Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Yiğido Pieter Mbemba
SivasSpor.Com 03.07.2009, 07:20 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/mbemba_imza.jpg
Sivasspor, geçen sezon FC Eindhoven’de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı beyazlı ekibin, geçen sezon FC Eindhoven’de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba’nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı, Kongolu stoperin Sivasspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
http://resimzade.com/Show.html?i=9688&token=12621 (http://resimzade.com/Show.html?i=9688&token=12621)
Ersen Martin ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Sivasspor, dün de Pieter Mbemba ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki stoperin, bir kaç gün içinde Türkiye´ye geleceği açıklandı.
Transferin hareketli takımlarından Sivasspor, dur durak bilmiyor... Önceki gün Ersen Martin ile sözleşme yapan Yiğidolar, defansını da sağlama aldı. Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Mechelen takımında kiralık olarak forma giyen Pieter Mbemba ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki başırılı savunmacının bonservisi FC Eindhoven’da bulunuyor. Kongolu futbolcu ile Yiğidolar’ın 4 yıllığına prensipte anlaştığı belirtilirken, Mbemba’nın İstanbul’a getirildiği açıklandı.
Sylla Belediye ile anlaştı
Bu arada Erman Kılıç’ın transferi için İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a takas olarak verilen Sylla imzayı attı. Daha önce imzaya yanaşmayan Sylla’nın İstanbul ekibinin ücretine zam yapması üzerine sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun, “Daha genç ve ısıran bir Sivasspor olduk. Ersen Martin, Erman Kılıç, Aghahowa gibi çok önemli hücum silahları aldık” diye konuştu.
kaynak :Fanatik
Aghahowa yi transfer yapmisiz diye yazmislar ama bunun yerine ya agbetu yada omotoyossi demek istemisler herhalde.
Aghahowa gelirse yok demem,hizli oyuncu fakat kayseride bir tek f5 maçinda iyi oynadi.
Cok Basit Haberler Bunlar, Bos Haberlar, Agahowa yi yazdiklarindan belli..
agahowa yı boş geçmeyin bülent dediyse onda da vardır bişey geçen gün peter diye birinden bahsetmişti röportajında hatırlarsanız ve biz de yorumlarımızda bu kim demiştik? kimileri de ersen martinden bahsediyor yanlış yazılmıştır dediler :) aha size peter Pieter Mbemba 20 yaşında defans. demekki kadromuz da yabancı kontenjanında sıkıntıya düşmemizin sebei buymuş hele sayıyoz sayıyoz 7 ediyr demekki 8. bu çocukmuş
mertcan69358 03.07.2009, 09:43 kaliteli topcu yasnin yanına ii olur jnşalah
akifeker 03.07.2009, 09:50 Sivasspor, Belçika Milli Takımında da Oynayan Kongo Asıllı Defans Oyuncusu Pieter Mbemba'yı Türkiye'ye Getirdi.
Sivasspor, Belçika milli takımında da oynayan Kongo asıllı defans oyuncusu Pieter Mbemba'yı Türkiye'ye getirdi.
Menajeriyle birlikte öğle saatlerinden Brüksel'den gelen 21 yaşındaki futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda Sivassporlu bir yetkili karşıladı.
Hollanda 2. Ligi'nden gelen Mbemba'nın, sağlık kontrolünden temiz çıkması halinde Sivasspor ile 4 yıllık anlaşma imzalayacağı öğrenildi.
(CİHAN)
buraks58 03.07.2009, 09:50 çok yetenekli bir futbolcu oluduğuna inanıyorum.ancak şampiyonlar ligi elemesi için ne derecede katkı sağlar düşündürücü.bir diallodan çokda iyi olacağını sanmıyorum 20 yaşındaki genç oyuncunun.inşallah yanılırım.hayırlı olsun.
carizma0658 03.07.2009, 10:24 tanımıyoruz madem istanbula geldi bugün yarın da sivasa gelır YANİ SİVASA HAYIRLI UGURLU OLSUN
Sylanın İstanbul B.B imza attığı doğruda. Ersen Martin, Erman Kılıç'ta doğru ama diğerleri meçhul yani çelişkili :)
diallodan iyi oldugunu dusunmuyorum ama bunu oynadıgı futbola gore degerlendirecez simdiden bi tahmin yapmak zor ins faydalı olur...
