Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Keşke o paraya vermeseydim'

mustafa_kavak58
09.07.2009, 15:09
Sivasspor´un patronu Mecnun Odyakmaz, FANATİK´e Bilica transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “İsmail Köybaşı ve Mehmet Topuz´a verilen paraları gördükten sonra, Bilica için aldığımız 2.7 milyon Euro´nun az olduğunu düşünüyorum”

Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, Bilica’yı 2.7 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye verdiği için binpişman... Transferde büyük paraların döndüğünü ifade eden Odyakmaz, üç büyüklerin bonservislere astronomik ücretler ödediğini dile getirdi. İsmail Köybaşı’nın bonservisine 5.5 milyon, Mehmet Topuz’a 9 milyon Euro verildiğini hatırlatan Sivasspor’un patronu Mecnun Odyakmaz, “Bu oyunculara ödenen paraları görünce Bilica için aldığımız 2.7 milyon Euro’nun az olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘Verdiğimiz sözden dönmeyiz’
Brezilyalı savunma oyuncusunun, Sivasspor’un başarısında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Mecnun Odyakmaz, Bilica için Fenerbahçe’ye önceden söz verdiklerini söyledi. Odyakmaz, “Biz verdiğimiz sözden dönmeyiz. Bilica Fenerbahçe’ye hayırlı olsun. Ancak şu andaki piyasaya bakınca ‘Keşke 2.7 milyona satmasaydım” diye düşünmüyor değilim. Çünkü diğer oyunculara harcanan paralar gerçekten çok fazla. Eğer biz Bilica’yı daha pahalıya verseydik, transferde de ona göre daha kaliteli isimlerle anlaşabilirdik. Artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı.

‘Temiz bir lig diliyorum’
Başkan, yeni sezonla ilgili de konuştu... Odyakmaz, “Sadece futbolun konuşulacağı, temiz bir lig diliyorum. İlk maçımız Trabzonspor’la... Şampiyonluğun iki iddialı takımı karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka çok önemli. Saha ve seyirci avantajını kullanarak, ilk maçımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz. 2 sezondur şampiyonluğa çok yaklaşıyoruz ancak bir türlü sonunu getiremiyoruz. Bu yıl mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma ve teknik ekibe olan güvenim tam” diye görüş bildirdi.

58_SEMİH_58
09.07.2009, 16:30
Yeni mi farkına vardınız...... ??

Countach
09.07.2009, 16:43
adam gibi transfer yapmadınız elimizdekileri sattınız daha bu 5:0 baslangıc gidip 2.likten stoper alıonuz yazıklar olsun size be hiç olmazsa omotoyossiyi alın bari

merkez_emre
09.07.2009, 17:16
ben cok soyledım ama nerde bızı duyan

ferhat_58_oğuz
09.07.2009, 17:23
ben bunu yazdığımda birileri bana tepki gösteriyodu al bak başkan geçte olsa kavramış durumu bilicayı 2,700 avroya verdiniz ama bilica gibi adamı zaten büyük paralarda versen alamssın yazık oldu valla bağıra bağıra bedavaya gitti bilica al defansın durumu ortada hazırlık maçında gördük yasinden ne köy olur nede kasaba beş kuruş etmez adam futbolcu olarak kişiliğine söyleyecek bir şeyim yok bilicanın tek parmağı etmez bide diyolarki şampiyonluğa oynayacağız bilicayı bedavaya satarakmı

Countach
09.07.2009, 17:24
ya herseyi anladım demin bsakan diorki tvde yenı alınan stoper cok genc bu sene ilk 11de oynayamaz ya ozaman neden alıon be adam sen eleme oynucak takımsın yasinle sedatla olcak işmi bu diyecek baska söz bulamıorum ben

Countach
09.07.2009, 17:27
bilica gibi adamı 2.500 $ fenere yaranmak için sattıız onu anladık bütün tr bilio fener yalakası olgununu baskan bari defansa adam gibi birini al gruplala kalamasakta adsam gibi oynayıp elenelim ya

GuVeN
09.07.2009, 18:11
günaydın başkanım üsküdarda sabah oldu..
kayserıden veya antepden alsalar kaca alırlardı acaba?!

