Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenilgi Normal
SivasSpor.Com 10.07.2009, 10:19 http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/bulenttt.jpg
Sivasspor'un hocası, "Ağır idmanlar sonrası yorgun düştük Yenilgiden ders çıkaracağız. Bunlar lig için ölçü olmaz" dedi.
Dört as oynadı
Sivasspor'un Hollanda kampında yaptığı ilk hazırlık maçında Heerenveen'e 5-0 yenilmesi taraftarları şoka sokarken, teknik patron Bülent Uygun duruma el koydu. Uygun, "Ağır idmanlar sonrası yorgunduk. Rakibimiz kadar hazır değildik. Ancak mutlaka ders çıkaracağız. Taraftar rahat olsun bu maçlar ölçü olmaz. As kadrodan 4 oyuncuyla sahaya çıktığımız bir maçtı" dedi.
Kavga üzüntüsü
Uygun, Heerenveen maçında teknik kadro ile bir taraftar arasında yaşanan kavgayla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Maçın başından sonuna kadar bir seyirci devamlı bize küfür etti. Aynısı size yapılsa nasıl tepki verirsiniz! Biz küfür yemek için takımı buralara getirmiyoruz. Daha sonra çıkan kavgada teknik kadromuz arada kaldı. Olaylar oldukça üzücüydü."
Mehmet YILDIZ/FotoMaç
Abdullah DuMaN 10.07.2009, 10:26 Üzücü bir olaydı maç skoruna gelince eksiklerimizi görmüş olduk önemli olan asıl maçlarda galip gelmek hazırlık maçında malubiyet almamız çokta önemli değil
Metal Gear 10.07.2009, 10:31 Bu maçı 5-0 alsaydık kimse şampiyon olacağız demeyecekti,yenildik kimsenin de düşeceğiz gibi bir laf etmesinni lüzumu yok,adamın moralini bozmayın...Bizler artık büyük bir takımın taraftarıyız,ümitsizliğe kapılma,takıma küsme lüksümüz yok..
vahapkeskek 10.07.2009, 10:47 Psv maçında nasıl bir takım olduğumuzu göstereceğiz.
GokhanTurna 10.07.2009, 11:11 Bugün hazırlık maçı var kimsenin haberi yok Bulgaristan’ın Mezdra ekibiyle karşılaşacağız
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/SİVASSPOR-5-0-öfkesi_4_HDetail_246_138412_10 .htm
as kadrodan 4 oyuncu vardı oynayan olimpiyakos ve psv maçları bıraz daha belirleyıcı olacacak dıye dusunuyorum son durum olarak
mustafa_kavak58 10.07.2009, 11:25 Bugün hazırlık maçı var kimsenin haberi yok Bulgaristan’ın Mezdra ekibiyle karşılaşacağız
nerden aldin haberi bugün hazirlik maci vardiye trt böyle bir yayinlamiyo
GokhanTurna 10.07.2009, 11:44 nerden aldin haberi bugün hazirlik maci vardiye trt böyle bir yayinlamiyo
bu haberde yazıyor musatafa kardeşim http://fanatik.ekolay.net/fanatik/SİVASSPOR-5-0-öfkesi_4_HDetail_246_138412_10 .htm
mustafa_kavak58 10.07.2009, 11:51 bu haberde yazıyor musatafa kardeşim http://fanatik.ekolay.net/fanatik/SİVASSPOR-5-0-öfkesi_4_HDetail_246_138412_10 .htm
tamam saol ama herhalde trt 1 göstermiyecek
Besyo_cu 10.07.2009, 12:48 Hazırlık macında yenilgi kadar normal bişey olamaz. İstabul takımları Avrupanın amatör takımları ile hazırlık macı yapıp berabere kalıp yada tek farkla galip gelince müthiş oynadılar ümit verdiler gibi komık haberler yapıyorlar. En azından biz güçlü takımlar ile oynayıp eksıklıklerimi görüyoruz...