Bence yedek kalır.Hocanın bilicanın satışında özellikle yasini istedim yasin çok beğendiğim bir futbolcu sözlerine bakılırsa defans ikilisi yasin-sedat olur.
namouchi 03.07.2009, 10:54 hayırlı olsun.sivastan bir yıldız olarak çıkar inşallah
mustafa_kavak58 03.07.2009, 11:35 evet bence yeni sezonda defansta yasin ile sdat oynacak :confused:
ihsan5858 03.07.2009, 11:41 çok guzel bir oyuncu hemde genç yarli olacaktir
Murat ARICI 03.07.2009, 11:44 http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/34864/mbemba/profil.html BENCE EN AZ KAMANAN KADAR SES GETİRECEK BİR OYUCU ..
Burak Oger5858 03.07.2009, 11:46 herkes bilica içinde bir şey yapamaz dedi adam 30 yaşında yıldızını parlatı bu stoper 20 yaşında bence sivasta yıldızını parlatıp gidecek
Murat ARICI 03.07.2009, 11:48 1.87 BOYUNDA MECHELEN TAKIMINDA KİRALIK OYNADI MECHELEN TAKIMI LİGİ 11.SIRADA TAMAMLADI..TAKIMIN EN UCUZ 2 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ DEĞERİ 100,000 EURO..23.07.1988 DOĞUMLU ..
Murat ARICI 03.07.2009, 11:54 BU ARADA SİVASSPOR DEĞERİNİ 41.250,000 AVROYA KADAR ÇIKARARAK 5.SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR LİGİN EN PAHALI 5.TAKIMI VE 5.BÜYÜĞÜ.. : )http://www.transfermarkt.co.uk/en/wettbewerb/TR1/sueper-lig/uebersicht/startseite.html
benımde kafamda soru ısaretlerı var mbemba ıle ılgılı. belırlenen hedeflere ne kadar uygun oldugunu zamanla görecegiz.
yigidomustafa58 03.07.2009, 12:45 hayırlı uğurlu olsun bu transferimizde...
enesarslan 03.07.2009, 13:22 cooook yanlış bir transfer bence 2. lig oyuncusu, tamam, bu kötü olduğunun göstergesi değildir ama kariyeri ve ne yaptıkları ortada bu adama 100.000 euro bile cok :mad::mad::mad:
bhdr5858 03.07.2009, 13:40 belçika milli takımı kötümü adamlar iyi top oynuo iyi oyuncudur takmayın kafanızı
cooook yanlış bir transfer bence 2. lig oyuncusu, tamam, bu kötü olduğunun göstergesi değildir ama kariyeri ve ne yaptıkları ortada bu adama 100.000 euro bile cok :mad::mad::mad:
sivasspordan aşırı isim yapmış bir yıldız beklemeyin hem sivas alamaz hem de adam sivas a gelmez. bu tip oyuncuları bulup çıkarmak ve kar etmek lazım sonunda
hem maddi hem de manevi katkı yanii
burakplt 03.07.2009, 14:17 kaliteli topcu yasnin yanına ii olur jnşalah
adamı tam olarak tanıyorsan kaliteli futbolcu de illa her transferin iyi çıkmasını bekleme
GokhanTurna 03.07.2009, 17:22 http://www.ed.nl/multimedia/archive/00975/mbemba_975976b.JPG
Sivasspor, geçen sezon EVV Eindhoven'da kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün resmi internet sitesinde, ''Mbemba Yiğido oldu'' başlığıyla yer alan haberde, kırmızı beyazlı ekibin, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi.
