Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezer 3 Ay Yok
SivasSpor.Com 13.07.2009, 04:07 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sezerbadur.jpg
Kaptan Mehmet Yıldız´ın ardından Kırmızı-Beyazlılar´a bir kötü haber de Sezer´den geldi.Genç oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi, teknik heyet yeni arayışlara girdi
Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan Sivasspor’da sakatlar can sıkıyor... Erman Kılıç ve Musa Aydın’ın sakatlıkları henüz geçmeden Mehmet Yıldız’dan gelen haberle sarsılan Kırmızı-Beyazlılar, dün bir şok daha yaşadı. Bir ay sahalardan uzak kalacak olan kaptana dün Sezer de eklendi. Kasıklarından problem yaşayan başarılı oyuncunun 3 ay forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle takımının Hollanda kampına katılamayan Sezer’in uzun süre formasından uzak kalacak olmasından dolayı teknik heyet de yeni arayışlara girdi.
İki takviye yapılacak
28 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçında Mehmet ve Sezer’den yararlanamayacak olan Yiğidolar, orta alan ve forvete takviye için düğmeye bastı. Bu arada kaptan Mehmet, takımını yalnız bırakacağı için üzgün olduğunu belirterek, “Daha önce ayağımın arka tarafından bir kist aldırmıştım. O boşluk, kıkırdağımı zorluyor. 2 hafta iğne tedavisi göreceğim ve en kısa sürede formamı giymeye çalışacağım” dedi.
Fanatik
Kaptan Mehmet Yıldız´ın ardından Kırmızı-Beyazlılar´a bir kötü haber de Sezer´den geldi.Genç oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi, teknik heyet yeni arayışlara girdi
Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan Sivasspor’da sakatlar can sıkıyor... Erman Kılıç ve Musa Aydın’ın sakatlıkları henüz geçmeden Mehmet Yıldız’dan gelen haberle sarsılan Kırmızı-Beyazlılar, dün bir şok daha yaşadı. Bir ay sahalardan uzak kalacak olan kaptana dün Sezer de eklendi. Kasıklarından problem yaşayan başarılı oyuncunun 3 ay forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle takımının Hollanda kampına katılamayan Sezer’in uzun süre formasından uzak kalacak olmasından dolayı teknik heyet de yeni arayışlara girdi.
İki takviye yapılacak
28 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçında Mehmet ve Sezer’den yararlanamayacak olan Yiğidolar, orta alan ve forvete takviye için düğmeye bastı. Bu arada kaptan Mehmet, takımını yalnız bırakacağı için üzgün olduğunu belirterek, “Daha önce ayağımın arka tarafından bir kist aldırmıştım. O boşluk, kıkırdağımı zorluyor. 2 hafta iğne tedavisi göreceğim ve en kısa sürede formamı giymeye çalışacağım” dedi.
Kaynak : FANATIK
geçmiş olsun dilerim uzun vadede bu gibi sakatlıklar bidaha olmaz inşallah
konartr58 13.07.2009, 08:20 sivasspor ikisi olmadan da yürüyebilecek güçtedir.endişeye gerek yok.sezer zaten havalara girmişti.arayışlarda idi.Bu hastalık yurt dışında takım arayışıda olabilir.kısa zamanda şifalar dileriz.
saqLık oLsun diyemicem Takviye Lazım:)
DeathRow 13.07.2009, 10:07 mehmet yıldız neysede sezerbadurun eksikliğini hissederiz . demedi deme ibrahim :/
SİVASLI ALEX 13.07.2009, 10:26 bence forvet cok kalabalık oldu oyuncuların huzuru bozulabilir 2 tane orta sahaya saglam adam almak lazım
mühendisburak58 13.07.2009, 10:34 bu aralar çok kötü haberler var.sezer 3 ay yok mehmet 3 hafta yok omotoyossi gelmedi.bence acilen trasfer yapmalıyız.yoksa işimiz zor valla.lütfen defanstada yasin oynamasın.murat sözgelmez daha iyi bence.