Hocamızın da ifade ettiği gibi gercekten günde 2 antreman yapmak oyuncuları inanılmaz derece zorlar bu gibi aylarda oyuncular sadece antremanlara odaklanır maçlar sadece kaynaşma ve uyum içinde oynamaya yönelik olur.
malubıyetı abartmaya gerek yok,ben bu takıma inanıyorum,cok iyi bir yıl olacak bızım ıcın.
yorumyapıyombenya 10.07.2009, 13:19 yahu sonuçta hazırlık macı yensen ne olur yenilsen ne olur niye bu kadar abartılar anlamam
carizma0658 10.07.2009, 13:27 YENİL Gİ NORMAL MAC HAZIRLIK EYVALLAH AMA BU KADAR OLMAZ HOCAM ASLARIN ÇOGU YOK TU İKİ GÜN GEC OYNASAYDIN DA BU KADAR NAMERDE BİZİ GÜLDÜRMESEYDİN FANATIK TE BAZI SİVASLI KARDEŞLERİMİZLE O NAMERTLERE CEVAP YAZMAKTAN PARMAKLARIMIZ KOPTU
En önemlisi PSV maçı ama yinede son gelen transferlerde hazır olmayacak. MEsela Omotoyossi (haberi olan varmı yaaw)....
ihsan5858 10.07.2009, 14:18 insallah chivas a karsi kzanip bu sefer gulen taraf biz oluruz !!:confused:
En önemlisi PSV maçı ama yinede son gelen transferlerde hazır olmayacak. MEsela Omotoyossi (haberi olan varmı yaaw)....
Omotoyossi yola çıktı
Beninli golcünün, bir kaç gün içinde takıma katılacağı ve kendisini resmen Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan genel menacer Mustafa Turgun, “Bu oyuncunun transferinde hiç bir pürüz kalmadı. Artık kendisinin Hollanda’ya gelmesini bekliyoruz. Omotoyossi’yi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Ancak bazı genç isimleri kadroya katabiliriz” açıklamasında bulundu.
Bu tip maclarda malubiyetler hatta galibiyetler de cok önemli degil. takimin performansini gözleme Takima gelen yeniler ve eskilerin uyum sorununu asma, kadroya giremiyen futbolcularin isteklerini arzularini görmek icin bir firsattir. lig ve sampiyona öncesi teknik heyet tüm takimin durumunu bir kez daha gözden gecirme firsati bulur.Bu tip maclar bu anlamda önemlidir.
Ama beni üzen takimin eskilerini isteksizligi idi kendilerine yakismayan bir performans sergilediler. özellikle gecen yil yedek olanlarin bu macta bizim ilk onbirde yerimiz olmaz der gibi oynamalari Hocalarinin kendilerine verdigi sansi kullanmamalari kendileri acisindanda büyük bir kayip oldugunun, umarim farkina varip kendilerini bir an önce toparlarlar. OrtaSaha pres yapma, oyunu daraltma,rakibe alan birakmama, oyun kurma, pas yapma , poziyon yaratma ve pozisyona sokma,defansa da ve hucumda cogalma, becerisini göstermediler ve takim oyunu oynamadilar.
Defans bu haliyle güven vermiyor rakibin her atagi tehlike yaratti Aslinda Akin Na bende dahil hepimiz kizdik ama birde gercek varki Akin gol olabilecek yediginin iki katinida kurtardi. defans hatti ve ön liberi stoper hattimiz sorunlu.gecmis dönemlerde her atagin karsisinda bitirici müdahelelerle ataklari kesen bilica nin ne ise yaradigi bu hazirlik macinda Yasin ve Sedat ikilisinin sürekli pozisyonlarin disinda kalmasini izledikce kavradik. Bas da Yasin olmak üzere yeni arkadaslarda kendilerinden beklentimizin büyük oldugunu bilmeleri lazim. hem kondisyon olarak hemde performans olarak cok üste cikmalari lazim mevcut halleri Hem SivasSpor a hemde Lige yakisir bir görüntüde degil. Poziyondan kacmak disinda kalmak risk ve sorumluluk almamak gibi gelebilir. atagin geldigi yerin eksikligi kadar golün oldugu noktada önemlidir. umarim bu arkadaslarda bir an önce eskilerle uyum sorununu asar hocalarini verdigi görevi kendilerinden beklendigi gibi layiki ile yerine getirir.