Sivasspor.org.tr
mehmetyildiz58 03.07.2009, 17:24 Keske fotoğrafı da olsaydı ersen veya yasinin olan fotoğrafları gibi :confused:
KaLeLi5861 03.07.2009, 17:25 off bu transferlerle biz nereye kadar dayanacağızki tecrübe gerek şampiyonlar liginde:rolleyes:
Abdullah DuMaN 03.07.2009, 17:27 Hayırlı olsun umarım avrupa ve ligde takımımıza katkı sağlar
titizyiğido 03.07.2009, 17:29 hayırlı uğurlu olsun takıma yararlı olacağını umuyorum...........
winner58 03.07.2009, 18:04 hayırlı olsun sivassporumuza umarım başarılı olur ve şehre uyum sağlar bide bilicanın yerini inşallah doldururrr
MeRt5858show 03.07.2009, 18:22 insallah hayırlı olur psvde kiralık oynamış hemde genç faydalı oacakına inanıyorum;);)
bybora058 03.07.2009, 18:33 hayırlı olsun.....................
izmirligardaş58 03.07.2009, 18:34 Mbemba Yiğido oldu
Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün resmi internet sitesinde, ''Mbemba Yiğido oldu'' başlığıyla yer alan haberde, kırmızı beyazlı ekibin, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi. evet bu adam boş da peki psv neden kiralamış gerçi sitedeki bazı arkadaşlar korsan sanırım milletin canını sıkmak için olumsuz yorumlar yaazıor bu da bomba transfer
bybora058 03.07.2009, 18:40 izmirligardaş58 haklısın adam 20 yaşında fiziği sağlam zaten suratında ben süper topcuyum yazıyor adamın bide zenci tam futbolcu bu iyi transfer
tekdoktirin 03.07.2009, 18:43 HADİ HAYIRLISI GİNE GELMEDEN GETİR DİNİZ İŞALLAH GELİR FAYDALI OLUR SANIRIM ÖYLE OLUR,,,, ALP,,ERENLER,,
2 yıllık sozleşme imzalandı................
psv degil mechelende kiralik oynadi, vede simdi bu mbemba diallo dan dahami iyi??? bu konuda ciddi süphelerim var. keske diallo kalsaydi, hic degilse kalitesini bildigimiz bir oyuncuydu, nezaman oynasa basarili maclar cikariyordu.
simdi bu oyuncu uyum sagliyacakmi bu büyük bir soru isareti ayrica kalite olarak tamamen bir kapali kutu. insallah diallodan daha kalitelidir. yani gelenler gidenleri aratmaz umarim...
07reis58 03.07.2009, 19:27 hayırlı ugurlu olması dılegımle ama eğri oturup doğru konuşalım bu adamla mı şampıonlar ligi oynanacak tamam tanımıyoruz ama genç artı ıkıncı lıgde oynamıs tecrübe olayı pek yok yani... :S:S
namouchi 03.07.2009, 19:28 arkadaşlar ilk başta bende düşündüm neden bülent hoca böyle tecrübesiz birini transfer ediyor diye ama şimdi bu transferdeki amacıanladım.Mbemba yı almasındaki sebeb çok hızlı ve atletic olması.Hatırlarsanız geçen sene evimizde oynadığmız İBB maçında fala ileri çıktıgımzda defansta hep boşluk veriyorduk ve bilica ile sedat ağır olduğu için yetişemiyordu ama şimdi bu adam hızlı olduğu için o açığımızı kapatacak.
kiNgSiZe58 03.07.2009, 19:42 Mbemba da Yiğido oldu
Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
http://image.tumspor.com/photos/639438495.jpg
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi.