abdullah58
09.07.2009, 18:18
SIZI COK SEVIYORUM BASKANIM
MADEMKI VERDINIZ SEN HATA ETMEZSIN VEYA EDECEGINIZIDE DÜSÜNMÜYORUM
BÖYLELIKLERDE FENERE OLAN DIYET BORCUMUZU ÖDEMIS OLDUN
SENDE BU YOLLARDA TECRÜBE KAZANACAKSIN

serhatcan
09.07.2009, 18:26
ya bırakın edebiyat yapmayı mecnun başkan. siz şampiyonlar ligine gidiyorsunuz kaldırıp bilica gibi bi adamı 2.7 milyon dolara veriyorsunuz. siz yasin lemi gruplara kalacaksınız. şampiyonlar ligine yakışır tek bir transfer yapılmadı. şampiyonmlar ligine gruplara kalsaydınız 2.7 değil 10 milyon dolar kazanırdınız. reklamıda cabası. ama sığ güşünmek bu olsa gerek.ortasahaya şampiyonlar liginde taşıyacak bir topcu almadınız. siz başkan olarak sivassporun ortasahasının yol gerçen hanı olduğunu göremiyormusunuz. bakın ortasaha olmadığı için herenven gibi bir takım 5 attı. diğer takımlara karşı nasıl duracaksınız.herkes anderlech i istiyor. anderlech herenvenden kötü takımmı.lütfen gerçekci olalım,bi ibrahişm dağaşan çıkardınız. yav adamın bi oynuna bakın sişvasspora faydası varmı yokmu görün. o ve diğer ortasahada oynayanların yüzünden sivasspor a karşı çok gol pozisyonuna giriyorlar ve ataklarda sanmayınki ortasahadan başlıyor. geriden hooooppp uzun top öehmet tutsun gol atsın. yedirmezler avrupada.

serhatcan
09.07.2009, 18:32
yasinle-uğur kavukla şampiyonlar ligi bize kapak olacak. yasin kim yaaaa,neyine bakıpda alıyorsunuz. adamın fenerde oynadığı maçlara bakın sivassporda nasıl oynayacak ,sivassporun kurtarucusu gibi lanse ediliyor.kafayı yememek elde değil. seneye herkes bizle dalga geçerse şaşırmayın:çok şişmiştiniz noolduuu demelerinden çok korkuyorum.ersan martini getirmişler. yav adam iyi topcu olsa neden fener cimbom bjk trabzon almadı.ispanyada oynadığı halde.bilica gibi bir adamın gitmesinin sivasa zararı 10 milyon avro dur.10 milyon avro.

superglam
09.07.2009, 18:52
hadi blica neyse en azından 2.7 m euro aldık TUM a ne demeli 5 milyon Eurodan 1 kuruş aşağı vermezdim ben.. Keşke kalsaydı.. Ermanın onun yerini alabileceğiniz sanmıyorum...

yigidozan
09.07.2009, 19:10
aah ah demedik mi satılırken satmayın bu adamı bu adam takımın omurgası diye. ucuza gitti tabi yanarız böyle arkadan sonra:mad:

galipgelen
10.07.2009, 01:32
İşte yanlış hesap döndü sonunda 5-0 la. Artık akılları başa alma zamanı . Boşa geçecek bir gün bile yok. Takım kötüye gidiyor işte belli. Eksikler bahane olmaz. Bir oyun kurucu tecrübeli orta saha , bir forvet ve Yasin Çakmak'a alternatif bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.
Gerekirse Sivas da yeni bir birlik ve bağış kampanyası başlatalım. Ama bir an evvel ihtiyaç duyulan oyuncuları alalım. Bu da önce kulak verme ile olur. Seyircinin sesini dinleyin. 'Ben bilirim ' demeyin.

subasi29
10.07.2009, 01:34
gidene aglamak benim kaderim,biliccayi cok arayacagiz hemde mumsuzzzzz

sabanoh
10.07.2009, 02:03
Bunlar hep laf olsun diye söylenen laflar,mecnun tuttugu takima vermis en iyi oyuncusunu,halen aklimda fener maçinda golu yedikten sonra gülmeleri,yani kisacasi bu sene en kötü defans olmassak iyi
Arkadasimizin dedigi gibi ibrahim de çok bügutülmus,vasat oyuncu kendisi.
Bilica yi satin bir lafim yok fakat bu oyuncunun yerine adam gibi oyuncu alin.
Simdiye kadar birtek cihan yilmaz ve agbetu ya 300.000 € verdiniz.Baska oyuncuya 1 kurus vermediniz,borcumuz da yok diyorsunuz, bu sene sampiyonlar ligine ya da avrupa liginde oynamak istiyorsak,bize daha iyi oyuncular lazim.
Bir ön libero, 2 defans ve bir 10 numara alinmali ama bu saatten sonra umudum yok.En azindan kazandiginiz 2.5 m€ yu harcayin.
Kamanani gördük geçen maçta kimse ona pas veremiyordu,kimse pas vermesse kimse gol da atamaz.
Ugur kavuk iyi oyuncuya benziyor, agbetu ise yaramaz, cihani görmedik bile,yasin vasat oyuncu,ibrahim ülüm iyi olabilir.

