu paralar bosa gitti.... :mad:

ercis
04.07.2009, 00:10
turkiyede klasiklesmis turk futbolunu degistiren sivas spor'a yakisan en guzel stad isni ise bence "Yiğido Arena" cunku kimse yanlis anlamasin digerleri klasiklesmis turden, dedimya turkiyede klasiklesmis mantigi yikip yeniligi yapan sivas'tir ve sivas'ada bu yakisir. Nasil cumhuriyetin temeli sivas'ta atildi moderin ve daha ust duzey futbolunda temeli gine sivas'ta atilacaktirt...

GuVeN
04.07.2009, 02:28
yine ısım kargasası baslamıs::) cumhurıyetımızın en önemli mucadelelerınden bırı olan 4 eylülümüz en cok yakısan ısım olacaktır. muhsın baskan cok buyuk bı buyugumuzdu,bızım ıcın cok degerlıydı.bence muhsın baskana onemlı bır park veya buyuk gusel bı caddemızın ısmının verılmesı daha uygun arkadaslar.
alıstık stadımızın 4 eylu ısmıyle anılmasına.kımse cumhurıyeımızden kıymetlı degıl bunuda kımse unutmasın..

tekdoktirin
04.07.2009, 06:55
BÜYÜK DİYORSUNUZ BİR BAKIN İNÖNÜ MENDERES STATIOLUYORDA NEDEN ASRIN LİDERİ MUHSİN YAZICIOGLU OLMASIN HERKES İMRENİYOR BİZ DEERBİLMİYORUZ AYIP BENCE SIVASLI VEFA BORCUNU BU ŞEKİLDE ÖDEYE BİLİR ,,,, ALP,,,ERENLER,,,

aslanefe58
04.07.2009, 07:18
arkadaşlar inönü menderes veya tayyip erdoğan stadları var doğrudur. ancak bu isimler sadece milletvekili olarak değil başbakan veya cumhurbaşkanı olarak görev yapmışlardır. örneğin bu tür büyük projelere deniz baykal ismi verilmez çünkü kendisinin böyle bi görevi olmamıştır. muhsin yazıcıoğlu bir parti lideridir, siyasetçidir. sadece sivas'ta bile çok seveni olduğu kadar çok da sevmeyeni vardır. o yüzden hepimizi kapsayacak bi isim daha iyi olur. tabii yapılırsa!!!!

_bling_lady-
04.07.2009, 12:16
arkadaşlar inönü menderes veya tayyip erdoğan stadları var doğrudur. ancak bu isimler sadece milletvekili olarak değil başbakan veya cumhurbaşkanı olarak görev yapmışlardır. örneğin bu tür büyük projelere deniz baykal ismi verilmez çünkü kendisinin böyle bi görevi olmamıştır. muhsin yazıcıoğlu bir parti lideridir, siyasetçidir. sadece sivas'ta bile çok seveni olduğu kadar çok da sevmeyeni vardır. o yüzden hepimizi kapsayacak bi isim daha iyi olur. tabii yapılırsa!!!!

bence sivassporun ister chpli, ister mhpli, ister akpli taraftarlari bile muhsin yazicioglunu seviyodu!
bence stadyuma yakisacak en güzel isimlerden biri MUHSIN YAZICIOGLU STADYUMU / ARENA

eser_58
04.07.2009, 13:03
İsmet inönü bir siyasetçi değil mi? Onu adı dağa taşa verilirken, sen neden bu kadar feryat ediyosun; anlamadım? Kimse Sivas'ın tek değeri Musin Yazıcıoğlu'dur demedi. İnsanlar fikirlerini söylüyor, bu kadar tepki vermenin alemi ne? Ben senin saçma sapan arena kelimene laf ediyor muyum? Avrupai kelimelere heves edeceğinize özünüze bakın özünüze.

her kelimenin bir anlamı vardır bana biri arena dediği zaman aklıma savaş gelio mücadele gelio başarının merkezi gelio feryat ediyorum ki sesim ve düşüncelerim dinlensin okunsun feryat etmeyip eyvallah mı deseydim ben de muhsin yazıcıoglu tek değeridir demedim ama herkesin ağzından cıkan tek deger muhsin yazıcıoğluymuş gibi yanlısmıyım kardesım

eser_58
04.07.2009, 13:07
düşüncelerinde haklısın kardeş ama

yiğido arena yerine stadın ismini sponsorlara verip iyi para kazanabilir sivasspor

gs öle yaptı mesela iyide para aldı....