http://www.tumspor.com
ferhat_58_oğuz 03.07.2009, 19:45 BÜLENT HOCA İŞİNİ BİLİR BAKSANIZA 4 YILLIK ANLAŞMIŞLAR KÖTÜ KUMAŞ OLSA BÜLENT HOCA BU ADAMI NE DİYE GETİRSİN HEMDE BİLİCANIN YERİNE AMA BEN YİNEDE DİALLONUN GÖNDERİLMESİNE KARŞIYIM DİALLO TAŞ GİBİ ADAM TOSLAYAN FELEĞİNİ ŞAŞIRIYO BÖYLE GEÇİT VERMEYEN KALİTELİ BİR ADAMI NİYE YOLLAR HOCAM ANLAMADIM AMA BELKİ BİR BİLDİĞİ VARDIR NEYSE ŞİMDİDEN UMUTSUZ KONUŞMAYALIM TAKIMA YENİ KATILANLARIN UYUM SAĞLAYIP ÇOK ÜST DÜZEY OYNAMALARI İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLEYECEĞİZ BU ARADA BAZI ARKADAŞLAR ŞAM LİGİ İÇİN YETMEZ DİYOLAR AMA UNUTMAYALAIMKİ BÜTÇE DENİLEN ŞEYDE VAR KALKIPTA BİR FUTBOLCUYA 4 MİLYON BEŞMİLYON OVURO VEREMEYİZ ONA BAKARSANIZ GEÇEN SENEKİ KADRODA NE LİG ŞAMPİYONLUĞU NE LİG 2.LİĞİ İÇİN YETMEZDİ AMA NERDEYSE ŞAMPİYON OLACAKTIK UFAK HATALAR OLMASAYDI EĞER TAKIMIMIZ ELEMELERİ GEÇEMEYİP ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAMAZSA KENDİMİZİ PARÇALAMANIN BİR ANLAMI YOK ÇÜNKÜ ÇOK ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLAR VAR HA SİVASSPORUMUZ YAPABİLİRMİ YAPABİLİRDE AMA TERSİ BİR DURUM BİZLERİ ŞAŞIRTMAZ ÇÜNKÜ SADECE GÜZEL KADRO YETMEZ TECRÜBEDE LAZIM BU GÜN ÜÇ BÜYÜTÜLMÜŞLARDE GEÇMİŞTE KENDİLERİNDEN KALİTE OLARAK ÇOK DÜŞÜK SEVİYEDEKİ TAKIMLARA ELENDİ BİZİM ELENMEMİZ KİMSEYİ SARSMASIN HERŞEY TECRÜBEYLE PEKİŞİR İNANIYORUMKİ SİVASSPORUMUZ İLERLEYEN SENELERDE BU AŞAMALARI BİRE BİRER GEÇİP TECRÜBESİNİ TÜM DÜNYAYA KANITLAYACAK (KALIN SAĞLICAKLA)
carizma0658 03.07.2009, 20:13 VE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM SİVASIN TANSFER POLITIKASI MİLYONLARCA PARA VERİP HUSRANA UGRAYAN KULUPLER VE AZ PARA İLE SİVASA GELEN FUTBOLCULAR BÜYÜK PARALARA KAPIŞ KAPIŞ SATILIYOR YANİ SİVASIN POLITIKASI BOŞ DEGİL BÜYÜKSÜN SİVASIM
babapiton 03.07.2009, 21:07 PSV Eindhoven'de kiralık oynuyo adam daha ne olsun
Divriği58- 03.07.2009, 21:27 PSV Eindhoven'de kiralık oynuyo adam daha ne olsun
ya o eindoven baska bildiğin psv değil..... nerden bulmuşlar bu adamı inşaallah iyidir..Bülent hocaya güvenim sonsuz umarım seneye başarılı oluruz ...
KaLeLi5861 03.07.2009, 22:03 iyi olacağın ısanmıyorum ama umarım iyi olur Sivasspor için
Pieter Mbemba eger son yigido ise. giden ve gelenlere baktigimizda.Gelecek sezon takimin basarisi adina sevinmelimiyiz yoksa üzülmelimiyiz. insanin kafasi karisiyor. gecen yil en cok aksayan sorunlu yanimiz ortasahamizdi buraya etkili trasferler yapilmazken mevcutdanda kaybettik. gecen yilin eksikliklerine tum ve Sylla gidisinide katarsak.tek basina Erman Kilic hem gecen yilin eksikliklerini kapatip hende gidenlerin boslugunu nasil dolduracak merak ediyorum. Erman Kilic göbekte hucuma dönük oynayabilir pasörlükte yapabilir. ortanin sagi solu zaten sorunlu idi simdi bu sorun nasil giderildi merak ediyorum.