58ÖREN58
10.07.2009, 03:23
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN BIRAZ UCUZA GITTI AMA SAGLIK OLSUN BUSENE SİVASSPORDAN DAHA NE FUTBOLCULAR CIKAR SENEYE 5 MILYON EURO DAN ASAGI FUTBOLCU YOK

58ÖREN58
10.07.2009, 03:24
:D:D:D:D:DHAYIRLISI NEYSE O OLSUN BIRAZ UCUZA GITTI AMA SAGLIK OLSUN BUSENE SİVASSPORDAN DAHA NE FUTBOLCULAR CIKAR SENEYE 5 MILYON EURO DAN ASAGI FUTBOLCU YOK

Salim58
10.07.2009, 03:51
bencede bunları gördükten sonra çok ucuza gitti

leventt
10.07.2009, 07:42
çok yazık sizler taraftar olamassınız ne kadar meraklıymışsınız sivassporu yerden yere vurmaya bu forma sade sivaslı değil herkes giriyor kendi kendimizi rezil ediyoruz herkes kendine gelsin.

BURAK_06
10.07.2009, 09:48
Herkses ne kadar da futbol uzmanıymış böyle!! Ağzı olan konuşuyor.Saçma sapan.
Bir hazırlık maçı mağlubiyetiyle takımı yerden yere vuranluar olur olmaz ifitiralar atanlaristemiyoruz tutmayın Sivassporu.

Tabi ki yanlışları eleştirin ama saygılı bir şekilde ve Sivasın nerelerden bugünlere geldiğini unutmadan.

PRoFeSSioNaL
10.07.2009, 09:49
Gercekte cok Az Paraya Gitti M.Topuzda Kim :D Bilica Top Oynar Oyna

malik58
10.07.2009, 09:53
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz, bize bu başarıları tattıran başkan bu adam değilmiş gibi, adamı tefe koyuyorsunuz ve bunları kendisi öz eleştri yapabilme erdemini gösterdiği bir zamanda söylüyorsunuz.
Belki biraz ucuza gitmiş olabilir Bilica ama sonuçta bu adam 30 yaşında bir stoperdi ve Fenerbahçe'ye gitmeye aşırı istekliydi. Diğer iyi para verilen İsmail çok genç(20 yaşında) ve yetenekli bir adam, diğeri ise Türk olarak transfer edilebilecek en iyi ön libero olan Mehmet Topuz. Kaldı ki Bilica'yı Sivas'a olan maliyetinin 10 katına satabilme başarısını da göstermiştir bu yönetim.

Ayrıca bir oyuncu çok kaliteli olabilir, ama bu oyuncu takımın tamamı değildir.

Gelelim Yasin-Sedat ikilisine, bu adamların geçen maçta çok başarısız görülmelerinin en önemli sebebi hücum hattımızın ve orta sahamızın doğru düzgün top tutamaması ve kolay top kaybetmesiydi(M. Yıldızın önemi). Bir diğer neden de bu adamların daha ilk maçları olmaları, birbirlerine yabancı olmaları ve iyi iletişim kuramadıkları için pozisyon hatası yapmalarıdır. Ve üçüncü sebep de Akın'ın gerçekten kötü bir gününde olmasıdır.

Uzun süredir forumda yazmıyordum, ama bu yazılanlara tepkisiz kalamazdım. Sanki sezon sonuymuş ve küme düşmüşüz gibi yazılan bu yorumlar ne takımımıza ne de bize herhangibir fayda sağlayacaktır.
Ben demiyorum ki eleştirmeyelim, ama daha ilk hazırlık maçından yelkenleri suya indirirsek koca sezon boyunca ne yapacağız?

Sağlıcakla kalın ve lütfen daha dikkatli yorumlar yapın.

atababa111
10.07.2009, 11:04
Aziz Yıldırımın kankası olacaksın diye elimdeki en değerli oyuncuyu vermen çok başarısız bir davranış.doğrularını bugüne kadar söyledik fakat bu da senin büyük yanlışın başkan.Bir kere sen neden söz veriyorsunki ligi şampiyonluğa yakın bitirdin avrupaya gideceğin ortada lig bitmeden Bilicayı veriyorsun bu nasıl iş başkan?Sonrada biz delikanlı adamız sözümüzden dönmeyiz.Söz verme dönmene gerekte kalmazdı.resmen fenere kıyak çektiniz 20 yaşındaki mbeMba ile yasin ile bu işler olmaz Sayın ODYAKMAZ....