Metal Gear 13.07.2009, 11:14 Bu hiç iyi olmadı.................
carizma0658 13.07.2009, 11:25 kadro dagıldı yapılan tansferler uyum saglıcakmı elde olan lar sakatlık üç kulvarda oynıcak sisvas DURUM NE OLACAK ACIL ÖNEM ALINMALI
tekdoktirin 13.07.2009, 12:08 SEZER İYİ FITBOLCU SAYILIR AMA YERİDOLMAYACAK BİRİ DEİL GEÇMİŞ OLSUN SANMIYORUM OKADAR UZUN SÜRSÜN SAKATLI
ihsan5858 13.07.2009, 12:47 Baya bir futbolcu gitti bazilari ise sakat neyse baska saktlik olmadan diger futbolculara basarilar dileriz :).
Sezer kardesim sanada gecmis olsun
ihsanccr7658 13.07.2009, 12:55 Insallah ii zamanda iglesip sahalara doner :):):)
58ÖREN58 13.07.2009, 13:27 SAKAT FUTBOLCULARIMIZIN HEPSINE GECMIS OLSUN INSALLAH ENKISA ZAMANDA IYILESIRLER VE TAKIMA DONERLER YINEDE IYI BI ORTA SAHA ALINMASI LAZIM
cesur sivas 13.07.2009, 13:29 gerekten cok üzüldüm,, en cok beyendigim oyunculardan biri ,, insallah cabuk iyilesir.. takviye yapilmasi lazim
burakplt 13.07.2009, 14:40 sezer de sakatlandı orta sahada i.dağaşan ve onur kaldı onur da bence yetersiz bir oyuncu oyuncu almak şart değil kaliteli oyuncu almak şart oldu artık
endişeye mahal yok.ne mehmetin yeri nede sezerin yeri doldurulamıyak degil her ijkisininde altarnatifi var. on tane adam aldık .bu takımda kim olmazsa olmasın sorun olmaz bizim en çok eksikligini hissedecegimiz adam bilica.digerlerinin dahada iyisi alındı.chivas maçında takımı begendim kısa sürede daha iyi olacaklar.olimpiyakos maçına bakacagız.
Herşeyde bir hayır vardır. Takım bunlarıda aşıcak inşallah. Yeni transferler onların yerini doldurur.
superglam 13.07.2009, 17:26 geçen yılın golcüleri yok yani..
Mehmet YILDIZ, Herve TUM, Balili, Sezer BADUR...
superglam 13.07.2009, 17:27 Beyler Mehmet YILMAZ var ankaragücünde boşta yönetim onla ilgilense çok iyi olur diye düşünüyorum.. güçlü bir fizigi var kafa toplarında çok etkili..
bassguitar 13.07.2009, 19:07 konfory sylla neden gonderıldı.................... .......
yigidomustafa58 13.07.2009, 20:20 ya öfff olurmu böyle şans ya ......:-((
subasi29 13.07.2009, 22:35 sezerin yoklugu buyuk kayip gecmis olsun
Beyler Mehmet YILMAZ var ankaragücünde boşta yönetim onla ilgilense çok iyi olur diye düşünüyorum.. güçlü bir fizigi var kafa toplarında çok etkili..
katılmıyorum.. su durumda bıze pek faydalı olamaz alınsa bıle.
kadirakin58 14.07.2009, 16:21 sezer son dönemlerde başarılıydı. takviyeler inşallah futbolcularımızın yerini doldurabilir.
yigidocengiz 14.07.2009, 22:21 bence bu takımda sezere ihtiyaç yok.çünkü iyice lakayıtlaşmıştı,fakat iyi bir sezere her zaman ihtiyaç vardır.şimdilik onun boşluğunu cihan doldurur diye düşünüyorum.takımımız çok güzel oldu,İNŞALLAH kimsenin eksikliğini hissetmeyiz
yigidocengiz 14.07.2009, 22:25 konfory sylla neden gonderıldı.................... .......
arkadaşım sende taktın confory silyaya.şampiyonlar ligine onun gibi hiç bir meziyeti olmayan düz bir topçuylamı gideceğiz.bence gönderilmesi tam isabet oldu,hatta tumu un gönderilmesi bile çok iyi oldu.çünkü yeni gelen gençler SİVASSPORun geleceğine yapılan en güzel yatırım.İNŞALLAH kendilerinden çok fazla söz ettirirler
yusuf_yusuf 14.07.2009, 22:42 napalım garads sağlık alsun allah sıfa versın tez zamnda ileşir inş
|