FuRKyPaSa 03.07.2009, 22:23 görulen sadece 7 transfer ama sivasspor tv58 de acıklandığı gibi 13 transfer yapmıstır
görulen sadece 7 transfer ama sivasspor tv58 de acıklandığı gibi 13 transfer yapmıstır
1-Yasin Cakmak
24 Jahre Fenerbahce Istanbul
2-Erman Kilic
25 Jahre Istanbul Büyüksehir Belediyespor
3-Ferhat Bikmaz
21 Jahre Hannover 96 II
4- Ersen Martin 30 Jahre
5-Ugur Kavuk
29 Jahre 11.09.1979 Antalyaspor
6-Akeem Agbetu
21 Jahre Kolding FC
7-Ferhat Yayla *
22 Jahre Anadolu Üsküdar 1908 Spor
8-Tayfur Emre Yilmaz *
20 Jahre Göztepe Izmir
9-Samil Ünal *
22 Jahre Tokatspor
10-Ahmet Turan Solak *
22 Jahre Tokatspor
11-Taner Yilmaz *
21 Jahre Anadolu Üsküdar 1908 Spor
12-Ilgar Gurbanov *
23 Jahre Boluspor
13- Aytac Ak
24 Jahre Diyarbakirspor
14-Ömer Kaplan
24 Jahre Turgutluspor
15-Eyüp Kadri Ataoglu *
22 Jahre Giresunspor
-
16-Murat Yilmaz *
23 Jahre Konya Sekerspor
17- Burak Yuvaci *
18-Sezgin Bektas *
19-Emre Efe *
26 Jahre Adana Demirspor
20- Evren Otyakmaz *
26 Jahre Tokatspor
transfermarkt bildirlen su an itibari ile trasfer edilen yani trasferi kesinlesmis olanlar bu isimler bu isimlerin disindakile düsünülen yada kesinlesmemis isimler. ve bu isimlerin 10 taneden fazlasi gecen yil kiralik verilen isimler.
kaynak alt daki link
http://transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/transfers/uebersicht.html
bassguitar 03.07.2009, 23:16 kapali bi kutu Pieter Mbemba/ama izlenmistir ve ona gore alinmistir.yer tutmasini bilir ve gucunu kullanirsa bence sorun yasamaz.yasin cakmaktan benim hic bir beklentim yok.antrenmanda oynar ...murat sozgelmez-sedat bayrak-Pieter Mbemba bunlarin 2 si oynar/fener yasini elinden cikarmanin hesabini yapiyordu bilica icin bonus oldu.
tekdoktirin 03.07.2009, 23:46 hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar tüm yiidolara
carizma0658 04.07.2009, 00:24 ÇOK GÜÇLÜ BİR SİVAS GELİYOR HEM LİG HEM AVRUPA ARENASI SİVASIN ADINI EZBERLEYECEK
bazi yerlerde PSV Eindhoven yaziyor yanlis yaziyor!bu arkadasin oynadigi takim EVV Eindhoven hollanda ikinci ligi takimi!
kendi görüsüm bülent hoca aldiysa yildiz adayidir kesin bundan süphem yok
formayı sırtına gecırdıgıne göre hayırlı olsun demekten baska bıse solemek dusmez kımseye bu dakıkadan sonra.bır bılıca daha almısızdır umarım:)
hayırlı olsun hep gara gara futbolcular geliyor inşallah başarılı olur
izmirliyiğido35 04.07.2009, 09:30 hadi hayırlısı olsun............
bomba gibi geliyoruz.....
bhdr5858 04.07.2009, 11:53 son transfer mi ya bu adam eğer sonsa açıklar kapatılmadı aksine çoğaldı
SOYUTPADISAH 04.07.2009, 13:40 BOŞVERİN TRANSFERİ FİLAN BAŞKA AÇILARDAN BAKIN OLAYA. TÜM TÜRK FUTBOL DÜNYASI SİVASSPORA TEŞEKKÜR ETSİN.BU LİGİN KALİTESİNİ VE UYUYAN ANADOLUYU UYANDIRDI.BAKIN BÜTÜN TAKIMLAR HEM TEKNİK HEMDE FUTBOLCU NOKTASINDA HEM İYİ HEMDE MÜCADELECİ İSİMLERİ TERCİH EDİYOR. G.S RIJKAARDI GETİRDİ FENER DAUMA SARILDI ANADOLU TAKIMLARI GÜZEL TRANSFERLER YAPIYOR. İZLEYİN BU SENE SÜPER LİGİ ADI GİBİ SÜPER OLACAK VE EMİNİMKİ YİNE SİVASSPOR BU LİGİN KALBUR ÜSTÜ TAKIMI OLACAK.ŞAMPİYON OLUR OLMAZ O KISMI AYRI AMA NE OLURSA OLSUN BU TAKIM TÜRK FUTBOLUNUN UYANMASINA SEBEP OLDU.