SİVASLI ALEX 10.07.2009, 16:32 valla biz shaktara 4 attıgımızda kimse bizim büyük takım oldugumuzu söylemedi 5 yiyince sivas buraya kadar dediler ama görecekler bu sezon da kafadayız
cesur sivas 10.07.2009, 17:32 arkadas bunlar kötü oldugunu sanmayin.. gercekten mühtesem takimi var hereveen fc
superglam 10.07.2009, 18:07 Lokomotiv Mezdra takımıyla maçımız ne oldu.. sonucunu bilenvarmı?
superglam 10.07.2009, 18:33 hocammmmm duy sesimi Ankaragücünde Mehmet Hanifi YILMAZ boşta bedelsiz alın lütfen.. Mükemmel bir forvet bana göre.. çok güçlü fiziği var...
subasi29 10.07.2009, 18:45 evet hocam bencede haklisniz cok normal en azindan ne oldugumuzu gorduk bundan sonra daha iyi oluruz insallah
babapiton 10.07.2009, 18:50 Bence 3. ve 4. maçlar tam bir ölcü olabilir ben chivas maçındada bır beklentım yoq
kiNgSiZe58 10.07.2009, 20:11 Ya simdi Bilica degeri yeniden akliniza geldi degil mi.. Bilica adeta bir canavar ve füze gibi sut atan biriydi.Kimse kolay kolay gecmiyordu yanindan
slasher//z 10.07.2009, 21:25 "5 yerim" demişti, haklı çıktı
Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...
İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"
Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.
Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.
Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.
Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.
Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…
Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.
Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…
F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12046418.asp?gid=211 den alıntıdır
boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum
badger5858 10.07.2009, 21:40 Arkadaşlar söylediklerimi umarım yanlış anlamazsınız.
Bence giden oyuncularımızdan hiçbirinin alınan oyunculardan eksiği yoktu hatta fazlası vardı. Madem gönderilen isimler şampiyonlar ligi için yetersizdi. Yıldız oyuncular alacak paramızda yok tamam onu da anlarım. Ama kimse bana ersen martin'in, ibrahim ülüm'ün bu takıma balili ile tumdan daha fazla katkı yapacağını savunmasın. İlk başta isimleri geçen namouchi, civelli, onyewu, hadi onlar alınsaydı eyvallah derdim ama bu işler agbetu'yla cihan'la olmaz lütfen birbirimizi kandırmayalım..Kısacası ben bu sene bu transferlerle işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum.
İnşallah sonunda yanılan ben olurum. İnşallah Bülent Hoca yine çok isabetli tansferler yapmıştır. Erken konuşuyorsun diyebilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez...
Herşeye rağmen yense de yenilse de her zaman her yerde en büyük SİVASSPOR
sinan-58 10.07.2009, 22:13 hoca doğrusunu bilir ama agbetu baliliden iyi bir futbolcu değil balili boşa satıldı herşey düzelecek sadece biraz sabır
"5 yerim" demişti, haklı çıktı
Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...
İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"
Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.
Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.
Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.
Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.
Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…
Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.
Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…
F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12046418.asp?gid=211 den alıntıdır
boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum
Bu insancıkları, insan müsveddelerini kaale alacak değiliz ya. Sivasımız değil 5, 55 tane gol de yese yanındayım. Olur böyle şeyler. Ben takımıma inanıyor, güveniyor ve her daim alnım ak başım dik destekliyorum. Bu itlere de sadece gülüp geçiyorum. Ee hemşerim öküzlük parayla değil ya...
carizma0658 10.07.2009, 23:27 AMAN HOCAM OLAN OLDU EYVALLAH DA DİER HAZIRLIK MAÇLARINA ASILALIM
bu maçın mazereti yok 5 0 yenildik adamgibi bir atak yok ortasaha yok defans yok neyini savunacagız takımın.takım sanki ilkdefa beraber oynuyor .buna acil çare bulmassak hayal kırıklıgı yaşarız.degil şampiyonlar ligine kalmayı süper ligde bile tutunamayız bu futbolla.diger maçlara bakacagız inşallah takım düzelir yoksa vah ki vah.
