Orijinalini görmek için tıklayınız : Leş kargaları!..

SivasSpor.Com
10.07.2009, 11:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında yenildi, leş kargalarıda uçuşmaya başladı! " Bizi bu takımmı Şampiyonlar liginde temsil edecek" diyenlerden tutunda " Oh! Çok sevindim az bile olmuş" diyenlere kadar çok sayıda yorum okudum. Sadece kına yakmadıkları kalmış! Belliki bu yorumu yapanlar Sivasspor'a kuyruk acısı olanlardan başkası değil. Ne olursa olsun bir Türk takımının yabancı bir takıma yenilmesine bayram edenlerinde kanından şüphe etmek gerekir. Dün internet sitelerindeki bu maçla ilgili yapılan haberlerin yorumlarını okurken, Sivasspor'un son iki sezondaki başarılarından sonra aslında bazı çevrelerin ne kadar rahatsızlık duyduğunuda görmüş olduk. Ancak bu "leş kargaları" unutmasın ki, oynanan sonuçta bir hazırlık maçı ve takımın yarısından fazlasıda yoktu..1999-2000 futbol sezonunda Sivasspor Denizli kampında rakibine tam 12-0 yenilmiş ve Sivas'a döndüğümüzde " Bakmayın farklı yenilgiye,bu takımda hayat var" diye yazdığım zaman çoğu insan bana inanmamıştı. Fakat o sezon Sivasspor şampiyon olarak 2.lige çıktı. Petkoviç,Mehmet Yıldız,Musa Aydın,Erman Kılıç ve Sezer Badur'la transferi gündemde olan iyi bir orta saha oyuncusununda bu takıma dahil olacağını düşünürsek,karamsarlığa gerek olmadığınıda anlamış oluruz.
….
Hiç şüphesiz bu hazırlık maçından önce yaşanan bir olay maçın önüne geçti. Henüz maç başlamadan elinde Trabzonspor bayrağı olan birisinin Bülent hocaya laf ataması,daha sonrada kaleci hocası Murat Göksu'nun haklı olarak müdahale etmesi son derece düşündürücü bir olaydı. Adamdaki zihniyete bakın! Sivasspor yabancı bir ülkede hazırlık maçına çıkacak,bir Türk takımının taraftarı geliyor ve sana kenardan sözlü sataşmada bulunuyor. Yukarıdada belirttiğim gibi, Sivasspor şu son iki sezondaki başarısıyla gönül verenlerini mutlu ettiği kadar,bazılarını da kudurtmuş!
Siz ancak hazırlık maçlarında mutlu olabilirsiniz! Kupa ve lig maçlarında kahrolacağınıza göre,bayram edin,edebildiğiniz kadar!
Leş kargaları….

Metal Gear
10.07.2009, 11:12
Yaraları büyük abi kolay mı?
Anlayışla karşılamak lazım..:D

Salim58
10.07.2009, 11:16
onların zoru ne diyelim en azından kimlerin ne dediğini anlaya biliyoruz ne diyelim biz takımımızla herzaman gurur duyduk duymayada devam ediyoruz

Abdullah DuMaN
10.07.2009, 11:28
Siz ancak hazırlık maçlarında mutlu olabilirsiniz! Kupa ve lig maçlarında kahrolacağınıza göre,bayram edin,edebildiğiniz kadar!
Leş kargaları….

Güzel bir söz gereken cevabı vermiş :)

sefa1453
10.07.2009, 11:42
ya geçen sene braga da yenildiğimizde hepsi aynı seyı soylemısti.sonrasını görduler ama.....

Diagnosismurder
10.07.2009, 11:42
ya onlar neyaparlarsa yapsın lar ister ağlasınlar ister zevkten 4 kose olsunlar önemli olan sivassporun bu hazırlık macların da eksiklerini görmesidir
:)

GokhanTurna
10.07.2009, 12:10
Petkoviç,Mehmet Yıldız,Musa Aydın,Erman Kılıç ve Sezer Badur'la transferi gündemde olan iyi bir orta saha oyuncusununda bu takıma dahil olacağını düşünürsek,karamsarlığa gerek olmadığınıda anlamış oluruz.