TRANSFERLERE GELİNCE BOŞA ADIM ATMAZ YÖNETİMDE TEKNİK EKİPTE. GENÇ OYUNCULAR BİZDE PİŞER VE ONLARI NAKİTE ÇEVİRİRİZ:))) BİZİM TARAFTARA KALIRSA KARA GÜNE KALIR YÖNETİM. O NEDENLE AKILLICA BİR POLİTİKA İZLİYOR TEBRİK ETMEK LAZIM. VE TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR SÜPER LİGE RENK KATTIĞIN ANADOUYU UYANDIRDIĞIN İÇİN. BİDE AYNI ŞEYİ TARAFTAR ÜZERİNDE YAPABİLSEN SENİ KİMSE TUTAMAZDA BİZİM TARAFTARIN UYKUSU BİRAZ AĞAR.ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA UYANMALARINI BEKLİYORUZ:))))
mcevahir 04.07.2009, 13:53 BOŞVERİN TRANSFERİ FİLAN BAŞKA AÇILARDAN BAKIN OLAYA. TÜM TÜRK FUTBOL DÜNYASI SİVASSPORA TEŞEKKÜR ETSİN.BU LİGİN KALİTESİNİ VE UYUYAN ANADOLUYU UYANDIRDI.BAKIN BÜTÜN TAKIMLAR HEM TEKNİK HEMDE FUTBOLCU NOKTASINDA HEM İYİ HEMDE MÜCADELECİ İSİMLERİ TERCİH EDİYOR. G.S RIJKAARDI GETİRDİ FENER DAUMA SARILDI ANADOLU TAKIMLARI GÜZEL TRANSFERLER YAPIYOR. İZLEYİN BU SENE SÜPER LİGİ ADI GİBİ SÜPER OLACAK VE EMİNİMKİ YİNE SİVASSPOR BU LİGİN KALBUR ÜSTÜ TAKIMI OLACAK.ŞAMPİYON OLUR OLMAZ O KISMI AYRI AMA NE OLURSA OLSUN BU TAKIM TÜRK FUTBOLUNUN UYANMASINA SEBEP OLDU.
TRANSFERLERE GELİNCE BOŞA ADIM ATMAZ YÖNETİMDE TEKNİK EKİPTE. GENÇ OYUNCULAR BİZDE PİŞER VE ONLARI NAKİTE ÇEVİRİRİZ:))) BİZİM TARAFTARA KALIRSA KARA GÜNE KALIR YÖNETİM. O NEDENLE AKILLICA BİR POLİTİKA İZLİYOR TEBRİK ETMEK LAZIM. VE TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR SÜPER LİGE RENK KATTIĞIN ANADOUYU UYANDIRDIĞIN İÇİN. BİDE AYNI ŞEYİ TARAFTAR ÜZERİNDE YAPABİLSEN SENİ KİMSE TUTAMAZDA BİZİM TARAFTARIN UYKUSU BİRAZ AĞAR.ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA UYANMALARINI BEKLİYORUZ:))))
Tamamen katılıyorum.Hayalimizde bile düşünemeyeceğimiz başarıyı bize gösterenlere en azından saygı duymamız gerekiyor.Yeterince desteklemiyorsanız bari sesinizi kesin.....
yigidoss 04.07.2009, 14:43 Mbemba Yiğido oldu
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi. evet bu adam boş da peki psv neden kiralamış gerçi sitedeki bazı arkadaşlar korsan sanırım milletin canını sıkmak için olumsuz yorumlar yaazıor bu da bomba transfer
Hiç birimiz tanımıyoruz Mbemba yı umalım da başarılı olsun inşallah. Ama ben de sana iki şey sormak istiyorum
1. demişsin ki "evet bu adam boş da peki psv neden kiralamış" peki o kadar iyimiş te PSV 100.000 euro verip alamamışmı da Sivasspor'a gelmiş?