MeRt5858show 11.07.2009, 09:23 sivas mezdrayı 2-1 yendi goller:kamanan ve cihan:D:D
özgühertaş 11.07.2009, 09:34 bu maçın mazereti yok 5 0 yenildik adamgibi bir atak yok ortasaha yok defans yok neyini savunacagız takımın.takım sanki ilkdefa beraber oynuyor .buna acil çare bulmassak hayal kırıklıgı yaşarız.degil şampiyonlar ligine kalmayı süper ligde bile tutunamayız bu futbolla.diger maçlara bakacagız inşallah takım düzelir yoksa vah ki vah.
bu kadar cabuk pes etmek neyimize.bir yenilgiyle fırtınalar koparıyoruz.ama takım zafere koştugu zaman yenilgi aldıgında kopardıgımız fırtınanın yarısını zafere giderken çıkarsak bu takımı kimse tutamaz.iyi günde kötü günde hep takımımızın yanında olmalıyız.ik maçta 5-0 yenildik dün 2-1 yendik belki yarın 5-0 yenicez o zaman takımı eleştirenler ne yazacak merak ediyorum.
carizma0658 11.07.2009, 10:36 bu sivas bu bugünde yarında çokk iş yapar kim ne derse desin
carizma0658 11.07.2009, 12:25 hocam yenılgi tabiki normal yenmek te yenılmekte var futbol bu ama gelde ozellıkle ezık 8taş la sivasın çekemeyenı ts bunlara fırsat verme bir hazırlık macını bikle devleşrırıyorlar
carizma0658 11.07.2009, 12:26 her kim olursa olsun sivası azına alırken destur çeksın bu sene nagmaglup sivas allahtan dilerim
Yigdo Adem 11.07.2009, 12:56 Arkadaslar Ben sunu anladim, Bizim Basarimizi cok az kisi Istiyor. Cogunluk kiskanclik´tan Feshatlik´tan her Yenilgimize seviniyorlar. Anadolu Bizim Sampiyon olmamizi istiyor Felsefesi yanlis. Ama olsun biz bize Yeteriz. En büyük SIVAS
tekdoktirin 11.07.2009, 12:59 sayın hocam yenilgi normal diyorsun hayır sıvas ın şakası olmaması lazım şün kü biz şakayı sevmeyiz sert iklim çocuyuz disiplin bizim kanımızda var dikkatlı olması lazım takımın tabiki olur ama dikket,,, ALP ERENLER,,,
burakplt 11.07.2009, 13:29 her zaman kazanacaz diye birşey yok tabi kide daha sezonun başındayız dah çok galibiyetler alırız önemli olan şampiyonlar ligi ve ligde galip gelmek:)
metin_yilmaz 11.07.2009, 14:12 haci neresi normal yaaaa bence agir bi yenilgi hazirlik maci olsada bu arada hazirlik maclarini trt int veriyormu haberi olan varmi:mad:
avcı1983 11.07.2009, 15:35 bülent hocamızda bizim gibi istemediyimiz skorlardan biirini gördü ama ama bu futbol mantelesinde yenmekte var yenilmekte var zihniyeti herzaman sıkça kullanılan kelimeler arasında kullanılıyor ama kusuru hocada deyil oyuncu arkadaşlarımızda görürüm çünkü oynayan arkadaşlar hocam beni görsün zihniyetini kullanan genç arkadaşlarımız futbol öncelikle akıl oyunu kafanı kullanacaksın ve ayaklarına hakimiyetini vereceksin kontrollü oynuyacaksın topbenden çıksın ne pıyolarsa yapsınlardemiyeceksiniz nasıl daha verimli olurum arkadaşlarıma karşı onun hesabını yapacaksın bunları yaptıktan sonra başarılar gelir oynadıgınız oyundanda zevkalırsınız ve zevkverirsiniz .uzunmaratonda arkadaşlarımıza ve sivassporumuza başarılar
tekdoktirin 11.07.2009, 17:33 Tabiki yenilgi normal degil ama dünyanin sonuda degil ama artik alistik yenilgi kabullenemiyoruz dogru ,,,,ALP ERENLER,,,
mühendisburak58 11.07.2009, 21:20 yenilgi neyse olurda hem bu ahzırlık maçı ama asıl önemli olan bu hataları yapmamak.ama bakıyorum sivasspor hiç adam gibi bir aybancı transferi yapamadı.onyewuyu alamadık möilan aldı civelliyi alamadık naumochiyi alamadık şişmdi de omotoyossi de gelemmiş.yani hiç bir yabancı transferimiz gerçekleşmedi.ama nasılsa kamuoyunda hepsini almış görünüyorduk.nasıl iş bu bülent hocam şurda şl ne kaldı biz hala transfer yapamadık.bu yabancılarla olmaz valla hocam.
