Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan Doğan Anılacak


Abdullah DuMaN
05.07.2009, 09:36
Hasan Doğan vefatının birinci yıldönümünde anılacak

http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/83dcfaac3fc34196b22045bb947898 13.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı merhum Hasan Doğan'ın vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle 5 Temmuz Pazar günü anma töreni düzenlenecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 4. Levent'teki binasında yapılacak tören saat 17.00'de başlayacak.


Spor servislerinin dikkatine

Merhum Hasan Doğan için yapılacak anma törenini izleyecek basın mensuplarının aşağıda belirtilen konulara özen göstererek çalışmaları gerekmektedir.


Bu çerçevede;


- Naklen yayın araçları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ihlamurlu Sokağa bakan cephesinin kenarına park edeceklerdir. Yayın araçları görevlilerinin kablo çekme işlemlerini en geç 16.30'a dek bitirmeleri gerekmektedir.
- Foto muhabirleri ile kameramanlar, kendileri için oluşturulan platformlarda çalışacaklardır.
- Kameramanlar için tören alanının arkasında bir platform oluşturulmuştur. Ses düzenlemesi mikser aracılığıyla yapılacağından, kameramanların tripodlarıyla birlikte ses kablolarını da beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.
- Foto muhabirleri tören alanının yan tarafında oluşturulan platformda çalışacaklardır. İki kademeli oluşturulan platformlarda kargaşaya yol açmadan naklen yayın yapan TV'lerin detay kameraları da yararlanabilecektir.
- Tören alanı içerisinde kargaşa oluşmaması için kameraların ve muhabirlerin bu bölgeye girip çekim ve röportaj yapmalarına müsaade edilmeyecektir.


Değerli basın mensuplarının, duyarlı davranışlarını bu özel günde de göstermeleri önemle rica olunur.

tff.org.tr