bence en dogrusu dedıgın gibi gs a yanlıs hatırlamıosam 27 mılyon dolar gelicekmıs ii para bence de sponsora verılmesı daha ii olur

yiğidoQalperen
04.07.2009, 13:49
onu sevmeyeni sadece bu sitede bir kaç arkadaş gördüm yazık.bence stadın ismi MUHSİN YAZICIOĞLU olmalı herkesin gönlünde taht kurdu.

sedat yildiz
04.07.2009, 14:37
bu statin ismi muhsin yazicioglu olsun

izmirligardaş58
05.07.2009, 16:17
bence .....sivas de dekore..... olsun:D

bucansanafeda
05.07.2009, 16:41
muhsin yazıcıoğlunun ismini koysunlar stada

Kibrisli
05.07.2009, 19:42
4 Eylül Cumhuriyet Stadyumu en iyisi olacaktır... Arena felan uymaz bize... Sivas'ın tarihine baktığınızda en öne çıkan kişi, olay ya da tarihler isim olarak konabilir... İnönü'ye laf eden arkadaşlar siz galiba Türkiye'yi kurtaran Ege ordusu komutanının adını unutmuşsunuz... Muhsin Yazıcıoğlu ile kıyaslıyorsunuz... Muhsin Bey yaşasa ve bunu duysa eminim sizlere ilk tepki verecek kişi kendisi olurdu... Onun adı yaşamalı tabii ki, Sivas'ın çıkarttığı derlerden birisidir... Bakın dikkat edin değerlerden birisidir... Tektir diyen arkadaşlar da Aşık Veysel'i, Atilla İlhan'ı, Pir Sultan'ı hatta siyasete de baktığınızda Refik Koraltan'ı ve şimdilerde Abdullatif Şener'i unutmayın... Sadece Muhsin Bey'i söyleyerek Sivas'ı küçültüyor, Küçük görüyorsunuz... Oysa Sivas camiisi ile cemevi ile, kilisesi ile ermenisi Türk'ü ile medeniyet, hoşgörü ve aynı zamanda içinden çıkarttığı değerler ile çok önemli bir ken ancak yaşamımızı, bayrağımızı, vatanımımızı, toprağımızı borçlu olduğumuz bir olay memleketimizde olmuştur... Sivas Kongresi olmasaydı ne Türkiye olurdu ne TBMM ne de Muhsin Yazıcıoğlu ne de bizler Türk olarak kalabilirdik bu topraklarda... O yüzden önceliklere biraz dikkat edelim... Değer verdiğimiz kişiler vardır, karşı olanlar vardır seveni vardır sevmeyeni vardır ama bunlar önemli değildir.. Önemli olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun sevilip sevilmemesi değil onun Sivas'ın içinden çıkan bir değer olarak stada isminin verilmesini hakedip etmemesidir... Evet haketmektedir... Sivas'ın değeridir fakat O'nun senin benim vatanın ve bayrağın varolmasını sağlayan bir başka değerimiz yani 4 Eylül'ümüz varken bence o seçilmelidir...