Dediğim gibi transferde bi oyuncu ile ilgileniyoruz Güney Afrika milli takımı oyuncusu. Trt spikeride sölemişti ve ondan önce bi yerdede duymuştum inşallah olur transfer.

burakplt
10.07.2009, 12:44
istediklerini desinler gönül gördükten sonra gerisi yalan biz sivasa doğduğumuzdan beri bağlandık gerisi yalan ama bi konuda haklılar bu kadronun zamana ihtiyacı var

58ÖREN58
10.07.2009, 13:35
gecen sene uctane caktık halen akıllanmadınız:D:D ozaman busenede altıtane cakalım belkı ozaman aklınız basınıza gelır:D:D azkaldı hıc merak etmeyın hele gelınbı sivasada sizi kucaklayalım:D:D:D:D:D:D:D

sevda58
10.07.2009, 13:43
acaba kim bu les kargalar????
turkun turkten baska dostu yok derler, ama artik buda bir soru isareti benim icin.

Besyo_cu
10.07.2009, 13:52
Abdullah Bey yine kendisine yakışır güzel bir makale hazırlamış. Bunlar hem leş kargaları hemde erken öten işe yaramaz horozlar eee bunları ne yapmak gerek ;)

GuVeN
10.07.2009, 13:56
helal olsun abdullah yiğit cok gusel soylemıssın, bız trabzon yabancı bı rakıple oynanıp yenıldıgınde uzuluruz, ama bazılarının yuregıne nasıl oturtmussak bayragı bı tarafa bırakıp yabancı takımı tutacak kadar zavallı ve acız olmuslar.
ama korkunun ecele faydası yok,ılk yarının ılk macında gorecek o kanı bozuklar 5 yiyen SİVASSPOR' u..

GokhanTurna
10.07.2009, 13:58
helal olsun abdullah yiğit cok gusel soylemıssın, bız trabzon yabancı bı rakıple oynanıp yenıldıgınde uzuluruz, ama bazılarının yuregıne nasıl oturtmussak bayragı bı tarafa bırakıp yabancı takımı tutacak kadar zavallı ve acız olmuslar.
ama korkunun ecele faydası yok,ılk yarının ılk macında gorecek o kanı bozuklar 5 yiyen SİVASSPOR' u..

Ya abi inanmıcaksın yenildik diye adamlar sitelerinde özel konu açıyorlar böle takım görmedim ben hayatımda. Yenemediğin takıma kin beslersin bunların ki o hesap :)

GuVeN
10.07.2009, 14:04
Ya abi inanmıcaksın yenildik diye adamlar sitelerinde özel konu açıyorlar böle takım görmedim ben hayatımda. Yenemediğin takıma kin beslersin bunların ki o hesap :)

trabzonu uzun zaman yalnıs bilmişiz,bıze yaptıklarını bugune kadar kımse yapmadı gökhan.. daha cok kalleşlik olur bundan sonra.
olsun bu bızden cekındıklerının bi göstergesı,ellerınden gelen her turlu cırkeflıgı yapsalarda bundan sonra bızım oldugumuz yerde onlara ekmek yok.
m.ö ki kupalarıyla ovunmeye devam etsınler,benım ıcın gazoz kapagı kadar degerı,büyüklüğü kalmadı onların.kendılerını kucultuyolar tavırlarıyla haberlerı yok.

SS'li
10.07.2009, 14:12
Türkiye'de futbol yokken şampiyon olmuşlar onunla öğünüp duruyorlar. Ne zamanki türkiye'de futbol ilerledi birdaha şampiyon olamadılar.

Aslan gibi 3 türk takımı var, sivasspor'la buna 4. eklendi. Lazlara türk liginde şampiyonluk kaptırmazlar. Biz olamazsak diğer 3 büyük türk takımı olsun.

Basit ve eğitimsiz insan bunlar. Kafaları öğlenden sonra çalışmıyor diyorlar ama bence öğleden önce de çalışmıyor :D

Bu sitede laz görmek istemiyor. Pis hamsi kokan eğitimsiz çobanlar sizi.

agp
10.07.2009, 15:04
Arkadaşlar bu trabzonluların yaptıkları yeter artık. Bir değil iki değil. Ligin ilk haftası bunlara tekrardan güzel bir ders verip yine susturmak lazım. O yüzden şimdiden tatilimi bile maçlara göre planladım. Allah izin verirse statta olacağım ve gücüm yettiği kadar bağıracağım. Ve inşallah bu laz kafalılara bu sefer 3 değil 5 tane atacağız...

olukmanlıhuseyi
10.07.2009, 15:16
Sevinenler elbetteki doğru yapmıyor ama eleştiriyede açık olunmalı,belki yönetimin gözden kaçırdığı bazı şeyleri insanlar görebilir.