2. Ben de transferleri beğenmeyen bir Sivassporlu olarak olumsuz görüşlerimi belirtiyorum. Sence ben de korsan mıyım?
Sivasli-Imparator 04.07.2009, 18:33 Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
FC Eindhoven Hollanda ikinci liginde mucadele eden bir takim, pekte iyi sayilmaz..
PSV Eindhoven degil yani, yanlisiniz var:D
Mbemba cok vasat bir oyuncu, yedek olur ancak..
Hayirlisi
yigidomurat 04.07.2009, 21:43 ya kardeşim ne agwahovası ya napıyo bunlar,omotoyossiye noldu kardeşim akeem agbetuya noldu.saçma sapan işler yapıyolar ya.zaten bu bülentin ipiyle kuyuya inilmez,namouchiyi almıştık gelmedi,onyewuyu almıştık bülente kalırsa gelmedi,civelliyi almıştık,hatta omotoyossiyi almıştık o da gelmedi.bu nası bi adam ya gündem oluşturmak için her yolu deniyo karaktersiz herif ya
BOŞVERİN TRANSFERİ FİLAN BAŞKA AÇILARDAN BAKIN OLAYA. TÜM TÜRK FUTBOL DÜNYASI SİVASSPORA TEŞEKKÜR ETSİN.BU LİGİN KALİTESİNİ VE UYUYAN ANADOLUYU UYANDIRDI.BAKIN BÜTÜN TAKIMLAR HEM TEKNİK HEMDE FUTBOLCU NOKTASINDA HEM İYİ HEMDE MÜCADELECİ İSİMLERİ TERCİH EDİYOR. G.S RIJKAARDI GETİRDİ FENER DAUMA SARILDI ANADOLU TAKIMLARI GÜZEL TRANSFERLER YAPIYOR. İZLEYİN BU SENE SÜPER LİGİ ADI GİBİ SÜPER OLACAK VE EMİNİMKİ YİNE SİVASSPOR BU LİGİN KALBUR ÜSTÜ TAKIMI OLACAK.ŞAMPİYON OLUR OLMAZ O KISMI AYRI AMA NE OLURSA OLSUN BU TAKIM TÜRK FUTBOLUNUN UYANMASINA SEBEP OLDU.
Basari isteyen Takimi yönetme yerine Menejerlik sirketi kursaydik senin dediklerin dogruydu. Sportif basarinin cok kapsamli getirileri var.
1.Taraftarin gönlünü (parasini kazanirsin) maclara cekersin
2.Taraftarini menmun mutlu ( ürünlerini pazarlarsin)edersin
3.Basarinin getirileri naklen yayin ve sans oyunlarindan yüklü pay alirsin
4.Futbolcu ve takimin degeri artar.
5.takimini basariya tasiyan hoca kendine kariyerini güclendirir degerini artirir
6.Hepsinden önemlisi yönetici,teknik heyet,futbolcu ve taraftar herkesi mutlu edersin,
TRANSFERLERE GELİNCE BOŞA ADIM ATMAZ YÖNETİMDE TEKNİK EKİPTE. GENÇ OYUNCULAR BİZDE PİŞER VE ONLARI NAKİTE ÇEVİRİRİZ:))) BİZİM TARAFTARA KALIRSA KARA GÜNE KALIR YÖNETİM sözüne gelince burada sadece bu isi cebini doldurmak icin yapanlari mutlu edersin burada ne sehir aski ne basari istemi,ne idda ne hedef nede taraftara saygi var burada sadece simsarlik ve menejerlik var.
bu mantikla bu isi yapanlar cekirge olmaktan kendini kurtaramaz yani en fazla 3 kez kandirirsin.
arkadaslar bu oyuncuyu canli izleyen veya kasetlerini izleyen kimse varmi??
bu oyuncu ile ilgili yapilan yorumlar nelerdir(hollandada veya belcikada)??