emre41
05.07.2009, 21:18
4 Eylül Cumhuriyet Stadyumu en iyisi olacaktır... Arena felan uymaz bize... Sivas'ın tarihine baktığınızda en öne çıkan kişi, olay ya da tarihler isim olarak konabilir... İnönü'ye laf eden arkadaşlar siz galiba Türkiye'yi kurtaran Ege ordusu komutanının adını unutmuşsunuz... Muhsin Yazıcıoğlu ile kıyaslıyorsunuz... Muhsin Bey yaşasa ve bunu duysa eminim sizlere ilk tepki verecek kişi kendisi olurdu... Onun adı yaşamalı tabii ki, Sivas'ın çıkarttığı derlerden birisidir... Bakın dikkat edin değerlerden birisidir... Tektir diyen arkadaşlar da Aşık Veysel'i, Atilla İlhan'ı, Pir Sultan'ı hatta siyasete de baktığınızda Refik Koraltan'ı ve şimdilerde Abdullatif Şener'i unutmayın... Sadece Muhsin Bey'i söyleyerek Sivas'ı küçültüyor, Küçük görüyorsunuz... Oysa Sivas camiisi ile cemevi ile, kilisesi ile ermenisi Türk'ü ile medeniyet, hoşgörü ve aynı zamanda içinden çıkarttığı değerler ile çok önemli bir ken ancak yaşamımızı, bayrağımızı, vatanımımızı, toprağımızı borçlu olduğumuz bir olay memleketimizde olmuştur... Sivas Kongresi olmasaydı ne Türkiye olurdu ne TBMM ne de Muhsin Yazıcıoğlu ne de bizler Türk olarak kalabilirdik bu topraklarda... O yüzden önceliklere biraz dikkat edelim... Değer verdiğimiz kişiler vardır, karşı olanlar vardır seveni vardır sevmeyeni vardır ama bunlar önemli değildir.. Önemli olan Muhsin Yazıcıoğlu'nun sevilip sevilmemesi değil onun Sivas'ın içinden çıkan bir değer olarak stada isminin verilmesini hakedip etmemesidir... Evet haketmektedir... Sivas'ın değeridir fakat O'nun senin benim vatanın ve bayrağın varolmasını sağlayan bir başka değerimiz yani 4 Eylül'ümüz varken bence o seçilmelidir...

Çok Kemal Kara okumuşsun be aziz hemşerim. Komutan olması, zatın vaktinde cehafe de başkanlık yaptığını yani siyaset yaptığını; çok özür dilerim diktatörlük yaptığını gölgeler mi; şef?
Türkiye'nin özgürlüşmesi adına AB'ye evet....

kolukisa
05.07.2009, 22:16
Herkeze hayirli olsu,adi neolursa olsun sonunda kardeslik olsun,baris olsun,hosgoru olsun,siyasetten uzak spora yakis bir sey olsun ki,basrisi daim olsun,kotu isimlerden uzak dursun,herkeimi birlestirsinki yakin tarihimizdeki cirkin olaylari bir nebzede olsun unuttursun,erenlerin duasi uzerinizden eksik olmasin,basarilar hepen sizin olsu sevgili YIGIDOLAR.

rebelife58
06.07.2009, 12:53
sivasın çıkardığı tek adam gibi adaam MUHSİN BAŞKANIN ismi konumasında ne konulsun , illa bütün sıtadların adı benzer şey olması gerekmiyor Türkiyenin bunu aşması lazım bir isim bir yere verilir elli yere değil. MUHSİN BAŞKANIN adını stada biz koymazsak kim koyacak azerli kardeşlerimizmi??????????????? ?????????????????????????

GokhanTurna
06.07.2009, 13:36

İsmet İnönü dışında bütün dediklerine katılıyorum abi. Ya Cumhuriyet Stadyumu yada 4 Eylül olarak kalmalı.

sivasli215
06.07.2009, 22:36
ya musin yazıcıoğlu
ya da 4 eylülden yanayım bende
yapılsın da hangisi olursa olsun...

subasi29
11.07.2009, 19:57
hadi birde sunun temelini atinda rahatlayalim

Murat ARICI
11.07.2009, 20:17
stad güzelde çalışma ne zaman başlayacak?

tekdoktirin
18.07.2009, 02:47
BEYLER UNUTUN ARTIK ŞU STAT SEVDASINI ALLAH AŞKINA YA YOK OLMAZ BİTİ ARTIK BENCE

yeniceri_can
24.07.2009, 16:56
Hayırlı olur İnşallah ama adı kesin Muhsin Yazıcıoğlu Stadı olması lazım bizede bu yakışır.

spora siyaseti karıştırmamaız lazım.Sivasımızın siyasetten yeteri kadar canı yandı.ben Muhsin Yazıcıoğlu stadı olmasına karşıyım.Muhsin Yazıcıoğluna karşı kesinlikle bir olumsuzluk taşıdığım felan yok.kendide yaşasaydı isiminin verilmesini istemezdi.