omercoskun
10.07.2009, 15:27
arkadaşlar onlarada hak vermek lazım ama tek taraflı düşünmeyelim.Bizler kuyruk acısı nedir bilmiyoruz her sene aynı rakip hakkında atıp tutup sonrada yenilip başımız önde durmuyoruz bu onlar için çok büyük bir eziklik bırakalımda bari hazırlık maçlarında kendilerini tatmin etsinler
Ben şahsen hamsideki beyin in bile bunların beyninden daha yukarı seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ey yumurtaya can veren allahım şu t-s lilere de biraz akıl versen :D:D:D

SenSetik
10.07.2009, 15:39
abi söyleyecek söz bırakmamışsın....kapak olsun diyecem ama nerde o zeka bu yorumları yapanlarda!!

sewaz58
10.07.2009, 15:49
Ya beni bizden başka kimse ilgilendirmiyor kendi memleketimin adamının,kendi taraftarımın yaptığı eleştiriye,yergiye,olumlu düşüncelere vs.bakarım .. Alsınlar kilo kilo kına takılsınlar,yok kesmedi derlerse alternatifini buluruz ...

muratugur58
10.07.2009, 17:09
bu takım bizim baş tacımız .bizler tarlalarda maç izledigimiz günleri unutmuyoruz .böyle yenilgiler olması iyi çünkü takım eksiklerini görüyor.takıma iyi bir orta saha lazım.birde memet yıldızı eleştirenler bu maçta memedin nasıl gerekli oldugunu gördüler.takım koşar ve ayaga pas presi uygularsa bu takımı yenecek takım zor bulunur.defans geçen seneki defansı aratmazsa çok iyi olur.

giants
10.07.2009, 17:31
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında yenildi, leş kargalarıda uçuşmaya başladı! " Bizi bu takımmı Şampiyonlar liginde temsil edecek" diyenlerden tutunda " Oh! Çok sevindim az bile olmuş" diyenlere kadar çok sayıda yorum okudum. Sadece kına yakmadıkları kalmış! Belliki bu yorumu yapanlar Sivasspor'a kuyruk acısı olanlardan başkası değil. Ne olursa olsun bir Türk takımının yabancı bir takıma yenilmesine bayram edenlerinde kanından şüphe etmek gerekir. Dün internet sitelerindeki bu maçla ilgili yapılan haberlerin yorumlarını okurken, Sivasspor'un son iki sezondaki başarılarından sonra aslında bazı çevrelerin ne kadar rahatsızlık duyduğunuda görmüş olduk. Ancak bu "leş kargaları" unutmasın ki, oynanan sonuçta bir hazırlık maçı ve takımın yarısından fazlasıda yoktu..1999-2000 futbol sezonunda Sivasspor Denizli kampında rakibine tam 12-0 yenilmiş ve Sivas'a döndüğümüzde " Bakmayın farklı yenilgiye,bu takımda hayat var" diye yazdığım zaman çoğu insan bana inanmamıştı. Fakat o sezon Sivasspor şampiyon olarak 2.lige çıktı. Petkoviç,Mehmet Yıldız,Musa Aydın,Erman Kılıç ve Sezer Badur'la transferi gündemde olan iyi bir orta saha oyuncusununda bu takıma dahil olacağını düşünürsek,karamsarlığa gerek olmadığınıda anlamış oluruz.
….
Hiç şüphesiz bu hazırlık maçından önce yaşanan bir olay maçın önüne geçti. Henüz maç başlamadan elinde Trabzonspor bayrağı olan birisinin Bülent hocaya laf ataması,daha sonrada kaleci hocası Murat Göksu'nun haklı olarak müdahale etmesi son derece düşündürücü bir olaydı. Adamdaki zihniyete bakın! Sivasspor yabancı bir ülkede hazırlık maçına çıkacak,bir Türk takımının taraftarı geliyor ve sana kenardan sözlü sataşmada bulunuyor. Yukarıdada belirttiğim gibi, Sivasspor şu son iki sezondaki başarısıyla gönül verenlerini mutlu ettiği kadar,bazılarını da kudurtmuş!
Leş kargaları….