SON YİĞİDOO MBEMBAA holanda ikinci ligindee 16.. olmuuş ve o ligde enfazla gol yemişş tam 74 goll FC Eindhoven takımının stoperini aldıkk ve henüzz 21 yaşındaaa tecrübesiii ve kalitesii ilee sivassporaa sampiyonlar ligindeee çok büyükk katkı sağlayacakk futbolcuuu tüm sivasspor camiasınaa hayırlıı olsuun
:(
OM G B Y AG YG P
1. VVV Venlo 36 24 5 7 82 35 77
2. RKC Waalwijk 36 17 16 3 63 28 67
3. SC Cambuur Leeuwarden 36 19 8 9 64 47 65
4. FC Zwolle 36 17 9 10 54 45 60
5. SBV Excelsior 36 14 13 9 46 41 55
6. MVV 36 14 12 10 54 39 54
7. Helmond Sport 36 14 11 11 49 45 53
8. FC Dordrecht 36 14 10 12 49 37 52
9. FC Den Bosch 36 14 8 14 55 48 50
10. Go Ahead Eagles 36 12 14 10 34 40 50
11. HFC Haarlem 36 14 5 17 42 54 47
12. FC Emmen 36 13 7 16 45 64 46
13. Fortuna Sittard 36 11 9 16 40 54 42
14. TOP Oss 36 11 8 17 47 59 41
15. RBC Roosendaal 36 10 7 19 40 53 37
16. FC Eindhoven 36 9 13 14 55 74 37
17. Telstar 36 8 11 17 40 55 35
18. BV Veendam 36 9 9 18 43 62 33
19. FC Omniworld 36 8 5 23 38 60 29
20. AGOVV Apeldoorn 0 0 0 0 0 0
hayırlı olsun sivasa gelen oyuncuların çoğu başarılı oluyor buda takıma büyük katkı sağlar inşallah
PRoFeSSioNaL 05.07.2009, 08:15 Simdiden Hayırlı Olsun İyi Bir Oyun Cıkaracagına İnanıyorum.
FANATIK YIGIDO 05.07.2009, 12:18 yapilan transferlerin cogunlugu genc oyuncu nekadar iyi olur nekadar kotu olur onu bilemeyiz ama gecen sezondan daha iyi olacagini dusunuyorum terjube olmasada cok kosan mucadeleci birtakim olacagi kesin
3258murat 05.07.2009, 14:49 hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda takıma uyum sağlar.
izmirligardaş58 05.07.2009, 16:09 omotoyossi metzle sözleşme yapmış ama istemi dışında sanırım 2009-2012 ama sözleşmesinde galiba tazminat karşılığı serbest kalma hakkı var zaten öle bi oyuncuda 25 yaşına gelmiş sanmıyorum 2ligde top koştursun
bozkurt187 06.07.2009, 11:21 sivassporumuza hayir ugurlu olur insallah
GLoBe-Y-Gençlik 06.07.2009, 11:24 Hayırlı uğurlu olsun, Başarılar Diliyoruz .
mustafa_kavak58 06.07.2009, 11:32 insallah iyi birisi cikar daha genc ama sampiyonlarliginde oynar bilemiyom bence sedat ile yasin oynayacak bu yeni oyuncuda lige tek tük maclarda oynar ama seneye gelismis olup her macta oynayabilir bunu oynatsan yasin yedek olcak
yigidoss 06.07.2009, 12:57 arkadaslar bu oyuncuyu canli izleyen veya kasetlerini izleyen kimse varmi??
bu oyuncu ile ilgili yapilan yorumlar nelerdir(hollandada veya belcikada)??
Mbemba'nın videosunu Google da aradım yok youtube da aradım yok. Ben bile çıkıyorum google da o yok. Diğer adı geçen futbocuların hiç değilse adı çıkıyor:)
sivastatlıbelam 06.07.2009, 13:50 duruşu yeter iyi oyuncu belli oluyor.
İnşallah takımımıza hayırlı bi transfer olur bülent hoca işini bilir yaş yere yatmaz o hocaların hocası seviyoruz seni hocam Allah yar ve yardımcın olsun..
carizma0658 07.07.2009, 12:02 KİM NE DERSE DESİN MARKALAŞAN BİR SİVAS VAR ARTIK ANTENI BOZUKLARA DUYRULUR :rolleyes:
TracyMcGrady58 07.07.2009, 15:15 Yabanci transferlerde oldukca basarili bir grafik cizdik. Umarim yeni transferimiz bizleri hayal kirikligina ugratmaz. Tanidik isim degil ama henüz 21 yasinda. Insallah Sivassporumuza en iyi sekilde hizmet eder.
|