vahap bakanoğlu 11.07.2009, 21:34 Hazırlık macında yenilgi kadar normal bişey olamaz. İstabul takımları Avrupanın amatör takımları ile hazırlık macı yapıp berabere kalıp yada tek farkla galip gelince müthiş oynadılar ümit verdiler gibi komık haberler yapıyorlar. En azından biz güçlü takımlar ile oynayıp eksıklıklerimi görüyoruz...
Hocamızın da ifade ettiği gibi gercekten günde 2 antreman yapmak oyuncuları inanılmaz derece zorlar bu gibi aylarda oyuncular sadece antremanlara odaklanır maçlar sadece kaynaşma ve uyum içinde oynamaya yönelik olur.
hocamıza ve bütün takıma güveniyorum.hazırlık macları takımı tanımak ve eksikliklerini gidermektir.BÜTÜN YİĞİDOLARA SELAM OLSUN.günüllerinizi ferah tutun bu senede herkes sivassporu konuşacak.
hursit0658 12.07.2009, 00:25 senin elinin bulunduğu herşey normal yaa valla senin yorumları duyunca okuytunce izleyince sinir kat sayım artıyor
carizma0658 12.07.2009, 10:30 site sayfayı unuttu oyle gözukuooo
carizma0658 12.07.2009, 10:31 hani dierrr maç dierr haberler siteeee beklıoruzzz
mühendisburak58 12.07.2009, 11:09 arkadaşlar size bir kötü haberim daha var.mehmet yıldız sakalanmış:şampiyonlar ligi maçında oynayamayacakmış.omotoyosside gelmemiş.tüm sivaslılara geçmiş olsun.şuan hiç forvetimiz yok balili ve tumda gitti.
canadeğer58 12.07.2009, 13:42 Eyvallah yenilgi normal de 5-0 çok da normal olmasa gerek...
canadeğer58 12.07.2009, 13:43 forvet hattında sıkıntı çooookkkkkkkkkk
Üzücü oldu ama önümüzdeki maçlara bakacağız sivassporumuza başarılar dileriz
Sİvası çok seviyorum yakın zamanda sivasa gideceiğim sivas dışındaki arkadaşlar isteğiniz var mı?
ßy_ßaqadIR and ßy_Umt
sivasli215 12.07.2009, 16:54 5-0 ın neresi normal sn. bülent uygun ???
sonuçta sen türkiyenin geçen seneki en iyi takımısın!
karşındaki kim olursa olsun, hazırlık maçıda olsa 5-0 bence çok ama çok anormal bir skor, malesef alarm zilleri erken çalmaya basladı!!!
hala önlem alınmıyor, bu takım seneye ligde ve avrupada çok zorlanır :(
superglam 15.07.2009, 21:26 Hocam bencede yenilgi normal.. Blicayı satsam Herve TUMU satsam Syllayı satsam Baliliyi satsam bende yenilgi normal derdim...
ofgurleyuk78 15.07.2009, 22:24 Sevgili Bülent Hoca.. Biz bu kadar yenilgiyehazır değiliz. Biraz daha dikkatli olmak lazım. Aman alışkanlık yapmasın.
|