Sayin Yigit öncelikle kabul etmediginiz ve vurgu yaptiginiz noktalara burada karsi cikacak kimse yok.SivasSpor a Bu tip kin ve öfkenin arkasinda kendini herseyin sahibi gören ve kendisinden baska hicbir Anadolu takimin basarisini hazmedemiyen Anadolu takimlarina kin ve öfke kusan sözüm ona futbolun Ulemaligini yapan Cok bilmis Trabzonlu spor yazarlari var. bunuda burada bilmiyen yok sanirsam ama size daha öncede yazmistim simdi tekrar ediyorum bir taraftar duyarliligi icinde yazidiginiz duygularinizi paylasiyoruz. Fakat bizim sizden duyamak istediklerimiz sadece bunlar degil . daha önce söylediginiz Kulübün maddi cikarlari herseyden önemlidir yazisi gibi. bizim sizden ve sizingibi yerel basinda spor yazarligi yapanlardan beklentimiz Takimi gözlemlemeniz futbolcu, teknik heyet,ve yönetimi iyi analiz etmeniz.diger takimlari iyi analiz etmeniz karsilasacagimiz olumsuzluklara karsi,gelisen ve gelisebilecek hatalara karsi uyari görevini yerine getirmeniz. cünki sizin bulundugunuz yer itibari yapilmasi gereken bu.... Ayrica dikkate alinma durumu daha fazla.

saygilar

subasi29
10.07.2009, 19:59
sivasin sivaslidan baska dostu yok bizim icin herkus kargadir bundan sonra

şarkışlalı_yigi
10.07.2009, 20:31
burdan yönetimimize bir ricada bulunacam lütfen iyi birkaç transfer daha yapalım da şu levukları bide eşşek sudan gelinceye kadar yenelim allahtan başka bişe istemem şimdiden tüm yiğidolar kendini bu maça hazırlasın cehennem edelim 4 eylülü onlara allha şimdiden dua ediyorum sizde edin şu gafiller neye uğradığını şaşırsın zalımın zulmu varsa mazlumun allahı
bide şööle diyim hayatında bi kere yenmiş bizi ezeceklermiş bak ... hele

carizma0658
11.07.2009, 22:58
UZUN ZMANDIR YIRTINIYORUM ARKADAŞLAR FANATİK COM A GİRİN DİYE VE ÇOKTAN YAZDIM KAILA ALAN KİM BİZDEN İLLEDE GAZETECİMİ OLMAM GEREK ADAMLAR NE YORUMLAR YAZIOO BE YENILIR İÇİLİR DEGİL EVET RESMEN KANI BOZUKLUK SİZDEN ÇOK ÇOK RİCA EDIORUM ARKADAŞLAR BU SİTE BİZİM EVIMIZ BEŞ ON DAKIKA AYIRARAK FANATIK COM DA ÇOKLUMUZU GÖSTERELIM VE YORUM YAZANLARA GEREKEN CEVABI VERELIM ANKARADAN CETİN

yigidocengiz
11.07.2009, 23:27
ya abi eline sağlık,yüreğine sağlık.söylemek isteyipte söyleyemediğim bi çok şeyi dillendirdin hakkaten azına sağlık.onlar varsın kudursun dursunlar biz İNŞALLAH onları kudurtmaya devam edeceğiz.bi türk takımı diyosun da üstat,sor bakalım onlar acaba kendilerini ne olarak görüyorlar anlayan anladı....

sinan-58
11.07.2009, 23:28
yanlış olmuş onlar leş hamsileri

tekdoktirin
11.07.2009, 23:32
YA ZATEN HEP BİRŞEYİ MERAK EDİYORUM T S TARAFTARINI YA BUN LAR VARYA YEMİN EDERİM BÜYÜK TAKIMIZ DİYORLAR YA BUN LAR EŞEİ BIRAKMIŞ PALANLA URAŞIYORLAR BUN LAR BÜYÜK TAKIM DEİL BİZ ONLAR DAN YEMİN EDERİM BÜYÜ ÜZ,,, ALP ERENLER,,,

superglam
12.07.2009, 00:11
Bana göre bir tane leş kargası var oda çekemeyen, hasedinden patlayan, şampiyonlar ligi nedir hayatında göremeyen bir takım.. Tabi sizler yakinen biliyorsunuz. hangi haberde sivasspor var kinini döken artık maçlarımıza gelip provake eden TRABZONSPOR taraftarı... Yeter artık öpün yeni abinizin elini.. Öpün SİVASSPORUN elini... Kabullenin artık...

karahisarli
12.07.2009, 01:13
it ürür kervan yürür kisaca ...