Buraq58
10.07.2009, 13:28
ßence Akıl Vermenin Bir Amacı Yokkk .... oLan oLdu :mad:

abdulhadi
10.07.2009, 13:28
ben ucuza sattınız diye bana küfür edenler hadi başkana da küfür edin şimdi adam bin pişmanım diyor

winner58
10.07.2009, 15:03
başkan günahmı çıkarıyon anlamadık bilica gibi bir adamı sattınız ve yerinede doğru dürüst gelmedi henüz ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama şunu biliyorum feneri sivastan daha çok sevdiğinizi eğer aksi bir durum olsa idi bilicayı fenere değilde başka bir takıma daha çok paralara satardınız bide niye sattınız anlamıyorum bu takım şampiyonlar ligine girmek için mücadele edecek ama siz defansın bel kemiği olan adamı sattınız şimdide eyvah dersiniz ama şunu diyeyim bütün sivaslıların vebali çekersiniz unutmayın bunu İÇİMİZDEKİ FENERLİLERİ İSTEMİYORUZZ İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ ..... BİZ YİĞİDOLARIZ YİĞİDOYUZ YİĞİDO KALACAĞIZ

formen720
10.07.2009, 16:59
arkadaşlar bukadar eliştiri yapmayın lütfen sivasspor iyi transferler yaptı sizler hazırlık maçlarına bakmayın 5-0 da olur 8-0 da olur bunlar neticede hazırlık maçları unutmayınki sivassporda son uefa şampiyonunu 4-2 gibi skorla yenmişti sivasspor busene kafaya oynuyacak bi kadro kurdu bu sezon bomba gibi bi sivasspor izliyecegiz ben bu takımdan çok umutluyum bilicayı takımda zorla tutmakda olmaz egerki fenerbahçeye transfer olmasaydı isteksiz oynayacaktı böylesi daha iyi , bilica takımda kalsaydı iyi olacakdı ama unutmayınki kimse kalıcı degil. petkoviç, abdurrahman (ugur),sedat,mbemba,hayrettin (ferhat), erman,ibrahim dagşan, sezer (musa), agbetu,kamanan, ersen martin (cihan) kadromuzun bu şekilde olacagını tahmin ediyorum ve daha bi çok arkadaşlarımızda var alındıysa omotoyossi ,ibrahim ülüm,yasin,murat sözgelmez ,murat erdogan, mehmet yıldız, yeni transferlerimiz iyi takıma sonuna kadar güvenelim unutmayınki sivasın sivasdan başka dostu yok bi hazırlık maçında 5-0 yenildik diyee çekemeyenler sevindi bari sizler eleştiride bulunmayın bu alemin kralı sivasspor. SİVASLIYSAN ÖVÜN DEGİLSEN İTAAT ETT.

giants
10.07.2009, 17:12
Demekki sadece kulübün ekonomik menfaati demek ve dedirtmek yetmiyormus.

kangal06
10.07.2009, 17:36
bilica ya karşılık alınan parayı yeni duyuyorum o yüzden konuya geriden geleceğim biraz.. e hiç para almayaydın bari akıl var mantık var ille mehmet topuz ve ismail köybaşı transferlerini mi görmek gerekiyor??? fm oynayan bir adam bile bilir bu performansta bir adamın hiç değilse 5 mliyon a yakın bir değere gideceğini... helal sana mecnun başkan o kadar iyi işin arasına şu fener kıyaklarını torpillerini sokmasan olmaz!!

bu arada eleştirimin heerenven maçıyla uzaktan yakından ilgisi yok o maçı kafaya takmadım bile olur böyle şeyler ama böyle fiyata adam satılmaz benim derdim bu

formen720
10.07.2009, 19:00
ya arkadaşlar bilicanın ucuza gittigi için sitem ediyosunuz başkana ama şunuda unutmayınki başkan bu kulübün başına geçmeseydi sivassporu turkceel süperligde göremiyecekdik belkide sivasspor şuan 2. ligde cırmalıyo olacakdı oyüzden başkana yok fenere kıyak yaptın yok yanlış transfer yapıyosunuz gibi eleştirilerde bulunmayın başkan şuan sivassporun bıraksın bu takım en fazla 2 sene içinde 2.lige düşer eleştiri yapmayı bırakın , takımı ve başkanı desdekleyin